horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Volt neki ezek után egyszerre 3 pasija is

április 9., 15:23 Módosítva: 2016-04-10 16:05:08
15

Szintén a kor szerint beskatulyázó hölgy levelére szeretnék reagálni” – írja nekünk Erhard levele bevezetőjében. Erhardot természetesen igazából nem így hívják, mint ahogy Hajnalka tapasztalatait is álnéven közöltük ebben a posztban. Érdemes először visszakattintani, hogy miről van pontosan szó, de a lényeg, hogy a 30 feletti férfiak korcsoportjai közül melyik miért nem igazán passzol a 30 feletti nőkhöz.

Természetesen Erhard is azért ír, mert maga is beletartozik az egyik korcsoportba, ezért van pár megfontolandó gondolata Hajnalka és úgy általában a társat kereső nők számára – de a levelében szerintünk az a legérdekesebb, ahogy leírja kapcsolatát volt barátnőjével. Természetesen önre is kíváncsiak vagyunk, írja meg ön is, mit gondol, miket tapasztalt! A Randiblog e-mailcíme a szokásos, ide várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Menőzni akart menyasszonyának, megszívta

április 8., 21:45 Módosítva: 2016-04-09 18:30:33
2

Nagy divat manapság óriási feneket keríteni a lánykéréseknek, de persze az interneten általában azokról lehet olvasni, amik jól sikerültek – ha valaki elbaltázza a lánykérését, csak ritkán osztja meg a dolgot a világgal. Valószínűleg Michael Banks sem akart szerepelni a hírekben félresikerült akciójával, de pechjére a tűzoltók videót is feltettek a Twitterre arról, hogyan kellett a 27 éves kaliforniai férfit helikopterrel kimenteni a saját lánykéréséről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Barátnője miatta halt meg: „szar ügy”

április 8., 12:58 Módosítva: 2016-04-09 15:09:31
12

Mindenki máshogy gyászol, de ebben a posztban egy olyan srácot mutatunk, aki közfelháborodást váltott ki Nagy-Britannia-szerte azzal, hogy hogyan reagálta le barátnője elvesztését – akinek a haláláért ráadásul ő maga volt felelős. A 19 éves Mentesh Da Silva ugyanis tavaly nyáron 18 éves barátnőjét, a Canterburyben élő Emily Lakert vitte magával az autójában egy este, amikor Kentben balesetet szenvedtek, amibe a lány belehalt. Tanúk szerint a fiatalember nagyon gyorsan hajtott.

Bár az ügy megrázó, nem sokban különbözött sok hasonló sztoritól mindaddig, amíg a fiatalember nem küldött egy olyan üzenetet, amiben azt írta az eseményekről, hogy „shit happens”, ami magyarul kb. annyit tesz, hogy „hát ez szar ügy” vagy „van ilyen”.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyanakszik a párjára? Itt ellenőrizheti, félretinderezik-e

április 7., 09:14 Módosítva: 2016-04-08 15:25:48
27

A Swipebuster.com nevű amerikai oldal úgy működik, hogy ön megadja egy gyanús személy adatait, befizet öt dollárt (kb.1400 forintot), a gép pedig kiadja, hogy az illető fent van-e a Tinderen. Az Independent is hírt adott többek között erről a szolgáltatásról, ami kicsit illegálisnak tűnik, de egyáltalán nem az: csak olyan adatokat használ fel, amiket nyilvánosan megosztottak. Mellesleg hasonló kvázi-hiba a Grindr nevű társkeresőn is van/volt, annak a segítségével is bárki lenyomozhatja, hogy egy elvileg névtelen júzer hol tartózkodik.

Távolról sincs vége, olvasson még

A legfontosabbat a férjéről csak a nászúton tudta meg

április 6., 13:08 Módosítva: 2016-04-07 21:25:42
26

Jazmin Cullen 24 éves, férje, akitől egyelőre nem sikerült elválnia, 31. Még öt évvel ezelőtt volt, hogy a brit nő annyira szerelmes lett ebbe a bizonyos Jason Cullenbe, hogy pár hónap ismeretség után hozzáment feleségül. Aztán a nászúton belenézett férje laptopjába és pedofil képeket talált benne.

Ezt rögtön jelentette a rendőrségnek, ami után az is kiderült, hogy a férfit két évvel korábban egyszer már lecsukták ilyen képek birtoklásáért, illetve azért, mert más pedofilokkal is kapcsolatban volt és velük cserélgették egymás között a fotókat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy fontos dolog, amire figyelni kéne randizáskor

április 5., 17:44 Módosítva: 2016-04-06 08:15:48
8

A Psychology Today-en találtunk egy izgalmas kutatást, ami arról ad közre egy-két számot, hogy a testbeszéd mennyire befolyásolja az ember esélyeit randizás/társkeresés közben. Eli Finkel és Paul Eastwick pszichológusok egész eddigi karrierjüket a csajozás/pasizás kutatásával töltötték, és rengeteg érdekeset állapítottak meg, többek között azt, hogy bár a férfiak(ra) azt mondják, a külsőre utaznak, a nők(re) meg azt, hogy a pénzre, igazából a gyakorlatban a párválasztás során mindkét nemet ugyanannyira befolyásolja ez a két dolog, amikor párt választ.

Most azonban a testbeszédet vizsgálták, azt, hogy mennyire számít a sikernél az, hogy az ember hogyan tartja magát. Egy villámrandis eseményt és a Tinder nevű telefonos társkeresőt vizsgálták, és a számok magukért beszélnek. Ha ön társat keres, olvassa ezt el, aztán ellenőrizze profilképét, és cserélje le, ha szükségesnek találja.

shutterstock 370206752
Távolról sincs vége, olvasson még

Nehézkvíz: tippeljen, melyikük az idősebb!

április 4., 16:16 Módosítva: 2016-04-05 12:33:25
9

Hogy még szebb legyen a frissen megérkezett tavasz, készítettünk önnek egy újabb celebkvízt (ez volt a legutóbbi), ahol nagyon híres párokkal kapcsolatban tesszük fel mindig ugyanazt a kérdést: az kell megtippelni, hogy kettejük közül ki az idősebb. 15 párt mutatunk, még csak fel sem kell tudni ismerni őket (bár nem ettől nem lenne sokkal nehezebb a dolog), mert a neveik ott szerepelnek majd a feladványban.

Borzasztó egyszerű kérdésnek tűnik, de meg fogja látni, hogy egyáltalán nem olyan könnyű eltalálni a helyes választ. Már csak azért sem, mert nem adtunk túl sok gondolkodási időt: nézze meg a fotót, aztán jelölje be azt, ami az első megérzése – utánakeresgélni nincs idő!

Egyszerű kérdés, de mindig egyszerű megválaszolni, hogy a férfi vagy a nő-e az idősebb a kapcsolatban

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Kék táskás pécsi lányok, a szerelem csak egy kattintásra van!

április 4., 16:04 Módosítva: 2016-04-05 10:00:18
46

Itt a tavasz, és a romantika annyira besűríti a teret, hogy belefutva ebbe a pécsi segélykiáltásba, muszáj segítenünk.

A kicsit oldschool módon, mégis nagyon lelkesen hirdető ismeretlen szerelmes felhívása mélyen megérintett minket is, és nagyon várjuk, hogy a Lidl pénztárnál fellobbant lángok futótűzként perzseljék a kiválasztott lány szívét is!

Nem hiszek a pécsi cetli erejében... Nem lehet update-elni, az a baj.

A photo posted by Ervin Guth (@ervinguth) on

120 kg-ra híztam 2 év alatt

április 3., 19:29 Módosítva: 2016-04-04 12:48:26
23

Ismerős nekem is az érzés azzal kapcsolatban, hogy megbámulnak titeket és beszólogatnak, azzal különbséggel, hogy nálunk engem néznek le, csak nem a bőrszínem miatt” – így kezdődik Indira álnevű olvasónk levele. Az inspirációt Hannaliza beszámolójából merítette, aki hétfőn arról írt nekünk, hogy egy afrikai migránsba szerelmes, és hogy gyakran megbámulják őket a srác bőrének színe miatt. Indira és barátja esetében nem a bőrszínben van különbség, hanem a testsúlyban, és Indira azt mondja, emiatt rengeteg inzultus éri. Mi elképedve olvastuk ezt az elkeserítő levelet – ön mit tudna rá válaszolni? Ha ön is tudna mesélni, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ebből a két körből áll egy randi egy 30-as nővel

április 2., 19:18 Módosítva: 2016-04-04 11:19:29
288

A válaszolni szeretnék erre a bejegyzésre. Én egy 30 éves (tehát az első csoportba tartozó) férfi vagyok” – kezdi a levelét Áron, arra a posztra utalva, amiben egy női olvasónk, Hajnalka korcsoportokra lebontva azt taglalta, milyen 30 feletti férfiakkal randizni. Áronra tehát ez a rész vonatkozott:

Az ideális jelölt kor szerint. Ha okos, kellően jóképű, törekvő, esetleg udvarias, úgy valószínűleg alig győz válogatni a hölgyek közt. Megszokta a rajongást és el is várja, de kis eséllyel akar még megállapodni. Persze, lehet, hogy ez a cél, csak annyira el van kényeztetve a nők által, hogy mindig azt gondolja, jön még jobb. Igaza van. És egyszer lesz egy szerencsés, akinél meg fog állni. De addig sokunk szívét töri össze.

Jól jön most, hogy Áron is megírta a másik oldalról, hogy számára milyenek ezek a randik, sőt, egy tanáccsal is szolgál a férfit kereső nők számára. Egyet ért? Mások a tapasztalatai? Ön is szívesen mesélne egy-egy tanulságos randijáról? Kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére, önre is kíváncsiak vagyunk!

Távolról sincs vége, olvasson még

5 kézzelfogható tipp kihűlés ellen pszichológustól

április 1., 15:50 Módosítva: 2016-04-02 09:03:16
24

Jó ideje a kihűlést vagy elhidegülést tekintik a kapcsolatok fő ellenségének: igazából a hűtlenkedésre is gyakran azért kerül sor, mert a szenvedélyes szerelem szép lassan kikopott egy huzamosabb ideje együtt élő pár életéből. Nemrég írt is nekünk egy olvasónk, aki elég szépen megfogalmazta, hogyan ment szép fokozatosan tönkre a kapcsolata úgy, hogy gyakorlatilag újra szinglinek érzi magát, pedig hivatalosan nem szakítottak.

Erin Leyba pszichológus a Psychology Today szerzője, és ő azzal foglalkozik most egy összeállításban, hogy mit lehet tenni az ellen, hogy egy kapcsolat kihűljön. Erre egyébként leggyakrabban 3 vagy 7 év után kerül sor, illetve 10-12 év után is nagyon gyakori. Öt dolgot emel ki a szakértő, közülük a cikkben az utolsót részletezi a legbővebben, de mi azért az első négyet se hanyagoljuk, mert elég jó tanácsok ezek: nem nagy általánosságok, hanem kézzelfogható, konkrét dolgok, amiket simán meg lehet csinálni, csak akarni kell.

Távolról sincs vége, olvasson még

Haverja farkát tetováltatta a combjára

március 31., 15:13 Módosítva: 2016-04-01 16:42:18
28

Mi az igazi, őszinte barátság, az örök életre szóló haverság jele és záloga?

Természetesen a faroktetoválás.

Mármint nem az, hogy a nemi szervre tetoválnak valamit, hanem hogy egy péniszt rajzolnak az illető lábára.

Ezt a következtetést abból a brit realityből vontuk le, amelynek címe Tattoo Fixers, azaz kb. Tetkószerviz, és amelyet a Channel 4 nevű csatorna készít és sugároz. Arról van szó, hogy emberek bemutatják ronda tetoválásaikat és szakemberek csinálnak belőlük jobbakat. Na ebben a műsorban már nem először kerül elő a haverségi faroktetkó. Az alábbi volt az első, még nem is annyira durva példa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézzen be egy dúsgazdag orosz üzletember fiának lagzijára!

március 30., 15:27 Módosítva: 2016-04-01 09:06:01
286

Azt már tudjuk, hogyan éldegélnek a dúsgazdag orosz gyerekek, most abba nyerhetünk bepillantást, hogy mi történik, ha egy ilyen gyerek felnő és szervez magának egy lakodalmat. Szaid Gucerjev 28 éves, menyasszonya, Kagyija Uzakhovsz mindössze 20 esztendős. A Daily Mailből vesszük az adatokat: a múlt hétvégén Moszkvában tartott esküvőjük lehet, hogy csak az első felvonás volt, és még lesz folytatás Londonban.

A photo posted by @_wedding_world on

A vőlegény apja, Mihail Gucerjev olaj- és médiacézár, vagyonát 6,2 milliárd dollár köré taksálják, ez 1711 milliárd, azaz 1,7 billió forint. Ebből az összegből sikerült valahogy 1 milliárd dollárnyit összekuporgatni az esküvőre, ez átszámítva 277 milliárd forint körül van. Igen, milliárd, nem milló. Az összeg túlzásnak hangzik – hogyan lehet ennyit költeni egyetlen lakodalomra? De megígérjük, hogy mire a poszt aljára ér, ön is hajlamos lesz elhinni, hogy esetleg tényleg megközelítették a szerény ünnepély költségei az egymilliárd dollárt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerelmét fotózza a világ körül, most a Ligetben

március 29., 15:39 Módosítva: 2016-03-29 22:12:25
159

Ebben a posztban Terrence Drysdale-t és Victoria Yore-t mutatjuk be önnek. Ők egy szerelmespár, floridaiak, de a világot járják, utazásukat pedig Follow Me Away című website-jukon örökítik meg. De ők nem csak sima turistafotókat lőnek, hiszen Drysdale hivatásos fotós, Yore pedig modell, ez pedig meg is látszik a végeredményen. Jelenleg Budapesten vannak, a legutóbbi képük helyszíne valószínűleg önnek is ismerős lesz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerelmem egy migráns

március 28., 20:55 Módosítva: 2016-03-29 14:13:10
66

Ő egy huszonéves egyetemista srác, én pedig válófélben lévő harmincas nő vagyok... két kicsi gyerekkel” – ez áll Hannaliza levelének a bevezetőjében bemutatkozásként. Sok mindent hallottunk már a migránsokról, Hannaliza tőmondatokból építkező levelét olvasva azonban egy olyan szemszögből láthat egy migráns férfit, amilyenből valószínűleg még sosem. Ahogy szoktuk, a részleteket megváltoztattuk, hogy a szereplőket a valódi életben ne lehessen beazonosítani, de a lényeg érintetlen: ez egy elképesztő szerelem története. Ön is mesélne? Kérjük, tegye! Írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Válóok: dagadt elefántnak hívta házastársát

március 28., 11:15 Módosítva: 2016-03-28 19:44:07
3

Azt írja a BBC, hogy a delhi legfelsőbb bíróság megfellebbezhetetlenül kimondta: érvényes válóoknak számít, ha valakit dagadt elefántnak hív a házastársa. (Vagy máshogy terrorizálja a lelkét.)

Ezt az indoklást egyébként 2012-ben már elfogadta a bíróság egy férfi esetében. Érzelmi kegyetlenségnek minősítették, hogy a 35 éves, 100 kilós urat így nevezte a felesége, és megalázta, amiért nem volt képes beteljesíteni a szexuális vágyait. Ezzel most már a lehető legmagasabb szinten is kimondták, hogy a házastársnak érzelmi megrázkódtatást okozni, önértékelését rontani annyira randa dolog, hogy az ilyen ne csodálkozzon, ha otthagyják.

A történet női szereplője akkoriban nagyjából annyival intézte el a dolgot: az nem is úgy volt. Érvelését tehát érthető okokból söpörték le.

 

A társkereső férfiak 3 nagy típusa kor szerint

március 27., 16:36 Módosítva: 2016-03-29 08:59:14
63

Egyre több olyan cikket olvasni, amely a társkeresés témakörét boncolgatja. Mivel érintett vagyok a kérdésben, így szívesen olvasom is ezeket. Érdekes látni, hogy más nézőpontból ki hogy éli ezt meg. Én most arról szeretnék mesélni, ahogy mi, 30-as nők látjuk ezt” – ezzel a bevezetővel indítja levelét Hajnalka, akinek a leveléből azt találtuk a legérdekesebbnek, hogy a társat kereső férfiakat hogyan osztja három korcsoportra, és hogy melyik csoportra mit talál jellemzőnek. Ön szerint találóak ezek a kategóriák? Ha elolvasta Hajnalka levelét, kérjük, írja meg ön is tapasztalatait vagy saját történetét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Orál után azt mondta, nem fog megcsókolni, mert nem higiénikus

március 26., 16:15 Módosítva: 2016-03-28 08:05:38
64

Olvasgattam a leveleket a Randiblogon, gondoltam, megosztom én is eléggé rossz tapasztalatom” – viszonylag rég kaptunk beszámolót rosszul sikerült randiról, de most jött egy, és ha önnek is eszébe jut egy saját hasonló sztori, mindenképpen írja meg a Randiblog e-mailcímére! Az alábbi történetet Mánueltől kaptuk, aki nagyon sokat utazott egy randevúért, ami nem kezdődött jól, viszont sajnos még rosszabbul végződött. De legalább Mánuel gazdagabb lett egy tapasztalattal, sőt, nem csak ő, hanem mi is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Roma melegesküvő volt a Deák téren

március 25., 16:20 Módosítva: 2016-03-26 19:30:30
434

Egy fontos dologra kívánták felhívni a figyelmet a szervezők ezzel a provokatív eseménnyel.

Találja ki, hogy ennek a nőnek mije 19 kilós!

március 24., 12:20 Módosítva: 2016-03-25 16:15:21
14

Ha az embernek van egy extrém hobbija, ami rengeteg időt és energiát emészt fel, az könnyen rátelepszik a kapcsolatára. Ebben a posztban Asha Mandelát mutatjuk be abból az apropóból, hogy végre talált valakit, akinek ugyanaz az extrém hobbija van mint neki – ők tényleg egy tökéletes párnak tűnnek.

Asha Mandela 50 éves és Floridában él. Szerelme Emmanuel Chege, aki Kenyából származik és akivel három éve az interneten keresztül ismerkedtek össze. A férfi már csak azért is érdeklődött Mandela iránt, mert foglalkozását tekintve fodrász. Hogy ez miért fantasztikus, az azonnal világos lesz, ha megnézi a képeket. A sztori részleteit alább találja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Férjhez ment a spermadonorjához

március 23., 15:58 Módosítva: 2016-03-24 13:07:46
87

Egy szokásos szerelmi történet úgy szokott kinézni, hogy két ember megismeri egymást, szerelmesek lesznek, aztán összeházasodnak és gyerekük lesz. Előfordul, hogy a gyerek a házasságkötés előtt csúszik be, de Aminah Hart és Scott Anderson esetében nehogy a házasságkötés előtt megvolt már a közös gyerek: a baba előbb megszületett, mint hogy szerelmesek lettek volna egymásba. Sőt, még az előtt, hogy megismerték volna egymást.

Igen, ez úgy lehetséges, hogy a férfi spermadonor volt – részleteket a Nine MSN cikke alapján alább foglaljuk össze, képeket a párról itt találhat.

1415529396850
Távolról sincs vége, olvasson még

Hajléktalanújságot árult, így talált magának feleséget

március 22., 12:55 Módosítva: 2016-03-23 14:26:26
30

Egy nagyon megható történet jött szembe mára, hogy legyen valami szívmelengető is a terrortámadás hírei után. Egy férfi, bizonyos Jack Richardson éppen a Big Issue című hajléktalanújságot árulta Bristolban, amikor találkozott Toni Osborne-nal, és megpróbált neki eladni egy példányt a magazinból. A nő nem vásárolt, de a sztorinak ezzel nem lett vége, sőt, íme, Richardson és Osborne a hétvégén házasságot kötött! Alább a részletek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kutya vs lánykérés: 1-0

március 21., 16:19 Módosítva: 2016-03-22 21:52:19
8
View post on imgur.com

Az elmúlt napok egyik legnépszerűbb gifje volt az Imguron a fenti felvétel, amit egy leendő vőlegény indított be, hogy a lánykérést megörökítse, és amit a lelkes kutya állított le. Mármint maga a lánykérés feltehetőleg lezajlott így is, csak videó nincs róla. Nem baj, kasszíroztak viszont több, mint 12 ezer imgurpontot, tudja ön, hogy ez micsoda hatalmas tőke, aminek felhalmozásáért más júzerek hónapokig-évekig gürcölnek?! Nem tudja? Önnek van igaza. Viszont nem ezt az egy lánykérést mutatjuk, mert ha nem muszáj, háromig meg se szoktunk állni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Small talk, joint és szex, zuhany, small talk, viszlát!

március 20., 18:37 Módosítva: 2016-03-21 15:26:34
3

Az olvasók segítségét szeretném kérni” – így kezdődik az alábbi levél, ami a héten érkezett a Randiblog inboxába valakitől, akinek a Klaudia álnevet adtuk. Klaudia a szeretőjével való viszonya miatt érzi magát bajban, és azt reméli (és vele együtt mi is), hogy a Randiblog olvasói között talán lesz valaki, aki volt már hasonló helyzetben, és esetleg tud valamit mondani arra, hogy mit lehet kezdeni egy ilyen szituációval. Ha önnek eszébe jut valami, kérjük, azonnal írja meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerető voltam egy csajnál, akinek a pasija kőbunkó

március 19., 19:13 Módosítva: 2016-03-20 20:22:02
74

Kedves Arabella, bár azt mondod, normális férfia vágysz, ez valójában nem igaz...” – az alábbi levél megint egy olyan témát fogalmaz meg, ami rengetegszer szóba került már ebben a blogban. A héten is mutattunk egy srácot, aki szórólapon sérelmezte, hogy a nők átnéznek rajta és a bunkókat favorizálják, hát az alábbi levél beküldőjének, Bánknak szintén ugyanez a véleménye. Szerencsére egy-két rövid és érdekes sztorit is beküldött, hogy mondanivalóját alátámassza, így válaszol ő Arabellának, aki azt sérelmezte ebben a korábbi posztban, hogy nincs sehol egy normális férfi. Ez a vita valószínűleg soha nem fog lezárulni, szóval kérjük, írja meg ön is meglátásait és tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére! Ön mit válaszolna Bánknak?

Távolról sincs vége, olvasson még

5 tévhit szexről-párkapcsolatokról, amit sok pszichológus is oszt

március 18., 15:45 Módosítva: 2016-03-19 21:43:48
27

David J Ley egy amerikai klinikai pszichológus, akinek a szakterülete a szexualitás. A Psychology Today oldalán írja, hogy gyakran felügyeli olyan kollégáit a világ körül, akik nem szakértői ennek a területnek, és gyakran hall tőlük bizonyos tévhiteket, amiket pedig szerinte el kéne felejteni. Persze nem csak pszichológusoknak és pszichoterapeutáknak fontos, hogy tudjanak ezekről a dolgokról, szóval akkor is olvasson tovább, ha ön nem különösebben képzett ezen a területen – az alábbi 5 dolog garantáltan mindenkinek hasznos és érdekes.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ön találkozott már nagymamával a Tinderen? Ő pl. fent van!

március 17., 16:51 Módosítva: 2016-03-18 10:44:49
16

„Ilyen is van” rovatunk bemutatja:

Íme Gaynor Evans, a tinderező nagymama.

Gaynor Evans 56 éves, két házasságon van túl, gyerekei felnőttek már, sőt, van három unokája is. Az angliai Enfieldben él, és olyasmivel múlatja üres óráit, amivel a sztereotípia szerint az üresfejű, húsz éves, hidrogénszőke plázacicák szokták: pasizik és szexel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tacepaón szólt be az őt visszautasító nőknek

március 16., 16:49 Módosítva: 2016-03-17 19:22:03
11

Jó sokszor előkerült már a Randiblogban az a téma, hogy a nők a rendes és normális pasikra rá se hederítenek, és úgy tűnik, ez a jelenség nem csak itthon frusztrálja az önmagát rendesnek tartó férfiakat, hanem Amerikában is. A Tumblerről terjedt el és a Twitteren lett népszerű az alábbi, női kollégium ajtajára kiragasztott üzenet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Meghalt a néni férje, párnát csináltak az ingéből

március 15., 19:20 Módosítva: 2016-03-16 14:41:47
98

John és Joyce Beckett egy brit házaspár voltak, 70 évig éltek házasságban, pár évvel ezelőtt beköltöztek egy otthonba. A férj 91 éves korában nemrég hunyt el, ami hatalmas megrázkódtatás volt a 93 éves özvegynek. Hogy a fájdalomban egy picit segítsenek neki, az otthonban dolgozók a Pinterestről lopott ötlettel csináltak neki egy emlékpárnát – azaz egy párnát a bácsi egyik ingéből. A párnán egy felirat is van:

Annak idején sokat hordtam ezt az inget. Amikor átöleled, tudd, hogy ott vagyok veled

A hosszú hétvége legmeghatóbb fotói ezek, nézegesse őket szeretettel!

Nem értette, miért nem jelöli vissza egy csaj sem a Tinderen

március 14., 15:24 Módosítva: 2016-03-16 08:15:51
28

Ez már megint egy olyan poszt, amiben egy ex áll bosszút egykori szerelmén – a legutóbbi hasonló sztoriért kattintson ide. A lényeget ez a Facebook-poszt tartalmazza, a lényeg az, hogy bizonyos Benjamin Hurley nem értette, hogy a Tinder társkereső appon miért nem áll vele szóba egy lány se. Aztán egyszercsak lecsekkolta saját profilját és ezt látta:

Not been on tinder for a while. Go on to find this, the ex has Hacked me account

Távolról sincs vége, olvasson még