horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Íme a férfi, akinek a párkapcsolat a munkája

június 2., 09:53 Módosítva: 2016-06-03 12:00:44
86

Edward Oliver 24 éves, körbeutazza a világot, ötcsillagos szállodákban száll meg, designerruhákban jár, azaz olyan életet él, amilyet a filmekben is ritkán látni. Mindezt azért teheti meg, mert van egy cukrosbácsija, dannája, ha úgy tetszik, aki havonta kétezer fontot (811 152 Ft) fizet neki tartásdíjként. Ebbe belefér az is, hogy magánrepülőn utazgatnak a világban ide-oda, vagy sportautókkal száguldoznak az autópályákon. A 24 éves férfi a Kingston Egyetem végzős hallgatója, és hosszú távú megállapodást kötött az 56 éves cukrosbácsijával, akivel a régóta működő Seeking Arrangement társkeresőn keresztül ismerkedtek meg  – írja a Dailymail.  A 24 éves férfi életét a Twitteren lehet követni. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha folyton ilyen kifogással jön a párja, gyanakodhat

június 1., 17:26 Módosítva: 2016-06-02 19:35:01
11

Kaptunk egy érdekes sajtóközleményt a Viszony.hu című oldaltól – ez az a társkereső, ahol már kapcsolatban élők kereshetnek újabb kapcsolatot, azaz viszonyt, azaz szeretőt a férjük/feleségük mellé. Mi is feszegettük már ugyanezt a témát itt a Randiblogban, most ez a társkereső kérdezte meg nyilván nagy tapasztalattal rendelkező júzereit: mit szoktak beadni állandó partnerüknek, amikor lelépnek titokban szexelni. Merthogy ugye valahogy meg kell indokolni, hogy az ember nincs otthon. Hát íme.

Ezeket mondják a nők a férjüknek/barátjuknak:

  • vásárolgatni megyek;
  • fodrászhoz megyek;
  • barátnőkkel találkozni megyek;
  • tanfolyamra megyek (a tanfolyam igazából nem létezik természetesen).
Távolról sincs vége, olvasson még

Itt egy jó ötlet, hogy hova járjon csajozni egy bevállalós srác

május 31., 15:10 Módosítva: 2016-06-01 15:23:39
25

Hova lehet menni ismerkedni, kérdezi magától, illetve tőlünk rengeteg Randiblog-olvasó. Az internetes társkeresésből sokaknak elege van, de van olyan vélemény is, hogy a lányok az utcán vagy akár buliban is nehezen megközelíthetőek. A SupDaily06 nevű Youtube-csatorna tulajdonosa, Chris Thompson azonban azt mondja, tud egy helyet, ahol szerinte könnyen lehet csajozni – a videó címében rögtön benne is van, hogy mi ez a hely.

Távolról sincs vége, olvasson még

Társasjáték- és HP-rajongók most irigykedni fognak!

május 30., 14:56 Módosítva: 2016-05-31 14:16:36
1

Szaknyelven hülyeesküvőnek nevezzük az olyan esküvőket, amik

  1. hülyék; vagy
  2. csak van bennük valami különleges, ami az esküvők többségére nem jellemző.

Hát ilyen hülyeesküvőkből mutatunk most hármat, kezdve egy olyannal, ami sokkoló módon nemhogy nem gáz, hanem kifejezetten menőnek tűnik.

Getting hitched this weekend, and having a clue themed wedding.
Távolról sincs vége, olvasson még

10 évvel fiatalabb volt, volt barátja, a főnöke lettem

május 29., 19:05 Módosítva: 2016-05-30 10:34:08
17

Mindig olvasom a blogotokat, és vettem a bátorságot és leírtam a saját sztorimat” – ennyi bevezetőt írt Adelmár álnevű olvasónk a leveléhez, amelyben válása és a válás utáni első kapcsolata történetét írja le. Nem lesz senkinek meglepetés: ha egy házasság véget ér, nem könnyű újraindítani az ember életét. Nehezítette a válás utáni első kapcsolatot még rengeteg más dolog is, például a korkülönbség, vagy hogy egy munkahelyen dolgozott Adelmár és kedvese. Nagyon elgondolkodtatónak találtuk ezt a történetet, főleg a végkifejlet fényében, hiszen legvégül Adelmár a saját gyerekeitől tud meg valami borzasztó fontosat saját magáról. Ha ön is kedvet kap az íráshoz, kérjük, ne tartsa vissza magát, írjon ön is! A Randiblog e-mailcímére várjuk az ön történetét!

Távolról sincs vége, olvasson még

A jó szexet választottad a hétköznapi alakoskodás helyett

május 28., 16:33 Módosítva: 2016-05-29 20:07:34
195

Reagálnék a Bezzeg a hetente nőt váltó alfát mindig megtalálják című cikkre” – írja nekünk Csanád, aki rögtön azzal kezdi, hogy pontosan tudja, milyenek azok a tipikus rosszfiúk, akikre buknak a csajok, ugyanis ő maga is az volt hosszú évekig. Csanád két típusra osztja a férfiakat, a rossz- és a jófiúkra, és azt mondja, mind a kettőre szüksége van a nőknek, csak mind a kettőre másért és más életszakaszban.

Csanád maga is úgy gondolja, sokan lesznek, akik nekitámadnak majd azért, mert ő most már házas férfiként is egyenlőségjelet tesz a monogámia és a megalkuvás közé – ha ön se ért egyet valamivel, mindenképpen írja meg nekünk, mivel vitatkozna! Persze ha az ön tapasztalatai is alátámasztják azt, ami Csanád mond, akkor is írjon! A Randiblog e-mailcímére várjuk a levelét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még őt is megszívatták a Tinderen

május 27., 12:17 Módosítva: 2016-05-28 19:13:29
3

Társat keresni borzasztó nehéz, főleg az interneten vagy okostelefonos appokkal. Több olvasónk és vendégbloggerünk is írt már arról, hogyan tört bele a bicskájuk a Tinderbe, de ha van valaki, akinek biztosan jól megy ez is, akkor az nyilván a fő-fő randi- és szexguru, Candace Bushnell! – gondolnánk.

És marha nagyot tévednénk.

Candace Bushnell neve könnyen lehet, hogy nem mond önnek semmit, de ő a '90-es évek derekán a The New York Observer című lap hasábjain mondta meg a tutit szexről-szerelemről, rovatának címe már biztosan ismerős: Sex and the City. Igen, ebből született a Szex és New York című sorozat, aminek a főszereplőjét, a Sarah Jessica Parker által alakított Carrie Bradshaw-t pontosan Candace Bushnellről mintázták.

Sarah Jessica Parker, aki a tévében volt Carrie Bradshaw és Candace Bushnell, aki maga volt az igazi Carrie Bradshaw
Sarah Jessica Parker, aki a tévében volt Carrie Bradshaw és Candace Bushnell, aki maga volt az igazi Carrie Bradshaw

A Cosmpolitan úgy érezte, hogy most már tényleg kéne egy ennyire nagy név véleménye a Tinderről, és megkérték Bushnellt, hogy ugyan próbálja már ki a Tindert és foglalja össze a tapasztalatait egy cikkben. A végeredmény pár napja jelent meg, de csak most kezdenek terjedni a neten reakciók, talán azért, mert meglepően hosszú lett a beszámoló. Mi azért elolvastuk az egészet, és meglepve tapasztaltuk, hogy a vége ez: tapasztalatok ide vagy oda, az igazi Carrie Bradshaw-t is simán felültetik a tinderező férfiak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az a hobbija, hogy smároló párokkal szelfizik

május 26., 12:30 Módosítva: 2016-05-26 17:47:08
42

Ebben a posztban két fotósorozatot mutatunk önnek, mind a kettőn szerelmespárok láthatók.

