Rosszkor pisilt, elszalasztotta a csajt

2014.08.06. 16:24 -

Egy ír fiatalember ellovagiaskodta az udvarlást, és ennek következtében egy lányt, aki nagyon megtetszett neki, és akivel már órák óta beszélgetett, a legkritikusabb pillanatban szalasztott el. A hibát internetkapmánnyal próbálta korrigálni, és kedvezett neki a szerencse, mert újra összehozták a lánnyal. Reméljük, a második lehetőséget már nem baltázza el a Buzzfeed által híressé tett hősszerelmes.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Ön is ilyen életet és halált szeretne

2014.08.05. 14:25 -

Viszonylag ritkán csinálunk ilyet, de mára egy megható történetet választottunk, az ABC egyik helyi csatornája által készített fenti videónak mi sem tudtunk ellenállni. Ez az a típusú sztori, ami a többséget valószínűleg megríkatja, főleg azokat, akik saját szüleiket-nagyszüleiket látják a főszereplőkben, esetleg saját magukat, ahogy jelenlegi szerelmükkel egy hosszú és boldog, együtt leélt életet hagynak itt. Szóval egy amerikai párról van szó, 62 évig voltak házasok, és a múlt héten haltak meg – mindössze 4 óra különbséggel.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

A nőket gyakrabban próbálják meg átvágni

2014.08.04. 17:52 -

Nemrég arra mutattunk példát, hogy bizonyos szituációkban azért könnyebb a nőknek, mert egy csinos csaj jobb eséllyel dumálja meg a rendőrrel, hogy ne adjon büntetést – bár a posztban látható hölgy éppen nem járt sikerrel, pedig elég extrém meggyőzési módszerhez folyamodott. Ma azonban azzal kapcsolatban találtunk a Jezebelen egy ismertetőt egy kutatásról, hogy más esetekben mekkora hátrány nőnek lenni, méghozzá azért, mert a férfiak egy része konkrétan hülyének nézi a másik nemhez tartozókat – sőt, nem csak a férfiak egy része.

shutterstock 114918844

Sokszor hallja az ember, hogy például lakás vagy főleg kocsivásárláshoz érdemes egy férfit is magával vinnie a női vevőnek, és a UC Berkeley és a UPenn egyetemek kutatói bebizonyították, hogy ez sajnos egy elég hasznos tanács, mivel a hölgyeket sajnos gyakrabban próbálják meg átvágni. Igaz, a kutatásban vizsgált szituáció pont ennek az ellenkezője volt, azaz nem az eladó verte át a vevőt, hanem fordítva. A felmérésben résztvevőknek egy helyzetgyakorlatot kellett párosával elvégezniük, ami szerint egyikük egy ingatlant próbált eladni, lehetőleg kicsi, csendes, családi otthon céljára, míg a vevő azért akarta megvenni a telket, hogy hotelt építsen rá.

A vevőt játszó alanyoknak azt mondták, hogy rajtuk múlik, hogyan próbálják meggyőzni az eladót: alkudozhatnak, szépítgethetnek, vagy akár hazudhatnak is. Azt találták, hogy jóval többen folyamodtak ehhez a legutóbbi módszerhez, ha az eladó, azaz a megtévesztendő személy nő volt: 22% próbálta meg becsapni a női eladót, míg a férfieladókat csak 5%. Érdekes módon a másik oldalon nincs ilyen különbség a nemek arányában: azaz a nők ugyanúgy megpróbálják átvágni a többi nőt, mint a férfiak. Ezzel összhangban többször jött létre az adásvétel a gyakorlat végén, ha az eladó nő volt, a vevők ugyanis gyakrabban hazudtak a nőknek, így rávéve őket egy olyan bizniszre, ami nekik nem előnyös. A kutatók szerint a nőkről azt feltételezi mindenki, hogy kedvesebbek, viszont kevésbé hozzáértőek mint a férfiak, és kevésbé valószínű, hogy patáliát csapnak, ha véletlenül rájönnek, hogy megpróbálták őket átverni. Úgyhogy aztán egy csomóan bepróbálkoznak, és van, aki sikerrel.

