5 jele annak, ha a nő csak szexre kell

2014.07.28. 20:23 -

Egy kapcsolat jövőjét nézve nem túl kecsegtető, ha nincsen szex, de egy szállal sem jobb, ha csak szexen alapul. Egy fokkal szomorúbb a helyzet akkor, ha ezzel az egyik fél nincsen tisztában. Mivel az esetek nagyobb százalékában a nők azok, akik nem veszik észre, ha csak egy-egy kósza numerára kellenek és másra nem, összegyűjtöttük, mik a jelei annak, ha a pasi nem szerelmes, csak dugni akar. Persze a csajok ezt is képesek megmagyarázni, nézze csak, hogyan. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Egy hatalmas dugás kiüti mindkét felet egy-két napra

2014.07.27. 18:53 -

A múlt héten tettünk közzé egy történetet arról, hogy egy férfi táblázatban vezette, hogy felesége mire hivatkozással utasította vissza folyamatosan a szexet egy hat hetes periódus alatt. A sztori eredetije a Redditről ugyan eltűnt, de addigra rengeteg más honlap átvette, miközben sokan arról kezdtek el filozofálni, hogy biztos csak kitalált történet az egész. Ez persze mindig előfordulhat, de ettől még tény marad, hogy a történet egy nagyon is valóságos problémára mutat rá. Erre többek között abból is következtethetünk, hogy többen is annyira felindultak a sztoritól, hogy válaszlevelet írtak a Randiblognak – alább a legérdekesebbekből idézünk. Mindhárom beküldő férfi, és mind álnéven szerepel alább. Ha önnek is lenne kedve hozzászólni a témához, ne fogja vissza magát – írja meg a Randiblog email-címére a véleményét vagy saját történetét!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bugyiban rúdtáncolt a rendőröknek, hogy ne szállítsák el a kocsiját

2014.07.26. 11:58 -

Ugye milyen könnyű az élet a szőke és vékony és vonzó nőknek? Az iskolában ha férfi a vizsgáztató, biztos, hogy átmennek, ingyen veszik nekik a pasik az italokat a szórakozóhelyeken, ahol lehet, hogy belépőt sem kell fizetniük, és ha vezetés közben tesznek rossz fát a tűzre, akkor is egy kis hajdobálással ki tudják magyarázni a dolgot az azonnal meglágyuló szívű rendőröknél. Ez utóbbira bazírozott a fenti videón látható nő is, ami a hétvége miniszenzációja lett: ez a szőke bombázó ugyanis egészen eredeti női praktikával próbálja megakadályozni, hogy elszállítsák az autóját.

A Daily Mail úgy tudja, hogy a rohamosan terjedő videót bizonyos Anatolij Alekszandrovics töltötte fel eredetileg a netre, és nem, azt mondják, a jelenet nem megrendezett, hanem Tula városában esett meg. Az ismeretlen nő itt parkolt tilosban a Vasúti Dolgozók Művelődési Háza előtt, és már csak arra ért vissza a kocsijához, hogy azt éppen viszik a rendőrök. A nő minden eszközt megpróbált bevetni, és miközben a hatósági közeggel alkudozott, egy kis sztriptízzel és rúdtánccal adott nyomatékot annak, hogy ő mennyire szeretné, ha autója ott maradhatna, ahol volt. Döbbenetes, de nem így lett, a kocsit végül is elszállították. Néhány kommentelő szerint a rendőrök nem női praktikákra vágytak volna, hanem egy kis kenőpénzre.

Ezek a fiatalok tökpucéran randiznak

2014.07.25. 16:12 -

Hisszük, ha látjuk-hozzáállással írtuk meg az év elején, hogy a VH1 csatorna nudista társkeresőműsort tervez, hát most már nincs helye a hitetlenkedésnek, mert elkészültek az első részek az adásból. Ezek szerint vannak olyan személyek, akik tényleg bevállalták, hogy meztelenül menjenek el egy első randira, és ráadásul az egészet még filmezzék is. A résztvevők mind azt mondják, hogy remek élményben volt részük, de azért nagyon reméljük, hogy emellé egy jó is gázsit is kaptak a műsort készítő csatornától. Az egyik meztelenül randizó srác mindenesetre azon izgult előre egy kicsit, hogy nehogy túlságosan izgalmasnak találja a helyzetet, hogy egy pucér lánnyal együtt kell beszállnia egy zorbba, ami egy hatalmas, átlátszó, vízen hánykolódó gömb.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez egy titkos szerelmes üzenet. Meg tudja fejteni?

2014.07.24. 15:11 -

Ebből a szögből még semmi különös nem látszik az éjjeliszekrényen... Fotó: Olvasói Fotó / Velvet

Egy, a Velvethez közel álló, Bernárd álnevű személy küldte el nekünk ezeket a képeket azzal, hogy meglepetés-üzenetet hagyott a szerelmének, de a célszemély nemhogy nem értette az üzenetet, föl se tűnt neki, hogy egyáltalán volt üzenet. Bernárd azt kérdezte tőlünk, hogy mi el tudjuk-e olvasni, vagy tényleg ennyire nehézre sikerült a meglepetés. Szerkesztőségünkben egyvalaki jött rá a dolog nyitjára, mi pedig Bernárdtól elkértük a fotókat a Randiblog számára, hátha olvasóink között is akad, aki magától rájön. A biztonság kedvéért kértünk a dologhoz egy kicsit részletesebb magyarázatot is arról, hogy mi a sztori és a feladat, ez olvasható alább.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A nyár eddigi 8 legpuccosabb esküvője

2014.07.23. 16:50 -

Az idén nyári esküvői szezonnak nagyjából a közepén tartunk most, ezért gondoltuk, megnézzük, milyen fontos és előkelő esküvők voltak eddig idén. Az első számú celeblagzi persze az volt, amikor Kanye West elvette Kim Kardashiant, de róluk valószínűleg már így is többet hallott, mint amennyi egészséges, úgyhogy őket ki is hagytuk ebből az összeállításból. Szintén kimaradtak Adam Levine-ék, mert helyettük inkább olyan személyekre koncentráltunk, akiket ön valószínűleg nem ismer, viszont szemlátomást irreális összegeket dobtak ki a hűségi fogadalom alkalmából.

A menyasszonyok és vőlegények között, illetve a násznépekben vannak hercegek és királynők, helyi és nemzetközi hírességek, de milliomosok és politikusok is Európa több országából, Ázsiából és Amerikából. Egy a lényeg: mindannyiuknak olyan esküvője volt, amilyenen ön valószínűleg még nem járt. Ha kíváncsi, hogyan ünnepel a felső tízezer 2014-ben, klikkelje végig a fotóösszeállítást! A részleteket a képaláírásokban találja.

Címkék:

Íme a hűtlenség 7 típusa logikusan összeszedve

2014.07.22. 16:11 -

A monogámiának kettő típusa van. Az egyik a klasszikus hűség, amire a XXI. században (nyugaton legalábbis) egyre kevesebb a példa: hogy két ember megismerkedik, a házasságkötésükig nem élnek nemi életet, és azután pedig értelemszerűen csakis egymással. Azért továbbra is létezik ilyen, de jellemzőbb a rövidebb-hosszabb epizódokból felépülő sorozatos hűség. Ez azt jelenti, hogy az ember összejön valakivel, aztán amíg a kapcsolat tart, hű az illetőhöz. De egy idő után szakításra/válásra kerül sor, jön a következő barát/barátnő vagy férj/feleség, aztán a következő, aztán a következő, kinek mennyi. A Psychology Today friss cikke a hűségnek ezt a két típusát különbözteti meg, de igazából arról szól, hogy a hűtlenségnek mennyivel több fajtája van: összesen hét. Ezeket vesszük sorra alább.

Távolról sincs vége, olvasson még »

16 ország 16 fura esküvői szokása – melyiket ismeri?

