horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Menőség: itt a szerelmesek szexi jógája

március 26., 16:46 Módosítva: 2015-03-27 18:07:06
11

Két évvel ezelőtt találkoztam először élőben az akrojógával, persze Ozorán, gyorsan elő is kaptam a telefonom és lefényképeztem az akrojógázókat.

Ozorán hármasával csinálták, a harmadik mindig segítő volt a másik kettőnek

Az azóta eltelt bő másfél évben az akrojóga annyira benépszerűsödött, hogy már egy csomó celeb is műveli, a New York Daily News meg megírja miattuk, hogy miért annyira fantasztikus az akrojóga – nemcsak a testnek, sőt, nemcsak a léleknek, hanem a párkapcsolatoknak is. Hát ha megírták, akkor nézzük, miért. De persze kezdjük azon, hogy mi is ez az akrojóga.

Távolról sincs vége, olvasson még

Romantikus vagy kínos a közös Facebook-profil?

március 25., 17:53 Módosítva: 2015-03-25 19:55:54
92

Számomra érthetetlen az a jelenség, hogy vannak olyan párok, akik nem érik be a kapcsolatban vagy a házasságban jelzéssel a Facebookon, hanem közös profilt hoznak létre. Így lesz Béla oldalából és Irénke oldalából Béla és Irénke oldala, mintha a két egyén már nem is létezne külön-külön, csak egy nagy kapcsolat-masszaként. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy háromgyerekes anyuka volt a konzervnyitóm

március 24., 17:51 Módosítva: 2015-03-25 15:01:50
22

Alább egy újabb olvasói levelet osztunk meg önökkel, a téma továbbra is az, hogy miért érdemes idősebb partnert választani. A levél beküldőjének, Gábornak az esetében ez egy 17 évvel idősebb hölgyet jelent, de ők így boldogok, Gábor már az édesanyjának is bemutatta új szerelmét. Azt írja magáról, mindig is a nála jóval idősebb hölgyek érdekelték, és elmondja, hogyan magyarázta el édesanyjának, miért van ez így. Elgondolkodtató levél ez is, ha van hozzáfűznivalója, vagy ha elmesélné saját történetét, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Turnéra ment az akrobata menyasszony

március 23., 17:50 Módosítva: 2015-03-25 07:04:53
1

Ebben a posztban egy amerikai párt mutatunk önnek. A vőlegény rengeteg helyen volt már a világon, de a menyasszony élete nagy részét Kalifornáiban élte le. A Huffington Postnak azt nyilatkozták, hogy túl drágának találták a lakodalomszervezést, úgyhogy inkább egy nagy utazásra költötték a pénzüket, hogy újra és újra kimondhassák egymásnak az igent, mindenféle egzotikus helyen.

A photo posted by Cheetah Platt (@cheetahplatt) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Haladok a lejtőn lefelé, a végtelen szakadék felé

március 22., 18:22 Módosítva: 2015-03-23 15:32:56
4

Akárhányszor csak olvasom egy cikküket, mindig azzal zárom gondolataimat, hogy talán nekem is le kellene írnom azt a problémámat, amelyre lassan két éve, hogy nem találom a megoldást. Tudom, hogy a végső választ majd az élet hozza, de talán lelkileg jót fog tenni, ha leírom, ami bánt. A téma nem új keletű, az ismerkedés” – Vazuléhoz hasonló problémáról írt már nekünk más is, de Vazul abban igencsak elüt az előtte szólóktól, hogy őneki azért eleinte mintha nem mentek volna annyira rosszul a dolgok. Sőt, ráadásul nem is arról van szó, hogy megöregedett volna és/vagy egy válás viselte volna meg ennyire, de valami mégsem stimmel. Ön szerint micsoda? Vazul azt mondja, minden tanácsot szívesen vesz, ezért kérjük, ha eszébe jut valami hasznos, vagy ha van saját tapasztalata a témában, feltétlenül írja meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A 10 legidegesítőbb kérdés, amit egy nő feltehet

március 22., 09:31 Módosítva: 2015-03-23 10:37:21
96

A legtöbb hülye női kérdésre hazudni kell, vagy balhé lesz belőle. Akkor meg mi értelme?

Szex nyilvános helyen? Magyar nővel kempingben próbálkozzon!

március 21., 21:01 Módosítva: 2015-03-22 19:02:23
12

Folytatjuk a FeelingFinderrel közös posztsorozatot, mert kaptunk egy újabb infografikát Dr. Csernus Imre kapcsolati böngészőjének elemzőitől. Az alábbi adatokat az oldalra regisztrált sok ezer felhasználó megkérdezésével állították össze, és ezúttal azt vizsgálták, hogy ki mennyire bevállalós a szex helyének megválasztásakor. A többség a legtöbbször nyilván az otthon, ágyban, párnák közt verziót választja, de az alábbi összeállításból kiderül, hogy ettől eltérő helyszínekre mennyire nyitottak a magyar nők és a férfiak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az egyik férj sír, a másik nevet

március 21., 16:13 Módosítva: 2015-03-21 22:03:26
1

Megfigyelte már, hogy Neil Patrick Harris sose mosolyog a képeken vigyori férje mellett? Vajon miért?

Ezért nehezebb nyugaton csajozni egy magyar férfinak

március 20., 16:16 Módosítva: 2015-03-21 16:16:38
11

Amennyiben megengeditek, egy rövid véleményt szeretnék megosztani ezzel a cikkel kapcsolatban” – ezzel az udvarias bevezetővel kezdte levelét Hubert, és persze nemhogy megengedjük, hanem örülünk neki (a Hubert nevet természetesen mi választottuk a beküldőnek, igazából máshogy hívják). A hivatkozott poszt főszereplője Jutas volt, aki csajozási tanácsot kért, hozzátéve többek között azt is, hogy külföldön dolgozik.

Több válasz is érkezett Jutasnak, de Huberté eléggé eltérő az előzőektől, ő ugyanis azt tanácsolja, hogy ha nyugaton van egy magyar férfi, akkor is a magyar nők között próbálkozzon. Hubert ezt persze nem csak úgy gondolja, hanem maga is külföldön él, és tapasztalatból beszél. Ön egyet ért vele? Vannak hasonló tapasztalatai – vagy éppen ellenkezőek? Kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére, az ön levelét is várjuk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Jól próbára tették: a nője és az exe is a folyóba ugrott miatta

március 19., 15:44 Módosítva: 2015-03-19 22:04:54
10

Az alábbi történet Kína keleti részén, a frenetikus nevű Csöcsiang tartományban esett meg, és a vírusként terjedő sztorit több nyugati weboldal is átvette a People.cn-től, pl. itt láthat fotókat a végkifejletről, vagy az alábbi videóban, ahol egy elég félelmetes robothang olvassa fel a hírt. Az incidens főszereplője egy 21 éves férfi, bizonyos Vu Hszia. Ő korábban egy nála egy évvel fiatalabb lánnyal járt, Jun Tanggal, de egy hosszabb kapcsolat után négy hónapja szakított vele, és most már Rong Caóval jár, aki 22 éves.

Távolról sincs vége, olvasson még

170 km-t tekert Pestre, mégse fogadták vissza

március 18., 12:32 Módosítva: 2015-03-19 17:41:45
132

A fenti videó készítőjével a Délmagyar.hu interjút is készített, ha a bő negyed órás felvétel nem lenne elég. A kisfilm főszereplője egy 20 éves szegedi srác, Kerekes József. Ő már egy ideje távkapcsolatban élt Budapesten tanuló barátnőjével, amikor egy vita hevében valami annyira rosszat mondott a lánynak, hogy szakítás lett a dologból. Ekkor jött az ötlet, hogy egy grandiózus vállalkozással kéne bocsánatot kérni, és a srác nevéhez híven a kerékpározás mellett döntött: felbiciklizett Pestre Szegedről.

A videó a 170 km hosszú túrának állít emléket, aminek a vége az lett, hogy Kerekes József éjjel kettőkor ért az exe lakásához, de nem akarta felébreszteni, úgyhogy inkább kivárta azt az öt órát, ami hátra volt addig, amikor a lány magától úgyis felkel. Addig origamival díszítette fel a lakás ajtaját védő rácsot, de a lány (aki állítólag nem is szereti a meglepetéseket) az egészre csak annyit mondott, hogy „nem számít”, és elment a dolgára. Még a virágcsokrot se vette át a volt szerelmétől, aki ezek után már kénytelen volt vonattal hazatérni, mert megfázott a térde az éjszakai biciklitúra alatt. Ó.

Nem is az ő spermáját használták felesége megtermékenyítéséhez

március 17., 12:11 Módosítva: 2015-03-18 12:17:39
10

Egy brit férfi százezer fontra (kb. 42 millió forint) perli volt feleségét, miután kiderült, hogy mesterséges megtermékenyítéssel született fiuk vér szerint nem is az övé. A dolog ráadásul nem is csak egy véletlen mellényúlás volt az orvosok részéről – ebben az esetben a férfi nyilván azt a spanyol klinikát perelné, ahol a babát összehozták nekik. A feleség ugyanis direkt kért spermát az exétől is, csak azt nem mondta meg a férjnek, hogy igazából ezt a mintát használták fel a megtermékenyítéshez. Ön hány forintot kérne, ha kiderülne, hogy a gyereke nem is az ön gyereke? Elég nehéz az ilyesmit pénzre átváltani, ez a férj mindenesetre a fenti összeget jelölte meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Találja ki, melyik páré ez a két romantikus tetoválás!

március 16., 16:21 Módosítva: 2015-03-18 12:38:30
30

Az Instagramra került fel a hétvégén a fenti, illetve az alábbi két fotó. Ezek azt bizonyítják, hogy a két kéz két tulajdonosa jobban szereti a tetoválásokat, mint a jegygyűrűket. Ön rájön a két kezdőbetűből, meg úgy általában a gesztusból, hogy kiről van szó?

Ha nem, alább mutatjuk a komlett instagramos verzióját a képnek, onnantól kezdve a júzernévből nyilván rögtön egyértelmű lesz, hogy kiről (kikről) van szó.

Na? Szabad a gazda?

Távolról sincs vége, olvasson még

1 év alatt 9 férfival feküdtem össze

március 15., 15:23 Módosítva: 2015-03-16 15:36:41
3

Stefánia álnéven már írtam kétszer is (Egy pornós is jobban élvezi azokat az alkalmakat címmel), leveleimet le is közöltétek. Gondoltam, folytatásos teleregényem harmadik részét is megírom” – nem szoktunk ilyet csinálni, de ha Stefánia már kétszer Stefánia volt, akkor harmadszorra is megtartjuk neki ezt az álnevet. Eddigi történetét a fenti linkeken lehet elolvasni, de a lényeg a következő: kihűlt a házassága, amit aztán fel is bontott, és talált valaki mást, akinek a szeretője lett.

Itt veszi fel a fonalat az alábbi levél, ami egyébként néhány olyan olvasónak is tartalmaz választ, akik az utóbbi egy évben szerepeltek a Randiblogban – ahova természetesen ön is ugyanúgy megírhatja saját történetét vagy gondolatait, mint a többiek, elég egy üzenetet küldenie a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Azért dugok, hogy valaki végre felkoppintson

március 14., 14:07 Módosítva: 2015-03-16 09:40:20
55

Időnként el-elkaptam a randiblogos bejegyzéseiteket, de a legutóbbi után úgy döntöttem, írok is. Talán ez megnyitja a lelkemet. Talán ti lesztek az a bizonyos „Kedves Naplóm”-bejegyzés” – hát nagyon reméljük, hogy tényleg szerencsét fogunk hozni Tildának, mert a leveléből egyértelműen kiderül, hogy nagy szüksége lenne most már egy kis mázlira, vagy bármire, ami pozitív.

Persze Tildát természetesen nem Tildának hívják igazából, és nem is Ausztrália az az ország, ahol él, csak ugye meg szoktuk változtatni a beazonosításra esetleg alkalmas adatokat. A lényeg úgyse ebben van soha – bizonyára ön is megdöbbenéssel és remélhetőleg együttérzéssel olvassa majd Tilda beszámolóját. Ön mit tenne a helyében? Vagy ha volt már hasonló helyzetben: ön hogyan cselekedett? Ön is fontolgatná a hazaköltözést Tilda helyében? Várjuk az ön levelét is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A 10 legidegesítőbb kérdés, amit egy férfi feltehet a nőnek

március 13., 17:32 Módosítva: 2015-03-15 10:35:10
101

"Jobb vagyok az ágyban, mint az exed?" - teljesen komoly, hogy ilyenek is elhangzanak.

Erre való egy férj az oroszok szerint

március 12., 17:06 Módosítva: 2015-03-13 16:08:39
4

A poszt írásakor éppen nem elérhető The Moscow Times nevű oldalra hivatkozva írja a Guardian és a Vocativ is, hogy Moszkva vezetősége azt tervezi, hogy férjbérleti szolgáltatást indítanak be. A hátrányos helyzetűek ingyen vehetnek igénybe bérférjet, míg a kevésbé hátrányos helyzetűeknek fizetniük kell majd a szolgáltatásért. Az ötlet annyiban nem új, hogy már most is létezik ilyen magánszolgáltatás, ami természetesen az összes kliens számára fizetős. Ha ön rendeszeres velvetolvasó, akkor önnek is biztosan az az első gondolata, hogy ez csakis valami szexuális szolgáltatás lehet. De sajnos nem az.

Oroszországban ugyanis a férjek arra kellenek a nőknek, hogy barkácsmunkákat végezzenek el a ház körül. Megértjük, hogy egy idős néni nem tudja kicserélni a villanykörtét vagy összeszerelni az új IKEA-sámlit (bár nehéz elképzelni, hogy a bábuskák az IKEÁ-ban vásárolnának, de mindegy), az azonban a világ többi részében már fel sem merül, hogy egy nőnek mindenképpen egy férfira lenne ahhoz szüksége, hogy be tudjon verni egy szöget a falba vagy össze tudja dugni a tévét a DVD-lejátszóval.

A férjbérleti szolgáltatás annyiban tényleg szimpatikus, hogy segítenek vele a rászorulókon, de azzal, hogy az egészet ebbe az ügyes férfi vs béna nő kontextusba helyezik, rögtön egy csomót veszt a bájából a dolog. Plusz kíváncsiak lennénk, hogy rászoruló idős férfiak is igénybe vehetik-e majd a férjbérletet, ha mondjuk egészségi állapotukra tekintettel nem mászhatnak már létrára.

Bombával és graffitivel állt bosszút hűtlen feleségén

március 11., 14:38 Módosítva: 2015-03-11 21:50:41
4
20150310  William Lindauer-p1

A bűnügyi hírekben már megint találtunk egy olyan férfit, aki úgy gondolta, hogy bosszút áll az exén. Ex alatt itt egészen konkrétan a volt feleséget kell érteni, a Denver Post tudósítása szerint ugyanis a 31 éves William Lindauer neje 2013 októberében adta be a válókeresetet és a házasságot tavaly februárban fel is bontották. Hogy erre az egészre, ami kedd hajnalban történt, miért pont most került sor, arra ezek után nincs magyarázat, a tények mindenesetre a következők.

William Lindauert letartóztatták gyújtogatásért – azt a házat robbantotta fel, amiben ő maga is lakott. A robbanásban senki nem sérült meg, viszont a törmelék az úttestig repült és akkora tűz lett, hogy a tűzoltók először be se tudtak menni a házba, amiben végül „nagyon jelentős” kár keletkezett.

Nem pusztult el azonban a ház külső homlokzata, amire egy név volt felírva (ezt kikockázták a New York Daily News videófelvételén, és később a tűzoltók is letakarták), meg az, hogy „CSALFA A FELESÉGEM”, az viszont kétszer. A feleség nyilván Brianne Lindauer, aki az ingatlan társtulajdonosa. A szomszédok szerint a ház lakói nyugis, boldog családnak tűntek, de ezt az információt kicsit nehéz közös nevezőre hozni azzal a ténnyel, hogy hivatalosan már egy éve elváltak. Hm.

Újabb bizonyíték, hogy a magyar férfiak mind anyagias disznók

március 10., 18:18 Módosítva: 2015-03-11 09:12:54
74

Kaptunk egy sajtóközleményt a Randivonal.hu-nak dolgozó elemzőktől arról, hogy képzeljük, megvizsgálták harmincezer ember (a fele férfi volt, a fele nő) társkeresős profilját, és kiszámolták, hogy melyik szavak fordulnak elő bennük a legtöbbször. Első blikkre nem tűnik túl izgi témának, de ahogy kettészedték az adatokat nemek szerint, rögtön kijött belőle egy-két érdekes dolog.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a meleg férfinak a saját anyja szült gyereket

március 9., 17:05 Módosítva: 2015-03-10 16:29:51
94

A brit Kyle Cassonról a Daily Mailnél még nagyon sokat lehet olvasni azon kívül, amit ebben a posztban összefoglalunk róla, de a fiatalember azt többször is hangoztatja, hogy ő ezt az egészet nagyon szerette volna és saját pénzből fedezte. 16 éves kora óta dolgozik és spórol (egyszer egy évben még nyaralni sem volt! – ezen azért egy kicsit felnevettünk majdnem), és 24 éves korában úgy döntött, az így összejött pénzből fogja kifizetni azt a kb. 14 ezer fontot, azaz mintegy hatmillió forintot, amibe a gyereke kerül. Vagyis most már került, mert az egész sztori már lezajlott, Kyle Casson kisfia már tavaly megszületett, elég rendhagyó módon, Alább a részletek.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 tipp a kémkedő barát/ex kivédésére

március 8., 17:33 Módosítva: 2015-03-09 09:15:53
17

Gina álnév alatt közöltük annak az olvasónknak a levelét, aki azt vette észre, hogy mintha a barátja tisztában lenne minden olyan magánbeszélgetésének a tartalmával, amit ő a neten keresztül folytat hamradik személyekkel. Gina a Randiblog olvasóinak tanácsát kérte, és ketten is a segítségére siettek, az egyik levélíró kettő, a másik további három tippel.

A legszebb az egészben pedig az, hogy közben maga Gina is írt még egyszer, azzal, hogy rájött, hogy valószínűleg hogyan csinálta az egészet ez a féltékenykedő ex, úgyhogy mielőtt továbbolvas, érdemes visszaklikkelni az eredeti levélhez. De ha önnek is van tapasztalata kémkedő és/vagy féltékenykedő partnerről vagy exről, ne fogja vissza magát, írja meg ön is az esetet a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az első hivatásos borzalmas volt, a másodikkal jóban lettünk

március 7., 19:10 Módosítva: 2015-03-08 19:48:51
2

Jópár hete volt már, hogy megjelentettünk egy olvasói levelet Jutas álnév alatt. Jutas arról írt, hogy milyen nehezen ment neki az ismerkedés, és hogy végül barátnő híján úgy döntött, hogy elmegy egy hivatásoshoz. Ha nem emlékszik erre a fiatalemberre, érdemes visszakattintani az eredeti levélhez, mert alább négy válasz következik Jutasnak. Ezekből kiderül, hogy egyáltalán nem ő az egyetlen a világon, aki hasonló problémával küzd, de konkrét tanások is érkeztek. Köszönjük mindenkinek, aki írt, azoknak is, akiknek a levele nem került bele ebbe a posztba! Az újabb leveleket természetesen továbbra is várjuk a Randiblog e-mailcímén, ha szívesen hozzászólna, mindenképpen írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak orrplasztika után vették be a szépek társkeresőjére

március 6., 14:53 Módosítva: 2015-03-07 16:41:35
17

A Beautifulpeople.com egy társkereső, ami kizárólag szép emberekre szakosodott, írtunk már róluk többször is. Hogy ki a szép, azt a már regisztrált tagok döntik el a jelentkezők feltöltött fotói alapján: akit a többi szép nő/férfi nem talál elég meggyőző külsejűnek, az nem csatlakozhat. Így jár a bekerülni kívánók kb. 70%-a, az oldal 2003-as indulása óta ugyanis több, mint hétmillió embert tanácsoltak el, míg bent csak 800 000 gyönyörű júzer van. A képeken látható Tawnie Lynn egy amerikai playmate és modell, aki színésznő is (szeretne lenni), eddigi munkáit elég szórakoztató áttekinteni saját website-ján. Ő is jelentkezett, őt se szavazták be, de aztán megtalálta a megoldást.

Távolról sincs vége, olvasson még

Válóok: túl nagy a férj farka

március 5., 16:07 Módosítva: 2015-03-06 18:14:03
14

A Nigeria Tribune múlt hétvégi tudósítását most kapták fel a lapok a világ körül, valószínűleg részben azért is, mert a péniszméret egyébként is téma volt a héten: egy nigériai nő egy hete házas, de bírósághoz fordult, hogy válasszák el a férjétől, mert a férfinak túl nagy a nemi szerve.

Távolról sincs vége, olvasson még

Minden férfi ilyen barátnőre vágyik

március 4., 14:02 Módosítva: 2015-03-05 17:40:21
82

Egy tavaly karácsonykor közzétett videót nemrégiben kapott fel az internet népe, akik odáig vannak a felvételen nem is látható nőért. A Karem Piedra-Jimenez felhasználónevű lány egy PlayStation 4-et vett a barátjának karácsonyra. A férfi már régóta gyűjtött a játékra, aztán közbejött valami és másra kellett elköltenie a félretett pénzt. Barátnője viszont meglepte vágyainak tárgyával, és videóra vette, ahogyan a srác kicsomagolja a karácsonyi ajándékot, és kisgyerek módjára visong és ölelgeti a cuccot. A barátnő azóta iszonyú nagy népszerűségnek örvend, a csajok ugyanis inkább csak eltiltani szokták a pasikat a videójátékoktól

Érdemes volt országot váltani

március 3., 14:54 Módosítva: 2015-03-04 15:33:51
4

Rajmund levelére reagálnék néhány szóban. Régóta olvasom a Randiblogot, de még soha nem írtam, bár lett volna véleményem. Most azért írok csupán, mert Rajmund levelének stílusa úgy megtetszett, hogy akár én is írhattam volna” – az alábbi sorok beküldőjét Kornéliának hívják (illetve csak mi hívjuk így), és bár Rajmund levelére hivatkozik, ami szerintünk a legérdekesebb az ő beszámolójában, az kevésbé szorosan kapcsolódik az előtte szólóhoz.

Kornélia ugyanis Olaszországban él, és remekül összehasonlítja, hogy miben különböznek egymástól az olasz és a magyar férfiak: mi az, amit az előbbiek jobban csinálnak, és amit a magyarok elrontanak csajozáskor. Na most már végre ezt is tudjuk! Ha ön is tudna mesélni, vagy véleménye, hozzászólása van, kérjük, írjon ön is! A Randiblog e-mailcímére várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen egy cigány menyasszonyvásár Bulgáriában

március 2., 16:47 Módosítva: 2015-03-03 19:58:35
430

Sztara Zagora egy viszonylag nagy város Bulgáriában, Debrecennél csak éppen, hogy népesebb. Ebben a városban készült a fotóriport, ami a mai posztban látható, és amiről egy kicsit az itthoni párkereső-rendezvények jutottak eszünkbe, meg persze az a társkereső, ahol szülő választ a gyerekeiknek.

A képeken ugyanis egy úgynevezett menyasszonyvásár látható, de természetesen nem emberkereskedelemről van itt szó. Cigány szülők hozzák el ide felnőtté vált gyerekeiket, hogy azok párt találjanak maguknak. A szülők ugyan nem választanak a gyerekek helyett, de a helyi szokások szerint ha egy pár összeáll és úgy döntenek, összeházasodnak, akkor a két fél szülei alkudni kezdenek arra az árra, amiért a vőlegény feleségül veheti a menyasszonyt. Arról persze nincs adat, hogy a menyasszonyvásárban hány találkozásnak lesz a vége igazi esküvő, de egy biztos: ezek a fiatalok legalább nem a Tinderen bénáznak.

A srác másik nőt dug a nappaliban, én meg hallgatom

február 28., 20:57 Módosítva: 2015-03-02 17:14:08
18

Igazából én nem tudom, melyik levéllel állhat kapcsolatban a sztorim, de azért leírom” – Antónia ezzel a mondattal kezdte alábbi levelét, és rögtön meg is nyugtatjuk, hogy egyáltalán nem probléma, ha egy levél nem kapcsolódik egyik korábbi poszthoz sem, sőt, kifejezetten örülünk a teljesen új témáknak! Bár a végkifejlet ebben a sztoriban is egy olyan kérdés, amit mi lassan most már csak költői kérdésnek tudunk tekinteni, hiszen írtak már nekünk jó sokan, akik nem találják sehol az úgymond normális férfiakat/nőket. De amíg Antónia eljutott eddig, addig egy teljesen egyedi utat járt be, tanulságos elolvasni, hogy milyet. Ezek után ha van kedve, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére, várjuk véleményét, saját tapasztalatait!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az egyik Bush elcseszte a másik Bush esküvői fotóit

február 27., 13:32 Módosítva: 2015-02-28 11:13:14
1

Kezdjük ott, hogy pontosan ki is ez a Jeb Bush, aki a fenti képen is látható. Ő az első George Bush elnök egyik fia, azaz George W. Bush elnök öccse. Maga is politikus, Floridát kormányozta 1999 és 2007 között, és állítólag most fontolgatja, hogy a következő választáson indul majd elnökjelöltként. A rendes neve John Ellis Bush, ennek a kezdőbetűiből jön össze a Jeb becenév.

Neki a héten volt a 41. házassági évfordulója, és ebből az alkalomból tette közzé az alábbi posztot a Facebookon. A fotó már önmagában vicces, többek között a feleség arckifejezése miatt, de a hozzá tartozó sztori sem rossz: ez az egyetlen kép készült ugyanis Jeb Bush esküvőjéről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még a végén azt gondolja, olcsó kis lotyó vagyok

február 26., 16:52 Módosítva: 2015-02-27 16:08:28
22

A tavalyi év májusában kezdtem el Tinderezni, miután olvastam egy cikket róla” – kezdi beszámolóját az alábbi levél beküldője, Edina. Edina egyik oldalról megerősíti vendégbloggerünk tapasztalatait: ezen az okostelefonos társkeresőn a férfiak jó része csak szexre utazik. Edina kalandja is pontosan úgy kezdődött, mint a legtöbb tinderes kaland, de aztán a folytatás merőben eltért a papírformától. Nem lőjük le a poént előre, inkább csak szólunk, hogy természetesen az ön levelét is várjuk, írja meg ön is a Randiblog e-mailcímére tapasztalatait vagy véleményét bármivel kapcsolatban, aminek a párkapcsolatokhoz köze van!

Távolról sincs vége, olvasson még