Ez az első:

This is the only reason I go out.. 2 years in the making
Távolról sincs vége, olvasson még

A barátnője urológus. Na, hogy lesz a lánykérés...?

május 25., 13:35 Módosítva: 2016-05-26 10:58:14
65

Ezek a házasodni készülő szerelmesek már tényleg azt sem tudják, hogyan licitáljanak egymásra az extravagáns lánykérések terén. Megláttuk az alábbi posztocskát az Imguron, és úgy éreztük, ez a trend most már tényleg elérte a csúcs/mélypontot, innen nincs tovább. (Mondjuk éreztük ezt már viszonylag sokszor, de mindegy.)

Ugye a lánykérésben az utóbbi időben mindig kell lennie valami meglepőnek, valami váratlannak, valami humorosnak és valami személyesnek. Az alábbi srác mindezt úgy valósítja meg, hogy kihasználja szerelme szakmáját. A barátnője ugyanis orvos, és egész pontosan nem is urológus, ahogy a címben írjuk, hanem proktológus, azaz olyan sebész-belgyógyász, aki a végbél betegségeinek vizsgálatára és kezelésére szakosodott.

Going to drink a lot of water, just so i'll pee a lot and make her suspicious if something's wrong. I'll complain of a pain, and then she'll have to check my prostate. She'll have a surprise waiting in there for her :)Wish me luck guys

Ezt írta a képhez a fotót posztoló júzer:

Sokat fogok inni, hogy nagyon sokat hugyozzak, amitől ő gyanút fog fogni, hogy mintha valami nem lenne rendben. Fájdalomra is fogok panaszkodni, és akkor meg kell majd vizsgálnia a prosztatámat. Ott fogja várni a meglepetés :) Kívánjatok nekem sok szerencsét, srácok!

Távolról sincs vége, olvasson még

Lánya esküvője kedvéért felállt a kerekesszékből

május 24., 14:44 Módosítva: 2016-05-25 15:42:35
32

A brit Chris Palmer mindenképpen személyesen akarta lányát az oltár elé vezetni, ahogy azt az édesapák a hagyomány szerint teszik. A most 55 éves férfinál azonban 2012 nyarán rákot diagnosztizáltak, és a betegség következtében kerekesszékbe kényszerült. Az orvosok azt mondták neki, nincs remény arra, hogy újra járni tudjon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy svájci néninek megtiltották, hogy hozzámenjen a fiújához

május 23., 15:42 Módosítva: 2016-05-24 10:46:24
21

Láttunk már egy csomó ilyen sztorit, de lassan kezdenek unalmassá válni, mert mindig mindegyik ugyanúgy végződik. Úgy látszik, a svájci bíróságoknak is elege lett abból, hogy az ilyen sztorik mindig ugyanúgy végződnek, úgyhogy rövidre zárták ezt a legutóbbi sztorit egy elég meglepő ítélettel.

Szóval a papírforma az, hogy egy idősebb nyugati férfi vagy nő összejön az interneten keresztül egy nyomorban, sokkal délebbre és/vagy keletebbre élő személlyel. Kapcsolat szövődik köztük, a nagyvonalú szerelmes elutazik vágyának egzotikus helyen élő tárgyához, ekkor még jobban felkorbácsolódnak az érzelmek. Majd úgy döntenek, hogy összeházasodnak és a sztori vége rendszerint az, hogy a kisegített fiatal fogja és lelép a nyugati állampolgársággal és/vagy szerelme pénzével.