2014.07.21. 16:54 -

Az alábbi infografikát a ShopAlike nevű webshop szerkesztősége küldte el nekünk. Ez az online üzlet ugyan általánosságban a divatra és az életmódra fókuszál, de most kivételesen kifejezetten az esküvőkkel foglalkoztak. Mivel egy nemzetközi cégről van szó, munkatársaik körében arról érdeklődtek, hogy hazájukban milyen furcsa tradíciók övezik a házasságkötéseket. Sajtóközleményük szerint náluk 40 nemzetiség dolgozik együtt, közülük 16 képviseletében érkezett egy-egy érdekesség, köztük Magyarországról is – az itthoni kollégák a menyasszonyrablással neveztek.

A poénokat nem lőjük le előre, a hajtás alatt mindent elolvashat, de azért azon elgondolkodtunk az alábbiak fényében, hogy akkor a svéd nőknek nem lehet egyszerű esküvőre felöltözni, mert nemcsak a fekete és a fehér ruhaszín van kilőve, hanem ezek szerint a többség számára a piros is. Mindenesetre ha 16 esküvői érdekesség nem elég, itt van még 5 saját gyűjtésű, bár ezek nem annyira a jópofa, hanem inkább a durva kategóriába tartoznak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csapda, ha azt hiszik, ez a leszbikusság

2014.07.20. 17:10 -

Nagyon örültünk a múlt héten, hogy egy leszbikus olvasónk levelét tehettük közzé arról, hogy milyen a társkeresés akkor, ha valaki a saját neméből szeretne partnert, és ráadásul vidéki is. A levelezésforgalomból azt állapíthatjuk meg, hogy nem csak mi örültünk Izabella levelének, hanem olvasóink is, hiszen sok válasz érkezett a múlt heti posztra. Közülük négyet választottunk ki, amiket egy-két rövidítés kivételével teljes egészükben közlünk. Az alábbi összeállítás már csak azért is nagyon érdekesre sikerült, mert kaptunk hozzászólást nőtől és férfitól is, hetero- és homoszexuális olvasónktól is – természetesen mindannyian álnéven szerepelnek. Ezek után most már ön is közzé szeretné tenni a véleményét? Esetleg saját történetét osztaná meg velünk? Állunk elébe, a vita természetesen nincs lezárva, a Randiblog email-címére bármikor írhat nekünk!

Távolról sincs vége, olvasson még »

20 kifogás, hogy a feleségem miért nem szexel

2014.07.19. 17:03 -

Tegyük fel, hogy önt 10 napos üzleti útra küldi a munkahelye. Éppen indulófélben van, a taxiban ül a reptérre menet, amikor a telefonján látja, hogy a házastársa küldött egy emailt a munkahelyi mailcímére. Nem így szoktak kommunikálni, de ön csak ezt a levelezést látja a telefonján, tehát házastársa biztos valami nagyon fontosat és/vagy sürgőset akar közölni. Az üzenet fő témája az, hogy ön mennyire nem fog hiányozni a távol töltött 10 nap alatt, és egy táblázatot is tartalmaz arról, hogy az elmúlt másfél hónapban az ön házastársa hányszor és mikor kezdeményezett szexet (dátumszerűen), és hogy erre mi volt az ön válasza. Nyilván ön is eléggé elképedne, ha önnel ez történne – akivel tényleg megtörtént, az mindenesetre annyira meglepődött, hogy úgy döntött, megosztja az egész sztorit (táblázatostul) a redditezőkkel, illetve rajtuk keresztül az egész világgal.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ahol csak tudtuk, megkaptuk egymást

2014.07.18. 17:37 -

Régóta olvasgatom a kőkólás sztorikat, sokszor éreztem magam hasonló helyzetben, mint az írók, és most eljutottam arra a pontra, hogy én is szeretném megosztani veletek a saját történetemet” – ennyi bevezetőt írt Hedda álnevű olvasónk alábbi leveléhez. A beszámolóban egy kapcsolatát írja le, ami az évek során több fázison ment át, ráadásul először nem is szerelemnek indult, hanem barátságnak. A viszonyban a legutolsó fordulat azonban a napokban állt be, és Hedda azt mondja, fogalma sincs, mi következik most, mit kezdjen a helyzettel. Ön mit tanácsol neki? Ha van kedve, írja meg nekünk véleményét a történetről a Randiblog email-címére, de természetesen akkor is nagyon örülünk, ha saját sztoriját küldi be nekünk. És még egy figyelmeztetés: a levél tartalmaz egy-két (konkrétan két) trágárabb kifejezést. Ha önt zavarják az ilyen szavak, óvatosan olvasson!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tűzoltók voltak nyoszolyólányok helyett a nagykanizsai esküvőn

