A témám nem tudom, volt-e már a Velveten, de kíváncsi vagyok vagy a ti véleményetekre, vagy az olvasókéra” – nagyon érdekes kérdést vet fel a mai levél beküldője, Lukács. Mi nem szeretnénk választ adni neki, inkább meghagyjuk az olvasóknak a lehetőséget, mint mindig. Lukács egy bakancslistaszerűséget állított össze arról, mire vágyik a szexben, de miközben pipálgatta ki egyiket a másik után, lett egy komoly kapcsolata, és ez nyilván problémákat okoz. Olvassa el alább, hogy pontosan mi is a helyzet, aztán válaszoljon! Természetesen klikkelhet is egyet a szavazógépre, de ha úgy érzi, bővebben kifejtené a dolgot, írjon inkább nekünk a Randiblog email-címére! Persze ha van saját története vagy tapasztalata, azt is szívesen várjuk.

A helyzet a következő. Pár éve kijöttem egy kapcsolatból, és úgy döntöttem, hogy kiélem magam annyira, hogy soha többé ne okozzon gondot egy nő meghódítása, és ami kimaradt, azt bepótoljam. Gyakorlatilag egy listát csináltam azokról a szexkalandokról, amiket meg akarok élni. A sok pofáraesés mellett minden kalandban (fizetős vagy sima) tisztázott volt, hogy csak szex lesz, mivel senkit nem akartam megbántani vagy hitegetni feleslegesen. A listámon szerepelt magas, alacsony, szőke, vörös, fiatalabb, idősebb, kövér és nagyon vékony stb. Gyakorlatilag az új ideálomat kerestem. Menet közben az érzelem kezdett hiányozni, így nekiálltam ismerkedni és most egy boldog kapcsolatban élek több, mint egy éve a párommal, aki mindenben megfelel és azon kívül jó barátom is. Ami viszont mostanában fejtörést okoz az az, hogy nem fejeztem be a listámat...

A párommal megosztottam a gondolataimat és annyit kért, hogy ne verjem át feleslegesen és ne csak egy lyuknak tartsam. Ezt tiszteletben tartom és hasonlóan gondolom én is. Annyit kért még, hogy tegyek úgy, hogy visszafele ugyanazt én is el tudnám fogadni tőle, illetve ha nem szükséges, akkor ne számoljak be róla. A kimondott szavamat mindig megtartom, de amit leírtam, azt is. A kérdésem felétek a következő: érdemes titokban befejezni a listát és élni tovább boldogan, vagy felejtsem el a listámat, küzdjek még pár hónapig és éljek tovább boldogan?

Várom válaszotokat!

Mit tegyen Lukács?

Hozzászólna?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.