42 évig jártak jegyben

2014.08.03. 13:49 -

Imádjuk a romantikus és cuki beszámolókat a sírig tartó szerelmekről, úgyhogy nagyon megörültünk a Northfoto hírének, aminek két főszereplője a 71 éves David Barker és a 82 éves Daphne Thorp, akik idén házasodtak össze. A sztori viszont nem csak attól különleges, hogy az úr és hölgy ennyi idősen mondta ki a boldogító igent, hanem, hogy mindezt 42 évnyi jegyesség után tették. 

Az asszony nem sokkal válása után, 1972-ben egy társastánc-órán ismerte meg Barkert, egyből egymásba szerettek, összeköltöztek, négy hét múlva pedig el is jegyezték egymást. Az évek teltek-múltak, a házasság viszont nem köttetett meg, Thorp ugyanis nagyon nehezen szánta rá magát a lépésre azok után, hogy korábbi házassága kudarcba fulladt. 

Tavaly viszont az öreg hölgy szívinfarktust kapott, akkor döntötték el, hogy nem húzzák tovább a dolgot, eljött az ideje a ceremóniának. Gyűrűkből viszont újat kellett venniük, annyi év eltelt ugyanis az eljegyzés óta, hogy a régebbiek már nem mentek fel az ujjaikra. 

Várt volna ennyit? Nem? Kommentálja ezt a cikket!

Kövessen minket a Facebookon is!
 
Címkék:

Öt óriási hiba esküvő előtt

2014.08.02. 21:15 -

Az esküvői szezon közepén összeszedtük, mik azok a tipikus ballépések, amiket el lehet követni a ceremónia előtt. Olvasói vélemények szerint nem tesz jót sem a saját elképzelés érvényesítése, sem a bizonytalanság, és azt is engedni kell, hogy a másik megtartsa a legény- vagy leánybúcsúját. Hozzászólna a témához? Írjon levelet a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem megalázó, hogy csak szexre kellettem

2014.08.01. 19:21 -

Ismét egy érdekes olvasói levél landolt a postaládánkban azok után, hogy megírtuk, mik a legáltalánosabb jelei annak, ha a férfi csak szexet akar a nőtől. A sors fintora, hogy olvasónkkal az eset fordítva történt: férfi létére nők használták a testét, majd dobták el, amikor megunták. Önnek is van hasonló sztorija? Írjon levelet a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Ezt a nőt tényleg nem érdeklik a belső értékek

2014.07.31. 17:38 -

Suzanne Heintz életét és munkásságát már bemutattuk úgy fél évvel ezelőtt: a képzőművésznő két próbababával osztja meg mindennapjait, és ezt mostantól hivatalosan The Playing House Project néven követhetjük. A program kibővült többek közt egy dokumentumfilmmel, amiben ő és műszerettei családi nyaraláson vesznek részt, utazgatnak, és persze folyamatosan fotózkodnak.

A család kevésbé eleven részét hurcolni persze nem lehet a legegyszerűbb. A képek tanúsága szerint végül fellélegezhetnek a rokonok és a barátok is, Suzanne végre férjhez ment! Ő és próbababa-párja egy esküvőn összekötötték életüket, és ezt természetesen szintén megtekinthető a képeken.

Egyébként a történet onnan indult, hogy a hölgy korosodó szingliként megunta az örökös „mikor mész már végre férjhez és alapítasz családot?”-jellegű kérdéseket, és úgy védekezik ellenük, hogy vásárolt két próbababát – egy férjet, egy gyereket – és azóta is velük él. Családját szorgosan fényképezi kerti partik, ünnepek alkalmával.

Mostanában több film (A nő, Transzcendens, vagy mondjuk a Plasztik szerelem) is foglalkozott azzal a kérdéssel, hogy az ember-ember közötti kapcsolatot hogyan válthatja fel valami más – Suzanne Heintz projektje mindegyiknél hosszabb távúnak tűnik.

Ha egy pasi azonnal dugni akar, kövér és ronda nőt keres

2014.07.30. 17:41 -

Egy férfi olvasónk egy kegyetlenül őszinte levélben írta meg, hogyan látja kívülről nézve egyik barátnője szexkapcsolatait és hogyan kell tétlenül végignéznie, ahogyan kihasználják szerettét. A lány (nevezzük Zitának) nemsokára 30 éves lesz és még nem volt egy normális érzelmeken alapuló kapcsolata sem. Ön is volt hasonló szituációban, amikor csak szexre kellett? Írjon levelet a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Hat hazugság, amivel az elhagyott nőt etetik

2014.07.29. 19:51 -

Ha csak a Szex és New York című agysejtgyilkoló sorozatban elhangzott mondatokat vesszük alapul, a nők aztán valóban hihetetlen blődségeket tudnak összehordani, ha elhagyott barátnőjük megvigasztalása a cél. Most összegyűjtöttük a leggyakoribb nyugtató szövegeket, amiket legalább egyszer minden reménytelenül szerelmesnek elsütnek az életben, anélkül, hogy bármi igazságalapja lenne a dolognak. Ugye, ismerősök a dumák? 

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 jele annak, ha a nő csak szexre kell

2014.07.28. 20:23 -

Egy kapcsolat jövőjét nézve nem túl kecsegtető, ha nincsen szex, de egy szállal sem jobb, ha csak szexen alapul. Egy fokkal szomorúbb a helyzet akkor, ha ezzel az egyik fél nincsen tisztában. Mivel az esetek nagyobb százalékában a nők azok, akik nem veszik észre, ha csak egy-egy kósza numerára kellenek és másra nem, összegyűjtöttük, mik a jelei annak, ha a pasi nem szerelmes, csak dugni akar. Persze a csajok ezt is képesek megmagyarázni, nézze csak, hogyan. 

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Egy hatalmas dugás kiüti mindkét felet egy-két napra

2014.07.27. 18:53 -

A múlt héten tettünk közzé egy történetet arról, hogy egy férfi táblázatban vezette, hogy felesége mire hivatkozással utasította vissza folyamatosan a szexet egy hat hetes periódus alatt. A sztori eredetije a Redditről ugyan eltűnt, de addigra rengeteg más honlap átvette, miközben sokan arról kezdtek el filozofálni, hogy biztos csak kitalált történet az egész. Ez persze mindig előfordulhat, de ettől még tény marad, hogy a történet egy nagyon is valóságos problémára mutat rá. Erre többek között abból is következtethetünk, hogy többen is annyira felindultak a sztoritól, hogy válaszlevelet írtak a Randiblognak – alább a legérdekesebbekből idézünk. Mindhárom beküldő férfi, és mind álnéven szerepel alább. Ha önnek is lenne kedve hozzászólni a témához, ne fogja vissza magát – írja meg a Randiblog email-címére a véleményét vagy saját történetét!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bugyiban rúdtáncolt a rendőröknek, hogy ne szállítsák el a kocsiját

2014.07.26. 11:58 -

Ugye milyen könnyű az élet a szőke és vékony és vonzó nőknek? Az iskolában ha férfi a vizsgáztató, biztos, hogy átmennek, ingyen veszik nekik a pasik az italokat a szórakozóhelyeken, ahol lehet, hogy belépőt sem kell fizetniük, és ha vezetés közben tesznek rossz fát a tűzre, akkor is egy kis hajdobálással ki tudják magyarázni a dolgot az azonnal meglágyuló szívű rendőröknél. Ez utóbbira bazírozott a fenti videón látható nő is, ami a hétvége miniszenzációja lett: ez a szőke bombázó ugyanis egészen eredeti női praktikával próbálja megakadályozni, hogy elszállítsák az autóját.

