horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Végignevettük a napot, le is feküdtünk egymással

április 30., 20:50 Módosítva: 2016-05-01 16:28:04
17

Egy 24 éves srác vagyok, aki nem találja helyét e világon” – ha így kezdődik egy levél, akkor az ember előre sejtheti, hogy nem lesz egy szívmelengető olvasmány, ami következik. És amint mindjárt ön is meg fogja látni, tényleg nem az, de ezzel együtt is nagyon érdekes Piusz levele (ez egy álnév természetesen, amit véletlenszerűen választottunk ki a levél beküldőjének).

Legutóbb György írt arról, milyen nehéz egy magányos, társat kereső férfinak, és Piusz is ebbe a kategóriába tartozik, de az ő levele attól különleges, hogy leír egy konkrét esetet, hogy milyen volt, amikor végre összejött egy tökéletes randi. Vagyis csak tökéletesnek tűnő, mindaddig, amíg... Persze, hogy nem fogjuk előre lelőni a csattanót, inkább már most szólunk, hogy az ön sztorijára is kíváncsiak vagyunk, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Randitanácsok olyanoktól, akik nem is randitanácsadók

április 29., 16:01 Módosítva: 2016-04-30 12:29:27
0

Ez a Randiblog, és nem fogják kitalálni, ma megint randitanácsokkal jelentkezünk! A dologban az lesz az érdekes ezúttal, hogy az Askmen.com összeállítása alapján olyan szakértőktől idézünk, akik elsősorban nem ennek a témának a szakértői, hanem elsősorban valami más területen jártasak és így lettek híresek. És mégis jókat mondanak, íme, miket.

Távolról sincs vége, olvasson még

3 tulajdonság, amire buknak a nők, de a férfiak nem tudják

április 28., 17:27 Módosítva: 2016-04-29 19:15:37
68

Rengeteget írnak nekünk olvasóink arról, hogy vajon mit várnak a nők a férfiaktól – most legutóbb is ez volt a téma a hétvégén az egyik levélben, amiben György arról írt, hogy az a tapasztalata, hogy a nők csakis az olyan férfiakra buknak, akik macsó-bunkó-izomagyak és/vagy pénzesek.

Ezek után érdekes volt elolvasni, hogy mit ír Vinita Mehta pszichológusnő a Psychology Today oldalán ugyanerről a témáról. Azt mondja, tisztában van vele, hogy a férfiak szerint a nők csak az izmokra meg a pénzre buknak, de pont emiatt meglepő lehet, hogy a következő három tulajdonság (is) vonzza nagyon a hölgyeket. Csak ezekről nem szokás beszélni. Hát akkor beszéljünk most.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem tud tinderezni, mégis összejött egy randi

április 27., 11:48 Módosítva: 2016-04-28 10:25:53
31

Miriam Steiner Washingtonban él, ebben az évezredben az első randija most a napokban volt, készült is róla egy borzasztó jó kép, ami a Today című oldalon jött szembe egy borzasztó aranyos sztorival együtt. Steiner azért nem nagyon randzigat mostanában, mert 93 éves, a férje 1999-ben halt meg és ugye mondjuk a tinderezés már csak azért sem opció, mert nehogy okostelefonja, még egy e-mailcíme sincs a néninek, autója se, vezetni se tud. Hogy jött össze mégis a randi és kivel? A részletek a kép alatt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Senki nem bánta, hogy megakasztották a felvonulást az Andrássyn

április 26., 11:32 Módosítva: 2016-04-27 11:31:16
107

Még a hétvégén volt I Bike Budapest címmel egy jó nagy bringás felvonulás a fővárosban, és tessék, egy ilyen romantikus felvétel került fel a netre az eseményről. Az egyik kerékpáros valamiért megállította a barátnőjét az Andrássy úton. Hogy miért? Ezért:

A régi Critical Massek hagyományát továbbvivő eseményt egy percre megállította ez a pár, bár a csókolózás tovább tartott mint maga a lánykérés – igazuk van!

Luxuskategóriás cigánylakodalom volt Angliában

április 25., 16:10 Módosítva: 2016-04-26 15:30:17
122

Rózsaszín Hummer vitte a 60 kg súlyú ruhát viselő menyasszonyt. A lagziban Benny Hill-törpe szórakoztatott. Fotók, fotók és nagyon súlyos fotók!

