Rákosnak hazudta magát a luxuslakodalomért

2012.04.11. 18:43 -

Éppen a múlt héten adtunk hírt egy brit párról, ahol az édesapa halálos beteg, és a facebookos barátok dobtak össze neki pénzt, hogy megtarthassa a lakodalmat gyermeke anyjával. Amerikában is volt egy hasonló sztori, tudósít a Times Herald-Record, de ott azzal a végülis szerencsés fordulattal zárult az ügy, hogy kiderült, hogy a menyasszony csak tetteti a betegséget. A hazugsággal viszont annyi pénzt csalt ki rokonaitól-ismerőseitől, hogy most börtönben van.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Áldozata kérte meg a szurkáló nő kezét

2012.04.10. 21:28 -

Eddigi praxisunkban a legfurcsább lánykérési helyszínek között olyanok szerepeltek, mint hokimeccs, vasúti flashmob, tüntetés vagy híradó-felvétel. A sorba ma beillesztjük a büntetőbíróságot is, azzal, hogy a mai brit történetnek a különlegessége, hogy egy női elkövető kezét bűncselekményének áldozata kérte meg a törvényszék előtt. Sajnos videó nincs az esetről, de a szerelmes férfi fotóját meg lehet nézni a Telegraph oldalán.

Távolról sincs vége, olvasson még »

18+ Van két férfi, aki kielégíti a szükségleteimet

2012.04.09. 18:32 -

Az óvszer nélkül bevállalt szexszel kapcsolatos poszt révén írt nekünk egy húszas évei elején járó olvasónk, akit itt most Andi néven fogunk emlegetni. Andi annyira érdekesen és üdítő nyíltsággal írt a kérdésről, hogy feltettünk neki még néhány kérdést, és válaszából egy nem mindennapi sztori kerekedett ki arról, hogy hogyan lehet, hogy neki egyszerre két pasija van. A levelezés kivonata alább olvasható, de természetesen a szereplők azonosítására alkalmas adatokat ezúttal is megváltoztattuk benne. Ha ön valamelyik személyben magára vagy ismerősére ismer, biztos lehet benne, hogy teljesen másvalakiről van szó. Ha pedig önnel is előfordult, hogy egyszerre két férfival/nővel kavart, és van kedve megírni a részleteket, szeretettel várjuk levelét a Randiblog email-címén. Vigyázat, az alábbi szöveg rendesen nevén nevezi a dolgokat - ha nem tűri a trágárságot, ne olvasson tovább!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A retrószexuális húsvéti romantika legviccesebb fotói

2012.04.08. 10:19 -

Mai posztunkban egy képösszeállítással kívánunk boldog húsvétot romantikakedvelő olvasóinknak. Ezeken a szexi, de erotikusnak azért nem nevezhető fotókon női hollywoodi legendák láthatók, vagy konkrétan húsvéti, vagy csak úgy általában tavaszias - és ennek jegyében halványsárga - díszletben. Az összeállítás érdekessége, hogy az 1925-től 1975-ig terjedő öt évtizedet foglalja össze, ennek megfelelően rengeteg olyan sztár van benne, akikre a mai közönség már nem emlékszik. De azért nem lesz az összes arc (és test) ismeretlen, az időrendbe állított fotósorozat vége felé ott van például Goldie Hawn és Jane Fonda is. Kellemes ünnepet és kattintgatást kívánunk!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tessék, két adag iKölni ingyen

2012.04.08. 09:07 -

Kaptunk bizonyos Asbóth Bernáttól egy mini sajtóközleményt. Asbóth Bernátról nem tudunk semmit, csak azt, amit megírt, és azt írta, hogy készített iPhone-ra egy húsvéti locsoló alkalmazást. „Annyi a lényege, hogy van benne egy rakás locsolóvers, illetve többféle virtuális kölni, amiket megérintve kölni spray hangot ad a készülék. Nagyon élethű” - mondja ő. Az iKölni nevű alkalmazás egy dollárba kerül, az app store-ban, illetve ide kattintva lehet beszerezni.

Az ajánlóhoz kaptunk két promokódot is, hogy a szerkesztőségben is kipróbálhassuk a telefonos locsolást, de húsvét alkalmából nagyvonalú üzemmódba váltottunk, és úgy döntöttünk, hogy nem mi töltjük le a két adag iKölnit, hanem átadjuk a lehetőséget olvasóinknak. A két kód a következő: LJ774HPT3MER és LX3NYH6FKHWW. A képen látható, hogy a telefonon az app store-ban hol lehet beváltani a kódokat. Az ingyenes iKölni tehát azé, aki először olvassa ezt a posztot, és úgy dönt, hogy beváltja a kódot. Kérjük persze az elsőnek érkező szemfüles olvasót, legyen ő is nagyvonalú, és ne váltsa be rögtön mind a kettő kódot, maradjon húsvéti meglepetés valaki másnak is!

