horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

50 éve találkozott először Yoko Ono és John Lennon

november 15., 16:28 Módosítva: 2016-11-16 16:55:07
18

A háború elleni harc, heves szexualitás, bizarr performanszok és a szimbiózis jellemezte kapcsolatukat.

A felesége csak nézett rám, tudtuk, hogy mi a helyzet

november 14., 20:31 Módosítva: 2016-11-16 16:54:58
10

Olvasgatom itt a sok szerencsétlen történetet, olyan kevés a pozitív végkifejlet, hogy az hihetetlen! De hát ilyenek vagyunk, kicsit pszichoterápia is, kiírjuk magunkból a fájdalmat. A világ telis-tele van érzelmileg sérült emberrel, akik nem igazán tudnak szakítani, nem tekintik a másikat érző emberi lénynek vagy csak gyávák. És ami a lényeg, a legtöbb ember azt gondolja, hogy a másikkal bármit megtehet. Én úgy éltem az életem 36 évét, hogy a másoknak a lehető legkevesebb fájdalmat okozzak. Ez nem sikerült mindig, de hiszem azt, hogy mindent visszakapunk előbb-utóbb. Most befejezem a filozófiai eszmefuttatást, és belevágok ebbe a két történetbe. Az első kevésbé fájdalmas, a második szívtörős.”

A Klementin álnevet kapta a fenti bevezetővel kezdődő levél beküldője. A beszámoló két rövid történetet tartalmaz, amik közül főleg az első volt igazán, megdöbbentően rövid, de a második is csak két hétig tartott, és igen, mégis szívfájdalommal végződött. Klementin is panaszkodik arra, amiről már olyan sokan írtak a Randiblognak: van olyan, hogy valaki ahelyett, hogy rendesen szakítana, egyszerűen csak eltűnik.

Biztos van ennek valami oka, de vajon mi? Csatlakozunk Klementinhez, és mi is kérjük, ha önnel előfordult már, hogy ilyen hirtelen, nyom nélkül lelépett egy kapcsolatból, kérjük, írja meg nekünk a sztorit, mesélje el, miért így távozott! Szeretnénk végre látni egy ilyen szituációt a másik oldalról is. Természetesen álnéven jelentetünk meg minden levelet, szóval írjon nekünk nyugodtan a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A zuhanyzó fölött volt egy kicsi fekete gömb

november 13., 20:08 Módosítva: 2016-11-16 16:54:45
38

Sose gondoltam volna, hogy ilyen helyekre írnék, de gondoltam, az olvasókat érdekelné a történetem” – kicsit elgondolkodtunk, hogy az alábbi levél beküldője, Perenna mit gondolhat a Randiblogról, hogy „ilyen helyek”-ként ír le minket, de végülis ez nem lényeg, akármit is gondol rólunk, tényleg hihetetlenül érdekes a története. A sztori helyszíne nem Magyarország, hanem az USA, és nem véletlenül láttuk el ezt a posztot a 18+-os figyelmeztetéssel: a végkifejlet annyira meredek, tényleg a legdurvább krimiket idézi. Olvassa el Perenna történetét, aztán ha megjön a kedve a meséléshez, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Sosem csapott be ennyi férfi, amíg Magyarországon éltem

november 12., 20:10 Módosítva: 2016-11-13 22:56:24
10

Gedeon levelére szeretnek reagálni, 4 év ausztrál randitapasztalattal, csak épp lányként” – írja a Randiblog e-mailcímére valaki, akinek a Renáta álnév jutott. Gedeon arról mesélt nekünk korábban, hogy kb. fél éve érkezett meg Ausztráliába, de már most visszasírja a magyar lányokat, a tapasztalatai ugyanis egészen hajmeresztőek az ottani csajokról.

Nagyon érdekes azt olvasni ezek után, hogy Renáta hogyan látja a másik oldalt, milyennek találja az ausztrál férfiakat magyar szemmel, és amint azt a címnek választott idézetből sejteni lehet, az ő véleménye sem túl pozitív. Ön is randizott már külföldön? Mik az ön tapasztalatai? Tudna esetleg valami tanácsot adni Renátának a külföldi társkereséssel kapcsolatban? Ha elolvasta a levelet, írjon nekünk ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen félelmetes lánykérős fotót még nem láttunk

november 12., 12:02 Módosítva: 2016-11-13 22:56:17
8

Lánykéréskor a többség a cukiságra meg a meghatásra megy rá. Nem úgy az ausztrál Billy Corbet, bár lehet, hogy ő is valaki cukit akart ezzel az akcióval, csak neki mások a fogalmai erről a kategóriáról. A fiatalemberről annyit tudunk, hogy állatgondozó New South Walesben egy állatkertben, és úgy gondolta, kedvenc gondozottját is ki kell csalogatni a vízből a nagy pillanathoz, amikor megkéri barátnője kezét.

