Magamról annyit, hogy 28 éves, egyedül élő, szingli nő vagyok átlagos testalkattal, nincs gyerekem” – a mai levél beküldője ezeket az adatokat írta meg magáról, a keresztnevét nem, de hiába is írta volna meg, nálunk mindenképpen Lujza álnéven szerepelt volna. Lujza tárgyként a következő témát jelölte meg: „társkeresők vesztőutai női szemmel”. Rengeteg posztunk volt már a társkeresés, főleg az internetes társkeresés nehézségeiről, a sok gond közül Lujza elsősorban arra koncentrál, hogy hogyan lehet kivédeni azokat a férfiakat, akik igazából nem tartós kapcsolatot keresnek, hanem egy szeretőt barátnőjük/feleségük mellé. Ön is belefutott már egy ilyen szituációba? Kérjük, írja meg ön is tapasztalatait, illetve véleményét, a Randiblog szokásos email-címén folyamatosan várjuk a leveleket!

Gondoltam, miután túl vagyok egy váláson, a mai világban hol is lehet már a sok munka mellett ismerkedni még úgy is, hogy sokat járok szórakozóhelyekre, ahol esélyét sem látom a normális ismerkedésre, így maradt az internet! Lassan fél éve vagyok fenn különböző társkeresőkön. Ami számomra mégis meglepő, hogy sima társkeresőkön sok ajánlatot kapok és itt most pénzbeli ellenszolgáltatásra gondolok… Na de nem is ezért írom ezt a cikket! Naiv lányok ébresztő, tanuljatok az én hibáimból. Úgy hívom őket: a „vadászok”.

Unatkozó férfiak, akik a barátnőjük mellett szingli nőket fűznének be egy kis szórakozás fejében! Két olyan férfiba futottam bele rövid időn belül, aki hülyített, minden szépet, minden jót elhitetett velem, ámde ami gyanússá vált, hogy mindig ugyanabban az időpontban volt fenn társkeresőn, hogy fűzze az agyam, magában már ez gyanússá vált, de hát ilyenkor mindig arra hivatkoztak, hogy a munkájuk végett nagyon elfoglaltak, mondom, jó, hát majd leszek én a megértő nő!

Én, mint tapasztalt társkereső, az első kérdésem már az, hogy az illető szingli-e. Tudom, sokak számára egy társkeresőn ez meglepő kérdés, viszont sokszor kapom azt a választ, hogy bizony ő még nem az, sőt nem is tervezi! Még mindig őket tartom korrekteknek, mivel a lehetőségem megvan, hogy én döntsek, hogy így kell-e az illető! Természetesen mivel nem ezt keresem, illedelmesen búcsúzom tőlük!

Ami még gyanús, ha hétvégén sosincsenek fenn, hisz ilyenkor a barátnőjükkel töltik a szabad idejüket. Ámde amikor egy Facebook-azonosítót kértem, mindig tereltek. Lányok, mindig kérjetek Facebook-azonosítót, mert aki nincs fenn egy mindenki által ismert közösségi oldalon, az gyanús. Ott valami titok lappang, valami takargatnivaló van! Mind a két férfi már elég régóta vesztegette az időmet, erre szebb szavakat nem találok.

Lányok, ébresztő! Ami túl szép, hogy igaz legyen, az sosem igaz! Ezzel nem azt mondom, hogy adjuk fel, mert én se az a típus vagyok, aki feladná, viszont figyeljük az apró jelekre, és amiről csak kicsit is úgy érezzük, hogy gyanús, ott ellenőrizzük a férfit – erre már sok-sok lehetőségünk van, akár beszélgetés közben bebuktathatók azok a férfiak, akik várják a naiv áldozataikat. Az egyiket én is így buktattam le, erre csak az volt a válasza, hogy lehet, én se vagyok egyedül, mondom, bocs, de én tisztán játszom, nem a barátnőm háta mögött fűzök be nőket, nemhogy megbecsülné magát, hogy a mai rohanó világban van mellette valaki! Nálam a Facebook-azonosító vált be!

Szerencsére egyikkel sem találkoztam, még előtte lebuktattam őket!

Kedves vadászok, nézzetek magatokba és kérlek, ne vesztegessétek az időnket – mi semmi másra nem vágyunk, mint hogy megtaláljuk a másik felünket!

Hozzászólna?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.