Nemrég írtunk azokról a nőkről, akik még lánykorukban előre megszervezik az esküvőjüket. Amikor aztán valaki megkéri a kezüket, már minden kész van a lakodalomhoz, csak ki kell tűzni az időpontot és elpostázni (a már előre megtervezett) meghívókat. A mai poszt fotóin látható brit nő, Sam Young még egy lépéssel megtoldotta a dolgot: ő az időpontot is kitűzte, most áprilisban lesz a nagy nap, a meghívókat is elküldte, már csak a vőlegény hiányzik. Facebookon próbál keresni magának egyet azzal a könnyítéssel, hogy nem kötelező igaziból elvenni őt feleségül.

Sam Young most 47 éves, és a nagy habos-babos esküvő kimaradt az életéből, mert 21 évesen, nyolc hónapos terhesen ment férjhez anno. Annak a kapcsolatnak 1995-ben válással vége lett, Young azóta egyedül él, illetve nem egyedül, hanem társtalanul, két huszonéves fia lakik vele. Valamiért így az 50 felé közeledve döntött úgy, hogy bepótolja, ami 25 évvel ezelőtt kimaradt az életéből, éppen úgyis betegállományban volt otthon, ezért ráért szervezkedni, ráadásul 87 éves nagymamája is hasnyálmirigyrákkal küzd, így úgy döntött, a legjobb módszer a család hangulatának a feljavítására csakis egy nagy buli lehet. És ha már buli, legyen esküvő.

70 vendég lesz az áprilisi lagzin, ők már meg is kapták a meghívókat, megvannak a koszorúslányok, a gyűrűk, a torta, a ruha, a DJ, aki zenélni fog, szóval mindent szépen elrendezett, most már csak a vőlegény szerepére kéne egy férfi. Young a Facebookon tette közzé az alábbi hirdetést, aminek nyomán a bulvárlapok is felfigyeltek a sztorira (hogy jelentkező akadt-e már, azt nem lehet tudni): „vőlegényt keresek állakodalomba. Érdekel? Olvass tovább! Akarok egy lakodalmat, de igazi házasságkötés nélkül. Igen, meg vagyok őrülve! A jelentkező kötelessége annyi lesz, hogy az első táncot velem táncolja el, aztán pedig jól érezze magát. Hozhat magával (vőfélyt). Érdeklődők privátban írjanak. Idióták és bunkók kerüljenek. Tudom, hogy hülyeségnek hangzik, de jó buli lesz. A jelentkező mindenképpen egyedülálló legyen, mert nem akarok bekavarni senkinek, lehetőleg 175 centinél magasabb legyen és 40-50 év közötti.