Na ez az a végkifejlet, amit garantáltnak vett egy svájci bíróság egy 71 éves nő és 50 évvel fiatalabb, Tunéziában élő fiúja esetében. Úgyhogy megtiltották nekik a házasságkötést. A részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bezzeg a hetente nőt váltó alfát mindig megtalálják

május 22., 16:42 Módosítva: 2016-05-23 11:31:47
86

Három férfiolvasónk levele olvasható alább, és a téma egy olyan kérdés, amivel kapcsolatban rengeteg olvasónknak volt mondanivalója az utóbbi hetekben hónapokban: igaz-e, hogy a nők a normális pasikra rá se hederítenek, csak a kigyúrt, esetleg pénzes bunkókat veszik észre, és ha igaz, miért van ez és mit lehet tenni ellene. A három, álnéven szereplő férfiolvasó véleménye meglehetősen sok mindenben összecseng, de ettől még persze egyáltalán nem biztos, hogy igazuk is van mindenben. Ön vitatkozna valamivel? Az ön tapasztalatai mást sugallnak? Írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Úgy vette fel a telefont neki, hogy még benne voltam

május 21., 19:37 Módosítva: 2016-05-23 10:51:59
43

Már több éve történtek a következő események, de a mai napig kristálytisztán emlékszem rájuk. Néha azt kívánom, bár ne tenném már…” – nem csodáljuk, hogy Dévald emlékezetében ennyire élesen él az alábbi történet, mert tényleg van benne rengeteg elképesztő részlet és fordulat. Újra egy megcsalós történetet kaptunk, méghozzá a meredekebbik fajtából – köszönjük Dévaldnak, hogy megírta! (Természetesen nem ez az igazi neve: a Randiblogban mindenki álnéven szerepel.) Ön is tudna mesélni hasonlókat? Ne tartsa vissza magát, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére! Várjuk a levelét!

Távolról sincs vége, olvasson még

10 nagyon durva válási torta, jó étvágyat!

május 20., 12:42 Módosítva: 2016-05-21 13:48:41
43

Válni lehet békésen is: van, aki kedélyes szelfivel búcsúzik egykori házastársától. Más azonban nem így kezeli a dolgot, és rendez egy válási partit, ahol azt ünnepli, hogy megszabadult volt férjétől/feleségétől. Amihez tortát is lehet csináltatni – néztünk egy pár friss és durva példát az Instagramról, ahol évek óta gyűlnek már az ilyenek. Előre szólunk, ez keményebb lesz, mint gondolná.

A photo posted by **patycakes** (@patycakes) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Wáháhá, parodizálják a legromantikusabb Instagram-fiókot

május 19., 13:36 Módosítva: 2016-05-20 13:02:39
4

Emlékszik még a #followmeto címke révén híressé vált Instagram-fiókra? Nagyjából egy éve írtunk róla, és azóta is minden idők legromantikusabb Instájának számít az a projekt, amiben egy orosz férfi mindig hátulról, de kézen fogva fotózza a feleségét a világ leggiccsesebben gyönyörű(re photoshoppolt) tájain. Íme egy viszonylag friss példa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hirtelen 30 000 nő számára ő lett a tökéletes férfi

május 18., 17:08 Módosítva: 2016-05-19 16:36:40
54

Az alábbi videó főszereplője az amerikai Chris McKinlay, aki sok mindent megerősít, amit a mi férfiolvasóink is szoktak mondani: a társkeresőn nem írt neki senki, ha ő írt, arra meg nem válaszoltak a nők, reménytelen minden. Nem jött össze semmi és az egésznek semmi értelme nem volt.

A 35 éves matematikus konkrétan az OK Cupid nevű oldalon próbálkozott, ahol mindenféle kérdéseket kell megválaszolni, és a rendszer egy komplikált algoritmus szerint a válaszok alapján ajánlgat olyan partnerjelölteket, akikkel lehetőség szerint minél magasabb százalékos az egyezés. Szóval a fiatalember próbálkozott, próbálkozott, de nem ment semmire.

Viszont egészen véletlenül éppen nagy mennyiségű adatoknak szuperszámítógépekkel való feldolgozásából PhD-zett, úgyhogy gondolt egyet, hogy miért ne alkalmazhatná a szakterületét a magánéletére is, és nekiállt visszafejteni, hogy az OK Cupidot használó nők milyen válaszokat adnak, illetve milyeneket szeretnének hallani a férfiaktól. McKinlay a feladatot elég nagy hatásfokkal teljesítette...

