Nem pénz és nem plasztikai sebész kell hozzá, mindössze egy kis kreativitás, legalábbis ezt vallja és bizonyítja Taylor Caraway, aki a legnagyobb kakas az OkCupid oldalon.

A 32 éves férfit profilképe igencsak felkeltette a Reddit olvasók figyelmét, tucatnyi nő ugrott a témára, és biztosította Caraway-t, hogy belenyúlt a tutiba.

„Kirandiznám belőled a szuszt is, csak emiatt az egy fotó miatt”- írta egyikük, egy másik vélemény szerint pedig nincs igazság, ha ennek a pasinak a hirdetésére nem jelentkeznek százával a nők.

A hír a Huffingtonposthoz is eljutott, így meg is keresték gyorsan emailben a randikirályt, aki megerősítette, hogy az OkCupid egyik legmenőbbjének számít, ami számokra fordítva annyit tesz, hogy nagyjából 80 százalékban pozitív reakcióra találnak az ismerkedős üzenetei.

Bár azt is hozzáteszi, hogy a képei megosztók, és nem mindenkinek jönnek be, de pont ezért csinálja. Randin kívül is nagyon szeret fotózni, és Instagram oldalán nem is rejtegeti műveit.

Persze okos tanácsai is vannak a randizásra, és ezt is megosztotta az olvasókkal.

"Ezt az egészet nem kell túl komolyan venni. Szerintem nagyon sokan (főleg férfiak) túlgondolják az üzeneteik apró részleteit is" - mondja. "Jobb könnyednek maradni. A randizásnak szórakoztatónak kellene lennie, ha valaki stresszel rajta, az rosszul csinálja."

Érdemes odafigyelni erre az emberre, már csak a katicák miatt is.