horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Az új szezon legelőkelőbb menyasszonyi ruhái

2013. január 27., 14:53 Módosítva: 2013-01-27 14:53:01
96

Ezen a héten volt Párizsban az haute couture divathét, ahol a rendes (pret-a-porter) divathéten bemutatottaknál is elegánsabb, különleges kritériumoknak megfelelő módon készült alkalmi ruhákat mutatják be a szakma csúcsát képviselő tervezők (tavaly például így nézett ki ugyanez a rendezvény, az ideit a Tejben-vajban blog itt foglalta össze). Ezek az egyedi darabok egyenként is mind-mind egy vagyont érnek, és a luxuskivitelű haute couture-kollekciókban gyakran szerepel egy-egy menyasszonyi ruha is. Ennek a posztnak a képösszeállításában 9 tervezőtől láthat összesen 19 esküvői ruhát 73 fotón − el lehet mondani, hogy ez az összefoglalója annak, hogy mi 2013-ban a menyasszonyiruha-tervezés csúcsa.

Távolról sincs vége, olvasson még

A leghülyébb facebookos játék a mellrák ellen

2013. január 26., 14:35 Módosítva: 2013-01-26 14:36:06
366

Annyi, de annyi intelligens és értelmes módja lenne a mellrák elleni kampánynak (kezdve mondjuk azzal, hogy a betegségre nem pucérkodással hívjuk fel a figyelmet), de most is egy totál értelmetlen körlevélre bukkantunk a témával kapcsolatban a Facebookon. Hasonló blőd játék terjedt már korábban is a közösségi oldalon, ám a mostani ezerszer szánalmasabb, mivel összemossák a mellrákkal.

"Hölgyeim!
Újra eljött az idő, hogy próbáljuk meg felhívni a figyelmet a mellrákra egy játék segítségével. Nagyon egyszerű, és azt szeretném, hogyha mindannyian részt vennétek. 2 évvel ezelőtt a bugyink színét kellett kiírni az üzenőfalra. A férfiak napokig csodálkoztak, hogy mi is folyik itt; véletlenszerű színek a lányok falán...
Ebben az évben utalj a szerelmi státuszodra. Ne válaszolj erre az üzenetre, csak tedd ki a megfelelő szót az üzenőfaladra és küldd tovább levélben az összes hölgy ismerősödnek!!!!
BLUEBERRY = egyedülálló;
PINEAPPLE = bonyolult;
RASPBERRY = nem tudom/akarom elkötelezni magam;
APPLE = eljegyzett;
CHERRY = kapcsolatban;
BANANA = házas;
AVOCADO = I’m the better half;
STRAWBERRY = keresem a hercegem;
LEMON = szingli akarok maradni;
RAISIN = össze akarok házasodni a partneremmel.
2 évvel ezelőtt a bugyis játékot még a TV-ben is megemlítették, lássuk, sikerül-e ez is. HA csatlakozol Te is akkor küld minél több Hölgy ismerősödnek tovább ezt az üzenetet!" - szól a körlevél, amit ki tudja, már mennyien osztottak meg a mellrák elleni küzdelem nevében. Újabb ok, hogy valaki megutáltassa magát a Facebookon.

Ha egy lánnyal ismerkedem, ezt rettegek megemlíteni

2013. január 25., 19:42 Módosítva: 2014-10-27 14:58:27
38

Lehetne arról szavazós posztot közölni, hogy a számítógépes játék gáz-e?” - kérdezte a Randiblognak még a hónap elején megküldött levelében egy olvasónk, akit alább Pál néven fogunk emlegetni. Szerinte „Magyarországon hatalmas mértékű az ellenszenv azokkal szemben, akik játszanak”, és ez adott esetben egyáltalán nem könnyíti meg a csajozást, ami, mint tudjuk, egyébként sem egyszerű. Alább olvasható Pál levele, amelyben felhánytorgatja, milyen előítéletektől szenvednek a videójátékok rajongói, de megkérdeztünk más játékosokat is, és persze lányokat is arról, hogy tényleg ennyire kilátástalan-e a helyzet. Pál kérésének eleget téve természetesen szavazni is lehet alább, de ha véleményét egyetlen klikkel nem tudja kifejezni, ne csüggedjen, hanem írjon üzenetet a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ön passzív-agresszív partnerének 6 elszólása