2014.07.17. 16:30 -

Ebben a posztban három különleges esküvőt mutatunk, az első közülük magyar. Tavaly nyáron is mutattunk egy tűzoltóesküvőt, arra Egerben került sor, idén pedig egy nagykanizsai hadnagy nősült meg. Hilcz Tamás és Helga egy mesterséges tó közepén mondták ki az igent, és persze náluk is volt szirénázó tűzoltóautó, sőt, még fotózás is volt a tűzoltóságon. A kedvenc képünkön az ifjú párt a tűzoltókollégák állják körbe, pontosan ugyanúgy, ahogy más lagzikon a koszorúslányok szoktak felsorakozni – a képre kattintva többet láthat, de ha átkattint a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjára, ott még többet. Alább pedig még két különleges esküvőt mutatunk, az egyiket videón, a másikat fotókon.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Halálos ágyán vallotta be férjének, milyen durván átverte

2014.07.16. 16:37 -

Lenny és Joyce Walters egy angol házaspár voltak, 33 évet éltek együtt, 29 évig voltak házasok, egy gyerekük született. A feleségnél 2007-ben tüdőrákot diagnosztizáltak, és az asszony sokáig küzdött a betegséggel, de néhány évvel ezelőtt az orvosok azt mondták, a kezelések ellenére Joyce Waltersnek csak hónapjai vannak hátra. A férj ekkor elment a bankba, hogy előre tájékoztassa őket a helyzetről, mivel annak idején feleségével közösen házat vettek, és évtizedek óta együtt fizetgették vissza a részleteket, amikből már alig volt hátra valamennyi.

Mielőtt a férj a bankba ért volna, kapott egy SMS-t a feleségétől, amiben a halálos beteg asszony bevallotta, hogy titokban összesen 19 millió Ft-nak megfelelő további hitelt vett fel a házra, de a pénzt elköltötte. Az asszony vissza se tért többet a férjéhez, unokahúgához költözött, és ott pár hónap múlva meg is halt, ahogy azt az orvosok előre jelezték. Úgyhogy a férj egy fitying nélkül maradt, a bank azzal fenyegeti, hogy elveszik a házát, és még az emlékek sem maradtak szépek elhunyt feleségéről, hiszen kiderült, hogy az asszony a férj aláírását meghamisítva költötte el a közös hitelt. Nagyon kemény sztori ez a házastársba vetett bizalomról és családi titkokról, a részleteket alább találja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szeretné elvenni valaki szüzességét? Ide regisztráljon!

2014.07.15. 16:34 -

Rengeteg levelet kapunk azzal kapcsolatban, hogy sehol nem lehet normális nőt/férfit találni, ezért folyamatosan figyeljük az új ismerkedési lehetőségeket. Többek között azokat az új internetes társkeresőket is szoktuk szemlézni (hármasával), amik egy adott csoportra szakosodnak, mondjuk a szüzekre. Igen, ilyen társkereső is van már, ráadásul magyar, a neve sajnos szóvicces: Szűzoltó.hu-nak hívják, és ez nyilván mindent el is mond. Egyrészt azokat várják, akik el szeretnék veszteni a szüzességüket, ők még a szimpatikusabb fele a célközönségnek, másrészt meg azokat, akik szeretik elvenni mások szüzességét (elvileg ők ugye a szűzoltók), hát hogy rájuk ki kíváncsi, azt el se tudjuk képzelni

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szegény Júliát fényesre csöcsörészték a turisták