Távolról sincs vége, olvasson még

Nincs csaja, a macskáját vitte a bálba

május 17., 14:41 Módosítva: 2016-05-18 15:18:45
1038

Miért erősen ajánlott az amerikai srácoknak elképesztő trükkökkel pedálozni, hogy meggyőzzenek egy lányt, hogy menjen el velük a szalagavatószerű középiskolai bálba? Azért, mert aki lány nélkül marad, az

nagyon beég.

Erre remek példa az alábbi fiatalember, akinek szégyenszemre nincs csaja, sőt, nem is talált olyan lányt, aki elmenne vele erre a prom néven is ismert eseményre. A kínos helyzetből a srác így vágta ki magát:

My brother took our cat to prom
Távolról sincs vége, olvasson még

Hisztizik, hogy a nők szemetek, de egy ajtót kinyitni képtelen

május 16., 17:48 Módosítva: 2016-05-17 14:38:58
0

Gyakran olvasom a cikkeiket, általában egyet értek velük, vagy legalább érdeklődéssel töltenek el. Ám az utóbbi időben csak dühöngök...” – írja nekünk valaki, akinek a Szimóna álnevet dobta a gép. Az egyik posztban, amivel nem tudott egyet érteni, Ovídiusz többek között arról írt, hogy szerinte egy „kiélt”, harmincon túli nő senkinek nem kell, főleg akkor, ha már gyereke is van. Szimóna ugyan még nincs harminc, viszont azt mondja, sokat randizott az utóbbi időben – meg is írta nekünk röviden egyik legrosszabbul sikerült találkáját. Ön is tudna mesélni? Ne fogja vissza magát, küldje be véleményét vagy saját sztoriját a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Életemben először akartam viszonozni valamit egy randi után

május 15., 16:03 Módosítva: 2016-05-16 13:27:42
13

Ovídiusz levelére szeretnék válaszolni. Remélem sikerül egy kissé közelebb kerülni a rejtelmekhez egy női szemszöggel kiegészülve” – Ovídiusz többek között arról írta meg nekünk a tapasztalatait, hogy hogyan és mikor kell a lányoknál bepróbálkozni. Most Zsófia álnevű olvasónk válaszol neki, és a téma elsősorban továbbra is ez: hogy a férfi bepróbálkozik, udvarol, és hogy a nő hogyan reagál erre. Nagyon érdekes belepillantani, hogy Zsófia hogyan gondolkozik a férfi-nő kapcsolatról – ön ugyanígy látja? Mint minden alkalommal, ezúttal is kíváncsiak vagyunk az ön tapasztalataira is, kérjük, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezzel elismerném annak a srácnak a felsőbbrendűségét

május 14., 15:23 Módosítva: 2016-05-15 16:05:23
8

Korábban még én se írtam nektek, bár már sokszor éreztem késztetést, de György és Zobor levelét olvasva már nem bírtam tovább türtőztetni magam” – nagyon szeretjük azokat az olvasóinkat, akik nem tudják türtőztetni magukat, még jobban azokat, akik nem is akarják, sőt, még egy-egy érdekes sztorijuk is van, amit szívesen megosztanak nekünk.

Alább Bonifác beszámolóját olvashatják (természetesen Bonifácnál is álnevet használunk, igazából máshogy hívják őt), és két okból rendkívül figyelemre méltó az ő levele. Egyrészt a György és Zobor által felhozott érveket Bonifác tapasztalatai cáfolni látszanak, igen, végre írt egy olyan férfi, aki szerint nem igaz, hogy a nők csak a pénzre és a kigyúrt bunkókra buknak.

