horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A különbség, ha férfi vagy nő akar szexet

2013. augusztus 13., 17:17 Módosítva: 2013-08-13 17:17:44
677

Csajozni nem egyszerű itthon sem, amint az a Balatonon készült, rejtett kamerás Velvet-tudósításból kiderült, de ugyanez Amerikára talán még inkább igaz. A fenti videót a Whatever nevű projektben részt vevők készítették, és már önmagában is frenetikusan vicces, de ha összevetjük alábbi párjával, még tanulságos is. A videón egy nagyjából átlagosnak mondható srác szólítja meg a szembe jövő, korban többé-kevésbé hozzá illő lányokat azzal, hogy lenne-e kedvük szexelni vele egyet. A kérdés persze roppant otromba, de maga a srác egyáltalán nem az  (a zokniját leszámítva): udvariasan és tisztelettudóan teszi fel a kérdést. Valószínűleg nem lőjük le a poént, ha eláruljuk, hogy az általa megkérdezett 100 lányból mind nemet mondott (egy meleg srác viszont igent).

Távolról sincs vége, olvasson még

6 filmes udvarlás, ami a valóságban inkább zaklatás

2013. augusztus 12., 16:45 Módosítva: 2013-08-14 16:24:21
13

Sok nő imádja a romantikus filmekben látható udvarlási módokat, és valószínűleg sokan álmodoznak arról, hogy naponta kapjanak több csokornyi rózsát, szerelmes verset, vagy bármilyen olyan gesztust, ami eltér a szokványostól. Persze lehet, hogy a nagy álmodozás közben abba bele sem gondolnak, hogy ha ezek megtörténnének velük, akkor nemhogy nem örülnének neki, hanem inkább megijednének tőlük.

Ugyanis a legtöbb ilyen, filmben látható szerelmes vallomás, vagy rajongás a való életben inkább zaklatásnak minősülne, amitől általában félnek az emberek, nem pedig boldogan tapsikolnak miatta. Az alábbiakban hat olyan filmrészletet mutatunk be, amiben a cukinak és romantikusnak beállított udvarlási módok a vásznon még működnek, és telesírunk miattuk egy százas papírzsepicsomagot, de a való életben már inkább ijesztőnek vagy zaklatásnak tűnnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

A jó kapcsolat 10 ismérve

2013. augusztus 11., 15:53 Módosítva: 2013-08-11 15:53:45
197

Nem egyszer foglalkoztunk már a tönkrement kapcsolatokkal, sőt, egy alkalommal azt is összeszedtük, milyen jelekből lehet észrevenni, ha inkább érdemes másik párt keresni. Az alábbiakban arról lesz szó, mik utalnak arra, hogy jól választottunk, és nagy az esély a hosszú, kiegyensúlyozott közös életre.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 dolog, ami már majdnem szex

2013. augusztus 10., 15:15 Módosítva: 2013-08-10 15:15:39
36

Ma már sokan vannak, akik azonnal szexszel kezdenek egy kapcsolatot, más szerelmek viszont sokkal lassabban indulnak be, és ilyenkor a kezdet éppen a fokozatosságtól szép. Régen pedig nem is volt választási lehetőség, hiszen a hagyományok szerint tilos volt a szex az esküvőig, így muszáj volt más módszereket választani arra, hogy az ifjú pár kicsit közelebbről, kicsit érzékibben is megismerhesse egymást, anélkül azonban, hogy igazi szexre kerülne sor. Megfelelő körülmények között rengeteg minden egyéb is lehet ugyanolyan érzéki, mint egy átszeretkezett éjszaka – mi az alábbi hét dolgot választottuk ki, de ha az ön kedvence nincs a listán, ne háborodjon fel, inkább írja meg a Randiblog email-címére, mit hiányol!

