Fent egy randihelyszín látható. Nem, most nem magára a hegyre gondolunk, hanem erre az instagramos ablakra. Az ebben található kommentek között jött össze ugyanis az a pár, akiket a Buzzfeed nyomán az ABC News mutatott be a világnak. A srácot Denis Lafargue-nak hívják, amerikai, 21 éves, és eredetileg azért lájkolta be ezt a 2012-es képet a Crater Lake nevű tóról tavaly nyáron, mert volt itt a saját családjával is. Meg nyilván mert szép a fotó. Aztán szóba elegyedtek a hozzászólások között a fotó posztolójával, a szintén 21 éves Elizabeth Wisdommal, és a sztori itt kezd olyan érdekessé és romantikussá válni, hogy érdemessé válik arra, hogy bekerüljön a hírekbe.

Lafargue azt mondta, természetesen végignézte Wisdom összes fotóját az Instagramon, és nagyon tetszettek neki, de különösen megtetszett az alábbi kép, amin a lány tetoválása látszik. Wisdom egy ószövetségi részletre egy utalást tetováltatott magára (nem magát a részletet), és mivel Lafargue szintén keresztény, érdeklődését innentől kezdve még jobban felkeltette a lány. A szóban forgó részlet egyébként így hangzik: „megmondták neked, ó ember, mi a jó, és mit kíván tőled az Úr: Semmi mást, mint hogy váltsd tettekre az igazságot, szeresd hűségesen, és járj alázatosan a te Isteneddel.”

Egy ideig még maradtak csak az Instagramon, de aztán úgy döntöttek, hogy találkoznak élőben is, és az igazi szerelem nyilván ekkor keződött. Szerencsére nem a világ két ellentétes sarkában laktak, hanem csak egy hét órás autóút választotta el őket egymástól, ennyi a távolság Lafargue texasi és Wisdom louisianai otthona között. Az első randi remekül sikerült és sok további követte. Érdekes visszanézni idáig a srác és a lány posztjait, mert egyszer csak elkezdenek együtt szerepelni az általában remekül eltalált képeken. Amerikaiak, fiatalok, keresztények – természetesen már el is jegyezték egymást, és természetesen erről is van fotó.