Ismét ellensúlyozni szeretnénk azokat a posztokat, amikben tippeket adunk szeretőknek és szeretőt tartóknak. Az alábbiakban egyértelműen megírtuk, miért ne tartson szeretőt. Vitatkozna velünk? Pontokba szedné ön is az érveit a szeretőtartás mellett? Írjon a Randiblog címére!

Sok pénzbe kerül

A szeretőtartás anyagi vonzatát leginkább a pasik zsebe érzi meg, de az nem is kicsit. Sokaknak a legális kapcsolat fenntartása is pénzügyi nehézségekkel jár, úgyhogy a folyamatos megcsalás nem a csórók ideális hobbija. A szeretőre ugyanis nem jut kellő idő és érzelem, ezt pedig legtöbb esetben ajándékokkal, vagy pedig feledhetetlen élményekkel lehet kompenzálni, ha a férfi nem akarja, hogy hódítása hamar lelépjen.

„A csajjal heti egy alkalommal találkoztunk, de akkor igyekeztem kitenni magamért: vagy vacsorázni mentünk valahová, vagy házhoz (hozzá) rendeltem a kaját, mindig vittem magammal egy-két üveg minőségi bort, ha már napközben el tudtam szabadulni, akkor mindig voltak programok, úgyhogy össze lehet számolni, hogy ez mekkora kiadás volt havonta. Nem mondom azt, hogy rosszul keresek, de az a 40 ezer azért hiányzott a családi kasszából abban az időszakban” – írta Bertalan, 41 éves olvasónk.

Sok energiaráfordítással jár

Egy szerető nemcsak anyagi kiadással, hanem energiaráfordítással is jár. Egyáltalán nem biztos, hogy valaki azért tart szeretőt, mert otthon nem kapja meg a kellő mennyiségű szexet, lehet, hogy egyszerűen csak másra, másmilyen partnerre, izgalomra vágyik. A találkozók megszervezése, lebonyolítása sem egyszerű, hiszen mindent úgy kell rendezni, hogy az állandó partner nem fogjon gyanút. Akinek meg van lelkiismerete, esténként azzal is birkózhat elalvás előtt, úgyhogy nem olyan kényelmes megoldás ez, mint amilyennek elsőre tűnik.

„A feleségemmel heti 2-3 alkalommal voltunk együtt, a szeretőmmel is hasonló mennyiségben, úgyhogy volt olyan hét, hogy a sok meló mellett úgy éreztem, nem bírom a rohamot. A legcikibb az volt, amikor a szeretőmtől mentem haza, és otthon már nem állt fel az asszonyra, bármennyire is szerettem volna” – mesélte a 34 éves Krisztián.

Mert szánalmassá válik

Akik azt hiszik, hogy szeretőt tartani menő, azok nagyon tévednek. A megcsalás a monogám ismerősök körében egyenlő azzal, hogy valaki boldogtalan párkapcsolatban él, és még annyi vér sincs a pucájában, hogy ebben az esetben kilépjen belőle. A viszonyról tudók leginkább a kirakatkapcsolatokon szoktak röhögni, de nem azért, mert az olyan vicces, hanem, mert nagyon szánalmas.

„Haverom egy ideig hencegett azzal, hogy ezt a nőt is, meg azt a nőt is megdugta, aztán rájött, hogy senki nem veregeti meg a hátát emiatt, sőt, mindenki mondta neki, hogy nem normális, hogy olyan szép és normális feleség, gyerekek mellett ilyen idióta picsákkal foglalkozik” – írta a 29 éves Norbert.

Mert hazuggá válik

Vicces jelenség, amikor egy félrelépő férfi vagy nő a szeretőjének bizonygatja, hogy ő egy őszinte ember. Hogyan lehet őszinte az, aki a partnere háta mögött félredug? Az egyik hazugság meg generálja a következőt, úgyhogy az ember hiába is próbálja visszaszorítani a füllentéseket, csak egyre rosszabb lesz a helyzet.

„Azt vettem észre magamon, hogy már egy igaz mondatom sem volt a férjem felé, de már a szeretőmnek is hazudtam. Hazudtam, hova megyek, hazudtam, mit csinálok, hazudtam, kivel vagyok, hazudtam, hogy soha nem hazudok. De leginkább magamnak hazudtam” – magyarázta a 25 éves Enikő.

Mert legtöbbször úgyis kiderül

Hiába gondolja magát profinak bárki a megcsalásban, nagyon kevés dolgon múlik a lebukás. Főleg a nők a szemfülesek, úgyhogy sokkal több férfit kapnak rajta, mint csajt. Az igazság kiderülésével pedig nemcsak egy család mehet tönkre: sok esetben ugyanis az ember olyan szeretőt tart, aki szintén elkötelezett, így könnyebben megérti a szituációt.

„Én már válófélben voltam a feleségemtől, amikor kiderült, hogy megcsalt. Mindaddig az volt beadagolva nekem, hogy elhidegülésről van szó és szó sem volt harmadik félről. Aztán kiderült, hogy már egy éve szeretője van, a haveri köröm pedig tudott mindenről. Egy sörözés alkalmával bukott ki a dolog, jobb később, mint soha” – írta Kálmán, 37 éves olvasónk.