horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Randi

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Tudnak ám szépeket is mondani a celebférjek celebfeleségeikről

szeptember 11., 17:25 Módosítva: 2015-09-12 18:27:51
2

Egyik-másik kicsit csöpögős, de akkor is, melyik nő ne örülne ilyen bókoknak? Főleg ilyen férfiaktól!

A mai napot a türelmesen várakozó bácsi nyerte

szeptember 10., 13:29 Módosítva: 2015-09-11 11:35:58
962

Ezt a videót bizonyos Valerie James osztotta meg a Youtube-on, aki az LAX reptéren várt Los Angelesben valamire, és feltűnt neki egy bácsi, aki szintén várakozott. Nagyon türelmesen várt méghozzá, egyik kezében virágcsokorral, a másikban ajándékkal, valószínűleg egy doboz csokival. És csak állt, csak állt, csak állt, reméljük van önnek is pár perce arra, hogy végigvárja a videót a lényegig...

Mert 2 perc 11 másodpercnél tényleg megérkezik a várva várt személy: egy aranyos néni, akit a bácsi lefegyverző gesztussal üdvözöl. Nem lehet tudni, hogy a néni a bácsi felesége-e, de az biztos, hogy nagyon hiányozhatott neki, ha már ennyire várta, ilyen lovagias és romantikus ajándékokkal. Ennyi az egész, rövid, aranyos, nekünk jólesett.

Menyasszonyi ruháért hagyták magukat szívatni

szeptember 9., 16:47 Módosítva: 2015-09-10 13:28:13
33

Az angliai Cornwallban van egy Budeiful Brides nevű bolt, ami menyasszonyi ruhákat árul. Idén már másodszor fordult elő, hogy rendeztek egy elég ravasz vetélkedőt önpromóció céljából, kihasználva azokat az esküvőmániás nőket, akik bármire képesek egy szép menyasszonyi ruháért.

Az akció lényege az volt, hogy két nőnek kellett az üzlet kirakatában próbababaként állni, és aki nyert, az kapott is egy ruhát. A másiknak meg nagy átérzéssel gratuláltak az elszántságához. A verseny 58,8 órán keresztül, azaz kb. két és fél napig folyt, szombat délelőtt 11-kor kezdődött és hétfő este lett vége. Menet közben szigorítani kellett a szabályokat, nehogy a végtelenségig elhúzódjon az elszánt menyasszonyok harca.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 híres nő, aki meleg férfihoz ment hozzá

szeptember 8., 16:10 Módosítva: 2015-09-10 09:37:50
59

Volt, aki tudott róla, és úgy ment hozzá a férjéhez. Más feleségként tudta meg az igazat.

Ekkora lúzerséget: egyedül volt a legénybúcsún

szeptember 7., 15:07 Módosítva: 2015-09-09 08:53:36
132

A photo posted by Robert Chernow (@rwchernow) on

Ehhez a legénybúcsúhoz tényleg minden megvolt, amitől jó lehet egy ilyen buli. Összeszervezkedtek a haverok és megterveztek egy szuper hétvégét egy nagyvárosban, ez esetben konkrétan Chicagóban. De az utolsó pillanatban közbejött egy apróság: törölték a srácok repülőjáratát. Mindenkiét. Kivéve szegény Robbie-ét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Párom önként mondta, hogy hajlandó rajtam szorgoskodni

szeptember 6., 17:20 Módosítva: 2015-09-08 10:36:36
71

30-as évei közepén járó férfi vagyok, rák csillagjegyű, tehát a legvéksőkig hűséges típus. Történetemet azért osztom meg veletek, mert kicsit nyakatekert a helyzet: párommal azért vagyunk válófélben, mert amit korábban bevállalt, azt most gyűlöli” – a mai levél beküldőjének a Zakariás álnév jutott, és ebből a bevezetőből még nem is lehet sejteni, mennyire meredek témával fog foglalkozni a levél.

Az biztos, hogy ezúttal nem egy olyan problémáról van szó, ami a párok többségénél szóba kerül – de pont ezért érdekes Zakariás levelét elolvasni. Ön mit mondana neki? Volt már olyan, hogy önnek is egy hasonló szexuális probléma nehezítette meg egy kapcsolatát? Kérjük, válaszát, illetve saját történetét írja meg nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Barátom leemelte magáról, és én betakartam a félig ájult kedvesem

szeptember 5., 18:42 Módosítva: 2015-09-06 17:23:53
36

A történet első szótól az utolsóig igaz. Ez nem egy gusztustalan pornó, hanem a pikáns élet” – ezt írta nekünk Lőrinc alábbi levelével kapcsolatban. Lőrincnek az életben természetesen valami más a neve, de mint mindenki, ő is álnéven szerepel itt a Randiblogban. Lőrinc azért írt nekünk, hogy elmeséljen egy szexkalandot, amire többen is elég meglepően reagáltak – elsősorban ő maga, de a többit majd meglátja a levélből.

Nem szeretnénk, hogy a Randiblog teljesen elcsússzon a szex irányába, de úgy éreztük, ennyi még belefér, főleg, ha egy ilyen hihetetlenül különleges levélről van szó. Ha ön is tudna mesélni hasonlóan izgalmasakat, illetve ha véleménye vagy hozzáfűznivalója van, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Keressük a szezon legkínosabb hülyeesküvőjét!

szeptember 4., 14:49 Módosítva: 2015-09-05 10:28:39
27

Házasságkötés közben nincs túl sok helye a vicceskedésnek, de egy lagziban azért valamennyi még belefér. Vannak olyan poéngyárosok, akik nem tudják megállni, hogy a különleges alkalomba bele ne csempésszenek egy kis tréfát, és létezik egy lélektani határ, amin túl a lakodalmi humorizálás már inkább kínos, mint jópofa. Az ilyen eseményeket széles körben használt szakkifejezéssel hülyeesküvőnek nevezzük, és ebben a posztban mutatunk is három hülyeesküvőt az elmúlt hetekből.

Természetesen a puszta véletlen műve, hogy mind a három angol.

Durvasági sorrendben a bemelegítésnek tekinthető első egy olyan lakodalomban készült, ahol a menyasszony és a vőlegény (bizonyos Francesca és James Moorcroft) ünnepélyes első táncát bunkó módon félbeszakította valaki! És az illető ezek után fogta, és maga kezdte el ropni a táncparketten! A vőlegénnyel és még két sráccal együtt! Persze az egész előre meg volt beszélve és viccnek volt szánva, a világ legnagyobb-legelcsépeltebb számaiból készült mixre nyomták a humoros koreográfiát. Ez még jópofaság? Vagy ön szerint már kínos? Nézze meg és döntse el! Egynek mindenképpen örülhetünk: hogy legalább baleset nem lett a dologból.

Távolról sincs vége, olvasson még

A legkeményebb dolog, amit az ember az exével végigcsinálhat

szeptember 3., 16:44 Módosítva: 2015-09-05 09:10:19
11

A legtöbben úgy vannak vele, hogy egy szakítás után látni se akarják többet az exüket. Rengeteg érettséget, magabiztosságot és türelmet kíván az, hogy az ember egyáltalán képes legyen normálisan szóba állni az exével egy szakítás után. Amit meg a fenti pár végigcsinál, annál keményebbet nehéz elképzelni. Nemhogy szóba állnak egymással, hanem leülnek, és az alábbi kérdések segítségével kapcsolatuk legszebb és legfájdalmasabb pontjait beszélik végig. Természetesen nem megy nekik könnyek nélkül, és ha ért angolul, önnek is ajánljuk a videót, mert biztos, hogy nagyon erős érzelmeket fog kiváltani önből is a felvétel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így szedje fel a kollégáját!

szeptember 2., 13:54 Módosítva: 2015-09-03 16:46:27
27

Párt keresni az élet legfontosabb dolgai közé tartozik, a munkahely pedig egy olyan hely, ahol az életünk jelentős részét töltjük. Sokan választanak maguknak a munkahelyükön párt, a kérdés csak az, hogyan lehet, hogyan illik, hogyan jó felszedni a kollégát/kolléganőt, akár egyéjszakáról, akár többről legyen szó?

Biztosan nem úgy, hogy egy szót sem váltunk vele soha, csak írunk neki egy emailt – aminek írójáról a célszemélynek sejtelme sincs –, hogy legyen az udvaron, és menjen fagyizni. Nagyon kell ugyanis a kölcsönösség, a játék, ami egy randiig vezet két embert. Az állatvilágban is megelőzi a násztánc a lényeget, kell a teljes összehangolódás. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Teherbe esett egy egyéjszakástól, keresi a férfit

szeptember 1., 17:46 Módosítva: 2015-09-02 20:17:12
2

Gyorsan olvassa ezt a sztorit, amíg még lehet benne hinni, hogy tényleg igaz. Egyrész azért gyanakodunk ennyire, mert ugye mindig gyanakodni kell, másrészt pedig azért, mert a Facebook-oldal, ahonnan az egész történet kiindult, idő közben törlődött. De persze a lényeg közben átmentődött végtelen számú más helyre, többek között a Youtube-ra és főleg az ausztrál lapok oldalaira: a főszereplő ugyanis egy francia lány, aki egy ausztrál férfit keres. Még meg nem született gyermeke apját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy miskolci pár esküvői villamost kapott nászajándékba

augusztus 31., 17:09 Módosítva: 2015-09-01 15:52:48
5

Ha karácsonykor van díszes troli, miért ne lehetne a lagziszezonban díszes villamos? Az alábbi esküvői képeket az MVK Zrt. Facebook oldalán találtuk, és ha nem lenne első pillantásra egyértelmű – igen, egy ifjú pár teljes násznépe ezzel a villamossal ment az anyakönyvvezetőhöz. A következő szöveg tartozik a fotókhoz:

Egy ifjú pár esküvőjére különleges díszítést kapott a 625-ös pályaszámú Škoda villamosunk. Kriszti és Ádám számára a feldíszített villamos ajándék volt, egyik rokonuk kedveskedett nekik ezzel az egyedi meglepetéssel. A násznép a feldíszített villamossal vágott neki a házasságkötő teremig tartó útnak társaságunk telephelyéről, ez volt az első alkalom, amikor egy miskolci szerelvény esküvői dekorációval feldíszítve a villamospályára kigurult.
Távolról sincs vége, olvasson még

A férjem megölne, ha kiderülne

augusztus 30., 17:51 Módosítva: 2015-08-31 18:20:31
3

Mindig szeretem olvasni az olvasói leveleket, de egyik nap olyan dolog történt velem, amit muszáj megosztanom veletek” – írja nekünk Tícia levele bevezetőjében. Tíciát természetesen igazából nem így hívják, de a neve a történet szempontjából úgyis irreleváns, mert itt egy olyan történetről van szó, ami tényleg bárkivel megtörténhetett volna, aki nő és szokott emberek közé járni. Tícia éppen egy buszon tűnt fel egy férfinak, de hogy pontosan mi történt közöttük, azt természetesen nem meséljük el előre, hanem mindjárt átadjuk a szót Tíciának, csak előbb emlékeztetjük önt arra, hogy ön is bármikor írhat a Randiblog e-mailcímére, ha van hasonló élménye, vagy bármi mást szívesen megosztana társkereséssel, szerelemmel, illetve párkapcsolattal kapcsolatosan.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak a tipikus szexkapcsolatok maradtak az életemben

augusztus 30., 15:16 Módosítva: 2015-08-31 13:28:52
19

Amelita pozitív hangvételű történetén felbuzdulva írom le az én kis történetemet” – az alábbi levél beküldője az Erna álnevet kapja a mai poszthoz, ezúton is köszönjük, hogy írt. Erna egy olyan korábbi levélre hivatkozik, aminek a beküldője arról írt, milyen boldog éppen a kapcsolatában, és ezt kb. ugyanígy szerencséjére Erna is elmondhatja magáról. Erna levele azért érdekes mégis, mert egy teljesen más úton jutott el a szerelemhez sok csalódás és kiábrándultság után. Reméljük, önnek is jobb kedve lesz, ha ezt a történetet végigolvassa, és önnek is megjön a kedve ahhoz, hogy névtelenül (vagyis álnéven) megossza nálunk a saját sztoriját! A Randiblog e-mailcímén várjuk levelét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megdöbbentő fotók 13-15 éves bangladesi lányok esküvőiről

augusztus 28., 14:06 Módosítva: 2015-08-30 15:15:40
72

Kifestik, beöltöztetik, majd erőszakkal vonszolják huszon-harmincéves férjeikhez ezeket a lányokat. Nem könnyű végignézni.

Rokkant, haldokló felesége segélyéből utazott nőzni

augusztus 27., 16:20 Módosítva: 2015-08-28 14:29:30
14

Anthony Foley egy 58 éves brit kamionsofőr, és a története nagyon szépen kezdődik. Miután első házassága tönkrement, összejött egy krónikus betegségben szenvedő, kerekes székhez kötött lánnyal, egymásba szerettek, összeházasodtak és szépen éldegéltek. Egy ideig.

De egy idő után Foley úgy döntött, hogy elege van az önfeláldozásból, és bár ez nem szép dolog, mindenképpen érthető. De ha végigolvassa, hogy az utóbbi években mi minden történt, bizonyára ön is meg fog rökönyödni, hogy hogyan lehet valaki képes ilyesmire. Foleyt 20 hónap börtönre ítélték, de a legérdekesebb a sztorijában az, hogy a legdurvább tetteit a törvény pont nem bünteti.

Távolról sincs vége, olvasson még

A foltos hajhullás mindig horror, de az időzítés így a legdurvább

augusztus 26., 16:08 Módosítva: 2015-08-27 10:59:49
13

Ma egy olyan angol nőről lesz szó, aki egy autoimmun-betegségben szenved. A hölgy neve Ellie Baker, a betegséget pedig alopecia areatának hívják, magyarul foltos hajhullásról van szó. A betegség abból áll, hogy a szervezet idegennek érzékeli a hajhagymákat és megtámadja őket, ezzel szőr- illetve tipikusan hajhullást idézve elő.

A képeken remekül látszik, hogy miből áll az alopecia areata: az embernek egyszer csak foltokban kihullik a haja. A jelenség okára pontos magyarázat nincs, de a hajlam valószínűleg öröklődik, és többek között a stressz könnyebben kiváltja a hajhullást az erre hajlamosaknál. Na pontosan ez utóbbi történt Ellie Baker esetében.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 dolog, amin elbukhat egy túl jó kapcsolat

augusztus 25., 13:49 Módosítva: 2015-08-26 14:09:32
39

Hú, de érdekeset találtunk a Psychology Todaynél! Ugye rengetegszer van szó arról, hogy ha egy adott dolog nem működik egy kapcsolatban, akkor az hogyan vezet előbb-utóbb szakításhoz. Ehhez képest bizonyos Preston Ni arról ír, hogy milyen egyéb meglepő okai lehetnek annak, hogy egy kapcsolat tönkremegy. És a kritérium nem is csak az, hogy a szakítás oka meglepő legyen, hanem öt olyan dolgot sorol fel, amikor valami túl jó, és ezért nem működik a kapcsolat. Igen, ilyen is van, gyorsan olvassa el, hogy önre illik-e valamelyik!

Távolról sincs vége, olvasson még

Eltették az esküvői tortájukat. 60 év után még mindig eszegetik

augusztus 24., 15:23 Módosítva: 2015-08-24 19:45:51
26

Az ember általában úgy készül a saját esküvőjére, hogy az egy gyönyörű nap lesz, amire egész életében emlékezni szeretne. Pontosan emiatt olyan fontosak az esküvői fotók és videók, meg persze minden egyéb emlék, amit az ember eltesz a lakodalom után. Bekerült most a hírekbe egy amerikai pár, akik többek között háromemeletes tortájuknak a legfelső emeletét tették el. És minden évfordulón esznek belőle. 1955-ben házasodtak össze. Hopp.

Távolról sincs vége, olvasson még

48 kiló vagyok, ő 125, a szememben ő a Férfi!

augusztus 23., 17:53 Módosítva: 2015-08-24 15:44:37
12

Egy ideje gondolkozom azon, hogy meg kellene fogalmaznom a párkapcsolatommal kapcsolatos gondolataimat, a történetünket. Olyan céllal, hogy aki tud, tanuljon belőle, míg mások merítsenek erőt. Vagy pusztán csak gondolatokat ébresszek valakikben. Bárhogy is lesz, tudom, hogy elindítok valamit, ezzel hozzátéve az élethez egy cseppet” – minden idők egyik legjobb bevezetőjével kezdi levelét egy olvasónk, akinek a Rózabella álnév jutott.

Nem is fogunk sok mindent hozzátenni ehhez, a címből már úgyis sejteni lehet az ő történetének egyik legérdekesebb vonatkozását. Rózabella nemcsak mesél, hanem tanácsol is, levele végén pontokba szedi, hogy miket ajánl azoknak, akik az interneten keresik a szerelmet. Olvassa el végig figyelmesen az egészet, megéri! Egyetért ön Rózabella véleményével? Mit gondol tanácsairól? Önnek mik a tapasztalatai? Kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így szakítson, ha igazán meg akarja alázni exét!

augusztus 22., 17:14 Módosítva: 2015-08-23 16:52:58
59

Egy jó ideje nyomon követem az általatok bemutatott történeteket, próbálom levonni a konzekvenciát, és megfigyelni a saját életemben előforduló hibákat. A közelmúltban döntöttem úgy, hogy én is írok nektek, mivel nagy csalódás ért, amit meg szeretnék osztani veletek, és a többi olvasóval. Előre is bocsánat, nagyon hosszúra sikeredett, de reménykedek, hogy valaki esetleg tanáccsal tudna ellátni, vagy a képembe mondani, hogy túllihegem a dolgot. Mert már magam is mindent el tudok képzelni” – a mai posztban olvasható levél beküldője a Mirjána álnéven fog nálunk szerepelni.

Mirjána még egyetemre jár, de legutóbbi barátja már dolgozik. Pontosabban legutóbbi exe, a kapcsolatnak ugyanis vége lett, méghozzá meglehetősen bizarr módon. „Csalódott vagyok, kihasználva és megalázva érzem magam” – írja a végén Mirjána. Hogy mivel tudta ez a bizonyos fiatalember maximalizáni, hogy a lány a lehető legrosszabbul érezze magát, az nagyon jól kiderül ebből a levélből. Önnek is volt már dolga hasonlóan fura és kegyetlen szakítási módszerrel? Igen? Kérjük, írja meg! A Randiblog e-mailcímére várjuk az ön levelét is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mindenkinek, aki lefekszik a pasinkkal!

augusztus 21., 19:09 Módosítva: 2015-08-22 20:35:55
87

Pár hete jelent meg az írásom Sarolt névvel. Először is szeretném elmondani, hogy a lehető legjobbkor raktátok fel. Pár napig nem volt időm olvasni az oldalatokat és aznap, amikor az exem elvitte a maradék cuccait, úgy éreztem, hogy „szükségem van” egy kis Velvetre és akkor egyszer csak megláttam a cikket. Szóval köszi az időzítést. Ja a srác azóta sem tudja, hogy lebukott” – ennek a levélnek a bevezetőjét egy szmájli zárta, de hadd szúrjunk ide közbe egy kis bemutatást. Saroltról annyit kell tudni, hogy megcsalta a barátja, aki azzal lett gyanús, hogy a zuhanyba vitte magával a telefont.

Saroltnak aztán válaszolt valaki, aki az Ágosta álnevet kapta, ő egy kapcsolat széthullását a harmadik fél, azaz a másik nő szemszögéből nézte végig, ővele lépett félre egy férfi. Ágosta többek között arra figyelmeztetett, hogy legyen önkritikája az elhagyott nőknek is, de hogy ezen kívül még mit írt, azt érdemes itt elolvasni. Főleg, mivel Sarolt újabb levelében most pontosan neki válaszol vissza. Kíváncsian várjuk, merre megy tovább a diskurzus, ha ön is beleszólna, írjon bátran a Randiblog e-mailcímére! Önnek mi a véleménye, mik a tapasztalatai?

