Van egy újabb hármas adag lánykérésünk, mind a három történet videós. Az elsőben az amerikai Fox54 tévécsatornán egy hírműsor folydogál szépen a Huntsville-i stúdióban, látszólag a neki megszabott mederben. A bemondónő olvassa is a következő brékinget a súgógépről, ami szerint „a Fox54 értesülései szerint egy Huntsville-i tévébemondónőnek pont most kérik meg a kezét élőben a tévében”. Persze mire kimondja, le is esik a tantusz, hogy őt most ugratják, illetve nem ugratják, hanem tényleg megkérik a kezét. Kínos, mégis jópofa jelenet.

A fenti esetre tegnap került sor, az alábbi videó viszont nem annyira bréking már, de ettől függetlenül roppant látványos, úgyhogy kár lenne kihagyni. Mutattunk már autós (rallys) lánykérést, hát most megnézhetjük, hogy hogyan csinálják ugyanezt a szelíd motorosok. A járgányokkal Los Angeles környékén egy vasárnapi napon egy autópálya forgalmát megállították, és a környéken Hector „Tank” Martinezként ismert motoros megkérte barátnője kezét az aszfalton térdelve, miközben párszáz autós valószínűleg azon szentségelt mögöttük, hogy biztos megint valami baleset történt. (Vigyázat, látványos videó, ordenáré zene!)

A harmadik videó pedig a szokásos, mozielőzetessel operáló kategóriából való, most az benne a pláne, hogy a már elég elcsépeltté vált meglepetést ezúttal horrorosra-akciósra csinálták meg. A legszimpatikusabb mozzanat az egészben az, hogy a lány először abból sejti meg, hogy itt valami nincs rendjén, hogy az egyébként remekül megvágott előzetesben mintha az ő fényképe villanna fel egy medálon. Ha szereti a horrort a romantikával vegyíteni, biztosan ez a videó is tetszeni fog!