horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ezért a krumpliért van odáig az internet

október 4., 11:36 Módosítva: 2016-10-05 10:58:06
3

Felejtse el a gyertyafényes vacsorákat, kirándulásokat, filmezéseket, pikniket a naplementében, mert a romantika művészete tökéletesítve lett - egy burgonya formájában. Egy srác az Imguron osztotta meg a barátnőjétől kapott ajándékot: egy krumplit, amin egy szívmelengető üzenet olvasható: 

Távolról sincs vége, olvasson még

5 ezer éves, ölelkező csontvázakat találtak Tatabányán

október 3., 20:43 Módosítva: 2016-10-04 22:08:52
204

A Tatabányai Ipari Parkban egy építkezésen bukkantak rá egy körülbelül 5 ezer éves emberpár csontvázára. A szerelmesek egymással szemben, egymást átkarolva fekszenek a kettős sírban. 

A régészek szerint könnyen előfordulhat, hogy egy 5 ezer éves Rómeó és Júlia történet van az ölelkező csontvázak mögött.

Bár a nemüket még ebben a fázisban korai lenne megmondani, a szakemberek úgy gondolják, hogy egyikük biztosan nő volt, mert csontjai között nyakláncból származó apró gyöngyöket és tengeri kagylót találtak. A férfit és a nőt valószínűleg közös halotti lepelbe burkolták. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Újra együtt lehet a 62 év után szétválasztott idős házaspár

október 2., 09:21 Módosítva: 2016-10-03 10:35:21
0

Egy 1954 óta Kanadában élő német házaspár, Wolfram és Anita Gottschalk szívmelengető történetétől könnyezik az internet. Augusztusban a Facebookon terjedt el az a kép, amin a 81 éves idős hölgy és 83 éves férje búcsút vesz egymástól. Az történt ugyanis, hogy 62 év együttlét után, egészségügyi állapotuk miatt nem sikerült őket ugyanabba az öregek otthonába elhelyezni, írta a Welt

Távolról sincs vége, olvasson még

Lefilmezték, ahogyan a lánybúcsúján megcsalja vőlegényét

október 1., 20:30 Módosítva: 2016-10-03 10:35:18
43

A brit Emma Ayala élete utolsó szabad éjszakáját ment ünnepelni barátnőivel Mexikóba, vagyis azt, hogy hamarosan férjhez fog menni barátjához. A menyasszony viszont kissé túltolta a lánybúcsút, ugyanis a medencés buliban összegabalyodott egy ott szórakozó, frissen megismert sráccal - írja a Mirror

Távolról sincs vége, olvasson még

Négy éve járja és fotózza a világot ez a szerelmespár

szeptember 30., 17:15 Módosítva: 2016-10-01 17:20:53
42

Mai posztunkban ismét megismerkedhetnek egy olyan fiatal a párral, akik a hátuk mögött hagyva szokásos életüket, munkájukat, útra keltek és körbejárják világot. Bianca Brunschwiler és Brett Sweden az Instagram-oldalukon osztják meg élményeiket, és nemrégiben a Daily Mailnek adtak interjút egy nicaraguai hotelszobából.  

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a magyar pap akár az X-Faktorban is indulhatna

szeptember 29., 11:10 Módosítva: 2016-09-30 16:27:17
30

A poszt készültekor már 48 ezer megtekintésnél és több mint ezer megosztásnál járt az a facebookos videó, amin egy magyar plébános Leonard Cohen Hallelujah című szerzeményének átdolgozott verzióját énekli egy esküvőn.

A gencsi pap, Gombos Bálint atya, a szombathelyi Székesegyházban fakadt dalra a ceremónia alatt, szinte lenyúlva a show-t a pár elől. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egész nap szexeltünk, másnap összevesztünk

szeptember 28., 21:52 Módosítva: 2016-09-30 16:27:20
12

A szeptember 6-i cikkre reagálnék” – írja Izméne álnevű olvasónk (az álnevet nem ő választotta, mi adjuk mindig mindenkinek), és még szerencse, hogy a linket is elküldte, mert a kérdéses poszt igazából ötödikén jelent meg. Egy se veled, se nélküled típusú, frissen lezárt kapcsolatról volt benne szó, meg arról, micsoda kínszenvedéssel és megaláztatással jár(t) a szakítás.

