horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Normális, ha megnéz más nőt és maszturbál, pedig van kapcsolata

2012. szeptember 26., 13:35 Módosítva: 2014-10-27 14:57:53
29

„Ebben a pasik, pornó, maszti témában írnék” - kezdi levelét kicsit bátortalanul A., aki aztán alább olvasható írásában sokkal magabiztosabban magyarázza meg, hogy szerinte mi a forrása a férfiak és nők közötti konfliktusok többségének. A. még az ezoterikától sem riad vissza, azt is megmondja, hogy mi a kapcsolat a pornónézés és a szoláris energiák között, vagy a féltékenység és a lunáris ösztönök között. Lesz, aki szerint leegyszerűsít, más biztos úgy találja majd, hogy inkább túlbonyolítja a dolgokat - ha ön is megírná véleményét a témában, kapcsolódjon be a beszélgetésbe, küldjön üzenetet a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

3 vőlegénye helyett koszorúslányához ment hozzá

2012. szeptember 25., 16:36 Módosítva: 2012-09-25 16:36:31
16

Bizonyos Kerry De’ath nemcsak nagyon furcsa névvel büszkélkedhet, hanem azzal is, hogy szerelmi élete bekerült a hírekbe. A 29 éves, essexi születésű hölgy ugyanis három kérőt kosarazott ki, mindhármat az esküvőre készülődés közben, mire rájött, hogy igazából egy nőre vágyik. Mindennek a tetejébe Sarah Woodford, akivel végülis a poszt képösszeállításában megtekinthető leszbikus esküvőn kimondta az igent ott, ahol harmadik vőlegényével kellett volna összeházasodnia, ráadásul a koszorúslány lett volna az eredetileg tervezett lagzin.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megfogta a combom, nehogy félreértsem

2012. szeptember 24., 16:10 Módosítva: 2014-10-27 14:57:51
5

Én sem tudom, hogy egy ilyen szituációban hogy lehet jól reagálni” - írta nekünk Tekla legutóbbi olyan posztunk kapcsán, amelyben egy majdnem nemi erőszakba fordult randit írt le nekünk egy olvasónk. Teklának ráadásul nem egy randija vezetett a kínos helyzethez, hanem a főnökével akart megbeszélni valamit. De hamar kiderült, csak ő nem volt vele tisztában, hogy igazából nem szakmai megbeszélésre, hanem szerelmi légyottra invitálták. Ha önnek is volt már tapasztalata hasonlóan nyomulós főnökkel, írja meg a történetet a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha komoly kapcsolatot akar, menjen salsázni

2012. szeptember 23., 16:57 Módosítva: 2012-09-23 18:58:03
223

A salsával kapcsolatban mindenkinek vannak prekoncepciói. A naivabbak igazi kubai hangulatot, könnyűvérű lányokat és latin lavereket vizionálnak maguk elég már egy egyszerű tanfolyam bejelentésétől is, a gonoszabbak egy csomó dugatlan irodistát és pár negyven körüli szűz fiút, akik ezt a táncot tekintik az utolsó szalmaszálnak, amibe belekapaszkodhatnak a boldog és teljes családi, de legalább is nemi élethez.

Ezért is mentünk el megnézni a saját szemünkkel, mit tud adni egy olyan tánc, amit már tényleg szinte minden sarkon meg lehet tanulni, és akkor még nem is beszéltünk a hozzá köthető bulikról. A Salsa Tropical bemutatója még nagyon gyerekcipőben járó csoportot tárt elénk, aminek ez mindössze a második órája, ami miatt az oktatók még össze sem engedték a párokat, hanem a férfiaknak a terem bal, a nőknek pedig a jobb oldalára kellett állni, hogy gyakorolhassák a nemiségüknek megfelelő mozdulatokat, amiket majd reményeik szerint később hawaii ingben egy cuba librével a kezükben is meg fognak tudni oldani valamelyik szórakozóhelyen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen nászajándékot ad Barack Obama

2012. szeptember 22., 16:32 Módosítva: 2012-09-22 16:32:01
0

Néha szoktunk ilyet ebben a blogban is: összegyűjtünk 3 videót, ami témáját tekintve a Randiblogba illik, de egymáshoz semmi közük nincs. A fenti interjúban például egy amerikai pár - Jon és Sayli Gibbs - meséli el, mi történt, miután jó előre leszervezett lagzijuk helyszínéről egy héttel korábban tudták meg, hogy az éppen most zajló elnökválasztási kampány egyik nagygyűlését fogják benne tartani pont aznap.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hihetetlen: valaki jól elnáspángolt!

2012. szeptember 21., 16:03 Módosítva: 2014-10-27 14:57:52
66

Egy különös történetet fogok elmesélni most” - írta nekünk Máté álnevű olvasónk levele bevezetőjeként. „Bármilyen hihetetlen, de igaz”- tette hozzá, és jól tette, mert az eset valószínűleg a legabszurdabb a sok olvasói történet közül, ami eddig a Randiblog hasábjain napvilágot látott (eddig talán ezen rökönyödtünk meg a legjobban). Máté sztorijának a helyszíne egy belvárosi bérház, a főszereplője pedig egy 75 éves néni, de nem lőjük le a poént, inkább olvassa el a beszámolót! Ha önnel történet már meredekebb is, ne kíméljen minket, írjon a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

7 nagyon hülye ok szakításra

2012. szeptember 20., 16:35 Módosítva: 2012-09-20 16:35:37
50

Egy szakítás után nincs olyan ember, aki ne lenne kíváncsi az okokra, miért is hagyta ott a másik fél. Ha nincs a kérdésre válasz, mindenféle teóriákat, összeesküvés-elméleteket gyártanak, pedig bőven vannak olyan esetek, hogy a legegyszerűbbnek tűnő dolog a kapcsolat végének az oka, ami egyben annyira szürreális is, hogy mindenkinek jobb, hogy nem közlik. Olvasói beszámolók következnek kopasz fejről, hülye röhögésről és Madonna életkoráról, amik az elhagyáshoz vezettek.

Távolról sincs vége, olvasson még

A hónap ízléstelen esküvője: Frédi és Vilma

2012. szeptember 19., 17:08 Módosítva: 2012-09-19 17:08:35
22

Az augusztusi Disney-mániás pár után megint itt van két brit, aki az esküvői ruhakölcsönző helyett a jelmezkölcsönzőbe ment a ceremónia előtt. Hogy miért, azt nem igazán sikerült megindokolniuk, azt mondták, valami olyasmit akartak, ami eltér a hagyományoktól − hát ez mindenképpen sikerült. Még egy érv volt a jelmezek mellett, hogy mindössze 15 fontba, azaz alig több, mint ötezer forintba került darabjuk. Kár, hogy nem Jeremy Scott emlékezetes 2009-es Frédi-Béni-kollekciójából választottak, ennyi szezonnal később már biztos az se került volna túl sokba.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kettesben majdnem mindent kipróbáltunk, hármasban, négyesben is

2012. szeptember 18., 15:12 Módosítva: 2014-10-27 14:57:51
48

Én a jelenlegi kapcsolatomról szeretnék írni. Ez a levél talán felnyitja pár férfi és nő szemét, hogy figyeljenek oda jobban egymásra” - írta alábbi levelének bevezetőjében Zsófi. Az ő helyzete sokban hasonlít arra, amiről egy korábbi posztban Tamara számolt be: kapcsolatában a férfi szexuális szokásai, illetve vágyai, szükségletei okoznak egyre több gondot. Zsófi vőlegénye kérésére rengeteg mindent bevállalt már, de úgy érzi, a férfi távolról sem hajlandó annyit megtenni a kapcsolatért, mint menyasszonya. Ha ön is szívesen írna nekünk ehhez a témához kapcsolódva, vagy valami egyébről, ajánljuk figyelmébe a Randiblog szokásos email-címét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kinyalnálak, mint Voksán Virágot: ilyen szövegekkel próbálkoznak Mészáros Dóránál

2012. szeptember 17., 16:18 Módosítva: 2012-09-17 21:01:43
34

“Rengeteg üzenetet kapok Facebookon, a különböző gusztustalanságoktól kezdve olyanokig, hogy nem értik, miért jelennek meg az én posztjaim az ő falukon” - mondta a Velvetnek Mészáros Dóra expornós-sztriptízelőadó arról, hogy miért kezdte el ismerőseinek bemutatni a legjobb, vadidegenektől érkező és általában teljesen érthetetlen facebookos üzeneteit. “Ezekre soha nem válaszolok, nem lehet mit írni. Csak azoknak szoktam válaszolni, akik ki akarnak oktatni, esetleg értelmes kérdésük van, de arra mit ír az ember, hogy 'úgy kinyalnálak, mint Voksán Virágot'?”

Távolról sincs vége, olvasson még

Önzés lenne azt kívánni, bár maradtak volna együtt a szüleim

2012. szeptember 16., 18:24 Módosítva: 2014-10-27 14:57:50
15

Egyik korábbi posztunkban arról volt szó, hogy mi a helyzet akkor, ha valaki akkor találja meg a nagy Ő-t, amikor már házasságban él valakivel, sőt, gyerekek is vannak. Akkori levélírónk, Regina ezt írta szeretőjéről: „voltak kicsi gyerekei és egyikőnk sem akart ártatlan életek felett önző módon rendelkezni, oly módon, hogy csakazértis szétválasztjuk Zakariás családját”. Az alábbi sorok írója, G. azzal kezdi, hogy ezzel „nagyon nem ért egyet”, és amellett érvel, hogy ha beüt a nagy szerelem egy harmadikkal, nem kell feltétlenül a gyerekek kedvéért megmaradni a házasságban.

Persze mindenki azt gondol, amit akar, de G. levelét azért közöljük külön posztban, mert az ő véleménye valamivel többet nyom a latban, mint egy átlagolvasóé. G. ugyanis maga is elvált szülők gyermeke, és üzenetében nagyon érzékletesen írja le a gyerek szemszögéből egy házasság széthullásának lassú és szenvedésekkel teli történetét. Ha ön is hozzászólna a témához, ne habozzon, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Pszichiáternél kötött ki a szakítás után

2012. szeptember 15., 17:17 Módosítva: 2012-09-15 17:17:45
21

Huszonhat éves koráig Detti volt a femme fatale: csinos, értelmes és hűvös, fiatal kora ellenére pedig már megvolt az egzisztenciája - igaz, volt mire építenie, hiszen gazdag családból származik, mire kirepült a családi fészekből, már a feneke alá volt tolva a lakás és az autó is. Szóval Detti a saját lábán állt, és mint általában azok a nők, akik nem szorulnak anyagilag pasira, úgy is viselkednek velük: használják őket. Aztán fordult a kocka. Az ő történetét osztotta meg velünk barátnője (vigyázat, egyáltalán nem finomkodó stílusban!), aki nap mint nap figyelemmel kísérte a lány leépülését.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bugyivillantós menyasszonytánc cigányzenére

2012. szeptember 15., 11:23 Módosítva: 2012-09-15 20:07:26
6

A fenti videó egy részlet a Fátylat rá! című reality következő, vasárnapi adásából. A ViaSat3 új műsorában az esküvőszervezés és -lebonyolítás áll a középpontban. Itt a Randiblogban is volt már szó arról, hogy mennyi kisebb és nagyobb kérdésről kell dönteni egy esküvő alkalmával, namost ez a műsor annyiban bonyolítja még a kérdést, hogy egyszerre nem egy, hanem két párnak kell megegyeznie egy közös esküvő részleteiben. Van, akinek az önfeledt mulatozás azt jelenti, ha úgy néz ki a menyasszonytánc, mint a fenti videón, ahol a szoknyáját merészen emelgető ara éppen az apósával ropja cigányzenére, másnak viszont merőben más elképzelései vannak ugyanerről, megint más meg nem is szeretne menyasszonytáncot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem vártam meg, hogy másodjára is megüssön

2012. szeptember 14., 15:51 Módosítva: 2012-09-14 15:52:24
11

Olvasónk, a 35 éves Ildikó lassan egy éve volt már egyedül, amikor a kislányával visszaköltözött a szülői házba, vidékre. Házasságának felbontását hatalmas kudarcként élte meg, így még ennyi idő után se érezte, hogy nyitott lenne egy új kapcsolatra. Hosszú időbe telt az is, míg Gábort közel engedte magához, és megszavazta neki a bizalmat. Óriási hiba volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Már felizgattam, nem hagyhatom így

2012. szeptember 13., 14:49 Módosítva: 2014-10-27 14:57:46
3

A múlt héten Dia beszámolóját osztottuk meg a Randiblogban, aki internetes társkeresés során futott bele egy traumatikus randiba. Erre az írásra reagálva írt nekünk azóta Kornélia, akinek a története kísértetiesen hasonlít Diáéra, de az nagy különbség, hogy itt egy buliban sikerült megismerkedni egy olyan fiatalemberrel, akivel nem kellett volna. „Nem tudom, az ilyesmit hogyan lehet jól lereagálni” - írja Kornélia a levele végén. Ha ön is keresztülment már ilyesmin, vagy egyébként tud válaszolni a kérdésre, írjon a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hetek után tűnt fel, hogy exe beköltözött a padlására

2012. szeptember 12., 16:46 Módosítva: 2012-09-12 16:46:14
5

Egy Rock Hill nevű kisvárosban, Dél-Karolinában él egy ötgyerekes anyuka, akinek a története úgy kezdődik, mint ahogy horrorfilmek sztorijai szoktak kezdődni. Gyanús hangokat hallott családi háza padlásáról, aztán egyszer csak arra lett figyelmes, hogy szöget szúródnak át a plafonon, mintha föntről verné be őket valaki. Végül azonban kiderült, hogy nem paranormális jelenségekkel, hanem paranormális exével van dolga: volt pasija ugyanis titokban beköltözött az asszony padlására.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha egy nő ki szeretné elégíteni a szükségleteit, mint egy férfi, mi azzal a baj?

2012. szeptember 11., 17:51 Módosítva: 2014-10-27 14:57:45
81

Pont két hete volt, amikor beígértük, hogy összefoglaljuk majd a női válaszokat is Gáspár és Ágoston álnevű olvasóink leveleire. A téma az, hogy az urak szerint nem a férfiak, hanem inkább a nők többségére jellemző, hogy csak a szexre hajt, ahogy Gáspár fogalmazott, vérciki egy férfinak, ha nem dugja meg a nőt szinte már az első ismerkedés után. A tételmondatot a posztban elhelyezett szavazógép is megerősíteni látszik: többezer szavazatnak több, mint a fele azt mondja, tényleg ilyen a nők többsége. Rengeteg levél érkezett az azóta eltelt két hétben a témában a Randiblog email-címére, ezeknek természetesen jó része olyan hölgyektől, akik nem értenek egyet azzal, hogy ilyen sommásan ítélkeznek felettük. Ezek közül a levelek közül válogattuk ki a hat legérdekesebbet: íme, ezt gondolják a nők a témáról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lassanként megszűntem nőnek lenni

2012. szeptember 10., 15:28 Módosítva: 2012-09-10 18:47:08
14

Szilvia arra a történetre reagálva ragadott klaviatúrát, amiben olvasónk nappal szerelmes volt a pasijába, éjjel viszont undorodott tőle a perverz szex miatt. Szilviának perverz szex sem jutott a házasságban: a férje eleinte heti egy alkalommal volt hajlandó hozzányúlni, később pedig teljes mértékben elmaradtak az együttlétek. Magyarázat nem volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

A fingás a meghittség eljövetelét jelzi

2012. szeptember 9., 17:36 Módosítva: 2014-04-11 14:45:00
231

"A fingpertu egy nagyon komoly pszichológiai kategória. Ez jelenti azt, hogy két ember teljesen felszabadult egymás társaságában"  szól Benkő Dániel örökbecsűje. Mi most arra keressük a kérdést, egy kapcsolatban valóban az intimitásról szól-e két szerelmes ember közt a zavartalan durrogtatás, vagy szimpla bunkóságról van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nappal szerelmes voltam, éjjel undorodtam tőle

2012. szeptember 8., 16:53 Módosítva: 2012-09-08 16:53:50
8

33 éves olvasónk, Tamara levelét közöljük most, aki évekkel ezelőtt azt hitte, megtalálta a nagy Ő-t. Mindenben egyetértettek, mindenben egy hullámhosszon voltak, ám egyvalami nem működött köztük: a szex.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az a legmenőbb, akinek 10 szeretője volt életében

2012. szeptember 7., 17:29 Módosítva: 2012-09-07 17:29:11
7

Egy brit társkereső oldal, a SeekingArrangement.com felmérést készíttetett egy-két brit tudóssal és ezer résztvevővel (ami mondjuk nem is olyan sok) arról, hogy szeretjük-e tudni szerelmünk szerelmi előéletét, és ha igen, akkor milyen előéletnek örülünk a legjobban. Az ember azt gondolná, hogy minden férfi arra vágyik, hogy a csajának semmilyen előélete ne legyen (azaz szűzként érkezzen a kapcsolatba), de a kutatók erre rácáfolnak, mondván, hogy az eredmények azt mutatják, hogy mind a nők, mind a férfiak szerint az a partner a legjobb, akinek már tíz személlyel volt kapcsolata korábban. Ami azt is jelenti, hogy a tizenegyediknél kell lecövekelni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bezzeg a feleségének szabad, amit nekem nem

2012. szeptember 6., 15:36 Módosítva: 2014-10-27 14:57:44
24

„Nagyon meghatott Erika levele, mert félig-meddig én is hasonló cipőben jártam” - írja egy Regina álnevű olvasónk egy múlt heti posztunkra reagálva. Regina története hasonló, mint Erikáé: úgy találkozott össze a nagy Ő-vel (az illető a Zakariás nevet kapta tőlünk), hogy már maga is férjnél volt, és a férfinak is volt családja. Regina reakciója azonban teljesen más volt a helyzetre, mint Erikáé, és ennek következtében náluk a végkifejlet is teljesen más lett. Ha ön is megírná saját történetét vagy véleményét, a Randiblog email-címére küldjön üzenetet!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hozzábújtak a metrón a férjéhez - ön féltékenykedne?

2012. szeptember 5., 17:00 Módosítva: 2012-09-05 17:00:08
8

A fenti videó augusztus közepén került fel az internetre. A készítője a metrón filmezte a vele szembeülő barátnőjét, aki elég viccesen bóbiskolt ültében. A legjobb az egészben viszont az, hogy a csaj egy idő után álmában belekarol, majd hozzábújik a mellette ülő vadidegen férfihoz, aki persze döbbenten néz. A lány hamarosan szó szerint ráébred, hogy mit csinált, és gyorsan elengedi a férfit. A jelenet annyira szórakoztató, hogy már félmillió ember megnézte. A Daily Mailből úgy tudjuk, hogy ebben a félmillióban benne volt a férfi felesége is, aki egyáltalán nem vette poénra a dolgot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egész éjjel bőgtem, nem mertem megosztani a történetet senkivel

2012. szeptember 4., 16:38 Módosítva: 2012-09-04 16:38:42
12

32 éves olvasónk (nevezzük Diának) mindössze egyszer próbálkozott társkeresőn ismerkedni, és a történtek után minden bizonnyal soha többé nem is teszi. A menedzserként dolgozó nő ugyanis majdnem nemi erőszak áldozata lett egy egyébként kellemes randi után. Feljelentést nem tett az ügyben, a történetnek pedig azóta sincs vége: most kiderült, egy munkahelyre került a zaklatójával.

"Munka miatt költöztem Budapestre úgy, hogy szinte egy ismerősöm sem volt a fővárosban. Amikor a cégnél beilleszkedtem, és üresek maradtak az estéim, egy netes társkeresőre regisztráltam. Nem kifejezetten pasit kerestem magamnak, hanem barátokat, társaságot. Balázs az elsők között volt, aki írt nekem, a fotói és a levelei alapján is szimpatikusnak tűnt, ráadásul egy szakmában dolgoztunk, így hamar megtaláltuk a közös nevezőt. Ami még nagyon tetszett benne, az az volt, hogy szóba sem került a szex, ami azért egy ilyen jellegű oldalon elég ritka.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még 3 kínos, nyilvános lánykérős videó

2012. szeptember 3., 17:28 Módosítva: 2012-09-03 17:28:44
7

Megint összejött egy pár említésre méltóan bizarr lánykérős videó, úgyhogy egy posztban tálaljuk az utóbbi hetek-hónap legkínosabb klipjeit a témában. A fenti az USA republikánus pártjának nemzeti kongresszusán készült, ahol bizonyos Bradley Thompson egyszercsak a színpadra hívta barátnőjét, Laura Bowmant. Kicsit várni kellett, de aztán a gigaképernyőn először megjelent egy közös, csókolózós fotójuk, aztán a kutyájuk képe, aztán a „hozzám jössz feleségül?” felirat. Egy ilyen meghitt pillanat mindig kínos, ha a két érintetten kívül többen is ott vannak, de a pártgyűlésen részt vevő idegenek miatt főleg érthető, hogy végig feszeng és zavarban van a két résztvevő. Hogy miért itt kellett erre sort keríteni, azt bizonyára csak a vőlegény tudja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mire visszamentem, álmaim nője az ágyamon feküdt

2012. szeptember 2., 17:55 Módosítva: 2014-10-27 14:57:44
14

Ritkán érkezik olyan hatalmas email-cúnami egy posztra, mint arra, amelyik két egybecsengő véleményt tett közzé arról, hogy a nők többségének részéről egyenesen elvárás, hogy a férfi azonnal szexszel indítsa a kapcsolatot. A sok-sok levélből ebben a posztban két történetet emelünk ki annak illusztrálására, hogy ez hogyan néz ki a gyakorlatban. Lőrinc úgy tapasztalja, nemcsak a szex, hanem a bunkó-flegma stílus is elvárás a nők részéről, míg Viktor története egy megismerkedés történetét írja le. Természetesen nem csak férfiak szóltak hozzá emailben a témához, a női olvasóink leveleiből egy következő posztban fogunk válogatni. A témát tehát korántsem tekintjük lezártnak, ha ön is meg szeretné írni véleményét, vagy elmesélne egy történetet, küldjön üzenetet a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A nők 2 félrelépést bocsátanak meg, a férfiak egyet se

2012. szeptember 1., 16:13 Módosítva: 2012-09-01 16:13:57
9

Egy brit mosodacég, a Dr. Beckmann megbízásából az örökzöld hűtlenség-témában készült egy felmérés 2000 válaszoló megkérdezésével. A kutatás eredményei közül a legérdekesebb az az adat, hogy a nők mennyivel megbocsátóbbak a férfiakkal szemben, mint fordítva. Ez összhangban van azzal a némileg vitatott megfigyeléssel, hogy sok esetben ugyanaz a vétség súlyosabbnak számít, ha egy nő követi el: így van ez például a promiszkuitással, ami egy férfi számára szinte dicsőség, míg egy nőt lekurváznak, ha túl gyakran váltogatja partnereit. De a részegeskedés is csak egy férfi esetében bocsánatos bűn, a hajadon csajok ezért nem is nagyon mernek inni, nehogy megszólják őket.

Távolról sincs vége, olvasson még

A szerelmeskedés korábban elképzelhetetlen beteljesülésekkel járt

2012. augusztus 31., 16:07 Módosítva: 2014-10-27 14:57:43
8

Amikor legutóbb egy szeretői viszonyt mutattunk be, egy levélírónk arról mesélt, hogy 7 éves kapcsolata hogyan ért meglepően hirtelen meglehetősen szomorú véget. Most Erika álnevű olvasónk is megírta saját történetét, aminek ezt a címet adta: „Lehet ezt szépen is”. Erikával az történt, hogy egy nős, többgyerekes férfiban találta meg az igazit, de azt írja, a szerető viszony kifejezés nem tetszik neki: „én mindig elszomorodok, amikor a szeretői viszonynak aposztrofálják két, későn találkozott ember szerelmi kapcsolatát, vagy amikor egy-egy ilyen történetről azt olvasom, hogy micsoda gyűlöletbe fordult az egyik félnél. A mi történetünk más, és talán egy pozitív példa, hogy lehet ezt máshogy is.” Ha ön is megosztaná saját történetét, vagy csak hozzászólni van kedve, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerelemből hermetikus dobozba zárta magát

2012. augusztus 30., 16:04 Módosítva: 2012-08-30 16:04:11
112

Minden nő szereti, ha kedvese valami romantikus kis figyelmességgel lepi meg valami évfordulón, vagy még jobb: csak úgy. A dél-Kínában élő Hu Szeng úgy érezte, egy csokor virág túl elcsépelt, valami eredetibbel akarta meglepni kedvesét, bizonyos Li Wangot. Gondolta, küld szerelmének egy hatalmas csomagot a postán, amiben nem más lesz, mint ő maga, teljes életnagyságban.

Fotó: CEN

Az ötlet tényleg bájos, kár, hogy majdnem Szeng életébe került. Hiába, nem lehet mindenki a romantikus meglepetések megszervezésének nagymestere.

Távolról sincs vége, olvasson még

23 esküvőt tarháltak össze maguknak a világ körül

2012. augusztus 29., 17:47 Módosítva: 2012-08-29 17:47:20
47

Egy brit szerelmespár úgy döntött, hosszas spórolás után mindenét eladja, és az így összejött összegből világ körüli útra mennek. Ez már önmagában romantikus ötlet, de ők nem érték be ennyivel: az út célja ráadásul az, hogy minél több országban miniesküvőt tartsanak maguknak, lehetőleg szokatlan helyszínen és körülmények között, de mindig az adott ország tradícióit követve. Hogy az utazgatás minél tovább tarthasson, luxuslagzi helyett megpróbálják a lehető legolcsóbban, illetve a helyiektől kért szívességekből összerakni a ceremóniákat, eddig 23 jött össze, de a java még hátravan.

Távolról sincs vége, olvasson még