horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

79 éves bácsi átúszott a fjordon az esküvőjére

augusztus 1., 19:30 Módosítva: 2015-08-02 12:10:44
68

Úgy látjuk a BBC fenti tudósításából, hogy Norvégiában is aztán csak úgy tombol jelenleg a nyári kánikula! Így az esküvői szezon közepén, a rekkenő kb. 14 fokban egy vőlegény úgy döntött, menyasszonya kérésének megfelelően úszva fog megérkezni a kézfogóra Lyngør szigetére.

Hogy a víz mennyire lehetett hideg ilyenkor Norvégia délkeleti partjainál, abba bele se merünk gondolni, koncentráljunk inkább arra, hogy a bevállalós vőlegény mennyire jól nyomta: csokornyakkendőt vett az úszáshoz. Ráadásul egy 79 éves bácsiról van szó, akit úgy hívnak, hogy Trygve Bernhardsen, feleségét meg úgy, hogy Ellen Hertzberg. Sok boldogságot nekik!

Tilos, drága és kicsit gáz, de azért bevállalták!

július 31., 21:13 Módosítva: 2015-08-01 12:38:24
2

Ha ön úgy döntene, hogy nyilvános helyen, bejelentés nélkül, flashmob-stílusban fog összeházasodni a szerelmével, következésképpen bármilyen helyszínt választhatna, mit választana? Valami szép, romantikus helyet a természet lágy ölén? Egy impozáns teret a belvárosban? Esetleg kedvenc énekesnőjének a koncertjét? Vagy egy vidámpark turistákkal zsúfolt díszletét? Alább egy olyan párt nézhet meg, akik az utóbbit választották: Kaliforniában a Disneylandbe mentek be és ott egy robotmadarakkal díszített, Elvarázsolt Tiki Teremnek elnevezett helyen mondták ki az igent.

Távolról sincs vége, olvasson még

20 luxusautó se mentette meg a beégéstől

július 30., 18:15 Módosítva: 2015-07-31 15:54:42
15

Sencsen egy nagyváros Kína déli részén, ott készült a fenti videó. Ha ön kínai lenne, tudná, kicsoda a felvételen nagyjából látható hölgy, bizonyos Peng Jang: a 27 éves nő ugyanis realitysztárnak számít hazájában. A Daily Mail szerint többen is hajtanak rá, köztük egy gyerekkori barátja, a videón látható férfi.

Az illető azzal akarta kenterbe verni a konkurenciát, hogy bevetett 20 luxusautót, merthogy a csaj biztos hanyatt fog esni, ha meglátja ezeket a verdákat! Még egy Ferrari is volt köztük! Hát a várakozásokkal ellentétben Peng Jang mégsem volt vevő a macsóskodós gazdagságfitogtatásra, úgyhogy csokrostul el is küldte a térdeplő férfit a búsba.

Hármasával szoktuk posztolni a lánykérős videókat, úgyhogy a fenti gyöngyszem mellé néztünk még két beégésmentes felvételt, görgessen csak lejjebb!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szexképeket lő és posztol túlsúlyos feleségéről

július 29., 17:16 Módosítva: 2015-07-30 19:22:04
53

Ez a poszt egy nagyon különleges párt mutat be rengeteg fotóval. Liam és Natalie Werrettről van szó, akik angolok és Norfolkban élnek, a férj 30, a feleség 29 éves. De a koruknál is fontosabb a testsúlyuk: a férj 70, a feleség viszont 150 kiló. Egy döneresnél találkoztak először, szép lassan összejöttek, született egy lányuk, aki most hét éves, de hivatalosan csak 2011-ben házasodtak össze. Együtt vannak, szemlátomást nagyon boldogok, de egy csomó mindent nagyon máshogy látnak, mint ön. Alább elmeséljük, miket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyereket nevelni is Skype-on keresztül fognak

július 28., 15:43 Módosítva: 2015-07-29 17:15:36
18

A Daily Mail úgy tálalja az alábbi sztorit, mintha egy egyre erősödő trend jele lenne – hát erre nem vennénk mérget, de persze simán lehet, hogy végülis igazuk lesz. Az kétségtelen, hogy a távkapcsolatok egyre gyakoribbak, de most valahogy sikerült találni egy olyan párt, akik soha nem éltek együtt, mégis összeházasodtak, és most tudatos döntéssel gyereket vállaltak, a nő már terhes is. És továbbra sem tervezik, hogy összeköltöznek, pedig ennél távolabb tényleg csak akkor lakhatnának egymástól, ha egyikük kiköltözne az űrbe: Laura Husson Angliában él, férje, Chris Husson pedig Új-Zélandon. A helyzet leglényegesebb részleteit alább foglaljuk össze, a párról fotókat pedig a Daily Mailnél nézhet meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tessék, egy gyors oktatófilm az esküvői csokordobás veszélyeiről

július 28., 10:34 Módosítva: 2015-07-28 19:53:35
11

Ami egy esküvőn el tud romlani, az el is romlik, ráadásul dupla olyan viccesen, mint egyébkor, mert a bénázás attól csak még nevetségesebb lesz, hogy mindenki ki van rittyentve. A lakodalomban mulatás nyilván azért veszélyes üzem, mert a résztvevők túlnyomó többsége valamilyen mértékben ittas már a legelejétől kezdve, de se a múlt heti balesetnek nem a pia volt az oka, se ennek az alábbinak. Ki gondolta volna, hogy esküvői csokordobás ártatlannak tűnő hagyománya ilyen veszélyeket tartogat a gyermekek számára? Ha ön legközelebb lagziban lesz, erre is tessék majd figyelni! Köszönjük a TMZ-nek, hogy ennyit tett az esküvők biztonságáért!

Helikopterrel mentették ki őket az első randiról

július 27., 15:31 Módosítva: 2015-07-28 11:19:32
16

Pont a múlt héten ajánlgattunk egy olyan társkeresőt, ahol izgalmas elsőrandis helyszínek ajánlgatásával lehet bevonzani a potenciális párokat. Ugyehogy milyen uncsi moziba menni az első randin, ami egyrészt klisé, másrészt semmi értelme, mert beszéd nélkül kell sötétben ülni a másik mellett, így aztán semmi ki nem derül a másikról azon kívül, hogy milyen az aurájában trónolni másfél órát.

Na, ebben a posztban mutatunk egy amerikai párt, akik nagyon ügyesen egy sokkal érdekesebb helyszínt választottak az első randihoz, de a találkozó még annál is izgalmasabbra sikeredett, mint gondolták volna – bele is kerültek a hírekbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bonanzások még mindig vannak, sőt, csajoznak is!

július 24., 16:57 Módosítva: 2015-07-25 16:58:17
14

Van egy totál rendszertelenül jelentkező posztsorozatunk, amiben bizarr/meglepő/jópofa internetes társkeresőket mutatunk, a legtöbb esetben – így ma is – egyszerre hármat. És hiába, a három közül ezúttal azt tartottuk címadásra leginkább méltónak, hogy van egy olyan Facebook-csoport, hogy „Bonanzások és Ákos rajongók társkereső oldala”. A csoport zárt, és 151-en vannak benne jelenleg, a többiek nyilván már találtak társat. Ennél a két mondatnál sokkal több nincs ebben a sztoriban, úgyhogy csak mondjuk ki a csoport nevét még egyszer, mert olyan jó kimondani, hogy „Bonanzások és Ákos rajongók társkereső oldala”, ahh, és aztán lapozzunk.

Vagyis még ne lapozzunk, hanem előbb még nézzük meg ezt a csodálatos felvételt.

Na most lapozzunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha ma még nem hányt, nézze meg, hogyan relaxál ez a pár!

július 23., 20:01 Módosítva: 2015-07-24 18:53:07
5

Ma egy bizarr amerikai szerelmespárt mutatunk be önnek, a címből remélhetőleg sejti már, hogy a legrosszabbra kell felkészülni. Kezdjük mondjuk ott, hogy a két szimpatikus fiatal neve Michael Vachmiel és Blut Katzchen, amiből a barátnő neve minden bizonnyal felvett név, mivel a Blut vért jelent németül, az meg, hogy Kätzchen azt, hogy kiscica. Elég valószínűtlen, hogy a hölgy felmenői ennyire pontosan eltalálták volna előre, hogy felnőtt korában kislányuknak mi lesz a hobbija.

Szóval Vachmiel és Katzchen abban különbözik öntől meg tőlem, hogy a férfi vámpír, a nő pedig fekete hattyú. Ha megnézi a fotókat, minden rögtön világos lesz (világos, muhaha!!!), de alább meg is magyarázunk ezt-azt, bár úgy alapvetően az egész a többség számára valószínűleg totál felfoghatatlan lesz.

Távolról sincs vége, olvasson még

A kövér menyasszony, aki direkt előnytelen ruhát választott

július 22., 13:54 Módosítva: 2015-07-23 14:45:28
230

A mai poszt egy brit nőről szól, Lindy Westről, aki ebben a hónapban ment férjhez egy Aham nevű férfihoz. Az esküvő képeit azóta is rakosgatja fel az Instagramjára, de kedden egy cikk is megjelent tőle a Guardiannél. A téma elsősorban az, hogy egy kövér nő – West maga használja ezt a szót saját magára – hogyan lehet menyasszony, amikor a menyasszonyok ugye mindig a lehető legsoványabbak szoktak lenni. Hát így.

A photo posted by Lindy West (@thelindywest) on

Távolról sincs vége, olvasson még

Lerúgta a menyasszonyát táncos bevonulás közben

július 21., 12:05 Módosítva: 2015-07-22 11:52:55
216

Ezt a csodálatos videót az általában celebekkel foglalkozó TMZ-n találtuk. Kivételesen nincs benne híres ember, viszont nagyon látványos – egy lakodalomban készült, ahova az ifjú pár tánckoreográfiával akart bevonulni.

Az egy szép dolog, ha a menyasszony és a vőlegény jó példával jár elöl és saját tánccal próbálja beindítani a lagzihangulatot, de abban már nem lennénk olyan biztosak, hogy ez a helye annak, hogy az újdonsült férj bemutassa akrobatikus képességeit.

Rá is fázott szegény, illetve nem is annyira ő, hanem inkább még szegényebb menyasszonya, akit úgy lerúgott a vőlegény, hogy még egy virágdísz is borult. Elsőre nem is sikerül a menyasszonyt talpra állítani. Jaj.

Az akciózást azért egy kicsit szívesebben nézzük a talajrészeg násznép előadásában, mint magától az ifjú pártól, de hát ez most így sikerült. Legalább emlékezetes lett az esküvő.

Férjhez ment és közben nagyokat grimaszolt a Vészhelyzet színésznője

július 20., 17:30 Módosítva: 2015-07-21 19:07:52
10

Alex Kingston, a Vészhelyzet Corday doktornője nemrégiben megházasodott, az örömét pedig nem tudta elrejteni, nem mintha akarta volna, nyilván.

Taylor Swift azt mondja, Lady Gagának köszönheti Calvin Harrist

július 20., 15:30 Módosítva: 2015-07-21 16:59:07
2

Ez a sztori még márciusban kezdődött, az Oscardíj-kiosztón. Ha ön nincs végzetesen beoltva a musicalek ellen, akkor bizonyára ön is emlékszik még arra, hogy a gálán Lady Gaga előadott egy egyveleget a Muzsika hangja leghíresebb számaiból. A fellépés után nem sokkal Taylor Swift a Twitteren gratulált Lady Gagának azzal, hogy nyilván azért tudott ilyen magával ragadóan énekelni, mert teljes lényével éli éppen a nagybetűs ÉLETET, azaz van egy pasija, akibe nagyon szerelmes. Lady Gaga erre azzal válaszolt, hogy az élet szerinte nem más, mint barátok, család és szeretet/szerelem, hozzátéve Taylor Swiftnek, hogy „mind ezt látjuk benned, el fog jönni érted a szőke herceg fehér lovon!” Plusz egy szív és egy csók.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nyitva hagytam az ajtót annak a másik srácnak

július 19., 19:31 Módosítva: 2015-07-20 16:42:16
9

Kérem nem közölni a nevem, ha valaha is megosztásra kerül, csak annyit: „Egy Nő”. Szeretnék egy történetet megosztani! Számomra nagyon tanulságos” – elnézést kérünk az alábbi levél beküldőjétől, de szerintünk az „Egy Nő”-nél jobb álnév lesz ehhez a mai történethez az, hogy Emília. Reméljük, Emília nem haragszik meg, hogy neki is adunk egy álnevet, mint valamennyi olvasónknak, de így mégiscsak egyszerűbb a jövőben hivatkozni az ő posztjára.

