Most, hogy idénre lecsengőben van a legénybúcsúk szezonja, megnéztük a videómegosztók kínálatát ezen a téren, és azt kaptuk, amit vártunk: itthon alap a lerészegedés az ilyen eseményeken, és még mindig elmaradhatatlan kínos kellékek a guminő, a sztriptíztáncos, a puncitorta, és egyéb baromságok. Összegyűjtöttük a legormótlanabb videókat, de ha önnek van a birtokában olyan felvétel, ami még ezeken is túltesz, ne tartsa vissza magát, ossza megvelünk a Randiblog email-címén!

Az alábbi videó tavaly júliusban került fel a Youtube-ra, és az eleje arról szól, amiről egyébként az egész legyénybúcsú szokott: a piálásról. Az esemény másik fő eleme az volt, hogy a vőlegénynek rózsaszín tütüben, békatalpakkal a lábán, búvárpipával a szájában kellett végigfutnia a községen, de nem hiányzik a felvételről a falusi nyári egyenruhában (kék rövidnadrág) elkövetett, igazi férfiakhoz illő tánc sem.

A legtöbb leglénybúcsú elmaradhatatlan kelléke a sztriptíztáncosnő, ám nem mindenki kap olyat nőt, amilyenre vágyik. A következő kisfilm főszereplőjét egy nagydarab táncosnő kényezteti, sajnos megtekintéséhez meg kell fordítania a monitorját. A csaj egyébként Hopyhe, akit Marjai Judit fotózott nemrégiben egy tabukat döntögető kiállításához.

Ismét egy hiánypótló kellék, a puncitorta, ami már önmagában is kínos (ahogy a nőknek való, péniszes poénok sem igazán viccesek), de az egészet még kínosabbá teszi a haverok olcsó poénjai. A vőlegénynek a videó és a fotók kedvéért ki kell nyalnia a tortát és csak utána lát neki a szeletelésnek, amit szintén rossz nézni is.

A következő videóban a lényeg az első fél percben van: az ugyan nem derül ki, hogy legénybúcsú előtt, közben, vagy utána, de villan a pucér segg és a kitakart pöcs is, ez is a nagy esemény velejárója szokott lenni.

Az alábbi férfiak szerint egy jó legénybúcsú hozzávalói: 9 jóbarát, 7 üveg Metaxa, 2 táncoslány, 1 DJ és 1 teljes nap. A végeredmény a videóban látható.