Azt mondják, esküvőn jól lehet ismerkedni, és ezért van, hogy rengeteg szingli szokott kapva kapni az alkalmon, ha meghívják egy lagziba. Az viszont meglehetősen ritka, hogy maga a menyasszony is ismerkedik a saját esküvőjén, de most a Daily Mailnél találtunk egy sztorit, amiben pontosan ez történt. Egy ausztrál fiatalasszonynak nagyon szimpatikus volt az esküvői fotós. Nagyon, nagyon szimpatikus.

A Sydney mellett élő Jason Cole fotográfus már több, mint 1400 esküvőn fényképezett, amikor bizonyos Julie Bridges lakodalmára kapott meghívást. Úgy tűnt, hogy ez is csak egy meló lesz a sok közül. Volt egy rövid megbeszélés még a nagy nap előtt, akkor találkozott először a menyasszonnyal, és ekkor egyelőre fel sem merült egyik félben sem, hogy itt ügyfél-megbízott viszonyon kívül többről is lehet szó. Ráadásul a menyasszony kicsit be is nézte a körülményeket a fotóssal kapcsolatban: „először azt hittem, hogy Jason meleg, mert amikor elmentünk a megbeszélésre, minden rózsaszín volt, csomó bolyhos kutyuskával, és még a partnerének is bemutatott, Craignek”. Így emlékszik vissza a későbbi Mrs. Cole arra a pillanatra, amikor menyasszonyként először találkozott második férjével. Természetesen ez a bizonyos Craig csak üzlettárs volt.

A lakodalomban a férj egyébként egy szakács volt, akiről Cole-ék csak egy keresztnevet árultak el az újságoknak, érthető módon: ezt a szerencsétlen első férjet Paulnak hívták. Szóval megvolt vele a lakodalom, Jason Cole pedig jól és professzionálisan lefotózta az egészet. Arról, hogy mi következett ezután, a fényképész így nyilatkozik most: „az esküvő után nagyon sokat beszélgettünk, és jó viszonyba kerültünk.” Kapcsolatban maradtak akkor is, amikor a fényképezéssel kapcsolatban már tényleg semmi teendő nem maradt. Cole-ék viszont ragaszkodnak hozzá, hogy ez a viszony baráti maradt egészen 2012-ig, és nem ez volt az oka annak, hogy a menyasszony első házassága 3 év alatt tönkre ment. Maga Jason Cole is elvált, de ő 10 évvel korábban, és még akkor se akart azonnal ajtóstul rontani a házba, amikor tudta, hogy egykori kliense elvált.

Nem is ő, hanem későbbi felesége volt az, aki megtette az első lépést, és magától kereste meg egykori esküvői fényképészét, hogy találkozzanak. A dolog a vége egy filmnézős, otthoni randi lett, pedig Jason Cole éppen beteg volt. Megvolt az első csók, és innentől kezdve már tényleg egyenes út vezetett a második esküvőhöz, ahol Jason Cole már nem a fotós volt, hanem vőlegény. Az alkalomról és a szereplőkről a képeket ide kattintva, a fotós blogján nézheti meg. Még az életkorokkal vagyunk adósak: a férj 44 éves, felesége pedig jóval fiatalabb, csak 28. Ha szereti a furcsa helyen vagy körülmények között összeismerkedő párok sztorijait, akkor klikkeljen ide, mert olvasóink is küldtek már egy pár jót!

Önnel is történt már ilyen? Vagy valami egészen más? Itt is elmondhatja!

Kövessen minket aFacebookon is!