Paul Masonre talán emlékszik még, ő az a brit férfi, akinek pár évvel ezelőtt sikerült egészen 445 kilóig úgy felhíznia, hogy valami csoda folytán nem halt bele, és ezzel akkor ki is érdemelte magának a világ legkövérebb embere címet. Aztán többek között gyomorgyűrű segítségével fogyózni kezdett, és már legutóbb is azzal szerepelt a hírekben, hogy két nő iránt is érdeklődik. Most örömmel közöljük, hogy Mason a napokban el is jegyezte magát, igaz, nem a korábban képbe került két nő közül az egyikkel, hanem egy harmadikkal, ráadásul a nő volt az, aki úgymond megkérte Mason kezét, aki a The View nevű amerikai tévéműsorban, élő adásban mondott igent.

Nemcsak a súlykülönbség tetemes a még mindig 140 kilós vőlegény és 50 kilós menyasszonya között, korkülönbség is van: Mason 53 éves, míg jövendőbelije csak 40. A hölgyet Rebecca Mountainnek hívják, és az interneten ismerkedett össze a hájrekorder férfival, mert fogyásának történetét lenyűgözőnek találta. Videóbeszélgetés videóbeszélgetést követett, aztán először Nagy-Britanniában találkozott élőben a pár, most karácsonykor pedig Mason kiment Amerikába, és az ünnepeket Mountainnel töltötte. A hölgy most a hétvégén a tévében élőben kérte meg a férfi kezét, aki persze igent mondott, ennek a fotóit láthatja a képösszeállításban, de nem ez volt az egyetlen meglepetés. A tévéműsor vállalta nászajándékként, hogy kifizetik azt az operációt, amivel Masonról leműtik a kinyúlt bőrfelesleget, valamint a férfi valamennyi még hátralevő orvosi költségét. A lánykéréseket továbbra is hármasával posztoljuk, úgyhogy alább talál még kettőt.

Fent egy Pán Péter musical-előadást állít meg Glasgow-ban maga Pán Péter, azaz egy holland színész, aki már egy ideje járt azzal a színésznővel, aki a darabban Pán Péter kedvesét, Wendyt játssza. Igen, a színpadon, a teljes közönség és a szereplőgárda színe előtt kérte meg a lány kezét, akinek a reakciójáért érdemes megnézni ezt a videót, a közepétől legalábbis, mert a bevezető kicsit hosszadalmas. A harmadik felvétel pedig teljes egészében aranyat ér. Még karácsonykor készült, szenteste (vagy ha jól látjuk, délután). A trükk tényleg eszméletlenül romantikus, a társaság tagjai pólóikkal MERRY X-MAS feliratot jelenítenek meg egy csoportképhez, a szerelmespár előttük a földön fekve pózol. Csak a leendő menyasszony nem tudja, hogy egy óvatlan pillanatban az E és az A betű helyet cserél a háta mögött, és csak amikor megnézi a kész fotót, akkor látja meg a pólókon barátja üzenetet: MARRY ME? Így lett a „boldog karácsonyt”-feliratból „hozzámjössz?”-felirat. Természetesen ezúttal is igen volt a válasz.