Megértem azokat, akik felveszik a bunkóstílust és a prostituáltakat keresik

április 24., 20:05 Módosítva: 2016-04-25 15:30:34
92

Sok levelet olvastam már ezen az oldalon, ami arról szólt, hogy mi a gond a társkereséssel, milyenek a férfiak, milyenek a nők, stb. A magány rossz dolog, és egyre inkább úgy látszik, lehetetlen társat találni. Legalábbis nekem lehetetlen, nincs nő, akinek kellenék.

Leírom én is a tapasztalataimat, online és a hagyományos társkeresésről is. Megmondom előre, megkeseredettnek, frusztráltnak tűnhetek, és bizonyára már az is vagyok. Hiszen ha a nők folyton visszautasítanak, az egy idő után nagyon frusztráló tud lenni” – György levele kerül ma sorra a Randiblogban, és az általa megírt bevezetőn kívül nem túl sok kívánkozik ide a beszámoló elé. György is úgy látja, hogy reménytelen ügy ez a társkeresés, és ő is azt hánytorgatja fel a nőknek, amit már jó sokszor hallottunk: csak a bunkókra buknak. Vajon van remény mégis? Ön mit válaszolna Györgynek? Bizakodva várjuk az ön válaszát a Randiblog e-mailcímén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szia, én lennék, akit a Béla dug

április 23., 15:58 Módosítva: 2016-04-25 09:19:51
38

Kapcsolatban élek. De nem nevezhetem kapcsolatnak” – írja története bevezetőjében olvasónk, akinek az Adalberta álnevet dobta ma a gép. Ezt a bizonyos kapcsolattípust Adalberta háromnaposnak nevezi. Az ő esetében egy konkrét szituációból derült ki, hogy a srác (őt pedig Bélának kereszteltük át) nem tervez hosszú távra: akkor volt ez, amikor Adalberta először találkozott a srác testvérével. Talán ön is keveredett már ilyen kínos helyzetbe, ha van kedve, kérjük, írja meg nekünk a sztorit! A Randiblog e-mailcímére akár most rögtön is beküldheti mesélnivalóját.

Távolról sincs vége, olvasson még

12 híres pár, ahol a nő a magasabb

április 22., 16:10 Módosítva: 2016-04-24 10:50:38
82

Van, akiket zavar, hát őket nem! Régen is volt ilyen, most is van, íme a kedvenceink.

Lett egy merész csókolózós graffiti Egerben

április 21., 17:01 Módosítva: 2016-04-22 11:07:24
0

Sajtóközleményt kaptunk a Magyar LMBT Szövetségtől és a Heves megyei LMBTQI-emberek csoporttól, amit saját figyelemfelkeltő akciójukról küldtek szét. A közleményhez három fotó is tartozik egy új graffitiről, valamint a következő leírás:

A frissen felfestett színes graffiti Eger egy forgalmas pontján, a Vár melletti aluljáróban hirdeti: leszbikus, meleg, biszexuális, transznemű, queer és interszex (LMBTQI) emberek itt is élnek. A helyi csoport célja, hogy közösséget szervezzen, információt nyújtson és növelje az elfogadást a városban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy brit bár megoldást kínál a rossz randikra

április 21., 14:52 Módosítva: 2016-04-22 10:47:48
3

Az Imgur nevű képmegosztón szerzett nemzetközi hírnevet a The Brickyard nevű brit bár/kocsma, méghozzá azzal, hogy a következő feliratot tették ki a vécébe.

View post on imgur.com

Rosszul megy a tinderes randi? Nem úgy néz ki, mint a fotón, vagy egyébként riasztó a srác?

Ha randin vagy itt és nem megy jól a dolog, gyere a pulthoz és szólj Rachelle-nek vagy Jennifernek, és mi kimentünk és/vagy hívunk egy taxit.

Nekünk a biztonságod és a boldogságod a legfontosabb.

Ha bárki zavar vagy kellemetlen helyzetbe hoz, légyszíves szólj. Diszkréten odébbültetjük az illetőt, vagy ha szükséges, megkérjük, hogy távozzon.

Ez egy biztonságos szórakozóhely, azt szeretnénk, hogy jól érezd magad itt. Szólj, és mi majd elintézünk mindent.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kösz, hogy felcsináltál!!!

április 20., 17:35 Módosítva: 2016-04-21 15:32:37
52

Az alábbi videón Kelly Allred látható, aki Utah-ban él feleségével és öt gyerekükkel. A férfi születésnapját pár héttel ezelőtt egy étteremben kettesben ünnepelte a pár, és a feleség, Christy Allred egy kis meglepetést intézett a férjének. A desszertnek kihozott édesség mellé csokiszósszal oda volt írva, hogy

Kösz, hogy felcsináltál!!!

A férfi először nem találja túl viccesnek a dolgot, és mintha az is feszélyezné, hogy az étteremből valaki videózza őket. „Igen, már ötször” – válaszol a feliratra többször is. Aztán a feleség noszogatására egyszer csak leesik neki a tantusz, hogy igazából miről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jaj, összetört a kölcsönferrari a lagziban

április 19., 19:43 Módosítva: 2016-04-22 08:31:18
13

A lakodalmi katasztrófák általában a becsiccsentett násznép bénázásaitól viccesek, hát az alábbi sztori külön kategóriát képez, és nem csak azért, mert itt az alkohol egyáltalán nem játszott közre. A főszereplő neve Usman Ali, aki egy Angliában élő, 25 éves muzulmán férfi, felesége Sakina Parveen, most a hétvégén házasodtak össze.

A lakodalom nem is csak egynapos volt, mivel a szombati ünnep után vasárnap még folytatódott a dolog, amihez Ali kibérelt egy Ferrari 458 Spider nevű/márkájú/típusú gépkocsit. Ez természetesen egy luxusautó, nem adják csak úgy oda, pedig a jármű tulajdonosa egy ismerős cége. Ötezer font letétet kellett letenni, ez majdnem kétmillió forintnak felel meg, írja a Daily Mail, akiknél fotó is van a főszereplőkről.

A photo posted by @smbukhari98 on

Távolról sincs vége, olvasson még

Újszülött kislánya segítségével kérte meg barátnője kezét

április 19., 14:38 Módosítva: 2016-04-20 20:38:41
10

Már több ezren nézték meg videómegosztókon és a Facebookon is azt a felvételt, amint egy Kentucky-i férfi rendhagyóan egynapos kislánya segítségével kéri meg barátnője kezét a kórházi ágyon.

A friss apuka a jegygyűrűt a baba markában rejtette el (akiknek ebben korban még szinte folyamatosan ökölbe van szorítva), bízva abban, hogy a kicsomagolásnál és tutujgatásnál a barátnője hamar észreveszi az ékszert, és térden állva, mosolyogva várta a választ. Az ötletet természetesen hatalmas meglepetés és öröm fogadta, a kislány édesanyja azonnal rábólintott a lánykérésre. 

Cikiságcunami! 

Ön szeretne ehhez hasonló lánykérést?

 • 293
  Cuki, de nem az én stílusom.
 • 223
  Kösz, nem, én az esküvő utánra tervezem a gyereket.
 • 133
  Igen, ez annyira, de annyira romantikus!
 • 99
  Ez annyira gáz!

Túl jól sikerült az esküvői diéta

április 19., 09:49 Módosítva: 2016-04-20 14:17:02
47

A mai posztban egy manchesteri nő, bizonyos Alex Hill esküvőjét mutatjuk be, illetve az esküvőre készülődés folyamatát. Ennek a készülődésnek gyakran része egy kisebb-nagyobb fogyókúra – hát a most 28 éves Alex Hillnél nagyobb része volt, az ő súlya ugyanis a 147 kilót is elérte, de semmiképpen sem akart ilyen súllyal férjhez menni. Három és fél év telt el az eljegyzés és a menyegző között, ennek az időnek a nagy részét Hill úgy töltötte, hogy el se mert menni menyasszonyi ruhát próbálni. Aztán amikor mégis, akkor jöttek a meglepetések.

Távolról sincs vége, olvasson még

8 randitipp milliomosokra utazó nőknek

április 18., 17:47 Módosítva: 2016-04-19 18:00:36
92

Borzasztó érdekes összeállítást találtunk a hasznos tippekből soha ki nem fogyó Daily Mailnél, bizonyos Lara Asprey-t kérdezték arról, hogyan randiznak az igazán dúsgazdag férfiak. Ebben a témában ez a 33 éves brit nő azért van nagyon otthon, mert ez a munkája: társkereső szolgáltatást működtet, ahol jellemzően milliomos (vagyis forintban nyilván inkább milliárdos) férfiakat párosít össze feleségnekvaló nőkkel.

