horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Velem egyidejűleg neki is ugyanúgy írogatott

október 5., 12:34

Olvastam Diána levelét, ezen felbuzdulva úgy döntöttem, hogy én is megosztom a történetemet” – sosem fogunk kifogyni a fura álnevekből, a mai levél beküldőjének például a Flávia nevet adjuk. Flávia azért írt, mert őneki is neggyűlt a baja a munkahelyi kapcsolatokkal, bár neki (szerencséjére) nem fordultak olyan komolyra a dolgok, mint a korábbi levélíróknál. De azért az ő főnöke is megéri a pénzét, hiszen ahogy az alábbi rövid beszámolóból kitűnik, az illető kb. összekeveri a munkahelyet a társkeresővel. Ha ön is tudna mesélni a témáról, kérjük, tegye! A leveleket folyamatosan várjuk a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Azóta közel 50 kg-t hízott

október 4., 14:28

Rendszeres olvasóként a „Szoba, pezsgő, dugás – mindezt én fizettem” című történet elolvasása után jutott eszembe, hogy én is elmesélem egy nagyon kellemetlen randim történetét” – ez a bevezetője az alább olvasható levélnek. A beküldőt Edvinának kereszteltük át, és ő egy olyan korábbi levélre reagál, amiről azt hittük, hogy a világ legsóherebb férfijáról szól. Hát kiderült, hogy tévedtünk, mert akivel Edvina összeakadt a neten, az a fiatalember minden korábbin túltesz. Érdemes elolvasni ennek a fokozatosan tényleg rémálommá váló randinak a történetét – ha ön is tudna mesélni, ne tartsa vissza magát, minden történetet szívesen fogadunk a Randiblog emailcímén!

Távolról sincs vége, olvasson még

A biztonságos randi négy alapszabálya

október 3., 15:56

Ön olyan egyedülálló, társkereső nő, aki feltétel nélkül megbízik vadidegen, vagy épp futólag megismert randipartnerében? Nagyon rosszul teszi. Bár nem kell egyből baltás gyilkost kiáltani senkire, mindig legyen gyanakvó és elővigyázatos, amikor ismeretlen férfival beszél meg találkozót. Megfelelő szabályok betartása mellett egy randi teljesen biztonságossá válhat, szinte nullára csökkenhet az esélye bármilyen atrocitásnak. Udvarlóját csak lépésről lépésre engedje közelebb magához, amikor biztos abban, hogy nincsen ellentmondásos, gyanúra okot adó dolog az életében. De lássuk, mik is azok a szabályok!

Távolról sincs vége, olvasson még

6 tévhit férfi-nő különbségekről

október 2., 14:59

Rengetegszer szerepeltek már sommás megállapítások ebben a blogban arról, hogy milyenek a nők és milyenek a férfiak. Ezek az általánosítások persze többé-kevésbé megállják a helyüket, de azért nem mindig, sőt, Gwendolyn Seidman pszichológusnő azt írja a Psychology Today oldalán, hogy kifejezetten sok olyan tévhit alapul ilyesmiken, amiknek a lényege az, hogy a férfiak ilyenek, a nők pedig olyanok, tehát jó nagy különbség van a két nem között. A szakértő kutatások adatait felhasználva 6 ilyen tévhitet oszlat el, a részletek alább olvashatók.

Távolról sincs vége, olvasson még

Büntetésből 180 olasz párnak muszáj házasnak maradnia

október 1., 16:36

Igazi válási turizmus volt Angliában a legutóbbi időkig, ugyanis egy cég olasz házaspároknak azt szervezte meg, hogy Nagy-Britanniában hamarabb kimondják a válásukat, mint otthon. A britek azonban lecsaptak, és most 180 válást nyilvánítottak érvénytelennek, úgyhogy az az abszurd helyzet állt elő, hogy a csalárd olasz pároknak büntetésből továbbra is házasnak kell maradniuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt a smároláshoz való szemüveg!

október 1., 12:40

Ön látta már a fenti videót? Mi csak most találtuk meg, de jót szórakoztunk rajta. Egy elvileg létező termék promójáról van szó: ez a smárolószemüveg reklámja. Eddig Japánból inkább hi-tech-típusú szerelmi kiegészítők érkeztek, de most itt van valami, ami nem egy kütyü, hanem csak egy szimpla jópofaság szerelmes távollátóknak. Egy kétoldalas szemüvegről van szó, amit egy csókolózó pár mindkét tagja egyszerre tud viselni, bár hogy ez a keret hogy fér rá egyszerre két orrnyeregre, azt inkább ne firtassuk. A videó úgyis van annyira parodisztikus, hogy nem valószínű, hogy a gyártó komolyan gondolná az egészet, mindenesetre állítólag 68 000 yenért, azaz kb. 150 ezer forintért tényleg lehet venni egy ilyet.

