horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Megtalálták a szerelmet a derékban összenőtt ikrek

2014. július 5., 14:55 Módosítva: 2014-07-05 20:47:35
43

A mai posztban bemutatott két nő 45 éves. Sziámi ikrek, Indiában élnek, Ganga és Jamuna Mondal a nevük. Roppant szerény körülmények közé születtek Bengália nyugati részén, de fejlődési rendellenességük miatt arra ítéltettek, hogy a többségnél is sokkal keményebb életet éljenek. Iskolába sosem jártak, és amikor tizenévesek lettek, a szüleik elhagyták őket, mert a lányokat az Isten haragja megnyilvánulásának tartották. A gyerekeknek nem nagyon lehetett más választása: beálltak egy cirkuszba, és azóta is ott dolgoznak, Póknővérek néven. És most, hosszú évtizedek szenvedése után végre találtak valakit, aki embernek tekintik őket: egy tanárt, aki a cirkuszban hangmérnökként bedolgozik néha. Ez a poszt az ő kapcsolatukról szól.

Távolról sincs vége, olvasson még

Halott barátnője rácsetelt a Facebookon

2014. július 4., 15:52 Módosítva: 2014-07-04 20:40:31
4

A mai posztban olvasható történetet egy amerikai fiatalember, bizonyos Nate (teljes keresztnevén Nathan) osztotta meg a Redditen és a dolog annyira rejtélyes, hogy azt a legtöbb nagy hírportál átvette. Valószínűleg valaki szórakozik valakivel, de borzasztóan nehéz megállapítani, hogy ki kivel, mindenesetre a sztori közben kicsit romantikus és elég félelmetes is. Nathan egy Emily nevű lányba volt szerelmes, öt éve jártak, amikor a lány a munkából hazafelé jövet autóbalesetet szenvedett és meghalt. Ez 2012. augusztus 7-én volt. Tizenhárom hónappal a lány halála után (tizenhárommal! véletlen?) Nate egyszer csak kapott egy üzenetet a Facebookon Emilytől. Az azóta eltelt további tíz hónapban a sztori csak tovább durvult, alább mutatjuk a potenciális bizonyítékokat. Próbálja meg megfejteni ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem fogja elhinni, miért van így kifestve ez a koszovói nő

2014. július 3., 17:19 Módosítva: 2014-07-04 15:05:33
1

Hozzá vagyunk szokva, hogy az Európától távoli, egzotikus országokban teljesen mások az esküvői hagyományok, mint a mi környékünkön – sok helyen például nem fehérben megy férjhez a menyasszony. Koszovó azonban nincsen különösebben messze, ezért különösen meglepő, hogy milyen egzotikusnak néz ki ez a hagyományos menyasszonyi smink. A régió tradícióit Pristinában mutatták be a napokban, ott készült a fenti néhány fotó arról, hogyan néz(ett) ki egy koszovói menyasszony. Érdemes klikkelni, de lejjebbgörgetni is, mert ebben a posztban még két esküvői fotóriportot mutatunk, és azok sem hétköznapiak!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő szervezi a világ legdurvább legénybúcsúit

2014. július 2., 16:37 Módosítva: 2014-07-02 20:30:08
14

Készítettünk már egy videós összeállítást az internet legdurvább legénybúcsúiról – de természetesen az igazán keményekről nincsen publikus felvétel, hiszen az ember akkor meri csak elengedni magát úgy istenigazából, ha tudja, hogy nem filmezi senki. A New York Magazine egy 35 éves amerikai fiatalembertől, bizonyos Lee Abbamontétól tudja, hogy milyenek a legfelső tízezer legénybúcsújai, és nem, nem igazán hasonlítanak Berki Krisztián hasonló partijaira. Abbamonte főállású világutazó (ezek szerint ilyen is van), és igazán egzotikus helyekre szervezi a vőlegényeknek életük utolsó nőtlen buliját, ahol a szórakoztatás nem merül ki abban, hogy olcsó a pia.

Távolról sincs vége, olvasson még

Két durván peches menyasszony – ki járt rosszabbul?

2014. július 1., 17:00 Módosítva: 2014-07-01 19:47:51
3

Amikor az ember valami fontos eseményre készül, mondjuk az esküvőjére, próbál vigyázni magára, amennyire csak tud, hogy a lehető legjobb formában legyen a nagy napon. Vannak azonban dolgok, amiket egyszerűen nem lehet kivédeni. A mai posztban két olyan nőt mutatunk, akiknek már nem volt sok hátra az esküvőjükig, amikor egy-egy meglehetősen horrorisztikus baleset történt velük. Mindketten életveszélyben voltak és mindkettőjüknél veszélybe került az esküvő, de végülis mindketten túlélték és férjhez mentek a tervek szerint. De ettől még egyiküket sem irigyeljük – olvassa el a két balszerencsés történetet, aztán szavazzon, hogy a két menyasszony közül melyik volt a pechesebb!

Távolról sincs vége, olvasson még

A meztelen alvás és a nyitott fürdő a boldogság kulcsa

2014. június 30., 18:01 Módosítva: 2014-07-01 09:08:50
33

Két klasszikus brit tudósos anyaggal jelentkezett gyakorlatilag egyszerre a Daily Mail, köszönjük meg nekik, hogy ennyivel is közelebb kerültünk a boldog párkapcsolat titkához. Mindkét felmérésben ezer embert kérdeztek ki egy-egy elég szexi témáról, az egyikhez egy ruházati cég, a másikhoz egy szaniterárus adta a megbízást. Ennek fényében nem nagy csoda, hogy az első felmérés azt firtatta, ki miben alszik, a második pedig azt, hogy a párok együtt vagy külön-külön szokták-e használni a fürdőszobát.

Távolról sincs vége, olvasson még

Folyamatosan kérdezgettek, mikor lesz „normális” pasim

2014. június 29., 17:22 Módosítva: 2014-10-27 15:00:53
1

Viszonylag gyakran böngészem a Randiblogot, és az utóbbi időben több olyan olvasói levélbe is belefutottam, amihez többé-kevésbé hozzá tudok szólni, talán némi tanáccsal is szolgálhatok. Vid és Bulcsú levelére szerettem volna utalni, ami nagyrészt a szülői el nem fogadás témáját feszegeti. A véleményem megvan az olyan szülőkkel kapcsolatban, akik vallási vagy anyagi alapon kívánják beházasítani gyereküket, de leginkább az érzelmi intelligencia érthetetlen mértékű hiánya az, ami számomra érthetetlen” – sokszor előfordul az, hogy több olyan olvasótól is kapunk levelet, akiknek ugyanaz a dolog keserítette meg az életét vagy tette tönkre a kapcsolatát. A legutóbbi ilyen téma az volt, hogy mi van, ha a szülők lehetetlenítenek el egy kapcsolatot, például vallási alapon.

Mindig nagyon örülünk ilyenkor, ha olyasvalaki is ír, aki nemhogy szembenézett egy ilyen helyzettel, hanem meg is tudta oldani. Az alábbi levél egy ilyen hölgytől érkezett, a beküldőt Petrának neveztük el, és náluk ugyan nem volt vallási színezet a sztoriban, de a szülők az ő esetében is roppant keményen küzdöttek Petra választottja ellen. Olvassa el a történetet, aztán írja meg nekünk a véleményét vagy saját sztoriját, a Randiblog email-címén folyamatosan várjuk a leveleket!

09
Távolról sincs vége, olvasson még

Hozzáértem, és már csepegett végig a combján az izgalom

2014. június 28., 18:58 Módosítva: 2014-10-27 15:00:53
214

Nem tudom, az én történetem mennyire egyedi vagy szokatlan, mivel nem nagyon van a környezetemben olyan ember, akivel erről beszélhetnék nyíltan. Ugyanakkor az biztos, hogy iszonyúan nehéz, és borzasztó rémálom lett a végére abból a csodából, ahogyan ez a kapcsolat indult. Íme, az én történetem” – a Levente álnevet adtuk a mai posztban olvasható levél beküldőjének. Természetesen az igazi neve valami más, és történetében minden olyan apró részletet megváltoztattunk, aminek alapján azonosítani lehetne őt. Hogy Levente miért nem szeretné, hogy bárki is ráismerjen, az a történetből elég hamar világos lesz, de a lényeghez nem nyúltunk. Egy 22 évnyi korkülönbséget áthidaló szerelemről van szó ebben a levélben, és igen, a lány még fiatalkorú. Soha nem fűzünk semmilyen kommentárt olvasóink leveleihez, így Leventééhez sem, de ön, ha szeretné, elmondhatja véleményét vagy saját történetét: írja meg, mit gondol a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

3 intő jel, ami felesége hűtlenségére figyelmeztet

2014. június 27., 17:38 Módosítva: 2014-06-28 17:06:34
12

Aki egy tartós kapcsolatban vagy házasságban él, de félrelép, általában próbálja titokban tartani a megcsalást. Ezek után amikor a másik mégis rájön, gyakran hatalmas a sokk és a megdöbbenés, esetleg abban az esetben is, ha közben a másik fél szintén hűtlen volt. Pedig azért van néhány dolog, amiből előre lehet látni az ilyesmit, ebben a posztban 3 ilyen dolgot sorolunk fel.

shutterstock 115078942

Találtunk ugyanis a Huffington Poston egy amerikai kutatást, ami úgy készült, hogy mélyinterjúkat készítettek hűtlen nőkkel. Az esettanulmányokban négy olyan félrelépő feleséget kérdeztek ki, akiknek az affér kapcsán végül a házassága is tönkrement. Az eredményeket Michelle Jeanfreau, Anthony Jurich és Michael Mong kutatók szépen összehasonlították, és azt figyelték meg, hogy a több különböző sztoriban a következő három elem volt a közös. Azaz ez a három dolog általában megelőzi azt, hogy egy feleségről kiderül, hogy megcsalja a férjét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jegygyűrűt lopott az év legpofátlanabb betörője

2014. június 26., 17:50 Módosítva: 2014-06-26 20:39:57
1

A mai poszt főszereplője egy brit pár, bizonyos David és Natalie Norris. A múlt vasárnap volt az esküvőjük, és ugyan nem hülyeesküvőnek tervezték, de egy kicsit az lett belőle, akaratuk ellenére. Persze lehet, hogy ennél jobban sajnálják, hogy legalább 380 000 forintnak megfelelő kár érte őket, amikor éppen az esküvőjüket megelőző éjszaka betörtek a lakásukba. Reméljük, nem babonásak, mert ez semmiképpen se lehet jó ómen a frigyre nézve, de ennél égetőbb problémát okozott az, hogy a betörő (vagy betörők) a jegygyűrűket is elvitte (vagy elvitték). A tolvaj pofátlansága azzal együtt lesz igazán dühítővé és elkeserítővé, hogy az ékszereket ráadásul a vőlegény édesanyja hagyta rájuk, aki idén februárban hunyt el, így az anyagi kárt még ez is tetézte.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a lány idén nyáron 100 sráccal fog randizni

2014. június 25., 16:38 Módosítva: 2014-06-25 16:38:51
4

Ön mivel tölti az idei nyarat? Munkával? Nyaralással? Vagy mindkettővel? Bizonyos Elise Moreno úgy döntött, hogy ő randizással fogja tölteni, és vállalkozása van annyira extrém, hogy Tumblrét a Huffington Posttól a Nerve-ig egyre több híroldal és magazin szemlézi. Ha Moreno tényleg végigcsinálja, amit elhatározott, nyár végére akár egy kisebbfajta internetes celeb is lehet belőle. Azt határozta el, hogy a nyár vége előtt összesen 100 különböző sráccal fog randizni, ez is a címe a blogjának, hogy A nyár 100 randevúja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ők a legpechesebb VB-s nászutasok

2014. június 24., 17:21 Módosítva: 2014-06-24 18:46:38
0

A BBC alábbi videójában bemutatott brit pár, Luke Prior és Katy Franks, tényleg álomnászutat szervezett magának. A menyasszony ugyan Ausztráliában él, de mindketten angolok, ezért Nagy-Britanniában tartották a lakodalmat nemrégiben. Ott persze nem volt túl jó az idő, többek között ezért is logikus döntés, hogy valahova délebbre menjenek nászútra. Első körben elmentek romantikázni Párizsba, aztán pedig továbbutaztak egy igazán egzotikus helyre, Brazíliába. A VB azonban beleszólt a szép tervekbe – ha ön figyelemmel kíséri az eseményeket, talán már tudja is, hogy miért.

Nem, nem az volt a probléma, hogy a menyasszonyt nem érdekli a foci. A hölgy az alábbi videón el is mondja, hogy egy olyan családba született bele, ahol mindenki megrögzött futballszurkoló, így természetesen ő is kedveli a labdarúgást – pontosan emiatt jött az ötlet, hogy menjenek el Rióba a nászútjukon, ahol egyébként a férj egyszer már járt korábban egy világkörüli utazás alkalmával. Így viszont összeköthették a romantikus-egzotikusat a futball-világbajnokság nyújtotta izgalmakkal. Azaz összeköthették volna.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sajnálom, hogy vannak a férjemen kívüli szexuális emlékeim

2014. június 23., 18:22 Módosítva: 2016-05-03 16:20:17
19

Három olvasói levéllel folytatjuk a vallás és a szerelem/párkapcsolatok viszonyával foglalkozó posztfolyamot, úgy látszik ugyanis, hogy nagyon sok mindenkit foglalkoztat ez a kérdés. Persze volt jónéhány olyan korábbi olvasói történetünk mindkét oldalról, amikkel kapcsolatban előre sejtettük, hogy sok válasz fog érkezni rájuk, hiszen nagyon érdekes problémákat feszegetnek. A két legfontosabb levél sok ponton ellentétes egymással: az egyik Feliciánáé, aki arról írt nekünk, hogy miért érdemes megtartani az esküvőig a szüzességi fogadalmat, a másikban pedig Vid azt írja le, hogyan nehezítette meg, és végülis lehetetlenítette el vallásos barátnőjének családja a kapcsolatukat. Alább is megszólal mindkét oldal – ön szerint kinek van igaza? Ha hozzá szeretne fűzni valamit, vagy szívesen elmesélné saját történetét, kérjük, írjon a Randiblog email-címére! De természetesen nem csak a vallással kapcsolatos írásokat várjuk, levelezhet velünk mindenről, aminek a randizáshoz vagy a párkapcsolatokhoz köze van.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiderült, nem csak én voltam hűtlen a családban

2014. június 22., 17:09 Módosítva: 2014-10-27 15:00:52
4

A múltkor azért olvastam el egy írást a Randiblogon, hogy miért ne legyen az embernek szeretője, mert nekem is pont volt, már viszonylag régóta. Aztán azt gondoltam, hogy az én sztorim szerencsére nem úgy fog végződni, mint az íróé. Tényleg nem végződött úgy, de azért most lett egy elég meglepő fordulat, vagy legalábbis hirtelen minden megváltozott” – mai levélbeküldőnknek a Paul álnevet adjuk szeretettel. Paul többször is említi a témát, hogy az ő kapcsolata a barátnőjével kivételesnek számít-e. Bár szeretőt sokan tartanak (Paul is ebbe a hibába esett) abból a szempontból mindenképpen kivételesek, hogy a hűtlenkedés után milyen fordulatok álltak be ebben a viszonylag régóta tartó kapcsolatban, amiből viszont se házasság, se gyerek nem lett – ez is kivételes. Paul azt mondja, nem tudja, merre vezet innen tovább az út számára/számukra. Ezt akár kérdésnek is vehetjük, ezért kérjük, miután végigolvasta ezt a levelet, írja meg nekünk, mit gondol, mit lehet tenni ilyen helyzetben! Esetleg önnel is előfordult már hasonló? Írja meg saját történetét! A Randiblog email-címére folyamatosan várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fontosabb volt az esküvői frizura, mint a kemoterápia

2014. június 20., 14:28 Módosítva: 2014-06-20 18:29:22
8

Egy egészen különös esküvős sztorit tartalmaz a mai poszt, brit import fotókkal. Bizonyos Claire Atkinsnek egy nagyon nehéz helyzetben kellett döntést hoznia a lakodalmáról, és nem azt a döntést hozta, amit a józan ész diktál – olvassa el, hogy mi történt vele, aztán mondja meg, hogy ön is ezt az utat választotta volna-e! Ez a bizonyos hölgy egy 41 éves iskolai titkár Hempsteadből. Két tizenéves gyerekét egyedül nevelte, amikor összeismerkedett egy férfival, a nála két évvel fiatalabb James Atkinsszel, akitől 2012 augusztusában született egy kislánya. A baba két hónapos korában azonban derült égből becsapott a villám: az anyuka talált egy csomót a mellében.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 film, amiben nyíltan meleg színész csajozik

2014. június 19., 16:37 Módosítva: 2016-01-27 12:26:46
15

A legtöbb színház- és filmrajongó valahol hisz abban, hogy egy jó színész bármit el tud játszani, bármennyire is különbözik az adott karakter attól, hogy az adott művész személyisége milyen az életben. Mi más lehetne az egyik legnagyobb feladat, mint heteroszexuális férfiként eljátszani, hogy az ember nem egy nőbe, hanem egy másik férfiba szerelmes. Rengeteg színészóriás remekelt már ilyen szerepben, Sean Penn pár éve Oscart kapott a Milk meleg főszerepéért, de az idei kiosztón is ilyen alakításért díjazták Matthew McConaughey-t, csak hogy ne rögtön a Túl a barátságonnal kezdjük. Még itthon is készült ilyen film, az idén tavasszal bemutatott Viharsarok, amiben szintén heteroszexuális színészek adták elő a melegrománcot.

A dolognak (elvileg) a fordítottja is működik: egy homoszexuális férfi, ha jó színész, miért ne tudná remekül és hitelesen eljátszani, hogy csajozik? Manapság már rengeteg olyan előadóművész van, aki melegségét nyíltan vállalja, ezért úgy döntöttünk, összeszedjük azokat a filmeket, ami a fent említett néhány filmhez képest a fordított felállásban készültek. Azaz: olyan hollywoodi vagy magyar filmet keresünk, amiben melegségét nyíltan vállaló színész heteroszexuális szerepet játszik, és vagy maga a románc a film témája, vagy legalább mellékszálként jelen van. Első nekifutásra és nagy jóindulattal csak öt jött össze, de kíváncsian várjuk, hogy olvasóink tudnak-e még további példákat beküldeni a Randiblognak. Nehezebb a feladat, mint gondolná.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 
Távolról sincs vége, olvasson még

Magyar spermadonor frigideket és leszbikusokat keres

2014. június 18., 15:18 Módosítva: 2014-06-18 20:06:14
6

Ha szereti az olyan posztokat, amik kapcsán remekül lehet találgatni, hogy ez most tényleg komoly-e vagy csak valami szívatásról vagy paródiáról van szó, akkor ezt imádni fogja. A Spermadonor.hu weboldal linkjét a Szánalmas.hu-n találtuk, és a dolog annyira bizarr, hogy nem biztos, hogy el tudjuk hinni, hogy tényleg létezik. Kezdjük ott, hogy a spermadonorságról szóló website magától azonnal azzal kezd, hogy a Für Elise-t zongorázza az örökítőanyag-reklámhoz, hogy megfelelően andalító háttérzene legyen ahhoz a döntéshez, hogy szeretnénk-e gyereket ettől a bizonyos Lőrinctől, aki önmagát ajánlja mindazoknak, akiknek máshogy nem jön össze.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ahogy ön flörtöl, az egy nőnek fel se tűnik

2014. június 17., 17:39 Módosítva: 2014-06-17 21:08:46
63

Önnel is előfordul, hogy a véletlen összehozza egy vonzó férfival/nővel, és bár rámenősködni nem akar, azért diszkréten flörtölni kezd az illetővel, akár csak a kaland kedvéért, vagy abban bízva, hogy hátha lesz a dologból valami? Hát ne reménykedjen semmi ilyesmiben, mert egy amerikai kutatás szerint az emberek általában nem veszik észre, ha flörtölnek velük, főleg a nők nem. Egy amerikai kutatás szerint ha egy férfi és egy nő kettesben beszélget és a nő flörtöl a férfival, azt a férfiaknak csak 36%-a, azaz kb. egyharmada veszi észre, kétharmadnak fel se tűnik, hogy éppen be akarják őket fűzni. A nőknek ráadásul még rosszabb a radarja, fordított esetben ugyanis az arány csak 18%, azaz ha egy férfi flörtöl, öt nőből csak egynek esik le a tantusz. Szóval amikor egy férfi azt hiszi magáról, hogy éppen flörtöl, akkor a nőnek 82%-os valószínűséggel fel sem tűnik, hogy mit akar a pasi.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így lehet a legviccesebben lerázni egy nyomulós pasit

2014. június 16., 16:34 Módosítva: 2014-06-17 09:23:06
34

A telefonkészülékekkel valószínűleg egyidős az a trükk, hogy ha az embertől antipatikus ember kéri el a telefonszámát, akkor a legegyszerűbb rossz számot megadni. Az is gyakran előfordul, hogy valami marketingakcióban próbálják begyűjteni az ez ember eshetőségét, ilyenkor létfontosságú, hogy ne a saját számunkat adjuk meg, ha nem tudjuk egyáltalán megúszni a számmegadást, különben őrjítő rendszerességgel fognak megkeresni mindenféle reklámokkal meg közvélemény-kutatásokkal.

shutterstock 172798712

Előfordult már önnel?

 • 1065
  Férfi vagyok, még soha nem kaptam nőtől rossz telefonszámot
 • 449
  Nő vagyok, még sose adtam meg férfinak direkt rossz számot
 • 411
  Nő vagyok, már adtam meg férfinak direkt rossz számot
 • 143
  Férfi vagyok, volt már, hogy nő rossz telefonszámot adott meg nekem

A másik eset a nőkre jellemző: elmennek valahova, ott megtetszenek egy férfinak, de a vonzalom nem kölcsönös. A férfi rámenősködik, köti az ebet a karóhoz, ragaszkodik ahhoz, hogy addig nem tágít, amíg nem kap egy telefonszámot. Nem igazán tisztességes ilyenkor rossz számot megadni, de mégis viszonylag sokan vannak, akik ezzel a (számukra) fájdalommentes módszerrel élnek: nem kell tovább alkudozni a kellemetlenkedő pasival, nem kell előállni a kellemetlen igazsággal, hanem egyből meg van oldva a dolog, ezek után fájjon annak a feje, akihez a téves hívások be fognak érkezni.

Amerikában most felállítottak egy telefonvonalat azon férfiak számára, akiknek nem elég, ha a kipécézett nő egyszer és világosan megmondja, hogy nem, nem szeretné megadni a számát. Az USA-ban ezentúl a kiszemelt nőket segíti és a rámenősködő pasikat oktatja ki a (669) 221-6251-es telefonszám. Az úgynevezett Feminista Telefonos Közbelépőszervezet (eredeti angol neve sokkal jobban hangzik: Feminist Telephone Intervention) találta ki az akciót, ez az ő telefonszámuk, és minden nőt bátorítanak, hogy ha egy nemkívánatos pasi nem kopik le, akkor a csajok ezt a számot adják ki neki az igazi saját helyett, már csak azért is, mert bizonyos esetekben ez a biztonságosabb opció. Sosem lehet tudni ugyanis, hogy pl. egy ittas férfi hogyan reagálna arra, ha egy nő kerek perec elküldi a fenébe.

A fő poén az egészben az, hogy ha az adott pasi később tényleg felhívja a számot, azon Bell Hooks feminista írónő gondolatait hallgathatja meg. Ha SMS-ben érdeklődik a férfi ezen a számon, válaszként szintén egy Bell Hooks-idézetet kap majd. A szolgáltatás már Nagy-Britanniában, Kanadában és Mexikóban is működik, állítólag hatalmas sikerrel. Reméljük, hamarosan itthon is lesz ilyen. A sztorit a Jezebelen találtuk, olvasóinktól pedig régebben kaptunk már egy hasonlóan hasznos pasilekoptató trükköt.

Édesapja megrugdosta, leköpte, kitagadással fenyegette

2014. június 15., 15:52 Módosítva: 2014-10-27 15:00:52
23

A minap olvastam a srác levelét, akinek nem jött össze a vallásos lánnyal, és meglepődve tapasztaltam, hogy a cikk szerint ezek a témák (hit, vallás megjelenése a párkapcsolatokban) még nem nagyon kerültek elő! Nekem is vannak tapasztalataim hasonló témában, és már régóta keresek is valamilyen médiumot, ahol valamilyen szinten közzé tehetem a saját történetem” – nagyon örülünk, hogy a levélbeküldő – az álneve legyen Vid – éppen minket talált meg, mert ilyen elképesztően fordulatos és megdöbbentő részletekben gazdag történetet rég volt alkalmunk utoljára közölni. Vid egy olyan lányba lett szerelmes, akinek a családja annyira komolyan vette a vallását, hogy a tiltott szerelem története bővelkedik olyan jelenetekben, amik egyenesen filmbe illőek. Ha hozzá szeretne fűzni valamit ehhez a sztorihoz saját tapasztalatai alapján, kérjük, írjon ön is! A leveleket a Randiblog email-címére várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 csajtípus a Tinder szex-/társkeresőn

2014. június 14., 15:35 Módosítva: 2014-10-27 15:00:51
18

Valamikor május közepe felé kezdtem el használni ezt a Tindert, emlékeim szerint ti is írtatok róla. Rögtön összegyűlt egy nagy adag tapasztalatom, meg az ezzel kapcsolatos katyvasz a fejemben. Aztán gyakran láttam, hogy a Kőkólában szerettek pontokba szedni jelenségeket, akkor más így se teszek másképp, hátha így érdekesebb, amit írok” – tényleg írtunk a Tinderről, még az év elején. Úgy látszik, az azóta eltelt időben gyűrűzött be ez a típusú okostelefonos társkeresés Magyarországra, mert rövid időn belül hirtelen két olvasói levelet kaptunk vele kapcsolatban, két férfiolvasónktól. Valamiért az egyikük azt mondta, nem szeretné, ha levelét leközölnénk, de szerencsére a másik, Vazul nem kért tőlünk ilyesmit, így az ő tapasztalatai alább olvashatók.

Ha nincs kedve visszakattintani a korábbi poszthoz, akkor íme egy rövid összefoglaló a Tinderről. Az ember a telefonjára töltheti le ezt társkeresőt, ami folyamatosan potenciális partnerek képeit mutatja, és a fotó alapján kell eldönteni, hogy az illető szimpatikus-e vagy nem. Ha igent mondunk és a másik is igent mond ránk, akkor a rendszer összekapcsol minket az illetővel. Alább elolvashatja, hogy Vazult milyen csajokkal hozta össze a rendszer. Ja igen, mondtuk már, hogy Vazult igazából nem így hívják, hanem ez csak álnév? Ha ön is szívesen írna nekünk társkeresési tapasztalatairól vagy megírná reakcióját erre a posztra, kérjük, a Randiblog email-címére küldje levelét, és természetesen az ön inkognitóját is meg fogjuk őrizni!

Távolról sincs vége, olvasson még

A menyasszonyok kétharmada még félrelépne egyet

2014. június 13., 13:40 Módosítva: 2014-06-14 09:19:09
65

A mindig informatív Daily Mailnél találtuk az alábbi adatokat, ők a David's Bridal nevű amerikai cégre hivatkoznak, hogy tőlük vannak az információk. Ez az esküvői kellékeket online értékesítő társaság nyilván kliensei körében végezte ezt a kutatást, amiben ugyan annyira nem volt nagy a minta, mert csak 500-an válaszoltak a kérdésekre, viszont mind az 500 megkérdezett olyan nő volt, akit nemrégiben jegyeztek el, vagy nemrégiben ment férjhez. Elvileg ez az a periódus az ember életében, amikor a legintenzívebben tombol a szerelem, lakodalom van, nászút, boldogság, stb. De az adatok azt mutatják, hogy azért némi kapuzárási pánik ilyenkor is dolgozik, és nemcsak a férfiakban, hanem a nőkben is.

shutterstock 183026840

Erre abból lehet következtetni, hogy a megkérdezett 500 menyasszony 44%-a azt mondta, hogy egy félrelépés azért még beleférne neki a házasélet megkezdése előtt, de csak a kedvenc híres emberével. Szóval a vőlegények ne idegeskedjenek túlzottan, ha nem lesz ott George Clooney a lagziban, valószínűleg nem lesz semmi baj. Kicsit aggasztóbb annak a 17%-nak a válasza, akik azt mondták, ők az exük alá feküdnének még be egyszer szívesen, búcsúzóul, arról az 5%-ról nem is beszélve, akik a vőféllyel vállalnának be egy numerát, ha éppen úgy adódna. Ez a három csoport összesen 66%-ot tesz ki, azaz elmondható, hogy kb. a menyasszonyok kétharmada fantáziál a félrelépésről – Amerikában legalábbis.

Ezek után kevésbé meglepő, hogy a hölgyek 93%-a úgy gondolja, hogy ami korábban tabunak számított, az ma elfogadható, de azért merjük remélni, hogy attól még, hogy fantáziálnak róla, a vőlegény felszarvazását nem sorolják a ma már elfogadható dolgok közé. Magyar szemmel elég alacsonynak tűnik, hogy csak 72% mondta azt, hogy szerinte jó dolog a házasságkötés előtti szex, nálunk azért ritkaságszámba mennek az olyanok, mint az az olvasónk, aki pont a múlt héten írt nekünk ebben a témában. 82% szerint az összeköltözés, 38% szerint a gyerekvállalás is simán belefér a szexen kívül az esküvő előtt, 56% pedig azt mondja, belevágna közös ingatlan vásárlásába olyannal, akivel még csak tervezik, hogy egyszer majd kimondják az igent.

Hozzászólna? Facebook-oldalunkon megteheti!

Kövessen minket a Facebookon is!
 

Egy szakítás feldolgozásának 7 lépcsője

2014. június 12., 19:42 Módosítva: 2014-06-12 22:19:55
39

Nem minden szakítás egyforma, sőt, valószínűleg nem túlzás azt mondani, hogy mindegyik különböző. Akár az is előfordulhat, hogy az egyik fél azonnal kifejezetten pozitívan éli meg, hogy újra szabad. A többségre azonban az jellemző, hogy a szakítást kudarcként éli meg és rengeteg negatív érzelmen megy ilyenkor keresztül az ember. A Psychology Today remek összeállításokat szokott prezentálni, és most Suzanne Lachmanntól közöltek egy anyagot, ami a szakítás utáni érzelmekről tartalmaz egy listát. Az amerikai pszichológusnő nem mondja, hogy mindenki pontosan ugyanezeken a fázisokon meg keresztül, az is változhat, hogy kinél melyik lépcső meddig tart (percekig vagy akár hónapokig), ráadásul az sem biztos, hogy pont ugyanebben a sorrendben jönnek ezek a fokozatok egymás után – de azért a többségre ez a jellemző. Gondoljon a legutóbbi vagy legemlékezetesebb szakítására! Ön is ezen ment keresztül?

Távolról sincs vége, olvasson még

Halálos öleléssel búcsúzott exbarátnőjétől

2014. június 11., 16:04 Módosítva: 2014-06-12 17:24:53
11

Ennek a történetnek az eleje a Helyszínelő rovatban is otthon lenne, ugyanis egy meglehetősen horrorisztikus bűncselekményről van szó – már most szólunk, hogy a képösszeállításban látható fotók nagyon felkavaróak. Egy amerikai lányt, bizonyos Melissa Dohmét a volt barátja a szakítás után elhívta még egy utolsó ölelésre, de a fiatalember az ölelés után megtámadta exbarátnőjét, és 32-szer sújtott le rá egy késsel, aztán összeszurkált áldozatát otthagyta, abban a tudatban, hogy a lány meghalt. Nem így volt: Dohmét végül is megmentették, és most azért mutatja meg sérüléseiről készült borzasztó képeket, hogy ezzel is a családon belüli erőszak elleni harc fontosságára figyelmeztessen. Nem mellesleg azt is elmeséli, hogyan találta meg újra a szerelmet ezután a trauma után: az őt megmentő egyik mentőssel jött össze.

Távolról sincs vége, olvasson még

Saját pasiját derítette fel a riporternő

2014. június 10., 16:35 Módosítva: 2014-06-10 20:11:38
1

Ma még három izgalmas és/vagy vicces lánykérős sztorit mutatunk. Az elsőt a Gawkeren találtuk, de a történet igazából a kanadai, Welland Tribune nevű helyi lapé. Ebben a Wellandban történt ugyanis pár hete, hogy egyre-másra kezdtek felbukkanni titokzatos táblák, rajtuk egy-egy marha nagy, rózsaszín szívvel. A Tribune egyik újságírója, bizonyos Maryanna Firth írt is egy cikket a jelenségről, és nyomozni kezdett az ismeretlen táblaállító után, amiről rögtön azt gyanították sokan, hogy biztos az fog a végén kiderülni, hogy reklámoz valamit. Hát nem így lett.

Távolról sincs vége, olvasson még

A nászéjszakáig még meztelenül sem láttuk egymást

2014. június 9., 14:50 Módosítva: 2016-05-03 16:18:32
1043

Minden szavamat vállalom, de csak név nélkül. Még nicknevet sem szeretnék elárulni. A környezetemben mindenki ismeri a hitvallásomat, a véleményemet, nem tartok semmit titokban, de se időm, se kedvem erről a megosztó témáról internetes vitába bonyolódni – márpedig ez igen megosztó téma. Én csak be szeretnék számolni a másik oldalról” – a mai levél beküldője nem szeretne semmit elárulni magáról (általában minden levélírónk így van ezzel), de egy álnevet azért adunk neki, amit természetesen csak itt a Randiblogban használunk vele kapcsolatban, és azt is csak azért, hogy a többi levélíró egyszerűen tudjon rá utalni, ha reagálni szeretne Feliciána írására.

Szóval legyen az ő neve Feliciána, ami már csak azért is illik hozzá, mert pontosan arról ír, hogy milyen boldog a házassága. Ez már önmagában meglepő lehet valakitől, aki a Randiblognak ír levelet, de még érdekesebb a dolog attól, hogy Feliciána úgy élt és úgy keresett társat, ami sokak szerint vagy kivitelezhetetlen, vagy egyenesen garancia a rossz házasságra: önmegtartóztatással. Feliciána egy múlt heti levélre reagál, Bulcsúéra, idéz is a posztból, és saját példájával cáfolja meg Bulcsú teóriáját. Feliciána ugyan nem szeretne vitába bonyolódni, de ön azért, ha van véleménye vagy saját tapasztalata a témában, nyugodtan írja meg nekünk, amit gondol, minden levelet szeretettel várunk a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A lány ajánlotta fel, hogy akkor legyen csak szex

2014. június 8., 16:17 Módosítva: 2014-10-27 15:00:51
115

Nem egy olvasói levél után döntöttem úgy, hogy billentyűzetet ragadok, hogy egy átlagos férfi szemszögéből is rávilágítsak az ilyen helyzetekre” – a mai posztban közzétett írás beküldője, akinek a Medárd álnév jutott, ezt a bevezetőt írta, utalva arra, hogy a téma, amihez hozzászól, többször is felmerült már, és valóban, eddig jellemzően mindig női oldalról: hogy meg lehet-e változtatni a férfiakat. Ugyan volt, aki azt mondta, lehet kutyából szalonna, Medárd szerint azonban a nők általában rosszul gondolnak néhány gondot a férfiakról. Ön mit gondol, mik erről a tapasztalatai? Ha elolvasta Medárd levelét, kérjük, írjon ön is a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiderült, az anyukát inkább érdeklik a szexpartik

2014. június 7., 16:38 Módosítva: 2014-10-27 15:00:50
3

Ügyemben háború van” – írja a mai posztban közzétett levél beküldője, akinek a Róbert álnevet adtuk. Róbert elsősorban arra a korábbi posztra reagál, amelyben egy olvasónk leírta, hogy elvált férfiba szerelmes, akinek van két gyermeke. Róbert szintén édesapa, és szintén nem él már együtt gyermeke anyjával, de náluk jelenleg a harc folyik a gyermek elhelyezésével és nevelésével kapcsolatosan. Róbert úgy érzi, az anya, illetve az anya családja nem úgy neveli a kicsit, ahogy kellene, ráadásul attól tart, évek múltán a saját gyereke már meg se fogja ismerni. Ahogy ő maga is írja a levél végén, várja a hasonló helyzetben levők levelét, és ehhez csak csatlakozni tudunk: kérjük, írja meg ön is saját történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezt ki ne hagyja házassági szerződéséből!

2014. június 6., 18:52 Módosítva: 2014-06-06 21:33:34
4

Magyarországon a házassági szerződés ritkaságnak számít, mert mi egy ilyen örökoptimista, romantikus nép vagyunk, és hiszünk a mindhalálig tartó szerelemben. Vagy mert nincs akkora vagyonunk, ami miatt érdemes lenne venni a fáradságot egy házassági szerződés megírásához. Amerikában azonban vannak olyanok, akik a praktikum oldaláról nézik a szerelmet is, és felvállalják, hogy lehet, hogy házasságuk nem fog örökké tartani, így aztán nem is érzik úgy, hogy szerelmük megcsúfolása lenne, hogy írásban előre tisztáznak néhány részletet mosolyszünet/válás estére. És persze a házassági szerződések világában is beköszöntött a XXI. század, mert az ABC News tudósítása szerint nemcsak a vagyonról van szó bennük most már, hanem a közösségi oldalakról is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem adhatja nekem magát, mert akkor tisztátalan lesz

2014. június 5., 16:29 Módosítva: 2014-10-27 15:00:50
11

A mai posztban olvasható történet főszereplőjét ön, reméljük, már ismeri: Bulcsú név alatt tettük közzé szerdán levele első felét. „Elérkezett az idő, kellő energialöket, elszántság és merészség, hogy én is megírjam a történetem, avagy hogy szívtam eddigi életemben” – ezzel kezdte Bulcsú, és elmesélte nekünk három barátnőjének történetét. A levél első felében az első két lánnyal már megismerkedhettünk, de mára maradt a harmadik szerelem, amiről Bulcsú a legtöbbet írt. Ez a része a levélnek már csak azért is nagyon érdekes, mert előkerül benne a hit és a vallás témája, amiről nem sokan szoktak beszélni a Randiblognak levelet beküldők közül (bár jó régen azért szóba került már egyszer ez is). Úgy olvassa most tovább Bulcsú sztoriját, hogy közben tartsa észben, hogy ha van saját tapasztalata vagy véleménye a témában, akkor nagyon jó lenne, ha írna ön is! A Randiblog email-címe továbbra is változatlan!

Távolról sincs vége, olvasson még