horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A Tinder amatőr a régi vágású urakhoz képest

jv
2016. december 25., 16:02 Módosítva: 2017-01-03 16:56:01
80

Doktorka édes! Mit gondol maga édes, azt hiszi, hogy nekem angyali türelmem van? Holnap este várja Ő. 

– olvasható az Országos hírlap 1897-es karácsonyi számának üzenőfalán. 

Amikor a Facebook még sehol sem volt, amikor az emberek nem egy gombnyomással üzengettek, akkor ez volt a módi. A pestiek leveleztek, vagy a hírlapokban cseteltek. Újságot mindenki olvasott, célba ért a randi. Megvolt a romantikája.

Illetve ezt hisszük, na meg Jane Austin is azt tanította, hogy a 18. század végén és a 19. században az urak egészen máshogy udvaroltak. A Tinder elbújhat a Darcyk mögött. Papíron. 

A Tinderen általában nem szerelmet, inkább szexet keres és talál az ember. Kivételek persze vannak, ahogy régen sem minden házasság köttetett érdekből. De álljunk meg egy szóra! Azért mert a tehetősebb polgárok kalapot hordtak az 1890-es években, még nem lett belőlük romantikus hős. Csak éppen máshogy fogalmazták meg, hogy idős úr támogatna csinos hölgyet, vagy gazdag férfi keresi házias szexistennőjét. Házasodni kellett, ha nem szerelemből, akkor érdekből, hogy legyen egy biztos pont, ha el kell hagyni a szülői házat. Vagy ha férfiaknál időszerű a családalapítás. 

Összehasonlításképp a századfordulón megjelenő Országos hírlap társkereső hirdetéseihez válogattunk Tinderes bemutatkozásokat. Az egyik vége általában a templomban végződött, a másik az ágyban. 

A újsághirdetések szövegén nem változtattunk, meghagytuk az elütéseket, régies írásmódot. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Nézőseregünk lett, akik még egy tányér kaját is küldtek

2016. december 24., 17:50 Módosítva: 2017-01-04 15:20:34
4

Egy korábbi posztunkban arról volt szó, hogy kinek milyen volt élete legjobban sikerült randija. Amilyen sokszor szoktunk leveleket kapni rémálomra emlékeztető randikról, ahhoz képest kicsit aggasztó, hogy erre a posztra viszont mindössze egyetlen, rövid válasz érkezett, az alábbi, Ádámtól.

Biztató azonban, hogy Ádám sztorija viszont annyira jó, hogy már attól szebbnek tűnik az egész világ, hogy tudja az ember, hogy ez egyszer valahol, valakivel megtörtént. Szükségünk van romantikára és szép történetekre, ha önnek is van ilyenje, kérjük, írja meg nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

70 évet vártak a saját esküvői fotójukra

2016. december 24., 10:31 Módosítva: 2016-12-25 20:31:55
14

Ferris és Margaret Romaire 1946-ban házasodtak össze, ám mivel a nagy napon nem volt fotós, így nem készülhettek el a ma már nélkülözhetetlennek tekintett esküvői képek. Az idős pár házasságának 70. évfordulójára viszont unokájuk, Amanda Kleckley egy igazi meglepetéssel készült: megszervezett nekik egy fotózást, ahol megörökítették nagyszülei elmaradt esküvői felvételeit - írja a Boredpanda

Távolról sincs vége, olvasson még

Kíméletlenül őszinte szöveggel keres párt egy kerekesszékes regényíró

2016. december 24., 08:11 Módosítva: 2016-12-25 20:31:55
49

Ennek a posztnak az elkészültekor már több mint háromezren osztották meg a Facebookon Láng Attila D. bejegyzését, amiben a tolókocsis regényíró társat, házastársat keres magának. A 45 éves férfi írása nem azért érdekes, mert mozgáskorlátozottként szeretne szerelmi életet élni - hiszen ez teljesen normális és természetes igény -, hanem mert kíméletlenül őszintén és nyíltan beszél magáról, az életéről, hibáiról és vágyairól. 

langattilad
Távolról sincs vége, olvasson még

Hajnalban ránézett a telefonjára és tömérdek hívás, zömmel a nejétől

2016. december 23., 18:09 Módosítva: 2016-12-25 20:31:52
14

Szoktam olvasni a rovatot. Nem gondoltam, hogy egyszer eljön az az idő, amikor én is eljutok arra a pontra, hogy megírom a saját történetem. Teszem ezt azért, mert talán így valaki, aki hasonló helyzetben van és olvassa a történetem, elgondolkodik, és a saját érdekében velem ellentétben majd tud jól dönteni” – Viktória álnevű olvasónk története következik alább.

