Saját magam kis történetét fogom leírni, pontosan még én sem tudom, hova akarok kilyukadni. Egy 23 éves, átlagos testalkatú srác vagyok, meg vagyok elégedve a külsőmmel” – ezt írja Gábor levele bevezetőjében, és a levél végén oda lyukad ki, hogy kérdéseket tesz fel a Randiblog olvasóinak. A kettő között pedig két kapcsolatát írja le, de sajnos egyik sem végződött szerencsésen. Ön szerint Gábor rontotta el? És ha igen, hol? A válaszokat és tanácsokat sok szeretettel várjuk a Randiblog email-címén, de természetesen azok a levelek is jöhetnek, amik saját, új történeteket mesélnek el.

Történetem valahol ott kezdődik, hogy sok lány mondta már nekem, hogy más vagyok, mint az előző kapcsolataik. Konkrétan az egyik lány azt mondta, hogy „olyan fura, de jó értelemben”. Tudni kell rólam, hogy nagyon odafigyelek a partneremre, legyen szó egyéjszakás kalandról, akár egy hosszú távú kapcsolatról. Most egy érdekes kapcsolatban vagyok egy lánnyal. Buliban ismertem meg és még aznap este haza is jött velem. Egy estének indult, de most már másfél hónapja tart. Úgy tudnám leírni ezt a friss kapcsolatot, mintha egy hosszú távú kapcsolat vége felé járna az ember, szerelem már nincs, csak szex és szeretet, viszont nincs megkötve a kezem, más lányokkal is kavarhatok, szexelhetek és a lány is megteheti ugyanezt. Egyetlen kikötése van a dolognak, hogy nem akarunk tudni róla, hogy a másik mit csinál ilyenkor. Mivel így kezdtük el a kapcsolatot, úgy gondolom/érzem, hogy ebből soha nem lehetne normális, nem nyitott kapcsolat, mert nem hiszem, hogy meg tudnám állni, hogy ne kacsintsak ki a kapcsolatból. Kíváncsi lennék, volt-e valakinek hasonló kapcsolata, és hogy végződött?

Másik történet:

Egyszer megismertem egy lányt, buliban, legyen a neve Karina. Karina kb. 2 évvel idősebb nálam, már dolgozik. Jól elbeszélgettünk aznap este, majd másnap felhívtam és nem sokkal később sikerült összehoznunk egy randit. Elmentünk, iszogattunk, hogy jobban megismerjük egymást, stb. Hazakísértem, majd egy csókkal búcsúztam. A második randiig elég sok idő telt el, hívtam, de nem vette fel, írtam SMS-t, de nem válaszolt, majd mondtam magamban, hogy jó, írok egy utolsó SMS-t Karinának, ha nem válaszol, akkor hagyom a fenébe. Erre bezzeg válaszolt, mintha megérezte volna. Nagy nehezen összejött a második randi, elmentünk a láthatatlan kiállításra, majd feljött hozzám filmezni. Annyit érdemes tudni, hogy velem végig lehet nézni egy filmet, nem azért hívtam fel, hogy lefeküdjek vele. Jól éreztük magunkat, majd hazakísértem és hazajöttem.

A harmadik randi a két ünnep közt lett volna, de eléggé elhúzódott a dolog, hívtam, nem vette fel és nem hívott vissza, írtam SMS-t, nem válaszolt napokig, így csak szilveszter délutánján tudtunk találkozni. Biliárdoztunk egyet, majd vettünk egy üveg whiskyt és feljöttünk megint filmezni. Úgy volt, hogy nem töltjük együtt a szilvesztert, ő is elígérkezett meg én is. Iszogattunk, megnéztük a filmet, majd átmentünk hozzájuk, elvileg csak beugrottam volna egy italra koccintani vele és a barátnőivel, ameddig megvárom haveromat és indulunk. Ebből az lett, hogy feljött 2 haverom is, és elég sokáig ott voltunk. Karinának sikerült eléggé felöntenie a garatra, és behúzott a fürdőszobába. Azt mondta hogy „ez már a harmadik randi, úgyhogy igazán szexelhetnénk már”. Hát én nem pont így képzeltem el az első alkalmat, hogy egy fürdőszoba padlóján, úgy, hogy ő full részeg és nem is fog rá emlékezni, ezért visszautasítottam. Még maradtunk ott egy ideig, majd leléptünk bulizni. Ehhez az estéhez tartozik az is, amikor szórakozóhelyen leültem pihenni, odapattan mellém egy lány, bele akar inni a sörömbe, majd azt kérdezi: „megyünk hozzád?”. Őt is elhajtottam.

Karinával aztán összejött volna egy randi, mondta, hogy majd ír, hogy délután-este mikor jó neki. Este 9-10 körül írt egy SMS-t, hogy „Szia, berugtwak sajnálom". Mondom, remek, ebből sem lesz semmi. Aztán felajánlotta, hogy igyunk együtt, amibe belementem. Elmentem hozzá, és iszogattam vele meg a barátnőjével. Elmentünk bulizni, majd már csak kettesben vele, haza. Ezúttal én próbálkoztam nála, de ő állított le, hogy ne. Hazautaztam a hétvégére, majd írtam neki SMS-t, hogy csináltam neki valamit, majd vasárnap vagy hétfőn odaadnám, mert megromlik. Erre az SMS-re nem válaszolt, majd amikor 3 napra rá írtam még 1 SMS-t, csak annyit írt, hogy „bocsi h nem vettem fel, de nem kezdek el ezen agonizálni, inkább nem érek rá”. Ezek után úgy gondoltam, én nem írok neki többet, ha akar valamit, keres majd.

Később találkoztam vele buliban és szóba jött, hogy utána nem kerestem. Mondtam, hogy szerintem neki kellett volna keresnie. Erre azt mondta, hogy ő a lány és nekem kellett volna. Ezzel nem értek egyet, szerintem ennek kölcsönösnek kellene lennie. Mi a véleményetek, túl sok időt és energiát fektettem bele feleslegesen? Annyit még érdemes tudni, hogy a csajszi külsőre nagyon az esetem, viszont más dolgokban nem tudnék vele komolyan gondolni.

Hozzászólna?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.