Társat találni és megtartani senkinek nem könnyű – ha az lenne, nem létezne ez a blog. Az ember azt gondolná, hogy azért a legkevesebb nehézségbe a modellkülsővel megáldott nők ütköznek, akikért egyszerűen tolonganak a férfiak, de ebből a posztból kiderül, hogy nekik sem könnyű.

Az alábbi 11 pontot bizonyos Billi Gordon szedte össze igazi modellektől, és különösebb kommentár nélkül közölte őket a Psychology Today-en, pedig azért nem ugyanaz a fajsúlya mind a 11 véleménynek. Van, amelyiket könnyebb átérezni, azt például mi se szeretnénk, hogy őrültek nyomozzanak utánunk, vagy hogy rideg bunkó legyen velünk mindenki, de azért a listán némelyik pont klasszikus First World Problem, azaz olyasmi, amire csak annak jut eszébe panaszkodni, akinek tényleg semmi igazi gondja nincs. De eszünk ágában sincs olvasóinkra ráerőltetni a véleményünket és önhatalmúlag elbagatellizálni mások problémáit – mondja meg az olvasók közössége, hogy mennyire érez együtt a modellkülsejű csajokkal! Minél komolyabban tudja venni a panaszkodást, annál magasabb pontszámot adjon alább, a 10 pont kb. azt jelenti, hogy „na jó, ez tényleg szar lehet”, az 1 viszont azt, hogy „ennek én inkább örülnék a helyében”. Klikkeljen, értékeljen!

shutterstock 117527608

01. Berezelnek a normális pasik

„Olyan jól nézek ki, hogy attól berezelnek a normális pasik. Oda se mernek jönni hozzám. Mindig kapásból azt feltételezek, hogy én úgyis biztos egy übergazdag vagy nagyon jóképű férfit akarok. … Pedig csak egy normális férfira vágyom, aki böfög, széthagyja a zoknijait a lakásban, de szeret annyira, hogy megcsinálja nekem, amit a férfiak a nőknek meg szoktak csinálni, például a kocsival kapcsolatos dolgok, bogarak kinyiffantása, stb. Nagyon sok figyelmet kapok férfiaktól, de nem a jó fajtájú figyelmet.”

02. Kiközösíti a többi nő

„Olyan jól nézek ki, hogy attól berezelnek a nők, úgyhogy nem kérnek a társaságomból. Borzasztó nehezen tudok olyan nőkkel barátkozni, akik nem szintén modellek, pedig jó lenne egy baráti kör a kollégákon kívül is. Kerestem barátnőket magamnak, de nem jártam nagy sikerrel.”

03. Azt hiszik, hogy csak pénz és a külső érdekli

„Mindenki biztosra veszi, hogy mivel csinos vagyok, biztos sekélyes és anyagias is. A külsőmből meg tudok élni, úgyhogy meg is élek belőle, ugyanúgy, ahogy más meg egyéb adottságából él. De ettől még nem vagyok sekélyes.”

04. Ostobának nézik

„Mindig azt hiszik, hogy buta és tanulatlan vagyok. Pedig ha valaki úgy néz ki, mint én, az nem marad életben sokáig ebben a világban, főleg ebben a városban, ha buta.”

05. Senki nem érez vele együtt, ha tényleg baj van

„Az emberekben semmi empátia nincs irányomban. Amikor a barátom meghalt, egy gimis iskolatársam ezt írta az interneten: „nem tud érdekelni. Örülök, hogy szenved. Kínlódjon csak. Egész életében egy napot sem kellett szenvednie.” Nagyon rosszul esett ez a komment.”

06. Túl jól néz ki normál ruhában

„Nem hordhatok normális ruhákat, mert minden túl szexin áll nekem. Egy normális lány simán elmehet egy nyári napon a piacra rövidnadrágban meg ujjatlanban. De ha ezt én csinálnám, akkor abból hatalmas csődület lenne.”

07. Tárgynak nézik

„Az emberek úgy bánnak velem, mintha valami trófea lennék, vagy egy kellék. El sem tudom mondani, milyen sok pasi van, aki csak azért hív el randizni, hogy egy jó nő legyen mellette. De csak egy kiegészítő vagyok neki, mint egy drága nyakkendő vagy menő kocsi. Ugyanez jellemző önbizalomhiányos nőkre is, akik azért barátkoznak velem, hogy legalább másodkézből részesülhessenek az életemből. Elég elszomorító megtudni, hogy az embert a barátja nem is igazán szereti, csak a másik külsejét használja arra, hogy megtámogassa a saját önbizalmát.”

08. Lenézik azért, mert kihasználja testi adottságait

„A társadalom arra kényszerít, hogy a külsőmre hagyatkozzak, de aztán el is ítél azért, hogy a szépségemből élek. Nem lehet mind a kettőt egyszerre. Elismerem, hogy csomóan megtesznek nekem olyasmiket, amiket egy kevésbé vonzó embernek nem tennének meg. Ez egész életemben így volt. Az embereket mindig a külsőm vonzotta, nem a tehetségem. Úgyhogy egy idő után rászoktam, hogy azt adjam nekik, amit akarnak. Elég demoralizáló.”

09. Túlságosan felizgulnak rajta a férfiak

„A férfiak szexuálisan annyira felizgulnak, ha lefekszenek velem, hogy túl korán ejakulálnak. Ez a jónőséggel együtt járó kockázat. Sajnos ha az ember egy bizonyos külsővel rendelkezik, akkor a férfiak inkább csak dugni akarnak vele, szerelmeskedni nem.”

10. Ribancnak nézik

„A férfiak abból indulnak ki, hogy csak mert jól nézek ki, nyilván egy ribanc meg lotyó vagyok. Borzasztóan szexista dolog ez, és mindent el is mond a férfiakról, én viszont nem tehetek róla. Viszont az életemet megkeseríti.”

11. Őket pécézik ki az őrültek

„Tapadnak rám az őrültek. Elég félelmetes. Bemegyek egy boltba, és egy férfi jön utánam mindenhova. Mindig óvatosnak kell lennem. Volt már, hogy betörtek a lakásomba és ellopták a fehérneműmet – ez azért elég gáz.”