horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Nyolc tévhit az intimitásról

július 29., 21:23 Módosítva: 2016-07-31 10:25:58
42

Az intimitás témájával rengetegen foglalkoznak az interneten (is), de sajnos ezek a források nagyon sokszor téves információkkal szolgálnak. Egyik magazin szerint a szexhez nem kell intimitás, a másik szerint viszont csak azzal lehet szexelni, ezek után pedig nehéz kitalálni, hogy melyik verzió a helyes, mitől fog működni egy párkapcsolat.  

Nemrégiben a Psychology Today című oldal próbált némi útmutatást adni, egy cikkben azt a leggyakoribb nyolc tévhitet gyűjtve össze, aminek semmi köze a valósághoz. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a két magyar lánykérést nehéz felülmúlni

július 28., 21:11 Módosítva: 2016-07-29 17:13:19
456

Úgy tartják, egy esküvőnek csak a menyasszonyról szabad szólnia, de Edit nevű olvasónk úgy gondolta, barátnője kedvéért hajlandó pár pillanatra a háttérbe vonulni, és átadni neki a főszerepet. Így történhetett meg, hogy Anita kezét Editék lagziján kérték meg, és ebből senki nem csinált problémát, sőt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Életveszélybe került a menyasszony az esküvői fotózáson

július 28., 13:15 Módosítva: 2016-07-29 14:21:01
13

A kínai CM Leung a világ egyik legjobban foglalkoztatott és legőrültebb esküvői fotósa, aki többnyire extrém képeinek köszönhetően vált híressé. A művész legutóbb viszont egy kicsit túllőtt a célon, és annak az igyekezetnek, hogy egy nagyszerű pillanatot megörökíthessen, majdnem tragédia lett a vége - írja a Bored Panda

Távolról sincs vége, olvasson még

12 nagyon randa celebszakítás

július 27., 10:06 Módosítva: 2016-07-28 11:12:30
7

Nem kell a Swift-Harris-viszályon annyira megütközni, annyira nem ritka az ilyesmi.

Lagzikatasztrófák: gyerekes különkiadás

július 26., 17:21 Módosítva: 2016-07-28 10:25:12
72

Egy esküvőn vagy lakodalomban általában mindent filmez mindenki, úgyhogy ha valami katasztrofálisan rosszul sül el, arról is biztosan van felvétel. Rengeteg ilyen fotót/videót posztoltunk már, és most egy olyan összeállítást készítettünk, aminek a főszereplői gyerekek. Némelyiket talán látta már, mindegyik felejthetetlen!

Távolról sincs vége, olvasson még

A csajnak nem tetszett, hogy mi beszélgetünk, ezért tiltott le

július 25., 18:35 Módosítva: 2016-07-26 12:40:13
10

Ismét billentyűzetet ragadtam, hogy leírjam pár tapasztalatomat és véleményemet, ami nem fog mindenkinek tetszeni, de azért megkockáztatom” – írja nekünk új mailjének bevezetőjében egy korábbi levélírónk, akinek ehhez a poszthoz most új álnevet adunk, azt, hogy Valencia.

Valencia két külön rövid történetet mesél el, mindkettőben egy-egy sráccal való rövid kapcsolatát írja le, és bár teljesen eltér egymástól a két sztori, a végkövetkeztetés mindkettőben ugyanaz: Valencia egyszerűen nem érti, a férfiak (vagy legalábbis ez a két férfi) bizonyos dolgokat miért csinálnak. Ön érti? Tud válaszolni Valencia kérdéseire? Esetleg önnel is történt hasonló? Várjuk az ön levelét is, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hónapokig küzdöttem a lányért, akinek ez nagyon tetszett

július 24., 17:37 Módosítva: 2016-07-25 18:18:33
31

Nem tudom, hogy milyen formában kerül ez a levél Ottóhoz, de kérlek titeket, küldjétek el neki a tanácsomat!” – kéri tőlünk az alábbi sorok beküldője, Borisz, és azt tudjuk válaszolni, hogy olyan formában küldjük el, hogy megjelentetjük itt a tanácsait, aztán majd Ottónak elküldjük a linket. Az a helyzet Ottónál, hogy tetszik neki valaki, de a lány úgy csinál, mintha csak haverok lennének, holott tudja, hogy Ottó ennél többre vágyik.