Akik a péniszvillantások között lettek szerelmesek

2012.04.07. 17:08 -

Népszerűségének csúcsán teszteltük bő két évvel ezelőtt a Chatroulette nevű véletlenszerű videós csetoldalt, és akkor azt a következtetést vontuk le, hogy annyi férfi vetkőzik rajta, hogy attól még szórakoztató ugyan lehet, de ismerkedni nem lehet rajta. Mint kiderült, ami nekünk nem sikerült, az a mai poszt képein látható párnak igen. Alex és Siobhan Rodgers azt állítják, hogy ők az első házaspár, akik a Chatroulette-en jöttek össze.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Bugyiban, rózsákkal fogadta a rendőrt

2012.04.06. 16:06 -

Egy 40 éves amerikai nő mindig is szeretett volna egy randit egy rendőrrel, egy ittas délutánon végül rászánta magát, és nekilátott a dolog megszervezésének. A vonzó rendőrt sikerült ugyan lakásra csábítania, de a terv további része csődöt mondott, az asszonynak nem jött össze a rendőrös randi, a romantikamentes letartóztatásnak meg nem örült.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 gyönyörű menyasszonyi ruha, ami nem is az

2012.04.05. 15:16 -

Állítólag a nőknek nagy álma, hogy egyszer felvehessenek egy hosszú, fehér, uszályos ruhát, és abban vonulhassanak, miközben mindenki őket csodálja - ennek a brit nőnek mindenképpen ez. Mai képösszeállításunkban mutatunk 10 olyan híres nőt, akik ezt az álmot úgy valósították meg, hogy közben férjhez se mentek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A barátok dobtak össze esküvőre a rákos apának

2012.04.04. 15:34 -

A mai poszt képösszeállításában egy tragikus sorsú brit család látható, ahol az édesapa, Tom Cooper gyógyíthatatlan rákos beteg. A 25 éves férfi állapota olyan rohamosan romlik, hogy már nem képes dolgozni (korábban épületkarbantartó volt), sőt, barátnőjének, Tammy Dale-nek is ott kellett hagynia állását egy körömszalonban, mivel kedvese folyamatos ápolást igényel. A párnak két kislánya van, egyikük négy, a másik másfél éves múlt, de a szülők nincsenek összeházasodva.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Statisztika: a tavasz párban, a nyár szingliként szebb

2012.04.03. 16:10 -

A Facebook amerikai dolgozói végeztek egy pár érdekes kutatást, és legutóbbi statisztikáikat március végén tették közzé. A felméréshez azon sokmillió amerikai adatait használták fel, akik a Facebookon 2010-ben és 2011-ben megosztották családi állapotukat. Minden hónapra kiszámolták, hogy hány olyan eset volt, amikor valaki állapotát egyedülállóról kapcsolatban levőre módosította (azaz összejött valakivel), és hány olyan, amikor kapcsolatban levőről egyedülállóra (azaz szakított). Korábban britek végeztek hasonló kutatást.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nem a szex számít, hanem a gumi nélküli szex

2012.04.02. 19:29 -

Bár az óvszer Magyarországon relatíve drágának mondható, szerencsére azért itthon is általánosan elterjedt védekezési módszer, hiszen egyszerre nyújt biztonságot a szexuális úton terjedő betegségek és a nemkívánt terhességek ellen. Éppen emiatt számít ideális megoldásnak a gumi egy kapcsolat elején, amíg a nő el nem kezdi szedni a fogamzásgátlót (aminek egyébként önök szerint ingyenesnek kéne lennie).

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 durva esküvői verekedős videó, plusz egy vicces

2012.04.01. 17:10 -

Az esküvőkön mindennek rendben kéne mennie, ezért aztán általában semmi nem megy rendben. A véletlen katasztrófákat már bemutattuk, úgyhogy ezúttal azokat vettük szemügyre, amikhez emberi akarat is kell. Meg persze alkohol.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A hosszú házasság 7 titka a statisztikák szerint

2012.03.31. 17:36 -

Rengeteg statisztika van arra, hogy mik a tartós házasságok jellemzői, tehát itt volt az ideje, hogy ezeket egyszerre tekintsük át. A Mentalfloss.com pontosan ezt tette meg: összegyűjtötte a világ számos pontjáról származó statisztikákat, és ezek alapján összeállította, mi az a hét dolog, ami a hosszú házassághoz kell. Nézzük őket egyenként!

tk3s 13450038
Távolról sincs vége, olvasson még »

A sötétben szexelők szégyenkeznek vagy másra gondolnak

2012.03.30. 14:21 -

Szombaton este fél kilenckor kell a környezettudatosoknak egy órára lekapcsolni minden nem feltétlenül szükséges fényforrást, ha be szeretnének kapcsolódni a Föld órája nevű kezdeményezésbe. Björn Borg svéd teniszező szintén svéd fehérneműcége emellett egy gyors nemzetközi kutatást tett hozzá a villanyoltós akcióhoz, amelyben arról kérdezték meg kilenc ország 1713 fiatalját, hogy mit szeretnek csinálni a sötétben. A miniinterjúk során a szó persze rendszerint hamar a szexre terelődött, amint azt a fenti videó is mutatja.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Kínos lánykérő videót néztek a kisiskolások

2012.03.29. 19:19 -

A lánykérős meglepetésvideó lassan külön műfajjá kezd válni, a fenti, kevésbé zseniálisra sikerült példányt egy 49 éves angol buszsofőr, Bob Doyle készítette. A férfi 38 éves szerelmének, Alex Hyde-nak énekli benne Bruno Marstól a Marry You című számot, és mivel Alex Hyde tanítónőként dolgozik, úgy döntött, a videót meglepetésként az egész suli színe előtt vetíti le kedvesének, így a buszvezető bumfordi tátika-műsorát mintegy 700 fő élvezhette végig, nagyrészt kisiskolások.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Más képével társkeresőzött, de a nő megbocsátott

2012.03.28. 16:42 -

Olvasónk, a 34 éves Mariann évekkel ezelőtt regisztrált egy netes  társkeresőre, ahol egyből egy számára szimpatikus pasiba botlott. A kölcsönös rajongás ellenére azonban nagy volt a para, hogy a modellalkatú férfi személyesen is fog-e vonzódni a magát átlagosnak tartó Mariannhoz. Mint kiderült, Marci ugyanezzel a problémával küzdött, csak még hazudott is hozzá, nem kicsit.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Titkolni fogja szerelme elől esküvői terveit

2012.03.27. 15:06 -

Mindenki tudja, hogy az esküvőszervezés mennyi kisebb és nagyobb problémával jár, sokba kerül, sok idő rámegy, és ráadásul gyakran veszekedésekre is okot ad a téma. A Sun egy olyan jelenségről számol be, aminek legnagyobb előnye, hogy így nem a legszebb szerelmes hónapokat kell beáldozni a lagziszervezésre. A módszer lényege, hogy az egész szervezősdit még szingliként le kell tudni, hogy amikor megtaláljuk az igazit, már minden kész legyen, és csak az igent kelljen kimondani. Persze az alább bemutatott brit hölgy, Rearna Ackord nem ebből a megfontolásból kezdett úgy esküvőt szervezni, hogy nem is szerelmes.

Távolról sincs vége, olvasson még »

II. Erzsébet királynő beállított egy lagziba

2012.03.26. 16:10 -

Tavaly nyáron tudósítottunk róla, hogy volt egy esküvő Budapesten, ahol Cicciolina volt a meglepetésvendég. Hasonló lakodalom volt a hétvégén az ITN tudósítása szerint Manchesterben, ahol egyszercsak szintén beállított egy világszerte ismert híresség az ifjú pár legnagyobb ámulatára: II. Erzsébet angol királynő, férjével, Fülöp herceggel és persze a hozzájuk tartozó kísérettel. A fenti videón látható a döbbenetes pillanat, amikor az uralkodó beállít a protokollt nem feledve fejet hajtó, illetve pukedliző alattvalói lakodalmára.

Ön kinek örülne jobban az ifjú pár helyében, ha esküvői meglepetésvendégről van szó?

Hozzá kell persze tenni, hogy az ifjú pár maga hívta meg II. Erzsébetet az esküvőjére, de csak heppből - meg sem fordult a fejükben, hogy az uralkodó tényleg elmegy a lagziba. A királynő idén ünnepli ugyanis uralkodásának 60. évfordulóját, és ennek alkalmából egész évben föl-le turnézik birodalmában. Az esküvő napján pont Manchesterben tett látogatást, és az ifjú pár, bizonyos John és Frances Canning meg úgy gondolta, hogy ha pont a városban lesz a királynő, miért ne küldhetnének neki egy meghívót. Küldtek, ő meg, bár általában nem az a kedélyeskedő fajta, elment.

