horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Hőlégballonon kérte meg a kezét, majd villanyoszlopnak csapódtak

2012. június 12., 16:42

Egy lánykérés nem csak azért végződhet rosszul, mert a lány nemet mond. Indianában egy különlegesnek szánt lánykérés váratlan fordulatot vett, amikor a hőlégballonnal felszálló leendő pár léggömbje elektromos vezetéknek ütközött, és a ballon pilótája áramütést szenvedett, amitől elvesztette az eszméletét - írta a CNN.

"Amikor a léggömb kosara földet ért, a menyasszony igent mondott" - mesélte Chuck Adams őrnagy. Mivel azonban nem akart a magas fűben leszállni, Dallas Beall, az egyébként ékszerészbolttal is rendelkező tulaj (aki egyben a pilótája is volt a ballonnak) felkapta a léggömböt, hogy alkalmasabb helyen tegye földre, ekkor ütközött az elektromos vezetékkel.

Az áramütéstől Beall elájult és a menyasszonyra zuhant, akit így szintén áramütés ért. A vőlegény elsősegélyben részesítette a pilótát, és ezzel megmentette az életét. "Már magánál volt, amikor a helyszínre érkeztünk" - mondta róla Adams rendőrtiszt. A pilótát és a menyasszonyt könnyebb égési sérülésekkel a helyi kórházba szállították, nyilatkozta Adams, aki úgy gondolja, nem túl súlyosak a sérüléseik.

115 év után ért véget a szerelem

2012. június 11., 16:48

Bibi és Poldi, a két galápagosi óriásteknős kiegyensúlyozott házassága úgy tűnik 115 év után véget ért. A fizikai bántalmazással is járó szakítás során Bibi megharapta párját, és még egy darabot ki is csípett a páncéljából. Az állatkert szakértőt kért fel, hogy megoldja a kényes helyzetet. Helga Happ, az állatkert igazgatónője közleményben tudatta a terveiket a pár újbóli összeboronálásának céljából. "Beszéltünk a személyzettel, és megpróbáljuk szétválasztani őket, ugyanakkor bízunk abban, hogy újra megtalálják a harmóniát.

1BCB99ADF317BA987CD35E289C9183
Fotó: Youtube.com

A két hüllő 36 éve a Klagenfurti Állatkertben él, ahová Baselből költöztek. Eddig nagyon ritkán váltak szét, ám most szétválasztották az idős házaspárt, hátha eredményes lesz a terápia. A két galápagosi teknősnek van még néhány éve a békülésre, mert akár 200 éves korukig is élnek.

Szülőktől nyúlják a kotont a tizenévesek

2012. június 10., 17:51

„Vicces, hogy mindenki azon pörög és panaszkodik, hogy a mai fiatalok zöme nem védekezik rendesen a terhesség és a nemi betegségek ellen, de arra senki nem gondol, hogy ez nem azért van, mert felvilágosulatlanok, hanem, mert egész egyszerűen drága az óvszer. Ezt egy középiskolás nem tudja megfizetni” – dobta fel a témát valamelyik nap egyik gimnazista unokatesóm, úgyhogy gyorsan elő is szedtem a környezetemben élő többi középiskolást is ezzel kapcsolatban, vagyis, ők hogyan oldják meg a kotonos védekezést, és milyen időközönként jutnak óvszerhez, ha jutnak.

Felesben oldják meg

72676368
Fotó: Chung Sung-Jun

„Mi felesben szoktuk megvenni a barátnőmmel, és pont amiatt, mert nagyon drága a cucc” – mesélte Kornél, aki idén érettségizett. „Azt ugye nem várhatom el a szüleimtől, hogy ők vegyék meg nekem (nem is tennék), és zsebpénzzel sem vagyok annyira megszaladva. Szóval Diával megbeszéltük, hogy nem kockáztatunk, de mivel a védekezés mindkét fél érdeke, így az a fair, ha ő is beszáll a költségekbe. Van olyan haverom, aki a csaja fogamzásgátló tablettájának a költségébe szállt be. Szerintem ezek teljesen normális dolgok. Olyan sokat egyébként nem vagyunk együtt, heti egy-két alkalomról van szó, de akkor több menetet is lenyomunk.”

Bátyjától kunyerál

Bence tizenhat éves, gimnáziumba jár, és két éve vannak együtt barátnőjével: „Hát, szinte lehetetlen megoldani, hogy minden egyes szexnél gumi is legyen, úgyhogy nálunk ez elég rizikós. Persze, nem a nemi betegségek, hanem a terhesség miatt. Kata már gondolt arra is, hogy inkább gyógyszert szed, mert olcsóbban jövünk ki, mint a gumival, de erről lebeszéltem, szerintem fiatal még ahhoz. Általában a zsebpénzemből szoktam megvenni az óvszert, de mázlista vagyok abból a szempontból, hogy van egy bátyám, akitől tudok kunyerálni.”

