Most olvastam a cikketeket és gondoltam, leírom az én véleményemet is. Én nem a kapcsolatban szereplő személyek egyike voltam, hanem az a bizonyos harmadik” − írta nekünk Nóra története bevezetőjében. A sztori azért különleges, mert van benne féltékenykedés, bujkálás és titkolózás, csak pont megcsalás nincs, Nóra ugyanis nem kezdett szerelmi viszonyt a sráccal, akivel hírbe hozták, csak barátok voltak. Azt mondja, ő semmi rosszat nem követett el, úgyhogy akár saját nevén is szerepelhetne, de azért mégis a diszkréciónkat kérte annyiban, hogy ne tegyük közzé igazi nevét. Természetesen ha nem kérte volna külön, akkor is álnéven szerepelt volna, a valóságban nem Nórának hívják. Ha ön is mesélne, vagy véleménye, megosztanivalója van, kérjük, írjon ön is a Randiblog email-címére!

A volt munkahelyemen volt egy srác, akivel sokat beszélgettünk egymással, ő sokat mesélt a kapcsolatáról és a kapcsolatuk problémáiról is. Én persze az én kapcsolataimról. A kollégáink körében hamar pletyka lett abból, hogy köztünk biztos van valami, mert ugye az egyértelmű, hogy két ellenkező nemű csak azért beszélhet egymással. Ezt a bogarat egy kedves kolléga a srác barátnőjének a fülében is elültette, aki meglepetésemre látszólag úgy fogta fel az egészet, hogy csak össze akarják ugrasztani őket. Gondolom, ez a felszín volt, mert arról tudtam, hogy a lány folyamatosan csekkolja a profilomat pl..

A probléma feloldását a srác abban látta, hogy minket a lánnyal összebarátkoztat. Alapvetően kedves ember vagyok, szóval ezzel nem is lehetett gondja, de nekem őszintén szólva kellemetlenek voltak azok a szituációk, hogy hármasban szerveztek programot. Bizonyára ez a srácnak kényelmes helyzet, hiszen a barátnőjével van, de azzal a nővel is, aki inkább nő, ellentétben azzal, akit irányítania kell. Nekem az már sok volt, hogy ha velem találkozott kettesben a srác, akkor a lánynak hazudott, hogy a haverjával van, attól a helytől nem messze ahol valójában voltunk. (Igen, a lányban is felmerült az, hogy a srác hazudik és valójában velem van, mert a srác behazudott egy helyet, ahol volt, én meg egy közeli helyről jelentkeztem be Facebookra, és mint mondtam a lány csekkolta a profilomat.)

Hogy miért éreztem magam kellemetlenül? Rólam tudják az emberek, hogy más kapcsolatába nem keverek bele, nem szedem el másik pasijait. Nekem kellemetlen és megalázó volt, hogy hazudnak rólam, titkolnom kell, hogy kivel találkozom, olyan rajtam kívülálló okok miatt, amikről nem tehetek (hogy két ember a komplexusaik, az irányításmánia, és a „boldog családi háttér” miatt van valójában együtt). Nekem megalázó, hogy ebben a történetben csak én lehetek a gonosz harmadik, mert a puszta létezésemmel két ember „boldogságát” veszélyeztetem.