A BBC alábbi videójában bemutatott brit pár, Luke Prior és Katy Franks, tényleg álomnászutat szervezett magának. A menyasszony ugyan Ausztráliában él, de mindketten angolok, ezért Nagy-Britanniában tartották a lakodalmat nemrégiben. Ott persze nem volt túl jó az idő, többek között ezért is logikus döntés, hogy valahova délebbre menjenek nászútra. Első körben elmentek romantikázni Párizsba, aztán pedig továbbutaztak egy igazán egzotikus helyre, Brazíliába. A VB azonban beleszólt a szép tervekbe – ha ön figyelemmel kíséri az eseményeket, talán már tudja is, hogy miért.

Nem, nem az volt a probléma, hogy a menyasszonyt nem érdekli a foci. A hölgy az alábbi videón el is mondja, hogy egy olyan családba született bele, ahol mindenki megrögzött futballszurkoló, így természetesen ő is kedveli a labdarúgást – pontosan emiatt jött az ötlet, hogy menjenek el Rióba a nászútjukon, ahol egyébként a férj egyszer már járt korábban egy világkörüli utazás alkalmával. Így viszont összeköthették a romantikus-egzotikusat a futball-világbajnokság nyújtotta izgalmakkal. Azaz összeköthették volna.

Amikor megérkeztek, nagyon tetszett is nekik minden, még a szurkolók döbbenetes ricsaja sem riasztotta el őket, és nyilván lelkesen készültek arra, hogy szurkoljanak saját csapatuknak a döntő felé való menetelés során. Sajnos azonban mire Rióba értek, egyetlen angol meccset nézhettek már csak meg, és kedvenceik azon is kikaptak, ami nyilván nem emelte sokban a nászutasok hangulatát. Még nagyobb gáz, hogy ezzel az angolok már a második vereségüket szenvedték el a csoportjukban, ami azt jelenti, hogy matematikailag nincs már esélyük a továbbjutásra, akkor sem, ha a kedd esti meccsen legyőzik Costa Ricát. De azért biztos nagyon hangulatos lesz a nászút így is.