horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Szakállas nő pasit keres

2013. április 13., 17:08 Módosítva: 2013-04-13 17:08:34
107

Az amerikai CBS News szállított egy megdöbbentő sztorit a minap. A főszereplő évek óta járja a világot egy cirkusszal, különleges testi adottságát ugyanis showműsorokban mutatja be, sőt blogot is ír róla. Valószínűleg nem sokan irigykednek rá: nő létére szakálla van. 49 éves, Németországban született, és 10 éve szingli, de úgy érzi, most már van annyi önbizalma, hogy elkezdjen pasizni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Én, a 22 éves kis csitri, rendesen bedőltem neki

2013. április 12., 16:34 Módosítva: 2014-10-27 14:58:58
17

Olvasva a lányok leveleit, én talán kicsit durvábban estem pofára” – írta nekünk Ida levele bevezetőjében. Természetesen megint a mindenféle előzmény nélkül egyszer csak lelépő férfiakról van szó, és a jelenség annyira általános, hogy rögtön egy másik levélíró sztoriját is mellé tudjuk tenni mindannak, amiről Ida beszámol. Ráadásul a második sztori nem is egy sztori, hanem három. Íróját Herminának kereszteltük át, és ő három különböző nációt próbált ki eddig, de úgy tűnik, a világ bármely tájáról is érkezzen egy férfi, úgy tartja a legegyszerűbbnek a szakítást, ha hirtelen, egy szó nélkül lelép. Olvassa végig a két levelet, és ha van véleménye, hozzáfűznivalója, vagy saját sztorija, kérjük, írjon ön is a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kínos, ha a nő kéri meg a férfi kezét?

2013. április 11., 14:52 Módosítva: 2013-04-11 14:52:00
5

Az egyenjogúság következtében egyre több nő érzi úgy, hogy ha a partnere egy idő után nem kéri meg a kezét, akkor neki kell megtennie ezt a lépést. Némely férfi számára ez még megkönnyebbülést is jelenthet, de inkább csak azok gondolkodnak így, akik az elutasítástól való félelem miatt nem merték feltenni barátnőjüknek a nagy kérdést. A tökösebb pasik nem szeretik átadni ezt a tisztet. Az interneten néztünk utána, hogyan vélekednek a fórumozók erről a kérdésről. A téma eléggé megosztó, úgyhogy mi is szavazásra bocsátjuk a dolgot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elvette a szüzességem egy 10 évvel idősebb rosszfiú

2013. április 10., 14:08 Módosítva: 2014-10-27 14:58:57
5

Mai levélírónknak a Glória álnevet választottuk. Ő egy egyetemista lány, de nem az egyetemi csajozás témájába kapcsolódott be beszámolójával, hanem például Vilmához hasonlóan leírta eddigi szerelmei történetét. Sőt, Glória is a mexikói szappanoperák drámai fordulatait véli felfedezni saját életében, de rajta sem csodálkozunk, hiszen történetében tényleg van lázadó kamaszlány és rosszfiú, sőt, bosszúnumera is más pasijával. De persze jobb az ilyet első kézből hallani, ezért nem is mesélünk el mindent a bevezetőben, maga a levél alább olvasható. Ha hozzászólna vagy elmesélné saját élményeit, kérjük, írjon nekünk egy emailt! A Randiblog címe a blog jobb hasábjának tetején is szerepel, de ide is kattinthat érte.

Távolról sincs vége, olvasson még

Négy tipp féltékeny szeretőknek

2013. április 9., 14:03 Módosítva: 2013-04-09 14:03:05
7

Ugyan a félrelépésekkel foglalkozó posztjainkban mindig nagy hangúlyt kap, hogy szeretőnek lenni nem kiváltságos dolog, mindenki a saját hibájából tanul, vagy még abból sem, így amíg világ a világ, lesznek, akik nős férfiakat, férjezett nőket csábítanak el. Korábban már írtunk arról, hogyan kell ezt okosan csinálni, most pedig kitérünk arra is, mit tegyen egy féltékenységtől elvakult szerető partnere férjével/feleségével szemben. Röviden: semmit, de azért ezt bővebben is kifejtjük. Ha van ezen a téren tapasztala, ossza meg velünk a  Randiblog email-címén!

Távolról sincs vége, olvasson még

Neki mindegy volt, végre valaki akarja őt

2013. április 8., 19:02 Módosítva: 2014-10-27 14:58:56
8

Nemrég volt egy posztunk abban a témában, hogy beleszólhatnak-e a barátok az ember párválasztásába. Akkor a szavazás meglehetősen kiegyenlített volt, de a beérkezett emailek alapján afelé billen a mérleg nyelve, hogy igenis nagyon értékes a barátok véleménye – és elég nagy baj, hogy a szerelmesek ezt általában nem veszik figyelembe, hanem a saját fejük után mennek, általában a vesztükbe rohanva. Két olvasónk levelét idézzük alább a témában, Mária két történetet mesél el, Dénes pedig egyet. Ha önnek is van hozzáfűznivalója vagy saját sztorija, amit szívesen megosztana, kérjük, írjon ön is a Randiblog email-címére, természetesen mindenkinek álnevet adunk!

Távolról sincs vége, olvasson még

A férfiak bírják rosszabbul a gyermektelenséget

2013. április 7., 20:19 Módosítva: 2013-04-07 20:19:45
20

A héten a Brit Szociológiai Egyesület konferenciáján ismertettek egy kutatást, amit a brit Keele Egyetem végzett, és igen érdekes eredményekre vezetett, igaz, a minta meglehetősen kicsi volt, hiszen alig több, mint 100 ember kérdeztek meg a gyermektelenségről. A válaszadók csak olyanok voltak, akiknek nincs gyermekük – függetlenül attól , hogy kapcsolatban élnek-e vagy sem, 69%-uk volt diplomás és 90%-uk volt heteroszexuális. Az adatokat a Sience Daily tette közzé.

Távolról sincs vége, olvasson még

Már az első levélben érzed, hogy ő más

2013. április 6., 15:56 Módosítva: 2014-10-27 14:58:55
75

Sokat olvasgatom a randiblogos bejegyzéseket, s már többször gondoltam arra, hogy én is leírom nektek a történetemet. Leginkább azért, mert sokszor leginkább egy rosszul sikerült brazil szappanoperára hajaz, és legalább mások jót szórakoznak rajta, esetleg tanulnak belőle” – ez áll Vilma levelének bevezetőjében, és nem túlzás a szappanoperás hasonlat, egyik-másik fordulatnál nekünk is leesett az állunk. Vilma azt írta meg nekünk, milyen utat járt be 31 éves koráig a nagy Ő keresése során, de a poénokat természetesen nem lőjük le itt, érdemes értük végigolvasni az egész levelet, elöljáróban annyit, hogy van benne jó pár váratlan eltűnés és újbóli felbukkanás. Ha ön is mesélne saját tapasztalatairól, vagy szívesen reagálna az alábbi sztorira, kérjük, írjon a Randiblog email-címére! Ha levelét megjelentetjük, megígérjük, hogy álnévet használunk majd, természetesen igazából Vilmát sem Vilmának hívják.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt ok, amiért nem érdemes nős pasikkal kezdeni

2013. április 5., 14:31 Módosítva: 2013-04-06 15:58:23
71

Egy korábbi posztunkban a 44 éves Lee Romain mindenféle érvekkel állt elő, hogy mitől is jó dolog nős pasikat elcsábítani. Úgy gondoltuk, hogy még mielőtt női olvasóink innentől kezdve a gyűrűs férfiakra specializálódnak, összeírjuk az ellenérveket is. Íme hát öt ok, amiért érdemes elkerülni a családos embereket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezen a két egyetemen lehet a legjobban csajozni

2013. április 4., 14:45 Módosítva: 2014-10-27 14:58:54
368

Szeretjük, ha olvasóink dicsérnek minket. Vince így kezdte a levelét: „szoktam olvasni a blogot és rendkívül jól szórakozom rajta, igazi kikapcsolódás tud lenni munka mellett. Bár bevallom, sokszor hitetlenkedve olvasom azt a sok picsogást, amit a „művelt, okos, talpraesett” fiúk-lányok egyaránt levágnak”. Még jobban szeretjük viszont, ha a levélíró valami érdekeset is ír, és Vince ezt is megtette, ezért olvasható alább üzenetének többi része is, amelyben kifejti, mely egyetemek melyik két karán a legjobb a terep a csajozáshoz.

A témát egyébként Benedek álnevű olvasónk kezdte meg még márciusban az egyetemista lányok kategorizálásával, és szintén ehhez kapcsolódik a mai második levél is, ami Vince írása alatt olvasható. A második szerző a Bíborka álnevet kapta, és ő igen frappánsan vág vissza: az első posztot kiegészíti az egyetemista fiúk (és nem egyetemista férfiak) hasonló, de 3+3-as beosztású kategorizálásával. Ha ön is hozzászólna, ha véleménye vagy saját története van, kérjük, írja meg gondolatait a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt dolog, amit ne csináljon szakításkor

2013. április 3., 15:52 Módosítva: 2013-04-03 16:26:27
43

Szakítani akkor sem könnyű, ha a felek pontosan tudják, hogy kapcsolatuk nem működik, mert, ugye, ott a megszokás, a kényelem, a befektetett idő, pénz, energia, érzelem. És egyébként is, külső szemlélők szemében akár menekülésnek is tűnhet. Ha azonban mégis rászánta magát a lépésre, íme öt tipp a Telegraphból, hogyan ne csinálja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Égési sérültet vett el az arcátültetett

2013. április 2., 15:44 Módosítva: 2013-04-02 15:44:13
30

Egy egészen különleges esküvőről tudósított a hétvégén a Dallas Morning News: megnősült ugyanis az a férfi, akin Amerikában először hajtottak végre arcátültetést. Dallas Wiens egy áramütés kapcsán szenvedett égési sérüléseket, emiatt szorult rá a műtétre. Felesége szintén égési sérült, ő egy égő autóban rekedt benne, a baleset neki is majdnem az életébe került. Ha történetükre azt mondjuk, hogy nem mindennapi, akkor keveset mondtunk, főleg tekintettel arra, hogy az esküvőre pont abban a templomban került sor, ahol Wienst megrázta az áram.

Távolról sincs vége, olvasson még

Mindketten szeretünk, ezért nem mondtuk el

2013. április 1., 14:38 Módosítva: 2014-10-27 14:58:51
22

Nemrég a kiskutya típusú férfiak mellékvágányán befutott egy levél hozzánk, amiben a mostanihoz kísértetiesen hasonló történet játszódott le, bár más szereposztásban. Olvasónk, Rita (aki nem is Rita, dehát ilyenek az álnevek) története annyiban különözik, hogy szakítás után járunk benne, és kiskutya helyett kismacska kavart be a békés elválásba. Olvassa el a bő levelet, majd írjon bátran a Randiblog email-címére, ha ön is elmesélné, hogyan döfte önt hátba ismerős merénylő!

Távolról sincs vége, olvasson még

Locsolkodjon okostelefonnal - íme 3 adag iKölni ingyen

2013. március 31., 16:36 Módosítva: 2013-04-02 10:44:25
2

Tavaly ilyenkor is elajándékoztunk két adag iKölnit olvasóinknak, idén emeljük a tétet: három szerencsés és gyorsan reagáló olvasónk töltheti le magának ingyenesen a locsolkodó appot. Ennek módja az, hogy erre a linkre kattintva felkeresi az app-boltot, és ott a Redeem gombra kattintva beírja a következő három kód valamelyikét, ezekkel ugyanis ingyenes a letöltés: NLHFK3F6WMP7 – YHHJPXH43AFN – HATRHJ6A46AN

Távolról sincs vége, olvasson még

Mindig döglöttek utánam a pasik, pedig nem vagyok nőcis

2013. március 30., 15:47 Módosítva: 2014-10-27 14:58:54
1

És hogy ne csak mindig a bajokról és a lehetetlenségről legyen szó, jöjjön megint két olyan levélíró, akik azt mondják, tudják a megoldást. Szerencsére egyikük nő, másikuk férfi (az Auguszta és a Zalán álnevet kapták tőlünk), így az alábbi posztból kiderül a pasizás és csajozás titka is. Auguszta azt mondja, a legnagyobb akadály a csajoskodás, míg Zalán szerint a csajtalan férfiaknál az lehet a hiba, hogy check-listával kezdenek hozzá a dologhoz, azaz előre felépítik magukban, hogy milyen nőt szeretnek, és csak olyanokkal állnak szóba, akik ennek megfelelnek. Auguszta egy szókimondó nő lehet a levele alapján, úgyhogy vele tessék vigyázni, használ trágár szavakat is, mi pedig nem cenzúrázunk. Ha önnek is vannak tanácsai vagy véleménye, kérjük, írja meg őket a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

5 ostoba pasifogó módszer

2013. március 29., 15:31 Módosítva: 2013-03-29 15:49:12
48

Gyakran  furcsa módszereket alkalmaznak a nők, ha egy férfi megszerzése és megtartása a cél. Összegyűjtöttük a legáltalánosabb trükköket, amikkel a magukat krízishelyzetben érző nők be szoktak próbálkozni a pasiknál. Hangsúlyozzuk, a jelenség nem általános, nem minden csaj ilyen elvetemült, de szinte mindenkinek van egy ilyen ismerőse.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyszer engedtem, hazafelé megtörtént a dolog

2013. március 28., 15:10 Módosítva: 2014-10-27 14:58:52
12

2 történetet szeretnék megosztani veletek, de előbb bemutatkoznék. Hajnalka vagyok, 24 éves, és már külföldön élek” – ezt a bevezetőt írta magáról egy levélírónk, akinek története a leginkább a kegyetlen hirtelenséggel szakító férfiakról szóló posztunkhoz kapcsolódik. Az ő két történetéből szerencsére csak az egyik végződik rosszul, de írt ugyanebben a témában Johanna is (mindkét keresztnév álnév természetesen), akivel kísértetiesen hasonló módon zajlottak le az események, és Johanna sajnos sokkal keserűbb következtetéseket vont le a történtekből, mint Hajnalka. Ha ön is megírná saját történetét, vagy hozzászólna, bármilyen véleménye van, kérjük, küldje el levélben a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

8 évesen férjnek érzi magát

2013. március 27., 16:01 Módosítva: 2013-03-27 16:01:36
49

Kb. két hete nagy sikert aratott nálunk is, meg a világ többi részén is az a sztori, hogy Dél-Afrikában egy 8 éves kisfiú műlakodalmon elvett feleségül egy 61 éves nőt. Bár a frigy jogilag érvénytelen, az érdeklődés akkora volt a történet után, hogy most máris itt a folytatás, nem pepecseltek vele annyit, mint az Avatar 2-vel. Remélhetőleg a kissrác és családja látott valamennyi pénzmagot is az ismételt szereplésből: a házaséletről készült újabb fotókat a képre kattintva nézheti meg, alább pedig a fiú, Sanele Masilela nyilatkozatait idézzük.

Távolról sincs vége, olvasson még

Van, hogy számít a barátok véleménye egy párkapcsolatban

2013. március 26., 15:25 Módosítva: 2013-03-26 15:25:46
14

Szakemberek szerint a jó választás egyik ismérve, hogy partnerünkkel szimpatizál a baráti társaságunk is, ami persze kölcsönös. Bár nem a haverok döntenek a választásunkban, ők objektíven látják a dolgokat, nem tartják vissza a véleményüket. De mi van abban az esetben, ha ez utóbbi nem vet túl jó fényt a pasinkra/csajunkra? Olvasóinkat kérdeztük arról, mennyire befolyásolja őket egy párkapcsolatban a haverok véleménye a partnerről. Ha pedig önnek is van története a témával kapcsolatban, írjon nekünk a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Bunkóság más esküvőjéről először fotót posztolni

2013. március 25., 16:22 Módosítva: 2015-11-10 09:43:45
36

Van egy amerikai internetes esküvőikellék-cég, úgy hívják, hogy David’s Bridal, és ők készíttettek nemrég egy tanulmányt az amerikai házasulandók internetezési szokásairól. Az még önmagában nem túl meglepő, hogy az okostelefonok és a tabletek ezen a téren is egyre fontosabbak, de azért szolgált a kutatás néhány olyan számadattal, ami valószínűleg meg fogja hökkenteni az olvasót. Sőt, az esküvői facebookozás etikettje is kialakulóban van, más lakodalmáról ugyanis csak bizonyos feltételekkel szabad posztolni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Milyen jogon mond egy barát ilyet annak, akit én szeretek?

2013. március 24., 16:13 Módosítva: 2014-10-27 14:58:51
48

Ma olvastam a Velveten az A nők tönkreteszik magukat a kiskutya típusú férfiakkal cikket” – kezdi üzenetét mai levélírónk, Gábor, és rögtön elnézést is kér, mert nem igazán friss a poszt, amire reagál. Természetesen nincs miért bocsánatot kérnie, hiszen attól még, hogy az utóbbi hetekben nem foglalkoztunk vele, a téma továbbra is aktuális, sajnos Gábornak különösen az: „velem ez a helyzet már megtörtént” – írja.

Persze nem saját magát tartja kiskutya típusúnak, hanem a barátnője találkozott össze egy ilyen férfival. Nem sok jó sült ki a dologból, de a részleteket nem lőjük le előre, érdemes értük végigolvasni Gábor beszámolóját (Gábort persze igazából máshogy hívják, de a nevén kívül mást szokásunk szerint nem változtattunk meg a történetében). Ha ön is szívesen mesélne, akár ehhez a témához kapcsolódva, akár valami másról, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy vert barátnő egy éve videón

2013. március 23., 15:57 Módosítva: 2013-03-23 16:21:55
55

Hétfőn töltötte fel egy fero061982 nevű felhasználó a fenti videót a Youtube-ra, a címet szerbül és angolul adta meg: Napi egy fotó életem legrosszabb évén keresztül. Rengeteg ilyen videó szerepelt már a neten, ahol valaki sminkjeit, vagy haja/szakálla növekedését örökíti meg napi egy fotó készítésével, majd sorrendbe állításával, a legutóbbi ilyen klip egy transzszexuális átalakulását mutatta be. Ez az ismeretlen, feltételezhetően szerb nő azonban azt örökítette meg, ahogy arcán és nyakán egyre több a sebhely, zúzódás, véraláfutás. Ahogy telik az egy év, sérülései egyre brutálisabbak, végül egy kézzel írt feliratot mutat a kamerának, amely magyarul így fordítható: „nem tudom, hogy megérem-e a holnapot”.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen lesz a világ, amikor a szingliség lesz a normális

2013. március 22., 16:52 Módosítva: 2013-03-22 16:52:54
296

Egy amerikai hölgy, bizonyos Eleanore Wells nincs férjnél, ennek megfelelően a szingliségről vezet blogot. Nem tűnik túl izgalmasnak a téma, de Wells nemrégiben olyan érdekes megközelítésben foglalkozott a dologgal, hogy írását több publikáció is átvette, illetve kommentálta, ezt tesszük alább mi is. Az egész csak egy gondolatkísérlet, abból kiindulva, hogy ugye az élet meg a társadalom arra van berendezkedve, hogy mindenki, vagy legalábbis a többség huszon-harmincéves korában szerez magának egy párt, és élete java részét kapcsolatban, illetve családban éli le.

Wells azt próbálta meg elképzelni, milyen lenne, ha nem ezt tekintené a világ normálisnak, hanem a szingliséget, és 11 pontban gyűjtötte össze, hogy milyen következtetésekre jutott ezzel a szép új, remélhetőleg rinyálásmentes világgal kapcsolatban. Óva intünk azonban mindenkit a téma elbagatellizálásától, hiszen amint arra a szerző is figyelmeztet, a valóságban – legalábbis Amerikában – már megfordult a kocka a statisztikák szerint, és ha csak hajszállal is, de már most is többen élnek egyedül, mint házasságban (51-49% az arány). Tehát ha úgy vesszük, már most is a szingliség a normális, és a családos élet a kivétel. Na de mi lesz, ha ez a trend tovább erősödik?

Távolról sincs vége, olvasson még

Az egyetemista csajok mindkét alaptípusa esélytelen

2013. március 21., 16:52 Módosítva: 2014-10-27 14:58:50
115

Kezdjük azzal, hogy Alízzal értek egyet abban, hogy én is egy bizonyos típusú párra vágyok. A gond csak az, hogy bár arányokat tekintve az én típusom sem hinném, hogy kifejezetten ritka lenne, egyszerűen nem futok velük össze” – kezdi a levelét Benedek álnevű olvasónk, aki erre a múlt heti posztra reagált. Ő többek között koránál fogva elsősorban az egyetemista lányok között keres párt, de úgy tűnt neki, a szóba jövő csajok két kategóriába sorolhatók, és mindkét típussal teljesen esélytelen egy normális, hosszú távú kapcsolat. Benedek saját maga is elnézést kér, hogy egy-két helyen trágár szavakat használ, ha önt az ilyesmi zavarja, ne is olvasson tovább! Ha viszont hozzászólna, írjon emailt a Randiblog szokásos címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A 9 legidegesítőbb férfiszokás

2013. március 20., 16:42 Módosítva: 2013-03-20 16:42:36
680

A kilenc legidegesítőbb női szokás után természetesen nem maradhatnak ki a férfiak sem, így összegyűjtöttük, hogy ők mikkel szoktak a párjuk agyára menni. A wc-deszka használata, a tusolóba pisilés és a pöcsvakarás témája viszont már lerágott csontnak tűnik, úgyhogy kicsit másképp közelítettük meg a kérdést. Kihagytunk volna valamit? Írja meg a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Lánykéréssel égette be élőben a bemondónőt

2013. március 19., 14:33 Módosítva: 2013-03-19 14:33:21
16

Van egy újabb hármas adag lánykérésünk, mind a három történet videós. Az elsőben az amerikai Fox54 tévécsatornán egy hírműsor folydogál szépen a Huntsville-i stúdióban, látszólag a neki megszabott mederben. A bemondónő olvassa is a következő brékinget a súgógépről, ami szerint „a Fox54 értesülései szerint egy Huntsville-i tévébemondónőnek pont most kérik meg a kezét élőben a tévében”. Persze mire kimondja, le is esik a tantusz, hogy őt most ugratják, illetve nem ugratják, hanem tényleg megkérik a kezét. Kínos, mégis jópofa jelenet.

Távolról sincs vége, olvasson még

A kirakatkapcsolatokon röhög a Facebook

2013. március 18., 16:52 Módosítva: 2013-03-18 16:54:20
483

Megvan az ön facebookos ismerősei között is az a pár, akik rendületlenül töltik fel a szentimentális hangulatú közös képeket, idézeteket a boldog párkapcsolatról? Akik házassági fogadalomhoz hasonló mondológokat gyártanak az új év első napjára? És akikről egyébként az ismerőseik fele tudja, hogy a férfinak hónapok óta szeretője van, mert a nő nem engedi magához?

Az ilyen kapcsolatokat hívja a köznyelv kirakatkapcsolatnak/kirakatházasságnak. Amikor a pár, vagy a párnak az egyik tagja nem veszi vagy nem akarja észrevenni a felmerülő problémákat és a külvilág felé minden mozzanatával azt próbálja kétségbeesetetten közvetíteni, hogy náluk minden rendben van.

A közösségi oldalak megjelenésével ez már jóval könnyebben megy, mint korábban, amikor a látszat elhintéséhez meg kellett jelenni nyilvános helyeken: átcsókolózni egy falunapi ünnepséget, fényképeket cipelni egy szülinapi összejövetelre. Ám a pletyka is jobban terjed már, mint korábban, így akik belül sírnak, kívülről pedig műmosollyal etetik a közönséget, jobb, ha tisztában vannak azzal: sokkal többen tudnak a családi titkokról, mint azt ők hiszik, ezáltal pedig minden szép pillanat posztolása hiteltelenné, mi több, kínossá válik. Olvasóink segítségével röviden vázoljuk, miről is van szó. Ha önnek is van hasonló története, ne habozzon, írja meg nekünk a Randiblog email-címére!

 
Távolról sincs vége, olvasson még

Kapcsolatunkban látszatra én vagyok a domináns, ami minket szórakoztat

2013. március 17., 13:34 Módosítva: 2014-10-27 14:58:48
7

Továbbra is érkeznek email-címünkre az érdekes és tanulságos hozzászólások a munkára nem hajlandó nőkkel foglalkozó olvasói levél kapcsán. Egy posztot már közöltünk az olvasói reakciókból, ami talán segített a problémakört árnyaltabban végiggondolni, de még adósak vagyunk a megoldással. Hogyan lehet a munkán úgy osztozni egy kapcsolatban/családban, hogy abból a lehető legkevesebb, vagy ideális esetben semennyi gond ne származzon? Három olvasónkat idézzük alább, akik mind arról írnak, hogy ők olyan megoldást találtak, ami működőképes. Ketten hölgyek, egyikük férfi, természetesen mindhárman álnéven szerepelnek. Ha ön is szívesen hozzászólna még a témához, vagy egyéb mesélnivalója van randikról, szerelemről, kapcsolatokról, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy új magyar társkeresőn csak a nőké a szó

2013. március 16., 13:57 Módosítva: 2013-03-16 13:57:08
16

Az internetes társkeresésnek az a baja, hogy bár az online ismerkedésnél mi sem kézenfekvőbb, általában az életben elég rossz hatásfokkal működik a dolog, amint azt a rémálommá vált randik viszonylag magas száma is mutatja. Ezért aztán folyamatosan próbálják újabb és újabb ötletekkel forradalmasítani a dolgot, mi pedig három újdonság bemutatásával időnként megnézzük, éppen hol is tart a társkeresők világa.

stockfresh 433921 businesswoman-using-laptop-outdoors sizeM

A mai első érdekesség a Would Like to Meet Me nevű amerikai, fizetős oldal, ami annyi újítást vezetett be, hogy az oldal kezelői ellenőrzik, hogy mindenki tényleg saját magáról tesz-e fel friss képeket a profiljába. Ez úgy történik, hogy a társkereső alkalmazottja minden regisztráltat felhív egy rövid videóbeszélgetés erejéig, és leellenőrzi, hogy tényleg ő van-e a fotókon. Sőt, a később feltöltött képeket is ellenőrzik, úgyhogy elméletileg a csalás itt kizárt, mindenki tényleg az, akinek kiadja magát. Vagy legalábbis úgy néz ki.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az első randis szex miatt nem lehet jövőnk

2013. március 15., 14:50 Módosítva: 2014-10-27 14:58:47
7

Az utóbbi időben szinte kizárólag csak olyan pasikról írtok, akik lelépnek/megcsalnak, vagy olyan kapcsolatokról/randikról, amik nem működnek, kudarcba fulladnak. Ez inspirált engem a történetem megírására” – a Matild álnevet kapta tőlünk az a levélíró, aki a fenti sorokkal vezette be mondandóját. Matild és Kristóf sztorija azzal a többé-kevésbé általánosan elfogadott nézettel kezdődik, hogy egyéjszakás kapcsolatból nem lehet rendes kapcsolat, igazi szerelem. Először úgy tűnt, hogy Matild és Kristóf esetében is bejön a papírforma, de aztán jöttek a váratlan fordulatok, a részletekért olvasson tovább! Természetesen továbbra is várjuk az olvasói leveleket, ha ön is elmesélné egyéjszakás kalandját, kapcsolata történetét vagy bármi egyebet, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még