Másrészt Bonifác azt is megírja, hogy bár neki egész sok szexuális tapasztalata van, azt szeretné, hogy barátnője ezzel ne rendelkezzen – és meg is indokolja, miért gondolkozik így. Valószínűleg sokan lesznek, akik egyet értenek majd vele, sokan pedig vitatkoznak majd Bonifáccal. Ne maradjon ki ön sem, szóljon hozzá, mesélje el saját tapasztalatait, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nosztalgiázzunk Julianna Margulies tévés pasijaival!

május 13., 12:55 Módosítva: 2016-05-15 00:44:53
3

Hét évad után ezen a héten ért véget a The Good Wife című sorozat (a magyar címe annyira rossz, hogy csak egyszer fogjuk leírni, tessék: A férjem védelmében). Az ügyvédes-nyomozós-drámázós műsor főszereplőjét, Alicia Florrickot Julianna Margulies játszotta, aki ugye azzal lett híres, hogy ő volt Carol Hathaway nővér annak idején a Vészhelyzet első hat évadában.

Ezek után kézenfekvő a két karakter összehasonlítása, és rögtön olyanok jutnak az ember eszébe, hogy amíg Hathaway nővért a saját, természetes göndör hajával játszotta Margulies, addig Florricknét egyenes hajjal, valószínűleg az esetek többségében parókában. Ennél fontosabb különbség, hogy az egyik karakter egy szerény átlagember volt, a másik meg egy dúsgazdag és híres nő.

Hasonlóság viszont, hogy mindkét karakter intelligens és komoly nő, mindketten csomót haladnak előre a karrierjükben a ranglétrán menet közben, és persze mindkettőjüknek borzasztóan nehéz szituációkon kell keresztülmennie a magánéletben. (Persze, hogy azon kell, különben nem lenne sorozat.) De amire most fel szeretnénk hívni a figyelmet: hogy mind a két karakternek a 6/7 év alatt pont négy pasija volt, ráadásul többé-kevésbé hasonló karakterek. Alább párosával mutatjuk őket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lombikbébivel oldották meg 46 éve tartó házasságuk problémáit

május 12., 17:36 Módosítva: 2016-05-13 14:28:08
11

Tegnap jelent meg a hír, hogy Indiában egy 70-en túli asszony most szülte meg első gyerekét – azóta újabb fotók is érkeztek és egyre több részlet kerül nyilvánosságra erről a rendkívüli párról.

A férj neve Mohinder Singh Gill, anyakönyvi kivonata szerint 1937. április 12-én született, azaz jövő tavasszal már a nyolcvanat fogja betölteni. Feleségéről, Daljinder Kaurról azonban nincs anyakönyvi kivonat, úgyhogy, amint ez Indiában relatíve gyakran előfordul, nem lehet bizonyosan tudni, hogy az asszony hány éves. Azt mondja, férjénél 7-5 évvel lehet fiatalabb, azaz hetven körül lehet, az orvos taksálta 72-re a korát.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 erőszakmentes mód, ahogy férfiak uralni próbálják a nőjüket

május 11., 17:08 Módosítva: 2016-05-12 10:46:50
8

A Telegraph újságírói halásztak össze egy elég erős összeállítást a Twitterről a #MaybeHeDoesntHitYou címke alatt gyűlő üzenetekből. A címke jelentése kb. annyi, hogy „attól még, hogy ütni nem üt...”, és a kezdeményezés Zahira Kellyhez fűződik, aki egy dominikai-amerikai író.

A gondolat az egész mögött az, hogy hála Istennek most már rengeteget van szó a kapcsolaton (kívüli és) belüli erőszakról abban a reményben, hogy az áldozatok összeszedik a bátorságot és kiállnak saját magukért, kilépnek a kapcsolatból és az elkövetőket felelősségre vonják. A bántásnak azonban nem a fizikai erőszak az egyetlen módja.

shutterstock 114041497

Ez az egész mozgalom arra jó, hogy néhány jellemző jegyet összegyűjtsön, amiből felismerhető egy bántalmazásra alapuló kapcsolat. Íme az öt mód, amit ez az összeállítás kiemel a Twitteren megjelent példák alapján, íme, így manipulál az, aki nem fizikailag agresszív, hanem szóban bántalmaz.

Távolról sincs vége, olvasson még

25 dolog, amit érdemes megkérdeznie szerelmétől házasságkötés előtt

május 10., 17:25 Módosítva: 2016-05-11 12:07:24
46

Egy amerikai pszichológus pártól, Linda és Charlie Bloomtól találtunk egy érdekes összeállítást a Psychology Today-en. A téma az, hogy mi mindent kell megbeszélni házasságkötés előtt a másikkal annak érdekében, hogy a minimumra csökkenjen a meglepetések száma az igen kimondása után.

Természetesen semmilyen módszerrel sem lehet kizárni, hogy problémák merüljenek fel a hosszú távú kapcsolat során, hiszen minden és mindenki változik idővel, de a pszichológusok úgy találják, hogy az alábbiak olyan témák, amiket sokan nem beszélnek eléggé végig házasságkötés előtt. 25 dolgot szedtek össze, de hozzáteszik, hogy lehet, hogy másnál egyéb témák is szerepelnének a listán. Ezekben a kérdésekben nem kell feltétlenül megegyezni, de képesnek kell lenni megbeszélni ezeket a dolgokat és elfogadni a másik álláspontját akkor is, ha a miénkkel nem feltétlenül azonos.

shutterstock 275646437

És még egy fontos dolog elöljáróban: ez nem az a lista, amitől a másik garantáltan szerelmes lesz belénk, sőt. Bloomék kifejezetten figyelmeztetnek, hogy nehogy valaki az első randin ezeket a témákat kezdje sorra venni – ezeknek a kérdéseknek csak akkor jön el az ideje, ha a pár már az összeköltözést, házasságot, családalapítást kezdi fontolgatni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Első randinak kirándulást szervezett. Megszívta

május 9., 17:34 Módosítva: 2016-05-10 14:18:00
3

Az ember találkozik egy szimpatikus idegennel az interneten vagy egyebütt, és valamennyi csevely után eldől, hogy ebből randi lesz. Na de mi legyen az első randi helyszíne? Annyi helyre mehet menni, és általában ugyan a kávézás a legjobb ötlet, de ha valaki kreatív szeretne lenni, rengeteg egyebet választhat, többek között a kirándulást. Ugyanebben állapodott meg egy amerikai pár Amherst környékén, de az első randi sajna náluk is bekerült a rendőrségi hírekbe, pedig ők nem tévedtek el.

Távolról sincs vége, olvasson még

Olyat szexeltünk az autómban, hogy sokan csak álmodnak róla

május 8., 19:36 Módosítva: 2016-05-10 09:07:26
8

Acsádnak hívnak és hát ez a történetet senkinek sem lesz egyszerű megérteni” – kezdi beszámolóját az alább közzétett levél írója. Persze igazából nem Acsádnak hívják őt, de ahogy szoktuk, a történet egyes részleteit megváltoztattuk úgy, hogy a szereplőket ne lehessen felismerni. Acsád barátnőjének is egy hasonlóan szokatlan álnév jutott: Ulla.

Acsád és Ulla többször is összejöttek és újra szétmentek, az alábbi történetet elolvasni olyan, mintha az ember felülne egy hullámvasútra – csúcspontok és hullámvölgyek váltakoznak gyors egymásutánban, csak persze ez a történet sokkal tanulságosabb, mint egy kör a vidámparkban. Önnek mi a reakciója? Vannak hasonló tapasztalatai? Kérjük, írjon nekünk ön is, ha van kedve mesélni! Történetét a Randiblog e-mailcímére küldje be!

Távolról sincs vége, olvasson még

És ezt azóta újra és újra át tudjuk élni szeretkezéseinkkor

május 7., 18:14 Módosítva: 2016-05-09 14:18:15
11

Többször beleolvastam már a Velvet cikkeibe, különösen azok a témák érdekelnek, melyek párkapcsolatokról szólnak, azon belül pedig kiváltképp az olvasói levelek tudnak megérinteni. Ezek az igaz történetek azok, melyek tényleg érdeklik az embereket, hiszen valós esetek, valódi érzelmekkel. A levelek végére azonban rendszerint szomorú, vagy ideges leszek, melynek oka az a tudatlanság, ami a mai világot jellemzi.

Ennek az oldalnak a szerkesztőjeként én is rendszeresen kapok leveleket, igaz más típusú emberektől, mint a Randiblog, de a problémák gyökerét ezek a történetek sokkal jobban megvilágítják. Még mielőtt bárki megijedne, hogy keresztényként téríteni szeretnék, megnyugtatok mindenkit: Istenről most nem írok egy árva szót sem. Egyszerű logikai következtetés következik, melyet azonban számos valós eset támaszt már alá.

Ebbe a kedves és alapos bevezetőbe egyszerűen nem tudtuk volna hova beszúrni a saját bevezetőnket, szóval akkor álljon most itt annyi, hogy ezeket a sorokat egy Domicián álnevű olvasónktól kaptuk. Írtak már nekünk olyanok, akik amellett érveltek, hogy jobb nem élni szexuális életet a házasságkötés előtt, és Domicián is ehhez témához szól hozzá. Ha önnek van véleménye és főleg tapasztalata ebben a kérdésben, kérjük, írjon ön is! A Randiblog e-mailcímén várjuk hozzászólását.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megcsókolt – örültem, hogy végre nem kell teperni

május 6., 17:50 Módosítva: 2016-05-07 12:26:16
13

Az egyik Randiblogos levéllel kapcsolatban írnék” – kezdi a levelét Ovídiusz, és rögtön azt is belinkelte, hogy melyik korábbi posztról van szó: megint Györgyéről, amivel kapcsolatban rengeteg borzasztó érdekes véleményt és sztorit kaptunk, és próbáljuk a legérdekesebbeket kiválogatni.

Szóval Ovídiusznak is rengeteg érdekes mesélnivalója van, kíváncsian várjuk, hogy vajon végkövetkeztetéseivel is egyet értenek-e a Randiblog olvasói. Olvassa el Ovídiusz csajozási tapasztalatait-tanácsait, aztán küldje be nekünk mailben saját történetét! Az üzeneteket folyamatosan várjuk a Randiblog e-mailcímén, akár most azonnal is írhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Meglátogattam egy kedves fiatal lányt, némi készpénzért

május 5., 15:39 Módosítva: 2016-05-06 16:05:20
1

Félig-meddig György levelére szeretnék reagálni”, írja a mai posztban sorra kerülő levél beküldője, Angelusz. Ennyi bevezetőből nem gondoltuk volna, de a története nagyrészt egy olyan időszak tapasztalatairól szól, amikor Angelusz rendszeresen járt prostituálthoz. Ahogy maga Angelusz sem, mi sem bátorítani szeretnénk senkit arra, hogy ilyet tegyen, viszont örülünk, hogy valaki ilyen komolyan és őszintén beszél erről a borzasztóan kényes témáról. Ha ön is hozzá tudna fűzni ezt-azt, kérjük, tegye! Írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére! Mint mindig, természetesen ezúttal is teljesen titokban tartjuk levélbeküldőink adatait.

Távolról sincs vége, olvasson még

Facebookos ismerkedős csoportokban sokkal esélyesebb

május 4., 16:37 Módosítva: 2016-05-06 08:02:30
26

Nem gondoltam volna, hogy ismét írni fogok de úgy érzem, többnyire megerősíthetem a György által leírtakat – azért hozzáfűzni valóm is akad bőven”, így kezdődik az alábbi levél, aminek a beküldőjét ezúttal Flóriánnak kereszteljük át, korábban más álnévvel szerepelt. Flórián azt mondja, rengeteget változott és fejlődött az elmúlt időszakban társkeresés közben, és egy csomó nagyon jó, gyakorlati tanácsa van arról, hogy mit hogyan kell csinálni a netes társkeresőzés folyamán vagyis inkább ahelyett. Ön például ismerkedett már facebookos csoportban? Várjuk az ön véleményét és tapasztalatait is, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még