Ez a poszt három lánykérős sztorit tartalmaz, mert mindig hármat szoktunk egyszerre posztolni. A mai elsőt az Instagramon osztotta meg a celebvőlegény, a második kettőről viszont videót készítettek a romantikus kedvű, de nem híres fiatalemberek. A két klip a poszt alján található, de először is kezdjük a posztcímben is beharangozott lánykéréssel, ahol T.J. Thyne, aki a Dr. Csont című sorozatban Jack Hodginst játssza, szervezett romantikus meglepetést barátnőjének.

A hölgy neve Leah Park, és ők az év végét egy európai körúton töltötték, aminek a lánykéréshez kiválasztott állomása Németországban volt – végre valaki, aki nem Francia- vagy Olaszországba megy romantikázni, hanem valami eredetibb helyszínt választ! A vőlegény célja az volt, hogy a Grimm-mesék hangulatát varázsolja menyasszonya szívébe, akivel mellesleg Köln városában is voltak.

Volt gyönyörű gyűrű, volt hófehér hintó és volt meglepetés is, mivel a menyasszony úgy tudta, hogy a helyszínt egy szimpla fotózás kedvéért kell felkeresniük kiöltözve.

Thyne egy gyönyörű kastély előtt ereszkedett térdre barátnője előtt, kezében gyűrűvel, egy égő mécsesekből kirakott szív közepén. „Egész éjjel lángol a szívünk” – ezt írta a vőlegény a kép alá/mellé a Twitteren. Németország után a jegyesek Prágában folytatták a romantikázást, hát az sem egy csúnya város. Na de most nézzük a két videót, elég mesések azok is.

Az első videó egy videójátékos lánykérés, láttunk már ilyet, de egyrészt ez cukibb, mint az előző, másrészt a fiatalember feltette a játékot egy saját website-ra, úgyhogy ha ide kattint, ön is játszhat lovagosat. Alább pedig egy olyan menyasszony történetét követheti végig, akinek zseniális kincsvadászatot szervezett vőlegénye, ráadásul az egész a Harry Potter-regények stílusában készült. Nem rövid a videó, viszont ki- és abbahagyhatatlan.