Fatertól nyúl

„Mi sem használunk rendszeresen gumit, de nem is rendszeres a szexuális életünk, örülünk, ha havi négy alkalommal együtt tudnunk lenni” – mesélte Tamás, aki szintén tizenhat éves, barátnője pedig egy évvel idősebb. „A csajomnál, és nálam is szokott lenni időnként gumi, de talán csak egy alkalommal fordult elő, hogy venni kellett, amúgy fateromtól nyúlom le, és Edina is az apja éjjeli szekrényéből csórja. Az osztályunkban ezt csinálja amúgy mindenki. Ha olcsóbb lenne, biztosan vennénk, de drága, így meg kell oldani másképp.”

72693547
Fotó: Chip Somodevilla

Egyre többen szexelnek védekezés nélkül

Nemzetközi tanulmány szerint egyébként egyre több a védekezés nélküli szex a szexuális életet élő fiatalok körében: a Világnépesség Német Alapítvány (DSW) 2010-es tanulmánya szerint 5200 megkérdezett fiatalnak 45 százaléka ismerte el, hogy létesített már aktust védekezés nélkül. Korábban ez az arány még csak 36 százalék volt. Magyarországon a fiatalkorúak számára már többször is felvetődött igényként a támogatási rendszer kialakítása, lévén, még nem rendelkeznek saját, önálló jövedelemmel, ám az egészségügyért felelős államtitkárság szerint a felvetett probléma elsősorban nem gyógyszertámogatási kérdés.

Tabu vagy nem tabu a barát exe?

2012. június 9., 13:34

Örök dilemma egy baráti kapcsolatban, ha az egyik szakít a nőjével/pasijával, mennyire etikus akkor a másiknak rámászni az exre, akár egyéjszakás, akár komolyabb dologról van szó. Olvasóinkat kérdeztük, van-e esetleg valamilyen íratlan szabály erre, kerültek-e már hasonló helyzetbe, és hogyan élték meg a baráttal való lyuksógorságot/dugihugiságot.

"Szerintem van ilyen íratlan szabály, hogy haver exével nem jövünk össze, és ezen mindig kiakadnak a pasik. De a nők is" – vélekedett a 30 éves Edit. "Én egyszer sokáig jártam a faszkalap exem haverjával, de ők nem vesztek össze, sőt, együtt is bandáztunk, de persze miután szakítottunk, megpróbált a faszkalap megint összeszedni. Nem jöttem össze vele, de ha összejöttem volna, akkor a rendes exem, akivel évekig jártunk, kilett volna. És mondjuk meg is értem, szerintem titokban végig rettegett, hogy megcsalom a faszkalappal."

stockfresh 980700 conceptual-photo-of-a-marital-infidelity sizeM

A 27 éves Bálint szerint baráti társaságban ez a dolog igazából akkor működik, ha nem volt belőle járás, vagy már vége van a kapcsolatnak: "(...) és végre hiteles személlyel lehet kibeszélni, hogy milyen idegesítő formája van a csaj mellének, vagy milyen fura hangokat ad ki. Hát nem tudom, ha valami óriási szerelem volt, ami után a span kurvára kiborult és hónapokig csak haldoklott, szomorkodott vagy verseket írt, akkor nyilván van valami íratlan szabály, de átlag rövid kapcsolatok után mindenki leszarja. Ha meg olyan nőről van szó, aki amúgy is bent van a közösben, akkor teljesen mindegy."

"Ebből volt balhém egyszer" – mesélte a 35 éves Ákos. "Na de elég friss ex volt, plusz exmenyasszony, plusz a csaj hagyta ott a csávót, én meg a srác orra előtt szedtem fel. Szóval nem az volt a para, hogy az exnőjét dugom, hanem az, hogy elég otrombán belegyalogoltam egy barátom lelkébe ezzel." Olvasónk hozzátette, amelyik csávó azon akad ki, hogy az exnőjét valamelyik haverja kúrja, az egyszerűen csak hülye. "Vagy még odavan a csajért, de az az ő baja. Minősített eset, aki azóta még be is csajozott: az tényleg nem tudom, mit képzel."

A 37 éves Géza ezzel kapcsolatban szürreális sztorival állt elő: "Úgy indult, hogy elmentünk szórakozni. A csaj ott mesélte el, hogy szakítottak a haverommal, de tegyük már féltékennyé Lacit, csináljunk úgy, mintha összejöttünk volna. És úgy csináltunk. Aztán mondtam, húzza már ki a nyelvét a fülemből, meg hogy kevésbé színleljünk jól a dolgot, mert ebből nem csak úgytevés lesz. És hát nem csak úgytevés lett. Haver viszont féltékeny lett, szóval sikerült a terv. Később Laci bepálinkázva üvöltözött a ház előtt, ezért beengedtük. Bezártuk a szobát, és miközben mi bent dugtunk Kingával, ő megpróbálta felmetszeni a csuklóját a fürdőszobában a kétpengés biztonsági borotvával. Reggel kenegetni kellett neki, mert nagyon kipirosodott a dörzsöléstől. Jó, hát gyakran nem csinálom ezt,  de azt gondolom, a szakítás az szakítás. Pláne, ha a srác volt a kezdeményező, mit parázzak?"

