horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Érdemes volt országot váltani

március 3., 14:54 Módosítva: 2015-03-04 15:33:51
4

Rajmund levelére reagálnék néhány szóban. Régóta olvasom a Randiblogot, de még soha nem írtam, bár lett volna véleményem. Most azért írok csupán, mert Rajmund levelének stílusa úgy megtetszett, hogy akár én is írhattam volna” – az alábbi sorok beküldőjét Kornéliának hívják (illetve csak mi hívjuk így), és bár Rajmund levelére hivatkozik, ami szerintünk a legérdekesebb az ő beszámolójában, az kevésbé szorosan kapcsolódik az előtte szólóhoz.

Kornélia ugyanis Olaszországban él, és remekül összehasonlítja, hogy miben különböznek egymástól az olasz és a magyar férfiak: mi az, amit az előbbiek jobban csinálnak, és amit a magyarok elrontanak csajozáskor. Na most már végre ezt is tudjuk! Ha ön is tudna mesélni, vagy véleménye, hozzászólása van, kérjük, írjon ön is! A Randiblog e-mailcímére várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen egy cigány menyasszonyvásár Bulgáriában

március 2., 16:47 Módosítva: 2015-03-03 19:58:35
429

Sztara Zagora egy viszonylag nagy város Bulgáriában, Debrecennél csak éppen, hogy népesebb. Ebben a városban készült a fotóriport, ami a mai posztban látható, és amiről egy kicsit az itthoni párkereső-rendezvények jutottak eszünkbe, meg persze az a társkereső, ahol szülő választ a gyerekeiknek.

A képeken ugyanis egy úgynevezett menyasszonyvásár látható, de természetesen nem emberkereskedelemről van itt szó. Cigány szülők hozzák el ide felnőtté vált gyerekeiket, hogy azok párt találjanak maguknak. A szülők ugyan nem választanak a gyerekek helyett, de a helyi szokások szerint ha egy pár összeáll és úgy döntenek, összeházasodnak, akkor a két fél szülei alkudni kezdenek arra az árra, amiért a vőlegény feleségül veheti a menyasszonyt. Arról persze nincs adat, hogy a menyasszonyvásárban hány találkozásnak lesz a vége igazi esküvő, de egy biztos: ezek a fiatalok legalább nem a Tinderen bénáznak.

A srác másik nőt dug a nappaliban, én meg hallgatom

február 28., 20:57 Módosítva: 2015-03-02 17:14:08
18

Igazából én nem tudom, melyik levéllel állhat kapcsolatban a sztorim, de azért leírom” – Antónia ezzel a mondattal kezdte alábbi levelét, és rögtön meg is nyugtatjuk, hogy egyáltalán nem probléma, ha egy levél nem kapcsolódik egyik korábbi poszthoz sem, sőt, kifejezetten örülünk a teljesen új témáknak! Bár a végkifejlet ebben a sztoriban is egy olyan kérdés, amit mi lassan most már csak költői kérdésnek tudunk tekinteni, hiszen írtak már nekünk jó sokan, akik nem találják sehol az úgymond normális férfiakat/nőket. De amíg Antónia eljutott eddig, addig egy teljesen egyedi utat járt be, tanulságos elolvasni, hogy milyet. Ezek után ha van kedve, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére, várjuk véleményét, saját tapasztalatait!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az egyik Bush elcseszte a másik Bush esküvői fotóit

február 27., 13:32 Módosítva: 2015-02-28 11:13:14
1

Kezdjük ott, hogy pontosan ki is ez a Jeb Bush, aki a fenti képen is látható. Ő az első George Bush elnök egyik fia, azaz George W. Bush elnök öccse. Maga is politikus, Floridát kormányozta 1999 és 2007 között, és állítólag most fontolgatja, hogy a következő választáson indul majd elnökjelöltként. A rendes neve John Ellis Bush, ennek a kezdőbetűiből jön össze a Jeb becenév.

