Három esküvős sztorit mutatunk be a mai posztban, az első kettőhöz videó is tartozik, a harmadikról fotók vannak. A fenti klipet a New York Daily Newsnál találtuk, és azt egy brit riporter, Joe Michalczuk állította össze. Ő két dolgot csinált az elmúlt hónapokban: gigasztárokat interjúvolt meg legfrissebb filmjeikkel kapcsolatban, valamint közben az esküvőjére készült. Úgy gondolta, a kettőt összeköti egymással, és ennek a végeredménye a fenti csoda: összesen 17 sztár gratulál ennek a bizonyos Jennie-nek a házasságkötéshez. És tényleg a legnagyobbak szerepelnek a videóban: Scarlett Johansson, Arnold Schwarzenegger, Hugh Jackman, Cameron Diaz, Zac Efron és Miss Röfi. Kár, hogy arról nincs videó, milyen fejet vágott Jennie, amikor megmutatták neki a klipet, a reakcióvideók gyakran még jobbak, mint maga az esemény.

Alább a második videó látható, ez már konkrétan az esküvőn készült. Michael és Carissa Alvarado, mint azt a Huffington Post is megírta, a Youtube-on, egymás videóin keresztül ismerkedtek meg 2011-ben, és mivel mindketten énekesek, azóta együtt zenélnek Us the Duo néven. Amerikában a polgári esküvőkön a házasulandók gyakran saját maguk írják meg az eskü szövegét, ezt tették Alvaradóék is – csak ők énekelve mentek hozzá egymáshoz. Íme, hogyan.

A harmadik sztorit pedig az Imgurra tette fel valaki, alább meg is lehet nézni a fotósorozatot. Egy esküvő után annak rendje és módja szerint az ifjú pár elment romantikus fotókat készíteni a nagy napról. Ki is mentek az óceán partjára, mert mi lehet ennél romantikusabb – csakhogy a pózolás közben egy óriásteknős mászott elő a vízből. A horrorisztikus méretű hüllő nem zavartatta magát, akkurátusan tojt néhány tojást, szépen betemette őket, aztán visszamászott az óceánba.