2014.07.14. 17:29 -

Idén voltam már azon az eseményen, amit Magyarország legromantikusabb rendezvényének szánnak, a Gyömrői romantikaünnepen. Úgy jött ki a lépés, hogy a múlt hétvégén volt szerencsém felkeresni azt a helyet is, amit a világ legromantikusabb turistalátványosságának szánnak: Júlia házát Veronában. Voltam már itt egyszer 10 évvel ezelőtt, de akkor a mostaninál is bénább fotókat készítettem, és ráadásul akkor még nem dolgoztam a Velvetben. A hely viszont már akkor is ugyanilyen lesújtó volt, úgyhogy most nagy örömömre szolgál, hogy végre megoszthatom az élményt a Randiblog olvasóival.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A főnököm üzen, mikor van kedve szexhez

2014.07.13. 18:53 -

Nemrégiben Paul álnevű olvasónk írt nekünk egy levelet, amiben azt meséli el, hogy van szeretője, de közben ragaszkodik a párkapcsolatához is. Annak ellenére nem akar szakítani, hogy ráadásul rájött, hogy partnere szintén félrelépeget, azaz a hűtlenség kölcsönös. A levélre jött már egy nagyon érdekes válasz, de most van szerencsének egy újabbat közzétenni. Az ismeretlen beküldő a Milda álnevet kapta, és ő is egy ilyen szituációt ír le, annyival megspékelve, hogy ő nem tud róla, hogy férje is félrelépegetne, viszont neki gyereke is van, ráadásul a főnöke a szeretője. Tényleg ez a szerelem? – ezt a kérdést (és még pár továbbit) teszi fel Milda a levele végén. Ön mit válaszolna neki? Kérjük, írja meg reakcióját vagy saját történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen, amikor nőt keres egy vidéki leszbikus

2014.07.12. 16:16 -

Rengeteg poszt szólt már arról itt a Randiblogban, hogy milyen nehéz egy rendes férfit/nőt találni, akár az internetes társkeresők segítségével, akár egyébként. Az összes ilyen posztnál azt gondoljuk, hogy ez már biztos az utolsó lesz, mert most már tényleg kimerítettük a témát – és akkor érkezik egy újabb lebilincselő olvasói levél, ami teljesen új megvilágításba helyezi a kérdést. Ez történt a legutóbb is, amikor Izabellától (természetesen ez nem az igazi neve) kaptunk néhány bekezdést. Amint az a címből már világos, az ő esete annyiban különleges, hogy ő női szemszögből írja le a csajozási problémákat. Nagyon örülünk, hogy végre egy leszbikus olvasónktól is kaptunk levelet – ha úgy érzi, ön is hozzá tudna tenni a témához, kérjük, ne kíméljen minket, írjon nekünk a Randiblog email-címére! Mielőtt azonban elkezdené olvasni Izabella levelét, figyelmeztetnünk kell önt, hogy a szöveg tartalmaz néhány trágár kifejezést. Ha önt zavarja az ilyesmi, keressen magának egy másik olvasói levelet innen!

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 dolog, amin egy szexista férfi már az első randin lebukik

2014.07.11. 21:05 -

Talán nem felesleges a szexizmus definíciójával kezdeni ezt a posztot, hátha van, aki mindig elfelejti. Ez egy ugyanolyan -izmus, mint a rasszizmus, csak egy szexista nem a rasszok között különböztet meg hátrányosan, hanem a nemek között. Azaz azt gondolja, hogy egyik nem jobb mint a másik, tipikus esetben a szexista személy egy férfi és azt gondolja, hogy a férfiak jobbak, mint a nők. Esetleg nem is tudja, hogy ezt gondolja, csak úgy viselkedik: lekezeli, nem tiszteli a nőket, panaszaikat hülye hisztinek tekinti, őket magukat meg vagy védelemre szoruló kislánynak vagy szexuális tárgynak. Biztos volt már rengeteg olyan nő a világtörténelemben, akiknek sikerült egy boldog életet leélni egy ilyen férfi mellett, de azért így a XXI. században már érdemes kerülni azokat az illetőket, akik még mindig azt gondolják, hogy a nők csak azért vannak a földön, hogy az ő különböző igényeit kiszolgálják.