Kotonnal rondítottak bele a szerelmesek hídjába

szeptember 30., 16:34

A fenti híd Milánóban található, az egyik külvárosban. Az egyik oldalán egy park és egy egyetem található, a másikon egy kórház, alatta pedig egy kétszer négy sávos út. Az életben sem tűnik egy különösebben romantikus helynek, hát még a fenti fotón. Pedig...

Távolról sincs vége, olvasson még

Találja ki, melyik nem sikeresebb a társkeresésben!

szeptember 29., 16:29

A mai posztban egy olyan kutatást mutatunk be önnek, amiről a Jezebelen hallottunk először, és ami abból a nem is túl rossz alapfeltételezésből indul ki, hogy a társkeresés akkor sikeres, ha találunk egy párt, aki megfelel az elvárásainknak. Az Åbo Akademi nevű egyetem Finnországban van, és ebben az intézményben pszichológuskutatók azt állapították meg több, mint 12 000 finn polgár szerelmi életének tanulmányozása után, hogy az egyik nem sikeresebb a társkeresésben, mint a másik. Méghozzá a nők. Az okokról egy kicsit részletesebben alább olvashat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Négy tipp, hogyan vessen véget egy rossz randinak

szeptember 28., 18:50

Egyszer az életben mindenki átesik legalább egy randirémálmon, és örüljön az, aki csak egyszer. Ennek ellenére a legtöbben még mindig nehezen kezelik a hasonló szituációkat, inkább végigszenvedik az unalmas vagy épp szürreális randikat ahelyett, hogy gyorsan pontot tennének a végére. Nekik szeretnénk most tippeket adni olvasóink segítségével, akik különböző módon szoktak megszabadulni a nemkívánatos féltől. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ön mit szólna, ha randipartnere 50 kilóval lenne nehezebb, mint tinderes képein?

szeptember 27., 17:13

Az Elite Dailyn akadtunk rá két elég tanulságos videóra, amiben az egyre népszerűbb, Tinder nevű társkereső fiait és lányait tesztelték, vajon hogy viselik, ha randipartnerükre felszaladt pár kiló fürdőruhás képeik készítése óta. Egyszerre röhejes és szomorú az eredmény, még akkor is, ha a készítők szinte kierőszakolták azt egy eltúlzott maszkkal. Egy csinos nőt és férfit tettek felismerhetetlenné, majd elküldték őket a randikra. A kísérlet kisarkított és nyers, de sajnos van benne igazság.

A Tindernek hála, már nem kell egy jó dugásért hosszú, körülményes regisztrációkon átesni a társkereső oldalakon. Elég csak letölteni egy alkalmazást és este akár már egy randi is beleférhet. Persze nem csak szexet lehet találni, hallottunk már csodákról, de ahol csak a külső alapján húzogatjuk az embereket jobbra-balra, ott ne lepődjön meg senki, hogy nem a belső értékeire kíváncsiak a férjjelöltek. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Így lesz egy átlagpasiból a randizás királya

szeptember 26., 16:09

Nem pénz és nem plasztikai sebész kell hozzá, mindössze egy kis kreativitás, legalábbis ezt vallja és bizonyítja Taylor Caraway, aki a legnagyobb kakas az OkCupid oldalon.

A 32 éves férfit profilképe igencsak felkeltette a Reddit olvasók figyelmét, tucatnyi nő ugrott a témára, és biztosította Caraway-t, hogy belenyúlt a tutiba.

ThKFaNx
Fotó: Taylor Caraway

„Kirandiznám belőled a szuszt is, csak emiatt az egy fotó miatt”- írta egyikük, egy másik vélemény szerint pedig nincs igazság, ha ennek a pasinak a hirdetésére nem jelentkeznek százával a nők.

