Egy egészen különleges esküvőről tudósított a hétvégén a Dallas Morning News: megnősült ugyanis az a férfi, akin Amerikában először hajtottak végre arcátültetést. Dallas Wiens egy áramütés kapcsán szenvedett égési sérüléseket, emiatt szorult rá a műtétre. Felesége szintén égési sérült, ő egy égő autóban rekedt benne, a baleset neki is majdnem az életébe került. Ha történetükre azt mondjuk, hogy nem mindennapi, akkor keveset mondtunk, főleg tekintettel arra, hogy az esküvőre pont abban a templomban került sor, ahol Wienst megrázta az áram.

2008-ban volt az az építkezés, ahol a Texasból származó Dallas Wienst (egyébként nem dallasi, hanem Fort Worth-i) egy magasfeszültségű kábel megrázott. A kábelhez véletlenül ért hozzá, miközben egy templom falát festette. A fiatalember ekkor még csak 23 éves volt, és műtétek sorozatával sikerült az életét megmenteni, sőt, teljes arcátültetést is végeztek rajta, az USA-ban ez volt az első ilyen beavatkozás. Látását és szaglását azonban az operációk ellenére elvesztette, egy ideig a nyakába helyezett csövön keresztül lélegzett.

A kórházban, ahol kezelték, volt egy pszichológiai terápiás csoport égési sérülteknek, ide járt Jamie Nash is, aki Winesnél két évvel idősebb, és 2010-ben rekedt bent a kocsijában egy baleset után. Az égő autóból nem tudott kimenekülni, ezért testének 70%-a megégett, főként a karjai, a háta és a lába. A csoport foglalkozásain Wiens és Nash egyre közelebb kerültek egymáshoz, és tavaly végül eljegyezték egymást, az esküvőre pedig most került sor, ugyanabban a templomban, ahol Wiens balesetet szenvedett.

Annak ellenére tartottak templomi esküvőt, hogy mindketten voltak már házasok, sőt, gyermekeik is vannak. Wiensnek egy 5 éves kislánya van, aki nem sokkal a baleset előtt született, de a baleset idején Wiens már válófélben volt gyermeke anyjától. Nash egy 10 éves kislány és egy 6 éves kisfiú édesanyja.

Wiens így nyilatkozott arról, hogy mit érzett a balesete után: „örökre lemondtam a szerelemről és a párkapcsolatokról. Egyáltalán nem vágytam arra, hogy kapcsolatban legyek.” A következőket pedig Nash, a menyasszony mondta arról, miért osztották meg sztorijukat a sajtóval: „a miénk a remény és a túlélés története. Ha nekünk sikerült [egymásra találni], akkor garantálom, mindenkinek sikerülni fog. Mindenkinek van egy története. Mindannyian keresztül megyünk csomó mindenen. Én reményt szeretnék adni mindenkinek.”