Neki a héten volt a 41. házassági évfordulója, és ebből az alkalomból tette közzé az alábbi posztot a Facebookon. A fotó már önmagában vicces, többek között a feleség arckifejezése miatt, de a hozzá tartozó sztori sem rossz: ez az egyetlen kép készült ugyanis Jeb Bush esküvőjéről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még a végén azt gondolja, olcsó kis lotyó vagyok

február 26., 16:52 Módosítva: 2015-02-27 16:08:28
22

A tavalyi év májusában kezdtem el Tinderezni, miután olvastam egy cikket róla” – kezdi beszámolóját az alábbi levél beküldője, Edina. Edina egyik oldalról megerősíti vendégbloggerünk tapasztalatait: ezen az okostelefonos társkeresőn a férfiak jó része csak szexre utazik. Edina kalandja is pontosan úgy kezdődött, mint a legtöbb tinderes kaland, de aztán a folytatás merőben eltért a papírformától. Nem lőjük le a poént előre, inkább csak szólunk, hogy természetesen az ön levelét is várjuk, írja meg ön is a Randiblog e-mailcímére tapasztalatait vagy véleményét bármivel kapcsolatban, aminek a párkapcsolatokhoz köze van!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megpróbáljuk bevédeni a vállalhatatlan hívő apukát

február 25., 15:22 Módosítva: 2015-02-25 20:09:32
1

A fenti videót egy Christian Nightmares (Keresztény rémálmok) című blogon találta a Jezebel egyik bloggere, és alapvetően tényleg egy velőtrázóan kínos és eléggé nevetséges kisfilmről van szó. Egy mai szemmel elég pedó külsejűnek tűnő apuka beszél benne, valószínűleg valamikor a '90-es évek elején készülhetett a felvétel, és kamaszlányának ad hét szabályt a randizáshoz abban a szellemben, amit ő nyilván a kereszténység szellemének gondol.

Nem lehet tudni, hogy a videó honnan van, ki, miből és miért vágta így ki, illetve össze, de a végeredmény kétségkívül olyan, hogy attól az embernek feláll a szőr a hátán. Ami egyrészt jó, mert bizsergetően jó érzés tud lenni az ilyesmi egy uncsi hétköznapon, másrészt viszont kicsit kár, mert azért távolról sem 100% marhaság, amit ez az egyébként vállalhatatlan figura magyaráz tenyérbemászó stílusban. Alább soroljuk a hét tippet, ugye, hogy azért néhánynak tényleg van értelme? Nem mindnek, de azért néhánynak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ennek a nőnek az esküvője bekerült a Guinnessbe

február 24., 16:08 Módosítva: 2015-02-25 13:37:25
46

Egy brit nő a koszorúslányaival döntött rekordot, egy brit férfi atomtengeralattjáró-bázison vett el egy fodrászt, egy harmadik pár meg... Na jó, ezt látnia kell!

A legszebb és legszimpatikusabb párok az Oscarról

február 23., 17:32 Módosítva: 2015-02-24 11:16:49
2

A házigazda, a nyertesek és a futottak még kategória: mindenki olyan, de olyan szerelmes!

Tessék, a jó csajt döngeted esténként

február 22., 20:24 Módosítva: 2015-02-23 10:42:29
4

Valamelyik múlt heti merítésetekben volt szó olyan filmes scenariókról, melyek nem túl valószínű, hogy megesnének bárkivel is a való életben. Erre reagálva szeretném jelezni, hogy mindenzt irracionálisnak vélő konvenció ellenére, velem megtörtént az egyik felállás: Rendes Srác megkapja Jó Csajt. Gondolom nem túl nehéz kikövetkeztetni, hogy én lennék Rendes Srác” – az alábbi levél beküldője Rendes Srácként definiálja magát, de mi azért neki is adunk egy álnevet, mint ahogy mindenkinek szoktunk: az ő neve nálunk Gerzson lesz. Amint az már a bevezetőből világos, Gerzson összejött egy olyan lánnyal, akiről sosem gondolta volna, hogy egyszer megkaphatja. Eleinte minden tökéletesnek tűnt, de aztán... Nem lőjük le a poént, inkább olvassa el az egész levelet, aztán ha van hozzáfűznivalója vagy saját tapasztalata, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Téged azért már most megdugnálak