Mi a teendő ilyen helyzetben? Borisz alább megmondja! Hogy ő honnan tudja? Hát természetesen onnan, hogy ő is járt már így, és sikeresen meg is oldotta szituációt. Ön szintén? Akkor ne késlekedjen, írja meg nekünk a történetet a Randiblog e-mailcímére! Előre is köszönjük!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kihasználtam az urat arra, amire szerettem volna

július 23., 17:45 Módosítva: 2016-07-25 09:03:16
43

Itthon egyre kiábrándítóbb a helyzet” – többek között ezt írja alábbi levele bevezetőjében Lenke, természetesen a társkeresésről. Őszintén szólva ezt annyira sokszor hallottuk már, hogy nem gondoltuk volna, hogy a levél izgalmas újdonságot fog tartalmazni, de örömmel jelentjük, hogy mégis ez a helyzet. Lenke ugyanis kipróbálta a tinderezést Budapesten, aztán meg, amikor megvolt az összehasonlítási alap, egy csomó más európai nagyvárosban is, ahova munkája következtében eljutott.

Mi magyarok azon népek közé tartozunk, akik szeretik magukat ostorozni, hát akkor most hadd szóljon: Lenke levele amellett érvel, hogy az internetes társkeresés szintén rosszabb itthon, mint külföldön. Olvassa el Lenke érveit, aztán írja meg nekünk a reakcióját! Ön próbálkozott már más országokban csajozással/pasizással? Mit tapasztalt? A Randiblog e-mailcímére várjuk a levelét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a sorozatbeli párok a valóságban is összejöttek

július 22., 20:58 Módosítva: 2016-07-25 09:03:15
52

Íme 15 szerelem, ami nem csak a tévében lángolt fel. Bár a végkifejlet nem mindig egyezik.

Randi közben nyíltan tinderezni kezdett

július 21., 20:07 Módosítva: 2016-07-24 10:45:36
114

Májusban volt egy posztunk, amiben a kapcsolaton belüli bántalmazással kapcsolatos twitteres címke alatt gyűlő posztok javát szemléztük – ez egy hasonló összeállítás, csak sokkal viccesebb témában. A #worstfirstdates hashtaget ugyanis azok használják, akik életük legrosszabb első randijáról számolnak be.

Rémálomba forduló randik mindig szerepeltek ebben a blogban, de most nézzük a twitteres felhozatalt, ami van annyira jó, hogy Jimmy Fallon is készített belőle egy összeállítást még az év elején, de persze a dolognak ott nem lett vége. A mi friss 15 kedvencünket a hajtás után olvashatja, ha pedig van kedve a saját legrosszabb randijáról egy rövid (vagy nem rövid) beszámolót írni  a Randiblog e-mailcímére, annak nagyon örülünk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen szépen él együtt ez a japán bácsi egy guminővel

július 20., 21:42 Módosítva: 2016-07-22 08:43:21
284

Elképesztő fotósorozat egy férfiról, aki úgy él együtt egy szexuális segédeszközzel, mintha az igazi nő lenne.

Szerencsétlen vőlegény elhányta magát az esküvőn

július 19., 21:39 Módosítva: 2016-07-20 22:47:46
39

Alább egy videót láthat egy gyönyörű romantikus esküvőről, amit Hawaii-on rendeztek. A menyasszony és a vőlegény, azaz Sandy és James a strandon, egy szív közepén fogad egymásnak örök hűséget, már csak a naplemente hiányzik. Ahogy nézzük, nem volt túl nagy létszámú a násznép, talán az otthon maradottak kedvéért közvetítették a csodás ceremóniát az interneten, azon belül is a Married With Aloha nevű oldalon.

A streamből egy részletet aztán valaki rögzített és kivágott és feltöltött a netre, ugyanis...

Távolról sincs vége, olvasson még

71 éves nőt vett feleségül egy 17 éves kamasz

július 19., 18:21 Módosítva: 2016-07-21 09:13:11
175

A Tennesseeben élő 71 éves nagymama, Almeda Errell fia cukorbetegség szövődményeibe halt bele. Az asszony az ő temetésén ismerte meg az akkor 17 éves Gary Hardwicket, akivel a Mirror cikke szerint azonnal egymásba szerettek. A pár nem sokat tökölt, három hét múlva össze is házasodtak, és most telekürtölték a médiát a boldogságukkal és kissé bizarr sztorijukkal. 

Távolról sincs vége, olvasson még

A mosdóban titokban irigykedve kibőgöm magam

július 18., 20:41 Módosítva: 2016-07-20 08:52:22
34

Nagyon sokat gondolkodtam, míg végül úgy döntöttem, megírom nektek a történetem. Kámea a nevem, 36 éves vagyok, 9 éve élek párkapcsolatban, melyben született két csodás kislányunk, akik 3 évesek; mondhatni, szép kapcsolatunk és szép életünk van, minden rendben van. Vagy mégsem? De talán az elején kezdem” – Kámea azt írja, az ő kapcsolata csak a kívülállóknak tűnhet szinte tökéletesnek, de van egy nagy kérdés, amiben sosem tudtak megegyezni a párjával, és bár másnak talán nem olyan fontos ez a dolog, ő nehezen viseli a kialakult helyzetet.

Kámea tanácsot is kér, hogy mit tegyen, hogy tovább tudjon lépni, és biztosak vagyunk benne, hogy olvasóinknak lesz rengeteg gondolata és tapasztalata erről a kérdésről. Írjon nekünk ön is, a Randiblog e-mailcímére várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a férfi azt szeretné, ha felesége és szeretője kijönnének egymással

július 18., 16:04 Módosítva: 2016-07-19 18:36:37
4

Minden idők egyik legpofátlanabb Facebook-posztját írta meg egy texasi férfi, aki a jelek szerint komolyan nem bírja ép ésszel felfogni, hogy felesége és szeretője miért nem haverkodnak – írta a Mirror

Távolról sincs vége, olvasson még

Mi van a szakítósdobozban? Mutatjuk!

július 18., 12:13 Módosítva: 2016-07-19 09:12:43
4

A Mi van a dobozban? szállóige egy filmből lett híres, a múltkor csináltunk egy kvízt, amiben tippelhet is arra, hogy melyikből. Most megint azt kérdezzük, hogy mi van a dobozban, de most egy másmilyen dobozról lesz szó: a szakítósdobozról.

A szakítóművektől egy olyan dobozt lehet rendelni és elküldeni valakinek, akit már nem szeretünk, ami tartalmazza szakítási szándékunkat és pár kapcsolódó tárgyat.

Ezzel szemben egy klasszikus szakítósdobozzal nem kirúgásra ítélt partnerünket kell meglepni, hanem olyan barátunkat, akinek éppen most ért vége egy kapcsolata, és némi vigasztalásra szorul, meg bátorításra, hogy életét újrakezdje szingliként. Rengeteg helyről lehet ilyen szakítósdobozt beszerezni, megnéztük a legnépszerűbbeket, és mutatjuk, hogy általában miket tartalmaznak az ilyen csomagok. 

Esetleg ha egy ön kedves ismerőse éppen szakítás után van, az alábbi lista segítségével ön is összeállíthat neki egy túlélőcsomagot, így nem is kell rendelnie semmit! Szóval nézzük, miket ajánlanak szakítás utánra!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem értem, egy 2-3 órás találkozóból mit lehet megtudni

július 17., 15:30 Módosítva: 2016-07-18 16:06:18
54

Bár rendszeresen olvasom a lapotokat, most írok nektek először. Morgána levelére szeretnék elsősorban reagálni, aki érdeklődött, hogy hol lehet normális férfiakkal ismerkedni” – az Endre álnevet kapta annak a levélnek a beküldője, amelynek a bevezetőjét ön éppen most olvasta el. Endre úgy érzi, ő pontosan egy olyan normális férfi, amilyeneket Morgána keres, viszont maga sem tudja, miért nem talál magának egy normális nőt se.

Sokan írtak már nekünk a társkeresés nehézségeiről, de Endre egy megfontolandó végkövetkeztetésre jut levelében: lehet, hogy pont ezzel a randizós módszerrel van a baj? Olvassa el Endre levelét, aztán ha van kedve és véleménye vagy saját tapasztalata, írjon nekünk ön is! A Randiblog e-mailcímére várjuk az üzenetét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kétféle lányt tudok felszedni, középsulisokat és túlsúlyosokat

július 16., 16:47 Módosítva: 2016-07-18 08:56:50
233

Morgána levelét olvasva ragadtam tollat, méghozzá azért, hogy megnyugtassam: nincs egyedül, nem egy ufó. Sőt gyakorlatilag azt éreztem, hogy ő én, csak lányban” – Valter álnevű olvasónk alábbi levelének bevezetőjében arra a korábbi posztra reagál, amiben valaki azt mesélte, hogy egyszer már a házasság küszöbéről táncolt vissza, most viszont hosszú ideje nem találja a párját. Valter is leírja, milyen volt élete első nagy szerelme, de azt is, hogyan lett vége, és hogy mi következett utána. Ön is érezte már magát ilyen helyzetben? Szívesen mesélne ön is? Írjon a Randiblog e-mailcímre akármikor!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hoppá, jön az első igazán meleg társkereső!

július 15., 17:52 Módosítva: 2016-07-17 15:42:39
22

Los Angelesben Finding Prince Charming (nagyjából Keresem a szőke hercegem) címmel hamarosan elkezdik forgatni az első meleg párkereső reality show-t a Logo kábelcsatornánál - írja a Morgenpost. A készítők az évek óta nagy sikerrel futó Nagy Ő elnevezésű párkereső műsor alapszabályain változtattak, lehetőséget adva arra, hogy azonos neműek is társra találjanak a képernyőn. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Down-szindrómás fiú lánykérős videójától könnyezik az internet

július 15., 14:34 Módosítva: 2016-07-17 11:42:53
199

Nem kellenek ideálisan romantikus körülmények ahhoz, hogy egy lánykérős felvételtől meghatódjon a netes társadalom: az alábbi különleges és szívmelengető videón egy Down-szindrómás fiú kéri meg a szerelme kezét – aki szintén Down-szindrómás.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezekre a slágerekre szeretnek a legjobban táncolni egy esküvőn

július 15., 11:36 Módosítva: 2016-07-17 22:28:27
55

Ha esetleg ötlet híján lenne az esküvői nyitótáncának aláfestő zenéje terén, vagy egyszerűen csak érdekli, mire ropják mostanában leginkább a friss házasok, itt egy nemrégiben készült lista a legtrendibb előadóktól.

A Spotify (ami egy ingyenesen is használható, kereskedelmi zenestreamelő szolgáltatás) összeszedte azt az 50 dalt, amit a legtöbbször válogatnak be a felhasználók esküvői nyitótánc című lejátszási listákba. Az összesítés első helyezettje nem okoz túl nagy meglepetést.

Tadamm!
Távolról sincs vége, olvasson még

58 év házasság után egymás kezét fogva haltak meg

július 14., 19:19 Módosítva: 2016-07-16 14:49:46
87

A Fox San Antonio-i, helyi csatornája készítette az alábbi, borzasztó megható riportot egy idős párról, akiknek szép, békés élete úgy pontosan úgy végződött, ahogy az ember a mesék alapján elképzeli, illetve magának is kívánja: az öregek 58 év házasság után egymás mellett, egymás kezét fogva, szinte egyszerre hunytak el. A részleteket alább találja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mekkora ötlet: lánybúcsú volt a pomázi kutyamenhelyen!

július 13., 19:29 Módosítva: 2016-07-14 14:12:54
508

Kevés kínosabb dolog létezik az esküvő körüli felhajtásban, mint egy sablonos, chippendale-t felvonultató, viccesnek szánt kiegészítőkkel megspékelt, egyenpólóban viháncoló lányokkal megtartott leánybúcsú. Éppen ezért tartjuk nagyon menőnek Pantocsik Hajnalka búcsúztatóját, akinek barátnője tisztában volt azzal, hogy a menyasszony mennyire odáig van az állatokért, ezért egy menhelyre szervezte meg az eseményt. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez az idős néni jól megnevettette az őt mentő tűzoltót

július 13., 18:03 Módosítva: 2016-07-14 20:37:54
503

A Redditről indult internethódító útjára az alábbi fotó, amely bizonyítja, hogy nincs annál cukibb, mint ha egy idős néni akkor is humorérzékénél van, amikor éppen egy tűzoltó menti ki szemlátomást valami árvízszerű vészhelyzetből.

View post on imgur.com

A tűzoltó azért nevet ennyire, mert a néni azt mondta neki, hogy:

Távolról sincs vége, olvasson még

Lúzerség: egyedül ment görögbe nászútra

július 13., 09:20 Módosítva: 2016-07-14 09:39:49
66

Emlékeznek arra a legénybúcsúra, amire egy bulizó kedvű legényen kívül senki nem tudott végülis elmenni, úgyhogy a srác egyedül partizta végig a hétvégét? A Buzzfeeden találtuk meg ezt az alábbi, zseniális Facebook-posztot, ami ugyanez a kategória, mint az egyedül legénybúcsúztató srác, csak még durvább. A Pakisztánban élő Huma Mobin ugyanis a saját görögországi nászútján maradt egyedül, de bánatában csinált egy csomó nagyon vicces fotót.

Távolról sincs vége, olvasson még

3 ok, amiért a kutyásoknak jobb a párkapcsolata

július 12., 19:57 Módosítva: 2016-07-13 13:56:29
54

Egyes feltételezések szerint már tizenötezer éve él velünk a kutya, akkor háziasították először az emberek, azóta pedig összefonódott az életünk, és a legjobb barátunk lett.

Különböző kutatásokkal már azt is bizonyították, hogy az ebek képesek az ember életminőségét javítani, társaságukban kevésbé érezzük magunkat magányosnak, csökkentik a stressz-szintet, sőt, állítólag komoly betegségeket is képesek kiszimatolni, mint például a cukorbetegség és a rák. 

Psychology Today most egy tanulmányon keresztül mutatott rá arra, hogy a kutya másképp is segíthet rajtunk: az emberi kapcsolatainkat, párkapcsolatainkat is jobbá teszi. 

shutterstock 110764904
Távolról sincs vége, olvasson még

Augusztusban lett volna az esküvőnk, májusban robbantottam

július 11., 17:21 Módosítva: 2016-07-12 20:06:22
14

Akár én is lehetnék Morgána, kisebb változtatásokkal” – kezdi levelét az alábbi történet beküldője, Lili. Morgána egy korábbi posztban szerepelt, ő az, aki felbontotta a jegyességét, és azóta keresgél. Amint azt a címből ön is nyilván kitalálta már, Lili szintén visszamondta a házasságkötést, de nála azért teljesen más a végkifejlet, mint Morgánánál, szóval nem is olyan kicsi az eltérés a két levél között.

Olvassa végig ön is Lili beszámolóját, reméljük, ihletet kap tőle, és ön is megírja nekünk saját történetét vagy gondolatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az egyik hölgyet nem sikerült lerázni, szexkapcsolat lett belőle

július 10., 16:30 Módosítva: 2016-07-11 19:49:46
15

Csak most akadtam erre az írására, segítenék. Magamról röviden: 70 éves (jó fizikumú) tapasztalt pasi vagyok...” – írja nekünk Engelbert, válaszul vendégbloggerünknek. Engelbertnek igazából nem ez a neve, ez csak álnév, de lényeg nem ez, hanem hogy a tanácsadáson kívül Engelbert azt is megírja, neki mik a tapasztalatai a hölgyekkel, meg kicsit konkrétabban a társkereséssel, illetve a frigiditással (!). Könnyen lehet, hogy ő az eddigi legidősebb olvasónk, aki valaha levelet írt a Randiblogba, ezúton is köszönjük neki! Ha ön is mesélne, kövesse bátran Engelbert példáját, írjon a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A rugdalózó feliratával kérte meg barátnője kezét

július 10., 11:11 Módosítva: 2016-07-11 15:39:10
126

Az angliai Earls Barton nevű kis településen élő Phil Dale rendhagyó módon szerette volna megkérni a barátnője kezét, ami végül olyan jól sült el, hogy többek között a Daily Mail Online is írt róluk. A 27 éves férfi azt találta ki, hogy újszülött gyerekük közreműködésével teszi fel a nagy kérdést, ezért csináltatott a gyereknek egy rugdalózót, amin a következő felirat állt:

Anya, hozzámész apukámhoz?

Távolról sincs vége, olvasson még

A bíróság alkalmasabbnak talált, mint az anyukát

július 9., 13:14 Módosítva: 2016-07-10 16:35:56
86

Viszonylag régen volt szó utoljára arról, hogy milyen gyerekkel társat keresni (milyen? nehéz!), és akkor is általában gyereküket egyedül nevelő anyákról volt szó. Az alábbi levelet Gotfrid álnevű olvasónktól kaptuk, és ő végre a másik oldalt mutatja be: hogy milyen az, amikor egy férfi nevel egyedül gyereket és úgy keres közben társat (milyen? nehéz!). Nagyon elgondolkodtató levél ez, ha szívesen reagálna rá, vagy megírná nekünk saját történetét vagy tapasztalatait, kérjük, a Randiblog e-mailcímére írjon, azt csakis erre a célra tartjuk fenn!

Távolról sincs vége, olvasson még