Mary-Kate Olsenék ehhez képest sehol nincsenek, Hugh Hefnerék viszont a 60 évnyi korkülönbséggel a mai posztban bemutatott páron is túltesznek. Csakhogy amíg a Playboy-mágnás Hefner világéletében fiatal csajokra hajtott, lehetőleg minél gyakrabban váltogatva őket, addig a most 72 éves Arthur Hughes majdnem pont 50 évig kitartott felesége, Maureen mellett. Két felnőtt gyerekük van, és éppen az aranylakodalmukra készültek Wales északi részén, amikor a bácsi összetalálkozott egy fiatal teniszedzőnővel egy jótékonysági eseményen.

„Szerelem volt első látásra” - mondja most visszaemlékezve ez a bizonyos teniszedzőnő, a 27 éves Sarah Douglas, aki nemrég még hivatásos teniszezőnek készült.

„A korkülönbség semmit nem jelent. A sors rendelte, hogy mi szerelmesek legyünk” - teszi hozzá az ifjú hölgy, aki valamiért beleegyezett, hogy ezt a rá nézve talán nem túl hízelgő sztorit megjelentessék a lapok, sőt, külön fényképezkedtek is egyet Hugheszal, ennek eredménye látható fotóösszeállításunkban.

Ennek az első látásra jött szerelemnek az lett a következménye, hogy a 72 éves bácsi némi vívódás után elhagyta feleségét, akivel csaknem 50 éve éltek házasságban. Gyerekeik 45 és 48 évesek, ők sajnos nem nyilatkoztak, mint ahogy a 45 évvel fiatalabb nőért elhagyott feleséget, Maureent sem sikerült megszólaltatni.

A Sun szóra bírta azonban a 27 éves Sarah Douglas édesanyját, és a jelek szerint ő sem boldog, mert ezt nyilatkozta: „undorító. Arthur Hughes egy mocskos öregember.” Mindezt az édesanya leendő vejére mondja, aki 5 évvel idősebb nála.