horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Micsoda flört ez Katy Perry és Orlando Bloom közt!

január 11., 15:33 Módosítva: 2016-01-12 13:44:12
16

Szuper fotókat kaptunk róluk: egymás fülébe sugdostak, nevetgéltek, és nehezükre esett elbúcsúzni.

Jár nekem ez – ha nem derül ki, nem fáj a férjemnek

január 10., 19:45 Módosítva: 2016-01-11 17:03:56
23

Algernon leveléhez szeretnék hozzászólni” – Melánia ugyanahhoz a korábbi beszámolóhoz kapcsolódik, mint amelyikre a tegnapi poszt is reagált. Algernon ugye arról írt, hogy boldog és eseménytelen a házassága, nincs oka panaszra, de egyre jobban csábítja a félrelépés gondolata. Melániával ugyanez volt a helyzet, és ő engedett is a csábításnak. Hogy ezek után mi történt, azt alább lehet elolvasni. Nyilván önnek is lesz egy csomó gondolata, ha ezt a pár bekezdést végigolvassa, kérjük, írja meg őket ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez az egy éjszaka teljesen tönkretette a kapcsolatomat

január 9., 19:38 Módosítva: 2016-01-10 16:16:05
34

Teljesen magamra ismertem a Algernonban” – írja az alábbi levél beküldője, Marcell. Algernon egy korábbi posztban szerepelt, ő azt írta, hogy boldog házasságban él, de kapott egy szexuális ajánlatot egy nőtől a munkahelyén, és egyre nehezebben áll ellen a csábításnak. Nos, Marcell már túl van az ajánlat elfogadásán, és az egyetlen együtt töltött éjszakának nem várt következményei lettek. Hogy mik, azt alább olvashatja el. Önnek is van hasonló tapasztalata? Vagy ön éppen, hogy az ellenkezőjét élte át? Kérjük, írja meg a saját történetét ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

17 évesen esett teherbe, gyémántlakodalmánál tart

január 8., 14:38 Módosítva: 2016-01-09 14:15:59
2

Minden szülő rémálma, hogy a lányát tizenévesen teherbe ejti valami srác, aki aztán bizonyára ott is hagyja a lányt a gyerekkel pár nap/hó/év után. 1955-ben Anglibán még nagyobb tragédiának és szégyennek számított az ilyesmi, mint manapság, de pont ez történt bizonyos Janet Harrisszel, akiből országos botrány lett, és kitagadta a családja. Illetve mégsem pontosan ez történt ezzel a lánnyal: a srác ugyanis nem hagyta el, azóta is együtt vannak, most volt a 60. házassági évfordulójuk. A szülők azért a biztonság kedvéért halálukig gyűlölték renitens, de boldog gyerekeiket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Orgia tette tönkre a nászéjszakájukat

január 7., 16:48 Módosítva: 2016-01-08 19:05:07
20

Justine Smith először a Twitteren tette közzé szilveszteri-újévi kalandjait, majd ahogy a sztori lassanként terjedni kezdett a neten, végül tegnap a Vice.com-on írta meg, hogy pontosan mi hogyan történt náluk, abban a szép nagy házban, amiből két szobát is kiadnak Airbnb segítségével. Fent az esküvői fotóik láthatók, Smith azt mondja, férjével mindig is utálták a szilvesztert, ezért szervezték rá a lakodalmat.

Azonban harmincadikán értesítést kaptak az Airbnb-től, hogy bejelentkezett két vendég pont szilveszter napjára. Egyvalaki már úgyis volt az első kiadó szobában, le akarták mondani a másik szobába érkezőket, de nem lehetett, és végülis ők szeretik lazára venni a dolgokat, úgyhogy belementek. Szilveszter napján délben megvolt a szertartás, utána a férj és az após engedte be a két 20 év körüli, szimpatikus fiatalt. Ekkor még nem gondolták róluk, hogy...

Távolról sincs vége, olvasson még

Esküvői ruhából vannak ezek a pici ingszerűségek. Tudja, mik ezek?

január 6., 12:37 Módosítva: 2016-01-07 10:56:07
29

Deciding in May 2015 that I would never wear my wedding dress again, I sent it to a charity that turns donated dresses...

Posted by Yvonne Trimble on Sunday, 3 January 2016

A Buzzfeeden találtuk a fenti Facebook-posztot, és a téma olyasmi, amiről már többször is volt szó itt a Randiblogban: mi legyen a menyasszonyi ruhával az esküvő után? A házasság alakulásától függően van, aki eladja, más meg bosszút áll rajta, de a sok lehetőség mellett magunktól sose jutott volna eszünkbe az, amire a Cherished Gowns for Angel Babies nevű brit szervezet használja a nekik adományozott esküvői ruhákat.

Felszabdalják őket és kis halotti ruhákat készítenek belőlük halva született vagy csecsemőkorban elhunyt babák számára.
Távolról sincs vége, olvasson még

Sosem láttam ennyi helyes szinglit egy helyen!

január 5., 15:18 Módosítva: 2016-01-06 16:04:15
28

Tavaly decemberben, azaz körülbelül két hete volt egy izgalmas előadás  vagy legalábbis a megnevezése tűnt roppant izgalmasnak:  „A  párválasztás  pszichológiája” – amire feltétlenül szerettem volna elmenni. A jegyek már az előadás előtt minimum egy héttel elfogytak, és emiatt őrült jegykereséscunami indult be az esemény  Facebook-oldalán. 

Nem hagyott nyugodni a tudat, hogy ekkora hájp járja körbe ezt az eseményt és már alig vártam az előadást. Ami borzasztóan felcsigázott:   Orvos-Tóth Noémi klinikai szakpszichológus  vezette a programot, és hát miután már volt egy irtó kellemetlen élményem a kapcsolatbevonzó kurzuson  –  ahol a csoportvezetőnek nem volt semmilyen pszichológiai végzettsége – csak remélni mertem, hogy egy szakpszichológus máshogy áll hozzá a témához, illetve szakszerűen kezeli azt. Szóval óriási bónusz volt, hogy a szakértő tanulta, illetve praktizál is az adott kérdéskörben, valószínű, ezért is ilyen hatalmas a kereslet az előadásaira.

Ja, igen, mert hogy akkora igény volt erre a 1,5-2 órás etapra, ahol megmondják, hogy ki kit és miért vonz be, hogy többszörösen meg kellett ismételni az előadást; illetve a kis teremből indult műsornak új, nagyobb helyszínt is kellett találni. Így jutottam én is el a  budapesti New  Orleans Music Clubba, ahonnan majdnem elmenekültem, akkora tömeg volt a program kezdetekor a folyosón. 

gALvuG.gif
Távolról sincs vége, olvasson még

Levideózta, ahogy rányit félredugó feleségére

január 4., 14:21 Módosítva: 2016-01-05 16:28:55
4

Egy World Star Hip Hop nevű oldalról terjengett széjjel a fenti videó annak ellenére, hogy készítője a felvételen azt mondja, hogy a videót csak a bíró fogja látni. Hát se ön nem bíró, se mi nem vagyunk azok, mégis láttuk már a kontentet, ami egy klasszikus in flagranti lebukást örökít meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak az ágyban nem volt soha problémánk

január 3., 12:27 Módosítva: 2016-01-04 12:48:35
1

Teofil levele kapcsán ragadtam tollat (vagyis billentyűzetet), ez a kierőszakolt szakítás nagyon ismerős nekem is, na meg a nulla felé konvergáló önbecsülés, csak a másik oldalról” – ebben a történetben egy olyan pár szerepel, akik nagyon sokszor szakítottak, és aztán végül a lány volt az, aki úgymond kierőszakolta, hogy a srác kimondja a szakítást.

A lány írja ezt a levelet, méghozzá Gvendolin álnéven, de sajnos egyelőre nem érzi, hogy a nem működő kapcsolat befejeztével sokkal jobbá vált volna az élete. Ön mit tanácsolna Gvendolinnak? Esetleg ön is ment át hasonlón? Ha tudna mit mesélni, kérjük, mindenképpen írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Már teljesen úgy nézek a pasikra, mint egy szingli csaj

január 2., 17:01 Módosítva: 2016-01-04 09:30:09
41

Szeretnék elmesélni egy történetet! Az én sztorim, szerintem elgondolkodtató” – az alábbi, valóban elgondolkodtató levelet egy Fanni álnevű olvasónktól kaptuk. Ő gyakorlatilag egy szép lassan kihűlő kapcsolat történetét írja le az alábbi pár bekezdésben, illetve azt, hogy hogyan változtatta meg a gondolkodásmódját az, ahogy komolynak ígérkező kapcsolata tönkrement. Egyet ért a következtetéssel? Kérjük, írja meg ön is a véleményét vagy tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az i-re a pontot egy kapott szexuális ajánlat tette fel

január 1., 20:43 Módosítva: 2016-01-03 09:31:48
15

A sok levél, ami megcsalásokról, kalandozásokról és kapcsolatok tönkremenéséről szól, elgondolkodtatott” – szerintünk pontosan ez az egyik legjobb a Randiblogban, hogy az olvasói levelek alapján az ember elgondolkodhat, összevetheti a saját kapcsolatát, a saját életét a többiekével.

De mondjuk olyan következtetésre nem számítottunk, amilyet az alábbi levél beküldője, Algernon vont le, pedig ha elolvassa ezt a pár bekezdést, ön is belátja majd, hogy bizonyos szempontból teljesen kézenfekvő, amit Algernon ír. Tényleg baj, hogy úton-útfélen magánéleti kihágásokról lehet hallani? Ön mit gondol? Mit tanácsolna Algernonnak? Kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Biszexualitás, anális szex, beszólások – önök mindent megírtak 2015-ben

2015. december 31., 14:56 Módosítva: 2016-01-01 11:27:56
26

Idén is ugyanazzal búcsúzunk az óévtől, mint tavaly: azzal, hogy köszönetet mondunk önöknek, az olvasóinknak. Közöttük is elsősorban azoknak, akik nemcsak olvastak minket, hanem írtak is nekünk a Randiblog menet közben megújult e-mailcímére. 124 olyan poszt jelent meg 2015-ben ebben a blogban, ami egy (vagy néha több) levélírónk gondolatait vagy történetét tartalmazta – ezúton is üdvözöljük őket és boldog új évet kívánunk nekik!

Az egyik legjobb a Randiblog levelezős rovatában az, ahogy a levelek gyakran egymásra reagálnak, és ha akad egy-egy érdekes téma, akkor az több beszámolón keresztül bonyolódik vagy bomlik ki. A legutóbb még olyan is volt, hogy valaki írt a barátnőjéről, erre a következő héten írt maga a barátnő. Ebben a posztban azt az 5 témát gyűjtöttük össze, amivel kapcsolatban a legtöbb érdekes levél érkezett idén, így tudjuk megmutatni, hogy mi az, amivel kapcsolatban olvasóinknak a legtöbb mondani-, illetve mesélnivalója volt 2015-ben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy fesztiválon elvesztettem a szüzességemet, azóta is visszakívánom

2015. december 30., 20:49 Módosítva: 2015-12-31 20:07:15
14

Nem tudom, hogy működik ez a becenév dolog, találjatok nekem ki valamit, ha egyáltalán ér annyit az írásom, hogy kikerüljön a nagy világba. A Velvetet rendszeresen olvasom, és pár érdekes Randi-írást is elolvasok, hátha segít nekem is az életben mások tapasztalata vagy esetleg mások hibái a párkapcsolat építésben. Úgy éreztem, most írok a nagy világnak, hátha tud segíteni és talán még nem lerágott csont az esetem.

Találtunk becenevet, azt, hogy Libériusz, és igen, úgy gondoltuk, ér annyit ez az írás, hogy külön posztban megjelenjen itt a Randiblogon. Libériusz egy hasonló problémát fogalmaz meg, mint amiről már több férfi is írt az idén: nem találják a kapcsolatot a nőkkel. Amiben Libériusz más, mint a korábbi levelek beküldői: ő sokkal fiatalabb. De így is tele van kérdéssel. Ön mit tanácsolna neki? Ön is érzett így ebben az életkorban? Olvassa el a levelet, aztán írja meg tapasztalatait ide, a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ágyában kötöttünk ki, még szűz volt, és ezt tiszteltem

2015. december 29., 17:59 Módosítva: 2015-12-30 20:51:03
72

Elküldöm én is a történetemet az exemmel való kapcsolatról” – írja nekünk Bökény ezzel a fantasztikus és elgondolkodtató Imgur-poszttal kapcsolatosan. Bár létezik ez a keresztnév, Bökényt persze igazából nem Bökénynek hívják, mert mondani se kell, vele kapcsolatban is álnevet alkalmazunk. Szóval az alábbi történet legalább olyan elgondolkodtató, mint amire reagál.

Bökény és barátnője az egyetem mintapárja volt, de amint az már a bevezetőből is kiderül, a kapcsolatnak már vége szakadt. Amin igazán meg fog lepődni, az az, hogy mi történt a szakítás után – és hogy mennyi ideig. Ön mit tudna mesélni az exéről? Kíváncsiak lennénk az ön történetére is, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A csaj egy pornós képeivel volt fent

2015. december 28., 14:39 Módosítva: 2015-12-30 09:59:04
0

Olyan sztorim van vazzeg, dobsz egy hátast... Embert így még nem szopattak le, mint engem” – elég erősen indítja a levelét Rúfusz, és senkinek ne legyenek kétségei, a folytatás is ugyanilyen erős. Rúfusz egy internetes ismeretség történetét írja le meglehetősen sajátos stílusában: a lényeg az, hogy egy idő után kiderült, hogy akit a képeken lát, egy pornós, és akit ismeretlen nőnek képzelt, az igazából nem is olyan ismeretlen... Önt is verték már így át? Ha van sztorija, mindenképpen írja meg nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Chippendale voltam, nagy volt nálam a fluktuáció

2015. december 27., 19:13 Módosítva: 2015-12-28 14:23:47
0

Sziasztok, János vagyok, és ez az én sztorim” – így kezdődik az alábbi levél, erre az Imgurról nyúlt posztra reagálva. Illetve nem pontosan így, mert eredetileg egy másik keresztnév szerepelt benne, de mint mindig, ezúttal is álnevet adtunk az olvasónknak, aki beküldte nekünk kapcsolata történetét. Jánossal kapcsolatban a legkülönlegesebb dolgot rögtön a címben lelőttük, úgyhogy többet nem is árulunk el előre, csak azt szögezzük le, hogy a fenti képen látható négy férfi közül egyik sem azonos Jánossal. Olvassa el János levelét, aztán írja meg nekünk a reakcióját vagy a saját sztoriját a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Leszarom, dolgozz még kicsit! – ilyen, aki beszólva csajozik

2015. december 26., 19:23 Módosítva: 2015-12-27 21:08:41
43

Sok érdekes, de még inkább vontatott és unalmas beszélgetésem volt már online társkeresőkön, sőt, volt olyan is, amin fennakadtam  de maximum csak egy szemöldökfelhúzás erejéig. A napokban viszont megtalált egy olyan fickó, aki lelkileg presszionált arra, hogy úgy gondoljam egy „büdös kurva” vagyok, anélkül, hogy ismerne mindezt a profilom és a fotók alá írt bemutatkozásom alapján. 

Normális esetben meg szoktam változtatni az emberek nevét akikről írok, mert egyáltalán nem tartom ildomosnak, hogy úgy jelenjen meg egy cikk valakiről, hogy be lehessen azonosítani. Bár igen, tudom, hogy még így is csekély az esély rá, ha a saját utónevét használnám, de a lelkiismeretem így tiszta. Ebben az esetben viszont muszáj leírnom a srác nevét (Márton), mert azt szeretném ha rájönne, hogy egyáltalán nem jó az, amit csinál. Engem nem tudott kiborítani, de biztos vagyok benne, hogy van olyan lány is, aki teljesen komolyan veszi, és abban a szerencsétlenben bizony szörnyű károkat tud okozni lelkileg.

Ráadásul az online társkeresőnek megvan az a veszélye is, hogy nem tudsz úgy reagálni, ahogyan szeretnél, nem tudod, hogy milyen a „támadó”, nincs sansz arra, hogy igazából kiálljon magáért az ember – úgy, mintha az utcán szemtől-szemben történne meg az abúzus. Plusz, ezek az emberek, akik a másikat próbálják ilyen módon befolyásolni, ezt élvezik és valószínűleg 10-ből 9 emberrel ezt teszik és ezen élvezkednek.

És ugye az a veszély is megvan, hogy mielőtt még bármit is mondhatnál, mielőtt megvédhetnéd magad, a másik egyszerűen töröl, és kész. Így óriási űrt, dühöt hagyva az áldozatban. Nálunk is pont ez volt a helyzet, egy kicsit alázott – vagy legalábbis azt hitte, hogy aláz – aztán amikor tudatosult benne, hogy még az is lehet, hogy a mi kis történetünkből újságcikk lesz, egyszerűen beijedt és letörölt. Nyilván ő ezt úgy fogja előadni, hogy megunt és azért törölt, de persze mindenki tudja, hogy ez nem így van. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Kit mennyire szerettek? Celebfeleségek, karátsorrendben

2015. december 25., 19:34 Módosítva: 2015-12-26 15:07:05
10

Minél nagyobb a szerelem, a gazdag pasik annál több pénzt dobnak ki drága gyűrűre. Megmutatjuk, megérte-e.

Ez az 5 hülyeesküvő még férjen bele az évbe

2015. december 24., 12:26 Módosítva: 2015-12-25 14:19:59
8

Önnek lenne kedve pont az esküvője napján bevállalni az életveszélyt vagy hülyét csinálni magából? Nekik volt!

A kapcsolaton kívüli szex 3 típusa – ön melyiket próbálta már?

2015. december 23., 13:26 Módosítva: 2015-12-25 10:22:34
22

A párkapcsolatok és a szex tekintetében az etalon az, hogy valakibe szerelmes leszek, kapcsolatot kezdek vele, aztán összeházasodunk, ezután következik a szex, és azután már csak a halál. Vagy legalábbis ehhez az elképzeléshez szokás hasonlítani még mindig mindent annak ellenére, hogy ez a típusú monogámia a XXI. században ritka kivételnek számít, és sok-sok évtizede annak, hogy már nem is tilos vagy kínos bevallani, ha valakinek nem pont így alakul/működik az élete.

Szóval rég nincs semmi újdonság abban, hogy arról beszélünk, hogy valaki házasságon, vagyis inkább stabil párkapcsolaton kívül szexel, de mégis érdekes volt olvasni a Psychology Today összeállítását arról, hogy a párkapcsolaton kívüli szexnek milyen három fajtája van abból a szempontból, hogy kivel fekszik le az ember. Az most mindegy, hogy közben van-e stabil párkapcsolatom vagy nincs (azaz hogy éppen megcsalok-e valakit vagy nem), ebben a megközelítésben csak az számít, hogy az illetőbe, akivel éppen lefekszem, nem vagyok szerelmes, nem vagyok a házastársa, nincs közöttünk romantikus viszony. Nézzük a kategóriákat!

Távolról sincs vége, olvasson még

73 éves, teherbe ejtette a 30 éves szembeszomszédot

2015. december 22., 13:00 Módosítva: 2015-12-23 14:47:37
69

A brit John Willows 73 éves. Van két negyven feletti fia és tőlük három unokája, felesége 11 évvel ezelőtt elhunyt rákban. A buszvezetőként dolgozó bácsi az Üdvhadsereg által szervezett eseményekre kezdett járni, és a templomi együttesben basszusgitározott. Itt ismerkedett meg bizonyos Polly Jackson D'zacchaeusszal pár évvel ezelőtt, akiről kiderült, hogy egyrészt 43 évvel fiatalabb, másrészt van már egy kisfia, harmadrészt pedig szintén basszusgitározik. Na innen indult ez a különleges kapcsolat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fájdalmas bosszú: egérfogót csippentett a pasija farkára

2015. december 21., 14:36 Módosítva: 2015-12-22 12:57:29
10

A múlt héten járta körbe a világot egy videó, amin egy ausztrál srác, bizonyos Shammi modellbarátnőjét szívatta, de nagyon durván. Itt a Randiblogban is megmutattuk a felvételt önöknek, de többség azt mondta, ez csakis megrendezett jelenet lehet. Az ausztrál párost azonban nem zavarja, hogy ilyen sokan nem hiszik el, hogy ők ezeket élesben, igazából megcsinálják: a hétvégén megosztottak egy újabb adagot. Most a lány bosszút áll a sérelmeiért, és nem is akárhogy. A legdurvább a végén van.

How to impress your boyfriend! #paybacksabitch . Sarah Jane - Model

Posted by Shammi on Saturday, 19 December 2015

Szóval ez a bizonyos Sarah Jane az utolsó jelenetben csókkal ébreszti egyik reggel Shammit, de csók közben egy egérfogót csippent a fiatalember farkára. Ha nem lenne ott az az alsónadrág, akkor ebből azért elég nagy baj is lehetett volna – de véletlenül pont ott volt. Véletlenül...

Ehhez mit szól?

 • 472
  Előre meg volt beszélve
 • 140
  Megérdemelte a srác!
 • 87
  Vicces!

Ő erőszakolta ki belőlem, mert képtelen volt rá, hogy kimondja

2015. december 20., 18:30 Módosítva: 2015-12-21 14:50:34
18

Rendszeres olvasója vagyok a blognak. Számos olyan sztorit olvastam már itt, amire úgy éreztem, hogy reagálnom kell, de valamiért ez mindig elmaradt. A mostani, Taksony álnevű sorstársam története viszont egy lökést adott ahhoz, hogy a billentyűzetet ragadjak” – Taksony levelére reagáló újabb olvasónknak a Teofil álnév jutott, és nagyon örülünk, hogy Teofil végre megírta nekünk kapcsolata és szakítása történetét volt barátnőjével.

Amitől igazán különleges ez a levél, az az, hogy leírja azt is, milyen a viszonyuk most, hogy már szakítottak és eltelt egy kis idő, ami alatt Teofil elég szorgalmasan próbálkozott a társkereséssel. Önnel előfordult, hogy így érezett vagy így viselkedett egy exével? Írjon nekünk ön is, a Randiblog e-mailcímére várjuk folyamatosan a leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még

Közöltem a halálhírét, kaptam is egy jó nagy bunkóságot

2015. december 19., 19:48 Módosítva: 2015-12-20 16:47:29
15

Szeretnék egy választ írni Nándor 7 pontjára. Hangsúlyozom, hogy a választ a saját személyes tapasztalataim és véleményem alapján írom, tehát nem kell megsértődni, de valahogy úgy érzem, sok nőnek vannak hasonló tapasztalatai, mint nekem” – rémlik, hogy milyen pontokról van szó ennek a levélnek a bevezetőjében? A 7 ok, amiért nincs barátnőm című poszt már több, mint három éves, de még mindig érkezik rá néha egy-egy válasz, most Viola írt.

Minden idők legnépszerűbb olvasói levelében Nándor álnevű olvasónk azt szedte össze, mi a baj a mai nőkkel, miért nehéz egy férfinak úgymond normális partnert találni. Violának elég karakán véleménye van ezzel a problémakörrel kapcsolatban, de arra is kíváncsiak vagyunk, hogy ön mit gondol. Ha végigolvasta, mit írt Nándor, és hogy mit válaszolt rá Viola, kérjük, írjon nekünk ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyvalamiben hasonlít a tetoválók éjszakája a szegedi műjégre

2015. december 18., 15:52 Módosítva: 2015-12-19 11:35:05
10

Ez a videó a szegedi koripályán készült, és igen, egy tipikus, ennek megfelelően kicsit kínos lánykérés látható rajta a vőlegény édesanyjának és sógorának mindenvivő audiokommentárjával.

Külön kis ajándék a videón belül, amikor 2:22-nél valaki megpróbálja a telefonjával levideózni az eseményt, és közben majdnem elesik. Na és hogy jön ehhez a Tetoválók éjszakája nevű esemény, ami december 5-én volt a Dürer Kertben?

Távolról sincs vége, olvasson még

Kéne egy csaj? Fusson egy kört félmeztelenül!

2015. december 17., 16:25 Módosítva: 2015-12-18 10:11:01
25

Az alábbi tévéfelvétel pár napja vált igen népszerűvé, egy Ethan Renoe nevű férfi van rajta, aki véletlenül került bele az időjárásról szóló tudósításba. Éppen ugyanis borzasztóan cudar idő tombolt Chicagóban, a riporternek meg feltűnt, hogy egy jóvágású fiatalember félmeztelenül fut a zimankóban. Még az eső is esett, Renoe viszont edzőként dolgozik, és ez meg is látszik rajta. Fogták, leszólították, belekerült a tévébe, a videót feltöltötte valaki az internetre, és persze gyorsan nagyon népszerű lett. Meglepően népszerű.

So this just happened. Enjoying the weather, are you, "Ethan"?