A Daily Mail úgy tudja, hogy a rohamosan terjedő videót bizonyos Anatolij Alekszandrovics töltötte fel eredetileg a netre, és nem, azt mondják, a jelenet nem megrendezett, hanem Tula városában esett meg. Az ismeretlen nő itt parkolt tilosban a Vasúti Dolgozók Művelődési Háza előtt, és már csak arra ért vissza a kocsijához, hogy azt éppen viszik a rendőrök. A nő minden eszközt megpróbált bevetni, és miközben a hatósági közeggel alkudozott, egy kis sztriptízzel és rúdtánccal adott nyomatékot annak, hogy ő mennyire szeretné, ha autója ott maradhatna, ahol volt. Döbbenetes, de nem így lett, a kocsit végül is elszállították. Néhány kommentelő szerint a rendőrök nem női praktikákra vágytak volna, hanem egy kis kenőpénzre.

Ezek a fiatalok tökpucéran randiznak

2014.07.25. 16:12 -

Hisszük, ha látjuk-hozzáállással írtuk meg az év elején, hogy a VH1 csatorna nudista társkeresőműsort tervez, hát most már nincs helye a hitetlenkedésnek, mert elkészültek az első részek az adásból. Ezek szerint vannak olyan személyek, akik tényleg bevállalták, hogy meztelenül menjenek el egy első randira, és ráadásul az egészet még filmezzék is. A résztvevők mind azt mondják, hogy remek élményben volt részük, de azért nagyon reméljük, hogy emellé egy jó is gázsit is kaptak a műsort készítő csatornától. Az egyik meztelenül randizó srác mindenesetre azon izgult előre egy kicsit, hogy nehogy túlságosan izgalmasnak találja a helyzetet, hogy egy pucér lánnyal együtt kell beszállnia egy zorbba, ami egy hatalmas, átlátszó, vízen hánykolódó gömb.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez egy titkos szerelmes üzenet. Meg tudja fejteni?

2014.07.24. 15:11 -

Ebből a szögből még semmi különös nem látszik az éjjeliszekrényen... Fotó: Olvasói Fotó / Velvet

Egy, a Velvethez közel álló, Bernárd álnevű személy küldte el nekünk ezeket a képeket azzal, hogy meglepetés-üzenetet hagyott a szerelmének, de a célszemély nemhogy nem értette az üzenetet, föl se tűnt neki, hogy egyáltalán volt üzenet. Bernárd azt kérdezte tőlünk, hogy mi el tudjuk-e olvasni, vagy tényleg ennyire nehézre sikerült a meglepetés. Szerkesztőségünkben egyvalaki jött rá a dolog nyitjára, mi pedig Bernárdtól elkértük a fotókat a Randiblog számára, hátha olvasóink között is akad, aki magától rájön. A biztonság kedvéért kértünk a dologhoz egy kicsit részletesebb magyarázatot is arról, hogy mi a sztori és a feladat, ez olvasható alább.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A nyár eddigi 8 legpuccosabb esküvője

2014.07.23. 16:50 -

Az idén nyári esküvői szezonnak nagyjából a közepén tartunk most, ezért gondoltuk, megnézzük, milyen fontos és előkelő esküvők voltak eddig idén. Az első számú celeblagzi persze az volt, amikor Kanye West elvette Kim Kardashiant, de róluk valószínűleg már így is többet hallott, mint amennyi egészséges, úgyhogy őket ki is hagytuk ebből az összeállításból. Szintén kimaradtak Adam Levine-ék, mert helyettük inkább olyan személyekre koncentráltunk, akiket ön valószínűleg nem ismer, viszont szemlátomást irreális összegeket dobtak ki a hűségi fogadalom alkalmából.

