horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Tegyek a nyelvembe piercinget, mert ő azt szereti

június 28., 14:04 Módosítva: 2015-06-29 16:53:35
20

A „6 hülye kérdés, amit feltesznek egy gyerekes nőnek” cikkre reagálva kicsit más szemszögből mesélnék a tapasztalataimról” – ezt a levet egy olyan női olvasónktól kaptunk, aki szintén rengeteget tapasztalt az online partnerkeresés világában, és akinek a randiblogos álneve az Irén név lesz. Irén szintén kapott hülye kérdéseket és találkozott egészen irreális elvárásokkal, ezeket írta meg nekünk az alább olvasható beszámolóban. Tudná folytatni a sort? Esetleg ön még durvábbat is tud mesélni? Ne tartsa magában, ossza meg velünk, küldje be a sztorit és/vagy tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem vettem figyelembe a lány testi igényeit

június 27., 15:15 Módosítva: 2015-06-29 08:33:55
31

Azt hiszem, az olyan emberek világnézete nehezíti meg az olyan emberek életét, mint én vagyok, akik az önök blogjára írnak” – kicsit kellemetlenül éreztük magunkat, amikor elkezdtük olvasni ezt a levelet, mert  a bevezetőből arra számítottunk, hogy László most mindennek el fog minket mondani. (Nem László az igazi neve egyébként. Vagy lehet, hogy de, nem tudhatjuk biztosan.)

A kellemes meglepetés ehelyett az volt, hogy László nem pazarolta az idejét anyázásra, hanem inkább megírt nekünk nagyon jól egy olyan történetet, amilyenből tényleg kevés volt eddig a Randiblogban. Ezúton is köszönjük Lászlónak, hogy írt, és reméljük, csak fog egyszer egy olyan lányt találni, akivel hosszabb távon is meglesz az összhang. Addig is kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére, ha van bármi mesélnivalója párkapcsolatok témájában!

Távolról sincs vége, olvasson még

Meglátta a menyasszonyát, elsírta magát

június 26., 13:01 Módosítva: 2015-06-28 12:17:02
151

Pont nemrég írtunk arról, hogy Svédországban nem feltétlenül tartják magukat ahhoz a szokáshoz, hogy a vőlegény az oltár előtt látja csak először az esküvőn a menyasszonyát. Aki ezt a hagyományt nem tartja, az egy olyan pillanat lehetőségét zárja ki, mint a fenti – amit persze valahol megértünk, hiszen nyilván nem sok férfi van, aki szívesen sír a fotózó-videózó nyilvánosság előtt.

Hát ez a fenti fiatalember, az amerikai Conner Courtney mégis ezt tette, igaz a videót nem ő tette fel a netre, hanem az anyukája töltötte fel a Facebookra. Nyilvános beállítással.

A felvétel szép lassan terjedni kezdett a júzerek között, és hozzánk is elért, annyira sok embert megindít a vőlegény reakciója. Szerintünk azért nem feltétlenül szégyen, ha egy férfinak véletlenül vannak érzelmei, főleg akkor nem, ha az az érzelem a leendő felesége iránt érzett szerelem. Nézze meg ön is, hatódjon meg ön is, aztán nézzen meg még pár férfireakciót, ezúttal arra a hírre, hogy a feleség terhes!

Titokban elvett egy másik nőt, de majdnem kimagyarázta

június 25., 14:08 Módosítva: 2015-06-26 13:15:47
50

Volt már olyan a praxisunkban, hogy egy nő véletlenül olyan képeket talált az interneten, amikből az derült ki, hogy a szerelmének van egy (másik) felesége. Ilyenkor a csalfa vagy egyenesen bigámista férfi nem tud mit tenni, beismeri, hogy csúnyán lebukott és kész. Esküvői fotókat egyszerűen nem lehet kimagyarázni. Vagy mégis? Az Ask.Metafilter.com-on egy olyan férfiról volt szó a napokban, aki megpróbálta, és majdnem sikerrel is járt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az utolsó kívánsága ez volt: megnősülni

június 24., 18:35 Módosítva: 2015-06-26 09:02:03
9

Nem könnyű olyan bevezetőt írni ehhez a történethez, ami rendesen fel tudja készíteni az olvasót arra, hogy milyen szomorú, megható és fontos dolgokról lesz szó az alábbiakban. Úgyhogy csak annyit mondunk, hogy egy 16 éves brit srácról lesz szó, aki a hétvégén halt meg leukémiában, három nappal az esküvője után. Vegyen egy nagy levegőt, és olvassa el az alábbi képen látható fiú történetét!

Fotó: JustGiving.com
Távolról sincs vége, olvasson még

Átverés volt a mindent kettévágós, német, szakítós sztori

június 24., 16:19 Módosítva: 2015-06-24 16:19:06
1

Számos oldal átvette, köztük mi is, azt a sztorit, ami szerint egy német fickó a barátnőjével történt szakítása után minden közös tulajdonukat kettévágta, hogy igazságosan osztozzanak a vagyonon. Most kiderült, hogy az egész kamu volt, a német ügyvédi kamara, illetve annak magazinja reklámozta magát így - írja a BBC. A gerillamarketing célja az volt, hogy felhívja a figyelmet arra a Németországban jellemző problémára, hogy a párok nem igazán szoktak házassági szerződést, és hasonló dolgokat kötni, így megnehezítve a saját dolgukat egy-egy esetleges válás során.

Itt komoly szakítás történt, a fűrész is előkerült

június 23., 15:10 Módosítva: 2015-06-24 18:57:24
1

A fenti videó címe Laurának – ön látta már? A felirat hozzá: „kösz a 12 „szép” évet, Laura! Tényleg kiérdemelted mindennek a felét, üdvözlöm az utódomat”

Távolról sincs vége, olvasson még

Jelentkezett a bácsi, aki üzenetet rejtett a menyasszonyi ruhába

június 23., 13:33 Módosítva: 2015-06-25 13:02:09
553

Az elmúlt hetek egyik legszimpibb híre azzal kezdődött, hogy Leedsben egy jótékonysági turkálóban találtak egy menyasszonyi ruhát. A darabot névtelenül adományozta valaki, viszont beletűzött egy cédulát a következő felirattal:

Aki megveszi ezt a ruhát, annak azt kívánom, hogy ő is 56 évig éljen a szerelmével, mint én. Annyi boldog év! Szerencsés férfi voltam, hogy egy olyan nőt vehettem feleségül, mint ő.
Távolról sincs vége, olvasson még

Csajozás és szerelem a diktatúrák és világháborúk Magyarországán

június 22., 18:21 Módosítva: 2015-06-23 17:47:35
318

Nekik is csak ez az egy fiatalságuk volt: íme 15 megrendítő fotó, amiről az ember nem is gondolná, milyen szörnyű korban készült.

Sokkolta, mert nagyon is érdekeltem őt még tegnap

június 21., 16:02 Módosítva: 2015-06-22 11:17:16
52

A médiában midig csak azt lehet hallani, hogy a legtöbb pasi csak kihasználja és átveri a nőket. Ez biztos így is van, de arról ritkán hallani, amikor a pasit nézik hülyének vagy minden érthetetlen ok nélkül vége szakad annak, ami még el se kezdődött...” – ez a bevezetője az alább olvasható levélnek. A beküldőnek az Alajos álnév jutott, és erről a névről kevesen tudják, hogy a jelentése „egész” és „bölcs”.

Igen, Alajos egy szakítás történetét írta meg nekünk, egy olyan szakításét, ami egészen váratlanul korán és nehezen feldolgozható indokolással ütött be villámcsapásként, a lehető legderültebb égből. Önnek volt már része ahhoz hasonlóban, amin Alajos keresztülment? Mit mondana a fiatalembernek ezzel az egésszel kapcsolatosan? Véleményére és főleg saját tapasztalataira nagyon kíváncsiak lennénk, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Sosem félek, hogy bármi történne. Ha kiszólnak, integetek

június 20., 15:21 Módosítva: 2015-06-22 10:50:51
10

Az utóbbi hónapok egyik legérdekesebb témáját gombolyítjuk tovább a mai poszttal. A kérdéskör annyira sok mindenkit foglalkoztat, hogy még tegnap is kaptunk friss reakciót a hetekkel ezelőtti posztra – akinek a válasza nem fért bele ebbe a mostani összeállításba, attól ezúton is elnézést kérünk, de mint mindig, most is próbáltuk egyrészt a legjellemzőbb, másrészt a legextrémebb véleményeket összeszedni.

Ja igen, a téma az, hogy hogyan kell értelmezni azt, ha egy férfi egy „jó a segged” színvonalú beszólást ereszt el egy nő felé, és hogy a nők hogyan viselkednek, illetve viselkedjenek ilyen esetben. Az egyetlen dolog, amiben mindenki egyet ért, az természetesen az, hogy bámulni meg így beszólni egy nőnek oltári parasztság, de vajon mennyire általános ez és hogyan kell kezelni? Garantáljuk, hogy ön ezúttal sem fog igazat adni mind a hat hozzászólónak, úgyhogy kérjük, olvasson figyelmesen, aztán írja meg ön is a gondolatait-tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Elnézést, dehát öt lányból négynek ez nem gond

június 19., 17:00 Módosítva: 2015-06-20 14:31:48
21

Különösebben nincs okom titkolózni, vállalom a velem történteket, a véleményem, de azért maradjunk egy becenévnél” – a biztonság kedvéért magunktól is ezt javasoltuk volna, de így a legjobb, íme az alábbi olvasói levél álneve: Azurea. (Ez a név egyébként az azúr=kék szóból származik.) Azurea beszámolója annyiban különbözik egy átlagos randiblogos sztoritól, hogy ő alapvetően nem egy kapcsolatáról, illetve nem a magánéletéről ír, hanem a munkahelyéről, a pályájáról, illetve az általa választott karrierről.

A téma azért való mégis a Randiblogba, mert Azurea beszámolója szerint egy olyan szakmáról van szó, amelyik a jelek szerint nagyon erősen beleszól az ember magánéletébe, főleg, ha az ember nőnek született: a média világáról. Ön is tapasztalt már ilyet a saját pályáján? Meg tudná erősíteni, amit Azurea ír? Ha elolvasta a levelet, kérjük, írja meg nekünk a reakcióját vagy saját történetét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Na mi alapján raktuk sorrendbe ezt a 15 képet?

június 18., 19:02 Módosítva: 2015-06-19 20:45:19
13

Az túl könnyű kérdés lenne, hogy mi a közös a fotókban, ezért azt kérdezzük, miért ez a sorrend. Kitalálja?

5 celeb, extracsöpögős Instagrammal

június 17., 16:25 Módosítva: 2015-06-19 13:35:43
5

Az ember akaratlanul is úgy érzi, hogy ha valaki valamit nagyon bizonygat, akkor nyilván azért teszi ezt, mert nem igaz az a valami. Ha például egy illető a kapcsolatát nagyon feltűnően kiteszi a kirakatba, hogy mindenki lássa, hogy mennyire szerelmes, akkor sokan nyilván azt fogják gondolni, hogy valami baj lehet a kapcsolattal, ha ennyire bizonygatni kell, hogy mekkora a harmónia.

Hogy ez a fordított gondolkodásmód a hírességekre is alkalmazható-e, azt nem tudjuk – végülis ők (részben) abból élnek, hogy (részben) nyilvános a magánéletük. Mindenesetre összeszedtünk 5 celebet, akire különösen jellemző, hogy csak úgy csöpög a nyáltól az Instagram-fiókjuk. Nem pusztán azok közül válogattunk, akik posztolnak szerelmes képeket is, hanem azok közül, akiknél kiugróan nagy arányban vannak az ilyen fotók.

Távolról sincs vége, olvasson még

Baromságnak tűnt elsőre, kiderült, hogy tényleg az

június 16., 18:14 Módosítva: 2015-06-17 11:20:13
8

Ez a poszt a rosszul elsült szerelmi realitykről szól, kettő darabról. Az elsőben Harry herceg kegyeiért versengtek amerikai nők, a másodikban pedig a jelentkezőknek vaktában össze kellett házasodniuk egy-egy idegennel. Mind a két ötlet baromságnak tűnt elsőre – most már tudjuk, hogy tényleg baromság is volt mind a kettő, a másodiknak bírósági büntetőügy lett a vége.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ketten emelik le a részeg vőlegényt a menyasszonyról

június 16., 11:32 Módosítva: 2015-06-17 08:45:41
47

Lagzikatasztrófát nemcsak állatok vagy más külső körülmények okozhatnak, hanem maga az ifjú pár is. „Gratulálunk, hozzámentél egy alkoholistához” – kb. ezt a címet adta a kedves feltöltő az alábbi videónak. Nem sok minden derül ki a leírásból („elég zord lehetett a nászút”), legfeljebb az, hogy feltehetőleg nem a videón szereplő ifjú pár osztotta meg ezt az elég kínos felvételt a világ közönségével.

Már több, mint egymillióan látták, hogy a vőlegény táncot lejt a menyasszonynak a lakodalomban a násznép közepén, de egyszercsak teljes testével ráesik, úgyhogy egy idő után ketten emelik fel őt is viszik arrébb. A menyasszonyról egész végig ordít, hogy nem túl boldog attól, amit a férje művel, a végén meg mintha egyenesen a könnyeivel küszködne. Szegény.

Taylor Swift nagyon jófej volt ezzel az ifjú párral

június 15., 16:04 Módosítva: 2015-06-16 20:46:56
9

Nem akarsz Tayloron összeházasodni??” „LOL de” „Akkor nyomjuk hahaha” „Szeretlek” – többek között ezt a beszélgetést tette ki egy Philadelphia közelében élő nő az Instagramjára a pénteki Taylor Swift-koncert előtt. A feleség, akit most már Katy Eisenmannak hívnak, pont 1989-ben született (ez az évszám az énekesnő legutóbbi albumának címe) és lassan tíz éve elvakult rajongó.

Barátjával, Chrisszel már van egy közös gyerekük, és tavaly december 13-án majdnem összeházasodtak (ez Taylor Swift 25. születésnapja), de valami közbejött, úgyhogy elnapolták a dolgot, pedig már a ruha is megvolt. Na de eljött az idei koncert dátuma, és ahogy nézzük, csetelés közben merült fel az ötlet, hogy házasodjanak össze a hangverseny előtt. Így lagzi helyett elmehettek egy Taylor Swift-koncertre – olcsóbb, az már egyszer biztos. De ráadásul végül mégse csak egy sima koncertremenés lett a dologból.

A photo posted by Katy (@ktswift1122) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Viccnek nem rossz: önnél kikelt már a szakítósbab?

június 15., 12:39 Módosítva: 2015-06-15 17:37:16
227

Nagyon sok borzasztó módon lehet szakítani, az egyik legrosszabbnak azt szokás tartani, ha valaki SMS-ben szakít. A szakítósbabra azt mondják most felháborodott internezők, hogy az még az SMS-nél is rosszabb módja a boldogító nem kimondásának, de mi nem értünk egyet. A legkegyetlenebb szakítási mód még csak nem is az iskolarádiózás, hanem a szimpla, megmagyarázatlan eltűnés volt mindig is, és a szakítósbab után is az marad. Ez a bizarr termék inkább vicces, mint durva, ráadásul nehéz elképzelni, hogy az életben élesben tényleg alkalmazná valaki. Jó, jó, máris elmagyarázzuk normálisan, hogy miről van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha egy férfit érdekel egy gyerekes nő, nincsenek hülye kérdések