Posted by WGN TV on Sunday, 13 December 2015
Távolról sincs vége, olvasson még

Csernus: a csajok nem tudják, hogy ezzel a férfi nemi szervük növekszik

2015. december 16., 17:04 Módosítva: 2015-12-18 09:09:26
5857

2007-ben jelent meg A Nő című könyv Dr. Csernus Imrétől, és most kiadta a Jaffa ennek a műnek a bővített és a fiatalabb korosztály számára átdolgozott változatát. Az új könyvnek a címe az, hogy A nő – Csajsziknak, és a megjelenés kapcsán interjúztunk az ország leghíresebb pszichiáterével.

Amint a fotókon is látszik, hogy a sors úgy hozta, hogy egy autóban ültünk, ami éppen pont egy konditerem előtt állt, aminek a bejáratán keresztül éppen jöttek-mentek ki-be a csajszik. Dr. Csernusnak persze róluk is megvolt a véleménye, de az interjúban azért inkább próbáltunk azokra a témákra koncentrálni, amik önnek, mint olvasónak izgalmasabbak vagy éppen hasznosabbak lehetnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha ez nem megrendezett, akkor megvan a világ tahója

2015. december 15., 16:19 Módosítva: 2015-12-16 18:50:34
48

Vannak vicces kedvű párok, mi is mutattunk már egy csomó esetet, amikor a szerelmesek bosszantó és váratlan trükkökkel szívatják egymást. Hát találtunk a Daily Mailnél egy Facebook-videót, amiben szintén ilyesmi humor található, de azért van egy csomó hatalmas különbség. A felvételeken látható srác ausztrál, a neve Shammi, azt írja magáról, hogy entertainer, azaz az a foglalkozása, hogy szórakoztatja az embereket. Hát a barátnőjét EZ biztosan nem szórakoztatja. Esetleg önt? Nézze csak!

How to impress your girlfriend ! Sarah Jane - Model

Posted by Shammi on Sunday, 13 December 2015

 Vajon ez a lány, akit Sarah Jane-nek hívnak és állítólag modell (mondjuk tényleg úgy néz ki, hogy lehetne az), miért hagyja ezt? Viccesnek találja? Vagy így akarnak sok nézőt generálni maguknak a Facebookon? De ha ez tényleg egy valódi, létező párkapcsolat, akkor most nagyon meg vagyunk döbbenve.

Ön szerint?

 • 7774
  Meg van rendezve
 • 3945
  Tahó
 • 838
  Vicces

Tanuljon csajozni pornósztároktól!

2015. december 14., 15:34 Módosítva: 2015-12-15 13:47:44
40

Rengeteg mindenről szokták kérdezni a pornósokat, mert nyilván érdekeseket fognak mondani, ha már egyszer ilyen extrém foglalkozást űznek. Ezúttal egy olyan témával kapcsolatban kerestek meg öt felnőttfilmest, ami pont a Randiblogba illik: mik a legjobb és legrosszabb csajozós dumák. Hogy Nikki Benz, Dani Daniels, Richelle Ryan, Romi Rain és Kendra Lust miket mesélt ebben a témában, azt alább tekintheti meg videón, vagy ha nincs annyi ideje, hogy végignézze, talál egy összefoglalót is a hajtás a lényegből. 4-4 érdemi válasz érkezett mindkét kategóriában.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mégsem tudja feldolgozni, hogy megcsaltam

2015. december 13., 15:15 Módosítva: 2015-12-14 11:01:01
24

Luca vagyok, ma olvastam Trisztán álnévre keresztelt olvasótok levelét. Ő a sokadik, akinek a sztoriját itt elolvastam, és a sokadik amiben találtam párhuzamot a saját életemmel kapcsolatban. Nekem egy majdnem 7 éves kapcsolatom készül véget érni. 25 és fél éves vagyok, egy lassan 6 éves kislánnyal...” – Lucát természetesen igazából nem Lucának hívják, hiszen a neveket mindig meg szoktuk változtatni a Randiblog levelezős rovatában. Trisztán kapcsolatáról idő közben kiderült, hogy a zökkenő ellenére mégsem ért véget, de Lucáéknál azért jóval komplikáltabb a helyzet. Ön mit tenne a helyében? Volt már hasonló szituációban? Kérjük, írja meg tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még