Ma egy olyan celebesküvőt mutatunk, amivel kapcsolatban senki sem tudja, hogy igazából mi történt. Valószínűleg semmi, de ami történt, az mindenképpen egy elég látványos és jópofa semmi. Kaley Cuoco a Big Bang Theory (magyarul sajnos Agymenők) című sorozat jócsajaként futott be, és nemrég összejött bizonyos Ryan Sweetinggel, aki teniszező. Három hónapja jártak még csak, amikor a Cuocónál egy évvel fiatalabb sportoló megkérte a színésznő kezét. Ez már ömagában is meglepő lehet, még jobban összezavarodott mindenki, amikor Cuoco alig egy újabb hónap elteltével már esküvői ruhás fotót posztolt magáról. Éppen joghurtot eszik rajta, de a felirat az volt hozzá, hogy „ez az esküvőm napja”. Így aztán már akkor sokan azt hitték, hogy Cuoco tényleg férjhez ment, de valószínűleg igazából nem.

Most eltelt még pár hét, és a menyasszony elment Ellen DeGeneres talkshowjába egy kicsit bratyizni. A műsorvezetőnő gyakran készül mindenféle meglepetésekkel vendégei számára, hát Cuocót azzal lepte meg (szkeptikusoknak: „lepte meg"), hogy azt mondta, itt van egy fátyol és egy nyaklánc, a vőlegényre való tekintettel mindkettő teniszlabdákkal díszítve, miért nem házasodtok össze azonnal? Erre a színfalak mögül előjött a műsor egyik munkatársa, aki DeGeneres szerint jogosult házasságkötések anyakönyvezésére (az USA-ban az ilyesmi nem meglepő). Már csak a vőlegény hiányzott, de ő se sokáig, hamarosan megjelent Sweeting is, és nagy nevetgélések közepette mindketten kimondták az igent. Volt gyűrű is, csók is, DeGeneres megígérte, hogy a táncos lakodalom sem fog elmaradni.

Ön szerint ez egy érvényes házasságkötés?

Ezek után mintha maga az ifjú pár sem értené, hogy akkor ők most tényleg összeházasodtak-e, de az esetről szóló híradások úgy veszik, hogy az egész csak valószínűleg csak egy vicc volt. Persze ha a jog által előírt követelmények teljesülnek, akkor a házasságkötés érvényes, akkor is, ha valaki szerint az egész csak egy vicc – de egy rendes normális lagzit ettől még tarthatnak maguknak Sweetingék attól még, hogy a polgári házasságkötés ezzel a kínos jelenettel megvolt. Fent videót láthat az eseményről, alább fotókat, de mielőtt kattint, még megajándékozzuk azzal az információmorzsával, hogy az, hogy cuoco, olaszul szakácsot jelent.