"Nálunk, csajoknál alap, hogy nem jövünk össze a barátnő exével, vagy ha igen, akkor jó hosszú időnek el kell telnie ahhoz, hogy ez megtörténjen" – magyarázta a 33 éves Veronika. "És nem is igazából a másik miatt, hanem, mert én például nem is tudnám elképzelni, hogy olyan pasival szexeljek, akivel előtte a barátnőm járt. Valahogy taszít ez az egész dolog, eleve nem is tudom férfiszámba venni a barátnőm exeit.

Ön számára tabu barátja/barátnője exe?

Évekkel korábban volt a baráti társaságban egy csaj, aki az exeimre specializálódott, tényleg az volt, hogy akivel szakítottam, azt rögtön felszedte és utána még el is dicsekedett vele – őt inkább szánalmasnak találtam, de nem haragudtam rá. Szintén a baráti társaságunkban volt két srác, akik viszont nagyon összekaptak egy ilyen eset miatt. Gábor három hónapig járt egy nővel, majd kidobta. Kristóf egy hétre rá meg is döntötte Andit, mire Gábor teljesen kiakadt, hogy tehette meg vele ezt a legjobb haverja. Pedig ő hagyta ott a csajt, nem is nagyon értettük a dolgot."

A prostik is árnyalják a megcsalásról szóló felméréseket

2012. június 8., 20:22

Alaposan utánajárt a világ tudóstársadalma, vajon melyik nem a csalfább, és közhelyes eredményekre jutottak. A BBC cikke először egy 2006-os amerikai felmérést idéz, ami szerint kétszer annyi férfi csalja meg a nejét, mint amennyi nő a férjét. A briteknél hasonló arány jött ki egy 2000-es kutatás során: a férfiak 15%-a és a nők 9%-a vallotta be, hogy volt házasságon kívüli szexuális kapcsolata.

Ez így megfelelne a férfiakkal szembeni előítéleteknek, de a brit felmérést készítő Catherine Mercer figyelmeztet: ezek a felmérések kizárólag a beismert tetteken alapulnak, márpedig a nők jelentős hányada még egy ilyen anonim kutatásban is inkább eltitkolja viszonyát, míg a férfiak éppen szeretik felnagyítani hódításaikat. Mercer szerint az is bonyolítja a szituációt, hogy az idősebb férfiak gyakran kezdenek ki fiatalabb nőkkel, ilyenkor márpedig a gyakran házas férfi fog valakit megcsalni, nem a gyakran még független fiatalabb nő.

tk3s 199f-pwi-151866

És akkor még nem beszéltünk a prostitúcióról, ami szintén erősen egyirányú folyamat: nagyrészt a férfi fizet érte és a nő kínálja. A kérdések hülye feltevése következtében az emlegetett brit tanulmány abban sem tiszta, hogy megcsalásnak veszi azt is, ha például egy pár egy szakítás után később újra összejön. Ilyenkor ugyanis a két kapcsolat között befigyelhet a két félnek egy-egy szex mással is.

Tom Smith, az amerikai felmérést készítő szociológus elmondta, mik a fő megcsalási faktorok: ha valaki kevéssé vallásos, illetve ha valaki sokat van távol a partnerétől (pl. üzleti utak miatt). A fiatalok között is több a hűtlenség. A nagy vesztes azonban még így is az, aki elárulja valamelyik félnek, hogy a partnere megcsalja.

Élőben közvetítette a modell, hogy fel akarja szedni egy házas színész

2012. június 7., 18:27

Melissa Stetten, egy nem túl ismert modell és Brian Presley, egy nem túl ismert színész együtt utaztak repülővel. Ez nem túl érdekes. Presley megpróbálta felszedni a modellt. Ez már kicsit érdekesebb. Presleynek felesége van, ráadásul erősen hívő keresztény. Így már kezd egészen érdekes lenni. Stetten az egész akciót Twitteren közvetítette. Lent közöljük Stettner üzeneteit a fordításokkal együtt. Nagyon szórakoztató.

Távolról sincs vége, olvasson még

Eljegyezték a hájrekorder nőt

2012. június 6., 20:28

Susanne Eman, akivel már foglalkoztunk itt a randiblogban elhatározta, hogy ő lesz a világ legkövérebb nője, és a mágikus  730 kilót szerette volna elérni. Céljától sajnos egyre messzebb kerül, mert a mostani rekorder közel ötszáz kilóval tartja a csúcsot , Eman pedig folyamatosan fogy.

Az viszont talán kijelenthető, hogy ő jelenleg a legkövérebb menyasszony. Jelenleg 235 kiló, úgy látszik, nála a szerelem nem hízást, hanem fogyást okozott, pedig direkt egy szakáccsal jött össze, aki szent feladatának tekinti, hogy tömje a nőt. Mindenesetre ez egyelőre nem sikerül neki, viszont a napokban jött az újabb hír, hogy Eman és vőlegénye, Parker Clack összeházasodnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megverte pasiját, mert az nem akarta elvenni, hogy zöldkártyát kaphasson

2012. június 5., 18:21

A neve alapján egyértelműen magyar felmenőkkel büszkélkedhető, egyébként Floridában élő Nikoletta Karoly nem lacafacázott: egyszerűen nekiesett a férfinak, amikor az megtagadta a nő kérését. A rendőrségnek később azt vallotta: kicsit eldurvultak szex közben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tíz ok, amiért a nő nem válaszol a társkeresős levélre

2012. június 4., 18:10

Hogy ne csak a nőket ekézzük, mennyire menthetetlenül hülyék tudnak lenni, ha párkapcsolatról van szó, összegyűjtöttük, a pasik hogyan tudják elszúrni már a kezdetekkor. Íme tíz ok, ami miatt egy csaj szóba sem áll egy internetes társkeresővel, aki nem is érti, mi a probléma.

Fotó, információ hiánya

A társkereső oldalak hemzsegnek a mindenféle információtól mentes adatlaptól, ami egyébként egyből azt sugallja, hogy a tulajdonosának van némi takargatni valója (ronda, mint a bűn, házas, stb.). Az inkognitó akár még érthető is lehetne (haverok, munkatársak előtt ciki), de az már végképp kiábrándító, ha a pasi mindezek után mindössze "Szia, ismerkedünk?" levéllel bombázza meg a nőt. Nem, ilyennel nem ismerkedünk.

tk3s h 103453761
Fotó: Bildagentur-Online/tetra

Minősíthetetlen fotók

Az hagyján, hogy sehol máshol nem találni annyi félreexponált és rossz minőségű fotót, mint a társkereső oldalakon, de annyi megdöbbentőt sem. Legáltalánosabb és legszánalmasabb még mindig a félmeztelenül, izmokat megfeszítve, tükör előtt pózolva, mobillal fotózós, de ugyanilyen hatást vált ki a nőkből a szomszéd milliós kocsijára való támaszkodás megörökítése és a bulis fotók. Bónusz: excsaj levágása a kép bal oldaláról, akinek azért menthetetlenül a pasi csípőjén maradnak az ujjai a fotón.

Taszító külső, igénytelen megjelenés

Aki azt állítja, hogy a kinézet nem fontos, az hazudik. És amíg van választási lehetősége, egy nő válogatni is fog. A legtöbb esetben egyébként a ronda pasik arcára kiül a 70-es IQ is, és csak minimális százalékuk tudja a külsejét humoros, ironikus adatlappal/levéllel kompenzálni - ami egyébként még figyelemfelkeltő is lehet a nő számára, hiszen a társkeresős szépfiúk zöme szürke és dögunalmas.

Rinya az adatlapon

A nők halála a hisztis pasi. Ha pedig a pasi egyből (már az adatlapján!) rinyálással kezd, ne számítson semmi jóra. Senkit nem érdekel, hogy ő már mennyit csalódott a társkeresős csajokban, mert válaszra sem méltatják, vagy ha igen, akkor egy idő után lelécelnek (mert a nőknek csak a pénz számít, mind komolytalan vagy kurva), és senki nem fogja ennek az ellenkezőjét bebizonyítani, még akkor sem, ha ezek után egy virtuális sóhaj kíséretében jön a hülye dumával, hogy: "Hol vagytok, normális csajok?" A normális csajok az ilyen pasikat messziről kerülik ugyanis.

Helyesírási hibák

Kedvencünk az a típus, aki kifejezetten inteligens lányokat keres komoj kapcsolat céljából.

Sablonlevél, sablonszöveg

Nemcsak érdektelen, de ciki is. Legtöbbről lerí, hogy copy-paste-bajnok a szerzője, aki mindössze annyira erőlteti meg magát a csajok figyelmének felkeltése érdekében, hogy mindenkinek ugyanazt a levelet küldi el. Tipikus: "Szia, Tamás vagyok. Nagyon tetszel nekem! Szeretnélek megismerni. Igényes, sportos pasi vagyok, szeretek kirándulni, utazgatni, új, érdekes dolgokat megismerni", blablabla, hosszú, hosszú sorokon át. Alap, ha egy nő felkelti a férfi érdeklődését, hogy az legalább a csaj adatlapjához mérten alakítsa az első üzenetet.

Kurva a csaj

Itt persze ne arra az örökbecsűre gondoljunk, hogy mert minden nő kurva, hanem, mert tényleg kurva. A hivatásos prostik ugyanis már a társkereső portálokat is megtámadták - a gyakorlott kurvázók/társkeresőzők egyből kiszűrik ezeket az adatlapokat, az örömlányok pedig szóba sem állnak olyanokkal, akik nem direkt az árajánlat kérésével kezdik, hanem ismerkedni akarnak. (Főleg, mert inteligensnek tűnik a nő.)

stockfresh 826179 young-couple-in-bed sizeM

Elsiklás az adatlap felett

Ez leginkább akkor fájó pont a nőnél, ha tényleg odatette magát rendesen az ügy érdekében, és pontosan megfogalmazta az elvárásait. Például egy házas, kalandra vagy hosszú távú szexre vágyó férfi ne is várjon válaszlevelet olyan nő esetében, aki komoly kapcsolat céljából regisztrált a társkeresőre. Ha pedig olvasta az adatlapot, de még így is próbálkozik, az már végképp a szánalom netovábbja.

Mert nem, és kész

Egyszerűen csak nem akar a pasitól semmit (pl. a fenti okok miatt), ennyi az egész, és ezt a döntését nem is akarja túlbonyolítani/megmagyarázni. Úgysem lesz belőle semmi, ez tök világos: a csaj számára abból, mert nem érez késztetést a válaszra, a pasi számára meg abból, hogy a nő nem válaszol. Sok kezdő egyébként elköveti azt a hibát, hogy visszaír: "Bocs, nem vagy az esetem, ne haragudj", viszont ez legtöbbször egyenes út a következő levélhez, hogy de miért nem, és végeláthatatlan kérdések, kötekedések, anyázások következhetnek. Így is, úgy is bántódás a vége, jó ezt rövidre zárni.

Jó ideje nem lépett be a társkeresőre

A legegyszerűbb ok egyébként, hogy a nő már megtalálta azt, amit/akit keresett, és már régóta nem is aktív. A legtöbb társkeresőnél egyébként már vissza lehet nézni, mikor lépett be legutóbb a felhasználó. Érdemes ezt csekkolni, és csak ezek után levonni a következtetést: nem kellünk, mert minden nő kurva, mindegyik csak a szépfiúkra és a pénzre hajt.

A takarólopás réme a horkolásnál is fenyegetőbb

2012. június 3., 14:12

A Premier Inn nevű szállodalánc csináltatott 2000 fő megkérdezésével egy felmérést arról, hogy mi okozza a legtöbb problémát azoknak a pároknak, akik (még) egy hálószobában alszanak. Az derült ki, hogy az éjszakai összeférhetetlenség viszonylag sokakat kínoz, és a válaszadók közül a legtöbben arra panaszkodtak, hogy ha közös takaróval alszanak, a párjuk magára rántja az egész paplant.

De ez csak egy ok a sok közül, ami éjszaka olyan idegesítő lehet, hogy minden tizedik brit fejében megfordult már, hogy szakítani kéne, mert nem bírják egymás mellett kialudni magukat. Egy átlagos brit pár állítólag évente 167-szer vitatkozik valami alvással kapcsolatos dolgon.

Távolról sincs vége, olvasson még

A Facebook igazgatónője szerint jó sírni a melóhelyen

2012. június 2., 14:45

Sheryl Sandberg a Facebook egyik igazgatója, a rangsorban közvetlenül a Mark Zuckerberg után következő szinten áll, tehát manapság az egyik legsikeresebb üzletasszonynak számít. Annyira sikeresnek méghozzá, hogy a Harvard Business Schoolba is meghívták, hogy tartson előadást arról, hogyan kell egy céget vezetni. A TheGrindStone.com szerint ebben a beszédben kitért arra is, hogy nem kell a munkahelyen másik arcunkat mutatni, hanem például a nők nyugodtan sírjanak a munkahelyükön. Ha már a héten előkerült a munkahelyi poénkodás témája, gondoltunk, körbejárjuk egy kicsit a munkahelyi sírás témáját is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tönkrement a kapcsolata? Exvisszaszerzés 5 lépésben

2012. június 1., 17:20

Az alábbi listát egy amerikai pszichológus, Susan Heitler, Ph. D. tette fel a Psychology Today website-jára, és sokkoló újdonságok nincsenek rajta, viszont nagyon jól leírja azt az utat, hogyan lehet egy rohamosan romló kapcsolat széthullását megállítani, visszafordítani. A tanácsok azoknak szólnak, akiket elhagytak vagy kirúgtak otthonról, és persze nem azért, mert a másik talált magának egy új szerelmet, hanem azért, mert a melegebb éghajlatra küldött illető többé-kevésbé maga tette tönkre a kapcsolatot: oda nem figyeléssel, félrelépéssel, elhidegüléssel, nemtörődömséggel, uralkodási vággyal, káros szenvedéllyel, akármivel. Ha egy ilyen szakítás után van visszaút, akkor az nagyjából a következőképpen néz ki.

Távolról sincs vége, olvasson még

64 éve házasok, minden nap összeöltöznek

2012. május 31., 14:10

Ma a fenti kedves-romantikus-vicces videóval szeretnénk az ön szívét is megmelengetni egy kicsit. Joey és Mel Schwanke az USA-ban, Nebraskában élnek, 64 éve házasok, és már ők sem emlékeznek, hogy mikor, de valamikor évtizedekkel ezelőtt rászoktak arra, hogy minden áldott nap összeöltöznek. Ehhez az idők során 146 pár öltözéket készíttettek maguknak, például ugyanabból a mintás anyagból, hogy összetartozásuk már ránézésre szembeötlő legyen.

Önnel előfordul, hogy összeöltözik a szerelmével?

A Huffington Postnak azt nyilatkozták, hogy a hasonló ruhák még jobban megszépítették a házasságukat, amivel egyébként sem volt soha különösebb baj, pedig Schwankéék a nap 24 órájában együtt vannak évtizedek óta, ugyanis egy virágüzletet vezetnek kettesben. Emiatt van, hogy általában virágmintás anyagból készíttetik el összepasszoló ruháikat, a legtöbbször Mr. Schwanke nyakkendője rímel Mrs. Schwanke ruhájára. Celebpárok is szoktak néha összeöltözni, de szerintünk egyikük sem csinálja olyan jól, mint Schwankéék!

A nők viccein nem röhögnek a kollégák

2012. május 30., 17:06

Ennek a posztnak a szerzője bármilyen alkalmat megragad, hogy rámutathasson arra a tényre, hogy bár van sok kivétel, ezek mind azt a szabályt erősítik, hogy egy nő, főleg egy szép nő nem lehet vicces. A vígjátékokban persze hemzsegnek a jó nők, a Goldie Hawn-típusok, de a közönség általában nem velük, hanem rajtuk nevet, a buta szőke nőn. A legsikeresebb standupos humoristanők vagy rondák, vagy nem is nők. Ezért volt forradalmi például Gabrielle Solis figurája a Született feleségekben, mert egyszerre volt döbbenetesen jó nő, és közben mindig ő mondta a sorozat legjobb poénjait is. És igen, brit tudósok bizonyították be most, hogy nemcsak a filmekből hiányoznak a vicces nők, hanem a munkahelyekről is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyszer már átverték, megint afrikai menyasszonyra izgul

2012. május 29., 17:15

Van egy amerikai mondás, amit magyarul úgy lehet például visszaadni, hogy „ha átversz, szégyelld magad - ha még egyszer átversz, azt már szégyelljem én”. Ezt a mondást még George W. Bush sem tudta elsajátítani, és a jelek szerint a mai poszt főszereplője, Tim Reeves sem. Fotóösszeállításunk az 58 éves brit férfi szerelmi életét dokumentálja: a jobb sorsra érdemes kőműves egymás után szerzi magának a menyasszonyokat Afrikából az interneten keresztül. Az első már jól átvágta, most a másodikkal próbálkozik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Valóságshow lesz a Válószállóból

2012. május 28., 19:14

A Divorce Hotel, aminek mi a Válószálló magyar nevet adjuk ebben a posztban, egy holland vállalkozás. Eddig mindössze 17 pár ügyfelük volt, de már a New York Times is foglalkozik a szolgáltatással, tekintve, hogy a Válószállót Amerikában is meg akarják nyitni a problémamentes és kevéssé költséges válásra vágyók számára.

tk3s f1online147530
Illusztráció

A koncepció elég egyszerű: pénteken bemegy egy válni akaró házaspár, vasárnap pedig kész válási papírokkal a kezükben jönnek ki, amit már csak át kell adni egy bírónak, hogy jóváhagyja a felek egyezségét. A világon Las Vegasban lehet a leggyorsabban és a legolcsóbban összeházasodni - a Válószálló azt ígéri, hogy náluk pedig elválni lehet a leggyorsabban és a legolcsóbban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Pasizási sláger: itt a számom, esetleg hívj fel!

2012. május 27., 17:24

A fenti videoklipet a Kockahas blognak tartogattuk, de végül a Randiblog mai posztját kezdjük vele. Az előadó egy kanadai csajszi, Carly Rae Jepsen, a szám címe pedig Call Me Maybe. A dal van annyira fülbemászó, hogy a világ meghatározó slágerlistáinak az élét máris megjárta, a refrén szövege pedig gyakorlatilag szállóigévé vált. Ez a pár sor pedig egy elég direkt pasizási technikát ajánl, a dalban vázolt szituáció szerint ugyanis ha egy lánynak hirtelen megtetszik egy srác, akkor oda kell mennie hozzá, és nyers fordításban a nagyjából következőket kell mondania: „Szia, tudom, hogy csak most találkoztunk, és az ez egész őrültség, de itt a számom, esetleg hívj fel”.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 dolog, ami a szerelem után is összetart

2012. május 26., 18:18

Ha valaki elkötelezi magát valaki más mellett, akkor a mai világban elvileg azért teszi ezt, mert szerelmes a másikba. De amint azt Zorán is megmondta, a szerelemnek múlnia kell, a kapcsolatoknak viszont igen nagy százaléka nem omlik össze (azonnal) attól, hogy kihullik alóla az az érzelem, amire elvileg a felek az egészet alapították. Jó vagy rossz dolog a szerelem elmúltával is együtt maradni? - ezt nem szeretnénk megmondani, mi csak 5 olyan dolgot sorolunk fel alább, ami miatt párok együtt szoktak maradni akkor is, amikor már nem működik minden/semmi úgy, mint az elején.

Távolról sincs vége, olvasson még

Válóok: 550 db macska

2012. május 25., 13:58

Arról a nőről, aki annyira szerette a macskákat, hogy már csak a gondolatuktól is sírva fakadt, kiderült, hogy csak tettette, de a mai sztorink főszereplőnője az Times of Israel tudósítása szerint egyáltalán nem viccel.

tk3s 30111201

Férjével közös otthonukba egymás után fogadta be a macskákat, annak ellenére, hogy házastársa nem is különösebb macska-imádó. A férfi az 550. állatnál dobta el a hűséggömböt adta be a válókeresetet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megcsaláskor veszélyesebb a szex a szívre

2012. május 24., 14:51

Arra már rég rájöttek a tudósok, hogy egy összetört szív tényleg fáj, de most kiderült, hogy nemcsak a csalódottaknak van veszélyben a szíve, hanem az őket megkeserítő hűtleneknek is. A Daily Mail azt írja, hogy a Firenzei Egyetem tudósai több korábbi kutatást vetettek össze a világ több részéről, és azt találták, hogy azokra a férfiakra jellemzőbb a szex közbeni szívroham, akik a házasságon kívül (is) élnek nemi életet. Az adatok szerint minél fiatalabb egy szerető, annál veszélyesebb vele a szex.

Távolról sincs vége, olvasson még

Videó: tornádó volt a cowboy-esküvőn

2012. május 23., 13:49

A fenti videó egy kansasi lakodalmon készült, és amint azt mindenki tudja, aki ismeri az Óz, a nagy varázslót, Kansasban nem ritkák a tornádók. De amíg Dorkáék azonnal a pince felé vették az irányt, amint meglátták a forgószél tölcsérjét a láthatáron, ez az ifjú pár nem rezelt be, hanem elkezdtek fényképezkedni a tornádókkal a háttérben - ugyanis egyszerre több is vonult éppen arrafelé.

Más az esküvői fotókhoz-videókhoz valami gyönyörű vízparti tájat, romantikus kastélyt, hangulatos várromot, esetleg lebegő szívekkel kidekorált nyírfaligetet választ háttérnek, ezt a lagzit úgyis cowboy-stílusban tartották, ehhez pont jól illett a fenyegető színű ég és az egymás után vonuló forgószelek látványa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az elhagyott nő 10 tünete a Facebookon

2012. május 22., 16:52

Lehet tizenöt vagy akár negyven éves egy nő, tipikusan ugyanazokat a tüneteket produkálják a közösségi oldalakon szakítás után. Időrendi sorrendben összegyűjtöttük a legjellemzőbb megnyilvánulásokat, amik még a legtávolabbi ismerősöknek is feltűnnek, és nem kis szórakozást okoznak a nagyközönségnek. Akár úgy is fogalmazhatnánk, így csinál egy nő hülyét magából, ha elhagyják.

Regisztráció felfüggesztése

Ez egyfajta önvédelmi mechanizmus. Tudja jól, hogy teljesen kifordult önmagából, és ilyen állapotban hatalmas baromságokra képes, ezért inkább gyorsan felfüggeszti az állapotát, hogy még csak véletlenül se posztoljon valami nagyon égőt. Maximum két napig bírja, aztán megint élesíti az adatlapját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nyaraláskor jobb a szex

2012. május 21., 20:21

A Zoosk.com nevű „romantikus közösségi oldal” megbízásából Amerikában végzett közvélemény-kutatás adatai megerősítették, amit az Éden Hotel lakói már rég tudnak: nyaralás közben jobb a szex. A 18 és 49 év közötti amerikai válaszadók csaknem háromnegyede mondta azt, hogy jobbak a szeretkezések nyaralás közben - és itt most természetesen egy állandó partnerre kell gondolni, nem egy nyaralás közben abszolvált hódításra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Randizzon buliban webkamerás utazóprostival!

