horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Szia, nyalogathatom a lábad? Fizetek is érte!

2014. március 7., 16:09 Módosítva: 2014-10-27 15:00:21
1

A „Második levélnél már invitáltam egy DVD-zésre” írásra szeretnék reagálni. Én, mint a netes társkeresés világában egy ideje jártas személy” – a mai posztban sorra kerülő olvasói levél beküldőjének a Leonóra álnevet adtuk. Leonóra, amint az levele bevezetőjéből egyértelmű, szintén az internetes társkeresés buktatóiról szóló eszmecserébe szeretne bekapcsolódni, méghozzá egy olyan meglátással, amiért, azt mondja, lehet, hogy sokan meg fogják kövezni. Szerinte mindenkinél a külső számít leginkább eleinte, ráadásul nem csak az interneten, hanem akárhol ismerkedik az ember. Ön szerint is ez a valóság? Van saját tapasztalata, ami megerősíti, vagy éppen cáfolja Leonóra megállapításait? Írjon nekünk ön is, a Randiblog email-címe változatlan!

Távolról sincs vége, olvasson még

A nő, akinek belül üres a családja

2014. március 6., 15:44 Módosítva: 2014-03-06 15:44:33
78

A mai posztban Suzanne Heintz életét és munkásságát mutatjuk be önnek (a kettő igencsak összefonódott, amint az mindjárt kiderül). Ennek az amerikai képzőművésznek elege lett abból, hogy a harminc betöltése után egyre gyakrabban szekírozták azzal, hogy miért nem ment még férjhez, miért nincs még gyereke, ketyeg a biológiai óra, stb., mindenki jól ismeri ezeket a mondásokat. Aki ilyeneket mond, az persze gyakran nem is akar beszólni, de ettől még ugyanolyan irritáló ezt hallgatni. Heintz úgy döntött, hogy ő sem hallgatja tovább, inkább szerez magának egy családot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt súlyos kommunikációs hiba egy párkapcsolatban

2014. március 5., 15:26 Módosítva: 2014-03-05 15:26:18
285

Nem számít, hogy milyen összhangban van az ember a partnerével, félreértések és kommunikációs baklövések mindig lehetségesek. A lifehacker.com most összeszedte az öt leggyakoribbat, hogy könnyebb legyen elkerülni a problémákat ezzel kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így teszi tönkre a munkába járás a kapcsolatokat

2014. március 4., 18:40 Módosítva: 2014-03-04 18:40:19
51

Ha önnek több, mint fél órába telik, hogy beérjen reggelenként a munkahelyére (és nyilván legalább ugyanennyibe, hogy este hazaérjen), akkor kezdhet egy kicsit aggódni, figyelmeztet a Psychology Today hétfőn megjelent cikke. Az oldalon publikáló pszichológusszakértő bevallja, hogy ő is viszonylag messzire jár dolgozni, és jól tudja, hogy a napi túl sok utazásnak csomó hátránya van. A messziről bejárók körében gyakoribb az elhízás a mozgásszegény életmód következtében, és a forgalomban való részvétel sok stresszel jár, de sajnos nemcsak az egészségre hátrányos, ha az ember több, mint egy órát vezet vagy tömegközlekedik naponta.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kurvába lettem szerelmes

2014. március 3., 17:45 Módosítva: 2014-10-27 15:00:20
18

Több, mint egy éve olvasom a különböző témájú posztokat és sok vacillálás után gondoltam, megosztom önökkel az én történetemet is” – így kezdődik a mai posztban közölt levél, amihez a tárgy mezőbe azt írta az email beküldője, hogy „kurvába lettem szerelmes”. Innentől kezdve nem meglepő, hogy aláírás nem is volt a levélben, de mi persze adunk egy keresztnevet a beküldőnek, a Kornél álnév jutott neki. Kornél történetéből a dátumokat és az országneveket kigyomláltuk, hiszen egyrészt nem akarunk kellemetlenséget senkinek, másrészt a lényeg nem is ebben van, de ettől eltekintve ugyanúgy olvasható alább a történet, ahogy az a Randiblog email-címére megérkezett. Messze az egyik legmegdöbbentőbb olvasói levél, amit az utóbbi években kaptunk – ha megosztaná véleményét vagy saját történetét, kérjük, írjon nekünk ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Apukám javarészt egyáltalán nem tudja, mi történik velem