Ennek az állásnak régen elég rossz híre volt és kerítőnőnek is nevezték a hasonló szolgáltatásokat kínálókat, de ez manapság szerencsére már nincs így, ezért aztán Asprey simán elmesélheti a világnak munkája legapróbb részleteit is. Persze anélkül, hogy megnevezné, hogy pontosan kik is a kliensei.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyi erővel akár meztelenül is mehetnének férjhez

április 17., 20:13 Módosítva: 2016-04-19 08:58:22
4

A héten voltak New Yorkban a szezon legfontosabb esküvőiruha-bemutatói, úgyhogy összeszedtük a legizgalmasabb képeket az eseménysorozatról. Természetesen nem az olyanokra koncentráltunk, amilyeneket nyilván ön is fog látni egy-kettőt idén, ha megy lagziba, hanem az extrémekre, szexire, váratlanokra, fantáziadúsakra, hordhatatlanokra. Nézzük is, melyik hat bemutatón hökkentünk meg a legjobban – ez a heti trend, úgyhogy figyelmesen nézegessen, mert legalul már megy a szavazás arról, hogy melyik kollekció a legjobb!

Távolról sincs vége, olvasson még

Másik fiókomból írtam neki, hogy nem vagyok mérges

április 17., 15:34 Módosítva: 2016-04-18 21:16:30
19

Már régóta olvaslak titeket, egy rövid történetet szeretnék elmesélni a mostanában oly aktuális netes társkeresésről és egyebekről” – ma megint egy olvasói történet kerül sorra a Randiblogban, a beküldő ezúttal a Nefelejcs álnevet kapta. Az ő rövid története egy olyan jelenségről szól, amiről többször is volt már szó nálunk, és amit újabban ghostingnak szokás hívni angol nyelvterületen.

Arról van szó, amikor valaki ahelyett, hogy kimondaná, hogy vége és szakítana normálisan, egyszerűen csak eltűnik nyomtalanul, mint egy szellem. Önnel is történt már ilyesmi? Esetleg éppen ön volt, aki ilyen hirtelen épített le valakit egyszer? Miért tette? Szeretnénk öntől is hallani, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Legyen hobbid! Utazz és menj el ott kurvákhoz!

április 16., 19:11 Módosítva: 2016-04-18 13:32:37
47

Első olvasatra úgy tűnhet, hogy az alábbi két levél, bár ugyanazt a témát taglalja, szöges ellentéte egymásnak – ezért kerültek egy posztba. Az első levélíró, Lambert meglehetősen radikálisnak tűnik, azt mondja, nem kell a párkapcsolatot feltétlenül erőltetni, mindenki csinálja azt, amire vágyik, ha éppen kurvázásni van kedve, akkor azt. A másik levélíró, Lamberta ezzel szemben azzal kezdi, hogy már hallgatni sem bírja a sok félrelépés történetét, és amellett érvel, hogy az ember igenis erőltesse meg magát a párkapcsolatáért.

Azonban ha jobban odafigyel az ember, érdekes módon Lambert és Lamberta, bár két totál ellentétes pólusról közelítik a témát, gyakorlatilag ugyanarra a következtetésre jutnak – remélhetőleg a kiemeléssel sikerül érzékeltetnünk, hogy szerintünk mi az azonos a két levélben. Ön mit gondol? Melyik okfejtés áll önhöz közelebb? Most ön jön, kérjük, írja meg saját véleményét és tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyanakszik? Buktassa le hűtlenkedő partnerét okosmatraccal!

április 15., 12:01 Módosítva: 2016-04-15 21:39:49
25

Úgy látjuk, hogy ahogy fejlődik a technika, egyre nehezebb félrelépni. A múltkor azt írtuk meg, hogy aki felmegy a Tinderre, az azonnal lebuktatható, és most a The Local spanyol kiadásában találtunk egy hírt arról, hogy újabb eszköz áll (hamarosan) azok rendelkezésére, akik gyanakodnak, és meg szeretnék tudni az igazságot potenciálisan hűtlen partnerüket: feltalálták az okosmatracot, angol nevén a Smarttresst. Itt van róla egy videó, a matrac készítésének és működésének bemutatása 1 perc körül kezdődik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Berontottak a rablók, ők smároltak tovább

április 14., 12:04 Módosítva: 2016-04-14 17:47:41
18

Montana államban van egy Billings nevű település, ahol van egy The Tap Inn nevű bár és kaszinó, és itt éppen nagyban smárolt egy pár hétfő hajnalban, amikor egyszercsak álarcos rablók rontottak be a szórakozóhelyre. Eléggé úgy tűnik, hogy a pár egy szerelmespár és éppen randin vannak, de a lényeg nem is ez, hanem attól lett hírértékű a biztonsági kamerának a rablásról készült felvétele, hogy a pár hogyan reagált a pisztollyal hadonászó rablókra. Egy szóval:

Sehogy.
Távolról sincs vége, olvasson még

Lyuksógorkvíz: ki az a nő, akivel mindhárom férfi járt?

április 13., 16:26 Módosítva: 2016-04-14 16:13:11
32

Borzasztó ronda szó ez a lyuksógor, de sajnos túl pontosan fejezi ki azt, hogy milyen viszonyban vannak azok a férfiak egymással, akiket ebben a kvízben mutatunk: volt kapcsolatuk ugyanazzal a nővel. Az a kvíz az egészben, hogy ki kell találni, hogy ki ez a bizonyos nő.

Mindegyik kérdéshez három férfi fotóját mutatjuk. Nem feltétlenül kell felismerni mindegyikőjüket, de persze nagy segítség, ha egyről-kettőről meg tudja arcról mondani, hogy kicsoda. A három férfihoz hat női lehetőséget mutatunk aztán, ki kell találni, hogy a hat közül kinek az exei láthatók a képen.

Onnan tudjuk, hogy ez a kvíz szuper lesz, hogy már csináltunk egyszer egy ilyet, csak akkor fordítva volt: nőket mutogattunk és a közös expasit kellett eltalálni. Ez a mostani forduló valószínűleg egy kicsit még nehezebbre sikerült, mint a korábbi, de vágjon bele bátran, annál nagyobb dicsőség, ha átlagon felüli pontszámot ér el! Ne feledje, hogy a kérdés mindig ugyanaz: kinek az exei láthatók a képen.

Három férfit mutatunk, válassza ki a nőt, aki mind a hárommal járt!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Röhejesen rosszak lettek ezek az esküvői fotók

április 12., 18:59 Módosítva: 2016-04-14 16:37:03
48

Nem ez a szingapúri fényképész az első pancser esküvői fotós a praxisunkban, de ezektől a képektől már megint a képernyőre prüszköltük a kávét. Természetesen nem ő maga büszkélkedett el a munkájával, hanem a képeken szereplő menyasszony, Jaclyn Ying tette fel őket a Facebookra mérgében, amikor meglátta az esküvői fotós által a ceremóniáról készített képeket. Ön így szeretne emlékezni arra, aminek elvileg élete legszebb napjának kéne lennie?

Távolról sincs vége, olvasson még

Elváltak, valamit kezdeni kellett exe tetoválásával

április 12., 15:02 Módosítva: 2016-04-13 15:34:11
61

Nem sok kommentár szükséges az alábbi fotópárhoz: az Imguron megosztott fotó tanúsága szerint valaki válás után eléggé megbánta, hogy magára tetováltatta felesége arcképét, de a tetoválás eltüntetése valamiért nem jött szóba. Szakításkor az ember sok mindent újraértékel, és ezt a folyamatot jól mutatja az alábbi képösszeállítás, ahogy a kedves portéból ördögnőt csináltatott ez az illető.

View post on imgur.com

Utcai kötekedés ilyen jól még nem végződött

április 12., 14:25 Módosítva: 2016-04-13 17:36:53
1

Ha elindítja az alábbi videót, rögtön az elejétől világos lesz, hogy mi az átverés, mindenesetre ha meg szeretne lepődni, jobb, ha azonnal nézni kezdi és nem olvas előtte túl sokat.

A konferáló humorista neve Tom Mabe, a pár pedig Taylor és Amanda, akik közül csak az utóbbi nem tudta, hogy mire kell számítani, amikor egy szép (igazából nem is túl szép) napon egyszer csak beléjük kötött négy nagydarab feka csávó az utcán a Kentucky államban található Louisville utcáin. A jelenet kezd egész nyomasztóvá válni a lány számára, még szerencse, hogy feltűnik egy (ál)rendőr, és a szituáció hamarosan átmegy jópofába, és kiderül, hogy Taylor csak azt szeretné megkérdezni Amandától, hogy hozzámegy-e feleségül.

A lánykéréseket sokan rendezik meg valami kedves-humoros meglepetés formájában, de az egészen új, hogy egy elég kemény szívatást kell kiállnia szegény lánynak a kérdésig.