A menyasszonyok és vőlegények között, illetve a násznépekben vannak hercegek és királynők, helyi és nemzetközi hírességek, de milliomosok és politikusok is Európa több országából, Ázsiából és Amerikából. Egy a lényeg: mindannyiuknak olyan esküvője volt, amilyenen ön valószínűleg még nem járt. Ha kíváncsi, hogyan ünnepel a felső tízezer 2014-ben, klikkelje végig a fotóösszeállítást! A részleteket a képaláírásokban találja.

Címkék:

Íme a hűtlenség 7 típusa logikusan összeszedve

2014.07.22. 16:11 -

A monogámiának kettő típusa van. Az egyik a klasszikus hűség, amire a XXI. században (nyugaton legalábbis) egyre kevesebb a példa: hogy két ember megismerkedik, a házasságkötésükig nem élnek nemi életet, és azután pedig értelemszerűen csakis egymással. Azért továbbra is létezik ilyen, de jellemzőbb a rövidebb-hosszabb epizódokból felépülő sorozatos hűség. Ez azt jelenti, hogy az ember összejön valakivel, aztán amíg a kapcsolat tart, hű az illetőhöz. De egy idő után szakításra/válásra kerül sor, jön a következő barát/barátnő vagy férj/feleség, aztán a következő, aztán a következő, kinek mennyi. A Psychology Today friss cikke a hűségnek ezt a két típusát különbözteti meg, de igazából arról szól, hogy a hűtlenségnek mennyivel több fajtája van: összesen hét. Ezeket vesszük sorra alább.

Távolról sincs vége, olvasson még »

16 ország 16 fura esküvői szokása – melyiket ismeri?

2014.07.21. 16:54 -

Az alábbi infografikát a ShopAlike nevű webshop szerkesztősége küldte el nekünk. Ez az online üzlet ugyan általánosságban a divatra és az életmódra fókuszál, de most kivételesen kifejezetten az esküvőkkel foglalkoztak. Mivel egy nemzetközi cégről van szó, munkatársaik körében arról érdeklődtek, hogy hazájukban milyen furcsa tradíciók övezik a házasságkötéseket. Sajtóközleményük szerint náluk 40 nemzetiség dolgozik együtt, közülük 16 képviseletében érkezett egy-egy érdekesség, köztük Magyarországról is – az itthoni kollégák a menyasszonyrablással neveztek.

A poénokat nem lőjük le előre, a hajtás alatt mindent elolvashat, de azért azon elgondolkodtunk az alábbiak fényében, hogy akkor a svéd nőknek nem lehet egyszerű esküvőre felöltözni, mert nemcsak a fekete és a fehér ruhaszín van kilőve, hanem ezek szerint a többség számára a piros is. Mindenesetre ha 16 esküvői érdekesség nem elég, itt van még 5 saját gyűjtésű, bár ezek nem annyira a jópofa, hanem inkább a durva kategóriába tartoznak.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Csapda, ha azt hiszik, ez a leszbikusság

2014.07.20. 17:10 -

Nagyon örültünk a múlt héten, hogy egy leszbikus olvasónk levelét tehettük közzé arról, hogy milyen a társkeresés akkor, ha valaki a saját neméből szeretne partnert, és ráadásul vidéki is. A levelezésforgalomból azt állapíthatjuk meg, hogy nem csak mi örültünk Izabella levelének, hanem olvasóink is, hiszen sok válasz érkezett a múlt heti posztra. Közülük négyet választottunk ki, amiket egy-két rövidítés kivételével teljes egészükben közlünk. Az alábbi összeállítás már csak azért is nagyon érdekesre sikerült, mert kaptunk hozzászólást nőtől és férfitól is, hetero- és homoszexuális olvasónktól is – természetesen mindannyian álnéven szerepelnek. Ezek után most már ön is közzé szeretné tenni a véleményét? Esetleg saját történetét osztaná meg velünk? Állunk elébe, a vita természetesen nincs lezárva, a Randiblog email-címére bármikor írhat nekünk!

Távolról sincs vége, olvasson még »

20 kifogás, hogy a feleségem miért nem szexel

2014.07.19. 17:03 -

Tegyük fel, hogy önt 10 napos üzleti útra küldi a munkahelye. Éppen indulófélben van, a taxiban ül a reptérre menet, amikor a telefonján látja, hogy a házastársa küldött egy emailt a munkahelyi mailcímére. Nem így szoktak kommunikálni, de ön csak ezt a levelezést látja a telefonján, tehát házastársa biztos valami nagyon fontosat és/vagy sürgőset akar közölni. Az üzenet fő témája az, hogy ön mennyire nem fog hiányozni a távol töltött 10 nap alatt, és egy táblázatot is tartalmaz arról, hogy az elmúlt másfél hónapban az ön házastársa hányszor és mikor kezdeményezett szexet (dátumszerűen), és hogy erre mi volt az ön válasza. Nyilván ön is eléggé elképedne, ha önnel ez történne – akivel tényleg megtörtént, az mindenesetre annyira meglepődött, hogy úgy döntött, megosztja az egész sztorit (táblázatostul) a redditezőkkel, illetve rajtuk keresztül az egész világgal.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ahol csak tudtuk, megkaptuk egymást

2014.07.18. 17:37 -

Régóta olvasgatom a kőkólás sztorikat, sokszor éreztem magam hasonló helyzetben, mint az írók, és most eljutottam arra a pontra, hogy én is szeretném megosztani veletek a saját történetemet” – ennyi bevezetőt írt Hedda álnevű olvasónk alábbi leveléhez. A beszámolóban egy kapcsolatát írja le, ami az évek során több fázison ment át, ráadásul először nem is szerelemnek indult, hanem barátságnak. A viszonyban a legutolsó fordulat azonban a napokban állt be, és Hedda azt mondja, fogalma sincs, mi következik most, mit kezdjen a helyzettel. Ön mit tanácsol neki? Ha van kedve, írja meg nekünk véleményét a történetről a Randiblog email-címére, de természetesen akkor is nagyon örülünk, ha saját sztoriját küldi be nekünk. És még egy figyelmeztetés: a levél tartalmaz egy-két (konkrétan két) trágárabb kifejezést. Ha önt zavarják az ilyen szavak, óvatosan olvasson!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tűzoltók voltak nyoszolyólányok helyett a nagykanizsai esküvőn

2014.07.17. 16:30 -

Ebben a posztban három különleges esküvőt mutatunk, az első közülük magyar. Tavaly nyáron is mutattunk egy tűzoltóesküvőt, arra Egerben került sor, idén pedig egy nagykanizsai hadnagy nősült meg. Hilcz Tamás és Helga egy mesterséges tó közepén mondták ki az igent, és persze náluk is volt szirénázó tűzoltóautó, sőt, még fotózás is volt a tűzoltóságon. A kedvenc képünkön az ifjú párt a tűzoltókollégák állják körbe, pontosan ugyanúgy, ahogy más lagzikon a koszorúslányok szoktak felsorakozni – a képre kattintva többet láthat, de ha átkattint a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság honlapjára, ott még többet. Alább pedig még két különleges esküvőt mutatunk, az egyiket videón, a másikat fotókon.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Halálos ágyán vallotta be férjének, milyen durván átverte

2014.07.16. 16:37 -

Lenny és Joyce Walters egy angol házaspár voltak, 33 évet éltek együtt, 29 évig voltak házasok, egy gyerekük született. A feleségnél 2007-ben tüdőrákot diagnosztizáltak, és az asszony sokáig küzdött a betegséggel, de néhány évvel ezelőtt az orvosok azt mondták, a kezelések ellenére Joyce Waltersnek csak hónapjai vannak hátra. A férj ekkor elment a bankba, hogy előre tájékoztassa őket a helyzetről, mivel annak idején feleségével közösen házat vettek, és évtizedek óta együtt fizetgették vissza a részleteket, amikből már alig volt hátra valamennyi.

Mielőtt a férj a bankba ért volna, kapott egy SMS-t a feleségétől, amiben a halálos beteg asszony bevallotta, hogy titokban összesen 19 millió Ft-nak megfelelő további hitelt vett fel a házra, de a pénzt elköltötte. Az asszony vissza se tért többet a férjéhez, unokahúgához költözött, és ott pár hónap múlva meg is halt, ahogy azt az orvosok előre jelezték. Úgyhogy a férj egy fitying nélkül maradt, a bank azzal fenyegeti, hogy elveszik a házát, és még az emlékek sem maradtak szépek elhunyt feleségéről, hiszen kiderült, hogy az asszony a férj aláírását meghamisítva költötte el a közös hitelt. Nagyon kemény sztori ez a házastársba vetett bizalomról és családi titkokról, a részleteket alább találja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szeretné elvenni valaki szüzességét? Ide regisztráljon!

2014.07.15. 16:34 -

Rengeteg levelet kapunk azzal kapcsolatban, hogy sehol nem lehet normális nőt/férfit találni, ezért folyamatosan figyeljük az új ismerkedési lehetőségeket. Többek között azokat az új internetes társkeresőket is szoktuk szemlézni (hármasával), amik egy adott csoportra szakosodnak, mondjuk a szüzekre. Igen, ilyen társkereső is van már, ráadásul magyar, a neve sajnos szóvicces: Szűzoltó.hu-nak hívják, és ez nyilván mindent el is mond. Egyrészt azokat várják, akik el szeretnék veszteni a szüzességüket, ők még a szimpatikusabb fele a célközönségnek, másrészt meg azokat, akik szeretik elvenni mások szüzességét (elvileg ők ugye a szűzoltók), hát hogy rájuk ki kíváncsi, azt el se tudjuk képzelni

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szegény Júliát fényesre csöcsörészték a turisták

2014.07.14. 17:29 -

Idén voltam már azon az eseményen, amit Magyarország legromantikusabb rendezvényének szánnak, a Gyömrői romantikaünnepen. Úgy jött ki a lépés, hogy a múlt hétvégén volt szerencsém felkeresni azt a helyet is, amit a világ legromantikusabb turistalátványosságának szánnak: Júlia házát Veronában. Voltam már itt egyszer 10 évvel ezelőtt, de akkor a mostaninál is bénább fotókat készítettem, és ráadásul akkor még nem dolgoztam a Velvetben. A hely viszont már akkor is ugyanilyen lesújtó volt, úgyhogy most nagy örömömre szolgál, hogy végre megoszthatom az élményt a Randiblog olvasóival.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A főnököm üzen, mikor van kedve szexhez

2014.07.13. 18:53 -

Nemrégiben Paul álnevű olvasónk írt nekünk egy levelet, amiben azt meséli el, hogy van szeretője, de közben ragaszkodik a párkapcsolatához is. Annak ellenére nem akar szakítani, hogy ráadásul rájött, hogy partnere szintén félrelépeget, azaz a hűtlenség kölcsönös. A levélre jött már egy nagyon érdekes válasz, de most van szerencsének egy újabbat közzétenni. Az ismeretlen beküldő a Milda álnevet kapta, és ő is egy ilyen szituációt ír le, annyival megspékelve, hogy ő nem tud róla, hogy férje is félrelépegetne, viszont neki gyereke is van, ráadásul a főnöke a szeretője. Tényleg ez a szerelem? – ezt a kérdést (és még pár továbbit) teszi fel Milda a levele végén. Ön mit válaszolna neki? Kérjük, írja meg reakcióját vagy saját történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Zalakaros
    Zalakaros Wellness, feltöltődés - foglalja le szállását most!
  • Utazás aggodalom nélkül?
    Utazás aggodalom nélkül? Utazása előtt ne feledkezzen el biztosításáról! Kösse meg online 5 perc alatt!
  • Egyiptom
    Egyiptom Tengerparti pihenés 55 900 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés