Egy esküvői ruhának hagyományosan az a feladata, hogy nőiesnek, vonzónak, fiatalnak és szűziesen szépnek, érintetlennek mutassa viselőjét. A jelenleg Sydney-ben folyó divathét fotóanyagában találtunk egy olyan menyasszonyi ruhát, ami ezekből mindet tudja, a szűzieset kivéve. A szűziesség helyett cserébe enyhén kurvás, mivel ez egy olyan menyasszonyi ruha, ami ruhát gyakorlatilag nem, csak fátylat, bugyit és melltartót tartalmaz. Van ugyan egy kis csipke a modellen melltől lefelé, de az egész átlátszó, átlátszóbb, mint a fátyol.

A kreációért bizonyos Lan Yu divattervező a felelős, aki tud azért csinálni ennél sokkal menyasszonyosabb esküvői ruhákat, amint az fotóösszeállításunkból is kiderül. Persze ezek között is van olyan, ami átlátszik olyan helyeken, ahol egy templomba felvett ruha nem szokott átlátszani, de persze lehet, hogy ezeket a kreációkat egyáltalán nem szánják templomi esküvőre.

Mondjuk így is nehéz elképzelni, hogy ki az, aki menyasszonyként úgy parádézna az összes rokona és leendő férje összes rokona előtt, hogy gyakorlatilag bugyi-melltartó van csak rajta. Hasonlót már láttunk, de ilyet még nem. Mellesleg ha szeret különleges esküvői ruhákat nézegetni, van még pár összeállításunk a témában: itt olyanokat láthat, amik nem feltétlenül fehérek, és nadrágos menyasszonyaink is vannak Új-Zélandról és Magyarországról egyaránt.