A hét legromantikusabb pillanata következik, a Randiblog heti lánykérős posztja, amiben három férfi vall szerelmet élete párjának egy-egy különleges módon, megkérve a kezüket. Az első történetet a fenti videó dokumentálja: Washington államban egy farmer, Loren Lentz azzal a szokásosnak tekinthető trükkel akarta meglepni szerelmét, Jody Schaefert, hogy egy hatalmas mezőbe írta bele a nagy kérdést: „Jody, hozzám jössz feleségül?” Az üzenetet szó szerint beleszántotta a talajba, majd eltűnt traktorára hivatkozva arra invitálta barátnőjét, hogy tegyenek egy kört a terület felett repülővel, hátha megtalálják. Persze a traktor nem lett meg, volt viszont nagy meglepetés a felirat láttán.

Nem könnyű ugyanis szántva írni: legalábbis Lentznek nem sikerült 100%-ig abszolválnia a feladatot. A repülőn ülve Jody, a célszemély azonnal kiszúrta ugyan a neki szánt üzenetet, le is fényképezte, de sajnos pont a keresztneve el volt írva. A J betű fordítva sikeredett, ezért a felirat úgy szólt, hogy „Lody, hozzám jössz feleségül?” Persze ettől még a vőlegény átnyújtotta a gyűrűt, Jody pedig igent mondott. A szerelem a fontos, nem a helyesírás.

Második történetünk szorosan véve nem egy lánykérés, viszont történelmi jelentőségű eseménynek is beillik. Soha nem volt még ilyen eljegyzés ugyanis a Fehér Házban, Washingtonban. Egy tengerészgyalogos, bizonyos Matthew Phelps ugyanis egy férfi kezét kérte meg, vőlegényét Ben Schocknak hívják. Az eljegyzésről készült fotókat feltették a netre, és a következő üzenetet fűzték hozzá: „köszönjük a csodálatos üdvözleteket és jókívánságokat, és köszönjük Barack Obamának és Michelle Obamának, hogy kölcsönadták nekünk a lakásukat erre az alkalomra.” Hiába, a lányok hokimeccsen nyomják, a fiúk a Fehér Házban.

A harmadik romantikus meglepetés pedig Luca napján érkezett egy stockholmi moziba. Itt az esti vetítés előtt egy különleges, exkluzív filmelőzetest mutattak be, ami után érkezett egy Mikulás is, hogy kiosszon egy nyereményt egy szerencsés nézőnek székszám alapján. Az illető egy hölgy volt, kihívták a színpadra, majd a Mikulás levette álruháját, és átnyújtotta a meglepetést - féltérdre ereszkedve. Nem nehéz kitalálni, mi volt a meglepetés: természetesen egy jegygyűrű. Svéd romantika, svéd humor, nézze meg ezt a videót is!