Tűnhet egész lazának és kötetlennek a beszélgetés, de mindig vannak olyan dolgok, amiket a nők az első randin ki akarnak csikarni a férfiakból, és a megfelelő téma felé terelni a társalgást. Most tíz nőt kérdeztünk meg, mik azok az információk, amik elengedhetetlenül szükségesek számukra ahhoz, hogy átrágják a második randi esélyét. Beszámolójuk alapján a legnépszerűbb pontokat szedtük össze, így alakult ki az alábbi tíz dolog, amiben mindannyian egyet értettek.  

  1. A férfi kapcsolata a családjával: „szerintem elég sokat elárul bárkiről is az, hogy milyen családból jött és milyen a kapcsolata a szüleivel, tesóival. Egyszer volt egy randim, amin a srác válogatott kifejezésekkel szidta a saját szüleit, mert azok őt nem pénzelték, bezzeg a nővérét igen. Az ilyenekkel szó sem lehet kapcsolatról. Viszont aki harmonikus családban nevelkedett és látszik rajta, hogy tiszteli és imádja apját-anyját, az egyből szimpatikus lesz számomra.”
  2. A férfi családi állapota: „nekem fenntartásaim vannak az elvált pasikkal szemben is, de azokkal szemben is, akik már a 40-et is betöltötték, de még nem házasodtak. Meg amúgy nekem azóta tartozik az első kérdések közé, hogy van-e valakije az illetőnek, amióta több randevú után jelentette be, hogy házas. Úgy tűnik, csak számomra egyértelmű, hogy nem hívunk randizni senkit, ha házasok vagyunk, és ha mégis, akkor ezt közöljük. Nem is az első randin, hanem előtte.”
  3. A férfi életkörülményei: „fontos, hogy hasonló életszínvonala legyen, mint nekem. Ha én már külön élek, ő ne éljen már az anyjával, és ha én már képes vagyok eltartani magam, ő se a szülein élősködjön. És az is lényeges, hogy mikre szeret költeni, nálam alap, hogy a lakás jól nézzen ki, tiszta legyen, stb."
  4. A férfi foglalkozása: „ez is alapkérdés, hiszen az ember fél életét a munkája teszi ki. Az is fontos, szereti-e, amit csinál, mert ha nem, az kihathat a szerelmi kapcsolatára is.”
  5. A férfi előző kapcsolatainak kudarca: „engem nagyon szokott érdekelni, hogy akivel randizok, annak miért mentek tönkre a korábbi kapcsolatai. Ez nemcsak abból a szempontból hasznos, hogy megtudjuk, ki hibázott, hanem, hogy a pasi hogyan beszél az előző csajairól. Ha valaki az exeire hárítja csak a dolgokat és csúnyán beszél róluk, azzal nagy gondok vannak.”
  6. A férfi toleranciaszintje: „nálam bevált dolog, hogy olyan témára terelem a szót, amiből kiderül, mennyire toleráns az illető a többi emberrel. Egyszerűen nem tudnék olyan pasival járni, akinek a nézetei nem egyeznek meg az enyémekkel. Aki gyűlölködve beszél a melegekről vagy a romákról, abból minden más agressziót is kinézek.”
  7. A férfi véleménye a nőkről: „a legjobban attól akadok ki, ha egy pasi úgy akar kapcsolatot, hogy közben minden kurvának elmondja a nőket. Aki nem tiszteli a női nemet, maradjon egyedül.”
  8. A férfi véleménye a komoly kapcsolatokról: „szerintem jobb az elején tisztázni, hogy voltaképp milyen kapcsolatot keres. Én elfogadom azt a választ, hogy ez majd úgyis menet közben derül ki, de aki eleve elzárkózik a komoly kapcsolattól, és még meg is magyarázza, miért irtózik tőle, az szerintem egy nőnél se jöhet számításba. Kivéve az olyan csajoknál, akik még azt hiszik, meg lehet változtatni az ilyen pasikat.”
  9. A férfi véleménye a megcsalásról: „volt egy pasim, akinél az első megcsalásnál derült ki, hogy az számára nem is megcsalás, mivel nem is tudta a csaj nevét, akivel lefeküdt, miközben velem élt. Na, innentől kezdve hamar tisztázom, kinek mit jelent a megcsalás, az első randi alkalmával megkapja az úriember a kérdést, és ha nem egyezik az elképzelésünk, csá.”
  10. A férfi hobbija: „sablonosnak tűnhet, de számomra az egyik fontos téma, hogy mit szeret a férfi csinálni szabadidejében. Ez azért fontos, mert hát a továbbiakban esetleg velem is a szabadidejében találkozna, tehát az ízlésünknek valahol egyeznie kéne. Az egyik exem a focit imádta, másról nem is tudott beszélni, sajnos, engem meg egyáltalán nem érdekelt a dolog, ezért is lett vége a románcunknak. Szóval, ha az első randin azt mondja a pasi, hogy imádja a focit vagy más, olyan hobbival rukkol elő, amit én nem értékelek, nulla esélye van.”

Hozzászólna?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.