Nem tegnap kezdtük meg a Randiblogot itt a Velveten, és publikáltunk már sok száz olvasói levelet, de ez a mai rövidsége ellenére egyértelműen minden idők egyik legmegrázóbb történetei közé tartozik. Beküldőjét Antónia névre kereszteltük át − nem túl meglepő, hogy ő sem szeretné a saját neve alatt közzétenni vallomását. Antóniát a Hány skalptól lesz ribanc egy nő? című poszt által megindított hozzászólásözön inspirálta levélírásra, és levelében elmeséli, hogy egy trauma következtében miért és hogyan „fogyasztott el” 15 férfit 28 éves korára. Ezúton is köszönjük neki, hogy megírta, ami történt vele, nem lehetett könnyű egy ilyen élményt megírni, még évek távlatából sem. Ha ön is hozzászólna a témához, vagy bármit meg szeretne írni nekünk, kérjük, üzenjen a Randiblog címére emailben!

Én 17 évesen kezdtem  a Nagy Szerelemmel. Évekig voltunk együtt, nem mondom, hogy első perctől húúúdejó lett volna, de alakult a dolog. Egyszer azonban egy rosszul sikerült orgazmus után nagyon megvert. Nyalás közben elélveztem, és az arcára pisiltem. Emiatt eljárt a keze...

Azóta képtelen voltam az orgazmusra, egy darabig még a szexre is. Eltelt ezután jó pár hónap, majdnem egy év is, mire újra férfi került a közelembe. Egyszerűen képtelen voltam bennük bízni, féltem mindegyiktől. Szóval lefeküdtem vele, de még csak a közelében sem jártam annak, hogy legalább kicsit is élvezzem. Orgazmus... hah, mint Makó Jeruzsálemtől.

Aztán beindult a mókuskerék. Jött egy másik pasi, vele is megpróbáltam, nem ment, aztán a következő és vele sem..... Teltek az évek.

Most vagyok 28, és most van olyan párom, akiben sikerült megbíznom annyira, hogyha simogat, akkor képes vagyok az orgazmusra. De másképp vele sem. Egyébként ő első perctől fogva tudta a történetem. Hamarabb lettem bele szerelmes, mint ahogy lefeküdtem vele.

És hogy azalatt az évek alatt hány pasit fogyasztottam el? Kb. 15-öt. Ha valakinek csak ezt a számot vallanám be, biztosan ribancnak tartana.

Párom szerint „magas fokon művelem a szexet”. Sajnos volt lehetőségem tapasztalatot szerezni.

Ön is írna?

Véleményét, hozzáfűznivalóját és főleg saját tapasztalatait vagy történetét küldje be nekünk e-mailben! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk az üzeneteket. A levelekkel kapcsolatos leggyakoribb kérdések válaszaiért pedig ide kattintson!