horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Ha egy nő ki szeretné elégíteni a szükségleteit, mint egy férfi, mi azzal a baj?

2012. szeptember 11., 17:51 Módosítva: 2014-10-27 14:57:45
81

Pont két hete volt, amikor beígértük, hogy összefoglaljuk majd a női válaszokat is Gáspár és Ágoston álnevű olvasóink leveleire. A téma az, hogy az urak szerint nem a férfiak, hanem inkább a nők többségére jellemző, hogy csak a szexre hajt, ahogy Gáspár fogalmazott, vérciki egy férfinak, ha nem dugja meg a nőt szinte már az első ismerkedés után. A tételmondatot a posztban elhelyezett szavazógép is megerősíteni látszik: többezer szavazatnak több, mint a fele azt mondja, tényleg ilyen a nők többsége. Rengeteg levél érkezett az azóta eltelt két hétben a témában a Randiblog email-címére, ezeknek természetesen jó része olyan hölgyektől, akik nem értenek egyet azzal, hogy ilyen sommásan ítélkeznek felettük. Ezek közül a levelek közül válogattuk ki a hat legérdekesebbet: íme, ezt gondolják a nők a témáról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lassanként megszűntem nőnek lenni

2012. szeptember 10., 15:28 Módosítva: 2012-09-10 18:47:08
14

Szilvia arra a történetre reagálva ragadott klaviatúrát, amiben olvasónk nappal szerelmes volt a pasijába, éjjel viszont undorodott tőle a perverz szex miatt. Szilviának perverz szex sem jutott a házasságban: a férje eleinte heti egy alkalommal volt hajlandó hozzányúlni, később pedig teljes mértékben elmaradtak az együttlétek. Magyarázat nem volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

A fingás a meghittség eljövetelét jelzi

2012. szeptember 9., 17:36 Módosítva: 2014-04-11 14:45:00
229

"A fingpertu egy nagyon komoly pszichológiai kategória. Ez jelenti azt, hogy két ember teljesen felszabadult egymás társaságában"  szól Benkő Dániel örökbecsűje. Mi most arra keressük a kérdést, egy kapcsolatban valóban az intimitásról szól-e két szerelmes ember közt a zavartalan durrogtatás, vagy szimpla bunkóságról van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nappal szerelmes voltam, éjjel undorodtam tőle

2012. szeptember 8., 16:53 Módosítva: 2012-09-08 16:53:50
8

33 éves olvasónk, Tamara levelét közöljük most, aki évekkel ezelőtt azt hitte, megtalálta a nagy Ő-t. Mindenben egyetértettek, mindenben egy hullámhosszon voltak, ám egyvalami nem működött köztük: a szex.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az a legmenőbb, akinek 10 szeretője volt életében

2012. szeptember 7., 17:29 Módosítva: 2012-09-07 17:29:11
7

Egy brit társkereső oldal, a SeekingArrangement.com felmérést készíttetett egy-két brit tudóssal és ezer résztvevővel (ami mondjuk nem is olyan sok) arról, hogy szeretjük-e tudni szerelmünk szerelmi előéletét, és ha igen, akkor milyen előéletnek örülünk a legjobban. Az ember azt gondolná, hogy minden férfi arra vágyik, hogy a csajának semmilyen előélete ne legyen (azaz szűzként érkezzen a kapcsolatba), de a kutatók erre rácáfolnak, mondván, hogy az eredmények azt mutatják, hogy mind a nők, mind a férfiak szerint az a partner a legjobb, akinek már tíz személlyel volt kapcsolata korábban. Ami azt is jelenti, hogy a tizenegyediknél kell lecövekelni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bezzeg a feleségének szabad, amit nekem nem

2012. szeptember 6., 15:36 Módosítva: 2014-10-27 14:57:44
24

„Nagyon meghatott Erika levele, mert félig-meddig én is hasonló cipőben jártam” - írja egy Regina álnevű olvasónk egy múlt heti posztunkra reagálva. Regina története hasonló, mint Erikáé: úgy találkozott össze a nagy Ő-vel (az illető a Zakariás nevet kapta tőlünk), hogy már maga is férjnél volt, és a férfinak is volt családja. Regina reakciója azonban teljesen más volt a helyzetre, mint Erikáé, és ennek következtében náluk a végkifejlet is teljesen más lett. Ha ön is megírná saját történetét vagy véleményét, a Randiblog email-címére küldjön üzenetet!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hozzábújtak a metrón a férjéhez - ön féltékenykedne?

2012. szeptember 5., 17:00 Módosítva: 2012-09-05 17:00:08
8

A fenti videó augusztus közepén került fel az internetre. A készítője a metrón filmezte a vele szembeülő barátnőjét, aki elég viccesen bóbiskolt ültében. A legjobb az egészben viszont az, hogy a csaj egy idő után álmában belekarol, majd hozzábújik a mellette ülő vadidegen férfihoz, aki persze döbbenten néz. A lány hamarosan szó szerint ráébred, hogy mit csinált, és gyorsan elengedi a férfit. A jelenet annyira szórakoztató, hogy már félmillió ember megnézte. A Daily Mailből úgy tudjuk, hogy ebben a félmillióban benne volt a férfi felesége is, aki egyáltalán nem vette poénra a dolgot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egész éjjel bőgtem, nem mertem megosztani a történetet senkivel

2012. szeptember 4., 16:38 Módosítva: 2012-09-04 16:38:42
12

32 éves olvasónk (nevezzük Diának) mindössze egyszer próbálkozott társkeresőn ismerkedni, és a történtek után minden bizonnyal soha többé nem is teszi. A menedzserként dolgozó nő ugyanis majdnem nemi erőszak áldozata lett egy egyébként kellemes randi után. Feljelentést nem tett az ügyben, a történetnek pedig azóta sincs vége: most kiderült, egy munkahelyre került a zaklatójával.

"Munka miatt költöztem Budapestre úgy, hogy szinte egy ismerősöm sem volt a fővárosban. Amikor a cégnél beilleszkedtem, és üresek maradtak az estéim, egy netes társkeresőre regisztráltam. Nem kifejezetten pasit kerestem magamnak, hanem barátokat, társaságot. Balázs az elsők között volt, aki írt nekem, a fotói és a levelei alapján is szimpatikusnak tűnt, ráadásul egy szakmában dolgoztunk, így hamar megtaláltuk a közös nevezőt. Ami még nagyon tetszett benne, az az volt, hogy szóba sem került a szex, ami azért egy ilyen jellegű oldalon elég ritka.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még 3 kínos, nyilvános lánykérős videó

2012. szeptember 3., 17:28 Módosítva: 2012-09-03 17:28:44
7

Megint összejött egy pár említésre méltóan bizarr lánykérős videó, úgyhogy egy posztban tálaljuk az utóbbi hetek-hónap legkínosabb klipjeit a témában. A fenti az USA republikánus pártjának nemzeti kongresszusán készült, ahol bizonyos Bradley Thompson egyszercsak a színpadra hívta barátnőjét, Laura Bowmant. Kicsit várni kellett, de aztán a gigaképernyőn először megjelent egy közös, csókolózós fotójuk, aztán a kutyájuk képe, aztán a „hozzám jössz feleségül?” felirat. Egy ilyen meghitt pillanat mindig kínos, ha a két érintetten kívül többen is ott vannak, de a pártgyűlésen részt vevő idegenek miatt főleg érthető, hogy végig feszeng és zavarban van a két résztvevő. Hogy miért itt kellett erre sort keríteni, azt bizonyára csak a vőlegény tudja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mire visszamentem, álmaim nője az ágyamon feküdt

2012. szeptember 2., 17:55 Módosítva: 2014-10-27 14:57:44
21

Ritkán érkezik olyan hatalmas email-cúnami egy posztra, mint arra, amelyik két egybecsengő véleményt tett közzé arról, hogy a nők többségének részéről egyenesen elvárás, hogy a férfi azonnal szexszel indítsa a kapcsolatot. A sok-sok levélből ebben a posztban két történetet emelünk ki annak illusztrálására, hogy ez hogyan néz ki a gyakorlatban. Lőrinc úgy tapasztalja, nemcsak a szex, hanem a bunkó-flegma stílus is elvárás a nők részéről, míg Viktor története egy megismerkedés történetét írja le. Természetesen nem csak férfiak szóltak hozzá emailben a témához, a női olvasóink leveleiből egy következő posztban fogunk válogatni. A témát tehát korántsem tekintjük lezártnak, ha ön is meg szeretné írni véleményét, vagy elmesélne egy történetet, küldjön üzenetet a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A nők 2 félrelépést bocsátanak meg, a férfiak egyet se

2012. szeptember 1., 16:13 Módosítva: 2012-09-01 16:13:57
11

Egy brit mosodacég, a Dr. Beckmann megbízásából az örökzöld hűtlenség-témában készült egy felmérés 2000 válaszoló megkérdezésével. A kutatás eredményei közül a legérdekesebb az az adat, hogy a nők mennyivel megbocsátóbbak a férfiakkal szemben, mint fordítva. Ez összhangban van azzal a némileg vitatott megfigyeléssel, hogy sok esetben ugyanaz a vétség súlyosabbnak számít, ha egy nő követi el: így van ez például a promiszkuitással, ami egy férfi számára szinte dicsőség, míg egy nőt lekurváznak, ha túl gyakran váltogatja partnereit. De a részegeskedés is csak egy férfi esetében bocsánatos bűn, a hajadon csajok ezért nem is nagyon mernek inni, nehogy megszólják őket.

Távolról sincs vége, olvasson még

A szerelmeskedés korábban elképzelhetetlen beteljesülésekkel járt

2012. augusztus 31., 16:07 Módosítva: 2014-10-27 14:57:43
8

Amikor legutóbb egy szeretői viszonyt mutattunk be, egy levélírónk arról mesélt, hogy 7 éves kapcsolata hogyan ért meglepően hirtelen meglehetősen szomorú véget. Most Erika álnevű olvasónk is megírta saját történetét, aminek ezt a címet adta: „Lehet ezt szépen is”. Erikával az történt, hogy egy nős, többgyerekes férfiban találta meg az igazit, de azt írja, a szerető viszony kifejezés nem tetszik neki: „én mindig elszomorodok, amikor a szeretői viszonynak aposztrofálják két, későn találkozott ember szerelmi kapcsolatát, vagy amikor egy-egy ilyen történetről azt olvasom, hogy micsoda gyűlöletbe fordult az egyik félnél. A mi történetünk más, és talán egy pozitív példa, hogy lehet ezt máshogy is.” Ha ön is megosztaná saját történetét, vagy csak hozzászólni van kedve, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerelemből hermetikus dobozba zárta magát

2012. augusztus 30., 16:04 Módosítva: 2012-08-30 16:04:11
112

Minden nő szereti, ha kedvese valami romantikus kis figyelmességgel lepi meg valami évfordulón, vagy még jobb: csak úgy. A dél-Kínában élő Hu Szeng úgy érezte, egy csokor virág túl elcsépelt, valami eredetibbel akarta meglepni kedvesét, bizonyos Li Wangot. Gondolta, küld szerelmének egy hatalmas csomagot a postán, amiben nem más lesz, mint ő maga, teljes életnagyságban.

dobozcsavo
Fotó: CEN

Az ötlet tényleg bájos, kár, hogy majdnem Szeng életébe került. Hiába, nem lehet mindenki a romantikus meglepetések megszervezésének nagymestere.

Távolról sincs vége, olvasson még

23 esküvőt tarháltak össze maguknak a világ körül

2012. augusztus 29., 17:47 Módosítva: 2012-08-29 17:47:20
47

Egy brit szerelmespár úgy döntött, hosszas spórolás után mindenét eladja, és az így összejött összegből világ körüli útra mennek. Ez már önmagában romantikus ötlet, de ők nem érték be ennyivel: az út célja ráadásul az, hogy minél több országban miniesküvőt tartsanak maguknak, lehetőleg szokatlan helyszínen és körülmények között, de mindig az adott ország tradícióit követve. Hogy az utazgatás minél tovább tarthasson, luxuslagzi helyett megpróbálják a lehető legolcsóbban, illetve a helyiektől kért szívességekből összerakni a ceremóniákat, eddig 23 jött össze, de a java még hátravan.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vérciki egy férfinak, ha nem dugja meg a nőt rögtön ismerkedés után

2012. augusztus 28., 16:14 Módosítva: 2014-10-27 14:57:42
145

A múlt héten egyik posztunk 5 jelét sorolta fel annak, ha egy férfi igazából nem szerelmes, hanem csak szexet akar a nőtől. A posztra sok reakció érkezett: volt aki saját hasonló tapasztalatát mesélte el, mások viszont a férfiak védelmében írtak. Ebben a posztban tőlük idézünk, Gáspártól és Ágostontól, akiknek igazából persze valami más a neve, de mind a ketten egyrészt amellett érvelnek, hogy nem minden férfi csak szexet akar (mondjuk ezt mi se mondtuk), másrészt azt állítják, hogy részben vagy egészben a nők hibája, ha ez mégis így van. Ágoston mindezt hosszabban teszi, Gáspár viszont több felkiáltójellel. Olvassa el, miért olyan lesújtó a véleményük a mai nőkről, aztán ha reagálni szeretne, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Pornónézés közben jött rá az apuka, hogy meleg

2012. augusztus 27., 16:50 Módosítva: 2012-08-27 16:50:01
24

Egy teljesen normálisnak tűnő brit családban egy meglehetősen szokatlan élmény váratlan következményekkel járt: az apukában, míg feleségével együtt pornót nézett, felmerült az, hogy neki a férfiak is bejönnek, majd rájött, hogy ő igazából meleg. A legérdekesebb azonban a feleség reakciója: ő egyenesen segített volt férjének pasit találni, és a válás óta is barátok, továbbra is együtt nevelik a két közös gyereket, bár az exférjnek már van férje.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő kielégül, én használati tárgynak érzem magam

2012. augusztus 26., 18:24 Módosítva: 2014-10-27 14:57:41
11

Egy korábbi posztunk azzal foglalkozott, miről lehet felismerni azokat a férfiakat, akik nem szerelmesek, csak szexet akarnak. Persze nem csak a férfiak tudnak így viselkedni (a nőkről szóló válaszposztunk máris előkészületben van), de ebben a posztban most nézzünk egy példát erre a felállásra. Az alábbi levelet Patríciától kaptuk, és ő azt mondja, az árulkodó jelek közül valamennyi passzolt az illetőre: „mindegyik pont ráillik, amit leírtatok, az összes. Rám meg valószínűleg a szamárfül illene az ostobaságomért - ha nem vetettem volna véget a dolognak hónapokkal ezelőtt.” Ha ön is szívesen megírná saját sztoriját, véleményét, akár az ilyen férfiakról, akár az ilyen nőkről (vagy egyébről), a Randiblog email-címére küldjön üzenetet!

Távolról sincs vége, olvasson még

Meztelen combokkal hátirakétázott a menyasszony

2012. augusztus 25., 17:38 Módosítva: 2012-08-25 17:38:54
0

Grant Englernek és Amanda Volfnak jutott eszébe az a nagyszerű ötlet, hogy tengerparti esküvőjüket jet packes érkezéssel és távozással teszik különlegessé. A jet pack valamennyi magyar fordítása meglehetősen hülyén hangzik, hátirakétának vagy hátirepülőnek lehet, illetve szokás nevezni, de talán a legjobb, ha mégis inkább maradunk az angol névnél. Közlekedési eszköznek használni egy ilyet biztos nagyon szórakoztató, egy baj van vele, hogy menyasszonyi ruha viselésével a művelet nem összeegyeztethető. Talán ezért lehet, hogy még soha senki nem ment a saját esküvőjére jet packkel. Eddig.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vízalatti smárfeszt a kínai Valentin-napon

2012. augusztus 24., 16:26 Módosítva: 2012-08-24 16:26:57
6

Mai posztunkban egy bizarr képösszeállítást ajánlunk olvasóink figyelmébe, amely abból az alkalomból készült, hogy tegnap ünnepelték Kínában a Qixi nevű ünnepet, ami állítólag a nyugatabbra kétes népszerűségnek örvendő Valentin-napnak feleltethető meg. A romantika kínai ünnepére korábban szerelmes körtét termesztettek, idén meg valakinek az az ötlete támadt Vuhan városban, hogy milyen remek lehet egy akváriumban a víz alatt, oxigénpalackokkal csókolózni. Az eseményre több párt is beszerveztek, akik lelkesen csókolóztak a Magyarországnyi lakossal rendelkező, de a tengertől messze fekvő város víz alatti világot bemutató létesítményében. Kattintson a képre!

Öt jele annak, ha egy férfi csak szexet akar

2012. augusztus 23., 20:03 Módosítva: 2012-08-23 20:03:52
59

Bár a módszerek egyre profibbak és kifinomultabbak, még mindig egyértelmű jelei vannak annak a nem is olyan ritka esetnek, ha egy pasi nem akar komolyabb kapcsolatba bonyolódni egy nővel. Összegyűjtöttük a legjellemzőbb tüneteit annak, amikor egy férfi csak a szexre hajt: ha az alábbi öt pont közül valamelyik teli találat, akkor a nőnek érdemes elgondolkodni a kapcsolat további menetéről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amerikai milliomos végrendeletében szúrt ki meleg fiával

2012. augusztus 22., 15:11 Módosítva: 2012-08-22 15:11:28
30

Mindenki máshogy értelmezi az apai szeretetet és a nagyszülői gondoskodást. Bizonyos Frank Mandelbaum például úgy értelmezte, hogy meleg fiát arra kötelezte végrendeletében, hogy egy nővel házasodjon össze, különben fiának leszármazója, azaz saját unokája egy fityinget sem kap a 73 évesen elhunyt manhattani üzletember hatalmas vagyonából. A végrendeletet most bíróság előtt támadják.

Távolról sincs vége, olvasson még

A feleségek többet isznak, mint a hajadonok

2012. augusztus 21., 15:30 Módosítva: 2013-01-14 14:05:33
48

A házasságkötésnek többféle hatása szokott lenni az emberre, ezek közül az egyik legjellemzőbb káros dolog az elhízás. Egy amerikai kutatás most azt állítja, hogy az alkoholfogyasztási szokások is változásnak indulnak, amikor valaki kimondja a boldogító igent, de a hatás eltérő a férfiak és a nők esetében. A válás persze még drasztikusabban befolyásolja, hogy ki mennyit piál, de ne szaladjunk ennyire előre.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 évet vártam, megkaptam a büntetésem, megérdemeltem

2012. augusztus 20., 15:07 Módosítva: 2014-10-27 14:57:40
16

Mára is van egy olvasói levelünk egy olyan történettel, ami egy szeretői viszonyt ír le. Ahogy az gyakran lenni szokott, a sztori nem hepienddel végződik, de Hajni esetében még a szokásosnál is rögösebb út vezetett el a végkifejletig. Hajni már közben is úgy érezte, hogy éppen „elrontja az életét”, és utólag főleg tisztán látja, mikor követett el hibát. Ha ön is elmesélné saját történetét, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Visszajött a barátnőm, kegyetlen lelkiismeret-furdalásom lett

2012. augusztus 19., 19:48 Módosítva: 2014-10-27 14:57:39
4

Egy korábban közzétett olvasói levél írójának a Domonkos álnevet adtuk. Ő arról írt, hogy két nővel van egyszerre viszonya, de feleségének nem mondta meg, hogy menet közben egy másik kapcsolatot is indított, és hogy ő így boldog. Az alábbi levél erre a beszámolóra egy reakció. Huba szintén egy félrelépést írt meg, de ő teljesen máshogy élte meg a dolgot, mint Domonkos. Történetében természetesen néhány részletet megváltoztattunk (a nevet is). Ha ön is bekapcsolódna a levélfolyamba, itt a lehetőség, mesélje el saját történetét, tapasztalatait, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt tipp az okos szakításhoz

2012. augusztus 18., 16:27 Módosítva: 2012-08-18 16:27:07
23

Bármi is történt a kapcsolat alatt, bárkiről is legyen szó, bármik is voltak korábban az intő jelek, mindenki megérdemli, hogy tisztességesen, korrekt módon szakítsanak vele - úgy, ahogyan saját magunk is elvárnánk, ha minket hagynak ott. Alább összegyűjtöttük a legfontosabb dolgokat, amik alapjai egy kapcsolat lezárásának.

Távolról sincs vége, olvasson még

A szakítás közeledtének 10 jele

2012. augusztus 17., 19:11 Módosítva: 2012-08-17 19:11:48
32

Az ember általában magától is érzi, ha kapcsolata már nem az igazi, és elkezdenek gyülekezni a felhők a láthatáron. Azért Stephanie Sarkis amerikai pszichológus összeállított egy eredetileg hét pontból álló listát olyan jelekről, amik a szakítás közeledtére utalnak, és ezeket a Psychology Todayben meg is jelentette, mi pedig a felsorolást tízes listává egészítettük ki. A pszichológusnő azt ajánlja, hogy ha ezen jelekből bármelyiket tapasztaljuk saját kapcsolatunkban, nem érdemes halogatni a dolgot, neki kell veselkedni a dolgok rendbetételének, mielőtt elmérgesedik a dolog. A kapcsolatot megmenteni persze nem feltétlenül lehet (vagy érdemes), de minél előbb szembenézünk a tényekkel, annál jobb.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szakítás helyett halottnak tettette magát, kirúgták

2012. augusztus 16., 16:41 Módosítva: 2012-08-17 19:45:30
12

Szakítani nehéz. Jól szakítani még nehezebb, de a legnehezebb ennyire tragikusan rosszul szakítani, mint ahogy azt a mai hír főszereplője, Michael P. Ward II tette. A 43 éves, többgyerekes, házas apuka az amerikai katonai tengerészetnél dolgozik, de házasságával nagy gondok lehettek, mert Ward egy internetes társkeresőn kalandozva összeismerkedett egy 23 éves, Virgina államban élő nővel, akinek a nevét a hírt közreadó The Day nem írta meg. A románc jól indult még tavaly októberben, de amikor a hölgy teherbe esett, hirtelen egyre rosszabbra kezdtek fordulni a dolgok.

Távolról sincs vége, olvasson még

Pedofíliaveszély miatt elültették a repülőn

2012. augusztus 15., 16:38 Módosítva: 2012-09-18 00:55:02
317

A Randiblogban gyakran foglalkozunk a nemek közötti diszkriminációval, de általában olyan esetekről van szó, amikor a nők vannak hátrányos helyzetben a férfiakhoz képest. Most egy kivétel következik egy ausztrál hír kapcsán, amit a The Age nevű hírportál jelentetett meg: ebben az esetben a férfiakat bélyegzik meg és különböztetik meg hátrányosan pusztán azért, mert férfiak. Bizonyos Daniel McCluskiet azzal borította ki a Qantas légitársaság a napokban, hogy egy Sydney-be tartó járaton a stewardess elültette a kijelölt helyéről, azért, mert véletlenül pont egy egyedül utazó gyerek mellé szólt a jegye. McCluskie-nak nem esett jól, hogy pedofilnak nézik az utaskísérők, de mint kiderült, ők csak teljesítették, ami elő van nekik írva: több légitársaság szabályzata is kimondja, hogy felnőtt kísérő nélkül utazó gyerekek nem ülhetnek férfiutas mellé. McCluskie helyére egy nőt ültettek oda még a felszállás előtt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lánytárskereső, lányoknak - ez most a divat

2012. augusztus 14., 16:13 Módosítva: 2012-08-14 16:13:54
0

Időnként összegyűjtjük önöknek az internetes társkeresés legfurcsább híreit, és egy posztban három olyan website-ot mutatunk be, amik egy kisebb csoportra szakosodva valami újat próbálnak behozni a műfajba. Ez is egy ilyen poszt, amit a GirlFriendCircles.com nevű oldallal kezdünk. Ez egy olyan társkereső, ami csak nőknek szól, mégsem leszbikusoknak szól. A GirlFriendCircles egyszerűen arra való, hogy az ember azonos nemű haverokat keressen magának, nem szerelem, hanem barátság céljára.

Távolról sincs vége, olvasson még

Minden idők legízléstelenebb templomi házassági ceremóniája

2012. augusztus 13., 19:24 Módosítva: 2012-08-13 19:24:22
14

A világ összes hülyeesküvőjét veri ez a mai díszpéldány (még ezt az Alíz csodaországbanosat is), pedig ez igazából nem is egy esküvő. Julie és Jason Webb Flint még 1992-ben házasodott össze, így most a 20. házassági évfordulójuk volt, amit egy templomi ceremóniával is megünnepeltek. A briteknél, mint tudjuk, nagy hagyományai vannak a beöltözésnek, de nemcsak a Szigetre, hanem egyéb alkalmakra is szeretnek jelmezben menni. Ez eddig rendben is volna, de azért egy templomi ceremóniára Minnie és Mickey egérnek öltözve menni akárhogy nézzük, nagyon gáz, főleg, ha a jelmez elég bénácskán van elkészítve.

Távolról sincs vége, olvasson még