Ebben a posztban megint három szokatlan módját mutatjuk be a társkeresésnek, főleg az első meglehetősen kétségbeesett keresőre utal. Csomóan lefényképezték a fenti férfit Londonban a Waterloo állomásnál: a táblájára az van írva, hogy „dögös barna csajt keresek 2014-re!” Egy kisebb tábla részletezi, hogy miről van szó: „randizás/romantika, szeresse a kutyákat és a tájépítészeket”. Utóbbi nyilván a fiatalember foglalkozása, és az illetővel nemcsak úgy tudnak kapcsolatba lépni az érdeklődők, hogy odamennek hozzá, hanem email-címét is közzétette egy másik táblán. Az újságírók mindenesetre máris megtudták tőle, hogy Gerald Abrahamsnek hívják és 39 éves, a férfi már rádióinterjút is adott, úgyhogy most már tényleg reméljük, hogy megtalálja a szerelmet. Miért is ne találná meg, amikor a fotó alapján jóval szimpatikusabbnak tűnik, mint az az amerikai férfi, aki tavaly alkalmazta ugyanezt a módszert.

Szintén a tömegközlekedéssel kapcsolatos a Love Conductor szolgáltatása, csak ő nem Londonban tevékenykedik, hanem a New York-i metrón szólít le olyan embereket, akikről úgy gondolja, hogy biztos társat keresnek. A remek kiállású és 31 éves Erika Christensen vállalkozása úgy működik, hogy ismeretlenekhez megy oda a metróban, és átadja szerelemkalauzi névjegyét. Az érdeklődőknek aztán interneten keresztül kell kapcsolatba lépniük Christensennel, aki számukra a korábban leszólított kliensek közül kiválasztja azt, aki az újonnan toborzott illető számára megfelelő partner lehet. Ha nem jön össze, akkor Christensen felveszi az adott személyt a párkeresők listájára, és ezentúl direkt neki személyre szabottan fog nézni pasikat/csajokat a metrón – persze egy kisebb vagy nagyobb összegért, mert hát a Szerelemkalauznak is meg kell élnie valamiből. A Love Conductor blogját itt találja.

És végül egy érdekes hazai társkeresőt is mutatunk, ez a szolgáltatás nem éppen új, de széles körben még nem ismert, és nálunk még nem szerepelt. Ők maguk írtak nekünk még tavaly év vége felé, hogy adandó alkalommal emlékezzünk már meg róluk, hát most adódik az alkalom, ezért szólunk, hogy van ám egy olyan társkereső, hogy Randi-másképp (nem, mi se értjük, minek bele kötőjel). Ezen az oldalon nem profilok között kell böngészni és sok-sok üzenetet írogatni vagy fogadni, hanem eseményekre kell regisztrálni, majd elmenni. Legyen az egy bringázás, társasjátékozás, borkóstolás vagy túrázás, az a lényeg, hogy csak egyedülállók vesznek részt az eseményen, azzal a céllal, hogy megismerkedjenek egymással. Szóval nincsenek felesleges körök és megtévesztő fotók, az ember azonnal személyesen találkozik egy adag potenciális partnerrel, és szórakozva válogathat közülük. Érdekesnek tűnik, itt a honlapjuk, akit érdekel, kattintson!