Izméne szintén teljesen odavan egy fiúért, de rendes párkapcsolata nincs vele, és úgy érzi, teljesen felőrli ez a helyzet, de közben meg kiutat sem lát innen. Ön tudna neki tanácsolni valamit? Volt már hasonló helyzetben? Kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére! Vigyázat, a levél tartalmaz egy-egy erősebb kifejezést is, ha önt zavarják az ilyen szavak, ne olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ne aggódjak, gyerekkori ismerős, csak kirándulgatnak

szeptember 27., 21:47 Módosítva: 2016-09-29 16:50:26
7

Meglepve olvastam Hilda levelét, főleg barátnőjének tanácsát, véleményét, úgy állítva be a 40-hez közeli, egyedülálló korosztályt, mint aki cselekvésképtelen, társas kapcsolatra méltatlan, alkalmatlan” – ez a bevezetője az alábbi levélnek, amit Adalbert álnevű olvasónk küldött be.

Azoknak, akik nem emlékeznek Hildára, ajánljuk figyelmébe ezt a linket, de a lényeg az, hogy Hilda összejött valakivel, és úgy tűnt, minden a legnagyobb rendben van, amíg egyszer csak a férfi le nem lépett bármi előjel vagy személyes találkozás nélkül. Hilda, illetve barátnője ebből azt a következtetést vonja le, hogy minden férfivel van valami baj, és Adalbert pont ezzel vitatkozik, többek között rámutatva arra, hogy ilyet nők is csinálnak. Olvassa el Adalbert történetét és érveit, aztán ha van kedve hozzátenni valamit, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A halálba is követték egymást a súlyosan beteg szerelmesek

szeptember 27., 14:39 Módosítva: 2016-09-28 15:39:58
13

Röviddel egymás után hunyt el az a két halálos beteg fiatal, akik történetén az egész internet meghatódott, életükért egy emberként izgult, és akikről korábban a Velvet is írt. A 25 éves Dalton Prager teste múlt szombaton adta fel a küzdelmet a cisztás fibrózissal szemben, felesége, a 26 éves Katie Prager pedig öt nappal később, csütörtökön halt meg - mindössze egy nappal a szerelme temetése után  - írta a Mirror.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amennyibe kerültél eddig, azért egy prostihoz is elmehettem volna

szeptember 26., 20:46 Módosítva: 2016-09-27 21:05:15
216

12 év után úgy gondoltam, hogy váltanom kellene, mert nagyon elhidegültünk a volt párommal” – kezdi levelének bevezetőjét Damján. „Elsőnek a netes társkeresőket próbáltam ki, hiba volt, soha többé. Persze lehet, hogy csak egy őskövület vagyok (46 éves), és nem értem, hogy működnek ezek a dolgok, de inkább olyan érzés fogott ezek után a randik után, mintha a netes társkeresők a problémás egyedek gyűjtőhelye lenne.

Itt egy pár sztori, megpróbálom hitelesen leírni a kiválasztott hat esetet, bár a „személyes találkozás varázsát” és az „élményt” aligha fogja visszaadni. Hogy legyen benne valami tematika, arra gondoltam, hogy kategóriákba csomagolom élményeimet” – szóval megint borzasztó randik leírása következik alább Damjántól. Mi rengetegszer nevettük a sztorikon, bár azért néha maga Damján is elismeri, hogy nem éppen lovagias egy-egy olyan beszólása, amit egy kínos szituációban megenged magának. Ha tudna mesélni ön is, küldje be nekünk kínos randijainak történetét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nincs nőm/pasim! Valami baj van velem? IGEN, EZ!

szeptember 26., 16:16 Módosítva: 2016-09-27 16:54:30
68

Elég gyakran írnak arról nekünk olvasóink, hogy sehogy sem találnak magunknak párt, akárhogy is keresik az interneten vagy egyebütt. Sokan a másik nemben keresik a hibát, de van, akiben felmerül a kérdés:

lehet, hogy velem van baj?