2012. május 20., 17:00

Van a Randiblogban egy rendszertelenül jelentkező posztsorozat, amiben bizarr és/vagy újszerű internetes társkereső oldalakat mutatunk be, általában hármasával. Ma megint egy ilyen poszttal próbáljuk meglepni önt, igaz, a három társkeresőből az első annyiban se nem bizarr, se nem újszerű, hogy a Match.com-ról van szó, ami a világ legnagyobb webes társkeresőjének számít. Van róluk azonban annyi hír, hogy mintha beismerték volna, hogy mégsem az internet a legjobb hely a társkeresésre: az USA-ban elkezdtek bulikat szervezni, hogy ott is ismerkedhessenek a júzerek. Ezeken a Stir nevű eseményeken csak egyedülálló felhasználók vesznek részt, és általában próbálnak hasonló érdeklődésű embereket összecsődíteni, főzős vagy tánctanítós programokkal. Kíváncsian várjuk, hogy Magyarországig fog-e terjedni a társkereső bulik ötlete.

Távolról sincs vége, olvasson még

Válni akar, mert férje nem tette ki FB-ra, hogy házas

2012. május 19., 13:14

A Facebook egyre gyakrabban szolgál válóokkal, rengeteg olyan sztorit hallottunk eddig, ahol valakit a közösségi oldalra posztolt dolgai buktattak le. A mai történet érdekessége, hogy itt nem az a baj, hogy mi került fel a Facebookra, hanem az, hogy mi nem. A Deccan Chronicle nevű lap egy olyan indiai párról tudósított, ahol a feleség azt sérelmezi, hogy ott, ahol a kapcsolati státuszt lehet megadni, férje két hónap után sem állította át a Facebookon, hogy már házas.

Fotó: Hector Guerrero
Távolról sincs vége, olvasson még

Randikiértékelő űrlap egy újabb szerelmes pénzügyestől

2012. május 18., 17:06
stockfresh 1506223 business-woman-working-with-documents-while-h

A múlt hónap egyik legjobb sztorija volt az, amelyikben egy pénzügyes férfi Excelben vezette, hogy melyik potenciális barátnővel éppen hogy áll a dolog.

Ehhez kapcsolódóan jelentkezett a Deadspin.com-nál egy amerikai hölgy, akinek szintén volt szerencséje egy, a szerelmet szisztematikusan kereső pénzügyeshez, akivel egyébként egy internetes társkeresőn jöttek össze, de pár randi után megállapították, hogy nem fog működni a dolog.

Ebben részben valószínűleg közrejátszott az is, hogy a férfi az első találka után egy kérdőívet töltetett ki a nővel arról, hogy milyen volt vele randizni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igazi Robin Hood-esküvő volt a sherwoodi erdőben

2012. május 17., 15:14

Úgy látszik, idén beindult a szabadban esküvőzés trendje a briteknél. A strandos verziót ugyan csúnyán elmosta az eső, de volt egy szerencsésebb pár is, méghozzá Mike Harrison és Sarah Bairstow, akik azt találták ki, hogy a Robin Hood-legendák helyszínén, a sherwoodi erődben szeretnének egybekelni, ahol a gazdagoktól rabló, szegényeket segítő hős elvette szerelmét, Mariant.

Távolról sincs vége, olvasson még

Eddig 13 milliót ölt kutyaelhelyezési perébe

2012. május 16., 17:50

A fenti videón egy amerikai fiatalember, bizonyos Craig Dershowitz folyamodik a nézőkhöz, pénzért. Azt mondja, kisebb-nagyobb összegekért cserébe rengetegféle szívességet tud felajánlani ismerősei segítségével. A pénze azért fogyott el hirtelen, mert egy pere van folyamatban, aminek még nincs vége, de már eddig is 60 ezer dollárt, azaz több, mint 13 millió forintot emésztett fel. A per tárgya kutyaelhelyezés: Dershowitz exe ugyanis lelépett Knuckleszal Kaliforniába.

Távolról sincs vége, olvasson még

A csajozásban az SMS-ezés a legnehezebb

2012. május 15., 16:57

Egy TBS Magazin nevű, férfiaknak szóló amerikai webiste arról készített felmérést, hogy mi a legnehezebb a csajozásban. A válaszolók feladata az volt, hogy egy listáról válasszák ki, hogy a randizás, nők leszólítása, illetve a romantikázás témakörében melyiket találják a legnehezebbnek vagy legfrusztrálóbbnak. Az SMS-ezés győzött, ezek szerint nemcsak sétálni nehéz SMS-ezés közben, hanem csajozni is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyre több nő ódzkodik az összeköltözéstől

2012. május 14., 15:24

Legutóbb a férfiak kapcsolatfüggőségét elemeztük ki szakemberrel, most pedig két olyan olvasói levélre reagál a kapcsolati tanácsadó, amiben nők vallanak arról, mennyire ódzkodnak az összeköltözéstől.

Távolról sincs vége, olvasson még