Bármi kerül fel az internetre, rögtön felmerül a gyanú, hogy igazi-e a cucc vagy átverésről van szó. A fenti klipről sem fogjuk soha megtudni az igazságot, bár nehéz elképzelni, hogy ha nem valódi a fenti felvétel, akkor minek vesződtek az elkészítésével. Persze hasonlóan érthetetlen, hogy ha ennyire beég egy szerelmes férfi, akkor minek teszi fel az arról készül videót a netre, hogy megkéri egy lány kezét, az meg ahelyett, hogy kimondaná az igent, fejbeveri egy ukulelével, amire a vőlegény elterül a bevásárlóközpont padlóján. Merthogy az egész állítólag egy áruházban esett meg Dubajban. Egy biztos: a koppanás igazi, de vajon a többi is? Akárhogy is, ez a felvétel odaillik a legkínosabb visszautasítós videók közé. De mutatunk még két lánykérést, ott azért nagyobb szerencsével jártak a felek.

A címben beígért síró menyasszony az alábbi, második videóban van. A klipre a Fortunaponyva nevű cég hívta fel a figyelmünket emailben, promóciós céllal ugyanis ők is gyűjtik a lánykérős videókat saját blogjukon. Mellesleg ez a nőríkatós lánykérés maga is egy promóció, ugyanis egy kampány keretében valósult meg: a kanadai fiatalember egy rádióállomás által támogatott lánykérős vetélkedőn indult, aminek a nyertese nyert egy esküvőt. Kellett hozzá szervezni egy bizarr lánykérést, és a legjobb videó kapta a díjat – ez a ríkatós klip lett a nyertes. A relatíve eredeti poén annyi, hogy a mit sem sejtő menyasszonyhoz álrendőröket hívtak ki, akik úgy csináltak, mintha letartóztatnák őt. Kár, hogy az incidens szerencsétlen nőt annyira felzaklatta, hogy sírva ült be a rendőrautóba. Kész csoda, hogy ezek után annyira megenyhült, hogy igent mondott vőlegényének.

A legutolsó klipben a legkínosabb a benne szereplő híres emberek listája. Egy brit fiatalember, bizonyos Eddie egy online kaszinó segítségével szervezte meg a meglepetést. A lány, Saskia azt hitte, hogy azért van a privát mozi kibérelve, hogy megnézzék a kedvenc filmjét, a Rocky Horror Picture Show-t. Ehhez képest a musical helyett egy pár perces kisfilmet látott a vásznon, amin olyan ZS-kategóriás brit celebek kívántak neki sok boldogságot, mint Sinitta, Simon Cowell egykori kegyeltje, Brian Belo, a Big Brother 8 nyertese 2007-ből, vagy Anthony Costa a pár éve még egész híres Blue fiúcsapat egyik kevésbé ismert tagja. Talán csak Samantha Fox az egyetlen a névsorból, akiről nem kell külön megmagyarázni, hogy kicsoda. Ettől még szerencsére jól sikerült a meglepetés, jól sikerült belőle a videó is, érdemes rászánni pár percet.