Egy randiért eljátsszák saját születésüket

április 11., 15:12 Módosítva: 2016-04-12 11:38:21
3

Van ugye a prom nevű intézmény Amerikában, ami nagyban megfeleltethető az itthon szokásos szalagavató báloknak, csak persze kicsit eltérő hagyományok fűződnek hozzá. Az egyik ilyen eltérés, hogy Amerikában nem csak úgy elmegy az ember a saját iskolája/évfolyama báljára, hanem valakivel kell menni, és a párok úgy állnak össze, hogy egy fiú meghív egy lányt, hogy lenne-e az ő párja a promon. Az egész olyan, mint egy randi, sőt, olyan, mint egy lánykérés.

Annyira olyan, hogy mivel az utóbbi években a lánykérésekből hatalmas cirkuszt szokás csinálni, ugyanez a felhajtás kijár annak a momentumnak is, amikor a srác megkéri az általa kiválasztott lányt, hogy menjen el vele a szalagavatóra. A Jezebelről tudjuk, hogy ennek a megkérésnek népszerű formája az, hogy a srác eljátssza saját születését.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hiába én köszönök, neki válaszolnak

április 10., 19:30 Módosítva: 2016-04-15 15:11:39
40

Arról írt a múlt héten Indira álnevű olvasónk, hogy amióta egy betegség miatt 120 kg lett a testsúlya, vadidegenek rendszeresen megalázzák, akár még a barátja jelenlétében is, csak azért, mert ő túlsúlyos, a férfi, akivel van, viszont nem az. Az alábbi levél hasonló üzenetet tartalmaz, ami megdöbbentő lehet azoknak, akiknek nincsenek tapasztalataik a téren. Zsolt mozgáskorlátozott, és hasonló kellemetlenségekben van része nap, mint nap, felesége oldalán is. Nagyon fontos téma ez, ha önnek is van mesélnivalója, mindenképpen írjon meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Volt neki ezek után egyszerre 3 pasija is

április 9., 15:23 Módosítva: 2016-04-10 16:05:08
28

Szintén a kor szerint beskatulyázó hölgy levelére szeretnék reagálni” – írja nekünk Erhard levele bevezetőjében. Erhardot természetesen igazából nem így hívják, mint ahogy Hajnalka tapasztalatait is álnéven közöltük ebben a posztban. Érdemes először visszakattintani, hogy miről van pontosan szó, de a lényeg, hogy a 30 feletti férfiak korcsoportjai közül melyik miért nem igazán passzol a 30 feletti nőkhöz.

Természetesen Erhard is azért ír, mert maga is beletartozik az egyik korcsoportba, ezért van pár megfontolandó gondolata Hajnalka és úgy általában a társat kereső nők számára – de a levelében szerintünk az a legérdekesebb, ahogy leírja kapcsolatát volt barátnőjével. Természetesen önre is kíváncsiak vagyunk, írja meg ön is, mit gondol, miket tapasztalt! A Randiblog e-mailcíme a szokásos, ide várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Menőzni akart menyasszonyának, megszívta

április 8., 21:45 Módosítva: 2016-04-09 18:30:33
2

Nagy divat manapság óriási feneket keríteni a lánykéréseknek, de persze az interneten általában azokról lehet olvasni, amik jól sikerültek – ha valaki elbaltázza a lánykérését, csak ritkán osztja meg a dolgot a világgal. Valószínűleg Michael Banks sem akart szerepelni a hírekben félresikerült akciójával, de pechjére a tűzoltók videót is feltettek a Twitterre arról, hogyan kellett a 27 éves kaliforniai férfit helikopterrel kimenteni a saját lánykéréséről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Barátnője miatta halt meg: „szar ügy”

április 8., 12:58 Módosítva: 2016-04-09 15:09:31
12

Mindenki máshogy gyászol, de ebben a posztban egy olyan srácot mutatunk, aki közfelháborodást váltott ki Nagy-Britannia-szerte azzal, hogy hogyan reagálta le barátnője elvesztését – akinek a haláláért ráadásul ő maga volt felelős. A 19 éves Mentesh Da Silva ugyanis tavaly nyáron 18 éves barátnőjét, a Canterburyben élő Emily Lakert vitte magával az autójában egy este, amikor Kentben balesetet szenvedtek, amibe a lány belehalt. Tanúk szerint a fiatalember nagyon gyorsan hajtott.

Bár az ügy megrázó, nem sokban különbözött sok hasonló sztoritól mindaddig, amíg a fiatalember nem küldött egy olyan üzenetet, amiben azt írta az eseményekről, hogy „shit happens”, ami magyarul kb. annyit tesz, hogy „hát ez szar ügy” vagy „van ilyen”.

Távolról sincs vége, olvasson még