A hír a Huffingtonposthoz is eljutott, így meg is keresték gyorsan emailben a randikirályt, aki megerősítette, hogy az OkCupid egyik legmenőbbjének számít, ami számokra fordítva annyit tesz, hogy nagyjából 80 százalékban pozitív reakcióra találnak az ismerkedős üzenetei.

slide 369066 4235064 free
Fotó: Taylor Caraway

Bár azt is hozzáteszi, hogy a képei megosztók, és nem mindenkinek jönnek be, de pont ezért csinálja. Randin kívül is nagyon szeret fotózni, és Instagram oldalán nem is rejtegeti műveit.

Persze okos tanácsai is vannak a randizásra, és ezt is megosztotta az olvasókkal.

"Ezt az egészet nem kell túl komolyan venni. Szerintem nagyon sokan (főleg férfiak) túlgondolják az üzeneteik apró részleteit is" - mondja. "Jobb könnyednek maradni. A randizásnak szórakoztatónak kellene lennie, ha valaki stresszel rajta, az rosszul csinálja."

Érdemes odafigyelni erre az emberre, már csak a katicák miatt is.

Bear Grylls análisan kérte meg felesége kezét

szeptember 25., 18:09

Ez nem vicc, a túlélés bajnoka szó szerint a fenekéből rántotta elő a gyűrűt, amikor feltette a nagy kérdést barátnőjének. Most pedig el is mesélte a romantikus epizódot Piers Morgannek a BBC műsorában, írja a Uproxx.

A páros épp az óceánban fürdött, amikor a ruhátlan Grylls egyszerűen elővette farpofái közül a gyémántot, ám ekkor egy hatalmas hullám elkapta, így a következő pillanatban már hínárba akadva tekergett a parton.

Persze az a nő, aki beleszeret egy férfiba, aki többször iszik vizeletet, mint csapvizet, nem akad ki ilyesmin. (Itt nyilván nem a hínárokra gondoltunk.) Sarah Knight igent mondott, és a házasság 14 éve működni látszik.

Ettől persze még a bizarr lánykérés egy csomó kérdést felvet, mint ahogy azt a Jezebel munkatársa is jelezte. De az, hogy Grylls milyen mélyről és milyen módszerrel szedte elő a gyűrűt a fenekéből, hogy milyen állapotban volt az ékszer ekkor, és mi lett a sorsa azóta, épp a szükségesnél egy kicsivel több információ, így mi hálásak vagyunk a tudatlanságért.

Na ezért nem érdemes trollkodni egy randioldalon!

szeptember 24., 19:34

Mert esetleg nagyon csúnya, interkontinentális alázásba fordulhat a dolog. Az egyik legizgalmasabb megoldás egy 19 éves Lori nevű lánytól érkezett, írja a Buzzfeed, aki azért feszült be igazán, mert már aznap, hogy regisztrált a Tinderre, a következő üzenetet kapta:

Nem lenne illendő teljes fordításban visszaadni a srác üzenetét, a lényeg hogy szeretettel használt sz és k betűs szavakkal jelezte a lány felé, hogy elégedetlen a reakciójával udvarias és elegáns "Mekkorák a cickóid?" nyitókérdésére. Na persze, az a szemét autocorrect funkció, az a hibás.

Lori gyorsan döntött, és nemes egyszerűséggel továbbította a fiatalember irományát az anyukájának, akit a Facebookon keresett meg. Meg a biztonság kedvéért kitette Tumblr oldalára is a beszélgetést.

A következőt írta az anyukának: "Nemrég letöltöttem a Tinder nevű társkereső alkalmazást, ahol megismertem a fiát, de sajnos nem igazán tetszett sem a hangnem, amit megütött velem szemben, sem a szavak, amiket használt. Arra gondoltam, talán ön is egyetért velem."

Lori elmondta a Buzzfeednek, hogy a mama még nem válaszolt, így azt fontolgatja, hogy újra elküldi neki az üzenetet. 

Ennél ijesztőbb és viccesebb társkeresést még nem látott

szeptember 23., 16:18

A Tinder már önmagában kiapadhatatlan forrás, na nem feltétlenül a boldog szerelmet keresőknek, sokkal inkább az abszurdra fogékony, az állatkerti kerítés méreteit felbecsülni vágyó kívülállók számára.