2013. január 24., 19:02 Módosítva: 2013-01-24 21:22:03
179

A Psychology Today website-ján találtuk az alábbi összeállítást Signe Whitson tollából a passzív-agresszív viselkedésről. Persze előfordulhat, hogy az ön partnere sosem szokott passzív-agresszív módon reagálni konfliktusokra, de ha mégis, akkor most legalább megtudja, többek között miről lehet az ilyen viselkedést felismerni. Az is lehet, hogy ön nem családjából ismer ilyen személyt, hanem a munkahelyéről vagy ismerősi köréből, vagy az is lehet, hogy ön is hajlamos erre a viselkedéstípusra.

Ha nem lenne tisztában azzal, hogy miről van szó: az olyan viselkedést szokták így leírni, amikor valaki a nyílt agressziót nem vállalja fel a másikkal szemben, de közben mégis ingerült és ellenséges, a nyílt konfrontálódást kerülve nehezíti a helyzetet, kelti a feszültséget. Onnan is könnyű megismerni a passzív-agresszív beállítódottságúakat, hogy olyanokat mondanak, mint amik az alábbi példákban szerepelnek - a forrás címe hét elszólást ígér, de igazából csak hat van benne, nézzük ezeket!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért nem lehet sehol normálisan csajozni

2013. január 23., 15:57 Módosítva: 2014-10-27 14:58:25
271

Bizonyára sokan emlékeznek még a „7 ok, amiért nincs barátnőm” című posztunkra. A ma közölt olvasói levél nagyban emlékeztet arra az írásra, de azzal a lényeges különbséggel, hogy annak írója, Rajmund nem a nőkben keresi a hibát, hanem a csajozási lehetőséget nyújtó helyszínekben. Illetve a fő probléma éppen az, hogy pont az ilyen helyek hiányoznak, nehéz alkalmat találni az ismerkedésre. Rajmund sorra veszi a lehetőségeket, és mindegyiknél megindokolja, hogy csajozási szempontból miért reménytelenek. Ha önnek is hasonlók a tapasztalatai, vagy ha éppen, hogy nem ért egyet, vagy csak hozzászólna, mesélne, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Férje királynak képzelte magát, hat nővel osztozott rajta

2013. január 22., 18:51 Módosítva: 2013-01-23 18:24:54
10

Nem a mai az első posztunk a poligámiáról, de eddig többségben voltak azok a történetek, amikben a szereplők azt mondták, nekik teljesen bejött az egy férj, több feleség felállás. A brit Closer magazin most talált egy nőt, aki nemrég lépett ki egy ilyen kapcsolatból, és pontosan azt mondta róla, amit a többség gondolni szokott: hogy rosszul érezte magát úgy, hogy hat vetélytárssal kellett versengenie mellesleg elég bizarr elveket valló férje kegyeiért.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen egy pankrátor esküvője

2013. január 21., 18:58 Módosítva: 2013-01-21 18:59:26
4

Szeretünk hülyeesküvőket posztolni, és a briteknek hála összejött egy hármas adagra való, hiszen az ünnepek elmúltával most a báli szezon egyben esküvői szezonnak is számít. A háromból azonban pont az első az, amelyik nem Nagy-Britanniából származik, hanem ízig-vérig amerikai. A fenti videó leírásából nem sok minden derül ki, de a lényeget tartalmazza a cím: egy hivatásos pankrátor esküvőjéről van szó. Ennek megfelelően annál a résznél, amikor megkérdezik, hogy van-e valakinek ellenvetése a frigy ellen, jelentkezik a menyasszony állítólagos exe, aki ekkor úgy vonul be a ceremóniára, ahogy a pankrátorok szoktak a ringbe. Persze a násznép nem hagyja annyiban a dolgot, és jó nagy műbalhé kerekedik a dologból. Jobb ez, mint az igazi verekedés.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ingyen opera a házasulandóknak Pécsett

MTI
2013. január 21., 11:15 Módosítva: 2013-01-21 11:15:36
8

Ingyen nézhetik meg Gounod Rómeó és Júlia című operáját az idén házasulandók, az ezüst- és aranylakodalmukat ünneplők február 9-én Pécsett a Kodály Központban a közelgő Valentin-nap alkalmából. A párok a jegyigényléskor a házassági időpontfoglalási igazolásuk, illetve a házassági anyakönyvi kivonatuk bemutatásával juthatnak a kedvezményhez. A Pannon Filharmonikusok és a Pécsi Nemzeti Színház bérletesei féláron válthatnak jegyet az előadásra - írta a szimfonikus zenekar az MTI-hez eljuttatott közleményében.

A teátrum és az együttes együttműködésének eredményeként születő szcenírozott, koncertszerű előadás a darab áprilisi, színházi bemutatóját előzi meg. A szervezők szeretnék, ha a Rómeó és Júlia nemcsak a színházban, hanem a kiváló akusztikájú hangversenyteremben is látható, hallható lenne, ahogy decemberben Wagner A walkür című operája is, amely ott nagy sikert aratott. A Rómeó és Júlia színmű számtalan adaptációja közül ez az opera követi legsimulékonyabban Shakespeare drámáját, s a Faust mellett ez Gounod egyetlen operája, amely töretlenül szerepel a világ színpadainak repertoárjában - közölte a zenekar. Az előadásban a Pannon Filharmonikusok mellett közreműködnek a Pécsi Nemzeti Színház művészei. Az opera rendezője Nagy Viktor, a karmestere pedig Kovács János.

10 jele annak, hogy a nő viseli a nadrágot a kapcsolatban

2013. január 20., 17:17 Módosítva: 2013-01-21 11:45:04
215

Soha, semelyik férfi nem vallaná be, hogy papucsként él és viselkedik egy kapcsolatban, még akkor sem, ha ezzel tisztában van, és ha tehetné, változtatna a helyzeten. Papucsnak lenni egyébként nem azt jelenti, hogy egy pasi a tenyerén hordozza a partnerét, kedves vele és kerül mindenféle konfliktust, hanem hogy meghunyászkodik, mindenben engedelmeskedik, teljes mértékben átadja az irányítást a nőnek, akinek mindig igaza van, és akinek nem lehet ellentmondani. Összeszedtük azokat az ismérveket, amik tipikusan arra utalnak, hogy egy domináns, erőszakos házisárkánynak rendeli magát alá a férfi.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szeva, Endre vagyok. Vigyázz a csajra!

2013. január 19., 16:47 Módosítva: 2014-10-27 14:58:20
143

Tény, hogy a rémes randik témakörében inkább a hímek viszik a prímet – van köztünk barom bőven – de azért korunk (koromból kiindulva fiatal, 25 alatti) hölgyeit sem kell félteni. Rossz sztorim nekem is van bőven, íme pár kiragadott példa az okulás kedvéért” - írta levele bevezetőjében Sebestyén álnévvel megajándékozott olvasónk. Általában egy posztban egyetlen rémálomba fordult randevú leírását szoktunk közölni, de Sebestyéntől egyszerre ötöt kaptunk, és semmi okunk arra, hogy bármelyiktől is megfosszuk olvasóinkat, tehát alább olvasható mind az öt.

Kötelességünk azonban már most figyelmeztetni mindenkit, hogy egy-két trágárabb kifejezés is belecsusszant a beszámolókba, ezért ha önt zavarják a csúnya szavak, ne ezt a posztot olvassa (minket nem zavarnak, úgyhogy benne hagytuk őket a szövegben)! Viszont ha önnek is van hasonló sztorija, vagy ha egyébként hozzá szeretne szólni bármihez, ami megjelent ebben a blogban, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

3 meglepő új módja az internetes társkeresésnek

2013. január 18., 16:36 Módosítva: 2013-02-02 21:53:41
16

Az internetes társkeresés mikéntje alapjában véve nem tűnik egy túl izgalmas témának, de mi mégis viszonylagos gyakorisággal foglalkozunk vele. Egyrészt mert nagyon sok mindenkit érint, másrészt mert időnként azért vannak a területen meglepő újdonságok, és ezeket hármasával szoktuk olvasóink elé tárni. Most is három olyan módszert ajánlunk az ön figyelmébe, amiről eddig valószínűleg nem hallott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy rosszul sikerült orgazmus után nagyon megvert

2013. január 17., 16:11 Módosítva: 2014-10-27 14:58:19
8

Nem tegnap kezdtük meg a Randiblogot itt a Velveten, és publikáltunk már sok száz olvasói levelet, de ez a mai rövidsége ellenére egyértelműen minden idők egyik legmegrázóbb történetei közé tartozik. Beküldőjét Antónia névre kereszteltük át − nem túl meglepő, hogy ő sem szeretné a saját neve alatt közzétenni vallomását. Antóniát a Hány skalptól lesz ribanc egy nő? című poszt által megindított hozzászólásözön inspirálta levélírásra, és levelében elmeséli, hogy egy trauma következtében miért és hogyan „fogyasztott el” 15 férfit 28 éves korára. Ezúton is köszönjük neki, hogy megírta, ami történt vele, nem lehetett könnyű egy ilyen élményt megírni, még évek távlatából sem. Ha ön is hozzászólna a témához, vagy bármit meg szeretne írni nekünk, kérjük, üzenjen a Randiblog címére emailben!

Távolról sincs vége, olvasson még

10 kérdéssel az anyagi hűtlenség ellen

2013. január 16., 18:27 Módosítva: 2013-01-16 18:27:09
11

Egyszer említettük már a Randiblogban az anyagi hűtlenséget, illetve akkor, a hűtlenség 5 fajtája között felsorolva, pénzügyi hűtlenségnek tituláltuk. A témát nemcsak azért vesszük elő újra, mert az olvasóink által beküldött történetek között több olyan is volt, ami azt írta le, hogyan szólnak bele a kapcsolatokba az anyagiak, hanem azért is, mert amerikai szakértők egy listát állítottak össze arról, mit kell megbeszélni minél hamarabb ahhoz, hogy később ne legyen probléma a pénzügyekből.

Távolról sincs vége, olvasson még

Csajozás: vérző szájjal rappelt a villamoson

2013. január 15., 20:17 Módosítva: 2014-10-27 14:58:17
25

Ha egy levélíró azzal kezdi a Randiblognak címzett üzenetét, hogy „a legborzalmasabb randim történetét szeretném elmesélni nektek”, akkor rögtön feszült figyelemmel kezdünk olvasni. Vera pedig pontosan így kezdte a levelét, amiben aztán egy társkeresőn lebeszélt első randit írt le. A találka tipikusan abból a fajtából való volt, amiről olvasni roppant szórakoztató, de amit élőben végigcsinálni borzasztóan kínos lehetett. Sőt ezt a bizonyos fiatalembert még lepattintani sem volt egyszerű azután sem, hogy egyértelművé vált, hogy ebből szerelem már nem lesz. Ezúton is köszönjük Verának, hogy megírta, és természetesen amikor önnek is eszébe jut, hogy van egy hasonló sztorija, akkor jusson eszébe az is, hogy a Randiblog email-címére bármikor írhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Rég láttunk ilyen közönséges menyasszonyi ruhát

2013. január 14., 19:03 Módosítva: 2013-01-14 19:22:03
32

Sajnos a világ legízléstelenebb menyasszonyi ruhája posztcím már foglalt, de ott legalább egy orosz lagziról volt szó, a mai fotók pedig egy olasz divatbemutatóról érkeztek, ahol azért az ember kevésbé számít az ilyesmire. Igaz, nem a kinifomult eleganciájáról híres milánói divathétről van szó (arra még várni kell pár hetet), hanem a nápolyi Tuttosposi esküvői kiállításról. Itt olyan szexi menyasszonyi ruhákat mutattak be, hogy nem tudjuk elképzelni, hogy a meglehetősen konzervatív Olaszországban akadna olyan pap, aki ilyen ruhában beenged egy nőt a templomba.

Ön szerint milyen a ruha?

  • 2712
    Borzalom, förtelem
  • 1358
    Elmenne, ha nem menyasszonyi ruha lenne
  • 901
    Nekem tetszik

Persze jelen esetben templomról szó sincs, a modell ugyanis a 2010. óta perben álló Silvio Berlusconi sok nagymellű kegyeltje közül az egyik. A hölgyet Nicole Minettinek hívják, és fellépése ellen a Tuttosposi rendezvényre szintén meghívott, Családfórum nevű olasz szervezet azonnal tiltakozott is. Minetti még csak 27 éves, de ennyi idő elég volt neki, hogy Riminiből felkerüljön Milánóba, ott kitanuljon fogászasszisztensnek, aztán ügyesen belefolyjon a politikába, miután egy hosztesszmunka kapcsán megismerkedett Silvio Berlusconival. Bár politikai szerepet is kapott, médiaszemélyiségként is dolgozik már 2007. óta, és meghívásával az esküvői kiállításból is sikerült olyan rendezvényt csinálni, hogy az ember szinte összekeveri az XBiz Awardsszal. Ha jobban meg szeretné nézni a ruhát (és/vagy a nőt), lapozza végig a fotóösszeállítást, jó sok képünk van róla.

5 uniszex randihely, hogy senki ne unatkozzon

2013. január 13., 15:57 Módosítva: 2013-01-13 16:12:22
45

Uniszex randihelyszíneket találni nem is olyan könnyű, hiszen a szóba jöhető szabadidős tevékenységek általában inkább jellemzően csak az egyik nemnek tetszenek. Még moziba menni sem egyszerű, hiszen a csajos filmek a legjobb esetben is csak elviselhetők a férfiak számára, akiknek a kedvenc horror- és akciófilmjei viszont szóba sem jöhetnek, ha egy romantikus estéről van szó női részvétellel.

Táncolni inkább a nők szeretnek, a keményebb, férfiasabb zenéket játszó együttesek koncertjei a hölgyeknek általában kevésbé jönnek be, és nincs sok olyan sport, amiben a két nem zökkenőmentesen tudna együtt részt venni. De sebaj, ebben a posztban adunk 5 tippet az olyan randizáshoz, ahol mindkét fél ugyanolyan jól érzi magát. A legkézenfekvőbbekkel kezdjük, de aztán remélhetőleg lesz olyan tippünk is, amire ön még nem gondolt romantikaszervezés közben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hazafele menet a buszost is megcumizták

2013. január 12., 17:09 Módosítva: 2014-10-27 14:58:16
76

Annyira sok elképesztően érdekes, humoros vagy elgondolkodtató válasz érkezett arra a posztunkra, amelynek az volt a címe, hogy „hány skalptól lesz ribanc egy nő?”, hogy csak nagy nehezen tudtuk az alábbi 15 hozzászólást úgy összeválogatni, hogy a végeredményből gyakorlatilag az összes nézőpont, hozzáállás és vélemény kitűnjön (akik kimaradtak, azoktól ezúton is elnézést kérünk!). A téma tehát az, hogy egy nőt ribancnak néznek-e, ha bevallja korábbi szexpartnerei számát, és ha igen, hány partner fölött nézik ribancnak.

Van, aki szerint az egy is sok, más szerint életkorfüggő a dolog, megint más komoly képlettel jelentkezett, és olyan is volt, aki szerint a válasz (nem 42, hanem) 6. Vigyázat, ez egy szexközeli téma, és olvasóinktól nem várjuk el, hogy finomkodjanak, ezért az alábbi 15 levélből néhány trágár szavakat is tartalmaz - most kattintson el, ha zavarja a szókimondás! Ha pedig ön is hozzászólna a témához, írjon a Randiblog email-címére, ahol folyamatosan várjuk a leveleket, történeteket!

Távolról sincs vége, olvasson még

Leült mellénk a padra harmadiknak

2013. január 11., 18:01 Módosítva: 2014-10-27 14:58:16
3

Ha vicces, vagy inkább szánalmas randikról van szó, akkor az egyik első randim bőven belefér minden tekintetben az élmezőnybe” - írta levelében az az olvasónk, akinek az Ernő álnév jutott itt a Randiblog hasábjain. Az Ernő által beküldött sztori egy olyan véletlen találkozást mesél el egy ismerőssel, ami más körülmények között minden bizonnyal remekül sült volna el, de pont ott, pont abban a szituációban azt eredményezte, hogy egy randi szép lassan rémálommá vált mindkét fél számára. Vigyázat, a szövegben egy-két trágár szó is előfordul, ha önt zavarja az ilyesmi, akkor ne olvasson tovább! Viszont ha önnel is előfordult már, hogy valaki ilyen csúnyán tönkretette egy légyottját, kérjük, írjon ön is a Randiblog email-címére, és mesélje el!

Távolról sincs vége, olvasson még

90 éves férj 2,5 milláért kapott 15 éves feleséget

2013. január 10., 19:39 Módosítva: 2013-01-10 19:39:46
40

Európából nézve horrorisztikusnak tűnő sztorit tálalt a héten a Gulf News. Szaúd-Arábia délnyugati részén azt mondta ki egy bíróság, hogy érvénytelen az a házasság, amit egy 90 éves férfi egy 15 éves lánnyal kötött. A dolog persze nem szerelem volt első látásra, hanem egy üzlet, méghozzá a lány szülei és egy olyan öregember között, aki úgy érezte, 10 évvel fiatalabb (azaz 80 éves) felesége mellé kéne neki egy 75 évvel fiatalabb (azaz 15 éves) is. Szerencsére a biznisz végülis nem jött össze.

Távolról sincs vége, olvasson még

1 órás randizómódszer mentő SMS helyett

2013. január 9., 17:56 Módosítva: 2014-10-27 14:58:15
13

Szeretném megosztani egy régi véleményemet, miután most elolvastam az ajtó előtt cigivel nevetős úriember történetét, aki „mentő SMS-t” kért egy félresikerült randi után” - írta nekünk Marcell egy emailben még az ünnepek előtt, de csak most tudunk helyet szorítani levelének, amiben arról ír, hogy az ilyen kimentő hívások és SMS-ek helyett milyen módszert szokott alkalmazni első randevúkon. Ennyit írt még magáról elöljáróban: „túl vagyok már jó pár első randin (30-as pasi), és nagyjából a következő a forgatókönyv nálam”. Olvassa el, fontolja meg, nem jobb-e tényleg ezt a módszert követni az úgyis már mindenki által ismert telefonos trükk helyett! Ha hozzászólna a témához, ezt továbbra is emailben teheti meg, ha ön is ír a Randiblog email-címére.

Távolról sincs vége, olvasson még

Álrandin buktatta le iPhone-ja tolvaját

2013. január 8., 14:04 Módosítva: 2013-01-08 15:19:05
3

Egy internetes társkeresőn nagyon sok mindenkivel össze lehet akadni, még okostelefon-tolvajokkal is. Ez utóbbi abban az esetben szerencsés, ha az illető pont a mi iPhone-unkat bitorolja, és így vissza tudjuk tőle szerezni, amit lenyúlt. Ez történt a New York Post híradása szerint bizonyos Nadav Nirenberggel, aki 27 éves, Brooklynban él, és harsonázik a Streetlight Manifesto nevű punkzenekarban. Az egész bizarr sztorit annak köszönheti, hogy miután szilveszterkor eltűnt az iPhone-ja, másnap emailben értesítést kapott az OK Cupid társkeresőtől, hogy valaki használja a profilját.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egész évben ma a legnagyobb a félrelépés veszélye

2013. január 7., 16:21 Módosítva: 2013-01-07 16:21:00
160

Brit tudósok, vagyis inkább statisztikus-marketingesek azt állapították meg, hogy télen hajlamosabbak a leginkább az emberek hűtlenkedni, és azon belül is éppen ma, január 7-én döntenek úgy a legtöbben, hogy beszereznek egy szeretőt is állandó partnerük mellé. Mindez az IllicitEncounters.com nevű társkereső sajtóanyagából derül ki, ami egy olyan internetes szolgáltatás, amelynek segítségével tartós kapcsolatban élők kereshetnek szeretőt maguknak félrelépéshez (amint azt megírtuk, van már ilyen itthon is).

Távolról sincs vége, olvasson még

Nincs ennél jobb ing csajozáshoz

2013. január 6., 12:07 Módosítva: 2013-01-06 12:07:54
240

A fenti videó főszereplője, bizonyos Datta Phuge 32 éves, kölcsönök nyújtásából lett vagyonos és Pimpri-Chinchwadban él, Indiában. Azt is sejtjük róla, hogy nem tudja, hogy a nők igazából szeretik a nem túl szép férfiakat, mert ő úgy érzi, nem túl szerencsés külseje van, és a helyzetet egy meglehetősen eredeti húzással próbálja most orvosolni: készíttetett magának egy inget színaranyból. Ezzel garantáltan fel fogja tudni hívni magára a nők figyelmét, igaz, a férfinak állítólag van már felesége, így nem egyértelmű, hogy miért szeretne mindenáron ennyire a középpontban lenni.

A Daily Mail mindenesetre úgy tudja, hogy a csajfogó ing 14 ezer fontba került, ami nagyjából 5 millió forint, de hozzászólók szerint elég valószínű, hogy egy nullát lefelejtettek az árból, ami inkább 50 millió forint körül lehet, amit az is megerősít, hogy a férfit testőrség követi, ha ez az ing rajta van. További fotók mindenesetre itt láthatók a csajozós ingről, amin 15 aranyműves dolgozott két héten keresztül napi 16 órát. A 3,2 kilónyi (bizonyos források szerint 3,5 kilónyi) aranyat bársonyra erősítették rá, és a maradék alapanyagból mandzsetták és gyűrűk készültek. A gombjai kristályok a Swarovskitól, és egy aranyöv is van hozzá. A férfi ezt nyilatkozta: „Tudom, hogy nem én vagyok a legjóképűbb férfi a világon, de vajon van-e nő, akit nem kápráztatna el ez az ing? Mindig is egy aranyingre vágytam. Ez megerősíti majd a hírnevemet, ami szerint én vagyok Pimpri aranyembere.”

Hány skalptól lesz ribanc egy nő?

2013. január 5., 14:55 Módosítva: 2013-01-05 17:06:21
224

Korábban már említettük a Randiblogon, hogy soha, semmilyen körülmények között nem jó felemlegetni az exeket egy kapcsolatban, főleg akkor nem, ha még nagyon az elején tart a dolog. A hasznos tanács nem véletlen, hiszen nagyon sok férfi és nő gondolja úgy, hogy az ismerkedés alkalmával minél többet meg kell tudni egymásról, ám ez sok esetben az elmúlt párkapcsolatokra korlátozódik. Mennyi ideig tartott, miért lett vége, sőt, belemélyedve a témába gyakran az is felvetődik, kinek mennyi szexuális kapcsolata volt már eddigi élete során. A kérdés már önmagában is kínos, és hát előfordul, hogy a válasz sem pontosan olyan, mint amit elképzelt a faggató.

Távolról sincs vége, olvasson még

6 kapcsolat, ami tényleg bonyolult

2013. január 4., 19:11 Módosítva: 2014-10-27 14:58:14
13

A Facebookon az ember megadhatja a munkahelyét, születési dátumát, meg még rengeteg mindent, amit közölni szeretne magáról, többek között az úgynevezett kapcsolati státuszát is, azaz hogy egyedülálló-e vagy kapcsolatban van, és ha igen, milyenben. Karácsonykor egy posztban azt firtattuk, vajon mire való a sok lehetőség közül az, hogy „bonyolult”. Rengeteg olvasónk válaszolt, megírva, hogy ők miért választották (vagy egy esetben választanák) pont ezt a szót saját kapcsolatuk leírására, ezekből a válaszokból válogattuk ki a hat legérdekesebbet, illetve legjellemzőbbet, ezek olvashatók alább. Ha ön is úgy érzi, jelenleg bonyolult helyzete, írja meg ön is a Randiblog email-címére, miért! A leveleket folyamatosan várjuk, a legérdekesebb sztorikat, véleményeket mindig megosztjuk, de mindig álnéven, mint alább is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Halálos beteg édesanya utolsó kívánsága a luxusnászút volt

2013. január 3., 16:20 Módosítva: 2013-01-03 16:20:14
17

A Daily Mail hírgyára megint szállított egy elgondolkodtató sztorit egy szomorú lagziról. Legutóbb egy rákos kisfiú körül forgott a történet, most pedig egy édesanya, illetve családja kálváriáját követhetjük végig a fotók segítségével. Az ok ezúttal is a rák: a 42 éves Sharon Heazle-t a betegségnek azzal a típusú formájával diagnosztizálták, ami Steve Jobsot is elvitte. Az ötgyermekes brit édesanya életéből valószínűleg már csak hónapok vannak hátra, legjobb esetben egy-két év, így a családnak szembe kellett néznie a dilemmával: mi a fontosabb, a jelen vagy a jövő? Ők a jelent, az együttlétet választották, és úgy döntöttek, utaznak együtt még egy utolsót, és tartanak egy álomesküvőt a szülőknek, még ha az utolsó fillérjükbe is kerül.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért nem szabad ittasan telefonszámot megadni

2013. január 2., 16:52 Módosítva: 2014-10-27 14:58:13
35

Ha már annyi elszúrt randit olvashattam nálatok, én is megosztom veletek a sok rossz közül az egyiket!” Így kezdte levelét Fruzsina, amit még az óévben írt meg nekünk, de a sztorinak csak 2013-ban jutott hely itt a Randiblogban. Az új esztendő első olvasói történetében a srác gyakorlatilag mindent elront, amit egy randin el lehet rontani a rossz helyszínválasztástól a szerencsétlen csajozós dumákig, és így tovább. Jóval tovább. Ebben a blogban továbbra is gyűjtjük a rémálommá vált randik történeteit, ezért, ha önnek is van egy sztorija és szívesen beszélne róla, írjon egy beszámolót a Randiblog email-címére! A beszámolók természetesen mindig álnevekkel jelennek meg, igazából Fruzsinát sem Fruzsinának és Ábelt sem Ábelnek hívják.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az öt legbénább csóktípus

2013. január 1., 15:21 Módosítva: 2013-01-01 15:21:14
79

Izgatóan csókolózni megtanulni nehéz, elrontani viszont annál könnyebb: bár a passzív fél tudatlanul is mímeli a másik szokását és ugyanúgy reagál vissza, ahogyan a partnere kezdeményezett, még nem biztos, hogy átadja magát az élménynek. Sőt, meglehet, kifejezetten kiábrándítólag hat rá a másik csóktechnikája. Íme az az öt csóktípus, ami béna, és adott helyzetben olykor kezelhetetlen.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 dolog, amit nőknek tilos a zenében

2012. december 31., 16:09 Módosítva: 2012-12-31 16:09:49
19

A nők és a férfiak közötti igazságtalan vagy értelmetlen különbségek lassanként eltűnőfélben vannak, de ebben a blogban mindig szeretünk rámutatni azokra a területekre, ahol még lenne hely a változtatásnak. Érdekes módon az egyik ilyen terület a zene: bár az ember azt gondolná, hogy az éneklés-muzsikálás szinte inkább női műfaj, vagy legalábbis egyre inkább azzá válik, van egy csomó olyan szerep, ami mintha továbbra is a férfiaknak lenne fenntartva, miközben egyre kevésbé emlékszünk arra, hogy miért. Íme 5 példa.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mit tegyen, aki két férfiba/nőbe szerelmes? 5 tipp

2012. december 30., 16:34 Módosítva: 2012-12-30 16:34:07
26

Gyakoribb, mint gondolnánk, az az eset, hogy valaki két személybe szerelmes egyszerre. Nem könnyű helyzet, ha választani kell két férfi, illetve két nő között, ezért ebben a posztban megpróbálunk segítséget nyújtani a döntéshez. Persze szavazni is lehet majd − mondják meg olvasóink, az alábbi öt közül melyik módszer a legjobb annak a helyzetnek a megoldására, ha az embert a szíve kétfelé húzza! Ha van egyéb tippje, hozzászólna, vagy elmesélné, hogy ön mit tett ilyen helyzetben, kérjük, írjon a Randiblog email-címére! Két lehetséges partner közül melyiket válasszuk?

Távolról sincs vége, olvasson még