horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Szerencsére külföldön élek

2013. szeptember 21., 15:03 Módosítva: 2014-10-27 14:59:35
22

Olvastam cikküket, hogyan szenved egy értelmes nő egy pasitól és sír 50 idegen előtt. Nagyon sajnáltam, még emlékszem, amikor hasonló cipőben jártam” – így szól a rövid bevezető a mai posztban olvasható olvasói levél elején. A beküldő „egy szerencsés nő” aláírást tett írása végére, de mi szeretjük, ha van egy keresztnév is a posztokhoz, úgyhogy legyen ő most Mirella.

Mirella jelenleg nem Magyarországon él, és úgy érzi, tudja, mi az, ami itthon annyi problémát okoz, a párkapcsolatok terén is, de nem csak ott. „Tudom, hogy a levelem nem a Randiblogba illik, de kikívánkozott már rég belőlem. Lehet, hogy más is hasonló véleményen van” – teszi még hozzá. Szerintünk nagyon is illik a levél a Randiblogba, és kíváncsiak vagyunk, hogy más is hasonló véleményen van-e. Ön például mit gondol, tényleg ez az egyik legnagyobb gond a magyarokkal? Olvassa el Mirella levelét, aztán ha van kedve, írja meg reakcióját a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

10 kegyetlen szabály koszorúslányoknak

2013. szeptember 20., 14:23 Módosítva: 2013-09-20 14:23:14
267

Nemrég volt szó arról, hogy a koszorúslányság intézménye kezd kimenni a divatból, mivel a válság miatt egyre kevesebben tudják/akarják megengedni maguknak az ezzel járó pluszköltségeket. A mai posztból kiderül, hogy lehet, hogy nemcsak a pénzen múlik ez a dolog, hanem a menyasszonyok barátnői is szívesebben olvadnak bele a násznépbe ahelyett, hogy a nyakukba vennék a koszorúslánysággal járó problémákat.

A Gawkernek beküldtek most egy emaileket olyan menyasszonytól, aki mellett elég rémes lehet koszorúslánynak lenni. Ez az ara ugyanis 10 pontba gyűjtött össze szabályokat kiválasztott kebelbarátnői részére még novemberben, az esküvő előtt hat hónappal, és most az egész internet egy emberként képedt el a hölgy követelésein. Először sokan azt hitték, hogy viccről van szó, de nem, ezeket egy nő állítólag tényleg nagyjából komolyan gondolta. Ilyen feltételekkel ki a fene szeretne koszorúslány lenni?

Távolról sincs vége, olvasson még

Szuperül éreztem magam, megcsókolt, nem esett jól

2013. szeptember 19., 18:31 Módosítva: 2014-10-27 14:59:34
3

Teljesen egyetértek Medárddal, és álljon itt az én példám arra, hogy rájöttem a „titokra”, amiről ő is beszél” – ezzel kezdődik a ma sorra kerülő olvasói levél. Szerzőjét Vilhelminának hívják (illetve hívjuk mi), és ő is arra mutat rá, mennyire nem számít a külső a szerelemben. Ön valószínűleg nem emlékszik már pontosan arra, mit mondott Medárd, hiszen több olvasói levéllel egy posztban közöltük gondolatait (azt is majdnem három hete), a lényeg mindenesetre annyi, hogy Medárd szerint sok nő azért nem találja az ideális férfit, mert ha elé kerül valaki, akivel összeillenének, a nő akkor sem veszi számításba a férfit, mert úgy találja, hogy az illető nem néz ki elég jól.

Nos, Vilhelmina pontosan ebbe a hibába esett, ráadásul kétszer. De aztán jött egy harmadik randi is, és innentől kezdve... persze nem fogjuk előre lelőni a poént, érdemes figyelmesen végigolvasni az egész történetet elejétől végéig. Ha ön is bekapcsolódna a beszélgetésbe, kérjük, tegye! Ennek egy módja van: írjon levelet a Randiblog email-címére, ahol folyamatosan várjuk a véleményeket, sztorikat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az elején el sem tudtam élvezni, de még így is jó volt

2013. szeptember 18., 18:46 Módosítva: 2014-10-27 14:59:33
4

Én nőként írnék a csak szex és más semmi sztoriról” – kezdi levelét Diána álnevű olvasónk, és innentől kezdve persze rögtön tudtuk, hogy ez is egy izgalmas beszámoló lesz, mivel a legutóbb a férfi oldaláról láttunk egy nagyon hasonló kapcsolatot. Úgy látszik, az ilyen történetek mindig azzal érnek véget, hogy a nő szakít, a férfi pedig szerelmes, de Diána esetében egyáltalán nem úgy zajlottak az események, mint egy másik levélbeküldőnknél, Ilonánál, aki pont azért szakított, mert rájött, hogy szexpartnere egykettőre szerelmes lett belé. Dianáéknál viszont, úgy látszik, a romantika nem túl korán, hanem sajnos túl későn érkezett. Olvassa el az alábbi történetet, aztán ha szívesen hozzászólna vagy elmesélné saját sztoriját, kérjük, szánjon percet egy levél megírására, és küldje el azt a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Bérbagoly trollkodta tönkre az esküvőt

2013. szeptember 17., 17:02 Módosítva: 2013-09-17 17:06:04
72

Sok olvasónknak lehet, hogy újdonság az az esküvői szolgáltatás, hogy madár viszi ki a jegygyűrűket az ifjú párnak a házasságkötéshez, de már évek óta van ilyen, mi 2010-ben számoltunk be róla. Úgy néz ki ez a dolog, ha minden jól megy, hogy a templomban az ifjú pár mellett ott áll egy solymász/madarász, a gyűrűket a sólyom/sas/stb. lábára erősítik (lehetőleg fehér vagy vörös szalaggal), aztán a madarat a templom bejáratánál elengedik, az pedig ugye elegánsan behussan az épületbe és odaszáll gazdájának kesztyűvel védett alkarjára. A madarász leveszi a gyűrűket és folytatódhat tovább az esküvői szertartás. Itt nézhet meg egy videót az ideális esetről – egy brit pár is így képzelte el az igen kimondását, de nekik elég nagy pechjük volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az olasz szeretőnek betette a kaput a válság

2013. szeptember 16., 16:44 Módosítva: 2013-09-16 16:44:34
26

Milánóból jelentjük, hogy a BBC tudósításával ellentétben az olasz férfiak azért általában még meg tudnak engedni maguknak egy kétgombócos fagyit. Olaszország pénzügyi és divatfővárosában az emberek általában nem azért kérnek copetta piccolát a gelatóból copetta media helyett, mert nem tudnának kifizetni egy euróval többet, hanem mert rettegnek az elhízástól. Igen, a férfiak is folyamatosan fogyókúráznak. Persze ettől az egy dologtól eltekintve azért pontos az olasz szeretők kihalásáról szóló BBC-cikk, a válság maradandó hatását jól mutatja az is, hogy az ingatlanárak Milánóban jelenleg is a 6-7 évvel ezelőtti szinthez 15-20%-án állnak. És ezek szerint már félrelépni se éri meg. (De azért már most szólunk: nehogy sajnálni kezdjék a milánóiakat, azért mindent összevetve így is elég jól elvannak).

Távolról sincs vége, olvasson még

Akkor most hogy legyen, nyúljon magához?

2013. szeptember 15., 15:07 Módosítva: 2014-10-27 14:59:33
3

Szexszel kapcsolatos lesz az írásom, mégpedig egy olyan dologgal, ami a baráti körömben elég sok problémát okoz” – figyelmeztet jó előre levele bevezetőjében az alábbi sorok beküldője, aki külön kérte, hogy válasszunk neki álnevet, amire persze nem volt szükség, hiszen úgyis mindenkinek választunk kérés nélkül is. Szóval Hunor a merevedési zavarokról ír, még ha nem is használja pont ezt a – kétségkívül kicsit otrombán hangzó – kifejezést. Hogyan reagálnak a nők? És hogyan kéne? Ez mind kiderül az alábbi olvasói levélből, de természetesen biztosan lesz, aki hozzátenne azért még valamit, akinek van véleménye, aki valamit másképp gondol, vagy aki szívesen elmesélné saját tapasztalatait (persze álnévvel). Őket kérjük, írjanak nekünk bátran, a Randiblog email-címén várjuk a további leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem egy nőtől kéne függnie, hogy elérek-e valamit

2013. szeptember 14., 15:38 Módosítva: 2014-10-27 14:59:32
5

Tiszteletem minden Férfinak és kedves Hölgynek! Egy előző levélre kívánok válaszolni, amit egy hölgy írt, idősebb nőkről és fiatalabb férfiakról” – ez a ma sorra kerülő olvasó levél bevezetője. A beküldőnek a Kornél álnév jutott, és ide kell kattintania annak, akinek nem ugrik be, hogy melyik levélre gondol. Kornél fiatalemberként definiálja magát, és azt mondja, az idősebb nőkre esett a választása, meg is magyarázza, hogy miért. Aztán pedig leír egy konkrét kapcsolatot, ami aztán végül mégsem működött olyan jól, mint amilyen jól ideális esetben működhetett volna. Ha önnek is van sztorija vagy saját tapasztalata a témában, ha válaszolna Kornél levelére, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

3 nagyon kínos, de nagyon megható lánykérés

2013. szeptember 13., 13:58 Módosítva: 2013-09-13 13:58:02
12

Jókat feszengtünk, miután megtaláltuk a fenti klipet a Buzzfeeden és végignéztük. Van az egészben valami borzasztóan erőltetett, a szokásos flashmobos eljegyzés táncos résztvevői nem igazán tudják együtt nyomni a koreográfiát, és hát ugye az ötlet sem számít különösebben eredetinek attól még, hogy most egy barkácsboltban van a meglepetéstánc. Egy Salt Lake Cityben élő pár eljegyzése ez egyébként, de az ő esetükre nem lehet a lánykérés szót alkalmazni, mivel két férfiról van szó.

A dolog akkor megy át kínosból lefegyverzően meghatóvá egy-egy pillanatra, amikor szintén kicsit feszengve ugyan, de besétálnak a rokonok és a szülők. És ők foglalnak helyet az első sorban a térdre ereszkedésnél, a gyűrű felhúzásánál és a csóknál is. Hát ilyen az, amikor egy családban mindenki az lehet, aki szeretne lenni, a többiek kiállnak mellette, és még egy ilyen iszonyú kínos helyzetben is támogatják. De van még két lánykérős videónk, nézze meg őket alább!

Távolról sincs vége, olvasson még

A vécék változtatták katasztrófává az első randevút

2013. szeptember 12., 15:55 Módosítva: 2013-09-14 00:38:51
45

Újabb fejezet minden idők legkínosabb randevúi közt. Ilonka névre hallgató olvasónk megosztotta velünk a tökéletes katasztrófahelyzetet, amit mindössze az okozott, hogy pisilni szeretett volna. Fröcskölő vécék, zuhanó ajtó, a végén nagyszerű csattanóval. Ön tud jobbat? Folyamatosan várjuk olvasóink történeteit a Randiblog email-címén!

Távolról sincs vége, olvasson még

Vadidegennel vagy leinformálhatóval randizik?

2013. szeptember 11., 15:29 Módosítva: 2013-09-11 15:29:18
1

Egyre több csalódás éri a társkeresőket a netes ismerkedéssel kapcsolatban, a gond ugyanis az, hogy nem mindenki olyan, mint amilyennek leírja/mutatja magát. Persze ez a való életben is gyakran megesik egy kapcsolat kialakulásakor, amikor ismeretlennel randizunk, a félelmekre pedig rátesz egy lapáttal az is, hogy sok nő tart az erőszakoskodó férfiaktól.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nadrágos menyasszony Gyöngyösről, 1973-ból

2013. szeptember 10., 15:43 Módosítva: 2014-10-27 14:59:30
185

A hétvégén az új esküvői divatról szóló posztban kiemeltük az új-zélandi tervezők bizonyára frenetikusnak szánt újítását: a menyasszonyi nadrágkosztümöt. Válaszul minden idők egyik legmenőbb olvasói levelét kaptuk Baloghné Klárától, és a mail szövegét egy az egyben közöljük alább, a levéllel együtt megküldött fotómontázsért pedig még egy kicsit lejjebb kell görgetni. A lényeg: Gyöngyösön már 40 évvel ezelőtt is volt nadrágos menyasszony, és a hölgy a mai napig egyértelműen kúlabb, mint az új-zélandi divathét összes modellje és tervezője együttvéve.

Általában nem szoktam reagálni cikkekre, de érintett vagyok a dologban. Az én esküvőm 1973. február 17-én volt Gyöngyösön, tehát már 40 éve. Most jót mosolyogtunk az édesanyámmal, hogy nem is gondoltam rá, mennyire furcsa volt ez akkor. Most belegondolva: kissé különc menyasszony voltam. Édesanyám a város ismert nőiszabója volt. Nekem mégis kötött nadrágkosztüm kellett!!! Úgy csináltattam egy kötödében. A csokrom vörös élő szegfű volt. Februárban! 13-án voltunk a vacsorán, és pezsgő helyett az én poharamban tej volt. Sajnos a férjem már 22 éve meghalt.

Küldök néhány még meglévő képet, amit most szkenneltem be.

Távolról sincs vége, olvasson még

Külön suli helyett közös autóba költöztek

2013. szeptember 9., 17:56 Módosítva: 2013-09-09 17:56:48
2

Sok fiatalnak traumatikus élmény szeptember elején, hogy újra iskolába kell menni, de idén nyár végén volt két diák Amerikában, akik különösen zokon vették a tanév kezdetét. A 13 éves Jayden Thomas és 14 éves barátja, Braxton Wood ugyanis egy szerelmespárt alkotnak, de úgy volt, hogy külön iskolában kell folytatniuk tanulmányaikat. Erre fogták és megszöktek együtt – most, két hét után kerültek csak elő. Egy SUV-ban laktak két hétig, a sztorit a Daily Mail oldalán találtuk, és rögtön az jutott eszünkbe, hogy önnek biztos tetszeni fog. Az alábbi videó még akkor készült, amikor keresték a fiatalokat, persze rögtön a XXI. század Rómeó és Júliájának kiáltották ki őket. Azóta már tudjuk, hogy szerencsére nem kettős öngyilkosság lett a vége, mint Shakespeare-nél.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nadrágos menyasszonyok jönnek Új-Zélandról

2013. szeptember 8., 14:00 Módosítva: 2013-09-08 14:00:44
13

Szívesen mutatjuk különböző országok egzotikus menyasszonyait, ha alkalmunk van rá: mindig érdekes megfigyelni, mennyiben tér el az ilyenkor hagyományos öltözék a világ más tájain attól, amit mi megszoktunk. Legutóbb Indiából mutattunk csodálatosan elegáns, de nem fehérbe öltözött menyasszonyokat, és most Új-Zélandra kalauzoljuk olvasóinkat, pedig az ember nem gondolná, hogy esküvői szempontból Új-Zéland különösebben egzotikusnak számítana. Nem is ez a helyzet, csak most volt Aucklandben divathét, és egy esküvői bemutató keretében felvonultatták a helyi tervezők legjobb és legkülönlegesebb alkotásait, és volt köztük egy-két merész újítás.

Távolról sincs vége, olvasson még

50 idegen előtt kezdtek potyogni a könnyeim

2013. szeptember 7., 16:15 Módosítva: 2014-10-27 14:59:30
13

Egy ideje nézegettem és olvasgattam már a rovatot. Kb. hasonló lányok szerepeltek benne, mint amilyen én lehetek, hogy megoldással szolgálnék, azt nem hiszem, de talán egy kis magyarázattal” – ezzel kezdte történetét egyik olvasónk, aki úgy írta alá a levelet, hogy „egy lány, aki igazán újra szeretné kezdeni”, de azért mi adunk neki egy álnevet, azt, hogy Regina. Szóval Regina is arra a kérdésre keresi a választ, hogy miért olyan nehéz egy normális férfit találni – főleg egy olyan lánynak, mint ő.

Egy olyannak, aki dolgozik, céltudatos és hajlandó mindenért megküzdeni. Hogy ez az alkat milyen problémákat okoz egy kapcsolatban, arról lebilincselően részletes képet kapunk alább, mivel Regina leírja egy igazán viszontagságos kapcsolatának történetét. Ennek a bizonyos kapcsolatnak, úgy néz ki, (egyelőre) vége lett, de tanulságokkal így is szolgál. Egyetért a következtetésekkel? Ön hogyan viselkedne, hogyan viselkedett hasonló helyzetben? Folyamatosan várjuk a véleményeket, tapasztalatokat és történeteket a Randiblog email-címén – ha van kedve, írjon ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Összekoldult egy vesét beteg feleségének

2013. szeptember 6., 17:17 Módosítva: 2013-09-06 17:19:20
13

A múlt héten azt mutattuk, hogy nem lehet úgy feleséget találni, ha az ember a hirdetéssel a nyakában mászkál az utcán. De úgy látszik, ez a szendvicsemberes módszer roppant népszerű az USA-ban és bizonyos egyéb helyzetekben mégis lehet eredményes. A Fox csatorna Dél-Karolina államban működő helyi stábja tavaly fedezte fel Larry Swillinget, aki „Need kidney 4 wife” (magyarul kb. „a feleségemnek vesére van szüksége”) felirattal a testén ment mindenhova. A héten a fenti videóval dokumentált sztori jó véget ért: a férfi önfeláldozó keresése megmentette a feleség életét, mert jelentkezett egy donor.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bosszúálló após megverte félrelépő vejét

2013. szeptember 5., 15:52 Módosítva: 2013-09-05 15:52:29
8

A fenti brit hölgyet Sarah Penhalingonnak hívják. 33 éves és tavaly ment hozzá egy hat évvel fiatalabb férfihoz, Philip Stowhoz. Helyzete mégsem irigylésre méltó: férje már mással van párkapcsolatban, édesapja börtönbe került, ő maga meg túladagolás miatt kórházban is volt. Hát reméljük, azzal, hogy bizarr történetét kiteregette a nemzetközi sajtónak, keres annyi pénzt, hogy abból kicsit talpra tud állni, bár kérdés, hogy ezek után ki fogja őt elvenni merni. Apukája kicsit erőszakos ugyanis, és nagyon félti az ő kislányát.

Távolról sincs vége, olvasson még

Földre eső vőlegény, síró menyasszony

2013. szeptember 4., 17:03 Módosítva: 2013-09-04 17:05:42
13

Bármi kerül fel az internetre, rögtön felmerül a gyanú, hogy igazi-e a cucc vagy átverésről van szó. A fenti klipről sem fogjuk soha megtudni az igazságot, bár nehéz elképzelni, hogy ha nem valódi a fenti felvétel, akkor minek vesződtek az elkészítésével. Persze hasonlóan érthetetlen, hogy ha ennyire beég egy szerelmes férfi, akkor minek teszi fel az arról készül videót a netre, hogy megkéri egy lány kezét, az meg ahelyett, hogy kimondaná az igent, fejbeveri egy ukulelével, amire a vőlegény elterül a bevásárlóközpont padlóján. Merthogy az egész állítólag egy áruházban esett meg Dubajban. Egy biztos: a koppanás igazi, de vajon a többi is? Akárhogy is, ez a felvétel odaillik a legkínosabb visszautasítós videók közé. De mutatunk még két lánykérést, ott azért nagyobb szerencsével jártak a felek.

Távolról sincs vége, olvasson még

48 év után melegítették fel a töltött káposztát

2013. szeptember 3., 16:42 Módosítva: 2013-09-04 15:45:16
15

Van egy a mondás, hogy egyedül a töltött káposzta az, ami felmelegítve ugyanolyan jó, mint előtte, sőt, esetleg még jobb is. A párkapcsolatokra vonatkoztatva ezzel azt szokás mondani, hogy akik egyszer már szakítottak, ne próbálkozzanak újra, mert hiába próbálják felmelegíteni kapcsolatukat, másodjára már nem lesz az igazi. Ennek ellenére a celebek között is vannak olyan, akik többször is összeházasodtak egymással pár év elteltével, de ők sehol sincsenek ahhoz a brit párhoz, akit a mai posztunkban mutatunk be. Ők ugyanis válásuk után 48 évvel házasodtak most össze másodszor, ezúttal mindketten özvegy nyugdíjasként.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kirakott mellel nehezebb pasit fogni

2013. szeptember 2., 15:30 Módosítva: 2013-09-02 15:30:52
45

Sok nő mondja, hogy nem talál egy normális férfit se, pedig egyáltalán nem ronda, és el is jár társaságba – nemrég írt is nekünk levelet egy ilyen hölgy. Persze egyáltalán nem biztos, hogy nála is erről van szó, de a posztra érkezett rengeteg reakcióban felmerült, hogy esetleg túl szexin öltözik az, akinek nem jön össze a tartós kapcsolat. Két hölgy is azt állította saját tapasztalatokra hivatkozva, hogy sokkal nehezebb kirakott mellel bármilyen, de főleg normális férfit találni, hiszen a kihívó külső rengeteg férfit riaszt, illetve a kevésbé bátrak rögtön úgy gondolják, hogy nekik úgyse lenne esélyük ennél a bombanőnél. Máshogy fogalmazva: ha valaki prostinak öltözik, ne csodálkozzon, ha nem azok mennek oda hozzá, akik hercegnőt keresnek.

A szerkesztőségünkben végzett minikutatás szerint azonban a dekoltázs mégsem feltétlenül gátolja a pasizást minden esetben, nézzünk alább négy véleményt a témában, kettőt nőtől, kettőt férfitól – tényleg kontraproduktív a mellkirakás, ha egy nő férfit akar? Ha ön is hozzászólna a témához, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Több esélyed csak a nemi betegségek elkapására lesz

2013. szeptember 1., 17:17 Módosítva: 2014-10-27 14:59:28
71

A múlt hétvégén jelent meg egy olvasói levél itt a Randiblogban, amiben Mirjam álnevű olvasónk azt kérdezte, miért nem lehet sehol egy normális pasit találni. A poszt nyomán levélforgalmunk a szokásos szint sokszorosára ugrott meg, annyira sokan jelentkeztek azzal, hogy tudják a választ, vagy legalábbis elmondanák véleményüket a témáról. Ezúton is köszönjük mindenkinek, aki írt! A levéltengerből kiválasztottuk a 8 legérdekesebb, legtalálóbb vagy legjellemzőbb üzenetet, ezek olvashatók alább. Mindegyiket férfi küldte be, ezért most már nagyon kíváncsiak lennénk a nők véleményére is, de persze bárki írhat, aki úgy érzi, van mit hozzátennie a témához: a Randiblog email-címén várjuk a további véleményeket és sztorikat! És mielőtt elkezdené olvasni az eddig beküldött hozzászólásokat, figyelmeztetnünk kell, hogy azok helyenként trágár kifejezéseket tartalmaznak. Csak akkor olvasson tovább, ha nem zavarja az ilyesmi!

Távolról sincs vége, olvasson még

Túlteng a lakatolási kedv a kölni szerelmesekben

2013. augusztus 31., 17:00 Módosítva: 2013-08-31 17:00:45
26

Egyáltalán nem újdonság az a szokás, hogy szerelmesek, ahelyett, hogy egy padba vésnék bele a monogramjukat egy szív közepére, mint a régi szép időkben, egy lakatot helyeznek el valahova. Lehetőleg egy hídra, és lehetőleg egy olyanra, ahol már úgyis van egy csomó ugyanolyan lakat, aminek most már egyébként az élő, pillanatragasztott verziója is kezd divatba jönni. Nyilván nincs sok értelme logikát keresni a dologban, de azért Kölnben tényleg kezd már túllépni a dolog az ésszerűség határain.

Távolról sincs vége, olvasson még

Két kipróbált módszer, ahogy ne csajozzon

2013. augusztus 30., 16:21 Módosítva: 2013-08-30 16:21:04
4

A véletlen úgy hozta, hogy egyszerre két olyan amerikai férfi került az ismeretlenségből a rivaldafénybe, akik egy-egy egészen bizarr módszerrel próbálnak barátnőt találni. Kettejük közül a fenti, Robert Darling a tragikusabb figura, az alábbi férfi viszont inkább nevetséges. Darlingban az az egyik legszánalmasabb, hogy elmondása szerint 12 éve keresi élete szerelmét New York-szerte ezzel a kétségbeesett módszerrel, de a jelek szerint 12 éve nem esik le a tantusz, hogy ha eddig sikertelen volt, esetleg valamin változtatni kéne. Az ő csodás ötlete az volt, hogy hirdetéssel keres nőt, de a hirdetést nem a netre teszi fel, hanem egy táblára írja rá, és a nyaka körül hordja, szendvicsember-szerűen. A poszt tetején látható fotóra kattintva egy egész sorozatot nézhet meg róla.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sajnos találtunk egy videót egy bohócesküvőről

2013. augusztus 29., 15:33 Módosítva: 2013-08-29 15:33:50
15

Egy klasszikus hülyeesküvőn a házasulandók úgy döntenek, hogy a hagyományos esküvői viseletek helyett valami hülye jelmezt vesznek fel inkább: pl. Beatlesnek vagy kőkorszaki szakiknak. A fenti videón látható házasságkötésen azonban nem csak úgy viccből van bohócnak öltözve az ifjú pár meg a komplett násznép, hanem azért, mert ők tényleg mind hivatásos bohócok. Reméljük, ennyi bevezetés elég volt ahhoz a rossz hírhez, hogy igen, találtunk egy bohócesküvős videót, amit ön most már gyakorlatilag kénytelen megnézni. A felvétel a bohócfóbia oldására egyáltalán nem alkalmas, az előadóművészek ugyanis ugyanúgy bizarr-félelmetes ruhában viccestelenkednek, ahogy azt megszoktuk tőlük. Csak most a cirkuszi porond helyett egy igazi esküvőn teszik ezt. Szerencsére van még két esküvős videónk, azokkal remélhetőleg feledtetni tudjuk majd az első kettőt. Ha megnézte a bohócokat, görgessen lejjebb.

Távolról sincs vége, olvasson még

Boldog az én alázó viselkedésem nélkül is

2013. augusztus 28., 15:06 Módosítva: 2014-10-27 14:59:28
28

A hosszú hétvégén volt egy posztunk, amiben Ilona azt mesélte el, milyen volt, amikor egy csak-szex-és-más-semmi típusú kapcsolat során a srác egyszercsak belészeretett, neki pedig hárítania kellett szexpartnere romantikus közeledését. Ilona azt mondta, élete legkínosabb randija volt ez, de a napokban kaptunk egy válaszsztorit, és ennek beküldője, Ágoston azt mondja, egy kínos randevúnál sokkal nagyobb bajt is okozhat az a mondat, hogy „bocs, de csak a szexre kellesz”.

Pedig az ő esetében fordított volt a helyzet, azaz nem a nő mondta a férfinak, hanem Ágoston mondta ezt a mondatot a barátnőjének. Többször is. Hogy mi lett a dolog következménye, azt nem mondjuk el előre, érdemes figyelmesen végigolvasni Ágoston levelét. Ön is mondott már ilyet? Esetleg önnek mondta valaki? Örülnénk, ha ön is elmesélné saját történetét, akkor is, ha nem kapcsolódik szorosan az alábbi sztorihoz! A leveleket a Randiblog email-címére várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

96 éves bácsi írta az év legromantikusabb dalát

2013. augusztus 27., 16:39 Módosítva: 2013-08-27 16:39:10
754

Először óhatatlanul Uhrin Benedek jut az ember eszébe a fenti videó nézésekor, de a sztori annyira szép és magával ragadó, hogy pár perc után már csak arra lehet koncentrálni, hogy az ember kibírja bőgés nélkül. Fred Stobaugh, a kisfilm főszereplője az USA-ban él, Illinois államban. Néhány hónappal ezelőtt hunyt el felesége, Lorraine, akivel 75 évig voltak házasok. Már csak azért is megéri megnézni ezt a videót, hogy az ember lássa, hogy a 96 éves bácsi mennyi szeretettel beszél feleségéről, akivel 1938-ban ismerkedett meg, az ő szövegéből készült dal pedig egyszerűen mindent visz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megvaginaplasztikázta, aztán elvette feleségül

2013. augusztus 26., 17:25 Módosítva: 2014-01-15 14:59:43
11

Szép dolog, ha egy házaspárnak van egy közös hobbija, mondjuk a túrázás, a kanasztázás vagy az ízléstelen öltözködés. David Matlocknak és feleségének is van egy közös hobbija: a plasztikai sebészet. Sőt, mi több, a férjnek a hobbija a munkája is, azaz plasztikai sebészként dolgozik, és maga is gyakran fekszik a kés alá, a feleségén pedig saját maga végzi el a beavatkozásokat. Ez a csodálatos románc Matlock rendelőjében kezdődött 2007-ben, amikor a későbbi feleség, Veronica elment az orvoshoz egy vaginaplasztikáért, ugyanis úgy érezte, meg kell szépülnie a szülés után. Matlock erre nemhogy a házassági évfordulóra is ideális hüvelyplasztikát végezte el, felajánlotta a nőnek, hogy teljesen átalakítja, tökéletes nővé. A képeket már fent is megnézheti, további részletek és videó alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amikor katasztrófa lesz az esküvőből

2013. augusztus 25., 15:51 Módosítva: 2013-08-25 15:51:45
86

Az esküvői katasztrófákról készült videók az internet megunhatatlan részéhez tartoznak. Egy jól megkoreografált esés már alapból vicces, de a legjobb mégis az, ha kiöltözött emberektől látjuk. Nagy szerencse, hogy mindig vannak esküvők, így mindig van friss adag. Az alábbi videón a legjobbakat gyűjtötték össze: összeomló sátor, megható beszéd közben hányó nő, folyóba zuhanó pár, folyóba zuhanó násznép, sms-ezgető vőlegény. Nem is akarunk objektívek maradni, úgyhogy bevalljuk, hogy a mi kedvencünk a 0:40-től kezdődő baleset, de nagyon erős versenyről van szó, hiszen még az is eszetlenül menő, ha egy férfi halált megvető bátorsággal veti be magát a tömegbe csak azért, hogy a barátnője ne kaphassa el a csokrot.

Karbantartó dugásokra kapható vagyok

2013. augusztus 24., 16:58 Módosítva: 2014-10-27 14:59:27
32

Én is szeretném leírni eddigi párkapcsolati életemet. Egyszerűen csak megihletett a többi történet, plusz továbbra sem vagyok benne biztos, hogy valaha is rámtalál egy normális pasi” – a mai posztban közzétett levél beküldőjének a Mirjam álnevet dobta a gép. Mirjam azt írja, szívesen kalandozik, amíg nincs állandó pasija, de azért igazából a leginkább az a vágya, hogy legyen egy rendes kapcsolata egy normális férfival. Vajon miért olyan nehéz találni egy ilyen pasit? Ha ön tudja a választ, írja meg a Randiblog email-címére! De akkor is írjon, ha önnek is csak kérdései vannak, vagy ha szívesen elmesélné saját történetét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Négy tipp éjszaka találkozó pároknak

2013. augusztus 23., 18:25 Módosítva: 2013-08-23 18:25:31
1

Budapesten nem áll meg az élet éjszaka sem, a programajánlók tele vannak jobbnál jobb ötletekkel azok számára, akik párjukkal mondjuk este tíz után tudnak csak találkozni. A szórakozóhelyek, vendéglátóhelyek, fürdők viszont cseppet sem olcsó megoldások, nem beszélve arról, hogy hétköznap a legtöbben dolgoznak másnap, így korán kelnek, lehetőségük és energiájuk sincs kimozdulni.

Az sem jó megoldás viszont, ha a késői időpontban találkozók csak a szexre és az alvásra fektetik ilyenkor a hangsúlyt, vagy akik már régebb óta járnak és együtt is élnek esetleg, minden napra betesznek egy-egy filmet időelütésnek és csendben nézik. A kommunikáció ilyen esetekben elmarad, egy idő után megszűnik, a kapcsolat pedig veszélybe kerülhet.

Most olyan olvasóinktól kértünk használható tippeket, akik hasonló helyzetben vannak/voltak, vagyis egy hosszú munkanap után találkoznak csak párjukkal, amikor már mindketten fáradtak, ezzel szemben érdemi időtöltésre vágynak egymással. Nem akartunk nagy dolgokat hallani, csak olyanokat, amik szinte bárki részéről megvalósíthatóak akár ma este is, és amik után egyik fél sem érzi elhanyagolva magát.

Ha önnek is vannak ötletei, ne tartsa vissza, ossza meg velünk a Randiblog email-címén!

Távolról sincs vége, olvasson még