Hát számukra potenciálisan rossz híre van Melanie Schilling ausztrál életszakértőnek (life coachnak), mert azt mondja, igen, akik nem tudnak érdemi párkapcsolatot kialakítani, pedig szeretnének, azok közül sokan igazából az alábbi 5 problémával küzdenek. Persze igazából hiba ezt rossz hírként felfogni, inkább úgy érdemes olvasni a következő sorokat, hogy ha tényleg talál valamelyik lehetőség, akkor az nem egy katasztrófa, hanem öröm, hiszen végre megvan a gond, megvan, hogy min kell dolgozni, min kell változtatni, hátha hamarosan a helyükre kerülnek a dolgok. Nézzük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megbeszéltük, meddig kell döntésre jutnia

szeptember 25., 16:36 Módosítva: 2016-09-26 16:55:58
1

Kende vagyok, 26 éves egyetemista. Nem mondom azt, hogy rendszeres olvasó vagyok, inkább gyakran ide tévedek a hírek böngészése közben és olvasom a blogot. Eddig érlelődött bennem, de annak hatására, hogy egy volt osztálytársam is hasonló helyzetben van/volt, úgy döntöttem, leírom az én történetem.

Az alábbi olvasói levél egy nagy szerelem történetét meséli el, amiben egy lány választás elé kerül, szinte mint a filmekben. Két férfi is vágyik rá, és döntenie kell, hogy melyikükkel szeretne lenni. Kende természetesen a két férfi közül az egyik, de a végkimenetelt nem áruljuk el, érdemes végigolvasni az egész levelet. Ha ön is tudna mesélni hasonlóan érdekeseket, ne habozzon, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nyomtalanul eltűnt a felesége, hónapokkal később az Instagramon találta meg

szeptember 25., 12:04 Módosítva: 2016-09-26 16:55:53
10

Az olasz milliárdos, Gianluca Cervara rettentően kétségbeesett, amikor felesége egyik napról a másikra eltűnt. Az üzletember attól tartott, hogy az ukrán származású szépségkirálynőt, Anna Zaiachkivskát elrabolták és/vagy megölték - írta az Unilad

Távolról sincs vége, olvasson még

Jeleztem neki, hogy mindent tudok róla. Kiakadt

szeptember 24., 16:48 Módosítva: 2016-09-25 18:21:52
6

Nem szokásom levelet írni sehová, de tartozom egy bocsánatkéréssel valakinek. Elrettentő példának jó lehet hogy valaki más ne essen ebbe a hibába amit én követtem el...” – ez volt a bevezetője Zelda álnevű olvasónk e-mailjének, a tárgy mezőben pedig csak egy szó szerepelt, az, hogy „elcsesztem”. Zelda természetesen azért a Randiblognak írta meg az elcseszés történetét, mert az egész a társkereséshez kötődik, pontosabban egy bizonyos férfihoz, akinek a bocsánatkérés szól. Ha ő véletlenül olvassa ezt a posztot, reméljük, átértékeli egy kicsit a történteket. Na de jöjjön a sztori, csak előbb szólunk, hogy ön is írjon ám a Randiblog e-mailcímére, ha van bármi mesélnivalója párkapcsolatokkal vagy szerelemmel kapcsolatosan!

Távolról sincs vége, olvasson még

Beteget jelentett, de egy csajozós fotóval lebukott főnöke előtt

szeptember 24., 13:54 Módosítva: 2016-09-25 15:13:50
0

Danny Anderson egy átmulatott éjszaka után olyan pocsékul másnapos volt, hogy nem tudott bemenni dolgozni. Valószínűleg tisztában volt azzal, hogy az igazsággal nem fogja kivívni főnöke megértését és szánalmát, úgyhogy amikor arra ébredt, hogy felettese már többször is kereste telefonon, és dühös üzeneteket hagyott, azt írta neki vissza, hogy elkapott valami fertőzést. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ekkor döntöttem úgy, hogy belenézek az üzeneteibe

szeptember 23., 20:41 Módosítva: 2016-09-25 09:03:26
288

Szeretném elmesélni nektek a kapcsolatomat egy pszichopatával. Sokáig úgy gondoltam, hogy a pszichopaták azok a gyilkosok, akiket a híradóban is mutogatnak. Viszont rá kellett jönnöm, hogy ők csak az extrém esetek, egy kutatás alapján minden 10. ember pszichopata. Azért is írom meg az én történetemet, hogy aki még nem találkozott ilyen emberrel, tudja, mik a vészjósló jelek.

Alaposan utánanéztem szakirodalmakban és más forrásokban is, mert kíváncsi voltam hogyan válhat valaki ilyenné, egyáltalán megjavulhat-e. Sajnos azonban a javulás teljességgel kizárt, mivel a legtöbb esetben még a pszichológust is félre tudják vezetni.

Linett fenti bevezetővel ellátott, alább teljes egészében olvasható levele arra is jó, hogy egy kicsit utánaolvassunk annak, hogy pontosan mi a pszichopátia, de persze önmagában is borzaszótan olvasmányos és tanulságos ez a történet. Linett természetesen álnéven szerepel, mint ahogy Linett szerelmét sem Líviusznak hívják igazából, de a történet lényegén természetesen egy betűt sem változtattunk, úgy szerepel itt, ahogy mi megkaptuk.

Ha ön azt hiszi, mindent hallott már, akkor is olvassa el – szerintünk lesz, amin meg fog lepődni. Ha vannak hasonló tapasztalatai, vagy véleményét, saját történetét osztaná meg, akkor pedig írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hagyta, hogy meghívjam vacsorázni, és én fizessek mindent

szeptember 22., 19:34 Módosítva: 2016-09-23 21:48:43
22

Erre a posztra szeretnék válaszolni, illetve megosztani a saját tapasztalataimat” – így kezdődik az alábbi levél, amit egy Mór álnevű olvasónktól kaptunk, és ami Vilja fenti levelére tartalmaz választ. Vilja azt írta meg nekünk, két ígéretesen kezdődő kapcsolata is szakadt meg úgy, hogy a srác minden előzetes jelzés vagy figyelmeztetés nélkül egyszer csak bemondta az unalmast (és még örülni lehet, ha egyáltalán mond valamit). Mór is így járt a lányokkal, miután elkezdett társat keresni a Tinderen, de ő meg is írja, hogy szerinte mi lenne ilyenkor a helyes eljárás. Egyet ért? Önnel is történt ilyen? Más véleményen van? Gondolatait, tapasztalatait, kérjük, írja meg ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Látott már menyasszonyt kék gumikesztyűben?

szeptember 21., 20:07 Módosítva: 2016-09-22 12:39:11
148

Egy „átlagos” mentős esküvő!

– így osztotta meg az alábbi képeket az Országos mentőszolgálat Facebook-oldala.

Szarvas Ferenc, a hajdúböszörményi mentősök egyik mentőautóvezetője megházasodott, esküvőjén pedig ő is és menyasszonya, illetve a többi mentős kék gumikesztyűben parádézott.

Sőt, az esküvői képek is egy mentőautóban készültek.
Távolról sincs vége, olvasson még

A kezét fogtam, tudtam, hogy sokáig már nem fogom látni

szeptember 21., 19:38 Módosítva: 2016-09-22 18:57:45
0

Mint minden levélíró, én is régóta követem a Randiblog cikkeit, ugyan nem rendszeresen, de sokszor találtam már vigaszt a kortársak történeteiben. Vajknak írnék néhány gondolatot” – írja levele bevezetőjében Máté. Vajk arról írt egy pár héttel ezelőtti posztban, hogy mindig könnyen beleszeret lányokba, de kapcsolat még sosem lett belőle, ezért tudni szeretné, milyen érzés kapcsolatban lenni. Máté most erre a kérdésre próbál meg válaszolni, illetve azt meséli el, hogy számára mi(lyen) volt a szerelem. Ezúton is köszönjük Máténak a választ, és reméljük, hogy más is ír még a témában, például ön! Ha elolvasta az alábbi néhány bekezdést, küldje be reakcióját, tapasztalatait, saját történetét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szemkontaktus nulla, az ágyban meg állat módjára viselkednek

szeptember 20., 21:01 Módosítva: 2016-09-22 08:33:14
5

Olvastam ma a Sámuel levelét a társkeresésről külföldön, és gondoltam, leírom, hogy nekem mi a tapasztalatom” – így kezdődik az alábbi levél. Sámuel Londonból küldte be a tapasztalatait, de ezt a mai levelet egy olyan fiatalember írta, aki már két különböző európai országban is eltöltött hosszabb időt. Az Euszták álnevet dobta neki a gép, és nagyon érdekes megfigyelni, hogy bár Sámuelhez hasonlóan Euszták is azt mondja, a társkeresés borzasztóan nehéz kint, azért nem tervezi, hogy belátható időn belül hazajönne. Továbbra is szeretettel várjuk olyan olvasóink leveleit a Randiblog e-mailcímére, akik kimentek külföldre és szívesen mesélnek az ottani helyzetről: ha önnek is van mondanivalója, feltétlenül írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megnősült az ország legtürelmesebb rendőre

szeptember 20., 13:36 Módosítva: 2016-09-21 14:06:53
78

Bekötötték a hazai internetezők körében a világ, vagy legalábbis Magyarország egyik leghiggadtabb zsarujának kikiáltott Klement Szabolcs fejét - írja a Nyugat.hu.  A rendőr törzsőrmester kollégájának, Boda Georgina törzsőrmesternek fogadott örök hűséget a szombathelyi városházán és a székesegyházban is.

Az újdonsült házaspár katonai tiszteletadás mellett vonult ki a szertartás helyszínéről, ekkor plusz meglepetés érte a násznépet, vagyis leginkább a férj testvérét, akinek a díszelgők kivont kardja alatt kérték meg a kezét

Távolról sincs vége, olvasson még

Betegség révén túlsúlyos vagyok

szeptember 19., 21:06 Módosítva: 2016-09-20 20:02:13
19

Meglehetősen szeretem olvasni mások történeteit itt a Randiblogon, így hát most leírom nektek a sajátomat” – kezdi a történetét Konstancia. Sokan szoktak arról írni nekünk, hogy egyedül vannak, nincs rendes párkapcsolatuk, pedig szeretnének, és nem igazán tudják az okát. Hát Konstancia nagyon is tudja az okot: egy betegség miatt túlsúlyos, akármennyire is igyekszik. Olvassa el a beszámolóját, aztán írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére, akár válaszolva Konstancia kérdéseire, akár saját történetével!

Távolról sincs vége, olvasson még

Élő adásban vallott szerelmet 73 éves barátnőjének a legjobb színésznő

szeptember 19., 11:50 Módosítva: 2016-09-20 17:02:59
35

Eddig sem volt titok, hogy Sarah Paulson, az American Horror Story és most már az American Crime Story sztárja mennyire imádja a nála 32 évvel idősebb barátnőjét, Holland Taylort, aki meg a Két pasi meg egy kicsi című vígjátéksorozatból lehet ismerős.

Egy interjúban elmondta, hogy nem akar mások elvárásainak megfelelni. Randizott már pasikkal és férfiakkal egyaránt, de az van, hogy egy valakire tudja azt mondani, hogy a szerelme, és az nem más, mint Holland Taylor. Ezt a 2016-os Emmy gálán is megerősítette, amikor a legjobb színésznőnek járó díj átvételekor barátnőjének üzent a kamerákon keresztül.

Holland Taylor, szeretlek.

Az érzés kölcsönös. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Anyám mondta, próbáljam meg egy szeretővel

szeptember 18., 21:26 Módosítva: 2016-09-21 11:15:23
17

Senki sem úgy tervezi, ahogy végül alakul, de az én történetem annyira eltér a tervezett úttól, hogy most sem hiszem el, hogy ez az én életem. Három férfitól született négy gyerekem és egyedül vagyok. Nem vagyok benne biztos, hogy boldogtalan az életem, vagy csak áltatom magam azzal, hogy ez átmenet?” – vannak olyan olvasói levelek, amikhez nem sok bevezető szükséges, annyira jól kezdődnek már eredeti formájukban is.

Rikarda alábbi levele pontosan ilyen, ugyanis már az első pár sorból is kiderül, hogy nagyjából miről is lesz szó, és hogy ezt a beszámolót biztosan érdemes lesz a legvégéig elolvasni, mert a meredekebbek közé tartozik. Hát lássunk is neki, csak hadd emlékeztessük önt még két dologra. Egyrészt a Randiblog e-mailcímére, ahova ön is írhat, ha kommentje van az alábbi levél kapcsán, vagy ha csak mesélne szívesen ön is, ahogy Rikarda tette. Másrészt arra, hogy a neveket és egyéb, a szereplők beazonosítására alkalmas részleteket ebben a történetben is megváltoztattuk, mint mindig.

Távolról sincs vége, olvasson még

Előre megcsinálták az esküvői fotójukat beteg apjuk miatt

szeptember 17., 20:45 Módosítva: 2016-09-19 08:25:49
202

Becca és Sarah Duncan esküvői ruhában, virágcsokrot tartva a kezükben karolnak édesapjukba és csókolják meg arcát a róluk készült fotókon. Az ikrek azonban valójában nem mentek férjhez, csupán megrendeztek egy álesküvőt beteg édesapjuk miatt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem csajozni járok, dolgozni... de mégis megtörtént

szeptember 17., 12:45 Módosítva: 2016-09-18 14:10:16
26

Csobán levele adta meg a kezdőlöketet a levél megírásához” – bocsátja előre saját története elé Robin, akinek persze igazából valami más a neve, csak mi adtunk neki egy álnevet a biztonság kedvéért. Csobán azt írta meg, mennyire meglepetésszerűen szakított vele egy lány, akibe szerelmes volt, amiből sejteni lehet, hogy Robin története, bármilyen szépen is kezdődik, szintén nem fog jó véget érni. Önnek is van valami hasonló sztorija? Vagy inkább valami másról mesélne szívesen a párkapcsolatok témakörében? Mindenképpen írjon, a Randiblog e-mailcímére várjuk a levelét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Lány: elvetettem a gyerekedet! Fiú: szívesen ott lettem volna!

szeptember 16., 18:59 Módosítva: 2016-09-17 21:02:10
13

Kicsit halványulnak ugyan már az emlékek, de nem rémlik, hogy a Glee hét éve alatt történt-e bármi is Santana Lopezzel, ami olyan érdekes, mint az őt alakító színésznő, Naya Rivera igazi és valós magánélete. A művésznő saját maga is olyan érdekesnek ítéli élete eddigi 29 évét, hogy írt belőle egy könyvet, és ennek kapcsán most egy kétségkívül meglepő eseménysort mesélt el a The Real című műsorban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezekre a furcsa celebpárokra nem volt felkészülve a világ

szeptember 16., 09:39 Módosítva: 2016-09-17 12:54:01
46

Nem csak a nagy korkülönbség lehet bizarr, de a házasságkötés időzítése és a pár megjelenése is.

Halálos betegségük hozta őket össze

szeptember 15., 10:32 Módosítva: 2016-09-16 15:53:34
27

A flemingsburgi Katie és Dalton Prager két cisztás fibrózisban szenvedő fiatal, akik még tinédzserként jöttek össze. 2011-ben volt az esküvőjük, amikor még csak 20-21 évesek voltak, és azóta közös erővel harcolnak a halálos betegséggel szemben. Az együttes küzdelemnek viszont véget vetett az, hogy a nőnek nem sikerült a tüdőtranszplantációja, az orvosok végleg lemondtak róla, és otthonába küldték hospice ellátásra. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Inkább egyedül öregszem meg, mint ezekkel a pasikkal randizzak

szeptember 14., 21:33 Módosítva: 2016-09-16 15:53:31
543

Az alábbi esetben nem egészen helytálló az olvasói levél kifejezés, hiszen Aranka (ami egy álnév, természetesen) személyes ismerősöm, sőt, barátnőm. De mivel rendszeresen bújja a Randiblogot, így nem tévesztünk meg senkit azzal, ha olvasónak nevezzük, az üzenetek formájában megérkezett méltatlankodását pedig olvasói levélnek. 

Távolról sincs vége, olvasson még