Zseniálisnál zseniálisabb szabályokat tudnak kitalálni a csapodár típusú párok a kapcsolatukban, és azok is, akik a félrelépésüket próbálják megmagyarázni úgy, hogy az semmiképp ne tűnjön megcsalásnak. Összegyűjtöttük a legáltalánosabb kifogásokat, amik elősegítik a félredugást, vagy enyhítik az abból adódó következményeket. Ha tud ennél hülyébb állításokat, írja meg nekünk a Randiblog címére!

A csókolózás nem megcsalás.

Csak a fiatalok, szüzek akadnak ki azon, ha párjuk csókolózik valaki mással, egy felnőtt ember tudhatná, hogy mivel a smárolás nem minősül szexnek, emiatt megcsalásnak sem – így szoktak érvelni azok, akiknél a csókolózás egy másik személlyel még belefér a kapcsolatukba.

A leszbikus szex nem megcsalás.

A biszexuális nők szeretik ezt hangoztatni, na meg a férfiak többsége – mindaddig, míg ki nem derül, hogy a csajuk igazából ezt a dolgot kettesben képzelte el azzal a másik nővel és nem úgy, hogy a pasija nézi őket, esetleg be is száll.

Ha nincs csók a szex közben, az nem megcsalás.

A Micsoda nő óta tudjuk, hogy a smárolás olyan intim dolog, hogy még a kurvák sem szeretik csinálni, úgyhogy némelyek számára egyértelmű, hogy csak az a megcsalás, ha dugás közben csókolózás is van.

Ha nézheti a párunk közben, az nem megcsalás.

Vicces, de ilyen szabályról is hallottunk már: bárkivel bármit lehet csinálni, lényeg, hogy a másik nézhesse élőben vagy utólag felvételről. Így, mivel nem a háta mögött történik a dolog, nem is lehet félrelépésről beszélni.

Ha csak egyszer történt meg a dolog, az nem megcsalás.

Megcsalásról akkor beszélhetünk, ha valakinek huzamosabb ideig viszonya van, de ha csak egyéjszakás kapcsolatról van szó és utána nem is keressük azt a másikat, az nem számít annak – igen, vannak, akik így élik meg párkapcsolati dolgaikat.

Ha csak szex volt, az nem megcsalás.

De olyanok is vannak, akik számára nemcsak a csókolózás, hanem maga a szex sem számít megcsalásnak mindaddig, míg nincsenek érzelmek a dologban. Majd, ha szerelmes is lesz a harmadik félbe, akkor már lehet megcsalásról beszélni.

Részegen vagy bedrogozva nem megcsalás.

Mindenkinek tisztában kellene lenni a tudatmódosító szerek hatásáról, olyankor azt se tudja az ember, mit csinál, úgyhogy részegen és kábítószeresen mással dugni nem számít. Főleg, ha másnap nem is emlékszünk a dologra – vallják a nagy partiarcok.

Kurvával nem megcsalás.

Prostituáltakba csak ürítenek, ráadásul azért fizetnek is. Ez egy szolgáltatás, miért minősülne megcsalásnak? – teszik fel a kérdést azok, akik ezzel a kifogással élnek.

Ha csak orális szex volt, az nem megcsalás.

Az orális szex meg végképp nem számít, nincs behatolás csak nyalakodás. Majdnem olyan, mint a csókolózás.

Ha a házasság előtt történt, az nem megcsalás.

Az utolsó kedvencünk pedig, miszerint addig nincsen elkötelezve senki a másiknak, míg nem fogadnak egymásnak örök hűséget, így az esküvő előtti félrelépések nem érnek, utána már igen, már ha a fenti szabályokból nem találnak egy újabb kifogást az érintett felek.