horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Csak egy dologban lehetsz biztos: te tuti NEM jössz be neki

október 25., 15:22 Módosítva: 2015-10-26 14:17:53
17

Rengeteg válasz érkezett arra a korábbi levélre, ami már maga is egy válasz volt egy még korábbi levélre. Mihálynak azért írtak ennyire sokan, mert ő azt fejtegette, hogy mit mondjon egy házas vagy kapcsolatban élő nő, ha egy idegen férfi elhívja kávézni. Merthogy tapasztalatai szerint mindig nemet mondanak, holott egy kávé csak egy kávé, miért kéne rögtön valami komolyabbra gondolni.

Mindenkinek köszönjük, aki írt erre a levélre, és alább a négy legérdekesebb választ közöljük négy (természetesen álnéven szereplő) olvasónktól – de természetesen ha ön még nem szólt hozzá a témához, egyáltalán nem késett el, írjon most! A Randiblog e-mailcímén várjuk az ön véleményét és főleg tapasztalatait, sztorijait.

Távolról sincs vége, olvasson még

Legrosszabb csajozós dumák: „kivi vagy a fütyimre?”

október 24., 13:30 Módosítva: 2015-10-25 17:58:24
552

A Randiblogban a levelezős posztok általában a beküldött levél bevezetőjével kezdődnek. Ez is egy levelezős poszt, de ez a levél nem tartalmazott bevezetőt, csak egy listát. Ha van a beküldött történetekben egy-két elütés vagy helyesírási hiba, ki szoktuk őket javítani, de ez nem egy történet, hanem csetfoszlányok, és itt néha pont a hibák a legbeszédesebbek, úgyhogy eszünk ágában sem volt kijavítani őket. A trágárságokat viszont nem szoktuk törölni, nem töröltük most sem, de most nagyon sok van belőlük.

Nem tudjuk, honnan vannak ezek a dumák, de eléggé úgy tűnik, hogy valami ismerkedős vagy szexpartnerkeresős csetről/applikációról vannak, ahol a férfiak szólítják meg a nőket kapcsolat (=szex) reményében egy-egy lehetőleg minél erősebb felütéssel. Fogalmunk sincs, hogy a beküldő mennyi idő alatt és hány júzertől szedte össze ezeket, de semmihez sem hasonlítható élmény így egyben olvasni őket. Néhány többször ismétlődőt kivettünk a felsorolásból, így pont 150 darab maradt. A listához egyedül a tárgy mezőben szerepelt egy kis magyarázat: 

Így és ilyen dumákkal ismerkednek a férfiak 2015-ben! Jó szórakozást! xDDD

Szerintünk szóhoz sem fog jutni, ha ezt végigolvassa, de ha mégis, írja meg nyugodtan, ami eszébe jut a Randiblog e-mailcímére, bármi legyen is a reakciója! Ezek után már semmin nem fogunk meglepődni.

Távolról sincs vége, olvasson még

24 órával ezelőtt miatta kezdtem el szedni a fogamzásgátlót

október 23., 14:56 Módosítva: 2015-10-24 14:03:50
35

Lelkes olvasótok vagyok, és már írtam is nektek párszor, most úgy érzem, megint sikerült egy olyan pasival összeismerkednem, aki megér ide egy-két sort!” – veterán levélírónk inkognitóját annyira őrizzük, hogy ezúttal másik álnevet adunk neki, ma a Gyöngyi néven fog szerepelni. A bevezetőből arra számítottunk, hogy egy rémálomba fordult randiról szól majd a sztori, de nem, a randik éppen, hogy fantasztikusan sikerültek. Na de aztán jött egy kerti parti, és...

Gyöngyi véleményeket-tanácsokat kér a többi olvasótól a levele végén, de ön persze először olvassa el, hogy pontosan mit is kell kommentálni. Gondolatait és tapasztalatait aztán e-mailben küldheti be nekünk, erre szolgál a Randiblog e-mailcíme!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szüzességi bizonyítványt vitt magával az esküvőjére

vik
október 22., 17:32 Módosítva: 2015-10-23 14:57:12
9

A szex két szerelmes ember döntése, nem tartozik senkire, csak kettejükre. Meg a menyasszony apjára. És az orvosára.

Távolról sincs vége, olvasson még

New Yorkban is volt már magyar lánykérés

október 22., 14:39 Módosítva: 2015-10-22 21:43:28
2

Annyi jó lánykérős videót találtunk a héten, hogy nem is értünk rá egyenként posztolni őket, jöjjön inkább mind a három egyszerre, egy posztban, ahogy azt néha szoktuk! Az első kettő ráadásul magyar, a harmadik meg egészen különleges látószögből készült.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt kell mondani, ha fogdosni kezdenek valakit a buszon

október 21., 15:38 Módosítva: 2015-10-22 16:17:38
273

Én kétszer féltem eddig életemben úgy istenigazán, két helyen volt, hogy úgy éreztem, hogy a testi épségem közvetlen és komoly veszélyben van. Az egyik az volt, amikor éjszaka eltévedtünk Marrakesh töksötét sikátoraiban, és csak azt láttuk, hogy egyre többen követnek minket egyre közelebbről.

A másik, amikor a 207-es éjszakai busszal mentem haza egy szombat éjjel Londonban a szállásra egy buliból, és a zsúfolt járművön rajtam kívül mindenki agresszív részeg volt és ordított, és olyan feszültség vibrált a levegőben, hogy az utolsó pár megállót inkább legyalogoltam, mielőtt én leszek a következő, akibe belekötnek.

Ez nyilván senkit nem érdekel, de az alábbi sztori pontosan itt kezdődött, ezen a bizonyos 207-es éjszakai buszon Londonban, amihez képest az éjszakai négyeshatos egy hercegnői babazsúr. Na, ezen a bizonyos londoni járaton egy fiatalember elkezdett fogdosni egy csinos, szőke lányt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jaj, vicces apuka lánya udvarlójának befenyítésével viccel

október 20., 16:29 Módosítva: 2015-10-20 18:48:11
3

Az alábbi kép felirata magyarul:

Bármit csinálsz a lányommal, azt én is meg fogom csinálni veled.

Egy amerikai apuka humorizál így egy Imgur-slágerré vált fotón, amivel nyilván arra akarja figyelmeztetni 15 éves lánya, Ricarra udvarlóját, Benjamint, hogy jól viselkedjen a randikon, különben vele gyűlik meg a baja. De persze mindezt humorosan akarta tálalni, és hát a humor forrása egy elég konkrét utalás az anális szexre.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ifjú pár el se ment a lagzira, hajléktalanok ették meg a vacsorát

október 19., 15:15 Módosítva: 2015-10-19 21:14:45
7

A fenti videó egy sacramentói eseményről tudósít. Kalifornia fővárosában egy ifjú párnak most a hétvégén lett volna az esküvője, de a vőlegény az esemény előtti hétfőn visszamondta az egészet. Nem közöltek részleteket, hogy miért, a lényeg az, hogy a férfi kb. az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy mégse szeretne megnősülni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Munkahelyekről rúgtak ki a történtek miatt

október 18., 18:31 Módosítva: 2015-10-19 12:29:51
73

A mai poszt megint egy olvasói levelet tartalmaz. Ennek a beküldője a Lukács álnevet kapta, és Lukács egy olyan témához szól hozzá, amiről rengeteget hallottunk már a Randiblog olvasóitól – igazi megoldást viszont még soha nem kaptunk.

Talán ezért is annyira érdekes a dolog, hiszen ugyanazt a megoldhatatlannak tűnő problémát mindig másik szemszögből láthatjuk, most éppen Lukácséból, aki 32 évesen azt mondja, hogy igazi párkapcsolata még soha nem volt. Ön is hasonló helyzetben van? Vagy csak volt, de azóta már megérkezett a szerelem az életébe? Esetleg tanácsot adna Lukácsnak? Kérjük, írjon nekünk a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Utálom, ha azt mondják nekem, hogy „mosolyogj!”

október 17., 18:50 Módosítva: 2015-10-18 12:24:26
20

Én elméletben meg valamennyire egyet is értek, a gyakorlatban viszont korántsem ilyen egyszerű a helyzet” – mondja Hedvig levele legelején, Mihály írásával kapcsolatosan. Mihály arról írt, hogy a nők miért pattintják le rögtön a férfiakat, amikor meghívják őket egy egyszerű kávézásra. Hiszen önmagában egy kávézás semmilyen szinten nem megcsalás, miért mondják mégis rögtön a nők, hogy nem mehetnek, mert van férjük/barátjuk? Miért nem lehet egy nőt csak úgy leszólítani és elhívni beszélgetni?

Hedvig válaszában rendesen megmondja, hogy miért, szinte jobban kapcsolódva egy korábbi beszélgetésfolyamhoz, mint Mihály felvetéséhez. Ön mit gondol? Ön szokta mondani másnak, hogy mosolyogjon? Önnek szokták mondani? Véleményét, tapasztalatait, saját sztoriját, kérjük, írja meg a Randiblog e-mailcímére!

Ja, és egy gyors, de fontos figyelmeztetés: Hedvig levele tartalmaz néhány csúnya szót is. Ezeket soha nem szoktuk kicenzúrázni, csak előre figyelmeztetünk: ha nem akar trágárságot olvasni, ne görgessen lejjebb!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megcsókolta a mentőkosárban érkező salgótarjáni tűzoltót

október 16., 14:36 Módosítva: 2015-10-17 14:46:39
3

Szeptemberben egy lánykérős sztori kapcsán megállapítottuk, hogy jófejek az egri tűzoltók. Úgy néz ki, ezt lassan módosítanunk kell arra, hogy minden tűzoltó jófej, mert a Nógrádi Katasztrófavédelem most Salgótarjánból tett közzé hasonló fotókat. Október 13. szerencsére nem péntekre esett, ekkor volt, hogy a balassagyarmati hivatásos tűzoltó-parancsnokság fiatal tűzoltója, Király Péter őrmester megkérte barátnőjének a kezét, de úgy, hogy az egészet először gyakorlatnak álcázták.

Mondjuk azért az álcázáson olyan nagy hangsúly nem volt a képek szerint, mivel az őrmester vörös rózsákkal a kezében szállt be a magasból mentő gépjármű kosarába. Így emelték fel őt ahhoz a harmadik emeleti ablakhoz, aminek a túloldaláról Ramóna már egy ideje figyelte a tűzoltókat, de amikor meglátta, hogy a barátja emelkedik fel hozzá, nyilván már sejtette, hogy mire kell számítani. Nemcsak rózsák voltak az őrmesternél, hanem egy gyűrű is, a barátnő pedig igent mondott, amire a tűzoltóautók szirénázni kezdtek – azért ez egy elég emlékezetes pillanat lehetett.

Megvolt a csók, megvolt a fényképezkedés, remekül sikerült minden, gratulálunk nekik!

Na ez még sose történt esküvőn csokordobás után

október 15., 12:59 Módosítva: 2015-10-16 13:15:40
10

Idén már mutattunk egy esküvői csokordobós videót, de azt a posztot sajnos a lúzer kategóriába voltunk kénytelenek berakni. Az alábbi, az Imguron közzétett felvétellel azonban egészen más a helyzet, azt leszámítva persze, hogy ez is úgy kezdődik, hogy a menyasszony beáll az összegyülekezett nők elé a lakodalomban, hogy a csajok közé hajítsa a csokrát...

De nem dobja el, hanem megfordul, és odaviszi a csokrot egy lánynak. A csokor a hagyomány szerint azt jelenti, hogy az illető lesz a következő, aki férjhez megy, és ezúttal a babona biztosan be is jön... ugyanis az egész előre meg volt beszélve, és a csokrot megkapó lány elé rögtön odatérdel a barátja és megkéri a kezét! Nem túl ildomos más esküvőjén lányt kérni (sajáton meg végképp nem), de ez alól bizonyára kivételt képez az az eset, ha az ifjú pár tud a dologról, sőt, a menyasszony maga is részt vesz a meglepetésben.

Az egyik menyasszony szelfibotozott, a másik hasát-mellét mutogatta

október 14., 13:48 Módosítva: 2015-10-15 13:34:15
14

Megmutatjuk, hol tartanak majd a menyasszonyi trendek 2016-ban. Nevetni biztos fog, de lehet, hogy elkeseredni is.

5 retró tanács az ideális randiról és a szexveszélyről

október 13., 19:58 Módosítva: 2015-10-13 22:02:27
21

Ann Landers az USA legismertebb kapcsolati és életmódtanácsadója volt évtizedekig: 1943-tól 2002-ig osztotta az észt ezen az álnéven először egy chicagói kórházi nővér a Chicago Sun-Times című lapban, aztán 1955-től bizonyos Esther Lederer vette át a szerepet.

A Life magazin most a '60-as évekből túrt elő néhány velős tanácsot, amiben Ann Landers a tizenéveseket oktatta arról, hogy hogyan próbálják megtartóztatni magukat a mértéktelen csókolózástól és a szextől. Olyan ez, mint a Szex, szerelem, gyengédség rovat volt annak idején a Bravo magazinban, csak még korábbról és az USA-ból. Elképesztően szórakoztató és egyben elgondolkodtató olvasmány 2015-ben. Íme az 5 kedvenc részletünk, és előre szólunk, hogy bár nagy részét nagyon fura ilyen megfogalmazásban olvasni, egyáltalán nem tartunk mindent marhaságnak – főleg nem volt az a '60-as években.

Távolról sincs vége, olvasson még

Két mentő összeházasodott, öt perccel később a családjukat mentették

október 12., 20:11 Módosítva: 2015-10-13 16:20:33
8

Sarah Ray a tennessee-i Clarksville-ben a hétvégén élete nagy napjára készült, öt év közösen eltöltött év után hozzáment a fiújához, Paulhoz, a munkatársához, akivel munka közben ismerkedtek meg, mindketten mentőként dolgoznak.

Az egyházi esküvővel minden rendben lett, bár nem ért oda minden rokon, Ray apja és a nagyszülei sem futottak be a szertartásra, de ezen nem akadtak fenn, az esküvő lement, és már éppen készülődtek, hogy átmenjenek a lagzi helyszínére, amikor telefont kaptak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Naivan azt hittem, ezt is beleépítjük szexuális repertoárunkba

október 11., 19:26 Módosítva: 2015-10-13 10:26:04
14

Régóta lelkes olvasója vagyok a Randiblognak! Zakariás leveléhez szeretnék hozzászólni” – Brigitta álnevű beküldőnktől kaptuk ezt a 18+-os beszámolót, és aki olvasta szeptemberben Zakariás dilemmáját, az bizonyára sejti már, hogy mi lesz a téma. Hiába, a párkapcsolatoknak mindig fontos része a szexualitás, de bizonyos pároknál fontosabb, mint másoknál.

Hát Brigittának esze ágában sincs ezt a területet a háttérbe szorítani, de akármilyen jó is a szexuális élete a párjával, hasonló problémával szembesült most, mint Zakariás, csak a felállás pont fordított. Olvassa végig a levelet, aztán ha van kedve válaszolni (szerintünk lesz!), kérjük írja meg gondolatait és tapasztalatait a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Celebes szűzkvíz! Tudja, kinek ki vette el?

október 10., 20:25 Módosítva: 2015-10-12 10:44:06
37

Nem túl ízléses dolog arról pletykálkodni, hogy ki kivel vesztette el a szüzességét, de van egy csomó sztár, aki így-vagy úgy (nyilatkozatokban kerek perec, vagy akár csak ráutaló magatartással) nyilvánosságra hozza ezt az igencsak szenzitív adatot. És persze minél szenzitívebb az adat, annál inkább fülel a közönség, úgyhogy össze is szedtünk tíz híres személyt, akiről tudni lehet, hogy kivel feküdt le életében életében először.

Ez a tíz híres személy egy kivételével mind nő, a szüzesség elvevői pedig szintén mind híresek, de hogy pontosan kiről van szó, azt önnek kell eltalálnia négy lehetőségből. Szóval ebben a játékban a kérdés mindig ugyanaz: ki vette el a képen látható személy szüzességét. Klikkeljen és tippeljen!

10 híres nőt mutatunk. Mindegyikük egy olyan férfival próbálta ki először a szexet, aki szintén híres. Találja ki, hogy kivel!

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »

Ez kínos: rossz képet osztottak meg az eljegyzésükről

október 9., 12:50 Módosítva: 2015-10-11 09:01:54
51

Jaj, de vicceset találtak a Yahoo News brit szerkesztői! Egy Miranda Levy nevű nő feltette a Facebookra eljegyzős fotóját. Az alább látható képen büszkén mutatja, hogy ott az ujján a gyűrű – bár a képhez fűzött kommentárból kiderül, hogy ez még nem az igazi gyűrű –, és figyelmeztet mindenkit, hogy nemsokára szólnak majd, hogy mikor lesz az esküvő. Az egészben nincsen semmi különös, ugye? Na de persze a facebookos ismerősök kicsit jobban megnézték a képet, mint a feltöltő, és feltűnt nekik egy gyanús részlet. Ön észreveszi?

Fotó: Facebook
Távolról sincs vége, olvasson még

16 megrázó fotó: tizenéves lányokat rabolnak el feleségnek Etiópiában

október 8., 16:07 Módosítva: 2015-10-12 18:02:04
9

Egy olyan országba kalauzoljuk most önt, ahol a feleségek kétharmadát nem elveszi, hanem elrabolja és megerőszakolja a férj. Tizenévesen.

Válóok: túl kevés szex. Életkor: 84 év

október 7., 12:15 Módosítva: 2015-10-07 13:57:58
363

Egy elég bizarr hírt kapott fel az internet Campania régió egyik helyi újságjának weboldaláról. A Nápolytól kb. 30 km-re fekvő Scafatiban az történt, hogy egy 84 éves néni elvitte az ügyvéd elé a férjét, aki 88 éves, mondván, hogy azonnal beadja a válókeresetet, mert nem mehetnek így tovább a dolgok.

Ügyvéd úr, el akarok válni a férjemtől. És a válásért ő a hibás, mivel szexuálisan elhanyagol engem, és nem teljesíti házastársi kötelezettségét.
Távolról sincs vége, olvasson még

Barátnője háta mögött smárolt, lebukott

október 6., 17:57 Módosítva: 2015-10-07 13:41:56
27

Idén nyár végén elég nagy port kavart egy olyan sztori, amiben egy lány a Facebookon keresett egy srácot, akivel egy szórakozóhelyen összejöttek. Arról a történetről kiderült, hogy meg volt rendezve az egész, és az alábbi esetnek ugyanez a kezdete, szóval simán lehet, hogy itt is valami ilyesmiről van szó. Bár az érintett srácnak azért nem lesz könnyű kimagyarázni, hogy az alábbi lánynak akkor honnan vannak róla fotói.

Pippa McKinney egyik nyilvános profilképe
Pippa McKinney egyik nyilvános profilképe
Távolról sincs vége, olvasson még

Teszteltük a kapcsolatbevonzó kurzust, de nemi erőszakra nem számítottunk

október 5., 18:07 Módosítva: 2015-10-06 09:38:18
851

Számtalan félresikerült próbálkozás után úgy éreztem, velem van a gond,  magamban kell keresnem a hibát, amiért mindig csak olyan pasikba futok bele, akik a szexen kívül mást nem akarnak. Eléggé el voltam keseredve, bár  a tudat kissé megnyugtatott, hogy a barátnőim is hasonló tapasztalatokról számoltak be. Éppen ezen tűnődtem (ez persze nem volt nehéz – ha nem dolgozom, akkor sűrűn eszembe jut, hogy miért nincs barátom), amikor programot dobott fel a  Facebook: „Új párkapcsolat bevonzása”-tanfolyam. Nos, soha nem voltam híve az ilyen eseményeknek, de  úgy gondoltam, jópofa lenne elmenni és meghallgatni a tutit, amitől majd megvilágosodom. Aztán, mikor lefixáltam a befizetést a honlapjukon, és a „tanár” e-mail helyett a Facebookon kezdett üzengetni, már éreztem, hogy itt baj lesz. És lett. 

A történések nem időrendben szerepelnek. Két nap alatt körülbelül 14 órában hallgattam az erősen agytompító, szexista, hím-soviniszta dumákat, amiket nehéz szóról-szóra visszaadni, úgyhogy ezúton szeretném leszögezni, hogy akadhatnak eltérések a leírtak és az elmondottak között.

Ez a lényegen persze semmit sem változtat, a sztori valós. Végigszenvedtem, és helyenként sokkot kaptam. A hajtás után már olvashatja is, mi történt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elvárás lett, hogy a lány csak szexelni akarjon

október 4., 17:53 Módosítva: 2015-10-05 13:59:31
105

Nos akkor itt a másik oldal is. Újabban mindenhol az olyan olvasói levelek, cikkek, agyrohasztó üzenetek jönnek szembe, ahol arról panaszkodik az írója, hogy nem lehet találni normális nőt” – így vezeti be mondanivalóját az alábbi levél beküldője, akinek a csodás Goldina álnevet dobta a gép. Goldinának ugyanolyan határozott véleménye van a férfiakról, mint amilyen karakán véleménnyel volt korábban néhány férfi a nőkről.

Goldina kifejti, szerinte hol rontják el a férfiak – de szerencsére azt is hozzáteszi, hogy hol a nők. Merjük remélni, hogy olvasóink zömének nem kell mondani, de a többiek kedvéért azért hadd álljon itt az emlékeztető: ebbe a beszélgetésbe ön is bármikor beleszólhat! Ennek a módja az e-mailküldés, üzenetét, kérjük, a Randiblog ezen e-mailcímére küldje!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hozzám ne legyen senki hűséges

október 3., 19:01 Módosítva: 2015-10-04 15:58:08
47

Nem állhatom meg, hogy véleményt nyilvánítsak a pro és kontra írásokat illetően és kicsit rendet vágjak az indulatharcban” – igen, görgetjük tovább nemcsak az egészhetes levéllavinát, hanem azt a vitát is, amibe megcsalt feleségek és kapcsolatba harmadikként beszálló szeretők is beleszóltak már. Ezúttal Helga írt nekünk, aki a második kategóriába tartozik, és szinte radikálisnak is minősíthetnénk a nézeteit a hűségről és a házasságról. Ha elolvasta a levelet, valószínűleg önnek is kedve támad majd megmondani a tutit, és minket semmi sem tenne annál boldogabbá, ha tényleg meg is írná a véleményét nekünk! A Randiblog e-mailcímét ide kattintva találja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nedvesedés, merevedés érzékelhetően megvolt

október 2., 19:53 Módosítva: 2015-10-04 10:58:39
2

Több éves randizási kiképzés után én már nem hittem, hogy meg tudnak lepni, és őszintén segítene, ha bedobhatnánk az éterbe ezt az érthetetlen ügyet...” Mi pedig több éves Randiblog-szerkesztés után gondoljuk néha azt, hogy minket olvasói levéllel már nem lehet meglepni, de közben meg mindig jönnek újak és újak, amik megdöbbentően érdekesek, és Petráé sem kivétel. Úgyhogy most be is dobjuk az éterbe ennek a valóban érthetetlenül viselkedő férfinak a történetét – ön mit szól hozzá? Ha van önnek is hasonló sztorija, írjon ön is, lepjen meg minket ön is! A Randiblog e-mailcímére várjuk az ön történetét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Legyek büszke, hogy a csinos hostessek után hozzám jön haza

október 1., 18:00 Módosítva: 2015-10-02 21:09:56
56

Szeretném nektek megírni elsőre szabványszerű érzelmi válságomat, szokásosnak tűnő zátonyrafutásomat, de van benne pár csavar, ami miatt érdekes lehet. Egész pontosan pont azt szeretném megtudni, hogy tényleg egyedi az esetem vagy más is jár hasonló cipőben? Illetve tanácsot kérni, hogy mitévő legyek” – bár ritka, de szerintünk nagyon szép név a Malvin, ez az álnév jutott az alábbi levél beküldőjének, igazából természetesen nem így hívják.

Amint azt a bevezetőben is írja magáról, Malvin házassága zátonyra futott, és előre megerősíthetjük önnek, hogy Malvin jól érzi, tényleg van egy csomó olyan részlet a történetében, amitől különösen érdekes a levele. Na de mi legyen a sztori vége? Mit tegyen Malvin? Alább egy szavazógépet is üzembe helyeztünk, de ha ön egy klikknél többet is tudna mondani, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Addig maradt heteró, míg ki nem elégítettem orálisan

szeptember 30., 19:17 Módosítva: 2015-10-01 19:10:24
236

Hozzáfűznivaló és történetek illetve személyes tapasztalatok a „Párom önként mondta, hogy hajlandó rajtam szorgoskodni” c. olvasói levélhez. Írásomat a legjobban ez a cím tudja jellemezni: A szexualitás szabad szárnyain” – elnézést kérünk Jeromostól, mert végül a javasolt helyett egy másik címet választottunk ennek a posztnak. A posztban, amire reagál, egy Zakariás álnevű olvasónk arról ír, a barátnője javaslatára kipróbálták a prosztatamasszázst, ami Zakariásnak megtetszett, ettől viszont a barátnője kiborult. Ha Jeromos után ön is hozzászólna a témához, ne fogja vissza magát, a Randiblog e-mailcímére várjuk az ön levelét is!

Távolról sincs vége, olvasson még

„Van kedved beülni?” – mit válaszoljon erre egy házas nő?

szeptember 29., 17:36 Módosítva: 2015-09-30 13:09:27
20

Tícia levelére szeretnék reagálni, egy nagyjából átlagos 35 éves pasi szemszögéből (a sajátoméból) és picit általánosabban is” – ezzel kezdődik Mihály üzenete, de mielőtt nekifutunk magának a levélnek, előtte egy kétmondatos gyorstalpaló arról, hogy mi volt az alapul szolgáló sztoriban. Tícia a buszon ült, amikor leszólította egy férfi és elhívta kávézni. Tícia erre nemet mondott, tekintve, hogy férjnél van, amire a férfi azt mondta, hogy na és, neki is van felesége. Naszóval ez a beszélgetés Mihály szerint egy ideális világban nem így zajlott volna. Hogy akkor hogyan és miért, azt alább olvashatja el, de előbb még szólunk, hogy természetesen az ön véleményére és tapasztalataira is kíváncsiak vagyunk, kérjük, írjon a Randiblog e-mailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Házasságig tartó szüzességi fogadalmat tettem

szeptember 28., 18:30 Módosítva: 2015-09-29 12:30:46
11

Nem vagyok túlzottan régóta olvasótok, legalábbis rendszeresen nem, de azért el-elvetődök ide. Tetszik, hogy sok érdekes témát dolgoztok fel, viszont az elmúlt két napban magam előtt is rejtélyes okokból egy lélegzettel átolvastam az összes Randiblogban fellelhető posztot és ebben a koncentrált mennyiségben olyan sok megcsalásos, szakításos, szomorúsággal és csalódottsággal teli levelet olvastam, hogy úgy érzem, meg kell osztanom veletek az én ellenpéldámat, ami ráadásul távkapcsolatként indult” – előre szólunk, hogy olvasói levelekből lesz egy kész cúnami ezen a héten a Randiblogban, és a sort ezzel a levéllel nyitjuk.

A beküldő álneve Vencel, azt meg nem is kell megmondanunk előre, hogy miről ír, mert a bevezetőből és a címből a lényeg már ki is derült. Kérjük, olvassa végig a történetet, aztán ha van kedve, írja meg nekünk ön is a sajátját! A Randiblog e-mailcímén folyamatosan várjuk a leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még

A nők felszabadultnak, a férfiak magányosnak érzik magukat utána, mi az?

szeptember 27., 19:53 Módosítva: 2015-09-29 09:46:40
28

Szeretjük a különleges társkeresőket sorolni, megint összejött belőlük három, úgyhogy mutatjuk is őket. A háromból első az Újszerelem.hu, akikről azért hallottunk most, mert egy sajtóközleményben elküldték nekünk az alábbi infografikát. Az összeállítás arról szól, hogy a férfiak és a nők mitől félnek, illetve mit éreznek, igen, válás után.

Fotó: ujszerelem.hu
Távolról sincs vége, olvasson még