Csakhogy egy első randin azért nem ordít az összes szexista férfiról, hogy ő komolyan a teremtés koronájának képzeli magát, és ha egy nő előbb lesz szerelmes, mint hogy rendesen megismerte volna az adott férfit, akkor ott később problémák lehetnek. A Psychology Today egyik szakértője a nők segítségére van abban, hogy leír 5 jelet, aminek segítségével már az első randin ki lehet szúrni a hímsovinisztákat. A dologban a legszebb az, hogy ez a bizonyos pszichológus szakértő Guy Winch, azaz egy férfi. Persze ő se mondja azt, hogy ha az alábbiakból valamelyikre figyelmes lesz valaki, akkor az azonnal álljon fel és hagyja faképnél az illetőt – ehelyett érdemes először rákérdezni az aggasztónak hangzó kiszólásokra, és felderíteni, mi van mögöttük, és csak ezután döntést hozni a továbbiakról. Hát akkor nézzük az 5 pontot.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A bosszúból megcsalás jellemzően női praktika

2014.07.10. 17:52 -

Az Elittárs.hu nevű társkereső egy újabb kutatást végzett felhasználói körében – a diplomások társkeresője legutóbb arra mutatott rá, hogy az emberek többsége magához hasonló párt keres, de annyira, hogy a nők álmaik férfiját kifejezetten nőies tulajdonságokkal írják le. Ebben a mostani menetben a hűtlenséggel foglalkoznak, és ennek kapcsán hasonlították össze a két nemre jellemző tulajdonságokat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ejtőernyős lánykérésen leejtette a gyűrűt

2014.07.09. 17:30 -

Ebben a posztban lánykéréseket mutatunk, összesen hármat, mindhármat Amerikából. Ha a fenti képre kattint, már nézegetheti is a háromból az elsőn készült fotókat. Bizonyos Brandon és Nicole Strohbehnről van szó, akik másfél éve jöttek össze. A férfi tűzoltó, de szeret ejtőernyőzni, ezért azt találta ki, hogy ejtőernyős ugrás közben teszi fel a nagy kérdést barátnőjének. Együtt zuhantak, hamarosan elő is került a gyűrű, de amint az az alábbi videón jól látszik, a dobozkát Strohbehn elejtette, mielőtt a karikát a lány ujjára húzhatta volna.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Saját esküvőjén ismerte meg következő férjét

2014.07.08. 17:32 -

Azt mondják, esküvőn jól lehet ismerkedni, és ezért van, hogy rengeteg szingli szokott kapva kapni az alkalmon, ha meghívják egy lagziba. Az viszont meglehetősen ritka, hogy maga a menyasszony is ismerkedik a saját esküvőjén, de most a Daily Mailnél találtunk egy sztorit, amiben pontosan ez történt. Egy ausztrál fiatalasszonynak nagyon szimpatikus volt az esküvői fotós. Nagyon, nagyon szimpatikus.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen, amikor a jegyesfotós nem törli a rossz képeket

2014.07.07. 15:06 -

Legelőször tisztázzuk: ezek nem esküvői fotók, azért ilyen lezser a párocska. Ennél a két amerikai fiatalnál még csak a lánykérés volt meg, de ők úgy döntöttek, hogy már ezt is meg szeretnék örökíteni egy jó fotósorozattal. Kiöltözés nem volt, és a profi fotós sem volt annyira profi: egészen pontosan a menyasszony lánytestvére készítette a képeket. Mondjuk láttunk már profi fotográfust, aki esküvőn élesben lőtt ennél ezerszer rosszabb fotókat, de azért ebbe a sorozatba is becsúszott jópár olyan, amit a fiatalok nyilván nem fognak beragasztani az albumba.

