Szépségkirálynővel jött össze a társkeresőn

2014.03.25. 15:37 -

Még csak kedd van, de már két magyar társkeresőtől is kaptunk sajtóközleményt a héten. Úgy gondoltuk, ebben a posztban egymás mellé tesszük őket. A maiban egy olyan férfiról van szó, aki egy szépségkirálynőt fogott ki a Twoo-n (Cserháti Tamarát), de előbb nézzük a tegnapi közleményt. Ez az UniverziTárstól érkezett, akik az első magyar, csak egyetemistáknak szóló társkeresőként mutatkoztak be. Innentől kezdve az ötlet világos: ez az oldal a felsőoktatásban résztvevőkre, azaz kb. a 18-25-ös korosztályra szakosodott.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5% szex közben is facebookozik

2014.03.24. 17:59 -

Ha úgy fogalmazunk, hogy a britek egy része számára számára a barátok fontosabbak egy kósza dugásnál, akkor szinte sajnálja az ember, hogy csak 5%-ról van szó. Az adat azonban nem pontosan erre vonatkozik: a Metro című brit lap szerint a Durex nevű cég felmérése egészen konkrétan azt találta, hogy a britek 5%-ánál már előfordult, hogy szex közben Facebookozott. Azok között, akik bevallják, hogy használták már a közösségi oldalt intim együttlét közben, kétszer annyian vannak a férfiak, mint a nők. Vajon miről csetelgethettek szex közben a haverokkal? Ezt sose fogjuk megtudni, de a legkézenfekvőbbnek az tűnik, ami éppen kéznél volt, és ami amúgy is a férfiak egyik kedvenc témája: az szexről.

shutterstock 93842140
Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Ez a harmadik randi, igazán szexelhetnénk már

2014.03.23. 17:56 -

Saját magam kis történetét fogom leírni, pontosan még én sem tudom, hova akarok kilyukadni. Egy 23 éves, átlagos testalkatú srác vagyok, meg vagyok elégedve a külsőmmel” – ezt írja Gábor levele bevezetőjében, és a levél végén oda lyukad ki, hogy kérdéseket tesz fel a Randiblog olvasóinak. A kettő között pedig két kapcsolatát írja le, de sajnos egyik sem végződött szerencsésen. Ön szerint Gábor rontotta el? És ha igen, hol? A válaszokat és tanácsokat sok szeretettel várjuk a Randiblog email-címén, de természetesen azok a levelek is jöhetnek, amik saját, új történeteket mesélnek el.

Távolról sincs vége, olvasson még »

6 év után jött az első gyomros

2014.03.22. 15:13 -

Szóljon ez a történet örök tanulságul minden olyan makacs embernek, mint én, aki jobban ragaszkodik a saját gondolataihoz, félelmeihez, elképzeléseihez, mint a boldogsághoz” – meglehetősen baljós bevezetőt írt a mai posztban közzétett levél beküldője élete utóbbi másfél évtizedének történetéhez. Az illetőnek a Benedek álnevet adtuk, és Benedek rendkívül érzékletesen írja le, hogyan váltották egymást életében a szép és boldog, illetve a nehezebb időszakok. Most sajnos megint egy ilyen nehéz időszakban van, innen visszatekintve írja le két kapcsolatának a történetét. Valóban tanulságos sztori ez, érdemes végigolvasni! Ha önnek lenne hozzáfűznivalója, ne habozzon, írjon nekünk ön is! A Randiblog email-címén folyamatosan várjuk a hozzászólásokat és saját új történeteket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Apjuknak tesznek szüzességi fogadalmat a tisztaságbálon

2014.03.21. 20:35 -

Randy Wilson kilencgyerekes családapa, feleségével, Lisával több, mint 13 évvel ezelőtt rendezték meg az első purity ballt, azaz tisztaságbált Colorado Springsben. Fogalmuk nem volt még róla akkor, hogy az eseményből éves rendszerességgel visszatérő hagyomány lesz, amit ráadásul az USA 47 másik állama is átvesz majd. Persze nem mintha a tisztaságbál teljesen hétköznapi dolog lenne az amerikaiak többségének – legtöbbjük valószínűleg ugyanolyan bizarrnak tartja az egészet, mint ön. Ha nem így lenne, az ABC nem készített volna róla egy új dokumentumfilmet, ami szombaton kerül majd adásba Amerikában.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez van az egyéjszakás kalandok túlélőszettjében

2014.03.20. 18:59 -

Karácsony előtt érintettük azt a témát az évvégi irodai partik kapcsán, hogy milyen kínos tud lenni a másnap, amikor az embernek egyszer úgy alakul az estéje, hogy összejön valakivel, és aztán ott is alszik újdonsült ismerősénél. Az ilyen egyéjszakás kalandok másnapján van az, amit angolul walk of shame-nek szokás hívni: arról a kínos reggeli sétáról van szó, amikor az ember még az előző napi, szétbulizott szerelésében (sminkjében) kúszik haza, rosszabb esetben nem is haza, hanem be a munkahelyére.

Távolról sincs vége, olvasson még »

50 éves korára a magyarok 39%-a hűtlen lesz

2014.03.19. 19:38 -

Az egyik magyar társkereső végzett egy kis felmérést felhasználói körében a félrelépésekről – persze az a társkereső volt, amelyik a félrelépésekre van specializálódva, a Viszony.hu. Ők online kérdezgették a hozzájuk betérőket a hűtlenségről (közülük 681-en válaszoltak, a minta nem reprezentatív), és azt találták, hogy a részt vevő nők 40%-a mondta csak azt, hogy soha nem csalná meg a párját, míg a férfiak közül ennél is többen vannak, akik nagyon is kikacsingatnak állandó kapcsolatukból, csak kb. az összes férfi egyharmadát teszik ki azok, akik semmilyen körülmények között nem tudják elképzelni, hogy megcsalják a kedvesüket. Persze elképzelni sok mindent lehet, a valóságban rendszeres hűtlenkedést azonban csak a férfiak és a nők 4%-a vallott be.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Feltűnt, hogy kerüli azt, hogy bárkivel találkozzak, aki közel áll hozzá

2014.03.18. 15:43 -

Szeretném én is megosztani veletek az én történetemet egy érzelmekkel és szenvedéssel teli kapocslatról, a nagy döntésről és arról, hogy az életünk képes úgy alakulni, ahogyan szeretnénk, hogy alakuljon” – a mai levél kivételesen egy kifejezetten pozitív végkicsengésű történetet tartalmaz, de a végkicsengés előtt van benne éppen elég dráma és rejtély. Aki beküldte – a Gertrúd álnevet kapta tőlünk –, elsősorban azoknak üzen, akik szenvednek egy kapcsolatban, de úgy érzik, nem tudnak belőle kilépni, de a történet garantáltan mindenkinek érdekes lesz. Ja igen, azért a gyerekkel társat keresők is különösen figyeljenek. Olvassa el Gertrúd történetét, aztán ha van kedve, írja meg nekünk a sajátját is! A Randiblog email-címén folyamatosan várjuk a sztorikat, véleményeket, hozzászólásokat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Extrém nászúton voltak tandemmel a világ körül

2014.03.17. 16:12 -

Volt egy hasonló vállalkozás, ami Magyarországra is eljutott, a brit Katherine és Steve Turner világ körüli nászútjának azonban csak az előzetes tervek szerint kellett volna érintenie kelet-Európát, a valóságban erre nem került sor, végülis délebbre kerekezett az ifjú pár. Igen, biciklivel voltak nászúton, ami már önmagában menő, de akkor ezt most szorozzuk be egy tandemmel és megkapjuk minden idők egyik legextrémebb nászútját. Főleg, ha azt vesszük figyelembe, hogy harmincezer kilométert tekertek le hazáig, két év alatt. Jó sok fotónk van Turnerék kiruccanásáról a képösszeállításban, alul pedig további részleteket olvashat a sztoriról.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ettünk, ittunk és a végén dugtunk… kétszer

2014.03.16. 17:23 -

Elöljáróban annyit kell a szuperszónikus magánéletemről tudni, hogy évek óta nem voltam szerelmes, mert volt egy hatalmas nagy csalódásom, nem szerelmeskedtem 7 éve. Jó nőnek tartom magam és a környezetem is, de önbizalomhiányból ötösre vizsgáztam” – ezzel kezdte a Randiblognak címzett levelét Henrietta, aki igazából nem is Henrietta, csak mi mindenkinek álnevet adunk, és neki ezt dobta a gép. Az ő levele azzal tűnik ki a többi közül, hogy roppant érzékletesen írja le, hogyan változtak az erőviszonyok legutóbbi kapcsolatában, egy olyan kapcsolatban, amiben eleinte úgy érezte, végre az ő kezében van az irányítás.

Jött azonban pár fordulat, és rengeteg minden megváltozott, az embernek könnyen rámehetnek az idegei egy ilyen viszonyra, és Henriettának sem lehetett egyszerű. Ő azt mondja, az írás segített neki – amihez csak csatlakozni tudunk. Persze mielőtt nekilátna az írásnak, előbb most már olvassa el, mit írt Henrietta, viszont ha valóban megírta saját kapcsolatának történetét, és van is kedve megmutatni azt a világnak, kérjük, küldje el az írást a Randiblog email-címére! Ja igen, és azzal a figyelmeztetéssel tartozunk még, hogy az alábbi levél tartalmaz néhány trágár kifejezést. Ha zavarják a csúnya szavak, inkább mégse olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Meglepően sokan lekurváztak emiatt

2014.03.15. 16:32 -

Sokszor belekezdtem már ebbe a levélbe, de ma éreztem úgy, hogy végleg betelt a pohár” – ma egy újabb, egyszerre vicces, bosszantó és tanulságos fejezettel bővül a Randiblog posztról posztra épülő társkeresés-enciklopédiája. Az alábbi levél beküldőjének a Matild álnév jutott, és ő is azok közé tartozik, akiknek egyelőre csak bizarr viselkedésű személyekbe – jelen esetben férfiakba – sikerült belefutnia az internetes partnerkeresés közben. Ez a poszt több sztoriból áll és több kérdés is van a végén. Ha ön tudja valamelyikre a választ, vagy szívesen megírná saját történetét, kérjük, küldje el levélben a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 meglepő tény a társkeresésről

2014.03.14. 14:54 -

Az egyik legnagyobb ingyenes amerikai társkereső az OK Cupid. Attól lettek nagyon híresek, hogy folyamatosan elemezték júzereik adatait, és az eredményekből rendszertelenül, de lenyűgözően érdekesen posztolgattak blogjukba. A blog már jó ideje nem frissült, de felkerült a netre egy újabb adag érdekesség, illetve összefoglaló arról, amit az OK Cupid készítői fedeztek fel az évek során társkeresők viselkedését tanulmányozva, és ami ebben az igen hosszú című könyvben is olvasható részletesebben. A 10 legfontosabb, legérdekesebb, legmeglepőbb dolgot listázzuk alább.

Távolról sincs vége, olvasson még »

15 tipikus férfihazugság

2014.03.13. 17:45 -

Két napja közöltünk egy listát a Twitteren beindult hozzászólásvihar alapján, amiben 15 tipikus női hazugságot soroltunk. Nem kellett sokat várni rá, hogy összeálljon a másik lista is arról, amiket a férfiak szoktak mondani abból a kategóriából, amit nem kell feltétlenül készpénznek venni. Ahogy a női hazugságos lista is egy meglehetősen primitív sztereotípiából indult ki, úgy a férfiak hazugságainak listája is egy hasonlóan leegyszerűsített képet fest a férfiakról. Ők ugyanis, ha az ilyen listáknak lehet hinni, másra se tudnak gondolni a szexen kívül, és csak azért hízelegnek a nőknek, hogy lefektethessék őket. A csajozáson kívül ezek szerint gyakorlatilag csak a piálás érdekli a férfiakat, a nők maguk természetesen egyáltalán nem, akikről egyébként nincsenek túl nagy véleménnyel. Annál inkább nagyra tartják saját képességeiket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Számolja ki, hány évig fog tartani kapcsolata!

2014.03.12. 18:26 -

Az MSN brit leányvállalata egy kutatást rendelt be arról, hogy mitől függ, hogy egy párkapcsolat meddig tart. A tudósok a kétezer emberen elvégzett kutatás végén egy jó bonyolult képletet is megalkottak, aminek segítségével ki lehet számítani, hogy valószínűleg hány évig fog tartani az ön kapcsolata partnerével. A képletet a poszt alján részletezzük, a lényeg azonban az, hogy a legtöbb ember élete ötödik szexuális partnerét tartja a megfelelő párnak. A férfiaknak és a nőknek is pont a negyede mondta, hogy szerinte az a legjobb, ha partnerének 4 szexuális partnere volt őelőtte. Igaz, a férfiak további 21%-a szűz feleséget szeretne magának (azaz olyan nőt, ahol a korábbi partnerek száma nulla).

Távolról sincs vége, olvasson még »

15 tipikus női hazugság

2014.03.11. 20:04 -

A türelmetlenek magát a listát a poszt alján találják, de azért a többieknek ajánlunk egy kis bevezetőt az egész elé. Az alábbi lista onnan indult, hogy a hétvégén Lies Told By Females címke alatt kezdték el a Twitterezők gyűjteni, hogy a nők (kicsit durvább fordításban nőstények) miket szoktak hazudni. Az egészet valószínűleg viccnek szánták eredetileg, de egy idő után nyilvánvaló lett, hogy sokan úgy kapcsolódnak bele az egészbe, hogy annak a humorhoz semmi köze nincs, egyszerűen csak örültek, hogy lehet a csajokat pocskondiázni és/vagy régi sérelmeket vagy kudarcokat felhánytorgatni. Mire a címke a világ egyik legnépszerűbbjévé vált, addigra a Jezebeltől a The Glossig rengeteg website háborogni kezdett, hogy milyen elkeserítő, hogy ennyi a szexista férfi az interneten, akik saját hibáikért is a nőket teszik felelőssé, lealacsonyítva őket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ilyen babája születik két ronda embernek

2014.03.10. 16:24 -

Valószínűleg azzal kell kezdenünk ezt a posztot, hogy nem rosszindulatból rondáztuk le rögtön a címben a képen látható fiatal párt, hanem ők maguk vállalták be ezt a jelzőt. Több, mint két éve már, hogy beindult a RondaRandi.hu nevű társkereső, igen, ronda embereknek. Persze ezt szebben is meg lehet fogalmazni: azoknak kell ezen az oldalon regisztrálniuk, akik társat keresnek, de nem tartják magukat különösebben szépnek, viszont nem is gondolják azt, hogy a külső túlságosan fontos lenne egy párkapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Elkezdtünk összejárni, nem csak szexelni

2014.03.09. 16:44 -

Olvastam a cikket, amiben Karola nyilatkozott. De mi van akkor, ha a fiú, akibe halálosan szerelmes vagy, és aki nem fogja sosem azt érezni, mint te, a legjobb barátod?” – az idei év abszolút rekordere eddig az poszt, amiben Karola álnév alatt írja le valaki kapcsolatát: szerelmes egy srácba, de az illető nem szereti viszont, csak kihasználja. Ritkán van, hogy egy posztra ennyi válasz, főleg ennyi izgalmas válasz érkezik, mint Karola írására, de a mai levél beküldőjét, Fannit is ez a sztori késztette arra, hogy megírja nekünk, mi történt vele. Fanniék kapcsolata egy egyéjszakás kalandnak indult, aztán barátság extrákkal lett belőle, aztán pedig rengeteg szenvedés. Nagyon drukkolunk Fanninak, hogy találjon kiutat ebből a helyzetből – ha ön tudna neki tanácsolni valamit, kérjük, írjon a Randiblog email-címére! De ha saját történetét szeretné elmesélni, akkor se habozzon, kérjük, írja meg és küldje be!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Annyira perverz volt, hogy lecsökkent a libidóm

2014.03.08. 18:01 -

Közel a 30. életévemhez nagyon sok dologban megváltozott a gondolkodásom. Elmesélem, hogy hogyan kezdődött” – ennyi bevezető tartozik a mai posztban közölt olvasói levélhez. A beküldőt Zoltánnak kereszteltük át, és ő nemcsak bevezetőt írt a történet elé, hanem címet is adott neki, ami az volt, hogy „Barátnők és kurvák”. Előre is elnézést kérünk minden nőtől, hogy pont nőnapra esett ez a téma: Zoltán végkövetkeztetése ugyanis nem éppen hízelgő a hölgyekre nézve. Olvassa végig, Zoltán mire jutott lassan 15 év tapasztalata alapján a nőkkel kapcsolatban – egyetért? Önnek más tapasztalatai vannak? Kérjük, írja meg ön is saját sztoriját vagy véleményét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szia, nyalogathatom a lábad? Fizetek is érte!

2014.03.07. 16:09 -

A „Második levélnél már invitáltam egy DVD-zésre” írásra szeretnék reagálni. Én, mint a netes társkeresés világában egy ideje jártas személy” – a mai posztban sorra kerülő olvasói levél beküldőjének a Leonóra álnevet adtuk. Leonóra, amint az levele bevezetőjéből egyértelmű, szintén az internetes társkeresés buktatóiról szóló eszmecserébe szeretne bekapcsolódni, méghozzá egy olyan meglátással, amiért, azt mondja, lehet, hogy sokan meg fogják kövezni. Szerinte mindenkinél a külső számít leginkább eleinte, ráadásul nem csak az interneten, hanem akárhol ismerkedik az ember. Ön szerint is ez a valóság? Van saját tapasztalata, ami megerősíti, vagy éppen cáfolja Leonóra megállapításait? Írjon nekünk ön is, a Randiblog email-címe változatlan!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A nő, akinek belül üres a családja

2014.03.06. 15:44 -

A mai posztban Suzanne Heintz életét és munkásságát mutatjuk be önnek (a kettő igencsak összefonódott, amint az mindjárt kiderül). Ennek az amerikai képzőművésznek elege lett abból, hogy a harminc betöltése után egyre gyakrabban szekírozták azzal, hogy miért nem ment még férjhez, miért nincs még gyereke, ketyeg a biológiai óra, stb., mindenki jól ismeri ezeket a mondásokat. Aki ilyeneket mond, az persze gyakran nem is akar beszólni, de ettől még ugyanolyan irritáló ezt hallgatni. Heintz úgy döntött, hogy ő sem hallgatja tovább, inkább szerez magának egy családot.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Öt súlyos kommunikációs hiba egy párkapcsolatban

2014.03.05. 15:26 -

Nem számít, hogy milyen összhangban van az ember a partnerével, félreértések és kommunikációs baklövések mindig lehetségesek. A lifehacker.com most összeszedte az öt leggyakoribbat, hogy könnyebb legyen elkerülni a problémákat ezzel kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így teszi tönkre a munkába járás a kapcsolatokat

2014.03.04. 18:40 -

Ha önnek több, mint fél órába telik, hogy beérjen reggelenként a munkahelyére (és nyilván legalább ugyanennyibe, hogy este hazaérjen), akkor kezdhet egy kicsit aggódni, figyelmeztet a Psychology Today hétfőn megjelent cikke. Az oldalon publikáló pszichológusszakértő bevallja, hogy ő is viszonylag messzire jár dolgozni, és jól tudja, hogy a napi túl sok utazásnak csomó hátránya van. A messziről bejárók körében gyakoribb az elhízás a mozgásszegény életmód következtében, és a forgalomban való részvétel sok stresszel jár, de sajnos nemcsak az egészségre hátrányos, ha az ember több, mint egy órát vezet vagy tömegközlekedik naponta.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

18+ Kurvába lettem szerelmes

2014.03.03. 17:45 -

Több, mint egy éve olvasom a különböző témájú posztokat és sok vacillálás után gondoltam, megosztom önökkel az én történetemet is” – így kezdődik a mai posztban közölt levél, amihez a tárgy mezőbe azt írta az email beküldője, hogy „kurvába lettem szerelmes”. Innentől kezdve nem meglepő, hogy aláírás nem is volt a levélben, de mi persze adunk egy keresztnevet a beküldőnek, a Kornél álnév jutott neki. Kornél történetéből a dátumokat és az országneveket kigyomláltuk, hiszen egyrészt nem akarunk kellemetlenséget senkinek, másrészt a lényeg nem is ebben van, de ettől eltekintve ugyanúgy olvasható alább a történet, ahogy az a Randiblog email-címére megérkezett. Messze az egyik legmegdöbbentőbb olvasói levél, amit az utóbbi években kaptunk – ha megosztaná véleményét vagy saját történetét, kérjük, írjon nekünk ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Apukám javarészt egyáltalán nem tudja, mi történik velem

2014.03.02. 15:32 -

A múlt vasárnapi posztunk címe az volt, hogy Itt tudtam meg, hogy miért nem volt szükség óvszerre. Egy olvasói levelet közöltünk benne Alfrédtól, aki azzal kezdte, hogy „ez a történet biztosan érdekes véleményeket fog kapni”. Alfrédnak igaza lett, tényleg rengeteg megosztást és sok válaszlevelet inspirált ez a poszt az elmúlt egy hétben. Most a beküldött olvasói levelekből közöljük a négy legérdekesebbet, lássuk, ki mit üzen Alfrédnak, aki pár hónapja volt még csak kapcsolatban egy nővel, amikor becsúszott egy nem várt terhesség. A baba megszületett, de Alfréd már egy ideje nincs együtt a nővel, a gyerekkel sem tartja a kapcsolatot. Ha nem olvasta azt a posztot, először kattintson ide, aztán olvassa el az alábbi reakciókat! Ha ön is hozzászólna, van saját tapasztalata vagy véleménye, kérjük, írjon ön is a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sima társkeresőkön sok pénzbeli ajánlatot kapok

2014.03.01. 17:26 -

Magamról annyit, hogy 28 éves, egyedül élő, szingli nő vagyok átlagos testalkattal, nincs gyerekem” – a mai levél beküldője ezeket az adatokat írta meg magáról, a keresztnevét nem, de hiába is írta volna meg, nálunk mindenképpen Lujza álnéven szerepelt volna. Lujza tárgyként a következő témát jelölte meg: „társkeresők vesztőutai női szemmel”. Rengeteg posztunk volt már a társkeresés, főleg az internetes társkeresés nehézségeiről, a sok gond közül Lujza elsősorban arra koncentrál, hogy hogyan lehet kivédeni azokat a férfiakat, akik igazából nem tartós kapcsolatot keresnek, hanem egy szeretőt barátnőjük/feleségük mellé. Ön is belefutott már egy ilyen szituációba? Kérjük, írja meg ön is tapasztalatait, illetve véleményét, a Randiblog szokásos email-címén folyamatosan várjuk a leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 ... 81

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Spanyolország
    Spanyolország Válasszon a kedvező ajánlatok közül, 82 710 Ft / fő / 9 éjtől!
  • Lejár a Szép-kártyája?
    Lejár a Szép-kártyája? Használja fel időben, foglaljon most! 5 500 Ft / fő / éjtől
  • Kréta
    Kréta Nyaraljon a káprázatos görög szigeten! 54 900 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés