Nemcsak bénábbnál bénább csajozós dumákkal, hanem hülyébbnél hülyébb lerázási módokkal is tele van már a párkeresők padlása. Az olvasói levelekből kiderült, hogy a nők nem igazán szeretik őszintén közölni azt, ha valaki nem jön be nekik, hanem mindenféle egyéb megnyilvánulásokkal adják ezt a férfiak tudtára. Összegyűjtöttük a legáltalánosabbakat.

Magyarázat nélkül lelép

Az egyik leggyakoribb módszer a lekoptatáshoz, a nőnek ugyanis semmi idejébe nem kerül, ha szó nélkül megszakítja a kapcsolatot a másikkal. A férfinak viszont hosszabb időbe telik, míg megérti, bizony, itt további kommunikációra nem számíthat, és annyiba se veszik, hogy ezt elmondják neki.

"Egy társkeresőn beszélgettem hetekig egy csajjal, úgy volt, hogy találkozunk. A randi viszont mindig halasztva lett, de nem volt fura, gondoltam, ha nem akar velem találkozni, azt úgyis elmondja. Aztán egyik nap beléptem a honlapra, a csaj regisztrációja meg sehol, törölte magát. Még akkor is úgy gondoltam, majd megkeres másik névvel, de semmi, teljesen eltűnt, csak azt nem értem, miért ezt a módszert kellett alkalmaznia. Megértettem volna, ha azt írja, bocs, de nem vagyok az esete" - mesélte a Velvetnek a 27 éves Zalán.

Agresszívan reagál

Az sem jár jobban, aki ismerkedni próbál, viszont csúnya módon elküldik a búsba amiatt, mert meg merte szólítani a másikat. Különösen az alkohol befolyásoltsága alatt kérik ki maguknak a nők az ismerkedési szándékot, olvasóink körében megesett, hogy amikor valaki táncolni invitált egy nőt, egy pohár ásványvizet kapott az arcába, de olyan is volt, hogy a csaj a haverját uszította egyből a férfira.

"Egy pubban mentem oda egy lányhoz, aki nagyobb csoporttal volt, de egyértelműen látszódott, hogy nincs pasija, legalábbis a pasija nincs a közelben. Vettem a bátorságot és odamentem hozzá, csak egy italra akartam meghívni. Bár már bennem is volt némi alkohol, nem voltam sem tahó, sem rámenős, a lány mégis egyből hárított, de nem úgy, hogy köszöni szépen, inkább hagyjuk ezt a dolgot, hanem szólt az egyik srácnak, aki a társaságában volt, hogy zaklatom, intézkedjen. Alig úsztam meg pofonok nélkül a dolgot" - szólt a 32 éves Dániel sztorija, akin még a kinézett nő is lökött egyet-kettőt.

Hazudik

Az elutasítás nem esik jól a férfiaknak, ennek aztán olykor hangot is adnak, és képesek ők is agresszívan reagálni arra, ha szimpátiahiány miatt építik le őket. A legtöbb nő ezért talál ki sokszor fedősztorit, de olyanok is vannak, akik egyszerűen csak nem akarják megbántani a pasit. Olvasónk, a 25 éves Imre már több alkalommal is szembesült effajta kegyes hazugsággal:

"Az egyik nő két randi után azt mondta, kiköltözik Angliába. Mint később kiderült, szó se volt erről, egyszerűen csak fél megmondani, hogy nem akar velem többé találkozni. Egy másik lány egyik napról a másikra megváltoztatta a kapcsolati státuszát, majd amikor kérdőre vontam, azt mondta, kibékült a volt pasijával, hagyjuk az egészet. Erről is kiderült később, hogy kamu szöveg volt."

Nevetségessé teszi a pasit

Minden férfi rémálma, hogy nevetségessé válik, miközben próbálja felszedni a nőt, erre pedig rátesz egy lapáttal, ha a másik próbálja meg nevetségessé tenni nagyközönség előtt. A 23 éves Gábor egy hosszú szerelmeslevelet írt korábban egy diákkori szerelmének, aki viszont az egész baráti körében felolvasta az irományt. "Másnap már az egész suli tudta, hogy miket hordtam össze Heninek, és mindenki nagyon jól szórakozott. Kivéve persze engem, nagyon ciki volt és nagyon megviselt a dolog. Hosszú ideig nem is mertem megnyílni másik lánynak, attól tartottam, ilyen az összes."

Ön is tudna mesélni?

Ha tudna, meséljen, erre való a Randiblog email-címe! Ha önt is rázták le valami hasonlóan gázos vagy bántó módon, vagy ha esetleg ön vetemedett ilyesmire, kérjük, írja meg!