Paradox módon az ifjú pár az Imgurra azért feltöltötte őket, hadd szórakozzon rajtuk az egész világ: tessék, ilyenek azok a fotók, amiket a fotós nem szokott megmutatni az ügyfélnek, hanem csak szó nélkül kitöröl. Van, amelyiken a leendő menyasszony bogarakat hesseget el magáról, egy csomón a romantikus póz olyan, mintha szerelmeskedés helyett fojtogatnák egymást, de a kedvencünk a legutolsó fotó, amin a srác olyan arccal néz ki a képből, mintha máris rájött volna, hogy hatalmas hibát követett el azzal, hogy megkérte a lány kezét. Köszönet a képekért az alib207 nicknevű, nagylelkű és bátor ismeretlennek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Félrelépegetek, de nem akarok szakítani – tanácsok

2014.07.06. 16:18 -

Azért válaszolok, mert némi hasonlóságot véltem felfedezni az én helyzetem és a tied között. Illetve ahogy leírtad, abból arra következtetek, hogy nincs eleve eldöntve a kérdés és talán tudok új gondolatokat adni” – a mai posztban közölt levél Paulnak szól. Paul arról írt nekünk nemrégiben, milyen volt, amikor megtudta, hogy nemcsak ő lépeget néha félre, hanem barátnője is ugyanezt teszi, hozzátéve, hogy mindezek ellenére nem szeretne szakítani. A ma közölt válaszlevél beküldője, Sarolta, remek tanácsokat ad erre a szituációra, ráadásul olyan jól megfogalmazva, hogy úgy gondoltuk, kár lenne ezt a levelet csak Paulnak továbbítani privátban, hiszen minél többen olvassák, annál jobb.

Ez ellen természetesen a két érintett közül egyiknek sem volt kifogása, úgyhogy nézzük, milyen tanácsai vannak Saroltának! Paul levelében több választási lehetőséget is felsorolt, hogy elvileg hogyan lehetne egy ilyen helyzetből folytatni, Sarolta saját levele végén mindegyik opcióra mond valamit. Ha ön mást ajánlana, ha az ön tapasztatai eltérőek, ha az ön saját története máshogy alakult, kérjük, írjon ön is! A Randiblog email-címe folyamatosan az ön rendelkezésére áll.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Megtalálták a szerelmet a derékban összenőtt ikrek

2014.07.05. 14:55 -

A mai posztban bemutatott két nő 45 éves. Sziámi ikrek, Indiában élnek, Ganga és Jamuna Mondal a nevük. Roppant szerény körülmények közé születtek Bengália nyugati részén, de fejlődési rendellenességük miatt arra ítéltettek, hogy a többségnél is sokkal keményebb életet éljenek. Iskolába sosem jártak, és amikor tizenévesek lettek, a szüleik elhagyták őket, mert a lányokat az Isten haragja megnyilvánulásának tartották. A gyerekeknek nem nagyon lehetett más választása: beálltak egy cirkuszba, és azóta is ott dolgoznak, Póknővérek néven. És most, hosszú évtizedek szenvedése után végre találtak valakit, aki embernek tekintik őket: egy tanárt, aki a cirkuszban hangmérnökként bedolgozik néha. Ez a poszt az ő kapcsolatukról szól.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Halott barátnője rácsetelt a Facebookon

2014.07.04. 15:52 -

A mai posztban olvasható történetet egy amerikai fiatalember, bizonyos Nate (teljes keresztnevén Nathan) osztotta meg a Redditen és a dolog annyira rejtélyes, hogy azt a legtöbb nagy hírportál átvette. Valószínűleg valaki szórakozik valakivel, de borzasztóan nehéz megállapítani, hogy ki kivel, mindenesetre a sztori közben kicsit romantikus és elég félelmetes is. Nathan egy Emily nevű lányba volt szerelmes, öt éve jártak, amikor a lány a munkából hazafelé jövet autóbalesetet szenvedett és meghalt. Ez 2012. augusztus 7-én volt. Tizenhárom hónappal a lány halála után (tizenhárommal! véletlen?) Nate egyszer csak kapott egy üzenetet a Facebookon Emilytől. Az azóta eltelt további tíz hónapban a sztori csak tovább durvult, alább mutatjuk a potenciális bizonyítékokat. Próbálja meg megfejteni ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés