horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Karriert csináltak a férj szex- és pornófüggéséből

2013. július 18., 15:56 Módosítva: 2013-07-18 15:59:53
7

Rengeteg olyan párt mutattunk már ebben a blogban, akiknél hűtlenség vagy eltérő szexuális étvágy okozott rengeteg gondot – a legtöbb esetben a dolog válással végződik. Craig és Michelle Perra esete egyrészt azért különleges, mert az ő házasságuk túlélte a félrelépéseket, másrészt pedig azért, mert a férfinak nem csak becsúszott egy-két kaland, nem csak úgy eljárkálgatott néha prostituáltakhoz, hanem saját bevallása szerint évekig szex- és pornófüggő volt. A feleségnek mégis sikerült rendbe hozni a házasságot, és most már tanácsadóként dolgoznak mindketten, hasonló helyzetben lévő pároknak segítenek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Európában nálunk élnek a legjobban a szinglik

2013. július 17., 17:54 Módosítva: 2013-07-17 17:58:45
116

Általában a skandináv országokat szokás pozitív példaként kb. mindenre: északon ugyanis jólét van, igazságosság és nemek közötti egyenlőség. Így aztán meglepődtünk, amikor azt olvastuk, hogy a héten a Psychology Today arra figyelmeztette olvasóit, hogy bizonyos szempontból pl. Finnország egyáltalán nem az a földi paradicsom, aminek a skandináv országokat el szokás képzelni, hiszen a finneknél az egyedül élők egyre többen vannak, és köztük egyre többen vannak kitéve az elszegényedés veszélyének, többen, mint Európa más országaiban.

Na de vajon akkor melyik az az ország, amelyik még Finnországnál is úgymond jobban teljesít? Akkor döbbentünk meg a legjobban, amikor a választ megláttuk: Magyarország. Azt hittük, rosszul látunk, de az eredeti, 2012-es, de 2010-es adatokra alapozó francia kutatást is leellenőriztük, és tényleg mi szerepelünk az egyik összesítés élén, és másik két kategóriában is harmadik legjobbak vagyunk 18-ból.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szexuális zaklatást videóztak csajozás helyett

2013. július 16., 14:37 Módosítva: 2013-07-16 14:40:18
31

Általában a posztok tetejére szoktuk tenni a videókat ebben a blogban, hát ezúttal legalul van a videó, amit mellesleg kis híján a Helyszínelő rovatba tettünk. Kérjük, először olvassa végig a szöveget, aztán döntse el, hogy meg szeretné-e nézni a felvételt, ami annyira felkavaró, hogy miután a múlt héten felkerült Koreából a Facebookra, mostanra már az egész világot bejárta, de például ahol mi először találkoztunk vele (a Jezebelen), ott csak egy rövidített és vágott verzió van belőle. A videó alapján úgy érezheti az ember, hogy a nők egyenjogúságáért és egyáltalán emberszámba vételéért folytatott évszázados harcnak az ég világon semmi foganatja nem volt, ha a művelt nyugatról keletre érkező férfiak ilyet képesek megcsinálni csajozás címén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Könnyen megdugható, agyatlan ribancnak láthatnak

2013. július 15., 18:39 Módosítva: 2014-10-27 14:59:24
8

Nemrég olvastam egy sztorit az oldalon, aminek ez volt a címe: „Szeretetkurva lettem, aki szétteszi a lábát, hogy fontosnak érezze magát”. A cikkben szinte magamra ismertem. Úgy éreztem, le kell írnom a sztorim, hogy a hozzánk hasonló lányok ne essenek bele ugyanebbe a csapdába, ne higgyenek egy kósza mosolynak és ne várjanak semmit a filmekből ismert „baszspanoktól”. Legalábbis szexnél többet semmiképp!” – ma Stella leveléből idézünk, akinek nagy csalódást okozott egy férfi, de legalább tanult az esetből, még ha a következtetések igen keserűek is (az igazi neve természetesen nem Stella)! Ha ön is ilyen borúsan látja a helyzetet, vagy ha tud valami megoldást, esetleg elmesélné saját történetét, vagy egyébként reagálna arra, amit Stella írt, kérjük, a Randiblog szokásos email-címét másolja be a „címzett” mezőbe levélküldéskor!

Távolról sincs vége, olvasson még

Bár az aktust nem élvezem, naponta többször is együtt vagyunk

2013. július 14., 18:18 Módosítva: 2014-10-27 14:59:23
10

Tudom, hogy a poszt nem mai darab. Egészen véletlenül akadtam rá, de szeretnék a nők szemszögéből válaszolni a dologra” – ezzel kezdődött az elmúlt hetek egyik legérdekesebb emailje, és természetesen az is kiderült, hogy melyik posztról van szó, az üzenet tárgyának megjelölésében volt a link. Arra a másfél éves olvasói levélre reagál az alábbi sorok (természetesen álnéven szereplő) írója, Izabella, amelyben egy férj arra panaszkodik, többször kívánja a szexet, mint a felesége. Sokkal többször. Izabella alábbi leveléből most megtudhatjuk, hogyan néz ki egy ilyen kapcsolat a másik oldalról, de természetesen továbbra sem tekintjük lezártnak a témát: ha ön is hozzátenne, van kedve véleményét, saját tapasztalatait megosztani, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Vert asszonyokkal csalta a feleségét a rendőr

2013. július 13., 14:34 Módosítva: 2013-07-13 14:35:07
2

Egy meglehetősen szaftos félrelépési sztorit tálalt a Sun a napokban. A főszereplő egy brit nő, bizonyos Lisa Andrew, illetve pontosabban az ő férje, Peter Bunyan, aki egy ideje már csalta a feleségét, mire az asszony rájött. A csavar a dologban annyi, hogy a férj a rendőrségen dolgozott, támogatásra szoruló nőkkel. Közülük válogatta ki a rendőrségi nyilvántartás alapján, hogy melyikkel van kedve egy-két pásztorórára, most megkezdheti hét éves börtönbüntetését.

Távolról sincs vége, olvasson még

Budapesten is romantikáztak a brit lagzitarhálók

2013. július 12., 15:56 Módosítva: 2013-07-12 15:56:08
3

Tavaly adtunk hírt Alex Pellingről és Lisa Gantról, akkor még csak a 23. esküvőjüknél tartottak. Egy brit házaspárról van szó, akik azt találták ki, hogy 3 év alatt körbeutazzák a világot, és a lehető legtöbb helyen újra házasságot kötnek. Nem lehet azt a fogadalmat elégszer megerősíteni. Mivel nem milliomosokról van szó, a ceremóniák viszonylag szerények, abból állnak, amit helyi szponzoroktól, szimpatizánsoktól éppen össze tudnak szedni. A héten Budapesten jártak, fotóink mutatják, hogy nálunk mi jött össze nekik!

Hát a pazar kilátás a Halászbástyáról a belvárosra természetesen ingyenes volt, de a szép ruhák mellett jutott nekik virágdíszre is, amik Alex és Lisa keresztnevére utalva A és L betűket formáztak. A sorrendben 53. házasságkötés után lakodalom is volt egy közeli étteremben, de ezzel a szép lassan celebesedő pár még csak Budapestről távozott, de Magyarországról nem, hiszen mint tudjuk, Magyarország nem egyenlő Budapesttel. Pellingék 54. esküvőjüket csütörtökön a Bács-Kiskun megyében található Kerekegyházán tartották meg egy szponzori felajánlásnak köszönhetően, de erről az eseményről sajnos nincs fotónk, és a pár blogja sem frissül már egy ideje, úgy látszik, nagyon elfoglalják őket az utazás részletei. Vagy csak nem találnak sehol wifit.

Vámpírpár – egymás vérét isszák

2013. július 11., 17:59 Módosítva: 2013-07-11 17:59:04
130

Oscar Wilde-tól sok jót lehet idézni, és ő mondta azt is, hogy „a megfelelő alap egy házassághoz egy kölcsönös félreértés”. A mai poszt egy brit szerelmespárral illusztrálja, hogy ez mennyire így van, igaz, ők még nem házasok, de a lakodalom még idén ősszel meglesz, valószínűleg egy temetőben, de biztosan mindenszentekkor. Lia Benninghoff és Aro Draven mindketten vámpírnak gondolják magukat. Igen, vért isznak, általában egymásét. Fent fotón, alább videón is meg lehet nézni, hogy hogyan.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt tipp, ha a szerettét megcsalja a partnere

2013. július 10., 16:15 Módosítva: 2013-07-10 16:15:48
2

Egyszer talán már mindenki került abba a szituációba, hogy akaratlanul is megtudta, haverját/barátnőjét csalja a partnere, akiért ő annyira odáig van. Hogy ki mit tesz a kialakult helyzetben, az sok mindentől függ, de akár úgy dönt, hogy elmondja szerettének a rossz hírt, akár úgy, hogy nem, érdemes figyelembe venni bizonyos dolgokat. Alább felsoroljuk, hogy miket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Utolsó esély? Mire? A szeretetükre?

2013. július 9., 15:32 Módosítva: 2014-10-27 14:59:23
25

Az alább olvasható levelet beküldője úgy írta alá, hogy „egy idősebb nő”, a megszólításban pedig ez szerepelt: „Tisztelt fiatalabb férfiak!” Persze a leírt gondolatok távolról sem csak fiatalemberek számára érdekesek, pontosan ezért közöljük a teljes levelet a hajtás után. Az előzmény természetesen az a poszt, amelyben arról volt szó, hogy az idősebb nők mivel készítik ki a fiatalabb pasikat. Nos, az alábbi sorok írója elég egyértelműen azon a véleményen van, hogy sokkal nehezebb a fiatalabb nőkkel, mint az idősebbekkel, és azt is megmondja, hogy miért. Egyetért? Máshogy gondolja? Van már önnek is tapasztalata nagyobb korkülönbséget áthidaló kapcsolatok terén? Írja meg véleményét vagy saját történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Vezetőkutyáik hozták össze a vak párt

2013. július 8., 18:11 Módosítva: 2013-07-08 18:11:32
12

Nemrég írt nekünk levelet szerelmi életéről két látássérült olvasónk is, egy srác és egy hölgy. Az ő beszámolóikhoz kedves – és teljesen más hangvételű – kiegészítés a brit Claire Johnson és Mark Gaffey története, amit a This Is Staffordshire lap tett közzé, de a pár szerepelni fog a brit ITV tévécsatorna vezetőkutyákról szóló realityjében is. Tényleg a kutyáké a főszerep ugyanis ebben a történetben: először ők jöttek össze, és ők hozták össze gazdáikat egymással. Igen, nekünk is a 101 kiskutya jutott eszünkbe.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szia, megtaláltam a számod az asztalomon, nekem szólt?

2013. július 7., 14:58 Módosítva: 2014-10-27 14:59:21
11

A Randiblog email-címén folyamatosan várjuk rosszul sikerült randik történetét. Az utóbbi napokban ketten is küldtek be egy-egy ilyen sztorit, mindketten hölgyek, ezért az Apollónia, illetve Lukrécia álneveket kapták. Az első sztori egy vakrandi története: olvasónk megadta a számát valakinek, de más hívta el randizni – már önmagában ez sem semmi, hát még a folytatással együtt! A második történetben pedig pont ellentétes a felállás: a hölgy már régóta ismerte a srácot az internetről, ezért is készült olyan hatalmas gonddal az első igazi randevúra. Mint kiderült, nem kellett volna. De persze nemcsak az urak tudnak borzasztóan viselkedni az első randin. Férfiolvasóinkat is buzdítjuk, ha volt már rémálomba fordult randevújuk egy nővel, írják meg nekünk az esetet!

Távolról sincs vége, olvasson még

Pornózással oldották meg házasságuk problémáit

2013. július 6., 15:03 Módosítva: 2013-07-06 15:03:24
9

Ha a pornó szóba kerül ebben a blogban, általában nem az előnyeiről van szó, hanem arról, hogy a pornó mennyit ront a házasságokon. A pornónézés lehet, hogy ront, de a mai posztban bemutatott brit házaspár, Craig és Jennifer Chalmers szerint a pornóforgatás kifejezetten javít.

Több, mint öt éve vannak ők együtt, három éve házasok, de egy évvel ezelőtt Mexikóban összefutottak egy pornóproducerrel, ami után úgy döntöttek, hogy karriert váltanak és beállnak pornózni. Együtt is vállalnak jeleneteket, természetesen, de külön-külön is, azt mondják, mégse féltékenyek, sőt, házasságuknak kifejezetten jót tett ez a döntés, mert így többet lehetnek együtt. Chalmerséket hallgatva szinte nem is értjük, miért nem éli kamerák előtt a szexuális életét minden egyes házaspár. A dolognak mintha csak előnyei lennének.

Távolról sincs vége, olvasson még

A nő, aki nem vette észre, hogy éppen megkérik a kezét

2013. július 5., 18:04 Módosítva: 2013-07-05 18:09:22
6

Itt az ideje egy olyan posztnak, amiben három lánykérős videót mutatunk egymás után. Az első majdnem a beégés kategóriába került bele, ugyanis a lánykérés kis híján meghiúsult, miután a romantikus terv csődöt mondott. A felvételen látható ausztrál férfi barátnője fodrászszalonjának megnyitójával szerette volna egybekötni az eseményt, méghozzá azzal a meglepetéssel, hogy amikor a hölgy belülről leszedi a kirakatról az újságpapírt, ott lesz lovagja a túloldalon, térdelve. Ott is volt, csak úgy látszik, annyira tükröződött az üveg, hogy a nő nem vette észre, hogy most éppen megkérik a kezét. Szerencsére aztán amikor kiment, végre feltűnt neki, hogy valaki várja…

Távolról sincs vége, olvasson még

Ez a házaspár másfél mázsát fogyott

2013. július 4., 17:15 Módosítva: 2013-07-04 17:15:12
1

Azt szokás mondani, hogy aki megházasodik, az elhízik, mert már nem kell vigyázni a vonalaira, többet ül otthon házastársával-gyerekeivel, elkényelmesedik, életmódot vált. Hát valami ilyesmi történt a mai posztban bemutatott amerikai házaspárral, Jason és Rachel Cornellier a nevük, és valószínűleg már akkor sem voltak kifejezetten vékonyak, amikor a gimnáziumban megismerkedtek egymással. Az iskolai szerelmet az ezredforduló környékén esküvő követte, de 2004-ben egy időre szétmentek, majd 2005-ben újra összejöttek, és pár évvel később ikreik születtek. És az egész közben csak egyre jobban híztak, a férj 163 kilósan volt a csúcson, felesége a 137 kilót is elérte, ami bőven több volt, mint amennyit a terhesség alatt nyomott. Állítólag olyan nehezükre esett már a mozgás, hogy nem bírtak gyerekeikkel foglalkozni, a feleség ekkor írt az ABC csatorna fogyós tévéműsorába.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sorvassza el az Úr csípődet, méhed dagadjon meg

2013. július 3., 16:03 Módosítva: 2013-07-03 16:06:18
16

Ez a poszt egy részletre szeretné felhívni az ön figyelmét az Ószövetségből. Nincs különösebb apropója annak, hogy ezt pont most vesszük elő, különösebb üzenetet se szeretnénk belemagyarázni ebbe az idézetbe, egyszerűen azért posztoltuk, mert véletlenül rábukkantunk, és nagyon meglepődtünk rajta, ugyanis eléggé elüt a Bibliából gyakran ismételt idézetektől. Távolról sem közismert a Számok könyvének alább idézett részlete, ezért jó eséllyel önnek is újdonság lesz az alábbi leírás.

Egy olyan kérdésről van szó, ami itt a Randiblogban rengetegszer előkerült már: hogy mit tehet egy férfi, ha arra gyanakszik, hogy a felesége megcsalta, vagy ha a férj féltékeny asszonyára. Erre az esetre a mózesi törvény egy olyan rítust írt elő, amelyben a férjnek el kellett vinnie a pap elé a szóban forgó asszonyt, és a nőnek meg kellett innia a keserves sírás átokhozó vizét az Úr színe előtt. Érdekes, hogy mindezt az asszonynak kibontott hajjal kellett végrehajtania, de még érdekesebb, hogy milyen, a mai fülnek meglehetősen durván csengő átkot olvastak rá a pap elé citált nőre – azzal, hogy az átok csak akkor teljesüljön, ha a nő valóban hűtlen (volt). A vonatkozó ószövetségi rész teljes egészében a hajtás alatt található, érdemes végigolvasni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szeretetkurva lettem, aki szétteszi a lábát, hogy fontosnak érezze magát

2013. július 2., 16:30 Módosítva: 2014-10-27 14:59:20
74

A múlt héten a lájkkurvákról szólt egyik posztunk amerikai pszichológusok kutatásai alapján, ma pedig az derül ki, hogy a szeretetkurvák milyenek, de nem egy felmérésből, hanem egy olvasói levélből. „Kedves Velvet! Múltkor olvastam egy nagyon jó sztorit az oldalon, láttam, hogy vártok hasonló történeteket, tapasztalatokat. Unatkoztam, így leírtam az én sztorimat. Köszi, hogy elolvassátok, jó volt kiadni magamból!

Őszintén szólva ilyen bevezető után nem vártunk sok izgalmat Annamária levelétől – így annál nagyobb meglepetés volt, hogy mégis milyen érdekes történetet írt le egy olyan kapcsolatról, amibe csak szex és más semmi alapon ment bele egy sráccal. A meglepetéseket és fordulatokat természetesen ezúttal sem fogjuk rögtön a kezdet előtt elárulni, érdemes végigolvasni Annamária levelét (természetesen nem ez az igazi keresztneve). Ha ön is mesélne, kérjük, tegye meg! A Randliblog email-címe mindig az ön rendelkezésére áll.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kiestek az SMS-ezők a maratoni smárversenyből

2013. július 1., 18:14 Módosítva: 2013-07-01 18:14:19
0

Csókolózási versenyt hirdettek Miamiben, onnan érkeztek a mai poszt fotói. A romantika hónapját ünnepelték az USA délkeleti csücskében, és ennek része volt a hétvégén egy olyan vetélkedő, amiben azzal tették próbára a párokat, hogy ki tud tovább megszakítás nélkül smárolni. Egészen pontosan az volt a kritérium, hogy a párok ajkainak folyamatosan érintkeznie kellett egymással (a nyelvezés szabadon válaszott volt), akik nem bírták tovább, és elváltak egymástól ajkaik, azok kiestek. Az ember azt hinné, hogy A lovakat lelövik, ugye? című film az ilyen versenyeknek végleg betette a kaput, de a jelek szerint mégsem.

Sydney Pollack 1969-os filmje egy hasonló versenyről szól, csak ott nem csókolózni kell, hanem táncolni, mindenesetre a maratoni vetélkedő tragikus véget ér. Most Miamiben szerencsére nem ez volt a helyzet, bő két óra után megszületett a győztes pár, akik egy Karib-tengeri utazást nyertek. Két óra elég soknak tűnik csókolózásból, és volt is olyan pár, aki nekiállt telefonjával babrálni smárolás közben – hát nem is ők nyertek. De két óra annyira nem is sok a világrekordhoz képest, ami 33 óra. Így aztán, hogy a verseny ne tartson napokig, a szervezők néhány nehezítést (feladatokat) is bevezettek, ezek a képösszeállításban láthatók. Kattintson, lapozgasson, nézzen!

A válság kiirtotta a koszorúslányokat

2013. június 30., 15:59 Módosítva: 2013-06-30 15:59:07
4

Magyarországon sosem volt olyan nagy hagyománya a koszorúslányoknak, mint az angolszász világban, de a Halloweentől kezdve a karácsonykor érkező Mikulásig annyi mindent kezdünk tőlük átvenni, hogy manapság már itthon sem nagyon lepődik meg senki, ha a menyasszonyt egyenruhás barátnői kísérik az esküvőn – így volt ez például tavaly az Oktogonon tartott flashmob-esküvőn is. Csakhogy a Daily Mail szerint már a briteknél is kezdenek kimenni a divatból a koszorúslányok, mivel egyre kevesebben hajlandóak ennek extra költségeit finanszírozni, úgyhogy lehet, hogy hamarosan már nem lesz mit átvennie a magyar menyasszonyoknak.

Egyenruhás koszorúslányok az első budapesti flashmob-esküvőn
Egyenruhás koszorúslányok az első budapesti flashmob-esküvőn
Távolról sincs vége, olvasson még

Legelőn végződött minden idők legrosszabb randija

2013. június 29., 12:12 Módosítva: 2013-06-29 12:12:24
2

Nyilván mindenkinek vannak félelmei, ha az első randi került szóba, de azért a floridai Shaun Paul Williams Gawkeren is megjelent sztorija még a legrosszabb forgatókönyvekben sem szokott szerepelni. A férfi egy Daytona Beach-i kisboltban ismerkedett meg egyszerűen Tree néven emlegetett kiszemeltjével pár héttel ezelőtt, és az ügy annyira jól haladt, hogy megtörtént a számcsere. Williams fel is hívta, Tree beleegyezett, minden adott volt egy mély románchoz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen a szerelem, sokadik benyomásra

2013. június 28., 16:20 Módosítva: 2013-06-28 16:20:30
3

Legtöbb esetben a nők panaszkodnak arra, hogy az első randit mennyire elbénázzák a pasik, innentől kezdve pedig nincsen könyörület, hiszen él a mondás: az első benyomás a fontos, aszerint kell dönteni. Erre most két olvasónk rácáfol: mindketten jó előre leírták a férfit, és az első találkozó se sikerült túl fényesre. Mégis adtak újabb esélyt, és egészen jól alakultak végül a dolgok. Ha van hasonló sztorija, írja megnekünk a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így csinál lájkkurvát a Facebook a fiatalokból

2013. június 27., 16:26 Módosítva: 2013-07-03 11:48:09
1483

Peg Streep pszichológusnő négy pontban foglalta össze, hogy mi az, amire a tizen- és huszonévesek vágynak a környezetüktől, és amit manapság elsősorban a közösségi médián keresztül kapnak meg. Ez a négy dolog a válasz arra, hogy miért lógnak a fiatalabbak különösen sokat a Facebookon, de az is kiderül belőle, miért ennyire fontosak a lájkok ennek a korosztálynak – gyakorlatilag az egész életük most már a tetszik gomb köré rendeződik. A cikk eredetije a Psychology Todayen olvasható.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elém tárul a lakásunk, benne a kolleganő ártatlan fejjel

2013. június 26., 14:01 Módosítva: 2016-01-04 15:43:56
35

A Vilma álnevet kapta tőlünk az alábbi olvasói levél beküldője, aki a bevezetőben megemlítette, hogy kapcsolatában korábban is voltak problémák, de a feketeleves akkor jött, amikor azt hitte, túl vannak a nehezén. Nehéz ügy a féltékenység, mert az ember szeretne bízni a másikban, és egy ideig úgy érzi, csak paranoiás, beképzeli az egészet. De aztán jönnek az újabb és újabb jelek, hogy valami nincs rendben, és egy idő után muszáj cselekedni. Vilma is ezt tette kétségbeesett helyzetben, méghozzá egy meglehetősen ügyes trükkel. A poszt címének választott idézetből már lehet sejteni: Vilma félelmei-sejtelmei sajnos beigazolódtak. Ha önnek is van saját története hűtlenségről-félrelépésről-lebukásról, kérjük, mesélje el ön is! A Randiblog email-címe hosszú évek óta változatlan, folyamatosan várjuk a leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt ok, amiért ne tartson szeretőt

2013. június 25., 15:35 Módosítva: 2013-06-25 15:35:07
56

Ismét ellensúlyozni szeretnénk azokat a posztokat, amikben tippeket adunk szeretőknek és szeretőt tartóknak. Az alábbiakban egyértelműen megírtuk, miért ne tartson szeretőt. Vitatkozna velünk? Pontokba szedné ön is az érveit a szeretőtartás mellett? Írjon a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A szép nőket csak meg akarják dugni

2013. június 24., 19:19 Módosítva: 2013-06-24 19:19:28
152

Ha csak egy kis fellángolásra vágynak, a férfiak a feminin vonásokkal rendelkező nőket keresik –derült ki abból a kutatásból, melyet pénteken hoztak nyilvánosságra. Azt vizsgálták, hogy evolúciós szempontból milyen tényezők határozzák meg a párválasztást. Anthony Little, a stirlingi egyetem, és Benedict Jones, a Glasgow-i egyetem kutatója a British Journal of Psychology-ban tették közre tanulmányukat.

Ebből kiderül, a kisebb állkapocscsont, vagy az erőteljes orca növeli a vonzerőt, és a férfiak az egészséget, hűséget és fiatalságot társítják hozzá. Azok a nők, akiknek feminin vonásaik vannak, több ösztrogént állítanak elő, amitől termékenyebbek, ergo a férfiak előszeretettel választják őket - írja a ctvnews.ca.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt dolog, amivel az idősebb nők kikészítik a fiatalabb pasikat

2013. június 23., 17:49 Módosítva: 2013-06-23 17:49:07
36

Egy csomó példa van arra, hogy az előítéletekkel szemben mennyire jó lehet egy olyan kapcsolat is, ahol a nő jóval idősebb, mint a férfi. Ám az alapvetően ideális körülményeket sokszor maguk a nők cseszik el, akik annak ellenére képesek problémákat generálni, hogy a másik szereti őket. Összegyűjtöttük a legáltalánosabb hülyeségeket, amikkel ez a típus elő tud állni egy hasonló kapcsolatban. Ha van története, ne tartsa vissza magát, írjon nekünk a a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hagytam, hadd dugjon addig, amíg nekem is jó

2013. június 22., 17:25 Módosítva: 2014-10-27 14:59:18
224

Kedves Pasik!” – ezzel a megszólítással kezdi az emailt az alábbi levél írója, de már most szólunk, hogy amit ír, nők számára is érdekes lehet, úgyhogy mindenkit bátorítunk arra, hogy olvasson tovább, nemre való tekintet nélkül. „Úgy gondoltam, hogyha Szepesi Niki megtehette, hogy kitálal, akkor én is. Így szépen lassan elkezdem csepegtetni azokat a történeteket, ahogyan egy naiv fruskából bosszúálló vadmacska lettem” – így folytatódik a bevezető, és hogy a levélíró ne maradjon keresztnév nélkül, szerepeljen a jövőben a kicsit szerencsétlen Jolán néven.

Az álnév lehet, hogy szerencsétlen, de maga Jolán távolról sem az. Erre a korábbi levére reagál, meglehetős indulattal, és egy hihetetlenül kemény és előre kitervelt bosszúról számol be, mondván, hogy minden férfi egy ilyen lelki tökönrúgásra számíthat, ha semmibe veszi azt a nőt, akibe állítólag szerelmes. A levél beszólásokat is tartalmazott, de azokat kihagytuk belőle, hogy annál inkább előtérbe kerüljön a lényeg – reméljük, Jolán nem bánja, hogy egy picit emiatt rövidítettünk még így is elemi erejű írásán. Ha véleménye, hozzászólása vagy saját története van, kérjük, írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Tényleg kínos, ha valaki csak dugni akar?

2013. június 21., 17:35 Módosítva: 2013-06-21 17:35:23
23

Egy korábbi írásukban azt a témát feszegettük, hány szexpartner az elfogadható mennyiség a nőknél, az olvasói szavazatokból pedig kiderült, hogy a többség szerint ugyan teljesen mindegy az előélet, nagyon sokan vannak azon a véleményen is, hogy 5-10 skalp felett már kínos a dolog. A ribancnak beállított nőket egy felmérés szerint még a hasonló cipőben járó nők is kerülik, na de mi a helyzet a puncivitéz férfiakkal? Hozzájuk hogyan viszonyulnak a csajok? Erre a kérdésre keresve a választ kérdezgettük olvasóinkat. Úgy tűnik, hogy bár a legtöbben nem fogják menekülőre a dolgot, ha kiderül, hogy választott pasijuk rengeteg csajjal lefeküdt már élete folyamán, a nők onnantól kezdve próbálják nem nagyon beleélni magukat a helyzetbe, és nem várnak többet az illetőtől. Sőt, van, aki szerint ciki ma már a skalpvadászat a férfiaknál is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ne dőljön be a szünetkérésnek!

2013. június 20., 17:12 Módosítva: 2013-06-20 17:12:56
7

Azt hihetnénk, hogy a szünetkérés egy kapcsolatban fiatalkorúakra jellemző húzás, ám mint azt ahogyan a tapasztalat is mutatja, sokan próbálkoznak be ezzel a trükkel még felnőttkorban is. A kapcsolat elfáradására hivatkozni és pár hét gondolkodási időt kérni ugyanis nem más, mint trükk: azoknak a játéka, akik nem merik kimondani egyenesen a szakítást, illetve azoké, akiknek már alakulóban van egy új kapcsolatuk, de a szünetkéréssel meghagynak egy kiskaput, hogy bármikor visszasunnyoghassanak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Három alapszabály a szeretőt tartóknak

2013. június 19., 17:31 Módosítva: 2013-06-19 19:04:38
53

Hogy hogyan kell okosan szeretőt tartani a lebukás veszélye nélkül, reméljük, már mindenki kívülről fújja, hiszen megírtuk. Még a másik oldalnak is adtunk tippeket, vagyis a szeretőknek, hogy miként kell viselkedni egy ilyen helyzetben. Hozzátettük persze azt is, hogy hálátlan dolog házas emberrel kezdeni, senkit nem akarunk erre buzdítani, ahogyan a feleség/férj megcsalására sem. Mivel viszont naiv dolog lenne azt feltételeznünk, hogy olvasóink a posztok hatására jó útra térnek és nem lesz a világon több félrelépés, inkább újabb íratlan alapszabályokkal segítenénk a témában. Most azt szedtük össze, hogy a szeretőt tartóknak hogyan kellene viselkedniük a szeretőjükkel.

Távolról sincs vége, olvasson még