Egy munkahelyi kapcsolatról van szó, ami már önmagában nehezített pálya, de itt alapvetően nem is ez volt a fő baj, elsősorban máson múlott a dolog: a férfi nős volt. Ön is volt már hasonló helyzetben, mint Viktória? Volt viszonya olyasvalakivel, aki kapcsolatban élt? Ön hogyan döntött? Meddig mentek el? Mik a tapasztalatai? Ha elolvasta Viktória levelét, kérjük, meséljen ön is, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A fotós megörökítette, ahogyan átölelt az idegen fiú

2016. december 22., 20:30 Módosítva: 2016-12-25 20:31:32
7

Az egész történet több évvel ezelőtt kezdődött, egy határon túli városban. 25 évesen éppen egy nagyon hosszú, 8 éves párkapcsolat lezárása után voltam. Először tapasztaltam meg az igazi szinglilét mibenlétét, fergeteges bulikba jártam, közösségi életet éltem, és minden kötelezettség nélkül ismerkedtem srácokkal. Köztük volt Zénó is, akitől a történet szól” – persze az alább olvasható levél beküldője nem csak a srácról mesél, hanem saját magáról is, pontosabban kettejükről, a kettejük kapcsolatáról.

Zénó a második nagy szerelme volt Ninának, a levél beküldőjének, de remélhetőleg mondani sem kell, hogy igazából egyiküknek sem ez a neve. Nina és Zénó kapcsolata már régóta válságban volt, amikor fatális véletlenek sorozata fordította még rosszabbra a dolgokat. Vagy talán így volt jobb? Ön mit gondol? Van önnek is hasonló története? Mindenképpen írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem találtuk volna ki, hogy ezt a fotót milyen apropóból posztolták

2016. december 22., 18:25 Módosítva: 2016-12-25 20:31:34
23

Egy romantikus fotót posztolt nemrég valaki a Redditre egy meghitten ölelkező párról, ez látható alább. A képben első pillantásra nincs semmi különös, de amikor megláttuk, hogy milyen apropóból osztotta meg ez a valaki a képet, akkor eléggé meglepődtünk, és ahogy nézzük a képhez érkezett kommenteket, ezt tette a júzerek jelentős hányada is. Hát ön?

Távolról sincs vége, olvasson még

Búcsúlevelében megüzente, hol az exbarátnője karácsonyi ajándéka, aztán öngyilkos lett

2016. december 22., 11:27 Módosítva: 2016-12-25 20:31:28
126

A 20 éves Kieran Lister nem bírta feldolgozni, hogy két év után elhagyta a barátnője, ezért öngyilkos lett, ám még mielőtt véget vetett az életének, a Facebookon búcsúzott el mindenkitől - írja a Metro. Példáját semmi esetre se kövesse!

A fiatal srác december 12-én tette közzé az üzenetét, mondván, hogy nem tudja többé, hogy mit tegyen, hangsúlyozva, hogy ez nem a lány hibája. Bocsánatot kér mindenkitől, akiket cserben hagyott, mindemellett pedig kéri a Facebookot, hogy ne távolítsa el posztot,

hátha az üzenet felnyitja azok szemét, akik a boldogságot keresik. 
Távolról sincs vége, olvasson még

Anyámékhoz mentem, hogy addig a másik barátnőjével legyen

2016. december 21., 18:23 Módosítva: 2016-12-25 20:31:16
70

Régóta gondolkoztam én is, hogy írok a Randiblogra, mivel mindig olvasom. Szinte mindegyik történetben felismerem magam. Voltam mindenféle szerepben. A hűséges, a hűtlen, a hálás, a hálátlan, a szerető, a megcsalt stb. Próbálom összefoglalni a történetem, mert nagyon hosszú és nem biztos, hogy belefér egy posztba” – ez a bevezető tartozik az alábbi levélhez. Petrától kaptuk az év egyik legmegrázóbb levelét, ha elkezdi olvasni, hamarosan világos lesz önnek is, miért tettünk 18+-os figyelmeztetést ez elé a poszt elé.

Petra egy jóval idősebb férfiba volt szerelmes hosszú ideig, és levelében azt részletezi, hogyan tette tönkre ez a kapcsolat lelkileg, és mennyi fizikai szenvedést élt át a férfival töltött évek alatt. Szomorú tény, hogy ilyen kapcsolatok valóban léteznek, valószínűleg több ilyen van, mint gondolnánk. Petra üzenete egyértelmű: ki kell lépni ezekből a viszonyokból minél korábban. Ha önnek is van tapasztalata, esetleg saját története, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Összejött két rivális lány a Nagy Ő-ben

2016. december 21., 14:54 Módosítva: 2016-12-25 20:31:11
12

Ha önnek véletlenül nem rémlene, kezdjük azzal, hogy mi is ez a Nagy Ő című reality, ami ennyire furcsa eredményt produkált most. Szóval ez egy elég régi, de nyugaton töretlenül népszerű formátum, aminek az alapötlete, hogy van egy borzasztóan kívánatos valaki, a Nagy Ő, aki társat keres, és az ő kegyeiért verseng egy csapat kérő. A Nagy Ő válogat a kérők között, adásonként szór ki közülük egyet-egyet, aztán a végén marad egyvalaki, akivel elvileg szerelmesek lesznek egymásba.

Hogy ez a koncepció mennyire abszurd, azt idén ősszel a Nagy Ő melegverziója is megmutatta, de a műsor Bachelor címen futó ausztrál verziójában, úgy néz ki, tényleg termett egy igazi kapcsolat. Ebben a műsorban az alábbi Richie Strahan volt a Nagy Ő, az ő kegyeiért versengtek a csajok epizódról epizódra.

A műsor legnagyobb meglepetése azonban az volt, hogy az egymással versengő lányok közül is összejött kettő, Tiffany Scanlon és Megan Marx.

A photo posted by Megan Marx * (@megan.leto.marx) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Még egy utolsót belém tudott rúgni, mielőtt letiltott Facebookon

2016. december 20., 20:23 Módosítva: 2016-12-25 20:30:55
17

Emiliána levelét olvasva jött meg az ihlet, hogy én is írjak” – így kezdi a levelét az alábbi sorok beküldője, akinek a Teofila álnév jutott. Teofila először két rosszul sikerült kapcsolatot ír le, amik érthető módon igencsak megtépázták az önértékelését, de ez a levél attól különleges, hogy Teofila ezek után fel tudott állni és most már boldog kapcsolatban él. Hogy hogyan, az alább derül ki. Kérjük, ha ön is tudna mesélni, vagy ha megosztaná véleményét vagy tapasztalatait, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagynénje telefonszámával próbált csajozni

2016. december 20., 09:25 Módosítva: 2016-12-25 20:36:59
4

Elijah, egy amerikai kisfiú a bizonyíték arra, hogy a szerelem kortalan, és igenis komolyan kell venni egy gyerek ilyen irányú érzelmeit is. Egy Twitter-felhasználó töltött fel egy felvételt, amin kisiskolás unokaöccse meséli el, mekkorát csalódott egy kislányban, az egyik diáktársában. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Úgy érzem, hogy elárulnak

2016. december 19., 21:37 Módosítva: 2016-12-25 20:36:57
5

25 éves, egyetemet végzett, csinos, okos, kedves lány vagyok” – így mutatkozik be az alábbi levél beküldője. A nevét nem mondja, de nem is kell, úgyis adunk neki álnevet mi: azt, hogy Violetta. Violetta lassan egy éve van egy kapcsolatban, és eleinte minden csodálatosan szépnek tűnt, de aztán feltűnt valaki a színen, méghozzá a srác exe. Mit tegyen ebben a helyzetben Violetta? Mire lehet számítani? Hogyan kell viselkedni? Nem könnyű szituáció, nem könnyű kérdések – ha önnek vannak tanácsai vagy tapasztalatai, kérjük, ossza meg velünk őket, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiszerettem belőle, mert a fenekén lett egy kis zsír

2016. december 18., 18:30 Módosítva: 2016-12-19 17:38:12
80

A probléma, amit szeretnék megosztani az olvasókkal, valószínűleg csak egy szűk réteget érdekel, de azt nagyon. Gracián vagyok, 21 éves, és korom ellenére mindenféle egoizmustól mentesen kijelenthetem, hogy nagy szerencsés vagyok a karrier és a párkapcsolatok terén is abban az értelemben, hogy mindig nagyon nívós párjaim voltak. 18 éves korom óta önellátó vagyok és korosztályomhoz képest nagyon magas, magam által megtermelt egzisztenciákkal rendelkezem, ezt belső baráti köröm és az ismerőseim is tudják, noha soha nem nagyképűsködöm, még autóm sincs, mert egyszerűen szükségem nincs rá.”

A fenti bevezetővel kaptunk egy levelet a Randiblog e-mailcímre. Egy ilyen bekezdés után felmerül az emberben, hogy eddig úgy néz ki, hogy Graciánnak minden szempontból tökéletes az élete, akkor miért ír nekünk levelet? Hát természetes azért, mert az övé sem tökéletes, de hogy pontosan mi a probléma, az alább derül csak ki: a lényeg az, hogy Gracián úgy érzi, nem képes egy rendes, hosszú távú kapcsolatra, túl könnyen ráun a kapcsolataira. Miért lehet ez? Különleges anyagi helyzete miatt? Vagy valami más az ok? Ha önnek van véleménye vagy tapasztalata, kérjük írjon nekünk ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Magyar fiúért utazott 2300 km-t egy mexikói lány

2016. december 18., 12:30 Módosítva: 2016-12-19 16:53:23
210

Már több mesébe illő, romantikus vagy épp különleges történetet olvashattunk a Daily Mail jóvoltából, és most meglepődve vettük észre, hogy az egyik friss sztori magyar vonatkozású.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha ez így folytatódik, sosem lehet övé lány

2016. december 17., 20:03 Módosítva: 2016-12-18 21:22:20
6

A történetem hétköznapi az olvasónak, különleges nekem” – írja története bevezetéseképpen Lázár, de ezen a ponton rögtön vitatkoznunk kell. Annyiban ugyanis nekünk sem hétköznapi az ő története, hogy Lázár első szám harmadik személyben mesél önmagáról, mintha ez az egész valaki mással történt volna meg.

Persze egy pillanatig sem hibáztatjuk, hogy próbálja magától távolítani a történteket és az érzéseit, nagyon nehéz helyzetben van most ugyanis egy munkahelyi szerelem kapcsán. Olvassa végig a történetet, aztán ha úgy érzi, ön is szívesen mesélne, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az asztalon volt egy mappa egy nő cicis-popsis képeivel

2016. december 16., 21:38 Módosítva: 2016-12-18 07:21:14
5

Régóta olvasom a Randiblogot. Jó tudni, hogy más is hasonló cipőben jár, vagy tanulni mások hibáiból. Most én is többek között ezért írom meg a történetem, hogy más ne kövesse el ezeket a hibákat, illetve kíváncsi lennék a véleményekre is” – ennyi bevezetőt írt a történetéhez az alább közölt levél beküldője, Eta. Egy újabb munkahelyen kezdődött kapcsolatba kapunk ebben a posztban bepillantást, de igazán attól lebilincselő ez a történet, hogy rengeteg kérdést felvet bizalommal, önbizalommal és féltékenységgel kapcsolatban.

Eta maga is választ keres ezekre a kérdésekre, szóval ha ön úgy érzi, tudna mit válaszolni, lenne mit mesélnie, kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A haverjaimmal fogadtam, hogy 6 hónap után meglesz

2016. december 15., 21:45 Módosítva: 2016-12-17 14:29:37
28

Valérnak hívnak, inkognitót kérek én is, már régóta olvasgatom a különböző történetekről a Randiblogot” – természetesen a bevezetőben sem Valér igazi neve szerepel már, hanem mint mindenkinél, nála is álnevet használunk.

Nagyon szeretjük a munkahelyi kapcsolatokról szóló történeteket, és arról is mindig érdekes olvasni, hogy a korkülönbség milyen nehézségeket okozhat a szerelemben – hát Valér történetében mind a két dolog felmerül, ráadásul olyan felállásban, amiről ritkábban hall az ember. A tipikus az, hogy az idősebb, férfi főnöknek tetszik meg fiatalabb, női beosztottja, most azonban nem erről van szó.

Valér tanácsot kér, hogy mit tegyen ebben a helyzetben – ön mit mondana neki? Van hasonló tapasztalata? A Randiblog e-mailcímére küldje be válaszát vagy saját sztoriját!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hevesi Kriszta: A megcsalás gyakori, nem feltétlenül kell bevallani

2016. december 15., 14:25 Módosítva: 2016-12-17 14:29:32
224

Hevesi Kriszta szexuálpszichológussal beszélgettünk a napjainkat érintő párkapcsolati kérdésekről, leginkább a blogon előfordult témákkal kapcsolatban. Így az olvasói levelek után most szakmai oldalról is megismerhetik a megcsalás és a tinderes randik hátterét.

A Velvet randiblogjának több olyan olvasói levél is érkezett már az elmúlt időszakban, amiből egyértelműen látszik, hogy sok olyan 22 és 30 év közötti fiatal van, akinek még nem volt párkapcsolata. Minek tudható ez be?

Számos olyan illúziónak vagyunk az áldozatai, amelyek elsősorban az internetnek köszönhetők. Kiemelt szerepe van ebben a közösségi oldalaknak, amelyek például azt a képet tárják elénk, mintha Magyarország egy buliközpont lenne: itt mindenki gyönyörű, soha nem dolgozik, csak eszik, iszik, csupa vidámság az élete. Közben elfelejtjük, hogy ezek ugyanazok a fáradt arcok, akik mellett unottan elsétálunk az utcán. Egy idő után persze azt is elhisszük, hogy bárkit is érdekel a reggelink. A social média ontja felénk a lehetségesnek hitt partnerek korlátlan számát, így ezáltal a saját párkapcsolatunkat kevésbé is becsüljük meg. Az elköteleződés is nehezebben megy, hiszen az egy olyan döntés, amely egyben lemondást is jelent mindezen kiváló lehetőségekről, egyetlen személy kedvéért.

Ehhez mennyiben tesz hozzá a Tinder?

A randiapplikációk is felgyorsítják az ismerkedést, aminek két vonzata van. Az egyik az, hogy nehezebben alakul ki érzelmi kötelék, mivel elsősorban a külcsínre fókuszálunk. Másrészt pedig bele is fáradhatunk a fényképükre olykor nem is hasonlító partnerekkel való randevúk sorozatába. Emellett, ahogy az applikációt eredetileg gyors szexre tervezték, amit gyakran be is tartanak a felek, kimarad az ismerkedés jó néhány szükséges lépcsőfoka. Hiszen ne felejtsük el, hogy a bizonytalanság, az izgalom fűti és táplálja a szenvedélyt, míg így, fejest ugorva a dolgokba, nincs is idő a valódi vonzalom kialakulására. A paradox pedig az, hogy erről nagyon sokszor a férfiak panaszkodnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha kimegyek utána, lehet, hogy örökre boldogtalan leszek

2016. december 14., 20:58 Módosítva: 2016-12-15 21:51:32
15

Nem is igazán tudom, hol kezdjem. Nem tudom, mit tegyek, mi legyen a jövőmmel, ezért írok, hátha az olvasók okosabbak nálam” – így kezdődik Derzs levele, úgyhogy kérjük, figyelmesen olvasson, hiszen a levél beküldője kifejezetten kéri, hogy akinek van tanácsa, segítsen. A poszt aljára odatettünk egy szavazógépet is azoknak, akik most nem érnek rá kifejtős választ adni, pedig minden bizonnyal azt érdemel az alábbi dilemma. Ön szerint mit tegyen Derzs ebben a szituációban? Ön volt már hasonló helyzetben? Hogyan döntött? Kérjük, küldje be válaszát a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennél kínosabban nem is lehet összefutni egy egyéjszakás kaland után

2016. december 14., 11:03 Módosítva: 2016-12-15 21:51:36
49

Sokaknak tűnik izgalmasnak az egyéjszakás kaland gondolata, a kötöttségek nélküli, spontán, szórakoztató szex lehetősége, és a tudat, hogy úgysem látja többé az illetőt.

Na de mi van akkor, ha mégis?

A Your Tango összegyűjtött pár olyan esetet a Whisper nevű, vallomásgyűjtő oldalról, amikor az internetezőkkel megtörtént az, amitől mindenki tart: az egyéjszakás kaland véletlenszerű felbukkanása. Ezekből szemezgettünk, és hogy ne csak külföldi történetek legyenek, megkérdeztük olvasóinkat is, akiknek közel olyan meghökkentő élményben volt részük. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Jött valaki, akiért megérte évekig szinglinek lenni

2016. december 13., 18:06 Módosítva: 2016-12-14 19:04:55
24

Ugye mennyire szeretjük azokat a tinderes sztorikat, amikor az ígéretesen (vagy már eleve gyanúsan) induló randi szép lassan rémálomba fordul? Hát ez a következő történet pont nem ilyen lesz. Alább Luciána beszámolója olvasható, és ő azért írt nekünk, hogy ellenpéldát is hozzon: igen, a társkereső appokon is terem néha romantika. Önnek is van ilyen tapasztalata? Vagy inkább rosszul sikerült randijairól tudna mesélni? Mindkét esetben várjuk a levelét a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Te csak dugni akarsz, ugye?

2016. december 12., 22:05 Módosítva: 2016-12-14 16:42:45
31

Az én esetem nem gondolom, hogy egyedi lenne, mégis most kerületem először ilyen helyzetbe, és nem tudom, mi lenne a helyes megoldás ” – Gabriella álnevű olvasónk ezzel a levelével tanácsot kér. Még gyakorlatilag semmi sem történt, még, de Gabriella már most rosszul érzi magát egyik kollégájával kapcsolatban.

Mit tegyen? Belemenjen? Ne menjen? Egy szavazódobozt is elhelyeztünk ebben a posztban legalul, ahol egyetlen klikkeléssel is elmondhatja a véleményét, de egy ilyen összetett kérdésre egyetlen szóval igazából nem lehet rendesen válaszolni. Szóval inkább írjon nekünk e-mailt a Randiblog szokásos címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szeretkeztünk a szabadban, az egyetemen, de végig egy patkány voltam

2016. december 11., 16:53 Módosítva: 2016-12-14 16:42:06
28

Történetemet megpróbálom rövidre fogni, bár 9 hónap élményét és szenvedését nehéz most néhány sorba önteni. Azért is írok nektek, mert talán magamban így tudom lezárni azt, ami fizikailag már 2 éve lezártnak tekinthető, de bennem még mindig frissen élnek az élmények és legfőképp hiányoznak azok.

Egy kapcsolaton kívüli viszonyról lesz szó, és az elején leszögezem, hogy patkány dolog, amit csináltam, de másik oldalon pedig rettenetesen élveztem” – tökéletes bevezetőt írt az alábbi levél beküldője ehhez a történethez, nekünk csak annyi maradt hátra, hogy adjunk neki egy álnevet: úgy fogják őt nálunk hívni, hogy Damáz.

Damáz jól tudja, hogy mi lenne a helyes, és a levele befejezéséből úgy tűnik, mintha most végre egy elhatározásra jutott volna. Ön mit tenne, mit tett volna a helyében? Volt már hasonló helyzetben? Írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy menhelyi kiscicával kérte meg barátnője kezét

2016. december 11., 14:13 Módosítva: 2016-12-14 16:42:03
3

Katherine és Jerad 2014-ben Hálaadás napján találkoztak először egymással, és egyből tudták, hogy az igaziak egymás számára. Mindketten rajonganak a macskákért, ezért nemrégiben úgy döntöttek, hogy örökbe fogadnak egyet. A férfi viszont sokkal különlegesebbé szerette volna tenni azt a napot,  ezért titokban arra készült, hogy a menhelyen kéri meg a szerelme kezét - írta a Love Meow nevű oldal.

Távolról sincs vége, olvasson még

Pornósztárból tisztes feleség lett egy thaiföldi lány

2016. december 11., 10:22 Módosítva: 2016-12-14 16:41:55
218

Nong Nat 31 évvel ezelőtt Kejsarin Chaichalermphol névvel született, és a pornózás kedvéért vette fel rövid és egyszerű művésznevét. A thaiföldi lány hatalmas népszerűségnek örvend az interneten, úgyhogy a rajongók teljesen kiakadtak, amikor bejelentette, hogy visszavonul.

A visszavonulás oka pedig az, hogy 2012-ben férjhez ment egy 70 éves amerikai milliomos építészhez, és most készen áll arra, hogy a beteg férfi mellett elkötelezze magát. 
Távolról sincs vége, olvasson még

A telefonja le van követve valamilyen módon

2016. december 10., 17:28 Módosítva: 2016-12-14 16:41:44
9

Az internetet böngészve akadtam rá egy 2013-as cikkre az „Elnyomott férfiakról”. Kutakodásom oka az volt, hogy szembekerültem egy olyan problémával, amivel nem tudok egyedül megbirkózni, nem tudom, mi tévő legyek” – Györe álnevet kapta a fenti bevezetővel kezdődő levél beküldője. Györe a mostohatestvérével való viszonyáról ír, ezzel kapcsolatban kér tanácsot, bátyja ugyanis összejött egy lánnyal, aki féltékenykedésével teljesen felforgatta a férfi életét. Györe segíteni szeretne testvérének, de nem tudja, hogyan. Ön szembesült már hasonló helyzettel? Van ötlete arra, hogy mit lehet ilyenkor csinálni? Ha igen, kérjük, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Expasija nevében csinált kamuprofilt és zaklatta saját magát

2016. december 10., 07:54 Módosítva: 2016-12-14 16:41:31
42

Nagyon meredek sztorival rukkolt elő a napokban a Washington Post: egy huszonöt éves kaliforniai nő olyan szinten bekattant a barátjával való szakítás miatt, hogy eltervezte, teljesen tönkreteszi a pasi életét. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy szerelmespár reinkarnációjának hiszik saját gyerekeiket

2016. december 9., 19:41 Módosítva: 2016-12-14 16:41:30
5

Valahol Thaiföldön egy faluban egy házaspárnak ikrei születtek, egy fiú meg egy lány. A Mirror híradása szerint úgy hívják a gyerekeket, hogy Teekatat és Tawisa Hiranmekawanit. Arról nincs szó, hogy a szülők miből jutottak erre a meggyőződésre, de az biztos, hogy anyuka és apuka valamiért azt gondolja a három éves és négy hónapos babákról, hogy ők bizonyára egy szerelmespár reinkarnációi.

Ezt a szerelmespárt előző életében valami nagy tragédia kettéválasztotta, ezért nem lehettek egymáséi, de most ikerpárként születtek újjá. Mivel előző életükben nem házasodhattak össze, a lagzit most rögtön meg kellett tartani, nehogy valami balszerencse érje a gyerekeket, és hogy az égben az angyalok is lássák, hogy a tragikus sorsú szerelmespár most már ikrekként ugyan, de örökre együtt maradhat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Anyukájától lenyúlt gyűrűvel kérte meg iskolatársa kezét a kisfiú

2016. december 8., 22:20 Módosítva: 2016-12-14 16:44:27
27

Az Egyesült Királyságban élő kisfiú, Tommy, igazán nagyvonalú eljegyzési ajándékkal lepte meg kisiskolás szerelmét, a gáláns lovag ugyanis valódi gyémántgyűrűvel kérte meg Millie kezét 

Távolról sincs vége, olvasson még