Nem is kell messzire menni, nálunk is csodálatos a mezőny, amit a Magyar Fiúk a Tinderen tumblerezője példaértékűen ki is mazsoláz. Az oldal és a Tinder is mérdföldkőhöz érkezett Zakariás felbukkanásával, akinek ámokfutását maximum két okkal lehet alátámasztani: a, ő igazából nem is akar csajt felszedni, vagy b, eddig egy felhőn/ nagyon durva szektában lakott, és csakis Disney rajzfilmekből ismer nőnemű lényeket, onnan is csak a jó karaktereket.

Azzal még nem is lenne baj, hogy bemutatkozó szövegében nagyjából annyi lelkesedést mutat az ismerkedés iránt, mint amennyi bűntudat egy átlag macskában van bármilyen anyagi kár okozása után (tuti pont olyan érdektelenül is nézett, amikor írta), az a 36! pontból álló lista már sokkal izgibb, ami a kizáró tényezőket foglalja össze.

A műremek olyan csodás, hogy összefoglani bűn lenne, inkább olvassa el mindenki.

tumblr ncbjweWWuV1qa1ygoo3 400
tumblr ncbjweWWuV1qa1ygoo4 400

15 dolog, amit sose tanácsoljon váláskor

szeptember 22., 17:18

Bármilyen is legyen a hivatalos besorolásunk párkapcsolat szempontjából, tutira szembesültünk már néhány válással közelről, amikor az ember valahogy kényszeresen akar valami biztatót mondani a feleknek. Mivel ezek a tanácsok is gyakran csak a pokol felé vezető utat bővítik, a Huffingtonpost megkérdezte olvasóit, szerintük mi a legszemetebb tanács, amit egy épp különválást fontolgató páros bármelyik tagjának adhatunk.

1. „Maradj, bármi áron is.”

Ehhez nehéz bármit hozzáfűzni, de a Huffingtonpost Facebook oldalára érkezett kommentek szerint van, aki ezt tanácsolja. Tényleg.

2. „Maradjatok házasok, az jobb, mint egyedül lenni.”

Hát persze! Például neki is az volt.

3. „Lehet hogy hibát követtek el.”

Lehet, de hagyjuk meg mindenkinek a hibázás jogát. Ráadásul nyilván átgondolták már néhányszor. Ja, és ahogy már említettük, a válás nem mindig hiba.

4. „Még megoldhatjátok...” 

Ezen már nyilván túl vannak. Ráadásul nem minden házasság menthető. Pont.

5. „Döntsetek minél hamarabb!”

Ez egy fura dolog a kívülállók részéről, hogy azt hiszik, ha a felek hamarabb túl lesznek rajta, az jobb. Pedig egy válás érzelmileg és jogilag is lassú a folyamat, és főleg az utóbbit nem jó ötlet elsietni.

6. „Az idő mindent megold...”

Talán ez a legfrusztrálóbb tanács, amit valaha adhatunk, igazából bármilyen ügyben. Az illető ugyanis azt érzi, hogy van valamiféle kötelező menetrend, ami szerint jobban kellene éreznie magát, és tovább kellene lépnie.

7. „Te annyira erős vagy!”

Nos, ezt csak akkor mondogassuk, ha fel vagyunk rá készülve, hogy a következő pillanatban dühösen beverik az orrunkat.

8. „Nyugi, anyagilag biztos gondoskodni fog rólad...”

Még ha bennünk tombol is az emberek jóságába vetett hit, sajnos az esetek legnagyobb részében egy válás nem a jótékonykodásról szól. Szóval felesleges légvárakat építeni.

9. „Nézd a férjed/feleséged legnagyobb értékeit...”

Ez a tanács általában ügyvédektől jön, és nem, ők nem a lelki gazdagságra értik a felbecslést.

Fotó: Shuttertock

10. „Ráérsz még ügyvédet fogadni.”

Hacsak nem a másik fél barátja ad ilyen tanácsot, érthetetlen.

11. „Sokkal boldogabb leszel a válás után.”

És ha nem?

12. „Állj bosszút valahogy.”

Csodás ötlet, ettől minden jobb lesz.

13. „Hajrá!”

Ez nem egy bokszmeccs, még ha néha annak is tűnik. Ha nem jó ötlet lebeszélni őket, rábeszélni sem az. Mert mi van, ha mégis menthető a házasság?

14. „Túl leszel rajta!”

Talán ez az a mondat, amiért letöltendő büntetés járna. Három szó, amit örökre felejtsen el, ha segíteni akar. Bárkinek. Bárhogy.

15. Bármilyen tanács.

A végső megoldás: hagyjuk, hogy megoldják ők.

Unja már a randitippeket?

szeptember 21., 17:03

Akkor hát ne hallgasson rájuk! A Psychology Today egy szakértője úgy gondolja, hogy egy párkapcsolat kezdeti szakaszában a kifejezetten káros, ha valaki ezeket a jó tanácsnak szánt javaslatokat szigorú szabályként értelmezi és tartja be. Amikor ezt olvastuk, egy picit elszégyelltük magunkat, hiszen velünk is megtörtént már, hogy csajozási tippeket adtunk, vagy javasoltuk, mit tegyen és mit ne tegyen az első randin. Ha önnel is megtörtént már, hogy ezeket alkalmazva jól elszúrta a randit, vagy csak kíváncsi a pszichológus antirandizási tippjeire, olvasson tovább!

shutterstock 119999149

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a 81 éves vőlegényt bárki megirigyelhetné

szeptember 20., 19:36

Manapság nem lepődünk meg, ha a nyugdíjkorhatárt jócskán elhagyóak is megházasodnak, bár be kell vallanunk, először a mi érdeklődésünket is a vőlegény kora keltette fel. A képeket nézegetve rájöttünk, hogy az ilyen felszínes dolgoknál sokkal érdekesebb az, hogy ez az esküvő tulajdonképpen mennyire szép!

A címben szereplő vőlegény nem más, mint a képen látható fess úr, Richard Lugner, egy osztrák vállalkozó, nem mellesleg milliárdos. Őt mi több dolog miatt irigyeljük: az egyik az, hogy húsz évet is letagadhatna, a másik pedig, hogy a menyasszonya egy nála 57 évvel fiatalabb volt Playboy-modell, a 24 éves Cathy Schmitz, aki egészen fantasztikusan néz ki.

A menyasszony három szebbnél szebb ruhát is viselt házasságkötésének napján, ezeknél a ruháknál pedig csak ő maga és az a pár rettentően közhelyes mondat gyönyörűbb, amit a Mirror nevű lapnak közvetlenül a ceremónia előtt mondott: „Nem akartunk szerelmesek lenni, csak úgy megtörtént. A szerelem nem ismer korhatárt!”

Az esküvőt csak úgy, nemes egyszerűséggel a schönbrunni kastélyban ejtették meg, az ifjú szerelmeseket a helyszínre hat fehér paripa szállította egy fehér hintón, az meg már csak hab a tortán, hogy vendégként még Kim Kardashian is tiszteletét tette a nagy napon.

Ha kíváncsi a lovakra, Kardashianra és a mezítláb táncikáló menyasszonyra, kattintson galériánkra!

Így segít önnek Dr. Csernus társat keresni a Velveten

szeptember 19., 16:15

Rengeteg olvasói levelet kaptunk már arról, hogy milyen nehéz az interneten társat keresni, és többen kifejezetten javasolták is, hogy ha már ennyi velvetolvasó jött itt össze, hogy párkapcsolatokról véleményt és tapasztalatot cseréljen az interneten keresztül, akkor legyen rendes, igazi társkeresés is itt a Randiblogban. Hát most van, vagyis lesz! És nem csak nagyon jó és hatékony lesz, hanem ingyenes is, ráadásul maga Dr. Csernus Imre fog segíteni a jelentkezőknek. Egyelőre még mi se hisszük el teljesen, pedig most már biztos, hogy belevágunk! Alább elmondjuk, hogy mit találtunk ki – szerintünk csak így van értelme egy ilyet csinálni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Undorító, amit a feleségével megcsinált

szeptember 18., 18:04

Regina levelére szeretnék reagálni a munkahelyi viszony kérdésével kapcsolatban. Én is jártam a Regina cipőjében” – ma megint egy olvasói levelet adunk közre, és ezt is egy olyan hölgytől kaptuk, aki a munkahelyén került kapcsolatba egy nős férfival. A levél beküldőjét Diánának kereszteltük át, és ő valóban nagyon hasonló helyzetben van, mint Regina. Vagyis inkább csak volt, Diána kapcsolata ugyanis már véget ért, és Diána le is vonta a következtetéseket. A sztorin kívül azt is megírta nekünk, illetve konkrétan Reginának is, hogy így utólag mit gondol a munkahelyi viszonyokról, hátha valakinek hasznára válnak ezek a tanácsok. Ön egyet ért a végkövetkeztetésekkel? Önnek is volt már része hasonló kapcsolatban? Kérjük, írja meg gondolatait és tapasztalatait a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Tömegverekedésbe torkollt az esküvő

szeptember 18., 16:39

Hét különböző őrsről vonultak ki a rendőrök a New York mellett található Orchard Park városába szervezett esküvőre, miután az ifjú pár családja annyira összeveszett egymással, hogy tettlegességig fajultak a dolgok – írja a Buffalo News. A Country Clubba nagyjából kétszáz vendéget hívtak meg, akik a jelek szerint tényleg nagyon utálták egymást. "Minden véres volt, lyukakat ütöttek a falba. Amikor már azt hitte az ember, hogy vége van, azonnal elkezdődött egy újabb balhé" – mondta egy szemtanú. A rendőrség úgy tudja, az egész abból indult, hogy valaki "nem megfelelő helyen" ért hozzá egy nőhöz, amiért érkezett is a szokásos arconvágás. A balhé akkorára nőtt, hogy a két család már az épületen kívül is verekedett, a berendezést pedig teljesen leamortizálták. A helyzeten az sem javított, hogy a személyzet állítása szerint a résztvevők nagyrésze tökrészeg volt. A verekedés végül szerencsésen zárult le a lehetőségekhez képest, mivel csak egy embert vittek kórházba súlyos fejsérüléssel. Arról nincs hír, hogy mennyire viselte meg ez a buli az ifjú pár házasságát.

Gyanakodnom kellett volna. Nem kapcsoltam. Szeretkeztünk

szeptember 17., 17:59

Azt nem tudom, hogy Reginának mit kellene tennie, de arra emlékszem, hogy én hogyan jártam. A kezdet hasonló volt...” – a mai levél beküldője, Zsófia arra a korábbi sztorira utal, amelyikben Regina szerelmes lett egy nős férfiba a munkahelyén. Zsófiával ugyanez történt, de amíg a korábbi sztoriban még nem volt lezárás, addig az alább olvasható történetnek nagyon is kemény vége lett egy nem várt fordulat után. Ön is tudna mesélni? Kérjük, tegye! Ha van kedve, írja meg ön is saját történetét a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Évek után is az volt az elvárás, hogy naponta szexeljünk

szeptember 16., 18:09

Kedves Randiblog! Szeretnék reagálni azokra az olvasói levelekre, amelyben nők/feleségek arra panaszkodnak, hogy férjük nem szexel velük (eleget)” – nagyon megörültünk ennek a levélnek, mert egy olyan témához szól hozzá, amit tényleg egészen sok poszttal jártunk már körül eddig. A beküldőjének az Edit álnevet adtuk, és ő teljesen más megvilágításba helyezi ezt a témát. Edit azt mondja, ő is élt már olyan kapcsolatban, ahol napi rendszerességű volt a szex – mostani párjával ennél már jóval ritkábban a szeretkezések, de ennek egészen egyszerű a magyarázata. A poén kézenfekvőbb, mint gondolná, de azért nem lőjük le előre, érdemes végigolvasni Edit levelét teljes egészében! Ha ön máshogy vélekedik, esetleg valamit hozzátenne, vagy szívesen megosztaná velünk saját tapasztalatait, kérjük, írjon a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kb. 500 hölgyet lájkoltam

szeptember 15., 18:14

Rengeteg levelet szoktunk kapni az online társkeresés nehézségeiről, egy párnak a linkjeit alább megtalálja majd a szövegben. Ma újból erről az igen nehéz műfajról lesz szó, de most olyasvalaki írt, akinek egyáltalán nem lett csupa kudarc az internetes társkeresői karrierjéből. A levél beküldőjének a Loránd álnevet adtuk, és ő szépen összefoglalja, milyenek voltak a kezdeti tapasztalatai az interneten, milyen hibákba esett bele ő, és milyenekbe szoktak a hölgyek, sőt, ahhoz is ad tippeket, hogy milyen az ideális kapcsolat. Szóval érdekes olvasmány Loránd írása mindenkinek, akit érdekel a netes társkeresés világa – az élményeket, tapasztalatokat és véleményeket viszont ezután is folyamatosan várjuk! Ha ön úgy érzi, tudna még mit hozzátenni ehhez, kérjük, írjon a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szoba, pezsgő, dugás – mindezt én fizettem

szeptember 14., 16:46

Rendszeres olvasóként szeretnék egy izgalmas történetet megosztani. Roxána vagyok, 20 nap múlva 33 éves. Hideg, hűvös nőként titulálva, ami szemben áll a külsőmmel” – ezzel a bemutatkozással kezdődik egy újabb olvasói levél, amiről vendégbloggerünk, Rebecaverde legutóbbi sztorija jutott eszünkbe. A téma ugyanis megintcsak az, hogy ki és mennyit fizet ki az első randi (és az első szex) költségeiből. Amint az a címből is kiderül, ennél a párnál a nő fizetett, de ez csak a kezdetét jelenti a meglepő fordulatoknak. Kérjük, olvassa végig Roxána történetét, aztán ha úgy gondolja, hogy hozzászólna vagy elmesélné saját sztoriját, írjon nekünk a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Orgiát vállalt be a friss szakítás után

szeptember 13., 17:38

Erre a cikkre vagyis történetre reagálnék pár szóban” – kivételesen nem egyetlen emailt adunk közre ebben a posztban, hiszen a beküldő, Kornél háromszor is írt nekünk egymás után, mindig továbbfolytatva a gondolatmenetet. Három leveléből szerkesztettük össze az alábbiakat. A kiindulópont az, hogy egy korábbi levélírónk egy szakítás után azért ment fel egy másik férfihoz, hogy ezzel bosszút álljon az exén. Ennek kapcsán a téma alapvetően az alkalmi szex és a párkapcsolatok viszonya, és Kornél leveleiből az derül ki, hogy a fiatalember jó sok tapasztalattal rendelkezik a téren. Ön is hozzátenné a magáét? Írja meg nekünk véleményét vagy tapasztalatait a Randiblog címére, ahogy Kornél is tette!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hurrá, mellvillantós menyasszonyi ruhák mindenkinek!

szeptember 12., 16:01

Véget ért a New York-i divathét, de a fináléba jutott még egy olyan bomba, aminek a durranása egészen a Randiblogig elhallatszik. Egy amerikai tervezőnő, Betsey Johnson ugyanis úgy döntött, 2015-ös tavasz-nyári kollekcióját teljes egészében az esküvőknek szenteli. A 72 éves designerasszony ráadásul tett egy jókora csavart is a dologba, hiszen nem csak úgy simán bemutatott egy esküvői kollekciót, hanem bemutatóját a házasság szabadsága ünneplésének szentelte. Azaz: esküvőzzön kedvére mindenki, aki akar, és abban, amiben jól esik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Barátja másfél évig nem szólt, hogy HIV-pozitív

szeptember 11., 16:08

A mai történet főszereplőnője másfél év után tudta csak meg barátja nagy titkát, de akkor már késő volt. Kara Wilkinson egy brit asszony, 42 éves, van három gyereke. 2010-ben összejött valakivel, akivel úgy tűnt, teljesen összeillenek, hiszen a férfi is elvált volt, két gyerekkel. Másfél éves kapcsolat után elmentek együtt nyaralni. Ott a nő rosszul lett, és ennek kapcsán megállapították, hogy Wilkinson HIV-fertőzött. Kiderült, hogy barátja már 2008 óta az, csak eddig nem szólt. Alább a részletek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kvíz: tudja, mennyi köztük a korkülönbség?

szeptember 10., 16:25

Mára egy korkülönbséges kvízt készítettünk a Randiblog olvasóinak. Ha elindítja a játékot, 10 fotót fog látni egymás után, mindegyiken egy-egy magyar celebpárral. Nem kell tudni fejből felismerni őket, a nevek úgyis ott szerepelnek majd a válaszlehetőségek között, de nem is az a lényeg, hogy ki kicsoda, hanem mindössze annyi, hogy ránézésre meg tudja-e mondani, hogy a férfi vagy a nő-e az idősebb, és hogy hány évvel. Az utóbbi időben a nagy korkülönbséggel kapcsolatban Andy Vajnát és Palácsik Tímeát szokás emlegetni, hiszen őket korban majdnem 40 év választja el egymástól. Ők nem szerepelnek a kvízben, hiszen arra a kérdésre keressük a választ, hogy vajon ők-e az egyetlenek. Vagy esetleg van, ahol nem is a férfi, hanem a nő az idősebb?

Segítségül annyit, hogy a celebeknél általában az az idősebb, aki híresebb, de vigyázat, kivételek mindig vannak! Tegye magát próbára! A helyes válaszokat természetesen akkor tudhatja meg, ha kvíz végére ért.

Mutatunk egy fotót a celebpárról. Ön szerint ki az idősebb és mennyivel?

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

A tönkrement párkapcsolat öt jele a Facebookon

szeptember 9., 16:42

Senki sem büszke arra, ha pár csodálatos év vagy hónap után egyszer csak mélypontra kerül a kapcsolata, így érthető, ha nem is akarja ezt világgá kürtölni. Sokan igyekszenek a kiegyensúlyozott házasság látszatát is fenntartani a közösségi oldalakon, ám vannak olyan jelek, amik árulkodóak lehetnek az ismerősök számára. Önt is betalálta már pár bókkal egy mindeddig csendben vegetáló, nős exkollégája? Vagy az egykor hősszerelmes volt osztálytársnője egyáltalán nem posztol közös képeket élete értelmével? Akkor bizony ott gondok vannak egy ideje. Íme a tönkrement párkapcsolat öt jele a Facebookon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Összeházasodott két 90 éves néni

szeptember 8., 15:41

Foglalkoztunk már leszbikus társkereséssel, lánykéréssel és természetesen esküvővel is (sőt, válás is volt már), úgyhogy önmagában Vivian Boyack és Alice Dubes házasságkötése nem lenne egy világrengető szenzáció, de a Quad-City Times tudósítását mégis rengeteg lap átvette a világ körül, méghozzá a két menyasszony életkorára való tekintettel. Boyack ugyanis 91 éves, Dubes pedig 90, és amitől még szebb ez az egész történet: 72 éve vannak együtt.

shutterstock 186882812
Képünk illusztráció!

Az esküvőre Iowa államban, egy Davenport nevű város egyik templomában került sor, ahol a lelkész asszony a következőket mondta a ceremónián: „amit most ünneplünk, annak már nagyon régen meg kellett volna történnie”. A két néni ugyanis még fiatal nőként ismerkedett össze, 1942-ben. Boyack tanárnőként, Dubes pedig bérszámfejtőként dolgozott. Összeismerkedtek, együtt maradtak, bár a házasságra kapcsolatuk első kb. negyven évében nyilván gondolni sem lehetett. Ehelyett utazgattak: az évtizedek során elmentek az USA valamennyi államába legalább egyszer, Kanada összes megyéjét is felkeresték, a tengeren túlra pedig kétszer merészkedtek, Angliában jártak mindkét alkalommal.

Ilyen alkalmakkor mindig a hosszú kapcsolat/házasság titkát szokták kérdezni az idősebbektől, és a Boyack-Dubes pár sem úszta meg ezt a kérdést. Azt nyilatkozták, nagyon boldogok voltak együtt egész életükben, de nagyon sok szeretet és erőfeszítés kell ahhoz, hogy egy kapcsolat 72 évig működjön – és hogy 72 év után végre eljussanak az esküvőig. A Jezebelen máris nagy az egyetértés arról, hogy ebből a sztoriból mindenképpen filmet kell forgatni, lehetőleg Kate Winslet és/vagy Meryl Streep közreműködésével. Nem is rossz ötlet, mindenesetre a nénikről és az esküvőről készült fényképeket itt lehet megnézni!