Azt hazudja a szüleimnek, hogy kurválkodom

2012.04.28. 18:48 -

Ebben a posztban Noémi levelét adjuk közre. Ő a szakításkori szánalmas hazugságokkal-fenyegetésekkel kapcsolatos témához járult hozzá egy meglehetősen eredeti példával, amihez hasonló egyáltalán nem szerepelt eredeti összeállításunkban. Ráadásul már a történet bevezető eseményei is rendhagyóak, hiszen a szakításhoz vezető vita egy facebookos képcseréből pattant ki. Noémit természetesen igazából máshogy hívják, és az összes többi azonosításra alkalmas adatot is megváltoztattuk, ezért miközben falja majd az alábbi bekezdéseket, ne próbálja egyik ismerősét sem felfedezni a szereplők között, mert ez a sztori valaki mással esett meg. Viszont ha önnek is van egy története egy szánalmas szakításról, írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egyiptom: a halál után 6 óráig szabad a búcsúszex

2012.04.27. 19:31 -

Egyre több portál veszi át az Al Arabiya hírcsatorna azon borzasztó tudósítását, ami szerint Egyiptomban azt készülnek bevezetni, hogy egy férfinak legyen joga feleségével hálni a nő halála utáni hat órában. A gyomorforgató törvénycsomagban, amely ezen kívül a nők oktatáshoz és munkavállaláshoz való jogát is korlátozza, még egy házasságra vonatkozó intézkedés található: le akarják szállítani a házasságkötéshez szükséges életkort 14 évre. Persze csak a lányoknál.

Döbbenet - de van remény, hogy mese az egész

A halál utáni szex kérdése egyébként 2011. májusa környékén vált témává bizonyos muzulmán körökben, amikor egy marokkói vallási elöljáró arról beszélt, hogy a házasság a halál után is érvényben marad. Zamzami Abdul Bari szerint egyébként nemcsak a férfi jogosult feleségével hálni annak halála után, hanem a feleség is jogosult még egyszer búcsúzóul együtt lenni férje földi maradványaival - már ha az asszony gyomra és a hullamerevség ezt lehetővé teszi, tesszük hozzá mi.

Ön szerint igaz a hír?

Az újonnan megválasztott egyiptomi parlament fundamentalista intézkedés-tervezeteit természetesen rengetegen kritizálják, az országon belül is, azon kívül meg pláne. Sőt, sokan azt állítják, hogy a valóban abszurdnak tűnő búcsúközösülés-törvény igazából még tervezet formájában sem létezik, hanem csak az új parlament lejáratására találták ki az újságírók. Ha így van, remekül sikerült a trükk, mert a hírt rengeteg nemzetközi portál átvette, a Daily Maillel az élen.

Másfél méteres derékbőséggel nehéz csajozni

2012.04.26. 18:21 -

A brit Matthew Briggs tizenévesen, édesanyja halálát követően hízott el drasztikusan, amikor a legkövérebb volt, majdnem két mázsát (kb. 197 kilót) nyomott. Amint arról a túlsúlyos emberek gyakran beszámolnak, ő is mindent megtett annak érdekében, hogy ne kelljen a testével, külsejével szembenéznie. Briggs is azt nyilatkozta, 156 centis derékbőségével menekült mindig a fényképezőgépek elől, nyilván tükörbe is akkor nézett csak, ha nagyon muszáj volt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ő élvezi a két pasit, mi ketten jól megvagyunk egymással

2012.04.25. 14:08 -

Kaptunk még egy olyan olvasói levelet, ami egy két férfi, egy nő felállásban megvalósított kapcsolatot ír le. A korábbi ilyen helyzetekhez képest az itt a drasztikus különbség, hogy ezúttal a két férfi ismeri is egymást, sőt, tökéletesen tisztában vannak a helyzettel, így mentek bele az egészbe. A leírás szerzője az egyik férfi, aki D betűs álnevet választott magának és két sporttársának - ő így nevezi őket ugyanis. A levélfolyamnak azonban ezzel reményeink szerint nincs vége, ha van mit, írjon ön is a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Feleségek férjüket, nagymamák lányukat hívják legtöbbször

2012.04.24. 18:36 -

A Nature című folyóirat website-ja közli azt a tudományos cikket, amiben finn és brit tudósok működtek együtt a Budapesti Műszaki Egyetem fizikai intézetének két kutatójával, és amely 3 millió mobiltelefonfelhasználó adatai (a telefonálók neme és kora), azaz hárommilliárd hívás és félmilliárd SMS elemzésével készült. A végkövetkeztetés az lett, hogy a romantikus kapcsolatokat a nők vezérlik, és hogy ez a matriarchátus visszaállásának irányába mutat, de ne szaladjunk ennyire előre.

stockfresh 1563 young-women-in-cafe sizeM
Távolról sincs vége, olvasson még »

Busszal viszik a nőket az elnéptelenedő faluba

2012.04.23. 20:14 -

A hatezernél valamivel kevesebb lakosú Candeleda nevű kisváros Spanyolországban, Madridtól kb. 170 km-re nyugatra fekszik, és hasonló gonddal küzd, mint Kína: túl sok az egyedülálló férfi, és emiatt drasztikus népességcsökkenés várható. Sőt, a Daily Mail szerint a vidék újrafelvirágoztatásáért 1995. óta küzdő, Asocamu nevű szervezet szerint Candeleda lakossága hamarosan akár teljesen ki is halhat. Adataik szerint az 5000 legkisebb spanyol faluból százat veszélyeztet az azonnali elnéptelenedés veszélye.

109324242
Képünk illusztráció! Fotó: Jerome Sessini

A szervezet ezért több szellemsorsra ítélt falut próbál visszavezetni az életbe kollektív randik szervezésével. A legutóbbi ilyen Candeledában volt, ahova különbusszal vittek 68 fővárosi, egyedülálló hölgyet, hátha találnak magunknak férjjelöltet a vidéken, és ezáltal újra beindul a népszaporulat. Elsőre már csak azért is rendhagyónak tűnik az ötlet, mert szokatlan, hogy a nőket utaztatják a férfiakhoz, és nem fordítva. Candeledában nyilván akadnak egyedülálló nők is, azonban arról nincsenek hírek, hogy hozzájuk madridi férfiakat buszoztattak volna.


Nagyobb térképre váltás

A dolog mögött a megfontolás talán az, hogy egy nő esetében valószínűleg nagyobb az esély, hogy szerelméért otthagyja a várost, és vidékre költözik, míg ilyesmire egy (spanyol) férfi kevésbé hajlandó egy olyan nő kedvéért, aki ráadásul olyan helyen lakik, ahol kevés a munkalehetőség. Az egyik Candelában randizó madridi nő mindenesetre azt nyilatkozta, úgy hallotta, hogy az egyik ilyen kirándulásoknak már több esetben is házasság lett az eredménye, azaz az újranépesítési célzatú nőutaztatás ötlete ugyan furcsának tűnik, a gyakorlatban működőképes.

Az exemnek szexuális kiszolgáló voltam, a gyereknek varázsló

2012.04.22. 15:29 -

Ma egy olvasói levélből idézünk, a szerzőjét Konrádnak kereszteltük át. Konrád a szánalmas szakításokkal kapcsolatos posztra reagálva írta meg az alábbi történetet, igaz, ebben nem is szerepel olyan szánalmas hazugság, mint amilyenekről akkor írtunk. De ez azért nem baj, mert helyette van benne szexfüggő szerető, agresszív főnök és megkönnyebbült férj - Konrádnak a jelek szerint egy percig sem volt esélye unatkozni, amíg ezzel a nővel volt együtt. Ha ön is megírná nekünk legbizarrabb kapcsolatát, ne habozzon, a Randiblog címén mindig várjuk a jó sztorikat!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nyilvános beégések: négy bukott lánykérés

2012.04.21. 14:58 -

A verekedésbe fulladt esküvőkről már írtunk, de sokszor rögtön az első lépésnél elbukik a dolog. Az eljegyzést sokan tekintik életük legmeghatározóbb pillanatának, ezért logikus, hogy emlékezetessé akarják tenni. Amikor ez a vágy keveredik a rossz ízléssel és a túlzott önbizalommal, akkor jönnek össze a nyilvános lánykérések, amiket legrosszabb esetben nem csak a tévé, hanem az egész világ láthat élőben. Mint mindegyik lánykérésnél, itt is megvan az óriási pofára esés lehetősége, ezekből szemeztünk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

El sem bírtam képzelni, hogy a feleségembe hatoljak

2012.04.20. 12:34 -

Ismét olvasóink vallottak levelükben, ezúttal arra a cikkünkre reagálva, amiben azt taglaljuk, mik lehetnek az okai a szexuális vágy kihülésének egy párkapcsolatban. Három megdöbbentően őszinte levelet közlünk most: kettő közülük átélte, milyen érzés, ha nem kellünk a másiknak az ágyban, míg harmadik olvasónk elmeséli, miért jutott el arra a pontra, hogy már szinte undorodott házastársától. Ha önnek is van tapasztalata a témában, ossza meg velünk egy email formájában, írjon a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Excel-táblán vezette 12 potenciális barátnőjét

2012.04.19. 16:01 -

Az internetes társkeresésről az egyik leggyakrabban tárgyalt klisé, hogy az embert folyton őrültekkel hozza össze a sors. Elvileg a mai posztunk ezt az előítéletet erősíti meg, a témával feldolgozó amerikai lapok mindenesetre úgy állítják be a történet főszereplőjét, bizonyos Dave-et, hogy óhatatlanul valami Norman Bates-szerű figuraként képzeljük el szerencsétlent. Pedig Dave nem az anyja hulláját őrzi a hálószobában, miközben zuhanyozó nőket szurkál halálra, hanem csak annyi a bűne, hogy 12 nővel ismerkedett egyszerre, és csinált róluk egy Excel-táblát. Ami most felkerült az internetre.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Népszerűek a reggeli csúcsban csókolózók

2012.04.18. 16:59 -

Egy rendszeresen csókolózó párra lettek figyelmesek a London Bridge állomás utasai a brit fővárosban. Már önmagában az is feltűnő, ha a nyüzsgés közepette egy pár megáll, de ha még egy kiadósat csókolóznak is, akkor pláne. Akik minden nap arra mennek munkába, azoknak különösen szemet szúrt a képeken látható pár, hiszen ők a jelek szerint minden áldott reggel ugyanakkor egyszerre indulnak munkába, aztán mielőtt különválnának útjaik, még utoljára csókolóznak egyet búcsúzóul az esti viszontlátásig.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

33 év után először szólalt meg a felesége

2012.04.17. 17:21 -

A fenti videón látható Jan Christian 52 éves, és élete nagy részét némán élte le. Az Ohio államban élő nő 17 évesen egy autóbalesetben vesztette el a hangját, de az azóta eltelt 35 évben olyan életet élt, mint mindenki más. Lett egy férje, gyermekei, akik számára mindig is természetes volt, hogy az asszonynak nincs hangja, hiszen sosem hallhatták őt beszélni, csak suttogni tudott. Nem sokkal ezelőttig, amikor Christian egy műtétsorozat következtében visszanyerte a hangját.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A nőkben most, a férfiakban nyáron tombol a vágy

2012.04.16. 15:27 -

Bár az empirikus kutatások mást mutatnak, norvég kutatók kiderítették, hogy a férfiak és a nők máskor kívánják a szexet. A nők aktívabbak tavasszal, a férfiak pedig ősszel - jelentette a The Local norvég hírportál. A Tromsøi Egyetem kutatói arra az eredményre jutottak, hogy a nők szexuális vágyát a fény és a nap befolyásolja.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az orgazmushormon lehet az új Viagra

2012.04.15. 17:19 -

A férfiak minden bizonnyal boldogak lennének, ha a Viagra helyett egy olyan szert kaphatnának, mely nem csak a libidójukra van jó hatással, de a viselkedési problémákat is csökkenti. A nők meg annak, ha a pasijuk több spontán szeretet kifejezésre lenne képes, és nem kéne hatszázhuszonnyolcszor megkérdezni, hogy ugye szeretsz, nyuszikám?

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Hét szánalmas trükk, amikkel szakításkor próbálkoznak

2012.04.14. 15:38 -

Olvasóink segítségével összegyűjtöttük, milyen olcsó, átlátszó, vagy épp durva trükkökkel szoktak próbálkozni az elhagyott csajok, pasik. Az öngyilkossággal való fenyegetés elég népszerű, a terhesség behazudása régi és olcsó, de még mindig van, aki beveszi, családoknál pedig szinte alap a gyerekekkel való zsarolás. A nap kérdése egyébként: miért akar valaki olyannal lenni, aki már nem akar vele?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Lenyúlta a kliens pasiját a hűségellenőr

2012.04.13. 16:40 -

Nem újdonság, hogy dolgoznak hivatalos csábítók, akik féltékeny nők megbízásából tesztelik gyanúba került férfiak jellemét. A szolgáltatás a briteknél tűnik a legnépszerűbbnek, de most a Mirror egy olyan sztorit tálalt, ami jó eséllyel sok nő kedvét elveheti attól, hogy partnerére ráküldjön egy hűségellenőrt. Egy tesztalany ugyanis összejött az őt ellenőrző hivatásossal.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Mindkét szeretőm a családi körünkbe tartozik

2012.04.12. 11:17 -

A legtöbb olvasói levelet korábbi olvasói levelekre reagálva küldik a Randiblog olvasói, és a hétfői posztban közölt beszámoló sem kivétel, amiben Andi azt meséli el, hogy egyszerre két férfival van viszonya. Több olvasói reakció is jött erre a témára, ezek közül az alábbi levelet választottuk ki, mert itt a szeretők száma ugyan egyezik, de egyébként a háttér és a motiváció merőben más, mint amiről korábban szó volt. A levél íróját Idának neveztük át, mint ahogy a többi szereplő nevét és egyéb adatait is megváltoztattuk. A leveleket természetesen továbbra is várjuk a Randiblog címére, főként egy férfi levélírónak örülnénk most már - vagy lehet, hogy csak a nők szeretnek egyszerre két vasat tartani a tűzben?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rákosnak hazudta magát a luxuslakodalomért

2012.04.11. 18:43 -

Éppen a múlt héten adtunk hírt egy brit párról, ahol az édesapa halálos beteg, és a facebookos barátok dobtak össze neki pénzt, hogy megtarthassa a lakodalmat gyermeke anyjával. Amerikában is volt egy hasonló sztori, tudósít a Times Herald-Record, de ott azzal a végülis szerencsés fordulattal zárult az ügy, hogy kiderült, hogy a menyasszony csak tetteti a betegséget. A hazugsággal viszont annyi pénzt csalt ki rokonaitól-ismerőseitől, hogy most börtönben van.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Áldozata kérte meg a szurkáló nő kezét

2012.04.10. 21:28 -

Eddigi praxisunkban a legfurcsább lánykérési helyszínek között olyanok szerepeltek, mint hokimeccs, vasúti flashmob, tüntetés vagy híradó-felvétel. A sorba ma beillesztjük a büntetőbíróságot is, azzal, hogy a mai brit történetnek a különlegessége, hogy egy női elkövető kezét bűncselekményének áldozata kérte meg a törvényszék előtt. Sajnos videó nincs az esetről, de a szerelmes férfi fotóját meg lehet nézni a Telegraph oldalán.

Távolról sincs vége, olvasson még »

18+ Van két férfi, aki kielégíti a szükségleteimet

2012.04.09. 18:32 -

Az óvszer nélkül bevállalt szexszel kapcsolatos poszt révén írt nekünk egy húszas évei elején járó olvasónk, akit itt most Andi néven fogunk emlegetni. Andi annyira érdekesen és üdítő nyíltsággal írt a kérdésről, hogy feltettünk neki még néhány kérdést, és válaszából egy nem mindennapi sztori kerekedett ki arról, hogy hogyan lehet, hogy neki egyszerre két pasija van. A levelezés kivonata alább olvasható, de természetesen a szereplők azonosítására alkalmas adatokat ezúttal is megváltoztattuk benne. Ha ön valamelyik személyben magára vagy ismerősére ismer, biztos lehet benne, hogy teljesen másvalakiről van szó. Ha pedig önnel is előfordult, hogy egyszerre két férfival/nővel kavart, és van kedve megírni a részleteket, szeretettel várjuk levelét a Randiblog email-címén. Vigyázat, az alábbi szöveg rendesen nevén nevezi a dolgokat - ha nem tűri a trágárságot, ne olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A retrószexuális húsvéti romantika legviccesebb fotói

2012.04.08. 10:19 -

Mai posztunkban egy képösszeállítással kívánunk boldog húsvétot romantikakedvelő olvasóinknak. Ezeken a szexi, de erotikusnak azért nem nevezhető fotókon női hollywoodi legendák láthatók, vagy konkrétan húsvéti, vagy csak úgy általában tavaszias - és ennek jegyében halványsárga - díszletben. Az összeállítás érdekessége, hogy az 1925-től 1975-ig terjedő öt évtizedet foglalja össze, ennek megfelelően rengeteg olyan sztár van benne, akikre a mai közönség már nem emlékszik. De azért nem lesz az összes arc (és test) ismeretlen, az időrendbe állított fotósorozat vége felé ott van például Goldie Hawn és Jane Fonda is. Kellemes ünnepet és kattintgatást kívánunk!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tessék, két adag iKölni ingyen

2012.04.08. 09:07 -

Kaptunk bizonyos Asbóth Bernáttól egy mini sajtóközleményt. Asbóth Bernátról nem tudunk semmit, csak azt, amit megírt, és azt írta, hogy készített iPhone-ra egy húsvéti locsoló alkalmazást. „Annyi a lényege, hogy van benne egy rakás locsolóvers, illetve többféle virtuális kölni, amiket megérintve kölni spray hangot ad a készülék. Nagyon élethű” - mondja ő. Az iKölni nevű alkalmazás egy dollárba kerül, az app store-ban, illetve ide kattintva lehet beszerezni.

Az ajánlóhoz kaptunk két promokódot is, hogy a szerkesztőségben is kipróbálhassuk a telefonos locsolást, de húsvét alkalmából nagyvonalú üzemmódba váltottunk, és úgy döntöttünk, hogy nem mi töltjük le a két adag iKölnit, hanem átadjuk a lehetőséget olvasóinknak. A két kód a következő: LJ774HPT3MER és LX3NYH6FKHWW. A képen látható, hogy a telefonon az app store-ban hol lehet beváltani a kódokat. Az ingyenes iKölni tehát azé, aki először olvassa ezt a posztot, és úgy dönt, hogy beváltja a kódot. Kérjük persze az elsőnek érkező szemfüles olvasót, legyen ő is nagyvonalú, és ne váltsa be rögtön mind a kettő kódot, maradjon húsvéti meglepetés valaki másnak is!

Akik a péniszvillantások között lettek szerelmesek

2012.04.07. 17:08 -

Népszerűségének csúcsán teszteltük bő két évvel ezelőtt a Chatroulette nevű véletlenszerű videós csetoldalt, és akkor azt a következtetést vontuk le, hogy annyi férfi vetkőzik rajta, hogy attól még szórakoztató ugyan lehet, de ismerkedni nem lehet rajta. Mint kiderült, ami nekünk nem sikerült, az a mai poszt képein látható párnak igen. Alex és Siobhan Rodgers azt állítják, hogy ők az első házaspár, akik a Chatroulette-en jöttek össze.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bugyiban, rózsákkal fogadta a rendőrt

2012.04.06. 16:06 -

Egy 40 éves amerikai nő mindig is szeretett volna egy randit egy rendőrrel, egy ittas délutánon végül rászánta magát, és nekilátott a dolog megszervezésének. A vonzó rendőrt sikerült ugyan lakásra csábítania, de a terv további része csődöt mondott, az asszonynak nem jött össze a rendőrös randi, a romantikamentes letartóztatásnak meg nem örült.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 gyönyörű menyasszonyi ruha, ami nem is az

2012.04.05. 15:16 -

Állítólag a nőknek nagy álma, hogy egyszer felvehessenek egy hosszú, fehér, uszályos ruhát, és abban vonulhassanak, miközben mindenki őket csodálja - ennek a brit nőnek mindenképpen ez. Mai képösszeállításunkban mutatunk 10 olyan híres nőt, akik ezt az álmot úgy valósították meg, hogy közben férjhez se mentek.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés