A fenti képeken Hayley Quinn látható. Igen, mind a kettőn. A 26 éves brit hölgy hatalmas változáson ment keresztül, csúnyácska, népszerűtlen tizenévesből sikeres, vonzó nővé nőtte ki magát. A rossz kezdet után annyira jól megtanult bánni a férfiakkal, hogy már tanácsadóként is dolgozik a témában, mármint a párkapcsolatok terén. Alább elolvashatja az átváltozás történetét, és hogy mi az a nagy titok, amivel Quinn szerint segíthet mindenkinek, aki nem mer vagy nem tud sikeresen kezdeményezni.

Szóval Quinn onnan tudta meg, hogy a legcsúnyább lánynak számít a suliban, hogy csak nagy sokára sikerült csókolóznia azzal a sráccal, aki a legjobban tetszett neki. Aztán a smár után az is kiderült, hogy a fiú csak fogadásból ment bele az egészbe, pénzt nyert azzal a haverjaitól, hogy meg merte csókolni a suli legrondább csaját. Kapcsolat nem lett a dologból, ezt mondani se kell, szóba se álltak többet. Quinnek béna volt a frizurája és gyakorlatilag minden egyebe is, nem szerette magára felhívni a fiúk figyelmét, akik ennek megfelelően vagy szimplán átnéztek rajta, vagy rosszabb esetben szívatták-bántották is.

Egy nap azt mondtam, hogy na jó, ebből elég” – mondja most Quinn. „Elkezdtem dolgozni azon, hogy legyen önbizalmam.” Direkt olyan dolgokat kezdett csinálni, amik riasztották, hogy így győzze le félelmeit. Elkezdett több időt fordítani a külsejére, sportolni is elkezdett. A végeredmény tényleg igazán meggyőző, igaz, kicsit mintha ellentmondásban lenne az egyik nagy igazsággal, amit Quinn most randiguruként széltében-hosszában hangoztat. Azt mondja: „aki akarja, az meg tudja találni a szerelmet. Nem arról szól, hogy kinek vannak jobb csajozós dumái; önmagunknak kell lennünk” – mondja.

Azt nem teszi hozzá, de úgy látszik, hozzá kell érteni, hogy akkor legyünk csak önmagunk, ha szépek vagyunk és tele önbizalommal. Aki félénk, az tagadja le, aki nem elég szép, az alakítsa át a testét – ezt üzeni Quinn példája. Illetve nemcsak a példája, hanem néha meg is fogalmaz valami hasonlót: „segítek az embereknek megerősíteni az önbizalmukat, és megtanítom nekik, hogy erős legyen a jelenlétük”. A fene gondolta volna, hogy a csajozáshoz-pasizáshoz „erős jelenlét” kell, de Quinn már csak tudja, hiszen pszichoanalízisből diplomázott London egyetemén.

Személyre szabott foglalkozásokat is tart szerelmet kereső klienseinek. „Megtanítom a férfiaknak, hogy hogyan kell viselkedni egy nő mellett, mit kell mondani, hogy túllendüljenek a kezdeti nehézségeken.” Az elméletet gyakorlat követi, először Quinn játssza el a kiszemelt barátnő szerepét, majd élesben el is mennek egy olyan vendéglátóipari egységbe, ahol vannak szingli csajok. Még jobb, ha ott van az a konkrét lány, aki az ügyfélnek tetszik, a lényeg, hogy ilyenkor először Quinn megismerkedik a célszeméllyel, úgy csinál, mintha barátja lenne a srácnak, majd bemutatja őket egymásnak. Alább mindez videón is megtekinthető – hogy ki fizet ezért súlyos összegeket ennek a lánynak, az kisebb rejtély, de természetesen ha van rá kereslet, jól teszi, csak csinálja.