2014. március 2., 15:32 Módosítva: 2014-10-27 15:00:19
10

A múlt vasárnapi posztunk címe az volt, hogy Itt tudtam meg, hogy miért nem volt szükség óvszerre. Egy olvasói levelet közöltünk benne Alfrédtól, aki azzal kezdte, hogy „ez a történet biztosan érdekes véleményeket fog kapni”. Alfrédnak igaza lett, tényleg rengeteg megosztást és sok válaszlevelet inspirált ez a poszt az elmúlt egy hétben. Most a beküldött olvasói levelekből közöljük a négy legérdekesebbet, lássuk, ki mit üzen Alfrédnak, aki pár hónapja volt még csak kapcsolatban egy nővel, amikor becsúszott egy nem várt terhesség. A baba megszületett, de Alfréd már egy ideje nincs együtt a nővel, a gyerekkel sem tartja a kapcsolatot. Ha nem olvasta azt a posztot, először kattintson ide, aztán olvassa el az alábbi reakciókat! Ha ön is hozzászólna, van saját tapasztalata vagy véleménye, kérjük, írjon ön is a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Sima társkeresőkön sok pénzbeli ajánlatot kapok

2014. március 1., 17:26 Módosítva: 2014-10-27 15:00:19
3

Magamról annyit, hogy 28 éves, egyedül élő, szingli nő vagyok átlagos testalkattal, nincs gyerekem” – a mai levél beküldője ezeket az adatokat írta meg magáról, a keresztnevét nem, de hiába is írta volna meg, nálunk mindenképpen Lujza álnéven szerepelt volna. Lujza tárgyként a következő témát jelölte meg: „társkeresők vesztőutai női szemmel”. Rengeteg posztunk volt már a társkeresés, főleg az internetes társkeresés nehézségeiről, a sok gond közül Lujza elsősorban arra koncentrál, hogy hogyan lehet kivédeni azokat a férfiakat, akik igazából nem tartós kapcsolatot keresnek, hanem egy szeretőt barátnőjük/feleségük mellé. Ön is belefutott már egy ilyen szituációba? Kérjük, írja meg ön is tapasztalatait, illetve véleményét, a Randiblog szokásos email-címén folyamatosan várjuk a leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt ok, amiért a pasik szeretik a plasztiknőket

2014. február 28., 16:28 Módosítva: 2014-02-28 16:38:02
48

Annyit nyavajognak a természetes nők a plasztiknők miatt, annyi megválaszolatlan kérdésük van a témával kapcsolatban, hogy úgy gondoltuk, utánajárunk a szilikontündérek titkának. Olvasóinkat kérdeztük meg arról, mit is szerethetnek a férfiak a felfújt lányokban – hiszen szeretik őket. Az is kiderült, hogy álszent duma csak, hogy nem szeretik őket, igaz, nem minden férfi tartós kapcsolat vagy családalapítás céljából állna össze egy ilyen hölggyel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért nem kell egy jófiú ismerősöm se

2014. február 27., 16:34 Módosítva: 2014-02-27 16:34:28
21

Olvasónk – nevezzük Edinának – az Öt ok, amiért a nők nem szeretik a jófiúkat posztunkra reagálva írt nekünk levelet, amiben saját tapasztalatát osztotta meg velünk. Azt mondja, nagy általánosságban igazak a felsorolt dolgok, ám ő másképp közelíti meg a támát. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Prostioldalt csinált szerelme igazi barátnőjéről

2014. február 26., 16:41 Módosítva: 2014-02-26 16:41:31
4

Angliában egy nő szerelmes lett egy férfiba, és egyszerűen nem tudta elviselni, hogy az illető egy másik csajjal jár. Folyamatosan kereste a kapcsolatot a férfival, illetve közben próbálta a barátnőjét a lehető legdurvább eszközökkel lejáratni, illetve elmarni a pasi mellől, menet közben pokollá téve az életét annak a férfinak is, akiért elvileg rajongott. A Daily Mail onnan értesült a sztoriról, hogy persze bírósági ügy lett belőle.

Távolról sincs vége, olvasson még

4 gyereket csinált 38 évvel fiatalabb feleségének

2014. február 25., 14:22 Módosítva: 2014-02-25 15:23:09
106

A mai posztban bemutatott brit férfi, Joe Philpot 54 évesen jött össze egy 16 éves lánnyal. 38 év közöttük a korkülönbség, mégis összeházasodtak. Van, aki szerint ez gyakorlatilag pedofília, de láttunk már ilyet, sőt rosszabbat is, meg olyat is, ami már tényleg az. Ezt a mai sztorit azonban az a két mozzanat teszi lenyűgözővé, hogy egyrészt a férfi nem milliárdos, tehát a lány nem a pénzéért ment hozzá, másrészt hogy a románc nem a szokásos 2-3 évig tartott, hanem jóval tovább. Philpoték most 67, illetve 29 évesek, nemrég ünnepelték 13. házassági évfordulójukat és négy gyerekük van.

Távolról sincs vége, olvasson még

Indul a meztelen társkeresőshow az USA-ban

2014. február 24., 19:17 Módosítva: 2014-02-24 21:00:09
17

A társkeresés újdonságai természetesen sosem hiányozhatnak ebből a blogból, és általában hármasával szoktuk posztolni az új kezdeményezéseket, amikben persze általában több a furcsaság, mint a realitás. Ebben a szellemben az amerikai VH1 csatorna kreatívjai például azt találták ki, mennyivel jobb egy első randi meztelenül, főleg, ha a találkát fel is veszik egy tévéműsor számára. Az új társkeresőshow gyártását csak most kezdik majd egy távoli és egzotikus helyszínen, a címe valószínűleg az lesz, hogy Naked Dating, azaz Meztelen randizás.

Az igazán bizarr vonatkozása az egésznek az, hogy nem mindkét fél lesz pucér: mindegyik adásban egy ruhás férfinak és egy ruhás nőnek keresnek majd párt, és mindketten két-két pucér női, illetve pucér férfijelölt közül választhatnak. Tehát ez műsoronként négy randi, kettőn a nő lesz pucér, kettőn a férfi. A producerek a Hollywood Reporter szerint azt tervezik, és ezen kicsit nehéz nem nevetni, hogy a műsor fókuszában az lesz, hogy a résztvevők őszintén kielemezik majd saját személyiségüket, és megfigyelik, hogy ennek milyen következményei lesznek a randi folyamán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Itt tudtam meg, hogy miért nem volt szükség az óvszerre

2014. február 23., 18:19 Módosítva: 2014-10-27 15:00:18
1123

Ez a történet biztosan érdekes véleményeket fog kapni. Biztosra veszem, hogy kapok hideget-meleget” – a mai posztban közzétett levél beküldőjének az Alfréd álnév jutott. Amint az már a bevezetőből nyilvánvaló, Alfréd fel van rá készülve, hogy a története szélsőséges érzelmeket fog kiváltani a többi olvasóból, és erre megvan minden alapja, hiszen az még hagyján, hogy egy 14 évnyi korkülönbséget áthidaló kapcsolatról van szó, a dolgot súlyosbítja egy nem tervezett terhesség is. Olvassa végig Alfréd beszámolóját, aztán írja meg nekünk véleményét vagy saját tapasztalatait, történetét! A leveleket továbbra is folyamatosan várjuk a Randiblog email-címén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyik este nyugtatót kellett bevennem

2014. február 22., 19:24 Módosítva: 2016-09-17 18:16:35
4

Még sosem válaszoltam levélre, de ez a történet lehetne akár az enyém is. És nem, nem vagy ribanc! Még csak véletlenül sem, ne hidd ezt magadról, ne engedd, hogy ez a férfi ezt elhitesse veled!” – ma egy újabb olvasói levél kerül sorra, ennek a beküldőjét Eleonórának hívják (vagyis hívjuk mi, igazából más a neve). Igen, Eleonóra is Karola lassanként klasszikussá váló történetére reagál, amire még hetek elteltével is érkeznek az olvasói reakciók – úgy látszik, az ilyen típusú kapcsolat nem is olyan ritka, mint gondolnánk, és persze végigélni, feldolgozni egy ilyet sem túl könnyű. Mindenesetre úgy tűnik, Eleonórának sikerült, hiszen a kapcsolatot nem szakította meg, hanem elviselhető mederbe terelte, alább leírja, milyen fázisokon ment keresztül a viszony. Önnek is van tapasztalata az ilyen kapcsolatok terén? Kérjük, írja meg ön is saját történetét vagy véleményét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így vezesse vissza haverját/barátnőjét a húspiacra

2014. február 21., 15:34 Módosítva: 2014-02-21 15:39:23
19

Ha valakinek hosszabb kapcsolata ért véget, 3 vagy akár 7 év kihagyás, esetleg még több idő után nem egyszerű újra elkezdeni a randizgatást. Ilyenkor nagy szolgálatot tesz egy jó haver, aki segít szép lassan visszatalálni a csajozós/pasizós életbe, persze nem a szakítás után rögtön másnap, hanem amikor az illető kész van rá. Ez akár egy első tanács is lehetne az ilyen szárnysegédek részére: ha túlságosan friss és fájdalmas a szakítás élménye, nem szabad még forszírozni az egyedülállóvá vált ismerősnél a csajozást/pasizást. De a Jezebel ezen kívül még 4 tanáccsal szolgál erre a szituációra, amit egy továbbival megtoldottunk – az így kiegészült lista alább olvasható.

Távolról sincs vége, olvasson még

A magány olyan rosszat tesz, mint a kövérség

2014. február 20., 15:44 Módosítva: 2014-02-20 15:44:42
27

Rengeteg poszt volt már a Randiblogban arról, hogy milyen rossz egyedül, és hogy milyen nehéz társat találni, főleg az interneten. Nyilván lesz is még rengeteg hozzászólás a témában, de alább kivételesen nem olvasónktól idézünk, hanem az Independent című birt lap cikkéből, illetve az abban megszólaltatott kutatóktól. Rengeteg bizonyítékot találtak arra ugyanis, hogy a magány hogyan, illetve mennyire károsítja az egészséget – a negatív hatásokat a kövérség következményeihez hasonlították. Szomorú, de egyre fontosabb téma, a részleteket alább olvashatja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért nehéz titkos kapcsolatban élni

2014. február 19., 19:26 Módosítva: 2014-10-27 15:00:17
7

A körülmények, amelyeket Karola leírt, kísértetiesen hasonlítanak az én helyzetemre, azzal a különbséggel, hogy én voltam a férfi ebben a kapcsolatban. Mielőtt röviden leírnám az én történetemet, annyi megjegyzésem lenne, hogy a kifejezés, ami megütötte a szememet az a románc, ami titkos volt” – igen, a mai levél is arra a posztra reagál, ami részben a tegnapit is inspirálta, de ezúttal a levélíró egy férfi, és az Álmos álnév jutott neki. Amint Álmos azt már a bevezetőben is írja, nála a legfőbb szempont nem az, hogy a viszony alapvetően a szexualitásra alapul, hanem a kapcsolat titkossága a fontos, erről írta meg tapasztalatait és gondolatait, amiket mi lebilincselően érdekesnek találtunk. Ön mit szól az alábbi beszámolóhoz? Kérjünk, ha ön is megírná véleményét vagy saját történetét, levelét a Randiblog email-címére küldje!

Távolról sincs vége, olvasson még

Első dolga az volt, hogy levizitelte a melleimet

2014. február 18., 17:05 Módosítva: 2014-10-27 15:00:15
13

Tavaly ősszel kerültem közelebbi kapcsolatba a Randibloggal, örömmel vagy épp összeszoruló szívvel olvasva az olvasói történeteket: lám-lám, vannak sorstársaim. Két történet volt rám nagy hatással, az egyik címe, hogy 50 idegen ember előtt sírtam el magam, a másik pedig az Elutazok hozzá, hogy jól megdugjon. Sorsközösséget érzek a történetet átélt nőkkel” – a mai posztban közzétett levél beküldője a bevezetőben a fentiek mellett azt is írta, hogy ránk bízza az álnév kiválasztását, mi úgy döntöttük, Bernadettként fogjuk őt emlegetni. Bernadett története is egy kapcsolat halódásával kezdődik, ekkor érkezik meg életébe egy olyan új férfi, akit elsőre ugyan egy arrogáns bunkónak nézett, de aztán hamar fordult a kocka. A poénokat természetesen eszünk ágában sincs előre lelőni, inkább arra emlékeztetjük önt, hogy az ön történetét vagy hozzászólását is várjuk a Randiblog email-címén. Kérjük, ha van mit megosztania, írjon! És most következzen Bernadett beszámolója.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elkezdtem kikacsingatni a kapcsolatból

2014. február 17., 13:12 Módosítva: 2014-10-27 15:00:13
11

Julianna vagyok, 30 éves (ez olyan, mint az amerikai filmekben, tudjátok, az anonim csoportokban) és egy friss élményem szeretném megosztani veletek. (Figyelem! Krónikus kapcsolatba belebukó vagyok!)” – ennyi bevezető tartozik az alábbi levélhez, amiben Julianna két kapcsolatát írja le. Volt olyan, amelyik klasszikus lila ködös szerelemnek indult, és volt, amiben józan ésszel végiggondolva próbálták megvalósítani a közös életet. A dolgok végkimenetelét Julianna már a bevezetőben elárulja, de így is roppant érdekes végigolvasni ezt a levelet. Önnek van válasza az írás végén található kérdésre? Ha igen, írja meg a Randiblog email-címére! De ha inkább saját történetét írná meg, természetesen azt is szeretettel várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Izgatta, hogy fájt nekem

2014. február 16., 18:00 Módosítva: 2014-10-27 15:00:12
4

Hátha tudok segíteni az én történetemmel és azzal, hogy én mire jöttem rá, hogyan zártam le” – ez áll a mai posztban sorra kerülő levél bevezetőjében azzal kapcsolatban, hogy a beküldője, Lilla miért írta meg nekünk saját sztoriját. Ez a beszámoló is egy válasz Karolának, aki mindent hajlandó megtenni egy férfinak, aki nem is szereti viszont. Lilla ugyanebben a helyzetben volt, de ő végülis elérkezett arra a pontra, ahonnan már tényleg nem volt tovább. Ha önt zavarja egy-egy trágár kifejezés, ne olvasson tovább, mert mi továbbra is inkább figyelmeztetünk, mint cenzúrázunk. Ha az alábbi levél elolvasása után hozzá szeretne szólni vagy beküldené saját kapcsolatának történetét, kérjük, a Randiblog email-címére írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiűzte belőle az ördögöt, elvette feleségül

2014. február 15., 14:20 Módosítva: 2014-02-15 14:20:03
11

Valahol minden igaz szerelmi történet arról szól, hogy a két fél kölcsönösen kiegészíti és boldoggá teszi egymást, és együtt élnek békében, gyerekeket nevelve. Ez az alábbi történet ugyanezt mondja, csak a részletek nagyon különösek – pont ezért nem hagyhattuk ki a sztorit a Randiblogból. Ilyen is van, az USA-ban, Indiana államban legalábbis: egy ördögűző lelkész szerelmes lett a lányba, akiből a démonokat aztán végleg ki is űzte.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szív- és smárverseny lett az idei Valentinből

2014. február 14., 13:23 Módosítva: 2014-02-14 13:26:38
8

Amint arról a világ egyik vezető nemzetközi hírportálja sem tudósított, a múlt héten a Velvet egyik munkatársa szív alakú krumplit talált a piacon. A posztban található felhívás alapján azonban több olvasónk is beküldött nekünk hasonló képeket, és az egyikből kiderül, hogy a szívkrumpli annyira tényleg nem is nagy különlegesség: egy holland vásáron ugyanis egy egész rakás volt belőle. Ennek ellenére tegnap az egyik hírügynökségtől is kaptunk fotókat egy újabb szívkrumpliról, amit egy brit nő akart megsütni rósejbninek, de aztán inkább eltette emlékbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gyanúsakat válaszolnak a magyar nők az elvárásaikról

2014. február 13., 15:50 Módosítva: 2014-02-13 15:58:54
14

Valentin-nap elé időzítette legutóbbi közvélemény-kutatása eredményének közzétételét a Randivonal.hu. A társkereső online kérdőív segítségével kérdezett ki csaknem 1500 nőt, és a téma elsősorban az volt, hogy a hölgyek szerint milyen az ideális partner. Idézzük is rögtön a sajtóközleményt arról, hogy válaszokból milyen kép állt össze a tökéletes férfiról: „180 cm magas, 85 kg, legalább alkalmanként sportol. Elegáns megjelenésű, ékszert egyáltalán nem visel, órát viszont igen. Nem dohányzik és nem iszik alkoholt, legfeljebb csak alkalmanként. Egyáltalán nem probléma, ha elvált és van már gyermeke. Sőt, a kutatás eredménye szerint ez kifejezetten vonzó státusz a hölgyek számára. Nem a huszonévesek a favoritok a hölgyek körében, a magyar férfiideál ugyanis inkább a negyvenes korosztály tagja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha ön van ezen a videón, nyert egy fotózást!

2014. február 12., 21:08 Módosítva: 2014-02-12 21:09:01
52

A Facebookon osztotta meg Schaefer Helga fotós a fenti esküvői videót a következő szöveggel: „ajándék fotózás a párnak 0:34-nél! Segítsetek megtalálni azt a nagyon cuki párt, aki a videóban 0:34-nél éppen eljegyzi egymást a Lánchídon! Véletlenül kaptam le őket a hétvégén, és szívesen adnék nekik egy jegyesfotózást ajándékba.” Szóval nem azt a párt keresik, akikről a videó szól (ők már megvannak), hanem azokat, akik a Lánchídnál felvett jelenetnél mintha teljesen véletlenül lennének pont ott a háttérben. Nincs olyan kampány az interneten, amivel kapcsolatban fel ne merülne, hogy lehet, hogy csak átverés vagy reklám, mindenesetre ha ez igaz, akkor az egyik kedvenc lánykérős sztorink eddig idén. Pedig mi aztán szeretjük a lánykéréseket, hármasával szoktuk őket posztolni, ebben a posztban is van még kettő a hajtás után.

Távolról sincs vége, olvasson még

Férfizabáló lett a cementarcú nőből

2014. február 12., 15:11 Módosítva: 2014-02-12 15:11:49
19

Rajee Narinesingh nagyon pórul járt azzal, hogy feketén próbálta megváltoztatni az arcvonásait, az arca saját elmondása szerint teljesen elcementálódott. A férfinek született, aztán magát átműttető 46 éves floridai nő egy illegálisan praktizáló kóklerhez ment el, hogy nőiesebbé tegye. Oneal Ron Morris erre valami gyanús anyagot injektált a nő arcába, ajkaiba, melleibe és fenekébe, januárban kapott is közel egy év börtönt. Ez az anyag annyira megkeményedett, hogy tönkretette a vonásait. De egy kedves orvos, a miami John Martin úgy döntött, nem hagyja szenvedni a nőt, segít rajta. Ugyan még így is elég szörnyen fest a szerencsétlenül járt nő, az újabb műtétek óta azonban megnőtt az önbizalma, és már nagyüzemben ismerkedik. Narinesingh mostmár havi 75 férfivel randizik, szóval nagyon éli az életét.

Hittanóra után jártunk dugni a lakásra

2014. február 11., 17:05 Módosítva: 2014-10-27 15:00:10
4

Nos, sosem írtam még semmilyen internetes platformon választ, tanácsot, visszajelzést” – így kezdődik a mai posztban sorra kerülő levél, aminek a beküldője álnevet kért, kap is, Mariettának kereszteljük át. „Velem is ugyan ez a dolog történt, mint kedves Karolával” – teszi hozzá Marietta. Ha ön nem emlékszik Karolina sztorijára, vagy ha még nem olvasta volna, kattintson ide – ő az a lány, aki nagyon szerelmes egy fiúba, aki azonban nem viszonozza az érzelmeit, Karolina mégis mindent megtesz érte, a szexet is beleértve. Nos, Marietta neki ad tanácsot, de közben egy ugyanilyen kapcsolatot le is ír, ám a végkifejlet nála teljesen más, mint Karolinánál. Önnek is van tapasztalata az ilyen viszonyokkal? Megírná szívesen saját történetét? Várjuk a levelét a Randiblog email-címén!

Távolról sincs vége, olvasson még

A második levélnél már invitáltam egy DVD-zésre

2014. február 10., 17:23 Módosítva: 2014-10-27 15:00:08
32

A következő bejegyzést olvasva vetemedtem arra, hogy megírjam a tapasztalataimat a netes társkeresőkön zajló dolgokról. Remélem ez a bejegyzés felnyitja néhány lány/nő szemét, és segít megérteni, hogy a normális pasik miért is mondanak le olyan gyorsan a netes társkeresésről. És megértik az ok-okozati összefüggést” – úgy döntöttünk, az Alex álnevet kapja az alábbi levél beküldője, aki a fenti bevezetést írta beszámolója elé. Alex alább egyrészt nagyon érdekesen kategorizálja a hölgyeket aszerint, hogy ki hogyan viselkedik a férfiakkal a netes társkeresőkön, aztán egy érdekes kísérletről is beszámol, aminek a végkifejlete Alexet igencsak meglepte (hozzátesszük, minket is). Van saját hasonló sztorija? Hozzáfűzne valamit, elmondaná a véleményét? Kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt a 31 dolgot várják el a lányok az ideális férjjelölttől

2014. február 9., 15:19 Módosítva: 2014-02-10 10:24:52
774

A Time magazin website-ja emelte ki a héten a Twitterről az alábbi listát. Bizonyos Gabrielle Daniels posztolta az alábbi harmincegy pontból álló összállítást azzal, hogy ezt két lánya írta arról, hogy milyen barátra (mármint fiúra, sőt idővel férjre) vágynak. A két massachusettsi kislány listája roppant beszédes – egyrészt rengeteg teljesen jogos elvárás van benne, másrészt viszont persze ha ezt öt-tíz év múlva is teljesen komolyan gondolnánk, az valószínűleg hatalmas koppanáshoz vezetne. De persze pont ettől érdekes ez a lista, mert kiderül belőle, hogy mire számítanak a fiúkkal/férfiakkal kapcsolatban a naiv amerikai kislányok. Olvassa szeretettel!

Távolról sincs vége, olvasson még

Exkluzív! Szívkrumplit találtunk a piacon!

2014. február 8., 16:40 Módosítva: 2014-02-08 17:11:01
36

Gyakran járja be a világsajtót egy-egy furcsa alakú zöldség/gyümölcs vagy egyéb tárgy fotója, főleg akkor szoktak nagy nyilvánosságot kapni az ilyen hírek, ha Jézus jelenik meg egy-egy váratlan helyen. El se tudják képzelni kollégánk megdöbbenését, amikor ma délelőtt a piacról hazaérve, a bevásárlás kipakolása közben egyszercsak a kezébe akadt egy szív alakú krumpli. Biztosak vagyunk benne, hogy a különleges alakú burgonya ennek a posztnak a nyomán pár napon belül világhíres lesz, főleg arra tekintettel, hogy egy hét sincs már hátra Valentin-napig, így igazán aktuális most minden, ami szív alakú.

Távolról sincs vége, olvasson még

A világ leghülyébben lebukó csalfa felesége

2014. február 7., 16:59 Módosítva: 2014-02-07 17:04:36
13

Rengeteg posztunk volt már arról, hogy ki hogy buktatta le hűtlen férjét/feleségét, illetve barátját/barátnőjét, és reméljük, jó sok lesz még ezután is (ha önnek van ilyen sztorija, mindenképpen küldje el a Randiblog email-címére!). De a mai posztban bemutatott nőnél hülyébben lebukni tényleg lehetetlen. Ez a 32 éves brit nő, Jessica Gore még csak egy hónapja volt férjnél, amikor egy annyira abszurdat hazudott teljesen feleslegesen, hogy fény derült a titkára. Az urát Darrennek hívják és 41 éves, és valamiért a hölgy annak ellenére ment hozzá, hogy közben a jelek szerint másba volt szerelmes (vagy másba is), ugyanis már hat éve el-eljárt otthonról pásztorórákra.

Távolról sincs vége, olvasson még