Íme a teljes fotó:
Távolról sincs vége, olvasson még

Olyan jó lett ez a kisfilm, hogy igazi reklámnak nézték

november 11., 17:57 Módosítva: 2016-11-12 23:29:09
13

Még mielőtt a John Lewis áruházlánc idén is előrukkolt volna a szokásos kedves kis karácsonyi reklámjával, egy Nick Jablonka nevű diák mindössze két hét alatt olyan kisfilmet készített, amiről simán elhitte mindenki, hogy a cég legújabb videója - írta a Design Taxi. A srácnak persze esze ágában sem volt a YouTube-ra feltöltött kamureklámmal átvágni az embereket, ő csak egy iskolai feladatot teljesített olyan sikerrel, hogy több kommentelő a John Lewis helyében azonnal munkát ajánlott volna neki. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a válaszok a leggyakoribb kérdésekre a Randiblog inboxszal kapcsolatban

november 11., 16:37 Módosítva: 2016-11-19 17:30:55
0

A Randiblog legérdekesebb és legrégibb posztsorozata a Randiblog inbox, amiben olvasóink által beküldött sztorikat teszünk közzé bármilyen, randizással, párkapcsolatokkal, szerelemmel, szakítással kapcsolatos témában. A beérkező levelek azonban az izgalmas, megható, megdöbbentő vagy elgondolkodtató sztorikon kívül néha kérdéseket is tartalmaznak, ezért úgy gondoltuk, talán van értelme ezeket egy külön posztban megválaszolni.

Az alábbi dolgok mindenkinek hasznosak lehetnek, aki valaha írt már nekünk, sőt, azokkal a kérdésekkel-válaszokkal kezdjük, amik pedig azoknak szólnak, akik csak olvastak egy levelet, és azzal kapcsolatban merül fel kérdésük. Szóval ha ön tudni szeretne valamit arról, hogy mi ez az egész és hogyan működik, olvassa el az alábbiakat, valószínűleg megkapja a választ! Ha mégsem, semmi probléma, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére és válaszolunk személyesen önnek!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így tartatja ki magát egy profi

november 10., 20:19 Módosítva: 2016-11-12 23:28:58
105

Távolról sem újdonság ez az egész, évről évre felbukkan valamilyen formában, de még mindig mindig ugyanolyan elképesztő, mint amikor először hallottunk róla. Vannak úgynevezett cukrosbácsik, akiknek olyan sok a pénze, hogy hobbiból kitartanak egy nőt. És vannak olyan nők, akik abból élnek, hogy folyton eltartja őket egy idősebb és baromi gazdag férfi. Az alábbi képek segítségével egy ilyen nő életébe nyerhet bepillantást.

Távolról sincs vége, olvasson még

Meg akarta keresztelni, de teherbe is ejtette

november 9., 21:40 Módosítva: 2016-11-11 16:53:57
70

A Daily Mail a napokban tudósított egy bárpultosnőről, akinek gyereket szült a lelkésznek, aki megkeresztelni készült őt, és aki ráadásul kétszer annyi idős, mint az asszony.

Az 53 éves David Huntley akkor találkozott a 27 éves Charlene Goudievel, amikor az a keresztelkedésére készült. Két héttel később a tiszteletes és tanítványa lefeküdtek egymással, ráadásul a templomban. Az ügy a fegyelmi bíróság elé került, és a férfit el is tiltották két évre a lelkészi szolgálattól. A pár beismerte, hogy heteken át folytattak szexuális kapcsolatot, mígnem Goudie őrülten szerelmes nem lett, és végül teherbe nem esett

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha pucér képet küld a pasijának, azt valószínűleg más is látni fogja

november 8., 20:29 Módosítva: 2016-11-10 12:55:04
2

A Reddit felhasználói nemrégiben arról beszélgettek, mi történik a csajok meztelen fotóival, amiket átküldenek a barátjuknak. A témában sok férfi is színt vallott, és ahogyan az lenni szokott, kiderült, hogy nem mindig kerülnek jó kezekbe a szexszelfik. És bár vannak olyan fiúk/férfiak is, akik bizalmasan kezelik ezeket a dolgokat, azért a hozzászólások alapján érdemes elgondolkodni, mielőtt valaki ilyen jellegű képet küld a másiknak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Írásban nagy helyesírási hibái nem voltak, de szóban…

november 7., 19:26 Módosítva: 2016-11-10 12:54:45
20

Gyakran olvasom a posztjaitokat, arra gondoltam, megosztom én is a mostani tapasztalataimat veletek, és ha közzéteszitek, akkor a nagyvilággal is a manapság oly népszerű Tinderrel kapcsolatosan. Elsősorban a mostaniakat, merthogy 2,5 éve regisztráltam fel oda először” – igen, megint rosszul sikerült, de jobbára virtuális randik következnek az online társkeresés világából, ezúttal Karen álnevű olvasónktól, 4 férfiról.

Érdekes, hogy a jelek szerint Karen tapasztalata az, hogy az interneten keresztül a férfiak gyakran úgy csinálnak, mintha nem hallották volna, hogy a nő egyszer már nemet mondott. Önnel is fordult már elő ilyen? Meséljen nekünk, ha önnek is vannak érdekes társkeresős tapasztalatai! A beszámolót, kérjük, a Randiblog e-mailcímére küldje be!

Távolról sincs vége, olvasson még

A combomnál már időnként túlszaladt a keze

november 6., 20:01 Módosítva: 2016-11-09 09:41:10
54

A fantázia nagyon veszélyes. Az ember fantáziál, elgondol helyzeteket és a vágyai szerint válaszol. Amit nem vesz észre, hogy egyúttal gyakorlatozik is. Mint a katonák: riadó van, ezt ide rakom, azt oda, odamegyek, azt a gombot megnyomom: pontosan tudom, hogy mit kell tenni. Ez történt velem is” – ebből a bevezetőből még nem nagyon lehetne sejteni, hogy miről lesz szó az alábbi levélben, de hozzá kell tennünk, hogy a beküldő, Lénárd az email tárgyául ezt jelölte meg:

Ma csaltam meg a feleségem és utálom magam érte.

Innentől kezdve pedig egyértelmű, hogy mi a téma az alábbi néhány bekezdésben. A hűtlenség és a megcsalás egy borzasztó nehéz kérdés, ami ok és következmény is egyszerre, valamint rengeteg párkapcsolatot tesz próbára vagy rosszabb esetben tönkre, ezért nagyon örülünk, hogy Lénárd ilyen őszintén és átélhetően beszél arról, amit tett és amit érez. Ha ön is szívesen mesélje, írjon a Randiblog e-mailcímére akár most rögtön, az ön történetére/véleményére is kíváncsiak vagyunk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Két órával az esküvő után kidobta a feleségét, mert az snapchatezett

november 6., 07:22 Módosítva: 2016-11-09 09:37:07
65

Szaúd-Arábiában egy házasság kvázi két óráig tartott, a friss feleség ugyanis súlyos egyezséget szegett meg: képeket tett közzé a ceremóniáról a Snapchaten - írja a Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Esküvőjén kérte meg szerelme gyerekét, hogy legyen a kislánya

november 5., 18:21 Módosítva: 2016-11-08 11:48:56
343

A Sau Paulo-i, 37 éves Diogo Bolant úgy gondolta, hogy nemcsak a menyasszonya szívét kell örökre elnyerni, hanem annak 6 éves kislánya, Isadora szívét is. A férfi ezért saját esküvőjén letérdelt a gyerek elé, hogy feltegye neki a nagy kérdést az oltár előtt:

Beleegyezel, hogy a lányom legyél örökre?

Távolról sincs vége, olvasson még

Éjjel arra ébredtem, meg akarok halni

november 5., 15:17 Módosítva: 2016-11-08 11:48:51
9

„Meleg, 42 éves, sokak szerint szép szál férfi vagyok. Ezt a levelet csak azért írom, mert oldalatokon tapasztalatokat gyűjtötök, nekem meg jól esik kiírni magamból a csalódást, dühömet” – az Imre álnevet kapta az az olvasónk, akitől ez a levél érkezett. Bizony, gyűjtjük a tapasztalatokat, és Imre tapasztalatainak már csak azért is nagyon örültünk, mert az ő története megmutatja, hogy szakember kilátástalannak tűnő helyzetből is segíthet megtalálni a kiutat. Ha ön is volt már hasonló szituációban, kérjük, írjon nekünk ön is, ossza meg a tapasztalatait! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk a leveleket, akár most azonnal is írhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

165 kilósan, pucéran ment férjhez

november 5., 09:07 Módosítva: 2016-11-08 11:49:00
10

A 31 éves ausztrál Monique Penberthy és 27 éves vőlegénye, Rowan eredetileg azt tervezte, hogy egy Alice csodaországban témájú esküvőt tartanak majd két évvel a megismerkedésük után. A Melbourne-ben élő nőnek 165 kilós súlya miatt lehetetlennek tűnt megfelelő menyasszonyi ruhát találni, úgyhogy több hónapos keresgélés után végül rendelt egy egyedi tervezésűt.

Ám még mielőtt a ruha elkészült volna, Penberthy kórházba került.

 

Távolról sincs vége, olvasson még

Felismerte saját fürdőszobáját egy idegen lány profilképén

november 3., 19:02 Módosítva: 2016-11-08 16:07:45
96

Mark Kowalczyk, egy 19 éves amerikai diák a Tinderen keresett magának barátnőt, amikor feldobott a rendszer egy potenciális jelöltet. Amikor a srác jobban megnézte a szőke lány társkeresős szelfijét, döbbenten vette észre, hogy a kép az ő fürdőszobájában készült - írta a Daily Mail

Távolról sincs vége, olvasson még

Csókolóztunk, bujkáltunk a kamerák elől

november 2., 14:46 Módosítva: 2016-11-08 15:36:12
11

Segítségeteket szeretném kérni ebben a helyzetben mert már szinte nem látom értelmét a dolgoknak. 20 éves, munkaszerető, kicsit visszahúzódó fiú vagyok” – az Achillesz álnév jutott a mai posztban olvasható történet beküldőjének. Achillesz a munkahelyén ismert meg egy lányt, akinek akkor volt barátja. A kapcsolat rengeteg fázison ment keresztül, de most úgy tűnik, egy olyan állapotban rekedtek meg, ami teljesen elkedvetleníti Achilleszt. Mi vajon a teendő, hogyan lehet továbblépni? Ezeket kérdezi ő a többi olvasótól, köztük öntől is. Ön mit tanácsolna neki? Volt már hasonló szituációban? Gondolatait és tapasztalatait, kérjük, küldje be a Randiblog e-mailcímére!

És még a bevezető végére egy figyelmeztetés: Achillesz felindultságában használ néhány trágárabb kifejezést is. Mi ezt sosem szoktuk kicenzúrázni, ezért kérjük, ha önt zavarják az ilyen szavak, ne olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még

Beszólogattak neki a munkások, nem hagyta annyiban

november 1., 15:57 Módosítva: 2016-11-08 14:42:46
127

Ha nőként önt is rettentően zavarja, hogy úton-útfélen szexuális ajánlatokkal, otromba beszólásokkal bombázzák a férfiak, felhívjuk a figyelmét arra, hogy

nem kell tűrnie a megaláztatásokat. 

A Londonban élő Courtney Greatrex is kiállt saját magáért, így lett egyik pillanatról a másikra az internet hősnője. A 22 éves lány a napokban reggel fél nyolckor biciklizett Londonban a Finsbuty Parknál, amikor maga mögül hallotta egy kisteherautó dudáját. Megfordult, hogy lássa, ki és miért dudált rá, amikor az autóban ülő három tetőfedő férfi trágárságokat kezdett el kiabálni rá.

Távolról sincs vége, olvasson még

Van egy esküvőiruha-típus, ami az összes boltból hiányzik

október 31., 21:07 Módosítva: 2016-11-08 11:47:48
68

Észak-Írországban egy olyan nő nyitott esküvői ruhaszalont, aki már életében többször megtapasztalta, milyen az, amikor valaki csúnyán néz az emberre, csak mert túlsúlyos. Rebecca Bryson boltjában csak plus size menyasszonyi ruhákat lehet kapni. Az ötletgazdát az ösztönözte, hogy a túlsúlyos nőknek is segítsen a nagy napot tökéletessé tenni, mert saját tapasztalatából kiindulva egy ducibb nőnek nehéz dolga van ilyenkor.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezek a legfurcsább dolgok, amik miatt vonzódunk a másikhoz

október 30., 18:45 Módosítva: 2016-10-30 22:17:10
9

A Redditen több, mint 1600-an szálltak be megint abba a játékba, hogy ki milyen furcsaságot tart vonzónak egy másik emberen. Persze vannak, akik a szokásos cukiságokat szeretik, míg másokból elég szokatlan dolgok váltanak ki pozitív reakciót. Valaki például őrülten szexinek találja, ha egy férfi selypít, míg más a fehér bokazoknis nőkre gerjed leginkább. (Mondjuk utóbbi a biztonság kedvéért hozzátette, neki amúgy nincs lábfétise). Az összeset itt találja, alább azokat, amik szerintünk a legérdekesebbek. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Mivel foglalkozol? – Otthon fekszem

október 30., 13:57 Módosítva: 2016-11-08 11:47:31
72

Elég elfoglalt ember vagyok és szingli, ezért elkezdték rágni a fülem barátok, hogy miért nem tinderezek. Hozzáteszem, én közösségi oldalon sem vagyok fent, mert nincs rá szükségem és mivel iszonyat időrabló. Megkértem az ismerősöm, csináljon egy profilt, mert én tuti nem fogok. Muszáj, ha akarom használni ezt a remek alkalmazást.

Ha így kezdődik egy levél, akkor rögtön sejtjük, hogy egy rémálomhoz hasonlítható randi fog következni. Ezúttal Alfonz írta meg rosszul sikerült találkája történetét, amin egy olyan lánnyal találkozott, akivel enyhén szólva nem illettek össze. Minél több minden derült ki a lány magánéletéről, Alfonz annál kevesebbet értett – ezzel valószínűleg ön is így lesz. Ha van hasonló sztorija, ne tartsa magában ön se! Meséljen, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A nyakamnál fogva dobott a kanapéra

október 29., 20:37 Módosítva: 2016-10-30 22:17:01
15

Az én történetem minden szempontból elég hajmeresztő, és hát a tanulság belőle, azt hiszem, világosan levonható” – ebben a posztban Nárcisz álnevű olvasónk levelét olvashatja, és el kell ismernünk, egyáltalán nem túlzás, amit a bevezető állít. Ez valóban egy minden szempontból elég hajmeresztő történet, amiben a középpontban 5 fiútestvér áll. Nárcisz az öt közül az egyikbe lett szerelmes, és a kapcsolatot különösen megnehezítette, hogy a srác mennyire szoros kapcsolatot ápol öccseivel/bátyjaival.

Önnek is van olyan tapasztalata, hogy egy kapcsolatban valamelyik fél családja beleszól a szerelmesek életébe, mint Nárciszéknál? Vagy valami más témáról írna szívesen? Mi örömmel meghallgatjuk, írjon most a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szakított pasija Nagy-Britannia legkövérebb nőjével, mert az le akart fogyni

október 29., 13:55 Módosítva: 2016-10-30 22:31:05
20

Véget ért Nagy-Britannia egyik legfurcsább párjának kapcsolata: a szigetország legtestesebb nőjét, a 24 éves Georgia Davist kidobta 44 éves barátja, a fitneszteremben takarító Matthew Takel. Szakításuk oka nem kevésbé bizarr, mint maga a szerelmük, a Daily Mail szerint ugyanis

a pasi azért veszett össze a lánnyal, mert azt jobban érdekelte a fogyókúra, mint a párja. 
Távolról sincs vége, olvasson még

5 celeb, aki szerelme kedvéért áttért más vallásra

október 28., 21:30 Módosítva: 2016-11-07 13:55:49
17

Janet Jackson akkor lett az internet legtöbbször keresett-emlegetett nője, amikor 2004-ben a Superbowl kellős közepén, kb. a világ legnézettebb tévéműsorának csúcspontjaként „véletlenül” élő egyenes adásban kirakta az egyik mellét. Mellbimbójában, szintén nyilván véletlenül, pont volt egy mellbimbópiercing. Ki gondolta volna akkor, hogy 15 évvel később már csadorban fog járni? Hát pedig a héten ezt is megértük, és a pálfordulás oka nem más, mint a szerelem.

Ebben a posztban összesen 5 példát mutatunk arra, amikor egy híresség párja kedvéért vallást vált.

Távolról sincs vége, olvasson még

Valahogy fel kellett osztani a gazdag orosz pár luxusvilláját

október 27., 22:38 Módosítva: 2016-10-29 22:00:18
7

Oroszországban a bíróság elrendelte egy téglafal építését egy csaknem 700 millió forintot érő luxuskastély közepén, hogy egy ellenségeskedő expár továbbra is itt tudjon élni. Az asszony, a 45 éves Margarita Cvitnyenko emiatt viszont nem tudja használni a második emeleten lévő hálószobáját, mert az egyetlen lépcső, ami a házban van, férje, Szergej oldalán található. A nő az interneten írt kálváriájáról, ugyanis

az egyik barátnője az emeleten esett csapdába a sebtében felállított fal miatt, amit férje építtetett.
Távolról sincs vége, olvasson még

50 millió forintért giccses Hamupipőke lehet az esküvőjén

október 26., 20:50 Módosítva: 2016-10-27 16:55:51
0

A Disney World kastélyában eddig is adott volt a lehetőség arra, hogy a magukat királylánynak képzelő menyasszonyok ott mondják ki az igent a szerelmüknek, de most az ízléstelenség a tetőfokára hágott. A Disney ugyanis nemrégiben bejelentette, hogy a ceremónia most már éjszaka is lehetséges, és az akár 300 főt is befogadni képes park teljes egészében a vendégeké lehet zárás után - írja a Hello Giggles

Távolról sincs vége, olvasson még

Hárman szerelmesek egymásba, házastrió szeretnének lenni

október 25., 20:05 Módosítva: 2016-11-07 13:29:32
136

Egy floridai férfi és felesége a Daily Mailnek meséltek szenzációsan boldog és tökéletes kapcsolatukról, aminek titka, hogy egy harmadik személlyel, egy nővel osztják meg az ágyukat - aki nem mellesleg a házaspár két gyerekére is vigyáz. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Életed szerelme juttat el a nemigondozóba

október 24., 16:20 Módosítva: 2016-11-07 13:22:58
30

Régóta tervezem megírni nektek az én történetemet is, hiszen ilyet úgysem él meg mindenki. Gondoltam akkor. Aztán elolvastam Linett levelét. Az én első hatalmas nagy szerelmem egy szociopata fiú volt” – ha ön még nem olvasta, mit írt Linett kapcsolatáról egy szociopata férfival, csak ajánlani tudjuk, az utóbbi idők egyik legmegdöbbentőbb levele volt itt a Randiblogban. Az alábbi beszámolóval azonban Gilberta lehet, hogy túl is tesz Linetten, hiszen nála az érzelmi megrázkódtatásoknak és a kórosan hazudozó férfi húzásainak egészen komoly következményei lettek, nem csak Gilbertára nézve.

Valószínűleg mondani sem kell, de azért figyelmeztetjük önt két dologra. Egyrészt hogy természetesen a sztoriban szereplő személyek nevét megváltoztattuk, hogy véletlenül se lehessen azonosítani őket, és másrészt hogy ha van bármi reakciója vagy saját története, akkor ön is írhat nekünk bármikor. Kérjük, a Randiblog e-mailcímére küldje el üzenetét!

Távolról sincs vége, olvasson még

5 ok, amiért kihagyhatatlanul rossz a csak férfiszereplős Nagy Ő

október 24., 11:26 Módosítva: 2016-10-26 17:00:13
1

Megírtuk még a nyáron, hogy jön a Finding Prince Charming című reality, és egy gyenge pillanatomban úgy döntöttem, hogy na jó, megnézek ebből egy részt. A műsor sokkal, de sokkal rosszabb volt, mint gondoltam volna, és paradox módon sokkal jobb is, vagy legalábbis lenyűgözőbb. Hat rész ment le belőle eddig, gyakorlatilag rögtön megnéztem egy húzásra az összeset.

Egy gyors emlékeztető talán jól jön itt, hogy miről van szó. Van ugye az az ősrégi realityformátum, amiben egy csapatnyi férfi küzd egy nő kegyeiért, aki adásonként szórogatja ki a jelentkező lovagokat, és a végén kiválasztja azt, akibe elvileg szerelmes lett, vagy legalábbis akivel hajlandó eltölteni a következő pár hetet, hogy megnézzék, lesz-e kapcsolat a dologból, vagy bármi egyéb, amit a médiában aztán el lehet adni.

Itthon is volt ilyen műsor, az volt a címe, hogy A nagy Ő, és a címszereplő Molnár Anikó volt. Hasonlóan népszerű ennek a formátumnak a fordított verziója is, amiben nők versenyeznek egy férfi kegyeiért, ez pl. az USA-ban annyira sikeres, hogy 2002. óta folyamatosan fut, a 21. évad januárban kezdődik.

A Finding Prince Charming (kb.: Keresem a szőke hercegem) pedig úgy csavarint egyet a koncepción, hogy a műsorban csak meleg férfiak vannak. Azaz 13 meleg férfi küzd az egy nagy Ő-ért, aki értelemszerűen maga is egy meleg férfi. Íme a trélerje.

Íme az 5 legelképesztőbb dolog az adással kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még