Távolról sincs vége, olvasson még

A legrosszabbkor ájult el a koszorúslány

augusztus 21., 09:11 Módosítva: 2015-08-22 10:10:39
6

Az alábbi képen látható vőlegény azzal a felirattal osztotta meg az alábbi képet az Imguron, hogy

a tesóm pontosan akkor ájult el, amikor az anyakönyvvezető azt mondta, hogy „csókoljátok meg egymást”
Távolról sincs vége, olvasson még

Rájött, a pasiját igazából miért nem zavarja, hogy ő transznemű

augusztus 20., 13:40 Módosítva: 2015-08-21 14:00:13
52

Ennek a posztnak a főszereplője bizonyos Chelsea Jade, aki 28 éves és Belfastban él. Chelsea fiúnak született és néhány évvel ezelőtt még Jonathanként ismerte, aki ismerte. De nem sok barátja volt ekkoriban, Jonathan ugyanis sehova se illett be, a fiúk és a lányok is csak zaklatni tudták, míg végül a srác rájött, hogy ő nem meleg, hanem transzszexuális.

Az utóbbi két évben már nőként él, női hormonokat is szed, és legnagyobb örömére talált is magának egy barátot. Craig Spence autókat árul, imádja a focit, nagyon szereti Chelsea-t, akinél mellesleg négy évvel fiatalabb. És ami a legszebbnek tűnt eleinte az egészben: egyáltalán nem okoz neki gondot, hogy elfogadja azt, hogy barátnője fiúnak született. Hogy miért teszi túl magát ezen meglepően könnyen? Ezzel kapcsolatban Chelsea-re várt egy elég kemény meglepetés.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hetente repül Pestre ez az olasz férfi magyar szerelméhez

augusztus 19., 12:44 Módosítva: 2015-08-20 16:03:19
174

A távkapcsolatok egyre gyakoribbak, a mai posztban is mutatunk egyet. A képeken látható Molnár Zsanett orvos-fizikus hallgató, és ő összejött egy olasz, Pisában élő férfival. A lakhelyük közötti mintegy 800 km-es távolság ugyan elválasztja őket, de közös bennük, hogy a férfi is fizikus, méghozzá biofizikus.

És még valami összeköti ezt a szerelmespárt: a fapados repülőjáratok. Pasquale Bianco ugyanis már két éve szinte minden hétvégén Budapestre repül, hogy kedvesével lehessen. Na mi ez, ha nem az igaz szerelem biztos jele?

Távolról sincs vége, olvasson még

5 szakértői módszer a legizgibb celebesküvők eltitkolására

augusztus 18., 15:34 Módosítva: 2015-08-19 13:17:40
2

Pont ma is jöttek új fotók arról, hogy lám-lám, újabb bizonyíték, hogy Jennifer Aniston végre hozzáment a vőlegényéhez, mert Justin Theroux ujján ott a jegygyűrű. Ez az egész azért érdekes, mert a celebesküvőket a XXI. században gyakorlatilag lehetetlenség a nyilvánosság kizárásával megtartani. A hírességek többsége tolerálja, hogy a sajtó jelen van, mások kifejezetten büszkén osztják meg a képeket, esetleg valami exkluzív szerződéssel eladják valamelyik magazinnak és kaszálnak rajtuk egy külön vagyont – mint például annak idején Beckhamék.

A jegygyűrű Justin Theroux ujján, wow!
A jegygyűrű Justin Theroux ujján, wow!

Amikor Madonna 1986-ban hozzáment Sean Pennhez, egy újság helikoptert bérelt és arról fotózták az esküvőt. Ez annak idején extrémnek számított, de ma már nincs benne semmi különös, ráadásul helikopter helyett elég egy olcsó drón is. Plusz a sajtón kívül a vendégek is nyilván fotóznak és posztolnak szorgalmasan, szóval hogy lehet, hogy Anistonék esküvőjéről, vagy legalábbis magáról az ifjú párról nincs egy árva fotó sem? Ezt a kérdést a New York Times profi esküvőszervezőknek tette fel, és ők a következő 5 érdekeset mondták arról, hogy hogyan lehet egy celeblakodalmat titokban tartani. A teljes listáért kattintson ide.

Távolról sincs vége, olvasson még

Potenciális szexuális zaklatást ünnepelt a smároló tömeg

augusztus 17., 15:23 Módosítva: 2015-08-18 15:45:41
33

A fenti kép részlet a világ egyik leghíresebb fotójából, pontosan az ilyesmire szokták alkalmazni a magyarul kicsit bénán hangzó „ikonikus” szót. A felvétel pont a hétvégén volt kereken 70 éves, ugyanis 1945. augusztus 14-én készült, amikor is hatalmas tömeg ünnepelte New Yorkban a Times Square-en, hogy a japánokat sikerült pár atombombával jobb belátásra bírni, és a kapitulációval hat horrorisztikus év után véget ért a második világháború. A fotón a hagyományos értelmezés szerint egy katona és egy nővérke csókolózik, átadva magukat a győzelem és a béke eufóriájának, így aztán a képnek rengeteg a rajongója.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen is van: tinderes kaland, amiből terhesség is lett

augusztus 16., 15:53 Módosítva: 2015-08-17 13:59:11
67

Régóta olvasom a blogotokat, és sajnos nagyon sok a negatív élmény, ezért gondoltam, megírom a saját tündérmesémet, hátha másoknak is reményt ad” – egyre többet írunk-olvasunk a Tinderről, ez is jól mutatja, hogy mennyire általánossá vált a társkeresésnek ez a formája az utóbbi időben. Ezt a levelet Amelita álnevű olvasónktól kaptuk, akinek igaza van azzal kapcsolatban, hogy a Tinderrel kapcsolatban általában negatív sztorikat jelentetünk meg.

Hát az ő sztorija már önmagában azért érdekes, mert nem tartozik a negatívak közé, de ezen kívül még van benne jópár csavar és meglepetés, amiket persze nem fogunk előre lelőni a bevezetőben. Viszont bátorítjuk önt is: ha önnel is történt hasonló, kérjük, írja meg nekünk a sztorit! A Randiblog e-mailcímére bármikor beküldheti saját történetét vagy véleményét, akár most is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rámírt egy csinos, 20 éves lány, hogy ismerkedne velem

augusztus 15., 17:43 Módosítva: 2015-08-17 11:00:40
8

Egy eléggé gáz sztorit szeretnék elmesélni!” – ezzel kezdi a levelét Ali, akinek a beszámolója egész jól passzol ehhez a hasonlóan gázos, korábbi randizós sztorihoz. Alinak természetesen igazából valami más a neve, de a lényeg itt nem is ez, hanem az, hogy mi mindenre kell felkészülnie az embernek, ha internetes társkeresésre adja a fejét. Az, hogy „eléggé gáz”, szerintünk egy meglehetősen enyhe kifejezés arra, ami itt történt – ön hogy érzi? Tudna ön is hasonlót vagy még durvábbat mesélni? Hát akkor meséljen! Várjuk a levelét a Randiblog e-mailcímén!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy primitív trükk és ötször annyian vágynak önre a Tinderen

augusztus 14., 15:06 Módosítva: 2015-08-17 14:49:52
41

Ezt a videót egy Alexa Mitchell nevű, 22 éves, New Mexico-i lány csinálta, aki Maican Girl néven posztolgat a Youtube-ra. Ezt a filmecskét most nyilván nem 100%-ig saját kútfőből csinálta, hanem egy képszerkesztő appot promóz vele, de a végeredmény ettől még magáért beszél.

Na nem mintha különösebb újdonságot mondana a projekt, mert mindig is tudtuk, hogy a férfiaknak a külső az első, főleg a Tinderen, ahol ráadásul a júzerek zöme úgyis csak a szexre utazik. De azért így is döbbenetes látni ezeket a számokat, meg persze érdekes megnézni, hogyan manipulálhatják a lányok a fotóikon keresztül a férfiakat.

Távolról sincs vége, olvasson még