Emília egy újabb megcsalásos történetet küldött be nekünk, illetve ha úgy vesszük, nem is egyet, hiszen két titkos viszony is szerepel ebben a sztoriban, és azzal valószínűleg ön is mélyen egyet fog érteni, hogy ez a beszámoló tényleg nagyon tanulságos. Ha önnek is van hasonló tapasztalata, vagy ha bármi egyebet mesélne el párkapcsolatokkal-szerelemmel kapcsolatosan, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha nem reagál negatívan, akkor arc, haj, comb...

július 18., 17:16 Módosítva: 2015-07-20 11:06:03
23

Ez a sztori olyan régi, mint az országút, és olyan hétköznapi, hogy már unalmas. „Nem bennem van a hiba, mert én egy kedves, odaadó, érzékeny és türelmes ember vagyok”” – ezt a levelet Frigyestől kaptuk, és Frigyes egy korábbi levélre reagál rengeteg remek tanáccsal és nagyon részletesen. Bár Frigyes pár fontos részletet szó szerint idéz alább az eredeti beszámolóból, azért érdemes előbb elolvasni ezt a bizonyos korábbi posztot, ami egy Alajos álnevű olvasónk történetét tartalmazza.

A lényeg annyi, hogy Alajos kétszer randizott egy lánnyal, és úgy tűnt, minden remekül megy, hiszen Alajos egy rendes férfi. Aztán a lány egyszer csak benyögte, hogy maga sem tudja miért, de nem szeretne harmadik randit és ezzel hirtelen vége is lett mindennek. Frigyes tudja, vagy legalábbis sejti, hogy miért történhetett mindez, és ami még fontosabb, vannak tippjei arra, hogyan lehet elkerülni, hogy még egyszer előforduljon. Egyet ért ezekkel a tanácsokkal? Más véleményen van? Ellent mondanak Frigyesnek az ön tapasztalatai? Kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvan, hány évesen a legjobb összeházasodni

július 17., 13:50 Módosítva: 2015-07-18 14:46:35
333

Talán ön is ismer olyan párt, akik a középiskolában jöttek össze, érettségi után valamikor összeházasodtak, és azóta is boldog házasságban élnek sok gyerekkel. És talán ön is tudja, hogy az ilyesmi ritka kivétel, mert a statisztikák azt mutatják, hogy a túl fiatalon kötött házasságok nem tartósak manapság. Elég nehéz pl. a kapcsolat kritikus hetedik évét úgy átvészelni, hogy a felek még csak huszonöt évesek, sokkal jobb érettebb fejjel belemenni egy házasságba.

Egyszerűnek tűnik a képlet: minél idősebbek a házasuló felek, annál nagyobb a valószínűsége, hogy a frigy tényleg holtig fog tartani, nem? Meglepő módon nem ez a helyzet a University of Utah kutatói szerint.

Távolról sincs vége, olvasson még

Én vagyok a srác, akinek felkéreckedtél a nyakába

július 16., 11:21 Módosítva: 2015-07-17 14:54:25
126

Mindig szimpatikusak és romantikusak az ilyen hirdetések, ez ma nagyon pörög a Facebookon, úgyhogy úgy éreztük, besegítünk, hátha tényleg lesz a dologból valami. Sok kommentár nem kell a képhez, a lényeg az, hogy egy Benedek nevű srác megismerkedett egy lánnyal egy koncerten, de fröccsszerzéskor váratlanul elsodródtak egymástól. Hátha újra egymásra találnak! Olvassa el az egész hirdetést – szerintünk jobbak az esélyeik, mint a hajtás alatti párnak. (Feltéve persze, hogy a lány nem direkt tűnt el az első adandó alkalommal.)

Ha a képre kattint, a Facebookon találja magát!
Ha a képre kattint, a Facebookon találja magát!
Távolról sincs vége, olvasson még

Van, aki utálja a szexet. Íme 12 ok, hogy miért

július 15., 15:37 Módosítva: 2015-07-16 12:27:07
13

Sok helyen lehet névtelenül bevallani vagy elmesélni intim dolgokat, többek között a Randiblogban is, sőt, nálunk még tanács is érkezik gyakran a többi olvasótól. Hasonló funkciókat tölt be a Whisper nevű app, ahol szintén el lehet mondani azt, amit sehol máshol nem tehet közzé az ember.

A Whisper úgy próbálja magát népszerűsíteni, hogy időnként gyűjtéseket csinálnak egy témába tartozó vallomásokból, most legutóbb például arról, hogy mi van, ha valaki nem szereti a szexet. Az ember hajlamos erről megfeledkezni, de igen, vannak olyanok is, akik nem vágynak partnerkapcsolatra, vagy ha arra igen, testiségre semmiféleképpen sem. Alább kiderül, hogy milyen indokok húzódhatnak meg az ilyen érzések mögött. A Daily Mail cikke alapján a 12 legérdekesebbet szedtük össze alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Összeraktuk az emberi százlábút celebekből!

július 14., 17:39 Módosítva: 2015-07-15 13:33:14
9

Van benne zenész, rendező, színésznő, milliárdos, sportoló, még pornós is – de kitalálja, miért pont ebben a sorrendben?

Azt mondta, elvesz feleségül, de közben az exével enyelgett

július 13., 15:23 Módosítva: 2015-07-14 14:39:47
20

Elég régóta járok egy közösségbe, ahol minden korosztály képviselteti magát, viszont tök esélytelen az ismerkedés, mert a velem egykorúak vagy házasok, vagy nincsenek. Éppen ezért nem is számítottam arra, hogy majd itt fogok belebotlani valakibe, aki felkelti az érdeklődésemet. Jó, tulajdonképpen nem a harmincasok táborát erősíti, sőt, már a negyvenes középmezőnyt is lehagyta valamivel, de ez nem okozott számomra különösebb traumát. A stílusa makulátlan, okos és hasonló elveket vall, mint én – legalábbis azt hittem. Nem indult zökkenőmentesen a dolog, mi több, már úgy tűnt, hogy semmi nem is lesz köztünk, amikor jött egy üzenet: „Van programod estére?”

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha teljes állást szeretnél itt, én tudom a módját

július 12., 12:10 Módosítva: 2015-07-13 10:06:15
25

A metrón mindig benneteket szoktalak olvasni, mert jól ki tudtok kapcsolni a világból. Mikor pár nappal ezelőtt megláttam az „Elnézést, de hát öt lányból négynek ez nem gond” sztoricímet, egyből feljebb szökött a pulzusom, érezve, hogy ezek szerint vannak sorstársaim, akik konzervatív nevelést kaptak, és nem dobják félre elveiket egy jobb állás reményében” – így kezdődik az a levél, amelyik a mai posztban kerül sorra.

A beküldő, Dalma, természetesen nem az igazi nevén szerepel, mint ahogy soha senki nem szokott nálunk az igazi nevén szerepelni. A fent linkelt posztot Azurea küldte be, ő a média világában szerzett tapasztalatait írta meg, Dalma viszont politikusok között mozgott. Meg fog lepődni, hogy mi az azonos és mi a különbség a két történetben – véleményét, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére! Sőt, ha eszébe jut egy sztori, az ön saját történetének még jobban örülnénk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Olvasónk megtanulta, mit jelent az elengedés

július 11., 18:15 Módosítva: 2015-07-12 12:50:34
6

A történetem tanulsága, hogy az igaz szerelem létezik, viszont lenullázhat” – az alábbi történet elé a beküldő ezt a rövid összefoglalót írta, magát a sztorit alább lehet elolvasni. A fiatalembernek a Placid álnevet dobta a gép, és ő tömören, de nagyon érzékletesen meséli el, hogyan alakult a kapcsolata élete szerelmével. Ahogy ez a Randiblogba beküldött történetek többségénél lenni szokott, Placid már nincs együtt a lánnyal, de ami miatt ő kitűnik a beküldők közül, az a hozzáállása, hogy hogyan tud viszonyulni mindahhoz, amin keresztül ment. Ön szerint is így kell gondolkozni egy szakításról? A Randiblog e-mailcímére várjuk az ön véleményét és tapasztalatait is!

Távolról sincs vége, olvasson még

„Lou, leszophatlak?” – 10 bizonyíték egy hivatalosan nem létező kapcsolatra

július 10., 16:16 Módosítva: 2015-07-11 14:53:23
233

Ez a poszt egy olyan olvasói levél alapján készült, ami erre a viszonylag régi posztra érkezett a múlt éjjel. Nyilván azért csak most találta meg a beküldő, mert szerepelt a linkje egy eheti posztban. Szóval az illető úgy mutatkozott be, hogy

„One Direction rajongó és Larry shipper vagyok”

és valószínűleg először is egy olyan bevezető kell ehhez a poszthoz, ami elmagyarázza, hogy ez mit jelent.

A One Directionről viszonylag sokan hallottak már, a brit X-faktorból indult el ez a fiúcsapat. A tévés vetélkedő előtt nem ismerték egymást, szólóban jelentkeztek mind az öten, a műsorban csináltak belőlük együttest. Évek óta megdöbbentően sikeresek Európában és Amerikában egyaránt, persze elsősorban tizenéves lányok körében. A One Direction öt taggal indult, egyikük nemrég vált ki, de még maradtak négyen. Közülük ez a poszt kettővel foglalkozik, Louis Tomlinsonnal és Harry Stylesszal.

Az ő neveik kombinációját jelenti a fenti bemutatkozásban a Larry, a shipper megnevezés gyökere pedig a relationship, azaz kapcsolat szó. A shipperek olyan rajongók, akik egy bizonyos párkapcsolatra fókuszálnak rajongásuk tárgyán belül. Én a Harry Potter kapcsán hallottam először shipperekről, amikor ugyanis még nem volt meg az utolsó könyv, rengeteg rajongó volt azzal elfoglalva, hogy Ron Herminonéval jöjjön-e össze vagy esetleg Harry és Hermione illik össze jobban. Igen, jól rakta össze: a Larry shipperek azok, akik meg vannak arról győződve, hogy Louis Tomlinson és Harry Styles egy pár.

A fő problem ezzel az egésszel az, hogy a két srác közül egyik sem meleg, vagy legalábbis egyikük sem comingoutolt hivatalosan. Miért vannak mégis ennyien meggyőződve arról, hogy ők ketten mégis járnak? Hát ezt remekül összefoglalja az olvasónktól kapott levél, az állítólagos szerelemre utaló bizonyítékokat pontokba szedtük, tíz jött össze.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem a luxusvillán, Facebook-posztokon marakodnak

július 9., 18:54 Módosítva: 2015-07-10 09:40:26
7

Ha már 2009-ben is olyan rendszeresen posztoltunk volna lánykéréseket, mint mostanában, akkor annak idején tuti nálunk is megjelent volna, hogy a brit Max Walker úgy tette fel a kérdést Rebecca Vowlesnak, hogy egy versenyre ráíratta a yachtja vitorláira nagy piros betűkkel, hogy „Rebecca, hozzám jössz feleségül? Szeretlek, Max”. Hát hozzáment, de utólag úgy tűnik, hogy ez mégse volt olyan szuper ötlet.

Távolról sincs vége, olvasson még

#szinglivagyokmert – 15 nagyon bizarr válasz

július 8., 13:40 Módosítva: 2015-07-09 12:27:07
257

Rengeteg olvasónk írt már nekünk levelet arról, hogy bár nagyon szeretne társat találni, valahogy sose jön össze. Vajon miért lehet ez? Van, aki részletesen meg tudja magyarázni, de a többség nem igazán találja a választ. Bezzeg a Twitter felhasználói között egy csomóan vannak, akik megmondják maguktól és magukról a tutit. Erre való az utóbbi napokban nagyon népszerű #singlebecause (azaz #szinglivagyokmert) címke, aminek segítségével mindenki megadhatja az okokat. Jó sokáig olvasgattuk, ki mit mondott, alább a legfurább és legviccesebb válaszok közül mutatjuk a 15 kedvencünket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ön mellől is tűnt már el csaj/pasi szellemként?

július 7., 14:53 Módosítva: 2015-07-08 14:22:13
17

Amióta Charlize Theron és Sean Penn szakítottak, arról megy a pletyka, hogy a kapcsolatuk szellemizálással ért véget. Ne nézzen így, illetve csak nyugodtan, mi is meglepódtünk ezen a kifejezésen. Azt jelenti, hogy a másik felet nem keressük, nem reagálunk a hívásaira, üzeneteire, tehát egyszercsak soha többé nem állunk szóba vele, úgy, hogy nem figyelmeztettük előre.

Azt nem állítjuk, hogy Theron tényleg így szakított Pennel, de kettejük miatt most mégis felkapták a témát. Tényleg, még a New York times is foglalkozik vele egy kamukomoly cikkben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öngyilkos barátját akarta megmenteni, maga veszett oda

július 6., 15:58 Módosítva: 2015-07-07 15:12:43
10

Péntek este már a függetlenség napjának megünneplésére készült egész Amerika, kivéve azt a párt, akikről ez a poszt szól. Az NBC egyik helyi csatornája tudósított először erről a különösen szomorú esetről: Texasban bizonyos Michael Thomas éjfél után nem sokkal öngyilkossági szándékkal ráfeküdt egy kivilágítatlan közútra. A férfiról annyit lehet tudni, hogy előzőleg egy kocsmában ült és italozott Almedában, Houston peremén, aztán egyszer csak fogta magát, és odament az országút közepére a teljes sötétségben.

Barátnője, akinek a nevét nem tették közzé, megpróbálta megakadályozni, hogy a férfinak valami baja essen, így odament és megpróbálta elráncigálni az úttestről. Eközben két autó érkezett egymás után, a nőt már az első elütötte, aminek következtében a segíteni próbáló barátnő azonnal meghalt. Barátjának semmi baja nem lett. A férfit most pszichiátrián vizsgálják, az autó sofőrje ellen azonban nem indult eljárás, tekintettel arra, hogy a jármű a jelek szerint a szabályok betartásával közlekedett. A tragédiát mégsem lehetett elkerülni.

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége

Ha ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, hívja a krízishelyzetben lévőknek rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123, vagy 06 80 820 111 telefonszámot! Online segítséget itt kaphat. Amennyiben másért aggódik, ezt az oldalt ajánljuk figyelmébe.

Még egy hűtlen, aki a zuhanyban telefonálással bukott le

július 5., 18:32 Módosítva: 2015-07-06 17:31:55
106

Olvastam, hogy szívesen várjátok megcsalási történeteinket. Megírtam a sajátomat, a szenvedő fél részéről. Nagyon örülnék, ha megjelenne az oldalatokon, de persze már az is nagyon jó volt, hogy ki tudtam magamból írni” – ezzel a bevezetővel jött egy olyan levél a Randiblog e-mailcímére, amiben az aláírás csak annyi volt, hogy „egy naiv csaj”. Mi mindenkinek adunk álnevet, úgyhogy ennek a naiv csajnak is adtunk egyet, azt méghozzá, hogy Sarolt.

Sarolt egy egészen elképesztő megcsalási történetet mesél el jó részletesen, de mint tudjuk, az ilyen sztorikban mindig a részletek a legérdekesebbek. Ha ön is tudna mesélni, ne fogja vissza magát – ha egyszer kénytelen volt átmenni valami ilyesmin, legalább egyszer írja ki magából a sztorit, mi mindenképpen kíváncsiak lennénk rá!  

Távolról sincs vége, olvasson még

Volt fogadás, hogy melyikük mer alám nyúlni

július 4., 16:18 Módosítva: 2015-07-06 11:47:55
73

Elolvastam mind Megara levelét, mind a rá adott válaszokat, és arra a meglátásra jutottam, hogy nem értem, miért pont az van ragozva a végtelenségig, hogy férfiak beszólnak. A szavak ugyan lehetnek bántóak, de sosem lesznek annyira traumatikusak, mint a tettek” – ennek a levélnek a beküldője Babett néven fog szerepelni a Randiblogban. Amint az a bevezetőből is egyértelmű, az utóbbi hetek, sőt most már hónapok egyik legtöbb olvasót megmozgató témáját viszi tovább ez a beszámoló: mi van, ha a bunkó férfiak jobb esetben bóknak álcázott, szexuális beszólásokat engednek meg maguknak.

Babett egy fokkal tovább is viszi a kérdést, mert szerinte érthető módon az igazán durva az, amikor nemcsak szólnak, hanem cselekednek is. Nagyon elgondolkodtató levél az alábbi, ha ön is szívesen megosztaná tapasztalatait vagy véleményét, kérjük, írjon ön is a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerintetek biszexuális vagy homoszexuális vagyok?

július 3., 15:12 Módosítva: 2015-07-04 15:12:28
16

A kérdésem az lenne, hogy: szerintetek biszexuális vagy homoszexuális vagyok? Elmesélem a történetem” – Kornél levele ezzel a bevezetővel kezdődik, így aztán rögtön az első mondattól tudja mindenki, hogy mire kell figyelni ebben a beszámolóban. Nemsokára kezdődik a meleg büszkeség hete alkalmából a rendezvénysorozat Magyarországon, így a téma most egy kicsit úgyis aktuálisabb, mint egyébként. Ön milyen jelzővel illetné Kornélt az alábbiak alapján? Vagy egyáltalán kell-e rá címke? Minél többen nyilvánítanak véleményt, annál jobban örülünk, de ne elégedjen meg a szavazógéppel! Ha egy szónál több kívánkozik ki önből, írja meg gondolatait a Randiblog e-mailcímére! A leveleket folyamatosan várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még