február 22., 18:12 Módosítva: 2015-02-23 10:25:36
1

Pál levelére szeretnék reagálni” – Eleonóra rögtön azzal kezdi a levelét, hogy megírja, kinek az írásához kapcsolódik a beszámolója. Pál csajozási tanácsokat adott pár héttel ezelőtt, és Eleonóra nagyonis egyet ért az összes tippel, főleg azért, mert ő a saját exei jóvoltából tapasztalhatta, hogy milyen az, ha egy férfi nem úgy gondolkozik, ahogy Pál. Érdekes egyébként, hogy a levél az idősebb férfiakat dicsérő posztra is válasz lehetne annyiban, hogy Eleonóra most egy ellenpéldát hoz, ő egy 16 évvel idősebb férfival sem találta meg az örök szerelmet. Ha az alábbiakat olvasva ön úgy érzi, hogy lenne mesélnivalója a témában, ne habozzon, írjon! A Randiblog e-mailcímén várjuk az ön levelét is!

Távolról sincs vége, olvasson még

10 dolog, amit ne mondjon a Tinderen

február 20., 15:21 Módosítva: 2015-02-23 11:59:49
53

Lassan két hónapja nyomom a Tindert – az elején teljesen függő voltam (nagyon könnyű rákapni) – aztán a sok unalmas beszélgetés miatt kicsit lankadt a lelkesedésem. Azokat a cseteket mutatom meg, amiktől vagy hangosan felröhögtem, vagy nyomoromban ordítva rohangáltam volna egy lakatlan szigeten. Tudom, tudom, #firstworldproblem, de ami nekem kín, azon ön kedvére mulathat. Hajrá!

 

Távolról sincs vége, olvasson még

Amikor a közös genetikából szexuális vonzalom lesz

február 19., 19:06 Módosítva: 2015-02-22 14:05:18
10

Ebben a posztban két történetet teszünk egymás mellé, mindkettő egy-egy szerelmi viszony története apa és lánya között – csak hogy rögtön az első mondatban megindokoljuk a 18+-os karikát. Genetic sexual attraction, azaz genetikus szexuális vonzalom néven emlegetik azt a jelenséget, amikor valaki egy olyan személyhez vonzódik, akivel közös a genetikájuk. Magyarul rokonok. Még magyarabbul: a vérfertőzésről van itt szó, de annak is egy különleges változatáról, arról, ha valaki csak felnőttként ismerkedik össze vérrokonával.

Az alább bemutatott források szerint bár a témával nagyon kevesen foglalkoztak eddig, de a leggyakrabban azt az adatot szokták idézni, hogy az ember felnőttként megismert rokona irányában az esetek 50%-a esetében szexuális vonzalmat érez. Talán van köze ahhoz a jelenségnek, hogy az ember állítólag egyébként is saját magához hasonló párt keres.

Ebben az összefüggésben a szexuális vonzalom persze nem feltétlenül jelenti azt, hogy a késztetésnek az illető enged is, de az amerikai sajtó a héten két példát hozott arra, amikor mégis ez történt, és mind a kettő egy apa-lánya viszony. Mindkét esetre igaz, hogy a lányok gyerekként csak alkalmanként találkoztak apjukkal, aztán amikor felnőttként megismerkedtek vele, szexuális viszony lett a dologból, ám igen eltérő végkifejlettel a két esetben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Azonnal ráérzett, mitől jutok el a csúcsra

február 18., 15:47 Módosítva: 2015-02-19 18:07:00
34

Elolvastam ezt a blogbejegyzést (is), ugyanis hűséges olvasótok vagyok. Teljesen egyet kell értenem minden egyes leírt sorral, tapasztalatból mondom, van is egy saját történetem...” – a mai levél beküldőjét Bernadettnek kereszteltük át. Történetében a biztonság kedvéért a beazonosításra alkalmas részleteket mind megváltoztattuk, de persze a lényeget érintetlenül hagyva. Ha ön úgy érzi, hogy az alábbi sztori valamelyik szereplőjében ráismer valakire, biztos lehet benne, hogy nem arról az illetőről van szó. A nagy titkolózás oka az, hogy Bernadett egy titkos viszonyról mesél, de többet nem is lövünk le előre a sztoriból. Ha végigolvasta, kérjük, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére! Mit gondol erről a szerelemről? Élt már ön át hasonlót?

Távolról sincs vége, olvasson még

Bátor: hagyták a szőke nőt vezetni az első randin

február 17., 14:12 Módosítva: 2015-02-18 21:31:55
33

A fenti videónak megvan az a két szépséghibája, hogy egyrészt valentinos, másrészt reklám. De egyébként minden annyira csodálatos a Ford Mustangnak ebben a három és fél perces promójában, hogy csak ajánlani tudjuk a megtekintését. Nem egy klasszikus reklámfilmről van szó ugyanis, hanem egy kandi kamerás szívatásról. Néhány férfi azt hiszi, hogy egy igazi villámrandizós eseményen vett részt, ahol a kiválasztott szőke cicababával elmennek most egyet autózgatni ismerkedési céllal. A csajnak jó autója van, és ő vezet.

A vicc az egészben az, hogy a csaj csak úgy csinál, mintha tényleg egy átlagos buta szőke nő lenne: pl. az elején azon panaszkodik, hogy jaj, nem is tudja, hogy is kell ezeket a sebváltós kocsikat vezetni (ugye Amerikában az automata váltós kocsik a jellemzőek). Néznek is a pasik gyanúsan nagyokat.

Csakhogy a csaj igazából egy autós jelenetekre szakosodott kaszkadőr, és egy ponton azt mondja, hogy ja, erre rövidebb, hajtsunk ide be. Az áldozatok nem tudják, hogy ez egy forgalom elől elzárt terület (bár mondjuk eléggé ordít róla), és itt a nő bemutatja kaszkadőri tudományát. Az anyósülésre beövezett férfiak reakcióit meg se próbáljuk szavakba önteni, ön már úgyis rákattintott a play gombra, és hamarosan látni fogja, hogy mi történt.

Ez a lagzi valószínűleg többe került, mint amennyit ön egy évben keres

február 16., 15:48 Módosítva: 2015-02-17 17:54:03
33

Dúsgazdag indiai vállalkozók fia három nap alatt vett el egy gyönyörű nőt, elképesztő ceremónia során.

Ez biztos a szeretőm volt

február 15., 15:37 Módosítva: 2015-02-16 16:02:16
20

Kérlek benneteket, írjatok egy cikket arról, hogy lehet kivédeni azt, hogy a partner a Facebookot feltörje. Sajnos az exem úgy követte a chatjeimet, mint valami sorozatot, hiába nem volt semmi érdemleges benne. Voltak ráutaló jelek, hogy kutakodik, de naivan, jóhiszeműen álltam a dologhoz. Mikor eléálltam és számonkértem, akkor sem adott egyenes választ. Majd PC-ről megírom a sztorit, hogy okulhassanak belőle. Addig kérlek benneteket, egy cikket írjatok tippekkel, hogy lehet az ilyen kutakodást kivédeni!

Összesen ennyi állt egy levélben, ami a Randiblog e-mailcímére jött a napokban. A beküldő Gina néven fog szerepelni nálunk, és válaszoltam neki, és hamarosan meg is küldte teljes történetét, amit hüledezve olvastam el. Ahogy Gina kérte, ezek után össze is dugtuk a fejünket a szerkesztőségben, és összejött pár dolog válaszként, de azért ha ön még hozzátenne valamit, kérjük, írja meg!

Távolról sincs vége, olvasson még

Simán megcsinálnak dolgokat a szexben, ami egy 23-31 közötti nőnek derogál

február 14., 20:52 Módosítva: 2015-02-17 11:45:54
90

Nem olvasom rendszeresen a blogot, de azért párszor már belefutottam, és mindig nagyon érdekes/elgondolkodtató, esetenként kicsit bosszantó történeteket olvasok, de ez így is van rendjén. Most először gondoltam, hogy írok, mert olvastam két beküldő (Vilmos és Aldó) levelét, amit közzétettetek. Mindkét oldalról látom/láttam a témát tehát a fiatalabb srác-idősebb nő és a fiatalabb lány-középkorú pacák verziót is” – ezzel a bevezetővel kezdi a levelét Bálint, és aztán amit leír, az egyrészt lesújtó véleménye a mai magyar huszonéves nőkről, majd a harmincon felüli hölgyek dicsérete. Szóval igen, Bálint is úgy érzi, hogy idősebb nővel jobb, és meg is indokolja, hogy miért. Egyet ért? Vitatkozna? Más a tapasztalata? Írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Vége az unalmas édelgésnek! Itt a Valentin-napi bókgenerátor!

február 14., 02:03 Módosítva: 2015-02-15 14:22:22
1086

Itt a nyakunkon a Valentin-nap, és ha esetleg ön is bajban van azzal, hogy akkor pontosan hogyan is adja annak a különleges személynek a tudtára, hogy hányadán is állnak egymással az ön szemében, akkor a legjobb helyen jár!

Elkészült ugyanis a Valentin-napi bókgenerátor! Csak annyi a dolga, hogy megadja az illető nevét a lenti generátorban, kiválasztja a kategóriákból, hogy milyen típusú bókot szeretne küldeni, és a generátor pillanatok alatt előáll egy frappáns bókkal! A bókot utána nyugodtan megoszthatja Facebookon, így a különleges személy tutira értesül róla, hogy mi a helyzet.

A programozást nagyon köszönjük Oznak, a dizájnt pedig Pötyének! Szórakozzanak önök is legalább olyan jól, mint mi!

Kit érdekel Brangelina? Ezek a celebpárok sokkal cukibbak!

február 12., 19:16 Módosítva: 2015-02-13 23:11:05
4

Ha celebpárokat kéne mondnai, mindenki azzal kezdené, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt. Vagy Kardashian és Kanye West. Esetleg Clooney meg a jogvédő neje.

Pedig ők simán csak híresek, de közel sem annyira szórakoztatóan cukik, mint az alábbi celebpárok, akiket tényleg lehet irigyelni, mert látszólag nagyon, de tényleg NAGYON szeretik egymást.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ilyen nőket/férfiakat nem szedi fel senki a neten

február 11., 16:01 Módosítva: 2015-02-13 08:44:15
92

Sok levelet kaptunk már arról, hogy milyen nehéz a neten társat találni. Most szerencsére eloszlat néhány kételyt a Match.com felmérése, amit a Time magazin közölt le. Egy ötezer fős, az USA-ra nézve reprezentatív mintát kérdeztek ki arról, kit mi irritál, és bár az adatok elvileg az amerikaiakra vonatkoznak, azért eléggé az az érzésünk, hogy a nagy része ugyanígy van Magyarországon is.

Először azt soroljuk fel, hogy a férfiakat mi irritálja a legjobban, ha csajozni próbálnak az interneten, aztán pedig jön a másik oldala az éremnek, hogy mi az, amit meg a nők nem bírnak a férfiakban – mellesleg csomó minden van, ami mindkét nemet irritálja, legfeljebb eltérő mértékben. Érdekes megfigyelni azt is, hogy csak egy olyan dolog van, ami legalább a férfiak felénél azonnal kizáró ok, míg a nők válogatósabbnak tűnnek, hiszen náluk négy olyan dolog is van, amit több, mint 50% kritizál a férfiakban.

Szóval figyelmesen olvassa az alábbiakat, amennyiben ön is hajlamos az ilyesmikre, ne csodálkozzon, ha nem izgulnak önre az ellenkező nem képviselői a neten keresztül.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a sorsa annak, aki a 40. születésnapjáig magányos marad

február 10., 16:34 Módosítva: 2015-02-11 16:07:01
26

Fiatalon sokan megfogadják ellenkező nemű haverjaikkal, hogy ha X éves korukig (pl. 18 évesen a 30 még nagyon öregnek tűnik) egyikük sem házasodik össze senkivel, akkor összeházasodnak egymással. Hasonló fogadalmat tett a mai poszt hősnője is, bizonyos Yasmin Eleby, csak ő azt fogadta meg, hogy ha 40 éves lesz, és még mindig nem lesz férje, saját magához megy hozzá feleségül. Na, január elején tényleg be is töltötte a 40-et, a Buzfeeden találtuk meg, hogy mi történt ekkor.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szexuálisan szadizni valakit olyan hatású, mint egy szabadulós játék

február 9., 17:11 Módosítva: 2015-02-10 11:37:58
10

A Guardian ezen cikke szerint A szürke ötven árnyalatának sikerétől függetlenül brit tudósok már rég vizsgálják azt, hogy milyen hatással vannak az emberre a szado-mazó játékok. Állítólag az emberek többsége vágyik az ilyesmire, a nők 65%-a és a férfiak 53%-a vágyik arra, hogy uralkodjanak rajta, míg a nők 47%-a és a férfiak 60%-a fantáziál arról, hogy milyen (lehet) az uralkodó szerepben lenni. A Depeche Mode már 1984-ben megmondta, hogy a szado-mazó (angol rövidítéssel BDSM) szexben az a jó, hogy nagyon sokban hasonlít az életre, de azért most ennél valamivel több információval is gazdagodtunk. A kutatók szerint ugyanis jótékony hatása van az ilyen szexuális játékoknak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Arra jutottam, hogy jöjjön egy hivatásos

február 8., 18:54 Módosítva: 2015-02-10 10:12:52
38

Már nagyon sokszor gondolkodtam ezen az e-mailen, de mindig meggondoltam magam, de most olyan állapotban vagyok, hogy jobban szeretném ezt most leírni” – ezzel a bevezetővel kezdődik az alábbi levél, amiben a fő témának a szüzesség elvesztését tekinthetjük. Beküldőjének azt az álnevet találtunk, hogy Jutas, és ő kamaszsráckorától kezdve meséli el élete történetét, amit végigkísért egy bizonyos gond, ami azóta is megoldatlan. Jutas tanácsot kér, ezért most az ő kedvéért is írjuk a bevezetőben, hogy ha ön úgy érzi, lenne értelme, ha ön is megosztaná velünk gondolatait és tapasztalatait, akkor kérjük, küldjön nekünk ön is e-mailt! A Randiblog címén folyamatosan várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Választania kellett a felesége és downos újszülött fia között

február 7., 12:52 Módosítva: 2015-02-08 14:09:26
20

Az alábbi sztorival többek között a Buzzfeed támadja mindenki könnyzacskóit és empátiáját: egy nem mindennapi szituációról van szó, amiben egy férfinak nehéz döntést kellett hoznia. Samuel Forrest Új-Zélandról származik, de a felesége örmény, és ők ketten Örményországban tartózkodtak most január 21-én, amikor a feleség, Ruzan Badalyan megszült. Forrestéknek kisfiuk lett, ám az orvosok hamarosan arról tájékoztatták a szülőket, hogy a kis Leo Down-szindrómás. Nem igazán derül ki, hogy férj és feleség hogyan jöttek össze és hogy a világ két ellentétes vége (azaz kettejük szülőországai) közül miért Örményországot választották a letelepedéshez, de állítólag Örményországban enyhén szólva nem úgy állnak hozzá a fogyatékos gyerekekhez, mint nyugaton.

enhanced-1686-1423199030-23
Fotó: gofundme.com
Távolról sincs vége, olvasson még

Nocsak, micsoda híresség pályázik bejutni a bugyimba

február 6., 18:13 Módosítva: 2015-02-09 08:51:53
28

Történetem megírásán sokat gondolkodtam. De végül mégis arra jutottam, hogy megosztom veletek, mert őszintén kíváncsi vagyok, hogy kik járhatnak még a cipőmben. Nem is az alábbi eset kapcsán, hanem konkrétan az adott emberrel kapcsolatban. Aki amolyan magyar Charlie Sheen. Nyilván nem fogom megnevezni az illetőt, de úgy vélem, a neve nélkül is felismerhető lesz az esetlegesen érintettek számára” – egy nagyon titokzatos levelet kaptunk a napokban, a feladót természetesen nem Dórának hívják, de itt most ez lesz az álneve.

Az ő történetében fontos szerepet kap egy férfi, akinek nem adtunk álnevet, viszont Dóra annyit elárul róla, hogy híres és kapcsolatban él. Természetesen soha nem fogjuk tudni ellenőrizni, hogy Dóra története tényleg így megtörtént-e, és ha igen, ki a másik főszereplő – ez egy ilyen műfaj. Találgatni nyilván lehet, de valószínűleg nem érdemes. Mindenesetre ha önnek is volt már románca egy hírességgel, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére, hogy zajlott!

Távolról sincs vége, olvasson még

Undorító bosszút állt a csaján a leghiúbb brit

február 5., 17:17 Módosítva: 2015-02-07 08:56:14
40

Matt Dunforddal eddig kétszer foglalkoztunk a Velveten: először is tavaly megírtuk a Kockahas blogban, hogy milyen gyönyörűséges is ő, és hogy mennyi pénzt és energiát fordít tökéletes külsejére. Másodszor az év végi összesítésben került elő, önöknek ugyanis nem tetszett Dunford annyira, mint amennyire ő tetszik saját magának: nézőink beszavazták az év 3 legvisszataszítóbb férfija közé. Ezek után nem maradhat ki az a hír, hogy ez a Nagy-Britannia leghiúbb férfijának kikiáltott személy bíróság előtt volt a héten, és el is meszelték. Aki azt sejtette, hogy ezzel a pasival valami nagy gáz van, annak igaza volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fingott a vonaton, megtetszett egy pasinak

február 5., 16:02 Módosítva: 2015-02-07 08:51:45
193

Egy Imgur-felhasználó szerint ez a hirdetés így megjelent a brit Metró újságban:

Fotó: Imgur

Azaz:

A szőke, piros esőkabátos lánynak a Mountain Ash vasútállomásról. Körülnéztél, hogy meghallotta-e valaki, hogy szellentettél. Összemosolyogtunk. Kávézunk?

Ezt egy „Menő bundesligafrizurás srác” küldte be az újságnak SMS-ben. Az nem derül ki egyértelműen, hogy a lány tényleg a vonaton fingott-e vagy lent az állomáson, de reméljük, hogy az első, mert az valahogy viccesebb. Borzasztóan szeretnénk tudni, hogy a lányhoz eljutott-e az üzenet, a hirdetést feladó fiatalembernek meg nagyon ajánljuk ezt a cikket a Dívány archívumából.

A pasivadászatnak ezzel a fotóval vége

február 4., 16:45 Módosítva: 2015-02-05 14:20:09
37

A fenti fotót a Buzzfeeden találtuk – gyakorlatilag egy esküvői meghívóról van szó, de már eddig is sokezerszer annyi emberhez eljutott, mint ahányan ott lesznek majd a lakodalomban. A dátum a képen is látható, közvetlenül az alatt a felirat alatt, aminek a magyar fordítása ennyi: „A vadászatnak vége!”

A poén azért különösen ütős, mert a hely, ahol menyasszonyt fényképezték, a hölgy családjának saját birtoka Oregon államban. A sztori egyetlen kevésbé menő részlete az, hogy a lány és kedves famíliája valóban szoktak is vadászni ezen a területen, méghozzá jávorszarvasokra. Most, hogy a pasivadászatnak vége, esetleg az állatokat is békén hagyhatnák egyszer s mindenkorra. De még ne kattintson tovább, alább egy még nagyobb szuperséget láthat.

Távolról sincs vége, olvasson még

25 éves a Pretty Woman! Itt 27 milláért nosztalgiázhat

február 3., 20:06 Módosítva: 2015-02-04 09:29:19
3

Most márciusban lesz 25 éve, hogy a mozikba került a Pretty Woman, ami egyrészt berobbantotta Julia Roberts karrierjét, másrészt minden idők egyik legsikeresebb romantikus vígjátékává vált. Ha ön erre a posztra kattintott, nyilván ön is látta és szereti a Pretty Womant, és amennyiben tényleg így van, akkor van egy szuper hírünk: a Jezebel talált önnek egy remek ajánlatot!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha ez nincs kitöltve, azt jelenti, szexpartnert keresek

február 2., 16:32 Módosítva: 2015-02-03 16:04:32
13

Még mindig az egyedülállók táborát erősítem,  és ezen az sem segít, hogy egy  jó ideje visszahúzódtam a nyilvánosság elől. Nem járok társaságba, szórakozni, szóval esélyem sincs arra, hogy ismerkedjek.  De valahogy ez nem is volt kardinális kérdés egészen addig, amíg el nem kaptam ezt a remek kis influenzát és egyedül szenvedtem otthon. Kicsit kellemetlen, hogy senki nem nyitja az emberre az ajtót, amikor lázasan vergődik az ágyban.  Akkor eldöntöttem, újrakezdem. Ismerkedni fogok. És ugyan hol máshol?! Nyilván a nagyon népszerű Tinderen próbáltam szerencsét. 

Távolról sincs vége, olvasson még