Férfiak, akik kibírnak egy mérföldet nőként

2012.03.25. 16:05 -

Nem túl jó a sajtója Amerikában az egyetemista fiúknak, egyik hír szexistábbnak állítja be őket a másiknál. Igencsak jót tesz most az imázsuknak, hogy a héten a Western Kentucky University diákjai bekapcsolódtak a Walk a Mile in Her Shoes nevű kampányba, ami a nők elleni családon belüli, illetve szexuális erőszakra figyelmeztet, illetve az ezzel kapcsolatos problémák elleni küzdelemre gyűjt pénzt. Az alábbi videó az egyetemisták jótékony megmozdulásán készült - végre a nőkre is gondolnak a férfihallgatók.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 dolog, ami azt jelenti: szabad a csók

2012.03.24. 14:54 -

Jó régen volt már, amikor arról volt szó itt a Randiblogban, hogy egy szerelem kezdetén célszerű-e a fiúnak/férfinak az első smár előtt udvariasan feltenni az a kérdést, hogy „megcsókolhatlak?” A kommentekből is az derült ki akkor, hogy a lányok/nők többségének nem jön be, ha előtte engedélyt kér lovagjuk, de arra a válasszal azóta is adósak maradtunk, hogy ha megkérdezni nem lehet, akkor honnan lehet tudni, hogy eljött az ideje az első csóknak. A How About We nevű társkereső nemrég került szóba az alternatív módszerű társkeresőket szemléző posztban, az alábbi öt választ az ő blogjukban találtuk.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Rossz házassága miatt próbálkozott melegekkel

2012.03.23. 16:21 -

Nem könnyű témával rukkolt elő egyik olvasónk: a 32 éves Viktor levelében arról mesélt, évekig tartó, rossz házasságából fakadó önértékelési problémái miatt megpróbálkozott a homoszexualitással is. A feleségétől ugyanis olyannyira nem kapott szeretetet és gyengédséget, hogy még a gyerekkori meleg haverjától érkező figyelem is jól esett neki.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szakácsba lett szerelmes a hájrekorder nő

2012.03.22. 16:29 -

Az amerikai Susanne Eman tavaly nyáron azzal került be a hírekbe, hogy bejelentette, hogy ő szeretne lenni a világ legkövérebb nője. Egyelőre a Guinness-rekord még mindig egy másik szerelmes asszonyé, Eman mégis úgy érezte, fél év után eljött az ideje, hogy újra szerepeljen az újságokban. Ezért bejelentette, hogy talált magának egy férjjelöltet, aki ráadásul szakács, és csináltak egy rendes adag új fotót a párról.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fiát használta alibiként a hűtlen apa

2012.03.21. 13:41 -

Olvasónknak az okos megcsalás módjairól jutott eszébe saját története, amiben ugyan mellékszereplőként vett részt, de még így is fájó pontot jelentett neki az egész. A hűtlen ugyanis a saját apja volt, aki fiát felhasználva játszotta ki feleségét egy-egy félrelépése alkalmával. Károly most 37 éves, és mai napig képtelen megbocsátani a férfinak.

tk3s 569990 5
Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Döbbenetes leszbikus lánykérés hokimeccsen

2012.03.20. 16:30 -

Rég nem számoljuk már, hogy hány lánykérős videó jelent már meg itt a Randiblogban, de az biztos, hogy a legutolsó ez volt, ahol egy skót férfi kezét kérték meg, és a jelek szerint az is biztos, hogy továbbra is lehet újat mutatni ebben a kimeríthetetlennek tűnő témában. Az amerikai kontinensen a veszélyek ellenére nagy divat sportmérkőzések szünetében a közönség színe előtt lánykérést levezényelni, így történt ez a múltkor az Ottawa Senators és a Toronto Maple Leafs hokimeccsen is.

A dologban van azonban egy hatalmas csavar: amint az a videón is jól látható, Alica, a pálya, azaz a jég közepére citált, kék mezes lány a Toronto Maple Leafsnek drukkol. Megdöbbenésre azonban nem egy másik Toronto Maple Leafs-szurkoló kéri meg a kezét, hanem egy piros mezes Ottawa Senators-rajongó térdel oda elé házasságkötési szándékkal. A kanadaiak nyilván már sok mindent láttak, de ilyet még nem, és látván, hogy a szerelem tényleg mindent legyőz - hiszen a kabalafigura táblán mutatja, hogy Alicia igent mondott -, a többi szurkoló hatalmas üdvrivalgásban tör ki.

Börtönlagzit tart két meleg brit rab

2012.03.19. 15:38 -

Lassan külön alrovatot nyithatunk a börtönromantikának, mert a múltkori szexért átszökős sztori után megint egy elítéltekkel kapcsolatos brit hírbe ütköztünk. A Daily Mail szerint ugyanis az ország egyik legszigorúbb fegyházában esküvőre fog sor kerülni két rab között. Itt azonban nem egy férfi és egy női elítélt talált egymásra (az intézményben nincsenek is nők), hanem két férfiról van szó: Nagy-Britanniában az állam elismeri ugyanis a melegházasságot, így aztán miért ne köthetne egy ilyet két elítélt is.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés