Igazán nem áll szándékomban versenyezni, de az én lánybúcsúmat nehéz überelni” – reagált „Rebeka” aláírással egy olvasónk a ma egy hete megjelent posztra, amiben bizonyos Nándor mesélt és mutatott fotókat a legénybúcsújáról. Ha ön nem látta volna azt a posztot: a buli során Nándornak pornó-DVD-ket kellett eladnia, plusz saját ruhadarabjait, mindezt Budapest kellős közepén, a Nagykörúton. A véletlen úgy hozta, hogy Rebekának ugyanakkor és részben ugyanott volt a lánybúcsúja, így össze is futottak Nándorékkal, amiről fotós bizonyítékot is kaptunk. Sőt, Rebeka azt is állítja, hogy az ő lánybúcsúja még Nándorénál is húzósabb volt.

Ezt már csak azért is mondom, mert nekünk köszönheti, hogy az Oktogonon megvettük tőle az utolsó áruba bocsájtható ruhadarabját, a zöld köntösét, de nem tartottuk meg sokáig, mert hamar továbbadtuk a Liszt Ferenc téren. A mellékelt fotón Nándor zöld köntösének új tulajdonosa.

Az én drága Barátnőim engem sem kíméltek. Rendesen megizzasztottak. Elképesztő mennyiségű feladatot kellett végrehajtanom, de ezeket a felejthetetlen élményeket és a váratlan meglepetést (!) meghagyom a mi közös emlékeinknek.

De azt muszáj megírnom, hogy a városi feladataim kezdetén, a meglepetés limó út végén az Oktogonon épp ott kezdtük a túrát, ahol Nándorék végeztek.

Egy közös fotó is készült.

Ezúton is köszönöm az én Drágaságos Barátnőimnek a lánybúcsúm minden felejthetetlen percét, és azt a rengeteg munkát amivel megszervezték!  Nándor házasságához sok boldogságot kívánok!

Ön is részt vett egy jó legény- vagy lánybúcsún? Újabb sztorikat (fotókkal vagy fotók nélkül is) szívesen várunk a Randiblog szokásos email-címén!