Távolról sincs vége, olvasson még

A játékosítás megöli a szerelmet

2013. augusztus 9., 12:57 Módosítva: 2013-08-09 12:57:53
4

Már régóta léteznek olyan okostelefonos appok, amik szerelmeseknek segítenek még szebbé, még jobbá tenni kapcsolatukat. Színesek, viccesek, jópofák és még a legelfoglaltabb menedzsereket is emlékeztetik emailezés közben, hogy ne feledkezzenek meg kedvesükről. A The Atlantic nevű lap egy roppant érdekes cikkben figyelmeztet azonban, hogy amíg a marketingben jól jön, ha mindenből játékot csinálnak, addig életünk legfontosabb kapcsolatát veszélyes lehet egy telefonos játékra bízni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így látják magukat a Sziget szerelmespárjai

2013. augusztus 8., 14:53 Módosítva: 2013-08-08 14:53:54
25

Nem mondhatni, hogy a Sziget fesztivál egy különösebben romantikus hely lenne (pár éve a pasik platóról pontozták a csajokat), de idén elhatároztuk, hogy megpróbáljuk megmutatni a rendezvény romantikus arcát. Ehhez olyan helyszíneket kerestünk fel, mint a Duna partja vagy a Wahorn András által az idei fesztiválra tervezett szerelmi fészek, és párokat kértünk meg arra, hogy rajzolják le magukat vagy egymást.

Távolról sincs vége, olvasson még

A világ legszebb nem fehér menyasszonyi ruhái

2013. augusztus 7., 14:05 Módosítva: 2013-08-07 14:05:09
45

Az európai/nyugati hagyományok szerint a menyasszonyi ruha fehér. Ezt a tradíciót a mostani tervezők legújabb alkotásai kezdik felrúgni, de a világ más tájain nincs is ilyen színbeli megkötés. A napokban Indiában volt esküvői divathét, és ahogy korábban is tettük más keleti országok rendezvényeivel, most is szemezgettünk a sajtófotókból.

Az Újdelhiben rendezett eseményeken elképesztő szépségű, egzotikus, különleges, nőies és csodálatosan elegáns ruhákat mutattak, és a divatbemutatók fényét olyan hírességek emelték, akiket már nemcsak Indiában ismernek – ott volt például a legutóbbi Cannes-i filmfesztivál egyik sztárja, Sonam Kapoor is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagyon női kangörcsöm volt

2013. augusztus 6., 18:12 Módosítva: 2014-10-27 14:59:27
42

Szeretnék én is megosztani veletek egy történetet egy randihelyszínről és a folytatásról” – így kezdi Bettina meglehetősen rövid, de annál tartalmasabb levelét. A rövid sztori nem egy, hanem rögtön kettő rosszul sikerült randit mesél el. Az első természetesen annyira nem volt borzasztó, hogy elijessze Bettinát egy másodiktól, amiről viszont levélírónk már úgy menekült el. Nem véletlenül tettük a gyerekzárat erre a posztra, ha zavarja a szókimondás, most még meggondolhatja magát, ne görgessen lejjebb. Ha viszont szívesen megírná egy saját olyan randijának a történetét, ami szinte rémálommá változott, kérjük, küldje el a sztorit a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Rabként tartotta milliárdos férje, rekordválást akar

2013. augusztus 5., 16:23 Módosítva: 2013-08-05 16:23:48
8

Egy dúsgazdag maláj-brit pár életébe nyerhetünk bepillantást minden idők legszaftosabbnak ígérkező angol válópere kapcsán. A 74 éves Khoo Kay Peng Malajzia egyik leggazdagabb emberének számít, de már hosszú idő óta Nagy-Britanniában él, ahol fel is vásárolta az előkelő Laura Ashley bútor- és textilcéget. 43 éve vette el a fotókon látható Pauline Chait, aki 1967-ben elnyerte a Miss Malajzia címet. A dúsgazdag üzletember és a szép fiatalasszony annak idején bizonyára álompárnak számított, de így 40 év elteltével úgy tűnik, ez a házasság azért nem volt fenékig tejfel a luxus ellenére sem. Chai válni akar, férjétől félmilliárd fontot, azaz kb. 170 milliárd forintot követel – ha megkapja, ez lesz minden idők legmagasabb összege, amit Nagy-Britanniában váláskor a nőnek ítélnek vagyonmegosztás címén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Még kilenc dolog, amit a pasik utálnak barátnőjükben

2013. augusztus 4., 15:07 Módosítva: 2014-10-27 14:59:26
180

Nemcsak a Reddit felhasználói, hanem a Velvet férfi olvasói is falra tudnak olykor mászni a barátnőjüktől, függetlenül attól, hogy szeretik őket. Múltkori posztunkra reagálva így több levél is érkezett arra vonatkozóan (köszönjük őket!), milyen dolgok maradtak ki a felsorolásból: a rendetlenség, a zajongás, sőt, a sima menstruálás is idegölő némely férfi számára.

Várjuk egyébként női olvasóink véleményét is a témában, kíváncsiak vagyunk arra, ők milyen idegesítő dolgokat viselnek el nap mint nap kapcsolatukban. Leveleiket továbbra is a Randiblog email-címére küldjék, de most lássuk, férfiolvasóink mit nem csípnek csajaikban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csúnya lányból randiguruvá szépült

2013. augusztus 3., 16:29 Módosítva: 2013-08-03 16:29:02
13

A fenti képeken Hayley Quinn látható. Igen, mind a kettőn. A 26 éves brit hölgy hatalmas változáson ment keresztül, csúnyácska, népszerűtlen tizenévesből sikeres, vonzó nővé nőtte ki magát. A rossz kezdet után annyira jól megtanult bánni a férfiakkal, hogy már tanácsadóként is dolgozik a témában, mármint a párkapcsolatok terén. Alább elolvashatja az átváltozás történetét, és hogy mi az a nagy titok, amivel Quinn szerint segíthet mindenkinek, aki nem mer vagy nem tud sikeresen kezdeményezni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szirénázva érkezett az egri tűzoltómenyasszony

2013. augusztus 2., 15:46 Módosítva: 2013-08-02 15:46:08
12
tuzolto2
Fotó: Jaksi Zoltán / Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Egy esküvő sok mindentől válhat személyessé és különlegessé egyszerre, szokás általában különleges közlekedési eszközt választani a szertartásra érkezéshez. Mutattunk már olyan házasulandót, aki traktort vagy krumpliszállítót vett igénybe, de olyat is, aki metróval vagy busszal ment az oltár elé. A mai posztban bemutatott egri pár azonban mindannyiukat kenterbe veri, a Heves Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság híradása szerint ugyanis Nagy László tűzoltó hadnagy a munkaeszközét vette igénybe: a menyasszony és a vőlegény egy szirénázó tűzoltóautóval érkezett Egerben a Líceum, majd pedig a Bazilika elé.

Távolról sincs vége, olvasson még

Élő lakatot pillanatragasztottak magukból

2013. augusztus 1., 16:22 Módosítva: 2013-08-01 16:22:44
2

Az alábbi történet közepében egy brit szerelmespár áll. Környezetvédelmi aktivisták, ráadásul egyikük egy kicsit híres: Natalie Hynde-nak hívják és a Pretenders együttesből ismert Chrissie Hynde lánya. A 30 éves aktivista egy 55 éves férfival jár, akit Simon Medhurstnek hívnak, a beceneve viszont Ülő Bika, természetesen ő is a környezetvédő. Amivel most bekerültek a hírekbe: kezüknél fogva összepillanatragasztották magukat. Ezzel egyrészt nemcsak azt fejezik ki, hogy sosem szeretnének elszakadni egymástól, hanem azt is, hogy szerelmükkel védik a környezetet. Az élő lakatot ugyanis egy kapu körül hozták létre saját magukból, hogy megakadályozzanak a természetet veszélyeztető fúrásokat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az első pár, aki a Randiblogon jött össze

2013. július 31., 16:44 Módosítva: 2014-10-27 14:59:26
1

Azt hiszem, elérkezett az idő, hogy én is megosszam veletek a történetemet. 35 éves vagyok, elvált, egy gyermekkel. Hogy meglegyenek a statisztikai adatok...” – ezzel a bemutatkozással kezdi beszámolóját az alábbi levél írója, akinek adatait mi egészítettük ki a Boglárka álnévvel. Boglárka történetére azért lehetünk büszkék, mert saját bevallása szerint a Randiblognak köszönheti, hogy egy évvel és tíz nappal ezelőtt összejött mostani szerelmével. Igaz, a dolog félrelépésnek indult, de Boglárka azt írja, azt a kapcsolatát már úgyis le szerette volna zárni – és, bár a Randiblog nem társkereső, a mi segítségünkkel találta meg újra a szerelmet. Ha ön is megírná saját történetét, kérjük, ne habozzon, hiszen minden sztorira kíváncsiak vagyunk, azokra is, amik nem itt a Randiblogon kezdődtek! Email-címünkért például ide kattintson.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így teszi tönkre a rossz alvás a kapcsolatokat

2013. július 30., 15:58 Módosítva: 2013-07-30 15:58:35
2

Nagyon aktuálissá vált most számunkra egy kutatási téma, amivel a Psychology Today oldalán blogoló egyik kutató foglalkozott a napokban. Az amerikai pszichológus a rossz alvás és a párkapcsolati problémák közötti összefüggést vizsgálta, úgyhogy ha a kánikulában ön sem tudja-tudta rendesen kipihenni magát, vagy ha egyébként gyakran előfordul önnel, hogy nincs meg a napi 8 óra alvás, olvasson tovább figyelmesen!

Távolról sincs vége, olvasson még

Graffitis lánykérés a Filatorigátnál

2013. július 29., 17:02 Módosítva: 2013-07-29 17:02:22
20

Egy Index-olvasó emailjéből tudjuk, hogy lánykérés volt tegnap a Filatorigátnál, méghozzá graffiti segítségével – a beküldő fényképet is küldött, ez látható fent. Lánykérős graffitit láttunk már angolt és amerikait is, szerintünk ez magasan veri mindkettőt. Reméljük, hogy az ikszeket a megfelelő helyre a megkért lány (azaz Kriszti) saját kezűleg fújta oda, bár barátja nem hagyott neki túl sok választási lehetőséget.

8+1 dolog, amit a pasik utálnak barátnőjükben

2013. július 28., 16:59 Módosítva: 2013-07-28 17:00:00
11

Egy internetes fórumon a férfiak nyilatkozataiból kiderült, hogy alapvetően szinte mindent utálnak, amit csak a barátnőjük tesz, és inkább egy Fleshlight-féle maszturbátorral lennének kapcsolatban néha.

A Reddit egyik férfi felhasználója tünődött hangosan az interneten a minap: „Barátok a Redditen, mik azok a dolgok, amiket a barátnőd tesz/mond, és idegesítenek?" - tette fel a kérdést, a válaszok pedig egyszerre viccesek és tanulságosak is a nők számára. A kommentekből szemezgettünk, aztán 8+1 pontokba szedtük össze, mit utálnak a férfiak a csajukban:

Távolról sincs vége, olvasson még

Nagyon fájt, amikor megvilágosodtam

2013. július 27., 17:08 Módosítva: 2014-10-27 14:59:25
1

A legutóbbi cikketek felelevenítette bennem életem egyik legrosszabb időszakát. Még a gimnáziumban történt, itt nem én volt az, aki információkat őrzött a másik félről, hanem az akit megcsaltak, és akinek senki nem szólt egy árva szót sem” – így kezdi beszámolóját az az olvasónk, akinek történetét Olga név alatt közöljük alább. Abban a bizonyos korábbi posztban, amire Olga hivatkozik, arról volt szó, hogy szóljunk-e ismerősünknek, ha megtudjuk róla, hogy megcsalja a partnere. Olga válasza egyértelmű igen, alább kiderül, hogy miért. Ha önnel is történt már ilyen, ha tudna ön is mesélni megcsalásról vagy hűtlenségről, kérjük, írjon a Randiblog email-címére, ahogyan azt Olga is tette!

Távolról sincs vége, olvasson még

Csak játékból zaklatták a koreai nőt

2013. július 26., 13:48 Módosítva: 2013-07-29 10:41:06
0

A vírusvideókkal kapcsolatban mindig az első dolog, ami felmerül, hogy biztos nem is igazi a felvétel, ahogy az már több ilyen internetes szenzációvá vált filmecskéről is kiderült. Az elmúlt hónap egyik legnagyobb port felvert videója kétségtelenül a koreai nőt zaklató nyugati férfiak felvétele volt, és érdekes módon ezzel kapcsolatban nem igazán alakult ki vita arról, hogy esetleg nem is igazi zaklatás van a felvételen. Hát most a Washington Post állítólag beszélt a két videózó férfival, és ők azt állítják, színészkedés volt az egész.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 dolog, amit egy idősebb nő ne mondjon

2013. július 25., 17:02 Módosítva: 2013-07-25 17:02:25
0

Nemrégiben tettünk közzé egy fölöttébb szimpatikus olvasói levelet, ami – jobb szakkifejezés hiányában mondjuk így – az idősebb nőkről szól. Maga a levélíró is idősebb nőként mutatkozott be, és remek érvekkel támasztotta alá, hogy miért érheti meg a férfiaknak felhagyni a fiatal csajok után való rohangászással, és egy érettebb, tapasztaltabb nőt választani. Egy 43 éves, Jackie Oakes nevű nő néhány napja szintén az idősebb nők nevében beszélt a nagyközönséghez, csak ő eredetileg a brit Sun magazinnál tette ezt, és az arcát is vállalta az egészhez.

Nyilván pénzért tette ezt, mert állításai arról, miért szereti annyira a fiatalabb férfi-idősebb nő típusú kapcsolatokban az utóbbi szerepet játszani, bizonyos pontokon jóval kevésbé szimpatikusak, mint amiket a mi levélírónk mesélt magáról. Legvadabb nyilatkozatai alább, de előtte annyit el kell mondanunk Oakes előéletéről, hogy két férje volt, az elsőnek kettő, a másodiknak három gyereket szült, de mindkettőt elhagyta, amikor úgy érezte, túl öregekké, begyepesedettekké és unalmasakká váltak. Most az ilyen kapcsolatra specializálódott, úgynevezett puma-társkeresőkön és éjszakai szórakozóhelyeken keresi magának a fiúkat, hogy bevezesse őket a szexualitás rejtelmeibe egy-egy hotelben töltött éjszaka során.

Távolról sincs vége, olvasson még

Melleltávolítás után boldogabb a transznemű pár

2013. július 24., 15:09 Módosítva: 2013-07-24 15:09:13
0

Arin Andrews és Katie Hill sztoriját már korábban is megírták az újságok: a két amerikai fiatal egy transzneműeket segítő csoportban találkozott, és itt szövődött közöttük kapcsolat. Arin Andrews lánynak, Katie Hill pedig fiúnak született, de még csak 17, illetve 19 évesek, így a nemátalakító folyamatnak még nem értek a végére, mindenesetre ebben a kapcsolatban már azokat a nemi szerepeket élhetik át, amikre gyerekkoruktól fogva vágytak. Az átalakulás folyamatában azonban most egy fontos mérföldkőhöz értek: Andrews túl van melleltávolítási műtétjén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tizenéves szerelem – 80 évesen házasodtak össze

2013. július 23., 16:03 Módosítva: 2013-07-23 16:03:28
6

Szerepelt már ebben a blogban jópár olyan sztori, amiben egy fiatal szerelmespár csak sok-sok évvel később házasodhatott össze valami miatt. A mai párocskának majdnem 70 évet kellett várnia, hogy szerelmük beteljesülhessen. Csakúgy, mint a legutóbbi hűségrekorder briteknek, Humphrieséknak is egy olyan apróság jött közbe, mint a II. világháború, de a bajokra rásegítettek a lány kedves szülei is.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 ok, amiért egy szexjelenet-forgatás hasonlít egy randihoz

2013. július 22., 20:06 Módosítva: 2013-07-22 20:06:38
0

A színészek, és főleg a pornószínészek általában nem győzik lépten-nyomon hangoztatni, mennyire semmi köze nincs a filmre vett ágyjeleneteknek az igazi intimitáshoz, a valós romantikához. Ehhez képest igencsak üdítő volt a Buzzfeeden olvasni egy modellként (is) dolgozó hölgy, bizonyos Doris Anna beszámolóját, aki egészen úgy írt David Gandyvel közös ágyjelenetének felvételét, mintha tényleg egy randi lett volna. Nem tudja, kicsoda David Gandy? Ne aggódjon, a modell sem tudta, amíg rá nem keresett, pedig a világ egyik leghíresebb és legkeresettebb férfimodelljéről van szó, szerepelt is a Kockahas blogban éppen eleget. Alább összefoglaljuk, miért olyan vele dolgozni, mintha az ember randevúzna.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az öt legbénább randihelyszín

2013. július 21., 15:47 Módosítva: 2013-07-21 15:47:18
6

Tény, hogy nincsenek könnyű helyzetben azok, akik kreatív randihelyszínre szeretnék elvinni kiszemelt áldozatukat, de ez még nem mentség arra, hogy a program közhelyes és béna legyen. Korábban megírtuk a legkézenfekvőbb uniszex randihelyeket, most pedig összeszedtük a legcikibbeket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha elkérte a számom, akkor olyan rossz nem lehettem

2013. július 20., 21:07 Módosítva: 2014-10-27 14:59:25
1

Az Apollónia névre keresztelt hölgyemény levelét olvasva elmosolyodtam, hogy hasonlóval, de részben pozitív kimenetelű randiélménnyel én is rendelkezem!” – kezdi üzenetét az alábbi történet beküldője, akit most Daniella névre keresztelünk. Úgy látszik, az ismeretlen feladójú, de mégis randit kérő SMS-ek nem is olyan ritkák, hiszen Daniellának is egy ilyennel volt dolga, és ő is belement a kalandba. Aztán, ahogy az már lenni szokott a vakrandiknál, jöttek a kínos meglepetések, de ezúttal azért a sztori végkicsengése teljesen más, mint a múltkor. Ha önnek is eszébe jut egy hasonlóan vicces vagy kínos randi, kérjük, mesélje el! A történeteket a Randiblog email-címén várjuk folyamatosan.

Távolról sincs vége, olvasson még

Emberrablásnak néztek egy tinirománcot

2013. július 19., 17:18 Módosítva: 2013-07-19 17:21:46
0

A nyár a kalandok és a romantika évszaka, főleg, ha az ember 16 éves és Nagy-Britanniából leszabadul valami napfényes és egzotikus helyre. A Törökországban üdülő Faye Jones is úgy érezte, jó kaland lesz megszökni egy helyi rosszfiúval, de aggódó édesanyja természetesen azonnal a rendőrséghez fordult, majd pánikba is esett, miután kiderült, hogy a srác büntetett előéletű. A brit sajtó az eltűnés négy napja alatt gyakorlatilag megcsinálta Jonesból az angol Bándy Katát, de aztán amikor a lányt végül mindenki meglepetésére sértetlenül megtalálták, ő azt mondta, csak mérges volt az anyjára és egy kis kalandra meg romantikára vágyott. Hát megkapta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Karriert csináltak a férj szex- és pornófüggéséből

2013. július 18., 15:56 Módosítva: 2013-07-18 15:59:53
7

Rengeteg olyan párt mutattunk már ebben a blogban, akiknél hűtlenség vagy eltérő szexuális étvágy okozott rengeteg gondot – a legtöbb esetben a dolog válással végződik. Craig és Michelle Perra esete egyrészt azért különleges, mert az ő házasságuk túlélte a félrelépéseket, másrészt pedig azért, mert a férfinak nem csak becsúszott egy-két kaland, nem csak úgy eljárkálgatott néha prostituáltakhoz, hanem saját bevallása szerint évekig szex- és pornófüggő volt. A feleségnek mégis sikerült rendbe hozni a házasságot, és most már tanácsadóként dolgoznak mindketten, hasonló helyzetben lévő pároknak segítenek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Európában nálunk élnek a legjobban a szinglik

2013. július 17., 17:54 Módosítva: 2013-07-17 17:58:45
116

Általában a skandináv országokat szokás pozitív példaként kb. mindenre: északon ugyanis jólét van, igazságosság és nemek közötti egyenlőség. Így aztán meglepődtünk, amikor azt olvastuk, hogy a héten a Psychology Today arra figyelmeztette olvasóit, hogy bizonyos szempontból pl. Finnország egyáltalán nem az a földi paradicsom, aminek a skandináv országokat el szokás képzelni, hiszen a finneknél az egyedül élők egyre többen vannak, és köztük egyre többen vannak kitéve az elszegényedés veszélyének, többen, mint Európa más országaiban.

Na de vajon akkor melyik az az ország, amelyik még Finnországnál is úgymond jobban teljesít? Akkor döbbentünk meg a legjobban, amikor a választ megláttuk: Magyarország. Azt hittük, rosszul látunk, de az eredeti, 2012-es, de 2010-es adatokra alapozó francia kutatást is leellenőriztük, és tényleg mi szerepelünk az egyik összesítés élén, és másik két kategóriában is harmadik legjobbak vagyunk 18-ból.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szexuális zaklatást videóztak csajozás helyett

2013. július 16., 14:37 Módosítva: 2013-07-16 14:40:18
31

Általában a posztok tetejére szoktuk tenni a videókat ebben a blogban, hát ezúttal legalul van a videó, amit mellesleg kis híján a Helyszínelő rovatba tettünk. Kérjük, először olvassa végig a szöveget, aztán döntse el, hogy meg szeretné-e nézni a felvételt, ami annyira felkavaró, hogy miután a múlt héten felkerült Koreából a Facebookra, mostanra már az egész világot bejárta, de például ahol mi először találkoztunk vele (a Jezebelen), ott csak egy rövidített és vágott verzió van belőle. A videó alapján úgy érezheti az ember, hogy a nők egyenjogúságáért és egyáltalán emberszámba vételéért folytatott évszázados harcnak az ég világon semmi foganatja nem volt, ha a művelt nyugatról keletre érkező férfiak ilyet képesek megcsinálni csajozás címén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Könnyen megdugható, agyatlan ribancnak láthatnak

2013. július 15., 18:39 Módosítva: 2014-10-27 14:59:24
8

Nemrég olvastam egy sztorit az oldalon, aminek ez volt a címe: „Szeretetkurva lettem, aki szétteszi a lábát, hogy fontosnak érezze magát”. A cikkben szinte magamra ismertem. Úgy éreztem, le kell írnom a sztorim, hogy a hozzánk hasonló lányok ne essenek bele ugyanebbe a csapdába, ne higgyenek egy kósza mosolynak és ne várjanak semmit a filmekből ismert „baszspanoktól”. Legalábbis szexnél többet semmiképp!” – ma Stella leveléből idézünk, akinek nagy csalódást okozott egy férfi, de legalább tanult az esetből, még ha a következtetések igen keserűek is (az igazi neve természetesen nem Stella)! Ha ön is ilyen borúsan látja a helyzetet, vagy ha tud valami megoldást, esetleg elmesélné saját történetét, vagy egyébként reagálna arra, amit Stella írt, kérjük, a Randiblog szokásos email-címét másolja be a „címzett” mezőbe levélküldéskor!

Távolról sincs vége, olvasson még