Manapság nem lepődünk meg, ha a nyugdíjkorhatárt jócskán elhagyóak is megházasodnak, bár be kell vallanunk, először a mi érdeklődésünket is a vőlegény kora keltette fel. A képeket nézegetve rájöttünk, hogy az ilyen felszínes dolgoknál sokkal érdekesebb az, hogy ez az esküvő tulajdonképpen mennyire szép!

A címben szereplő vőlegény nem más, mint a képen látható fess úr, Richard Lugner, egy osztrák vállalkozó, nem mellesleg milliárdos. Őt mi több dolog miatt irigyeljük: az egyik az, hogy húsz évet is letagadhatna, a másik pedig, hogy a menyasszonya egy nála 57 évvel fiatalabb volt Playboy-modell, a 24 éves Cathy Schmitz, aki egészen fantasztikusan néz ki.

A menyasszony három szebbnél szebb ruhát is viselt házasságkötésének napján, ezeknél a ruháknál pedig csak ő maga és az a pár rettentően közhelyes mondat gyönyörűbb, amit a Mirror nevű lapnak közvetlenül a ceremónia előtt mondott: „Nem akartunk szerelmesek lenni, csak úgy megtörtént. A szerelem nem ismer korhatárt!”

Az esküvőt csak úgy, nemes egyszerűséggel a schönbrunni kastélyban ejtették meg, az ifjú szerelmeseket a helyszínre hat fehér paripa szállította egy fehér hintón, az meg már csak hab a tortán, hogy vendégként még Kim Kardashian is tiszteletét tette a nagy napon.

Ha kíváncsi a lovakra, Kardashianra és a mezítláb táncikáló menyasszonyra, kattintson galériánkra!