Nem kellenek folyamatos konfliktusok és nagy veszekedések ahhoz, hogy valakinek elege legyen a másikból egy kapcsolatban. A rózsaszín ködben is megesik, hogy egy-egy mondat annyira rosszul esik valakinek, hogy inkább sarkon fordul és többé hátra se néz. Olvasóink történetei következnek arról, amikor egy rosszul célzott mondat elég volt a szakításhoz, és nem akartak magyarázatot se a történtekre.

Most komolyan azt hitted, te jössz?

Barnabás elmondása szerint még soha nem érezte magát olyan megalázott helyzetben, mint amibe barátnője hozta. A pár már egy éve volt együtt, és bár kapcsolatuk nem volt felhőtlen, olvasónk igyekezett mindent megadni a csajnak. Tamara érzelmileg sérült korábban, expasijai folyamatosan kihasználták, éppen ezért gyakran tett férfiellenes megjegyzéseket Barnabás előtt is. A férfi jó ideig tűrt, ám végül elszakadt a cérna nála is. „Az ágyban mindig odaadó voltam vele, ha kaptam, adtam, soha nem voltam önző. Aztán egy alkalommal az előjáték, vagyis a nyalás után kielégülten felült, rám nézett és hisztérikusan röhögni kezdett: „Most komolyan azt hitted, te jössz? Tudod, nekünk, nőknek is kijár, ami nektek, pasiknak, hogy viszonzatlanul élvezzünk el.” Ez volt az a pont, amikor kiábrándultam belőle. Soha nem viselkedtek még velem ilyen undorítóan, ilyen megvetően, pedig semmi oka nem volt rá. Felöltöztem és elmentem.”

Megtennéd nekem azt, hogy kikezdesz a haverommal?

„Dáviddal hónapok óta tök jól elvoltunk, mi voltunk az álompár a főiskolán. Én úgy éreztem, hogy teljesen belém van zúgva, az érzés meg viszonzott volt, veszekedések, konfliktusok nélkül telt az idő” − mesélte a 28 éves Anett. „A vizsgaidőszak végeztével elterveztük, hogy elutazunk hozzájuk, megismerem a családját és a haverjait. Minden jól alakult, az anyjával egyből megtaláltam a közös nevezőt, úgyhogy már csak a baráti társasága volt hátra, és mint tudjuk, a haverok véleménye elég meghatározó tud lenni. Pasimnak nem volt mitől tartania: klasszisokkal jobb csaj voltam, mint az előzőek, az alakom is elég jó, vékony vagyok, nagy mellekkel és formás seggel, ráadásul épp annyit beszélek csak, amennyit szükséges, és csak arról, amihez hozzá tudok szólni. Épp a talákahely felé tartottunk, amikor Dávid hót komoly arccal megkért, hogy ha odaérünk, kezdjek már majd ki Zsoltival, az idősebb haverjával. Azt hittem, rosszul hallok. Ő meg azt magyarázta, hogy neki mennyire jól esne, ha a haverjai teljesen rám izgulnának. Mintha nem is az én pasimat hallottam volna. És közben mondta tovább, hogy csak pillogjak rá, meg esetleg érintsem meg a lábammal az asztal alatt a haverját. Teljesen ledöbbentem. Minek néz ez engem? Egy ribancnak? Normális pasik nem kérnek ilyet a saját barátnőjüktől, inkább arra lenne büszke, hogy rá se nézek másra.” Anett végül nem jutott el a barátja haverjaihoz. A következő vonattal hazautazott és lezárta az egész kapcsolatot.

Fiúk, ő itt a szabadidőpartnerem

Janka kapcsolata is a haverokkal való találkozás alkalmával bukott meg. 30 éves olvasónk szintén jó ideje találkozgatott és hancúrozott egy pasival, jól elvoltak, a férfi semmi jelét nem adta annak, hogy ellenérzései lennének bármivel kapcsolatban. Amikor bejelentette, hogy bemutatná Jankát a haverjainak, a lány nagyon megörült. „Úgy gondoltam, hogy kapcsolatunknak egy újabb állomása következik. Nagyon készültem az egészre és izgultam, mit fognak szólni hozzám. Végül a szórakozóhelyen Pali eléjük állított és bemutatott: „Ő pedig a szabadidőpartnerem”. Köpni-nyelni nem tudtam. Abban a pillanatban hátat fordítottam neki, és ott is hagytam a barátaival együtt. Mint egy olcsó ribancot, úgy mutatott be, és nem mint a barátnőjét. Később persze azzal védekezett, hogy viccelődött csak, de ez viccnek is durva volt. Nem akartam többé találkozni vele, úgy megbántott.”

Írjon nekünk ön is!

Ön is került már hasonló helyzetbe? Szakított már valakivel egy rosszul célzott mondata miatt? Esetleg ön szúrt és ő fordult inkább sarkon véglegesen? Írja meg történetét a Randiblog email-címére!