június 14., 18:57 Módosítva: 2015-06-15 17:38:39
15

Hát már elnézést, de ezek egyáltalán nem hülye kérdések" – olvasónk így kezdte hozzászólását a Facebookon ahhoz a vendégposzthoz, aminek többgyerekes írója kritizálta a társkereső férfiak viselkedését és érdeklődését. Tamás szerint ugyanis, ha már egy férfi úgy dönt, hogy a három gyerek ellenére is érdekli a nő, akkor nyilván szeretné tudni, hogy mit vállal fel adott esetben. Lássuk férfi olvasónk válaszát a nők által idiótának gondolt kérdések miértjére! (Egy biztos: nők és férfiak soha nem fogják megérteni egymást.) 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem akartam megbántani, néha lefeküdtem vele

június 13., 20:12 Módosítva: 2015-06-15 10:47:33
79

Egy fiatal nő vagyok, körülbelül 8 hónapja léptem ki egy 2 éves kapcsolatból, és 8 hónapja szenvedek egy másik ember mellett. Egyikből a másikba ugrottam át, hiszen azt gondoltam, ő az igazi, vele kell legyek, mert már 4 éve van köztünk ez a megmagyarázhatatlan érzés. De kezdjük az elejéről” – így kezdődik a mai posztban sorra kerülő levél, akinek a beküldője igazából nem Anett, de nálunk mégis ezen a néven szerepel.

Már a bevezetőből is egyértelmű, hogy itt egy tipikus se vele, se nélküle kapcsolatról lesz szó, hiszen Anett azt írja, hogy azt gondolta az illetőről, hogy ő az igazi, de most mégis szenved mellette. Hogy is van ez? Mielőtt a teljes sztorihoz legörgetne, csak annyit hadd szúrjunk be még ide, hogy úgy olvassa a történetet, hogy kíváncsiak vagyunk a véleményére vele kapcsolatban! Ön is ment már keresztül hasonlón esetleg? Írjon ön is a Randiblog e-mailcímére, folyamatosan várjuk a leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nyolc kérdéssel megtalálhatja a lelkitársát

mzd
június 13., 14:58 Módosítva: 2015-06-14 16:49:21
8

Ha szeretné megtalálni a párját, de a múltkori 36 kérdést nem volt ideje/kedve/energiája végigpötyögni, akkor van egy jó hírünk: a 8^8 egy olyan oldal, ahol mindössze 8 kérdés (egyenként 8 lehetséges válasszal) után megtudhatja, ki a lelkitársa. Mivel emiatt nyolc a nyolcadikon variáció lehetséges, így 1:16 777 216 az esélye, hogy valaki ugyanarra kattintson, mint ön. Éppen ezért – az ellentétek vonzzák egymást elméletben kevésbé hívő alapítók szerint – valószínűleg elég jól kijön majd az illetővel.

Fotó: Jeff J Mitchell / Europress / Getty

Elég jól hangzik, nem? Az egyetlen bökkenő vele, hogy magyar nyelven, illetve emiatt Magyarországon a szolgáltatás még nem elérhető, de ezen bárki könnyen segíthet: ugyanis fordítókat keresnek. Egyébként nem kell doktornak lenni a feladathoz, ugyanis a kvíz olyan kérdésekből áll, mint „You save an old lady's life. In gratitude she gives you $100, 000. What do you do with the most of if?”, azaz „Megmenti egy idős hölgy életét, aki hálából 100 ezer dollárt (28 millió forintot – a szerk.) ad érte cserébe. Mit kezd a nagy részével?”. Hopp, és egyet már segítettünk is.

Egyébként ha majd kitölti a tesztet és tényleg megtalálja vele élete párját, azért írja meg nekünk!

Nem tudja, mennyi pénzt szokás nászajándékba adni? Hát ennyit!

június 12., 17:36 Módosítva: 2015-06-14 10:02:30
71

Ha az embert meghívják esküvőre, elég keserves azon gondolkodni, hogy akkor most vajon mennyit kell adni nászajándékba. Merthogy az már szinte nem is kérdés, hogy mi legyen a nászajándék: a pár vagy csinál egy listát és akkor arról kell választani (na de milyen értékben?), vagy a többség a legésszerűbb módszert választja és pénzt kér/ad. Van egy ajándékozással foglalkozó magyar cég, a Meglepkék, ma jött tőlük egy sajtóközlemény, és ők azt mondják, hogy egy pár átlagosan húszezer forintot ad nászajándékba, ha esküvőre hivatalos. Tudjuk, hogy nem kell, de azért segítünk: ez azt jelenti, hogy

fejenként tízezer forintot szokás ajándékozni.
Távolról sincs vége, olvasson még

Üzenetet rejtettek a menyasszonyi ruhába

június 11., 16:51 Módosítva: 2015-06-12 20:40:56
100

Van Leedsben egy turkáló, amit a St Gemma's Hospice szervezet működtet, természetesen jótékonysági céllal. Akinek vannak már használaton kívüli, de még használható ruhái, azok itt le szokták adni őket – és valamelyik nap egy menyasszonyi ruha is érkezett. Már önmagában meglepő, hogy valaki lead egy esküvői ruhát, de még jobban elcsodálkoztak az üzlet dolgozói, amikor felfedezték, hogy bele van tűzve egy cédula a ruhába biztosítótűvel. Ez állt a papíron:

Távolról sincs vége, olvasson még

5 érdekes svéd lagzihagyomány

június 10., 18:15 Módosítva: 2015-06-11 14:07:14
146

Szombaton megnősül a svéd király egyetlen fia, Károly Fülöp herceg, aki 36 éves és valószínűleg sosem lesz király, mert van egy nővére, Viktória, és ő lesz a királynő. Az év legrangosabb királyi esküvője lesz ez, Stockholmban tartják majd, és állítólag a város egy része felett a légteret is lezárják majd a biztonság kedvéért. Mindenesetre nem elég, hogy már megint megnyerték az Eurovíziót, most az esküvő miatt is a svédekre figyel Európa jó része.

A The Local nevű website-család svéd kiadása például azzal készül erre az eseményre, hogy összeszedtek néhány olyan skandináv esküvői hagyományt, ami a külföldieknek bizarr lehet. Azt az 5-öt válogattuk ki közülük, amik magyar szemmel a legérdekesebbnek tűnnek, alább megtalálja őket, a teljes lista itt olvasható!

Távolról sincs vége, olvasson még

A barátnője hátsóját fotózta, a net romantikakirálya lett

június 9., 17:48 Módosítva: 2015-06-10 16:10:32
64

Bizonyos Murad Osmann 2011 októberében kezdett olyan képeket feltenni az Instagramjára, amiken barátnője megy előtte, és ő meg utána, egyik kezével fényképezve, a másikkal a lány kezét fogva. Az évek során #followmeto címke alatt szép nagy fotósorozat lett az egészből, mivel Osmann a világ rengeteg helyére elkísérte barátnőjét.

A photo posted by Murad Osmann (@muradosmann) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők a világ legbotrányosabb magánéletű leszbikus párja

június 8., 17:07 Módosítva: 2015-06-09 17:58:31
22

A mai posztban egy olyan párt mutatunk be önnek, akikről simán megállapíthatjuk, hogy a világ legbotrányosabb magánéletű leszbikus párjáról van szó. Ennyi mindent ilyen rövid idő alatt úgy általában is kevés pár szokott lezavarni, úgyhogy a tragikusba hajló összképet szinte csak elenyésző mértékben színezi, hogy ezúttal két nőről van szó. Két elég híres nőről méghozzá.

