horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Négy ok, hogy miért szakítson még karácsony előtt

2013. december 17., 15:03 Módosítva: 2013-12-17 15:07:00
92

Félreértés ne essék: nem arra ösztökéljük az olvasóinkat, hogy minden előzmény nélkül vessenek véget kapcsolatuknak. Azoknak szólnak az alábbi pontokba szedett okok, akik már egy ideje kényelmetlenül érzik magukat a párjukkal, szeretnének szakítani, de csak húzzák-halasztják a dolgot, nem mernek lépni. Hogy miért pont most van itt ennek az ideje? Elmondjuk. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt teszi a szerelem – 15 hűséges hollywoodi pár

2013. december 16., 16:16 Módosítva: 2013-12-16 19:01:41
287

A mai posztban a lényeget a képösszeállítás tartalmazza. 30 fotót gyűjtöttünk össze, 15 párról. 15 olyan sztárpárról méghozzá, akiknek házassága több évtizede tart. Mindegyik párról mutatunk egy régi képet, vagy esküvőjükről vagy esetleg még korábbról – olyan régre mentünk vissza, amennyire archívumunk csak engedte. Így aztán össze lehet hasonlítani, hogyan változik egy hollywoodi pár több évtizednyi szerelem után. Egyesek korábban megrögzött agglegénynek tűntek – ki gondolta volna, hogy egyszer így lecövekelnek egyetlen nő mellett? Más háromszor is esküdött és mindháromszor pár év után elvált – ki gondolta volna, hogy a negyedik házasság lesz a nyerő? Klikkeljen, lapozza végig az összeállítást!

Hozzászólna? Facebook oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 

Csernus: magyar specifikum az alacsony érzelmi intelligencia

2013. december 14., 17:13 Módosítva: 2013-12-14 19:19:51
2258

Péntek délután volt a Feeling Finder című website bemutató eseménye, elmentünk, mindent megtudtunk a színházi jelenetekkel is operáló előadásból és magától Dr. Csernus Imrétől is, úgyhogy ebben a posztban most elmeséljük önnek, hogy pontosan miről van szó. Érdemes végigolvasni, elsősorban mert érdekes, másodsorban mert ez egy olyan magyar kezdeményezés, amiből a készítők aztán egy nemzetközi verziót is útnak szeretnének indítani, ezért simán lehet, hogy a küszöbön áll egy magyar világsiker.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az első randin megmentette barátnője életét

2013. december 13., 19:00 Módosítva: 2013-12-13 19:04:30
4

Annyiszor írunk rosszul sikerült első randikról, hogy most jól jön végre egy sztori egy olyanról, ami sokkal jobban sikerült a vártnál: a srác ugyanis megmentette a lány életét, rögtön az első találkozón. Mondjuk nem egy szuperhősös filmbe illő jelenetre kell gondolni, a brit Stephen Kittles nem a száguldó vonat elől szabadította ki a sínekhez kötözött barátnőjét, egyszerűen csak azt mondta neki, hogy forduljon orvoshoz. Igen, a valós életben az ilyen apróságok azok, amik életet tudnak menteni, és igazi hősnek ahhoz kell lenni, hogy az ember ezeket a pillanatokat felismerje. Na, de nem szeretnénk túldramatizálni ezt a kedves angol történetet, alább olvashatja a részleteket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Rákos lett a felesége, bevállalta a tütüt

2013. december 12., 15:21 Módosítva: 2013-12-12 15:21:17
181

A fenti videón egy amerikai házaspár, Bob és Linda Carey látható, és amikor a Buzzfeeden rájuk bukkantunk, rögtön tudtuk, hogy ők nem maradhatnak ki a Randiblogból, főleg nem így karácsony előtt. A Carey házaspár a közösségi oldalakon most megint roppant népszerű története 2003-ban egy nagyon rossz hírrel kezdődött: a feleségnél mellrákot diagnosztizáltak. Linda Carey kórházba került és kemoterápiát kezdtek nála, és Bob Carey elhatározta, hogy minden eszközzel segíteni fog neki, ahogy csak tud. És egy olyan eszköz jutott eszébe, amire ilyen helyzetben valószínűleg nem sokan gondoltak volna: egy rózsaszín tütü.

Távolról sincs vége, olvasson még

302 nőnek írtam, mind olvasta, egyetlen választ sem kaptam

2013. december 11., 16:47 Módosítva: 2014-10-27 14:59:54
110

Én egy manapság igen aktuális, igaz, már többször megrágott csontról írnék: az internetes társkeresőről” – Árpád levele úgy kezdődik, mintha semmi újdonság nem lenne az alábbi sztoriban ahhoz a sok mindenhez képest, ami ebben a blogban eddig megjelent a témában, ezért gyorsan szólunk, hogy a szerény bevezető ellenére elég tisztességes csavar van a történet végén. Az alábbiakból kiderül, milyen hatalmas különbség van az internetes társkeresés és személyes ismerkedés között. Ha önnek is van valami hajmeresztő kalandja, kérjük, írja meg ön is a sztorit a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Másnap a munkában, ugyanabban a ruhában

2013. december 10., 17:00 Módosítva: 2013-12-10 17:00:27
67

Mindig aktuális az a téma, amikor az embernek közbejön egy váratlan randi/egyéjszakás kaland, és nem ott tölti az éjszakát, ahol gondolta volna, de egy brit kutatás szerint mostanság különösen sokakkal fordul majd ez elő. Méghozzá a céges karácsonyi partik miatt. A Daily Mailen találtuk azt a roppant hasznos információt egy friss kutatásból, hogy már egymillió brit állampolgárral előfordult, hogy a szexuálisan általában túlfűtött munkahelyi karácsonyi parti után a sajátja helyett valamelyik kollégája ágyában landolt, és másnap reggel már nem volt idő hazamenni átöltözni. Így a karácsonyi buli másnapján a brit irodák tele vannak olyan emberekkel, akik még mindig ugyanabban a ruhában vannak, amiben a parti napjának nekikezdtek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyerekestül házasodtak a meleg brazil rekorddöntők

2013. december 9., 17:15 Módosítva: 2013-12-09 19:42:33
15

Brazília egy szövetségi köztársaság, és a 27 tagállam sorban kezdte bevezetni a melegházasságot az elmúlt években, de idén májusban az ország legfelsőbb bírósága kimondta, hogy az anyakönyvvezetőknek tilos a házasságkötést megtagadni, ha azonos neműek kívánnak egybekelni. Így aztán most már Brazíliában is egyenlő jogokkal bírnak a házaspárok a két fél nemétől függetlenül, aminek örömére Rióban egy rekordméretű tömeges házasságkötési eseményt tartottak tegnap, pedig abban az államban már 2011. óta szabad házasodni a meleg és leszbikus pároknak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így kell egy esküvőt tisztességesen bekamerázni

2013. december 8., 13:10 Módosítva: 2013-12-08 13:10:12
195

A fenti videó gyakorlatilag egy reklám, de ennek ellenére érdemes végignézni, mert azt illusztrálja, hogy ha az ember kreatívan kameráz be egy lakodalmat, milyen különleges felvétel lesz az eredmény. Valószínűleg ez az első olyan esküvői videó ebben a blogban, ami a férfiaknak még izgalmasabb, mint a nőknek, hiszen alapvetően a technológia van a középpontban, meg persze a látvány. A videó ráadásul magyar és egy magyar esküvőt mutat be szokatlan szemszögből (szemszögekből), ezért reméljük, sokan érdekesnek fogják találni. De alább mutatunk még két másik klipet – ha már ide kattintott és hétvége van, szerintünk nézze meg azokat is, mert jók.

Távolról sincs vége, olvasson még

Próbáltam rávenni, hogy utáljon meg és ő lépjen le

2013. december 7., 16:07 Módosítva: 2014-10-27 14:59:54
5

Az utóbbi pár évben rengeteget olvastam a cikkeiteket (mondhatjuk, hogy függő lettem), és végül úgy döntöttem, hogy én is megírom a történetemet” – ennyi a bevezető az alábbi levélhez. Olvasóink büszkék lehetnek magukra, hogy a levélbeküldők olyan nagyra tartják a véleményüket, hogy ez a héten már a második olyan levelet közölhetjük, aminek beküldője a többi olvasó tanácsát kéri egy számára reménytelennek tűnő helyzetben. A távkapcsolatban idegeskedő és káromkodó Vilma után most Ambrussal lehet alább megismerkedni, aki nagy sokára most végre szerelmes lett, de pont egy olyan lányba, akibe eléggé nem kellett volna.

Ha önnek van tanácsa, hogy Ambrus mit lépjen ebben a helyzetben, kérjük, írja meg a véleményét a Randiblog email-címére! A válaszokat természetesen továbbítjuk Ambrusnak (de csak az érdemieket, a trolloktól megkíméljük levélbeküldőinket). De persze akkor is írhat, ha önt kínozza valami dilemma vagy reménytelen helyzet – kíváncsiak vagyunk az ön történetére is, és ha tudunk, segítünk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az én pénzem mitől mocskosabb, mint másé?

2013. december 6., 18:59 Módosítva: 2014-10-27 14:59:53
23

Utolsó mentsvárként fordulok hozzátok, hócipő-ürítési célzattal, és remélve, hátha valami irtózat okos gondolata támad valamely olvasótoknak, aki talán véletlen rám akadna, így nem venném rossz néven, ha leközölnétek a kálváriámat. Beszélek én erről boldog-boldogtalannak, de már most a célszemélynek se igazán merem mondani. Néhol előfordul majd trágárság, ezért előre is szapora mea culpákat üzenek az erre érzékeny szeműeknek” – Vilma álnevű olvasónk szinte mindent maga tisztáz levele bevezetőjében, így nekünk arra sem kell figyelmeztetnünk, hogy ez a poszt tartalmaz jópár trágár szót. (Inkább figyelmeztetünk, mint cenzúrázunk.)

Szóval egy se veled, se nélküled típusú kapcsolatról van szó, amibe egy ponton az anyagiak, illetve egy lakás kérdése is elég erőteljesen beleszólt, és rendszeres olvasóink jól tudják, hogy nem egyszerű téma az ilyesmi. Mindenesetre kellemes olvasást kívánunk, és akinek van tanácsa vagy javaslata Vilma számára, azt arra kérjük, hogy a Randiblog email-címére írja meg, hogy mi az. De természetesen saját történeteket is várunk továbbra is folyamatosan.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy váló leszbikus pár a kutyán pereskedik

2013. december 5., 17:29 Módosítva: 2013-12-05 17:29:25
2

A New York Post azt írja, történelmi jelentőségű ítélet várható Manhattanben egy olyan esetben, amilyenhez fogható nem volt még (legalábbis ebben az államban nem, máshol igen). Az alapfelállás az, hogy bizonyos Louise Travis összejött egy bizonyos Bridget Murray nevű hölggyel, akinek már volt egy macskája. Travis valamiért rávette Murrayt, hogy szabaduljon meg a macskától (talán allergiás volt rá), de helyette ajándékozott neki egy kutyakölyköt. Az ebet Joey-nak hívják, és most két éves. Egy évvel ezelőtt a két hölgy összeházasodott, mert ugye Amerikában ez most már lehetséges, bár nem mindenki ért vele egyet. Júniusban Travisnek munkaügyben el kellett utaznia, és amikor hazaért, se a felesége, se a közös kutya nem volt sehol. Úgyhogy most folyik a válóper, amiben a kutya tulajdonjoga tűnik a legfontosabb kérdésnek – akinek volt már kutyája, az biztosan megérti, miért.

Távolról sincs vége, olvasson még

19 évesen, önbizalomhiányosan bekopogtattam egy prostihoz

2013. december 4., 16:34 Módosítva: 2014-10-27 14:59:52
3

Többször nekivágtam, de aztán vállat vonva hagytam annyiban, hogy megírjam saját csajozási életemmel kapcsolatos kálváriám. De Ödön levelét olvasva úgy érzem, én is tartozom ennyivel, mert nem hinném, hogy kortársaim között mindennapi a problémám. Leszögezném, hogy nem kétségbeesésből született ez az iromány, mint Ödön sztorija, én alapvetően pozitívan tekintek a jövőre, hiszem, hogy van kiút. Csapjunk a közepébe,mert nem lesz rövid!” – ez az alábbi olvasói levél bevezetője, de a csapás előtt még három dolgot szeretnénk gyorsan tisztázni.

Egyrészt azt, hogy a mai levél beküldőjét Ferenc néven kérjük emlegetni, mert ezt az álnevet választottuk neki. Másrészt Ödönnél nem merevedési probléma zavar be a csajozásnál, mint Ferencnél, hanem annak bizonyos szempontból az ellenkezője, a korai magömlés. Harmadrészt fontos megemlíteni, hogy az ön levelét is várjuk a Randiblog email-címén ebben a témában vagy bármi mással kapcsolatban, aminek randizáshoz vagy párkapcsolatokhoz van köze. Na és akkor most nézzük, mi a helyzet Ferencnél!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ingyenvacsi nőknek – társkeresés helyett

2013. december 3., 18:13 Módosítva: 2013-12-03 18:31:45
3

Az internetes társkeresés hatalmas biznisz a társkeresők üzemeltetőinek, mert ugye csomóan használják őket és a legtöbben még fizetni is hajlandóak érte, pont most írta meg nekünk egyik olvasónk, miért csak a fizetős társkeresőket szereti. Mivel csomó pénzt lehet keresni társkereső-indítással, egyre-másra jönnek az új kezdeményezések, de persze vagy egy botrányt muszáj prezentálni, vagy valamit kell egy kicsit variálni a dolgon, hogy az újdonságra egyáltalán felfigyeljenek az emberek. Az ilyen variációkat hármasával szoktuk posztolni, ide klikkeljen a legutóbbi ilyen posztért, és görgessen kicsit lejjebb még három új társkeresési módért.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így kell érvényesen bocsánatot kérni

2013. december 2., 17:36 Módosítva: 2013-12-02 17:36:33
17

Egy olyan mindennapi és alapvető témáról, mint a bocsánatkérés, nem lehet sok izgalmas újdonságot írni. Guy Winch amerikai pszichológus nem is ezt ígéri a Psychology Todayen a napokban megjelent cikkében, egyszerűen csak roppant találóan összefoglalja, hogy mitől jó egy bocsánatkérés, mi az, amit van értelme mondani, és amiben a másik nem csak üres kibúvókeresést fog látni. Lehet, hogy önnek egy nagy nesze semmi, fogd meg jól lesz ez az egész összeállítás, de szerintünk abszolút jól jön egy ilyen rácsodálkozás erre a döbbenetesen fontos gesztusra, amin életünk néhány fő krízishelyzetében nagyon, de nagyon sok múlhat. A pszichológus azt mondja, hogy egy épkézláb bocsánatkérésnek 5 dolgot kell tartalmaznia, különben nem sokat ér – mindjárt felsoroljuk, hogy mik ezek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért regeltem le a nem fizetős társkeresőről

2013. december 1., 14:59 Módosítva: 2014-10-27 14:59:52
8

Kétgyermekes özvegyasszony vagyok. Ez elég hülyén hangzik így, de hát ez az igazság” – az Elza álnév jutott annak a levélírónak, aki ezt a bevezetőt írta története elé. Maga a beküldött történet azonban nem a férj haláláról vagy a gyászról szól, hanem a társkeresésről, pontosabban egy konkrét férfiról, akivel Elza a társkeresés közben összeakadt. Nem lövünk le sokat a poénból, ha azt mondjuk, itt megint az anyagiakról lesz szó, valamint arról, amikor az egyik fél szerelmes, és egy ideig szinte mindent eltűr és mindenre hajlandó. De csak az egyik fél, és csak egy ideig... Ha önnek is van tapasztalata az ilyen kapcsolatokról, kérjük, írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyermekeimnek nem nagyon hiányzik az apjuk

2013. november 30., 14:37 Módosítva: 2014-10-27 14:59:51
3

Nem tudom, mennyire szoktak foglalkozni a leközölt levelek folytatásaival. Én tavaly novemberben írtam, meg is jelent a levelem Stefánia álnéven, címe az volt: Egy pornós is jobban élvezi azokat az alkalmakat” – majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt volt, hogy az a levél megjelent, és a poszt két dolog miatt emlékezetes. Egyrészt az olvasók többsége arra szavazott, hogy Stefánia hagyja ott a férjét, ha már egyszer elhidegült tőle és megbeszélni se sikerült a dolgokat, másrészt többen is írtak nekünk a poszt után, amikben különböző tanácsokat adtak Stefániának, ezeket az ő kérésére továbbítottuk neki.

569990 1

Más nem is történt (legalábbis a mi oldalunkon nem) egészen mostanáig, amikor az alábbi, újabb levelet kaptuk Stefániától, akit persze igazából továbbra sem Stefániának hívnak. Ha van kedve rá reagálni, kérjük, írjon nekünk! De szívesen várjuk az ön saját történetét is párkapcsolatokról-szakításokról a Randiblog email-címén.

Távolról sincs vége, olvasson még

86 évesen, egymás kezét fogva lettek öngyilkosok

2013. november 29., 17:37 Módosítva: 2013-11-30 00:06:08
38

Furcsa egybeesés, hogy nemcsak itthon borzolta a kedélyeket az elmúlt egy hétben egy szállodai öngyilkosság híre. Párizsban ugyanis egy idős házaspár vetett véget saját életének egy luxushotelben, ráadásul együtt, egymás kezét fogva haltak meg. Azt írták búcsúlevelükben, hogy tettükkel egyben az eutanáziáért való jog mellett is tüntetnek, felvetve a kérdést, hogy tényleg az ilyen halál-e a méltó vég egy együtt leélt, hosszú élet végén. Ez a poszt a Daily Mail ezen cikke alapján készült.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lánykérés helyett 3-szor szívatta meg a csaját

2013. november 28., 15:59 Módosítva: 2013-11-28 17:09:03
56

Nagyon népszerűek az utóbbi időben a lánykérős videók – az interneten egymásra licitálnak a vőlegények, hogy ki mekkora meglepetést szervezett az alkalomból a barátnőjének, és hogy milyen jó kisfilmet készített az eseményről. Újabban már Magyarországon is készülnek ilyen videók, legutóbb pont a héten mutattunk egyet. Azonban ami ilyen népszerű, azt óhatatlanul parodizálni kezdik, és ma egy ilyen paródiaszerűséget mutatunk, amire az adta az alkalmat, hogy a lányt kérni készülő srác barátnője, Summer megneszelte, mit tervez a fiatalember.

De ha már annyi minden meg volt szervezve, a srác csak végigcsinálta az aznap estére tervezett romantikus-összeborulós programot, azonban miután létrehozott egy-egy tipikus lánykérős szituációt, direkt nem tette fel a nagy kérdést, így szegény lányt háromszor is pofára ejtette az este folyamán. A poénokat nem lőjük le előre, de így mindenképpen sokkal viccesebb lett a videó, mintha csak a színtiszta romantikáról lenne szó. Ami persze nem marad el, hiszen a sztori tényleg igazi lánykéréssel végződik. És csak lazán tartozik a témához, de ha szeretne kínos eljegyzési fotókat nézegetni, kattintson ide, mert itt van belőlük egy blognyi.

Nemet cseréltek, összeházasodnak

2013. november 27., 18:03 Módosítva: 2013-11-27 18:03:07
38

Egy különleges pár és egy különleges szerelem történetét mutatja be a mai poszt. Mark és Jessica Cummings Floridában élnek, még csak jegyben járnak, de a menyasszony máris felvette vőlegénye nevét (mondjuk egy korábbi sztori szerint ez nem túl jó előjel), és közös tetoválásuk is van. Mark és Jessica között elég nagy a korkülönbség, mivel a vőlegény 49 éves, a menyasszony viszont csak 39. De sokkal fontosabb az, ami a közös kettejükben: mindketten transzneműek. Mark korábban Maritza volt és 2003-ban operálták férfivá, Jessica pedig Shawn néven, férfiként élt le évtizedeket, és csak tavaly vált végre nővé, amire egész életében vágyott. Ekkor már együtt voltak Markkal, aki sokat segített Jessicának az operáció kapcsán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Aki 25 éves koráig nem szexel, szűz marad

2013. november 26., 18:05 Módosítva: 2013-11-26 18:25:14
27

Kaptunk egy sajtóközleményt a szexrandi.hu oldaltól. Azt mondják, egy kérdőív segítségével megszondáztatták júzereiket most októberben, és megtudtak tőlük egy csomó érdekeset szerelmi és nemi életükre vonatkozóan. A legérdekesebb adatokat alább foglaljuk össze.

Távolról sincs vége, olvasson még

Republickal kértek lányt Debrecenben

2013. november 25., 18:05 Módosítva: 2013-11-25 18:05:43
48

Hogy romantikusan induljon a hét, mutatunk még három lánykérős videót, mert újra összejött belőlük egy posztra való, ebben a hónapban már másodszor. A három kisfilmből az első, azaz a fenti ráadásul magyar, és bár a videó kicsit reklámfilmszerűre van megcsinálva, azért tényleg nagyon romantikus. Ráadásul nem csak háttérzenének van utólag odatéve egy klasszikus Republic-sláger, hanem tényleg élőben játssza el egy zenekar, a vőlegény vezetése mellett. Nézze meg, aztán görgessen lejjebb a másik kettő videóért!

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt kemény tapasztalat az összeköltözésről

2013. november 23., 15:00 Módosítva: 2013-11-23 15:00:43
77

Az összeköltözés gondolata az egyik legijesztőbb része egy kapcsolatnak. Sokan kapuzárásként élik meg, hiszen egészen a közös lakhelyig azért mindig megvan a lehetőség arra, hogy akár egy gyors mondat után mindenki visszatérjen oda, ahonnan elindította a lamúrt. Zoli nevű olvasónk, saját elmondása szerint született agglegény, aki egy hónapja mégis meglépte, hogy összeköltözött a barátnőjével. Levelében pedig pontokba szedte legfurcsább tapasztalatait.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez lehetett a világ legnyomibb randija

2013. november 22., 13:31 Módosítva: 2013-11-22 13:31:43
4

Kapaszkodjon meg, vagy üljön le, mert most olyat fog látni, mint még soha. Kim Kardashiannak és Kanye Westnek befellegzett, mostmár nem ők lesznek A pár, helyüket ugyanis lehet, hogy átveszi Kardashian frissen felnőtt húga, Kendall Jenner és – most kapaszkodjon meg csak igazán – Harry Styles, a One Direction nevű fiúcsapatból! Igen, ezek ketten randiztak, és erről képek is készültek. Képzelje csak el, egy 19 éves kissrác és egy épphogy csak 18 éves kislány randira megy, és beszélgetni kezdenek. Illetve próbálnának, de nem megy. A képekből ítélve pont valami ilyesmi történt. Vajon mire gondolhattak? Reméljük, nem jött össze a randi, mert ha igen, közeleg a világvége.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megnyerték a lottót, tönkrement a házasságuk

2013. november 21., 17:18 Módosítva: 2013-11-21 17:29:16
19

Bár mindenkinek az álma egy szaftos lottónyeremény, azért jól tudjuk, hogy a hirtelen jött gazdagsággal nehéz jól bánni, és a nyertesnek akár az életébe is kerülhet, hogy milliók vagy akár milliárdok hullottak az ölébe. A mai posztban bemutatott párnak szerencsére nem az életébe került a giganyeremény, de a házasságába igen. Adrian és Gillian Bayford egy átlagos negyven körüli, kétgyerekes brit házaspár volt Suffolkból 2012 augusztusáig, amikor egy szép napon (estén) felfedezték, hogy megütötték a főnyereményt a lottón. 148 millió fontot kaptak egy pezsgőzős-helikopteres ünnepségen, ez kb. 52 milliárd forintnak felel meg. De úgy tűnik, a tavaly nyári boldogságba hamar beleszóltak az anyagiak: a pár most külön költözött.

Távolról sincs vége, olvasson még

8 fura ellenérv a házasságkötéssel szemben

2013. november 20., 17:26 Módosítva: 2013-11-20 18:45:06
29

Aki bepánikol attól, hogy a házasság intézményét rengeteg támadás éri manapság, az ne is olvasson tovább, mert most pont ezekről a támadásokról lesz szó. A Psychology Today egyik pszichológusa ugyanis összefoglalta azokat az érveket, amik miatt szerinte a legtöbben döntenek úgy, hogy nem fogják igénybe venni az állami házasságkötés lehetőségét. Az apropó egyébként a New York Times egy cikke, ami arról szól, hogy hiába vezetik most be a melegházasságot az USA több államában, a melegek egy része nem tervezi, hogy élni fog a lehetőséggel – egyszerűen azért, mert köztük is elég sokan vannak, akik, a heteroszexuálisokhoz hasonlóan egyszerűen nem gondolják azt, hogy érdemes lenne házasságot kötni, irányultságtól függetlenül. Az összeállítás 8 ellenérvet sorol fel az igen hivatalos kimondásával szemben, némelyiken őszintén szólva egy kicsit meglepődtünk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gigamelleitől nem tud randizni

2013. november 19., 15:47 Módosítva: 2013-11-19 15:48:20
10

Hadd mutassuk ma be önnek Raegan Sidley-t! A hölgy 25 éves, glammodellként dolgozik, és 22.000 fontot költött a külsejére, többek között a mellei megnagyobbítására, ez majdnem 8 millió forintnak felel meg. Sidley egyrészt nyilván azt várta ettől a befektetéstől, hogy szexi fotóin még szexibbnek fog tűnni, ezért jobban beindul a karrierje, de ez valószínűleg nem jött össze, tekintettel arra, hogy a hölgy a jelek szerint arra van rászorulva, hogy a Daily Mailnél fotókkal haknizzon szerencsétlen sorsával. Másrészt saját bevallása szerint arra is számított, hogy több figyelmet kap majd a férfiaktól, de sztorija pont arról szól, hogy ez sem jött össze. A tragikus sorsú asszonyról részleteket alább olvashat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Leszbikusnak nézték, bukta a borravalót

2013. november 18., 17:23 Módosítva: 2013-12-05 18:06:06
19

Egy bizarr sztorit találtunk mára önnek, mi a Jezebelen láttuk először, ahol egyébként a főszereplőnő fotóját is meg lehet nézni, de a történet gyakorlatilag a fél internetet bejárta, miután a Have A Gay Day nevű blog a Facebookra feltette. Az eset főszereplője egy Dayna Morales nevű hölgy, aki korábban tengerészgyalogosként szolgált az USA hadseregében, de ma már New Jersey-ben pincérkedik egy bisztróban. A napokban egy négytagú családhoz ment oda, hogy kiszolgálja őket, és ahogy ez Amerikában szokás, azzal kezdte, hogy bemutatkozott. „Hú, már azt hittem, azt fogja mondani, Dannek hívják” – mondta erre neki az asztalnál ülő anyuka. „Micsoda meglepetés!

Távolról sincs vége, olvasson még

Teljesen mindegy, ki, csak bennem legyen

2013. november 17., 19:18 Módosítva: 2014-10-27 14:59:50
25

Vendel levelére szeretnék válaszolni, női szemszögből, természetesen” – a Hortenzia álnevet kapta tőlünk az az olvasónk, aki a fenti bevezetővel kezdte levelét. Hortenzia nem mondja magáról, hogy szintén szexfüggő lenne, mint egy másik levélbeküldő, aki ugyanerre a levélre reagált, de az biztos, hogy ő is olyan szabadossággal vetette bele magát a szexuális életbe, ami inkább csak férfiakra jellemző. Hortenzia lefegyverző őszinteséggel ír az életéről és tapasztalatairól, ezért amennyiben önnek nem kenyere a szókimondás, ne görgessen lejjebb. Ha viszont önben is van néhány szó, amit szívesen kimondana, írja meg őket nekünk a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A legszánalmasabb, legcikibb, legnevetségesebb fogyatékosság

2013. november 16., 19:36 Módosítva: 2014-10-27 14:59:50
5

Egy ideje már tartozom ezzel a levéllel – mind a világnak, mind magamnak. Sokszor majdnem megtettem, majdnem megírtam, de végül az a nevetséges, jövőbe vetett alaptalan hit megakadályozott és újból bízni kezdtem. Nem kizárt, hogy ismét ez lesz. Ha kapok is tanácsot, (sajnos!) felülírhatom. Pedig semmi értelme esélytelenül próbálkozni” – a mai levél beküldője nem konkrétan a Randiblognak címezte a levelét, hanem úgy általában a Velvetnek, de végülis ebben a rovatban kötött ki ez az írás. Beküldőjét Ödönnek neveztük át, igazi nevét természetesen mi sem tudjuk, csak azt, amit alább leírt magáról. A randizás nála, azt mondja, szóba se jön, helyette prostituáltakhoz jár néha, mert korai magömléstől szenved. Rengetegszer előfordult már, hogy a Randiblog olvasói egy-egy problémára megfontolandó tanácsokat küldtek be nekünk, ezért reméljük, most is lesz, aki komolyan veszi a dolgot, és tud valami jót mondani – kérjük, a Randiblog email-címére írjanak!

Távolról sincs vége, olvasson még