Brittney Griner a Phoenix Mercury elképesztő kvalitásokkal rendelkező játékosa, 203 centi magas, 90 kilós és 24 éves, Magyarországon is járt már, és évek óta a világ legjobb női kosarasaként emlegetik. A szintén 24 éves Glory Johnson a Tulsa Shocknál játszik, 191 centijével és 77 kilójával szinte filigrán kis hölgynek tűnik Griner mellett. Az ő kapcsolatuknak történetét a Deadspin remekül foglalta össze, alább soroljuk a legfontosabb állomások. Előre szólunk, hogy a sztori java mindössze hét hét alatt játszódott le.

Távolról sincs vége, olvasson még

Feltette eddigi életem legszebb kérdését

június 7., 14:57 Módosítva: 2015-06-08 12:56:48
2

Rendszeresen olvasom a blogot, és sajnálattal látom, hogy mennyi embertársunk boldogtalan, keresi az igazit és tele van félelemmel. Mindez ösztönzött arra, hogy megírjam a mi történetünket, hogy mindenki lássa, hinni kell a mesékben” – a mai posztban olvasható levél beküldőjének a Gizella álnév jutott, a levél alább olvasható.

Gizella sztorija egy egyszerű, de nagyon szép szerelem története – persze őt és barátját is próbára tette az élet, de együtt maradtak és örülnek egymásnak, ráadásul most már mindezt Ausztriában. Tényleg ritkán van alkalmunk ilyen levelet közzétenni a Randiblogban, ezért ha önnek is hasonlóan alakult az élete, vagy ha bármi egyéb hozzáfűzni-, illetve mesélnivalója van, kérjük, írjon ön is! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

24 éves vagyok, egész nap kefélnék

június 6., 12:34 Módosítva: 2015-06-07 18:32:28
75

Rengeteg válasz érkezett arra a posztra, amiben Megara levelét tettük közzé. Ebben arról volt szó, hogy manapság a nők azért mászkálnak lesütött szemmel az utcán, mert nem szeretnék magukra vonni a férfiak figyelmét, akik ilyenkor általában valami szexuális töltetű bókot vagy beszólást eresztenek el.

Nőktől és férfiaktól is kaptunk választ erre a felvetésre, az 5 legjellemzőbbeket, illetve legextrémebbeket lehet alább elolvasni. Ön nyilván nem fog mindegyikkel egyet érteni, hiszen több ponton egymásnak is ellent mondanak, szóval ha önnek is van tapasztalata a témában, szálljon be ön is! A Randiblog e-mailcímén várjuk a további sztorikat, beszólásokat és okfejtéseket.

Távolról sincs vége, olvasson még

A mekiben kikosarazott srác a hét lúzere

június 5., 15:32 Módosítva: 2015-06-06 12:40:11
11

Három elképesztő lánykérős videót mutatunk a mai posztban. Az első egy kicsit kilóg a lánykérős videók hosszú sorából, és nem azért, mert a helyszín egy autós McDonald's étterem. Odáig totál rendben van a sztori, hogy a srác az első randi helyszínét választotta ki a lánykérés helyszínéül. Onnan lehet tudni, hogy ez a kapcsolat sok mindent túl fog élni, hogy ha az első randevű egy autós gyorsétteremben volt, és mégis együttmaradtak, akkor nyilván nagyon nagy a szerelem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennyire könnyű randidrogot tenni a csajok italába

június 4., 15:26 Módosítva: 2015-06-05 09:17:13
313

A fenti kisfilmet egy Joey Salads nevű Youtube-felhasználó készítette abból a célból, hogy figyelmeztesse a nőket egy fontos dologra. Illetve elsősorban inkább nyilván azért, hogy szerezzen egy csomó nézőt a Youtube-csatornájának, de ez persze nem jelenti azt, hogy ne lenne értelme megfontolni azt, amit mond, illetve bemutat.

Távolról sincs vége, olvasson még