horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Öt ok, amiért a férfiak szeretőt tartanak

2012. október 28., 16:44 Módosítva: 2012-11-01 13:27:41
136

Mert férfi, mert ösztönlény és mert kódolva van bennük a megcsalás - a legtöbb nő még mindig így vélekedik, amikor szóba kerül, a pasik miért tartanak szeretőt a kapcsolatuk, házasságuk mellett. Pedig az okok megtalálásához nem genetikai vizsgálatokra van szükség, a problémák jóval egyszerűbbek és hétköznapiak, és legtöbb esetben nem is csak a férfiakon múlik, hanem két ember kell hozzá. Összegyűjtöttük a legalapvetőbb okokat, amik miatt a pasik titokban másik nőhöz nyúlnak. Mentség persze így sincs arra, hogy miért nem inkább a problémák megoldása az elsődleges, akár közös erővel, akár szakítással kirakva a pontot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt jel, hogy a férfi alkalmatlan komoly kapcsolatra

2012. október 27., 14:37 Módosítva: 2012-11-01 13:27:19
194

Tegyük fel, hogy már túlléptünk azon a kérdésen, hogy a férfi csak szexet akar vagy többet. Tegyük fel, hogy minden jel arra mutat, nem csak szexre kellünk. De vajon alkalmas-e a férfi egy hosszútávú, komolyabb kapcsolatra, vagy jelen van benne az elköteleződéstől való félelem, esetleg más tünetei vannak? Összegyűjtöttük azokat a legsűrűbben előforduló jeleket, amik egyértelműen arra utalnak, hogy a pasi még nem készült fel egy érett kapcsolatra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen egy igazi magyaros lagzi

2012. október 26., 19:06 Módosítva: 2012-10-26 19:06:06
29

Nem mondhatnánk, hogy különösebben elnyerte volna a Randiblog riporterének tetszését az amerikai típusú lagzikat reklámozó flashmob a múlt héten az Oktogonon. De ha valakinek nem tetszik az USA stílusa, rendezhet helyette például magyar népies lakodalmat, mert már erre is vannak külön esküvőszervező cégek. Most két példával bemutatjuk, szerintük milyen egy jó kis nemzeti lagzi, hátha lesz, akinek megtetszik legalább ez. A Randiblogon az utóbbi időben átvették a hatalmat a listák, és ezúttal sem tudunk ellenállni a kísértésnek, hogy ne szedjük pontokba, hogy mitől lesz magyaros egy magyar lagzi a magyar esküvőszervezők szerint. Az alábbi listát egyrészt a Hagyományőrző Esküvő, másrészt a Magyar Lagzi nevű oldalak alapján állítottuk össze, az 5 legjellemzőbb dolgot próbáltuk meg kiválasztani.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen egy vérbeli motoros jegygyűrűje

2012. október 25., 16:54 Módosítva: 2012-10-25 16:57:56
103

A mai posztban a képekben van a lényeg: egy brit férfi különleges jegygyűrűjét mutatjuk. Az ötletet sokan biztos szimpatikusnak találják majd, másoknak viszont nagyon nem fog tetszeni - akik nem szeretik a motorokat, azoknak biztosan nem. Dan Whitehouse ugyanis egy motorrajongó, és úgy döntött, hogy a jegygyűrűjére is a motorok kerekének mintázatát véseti fel. Ettől a furcsa ékszertől kicsit olyan érzése támadhat az embernek, mintha a 33 éves férfi nem is a feleségét, hanem szeretett motorját vette volna feleségül, érdemes az összes képet végignézni Whitehouse-ékról!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem csak a pia segíthet a hosszú kapcsolat utáni flörtben

2012. október 24., 18:03 Módosítva: 2012-10-25 14:19:53
19

Összemberi tapasztalatnak számít egy hosszú párkapcsolat vége. A lelkizős emberek ilyenkor mély önvizsgálatot tartanak, mi lehetett a hiba a rendszerben, miért bukott el a kapcsolata. A magukba forduló típusok egyszerűen lemerülnek a depresszió bugyraiba. És van egy olyan kategória is, aminek tagjai egyből azon kezdenek rugózni, miként cserkészhetnek be egy új csajt/hapsit.

Az első és harmadik kategóriák metszéspontján lévők szorulnak leginkább segítségre, mivel ők mennének egyből hódítani, de úgy érzik, berozsdásodtak a képességeik, amiket évek óta nem használtak. Nekik szeretnénk segíteni az alábbi hat ponttal, amivel újra belerázódhatnak a csajozásba/pasizásba.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 ok, amiért nincs barátnőm

2012. október 23., 16:08 Módosítva: 2015-07-15 22:59:57
21483

Ma megint egy olvasói levél kerül sorra. Nándor írása ahhoz a témához kapcsolódik, hogy miért nem lehet egy normális kapcsolathoz férfit/nőt találni. Nándor hét igen frappáns pontban foglalta össze, miért gondolja úgy, hogy akkor már jobb egyedül, ezek alább egy rövid bevezető után olvashatók. Természetesen a vitát továbbra sem tekintjük lezártnak, ha valamit hozzátenne a beszélgetéshez, írjon ön is a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

6+1 dolog, amin a párok a legtöbbet vitáznak

2012. október 22., 15:55 Módosítva: 2012-10-22 15:55:17
62

Szinte bármin vita tud kialakulni, akár egy kapcsolat elején is. Az ivás, a nyaralás vagy a nagybevásárlás mind lehet vita tárgya, összeszedtük a legismertebbeket. Persze az alábbi lista távolról sem teljes, ha van kedve, írja meg a Randiblog email-címére, hogy önök otthon min veszekednek a legtöbbet!

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt mondat, ami tilos az első szex utáni reggelen

2012. október 21., 17:31 Módosítva: 2012-10-21 17:31:00
94

Egy kellemesen eltöltött éjszaka után nemcsak akkor éri az embert hidegzuhany, ha világosban is alaposan szemügyre veszi a mellette fekvő nőt vagy férfit. Most összeszedtük azokat az általános hibákat, amiket mind a két nem képviselői el szoktak követni az első szex utáni első reggelen. Íme az az öt mondat, amit senki nem szeret kielégülés után, madárcsicsergés közepette az ágyban nyújtózkodva hallani.

Távolról sincs vége, olvasson még

A legjobb barátnője szobájában dugtam meg

2012. október 20., 12:36 Módosítva: 2012-10-20 12:36:05
54

Nagyon kanos hangvételű olvasói levelet küldött nekünk Dani, aki élő bizonyíték arra, hogy a Szigeten összehozott holland kapcsolatokból jól is ki lehet jönni. Szex, kábítószer, dráma járja át olvasónk egész történetét, aki eredetileg élete első hármasszexe reményében repült ki Hollandiába, és bár ez nem jött össze, így is lesz mit mesélnie a haveroknak itthon. Ha önnek is van története, írja meg nekünk!

"Csajozás szempontjából a Sziget minden évben egy aranybánya, hiszen az a seregnyi külföldi tényleg azért jön a fesztiválra, hogy számukra marha olcsón leigyák magukat ismerkedés közben. Eddig is volt pár érdekes kalandom a Szigeten, kezdve életem első egyéjszakásával, miközben a háttérben a Korn üvöltött, vagy amikor magamat melegnek kiadva szedtem fel egy leszbikus csajt a Magic Mirrorban. Idén viszont sikerült emelni a tétet és kikötni egyszerre két lány között. A nagy találkozásról pontos élménybeszámolót nem tudok adni, valamikor hajnali 2-3 tájékán tértem magamhoz két engem csókolgató lány között egy dzsuvás sátortábor piszkos pokrócán.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudtam a kurvázásról, de megoldottuk

2012. október 19., 15:09 Módosítva: 2014-10-27 14:57:59
7

Éreztem én, hogy fogok ide írni. Kálmán levelét olvasva eljött az ideje” - írja nekünk egy olvasónk, méghozzá egy viszonylag régi olvasónk, mint az alábbiakból kiderül. A hölgy egy korábbi posztban a feketeleves becenevet kapta, mindjárt világos lesz, hogy miért. „Másfél évvel ezelőtt még teljesen egyetértettem volna a leírtakkal, de amit azóta nagyon megtanultam, hogy nem mondok véleményt kívülről olyan élethelyzetről, amiben nekem még nem volt részem, és nincs benne tapasztalatom. Hogy mi változott azóta? Hát az, hogy én vagyok az a bizonyos „feketeleves” a „Fizetős volt mind, de legalább nem lettem szerelmes” levélből. A szeretőből lett mindent elsöprő szerelem.” Egy férfiolvasónk egy évvel ezelőtti történetének folytatását tehát a hölgy küldte el a Randiblog email-címére. A korábbi levelet először újra áttekintve most lenyűgözve olvastuk, mi lett az egy éve leírt kapcsolatból. Reméljük, ön is így lesz majd vele.

Távolról sincs vége, olvasson még

Világrekord: 86 év szex nélkül, majd 2 gyerek

2012. október 18., 17:14 Módosítva: 2012-10-18 17:14:40
113

Ramjeet Raghav már akkor rekorderré vált, amikor megszületett első gyermeke. Akkor 92 éves volt, mostanra pedig már a 96-ot is betöltötte, és született még egy gyereke, még egy kisfiú. A Kharkoda városában élő indiai földműveshez ebből az alkalomból újra ellátogattak az újságírók és riporterek, és újabb szenzációs részletek derültek ki az aggastyán nemi és családi életéről. Meg lett rengeteg új családi fotó öreg szülőkkel és aranyos gyerekekkel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szórólapoztak a koszorúslányok az Oktogonon a flashmob-esküvőn

2012. október 17., 16:36 Módosítva: 2012-10-17 16:37:19
131
  
 

Flashmob-esküvőt mutattunk már jópárat, de eddig mind külföldi volt. Most végre volt egy ilyen itthon is, de persze nem pusztán jófejségből, hanem egyúttal promóciós célzattal is. Ráadásul a város közepén, a szerda esti csúcs előtti utolsó, még viszonylag nyugis napsütéses órában az Oktogonon. Annak is megvan a maga bája, ha szimpatikus turisták és guberálók között mondja ki az ember az igent, de azért reméljük, hogy ennek a párnak azért volt vagy lesz egy rendes lakodalma is.

Távolról sincs vége, olvasson még

25 elképesztő, luxuskategóriás menyasszonyi ruha 2013-ra

2012. október 16., 14:33 Módosítva: 2012-10-16 14:33:24
156

Megint eltelt egy szezon, és most már a 2013-as év menyasszonyi divatját mutatták be New Yorkban. Az eggyel korábbi kreációkat itt szemléztük, akkor (májusban) a Rosa Clara márka azzal keltett feltűnést, hogy egyik menyasszonyi ruhájukat egy férfimodell mutatta be. Ezúttal elmaradt a hasonló szenzációkeltés, de maradt a luxuskategóriás menyasszonyi ruhák mustrálgatásának élvezete. Öt tervező esküvői divatbemutatójának anyagából válogattuk össze a fotóösszeállításba a 25 legérdekesebb fazont, illetve képet - ezek a legszebb, legdrágább, legextrémebb, leghordhatatlanabb darabok, melyikben mi az érdekes.

Távolról sincs vége, olvasson még

Olyan határokat is átléptem, hogy nevezhetnének könnyűvérűnek is

2012. október 15., 20:11 Módosítva: 2014-10-27 14:57:57
8

Mélységesen nem értek egyet a hideg, racionális érveléssel vagy a csípőből leadott kioktatásokkal, amelyekből sajnos kijutottak az évek során nekem is. Még sosem mertem leírni min mentem keresztül, végül most megtettem” - írja levele bevezetőjében Teréz. Ő is a mindent elsöprő nagy szerelemről ír nekünk, amit több korábbi levélírónkhoz hasonlóan ő is úgy tapasztalt meg, hogy közben valaki mással élt kapcsolatban. „Azt gondolom, aki nem tudja, milyen az a mindent elsöprő szerelem, az nem értheti meg, miért dőltek meg birodalmak, miért törtek ki háborúk, és milyen ereje tud lenni ennek az emberi érzésnek” - mondja ő elöljáróban, de hogy pontosan mire is gondol, az csak később, a részletekből derül ki. Olvassa el Teréz levelét, és ha úgy érzi, ön is tudja, miről van szó, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A férfiak is beleszólnának az abortuszba, de a nők nem hagyják

2012. október 14., 12:23 Módosítva: 2012-10-14 12:23:00
3
Fotó: Stockfresh

A héten egy örökzöld, és mindig nagy indulatokat kiváltó téma elég eredeti megközelítéséről tett közzé egy tanulmányt a Sociological Forum nevű folyóirat. Indianapolis egyetemének kutatását a Science Daily is összefoglalta: arról van szó, hogy miként viszonyulnak az abortuszhoz a(z amerikai) férfiak. Bár sokaknak vannak elveik arról, hogy az élet mikor kezdődik és hogy mit szabad csinálni egy magzattal és mit nem, a kutatás azt mutatja, hogy a gyakorlatban a belső meggyőződés nem sokat számít. A férfiak többsége ugyanis a külső körülmények hatására dönt. Vagyis inkább csak döntene.

A kutatók 61 olyan, 18 és 36 év közötti férfival készítettek mélyinterjút, aki együtt él ugyan egy nővel, de nem kötött házasságot vele. Voltak ugyan köztük olyanok, akik azt mondták, hogy meggyőződésből abortuszellenesek, és olyanok is, akik azt az elvet vallották, hogy egy nőnek egyedül kell döntenie a saját testéről, így a terhességmegszakításról is, a tanulmány végkövetkeztetése az, hogy a többség nem belső elvek alapján dönt a magzat megtartásáról, hanem aszerint, hogy milyenek éppen a körülmények.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért rendszeresen bepróbálkoznak nálam a kolléganők

2012. október 13., 15:26 Módosítva: 2014-10-27 14:57:56
181

Több olyan olvasói történet is megjelent itt a Randiblogon az utóbbi hetekben-napokban, amely egy-egy túl későn érkezett szerelemről szólt - túl későn, mivel a Nagy Ő már valaki mással élt házasságban. A legutóbbi ilyen történetet a múlt szombaton tettük közzé, de Kálmán alábbi levelét még a korábbiakra reagálva írta, mondván, hogy itt az ideje, hogy a másik oldalt is meghallgassuk: azaz a férfiakat. Kálmán egy olyan férfi, aki azt mondja magáról, bőven lenne lehetősége kikacsingatni a házasságából, de esze ágában sincs mindent egy félrelépéssel tönkre tenni. Ehelyett leírja, hogy ő mit tesz azért, hogy kapcsolata működjön − érdemes végigolvasni, hogyan csinálja. Ha ön is hozzátenne valamit a témához, a Randiblog email-címére írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

Lefeküdnék veled, de meleg vagyok

2012. október 12., 15:06 Módosítva: 2012-12-07 16:14:55
21

Azt hiszem, kapcsolatfüggő vagyok. Még alig hevertem ki az előző csalódást, de máris elkezdtem vadászni a következő áldozatomra. Nem feltétlenül és megrögzötten kerestem mindenhol, de azért nyitott szemmel jártam.

Távolról sincs vége, olvasson még

A szüleim azt mondták, ez normális - egy ideig el is hittem

2012. október 11., 14:51 Módosítva: 2014-10-27 14:57:55
3

És még mindig tudunk hozzátenni ahhoz a témához, hogy érdemes-e egy rossz, kihűlt vagy akár elmérgesedett házasságban benne maradni, ahogy egy korábbi levélírónk fogalmazott, „a gyerekekért”. Dénes alább olvasható levelének a bevezetője így hangzik: „G és Helga levele után én is úgy éreztem, le kell írnom a tapasztalataimat. Az én szituációm lényege nagyrészt ugyanaz, csakhogy az én szüleim a mai napig házasok. Ez a csavar. Szóval arra gondoltam, leírom milyen egy olyan embernek, akinek a szülei nem szerették egymást és nem is váltak el.” Innentől már lehet tudni, hogy Dénes beszámolója sem lesz egy könnyed olvasmány, de rendszeres olvasóink talán már hozzászoktak, hogy általában nem azok írnak a Randiblog email-címére, akiknek pont minden rendben van az életükben. Ha szeretne csatlakozni, és ön is szívesen mesélne, kérjük, ne habozzon, folyamatosan várjuk a leveleket!

Távolról sincs vége, olvasson még

Amikor a feleség támogatja, hogy a férj kurvázik

2012. október 10., 18:15 Módosítva: 2012-10-10 18:15:30
31

Tipikus párbeszéd a filmekben, hogy a nő megtudja, hogy hitvese félrelépett, és a férj azzal mentegetőzik, hogy „drágám, de tudod, hogy én téged szeretlek, a másik nő nem jelentett semmit!”. A hölgy a filmekben erre azt szokta válaszolni, hogy „azt hiszed, attól jobban érzem magam, hogy olyannal csaltál meg, aki semmit nem jelent neked?”. Erre azt a választ kell általában odaképzelni, hogy „nem”, de közben a jelek szerint az élet ehelyett azt a választ adja, hogy „igen”, legalábbis a Pécsi Tudományegyetem kutatói szerint. Ők azzal kapcsolatban végeznek vizsgálatokat, hogy hogyan állnak hozzá a nők a férfiak félrelépéseihez, illetve különösen annak lehetőségéhez, hogy partnerük esetleg prostituáltat keres fel. A Randiblog olvasói korábban már segítettek a kutatásban egy kérdőív kitöltésével (köszönjük!), most majd megint be lehet szállni egy felmérésbe, a link a poszt alján található, de előbb nézzük, mi derült ki eddig!

Távolról sincs vége, olvasson még

Halálos tömegverekedésbe torkollott a lakodalom

2012. október 9., 16:05 Módosítva: 2012-10-09 16:05:20
42

A fenti videót bizonyos Max Schultz készítette Philadelphiában most vasárnap, aki éppen 15. születésnapját ünnepelte a Sheraton Society Hill nevű hotel emeletén. A földszinten éppen egy lakodalom zajlott, és hajnal felé már erősen kapatos volt a násznép, amikor egy másik esküvő ünneplő sokadalma is megérkezett a szállodába. Valaki állítólag véletlenül megütött valakit a másik násznépből, és ennek nyomán alakult ki a videón látható tömegverekedés.

Távolról sincs vége, olvasson még

A nőknek a vörös arcú férfiak jönnek be

2012. október 8., 17:21 Módosítva: 2012-10-08 17:21:30
110

Azt már rég tudjuk, hogy a férfiak a piros ruhás nőkre buknak, a társkereséshez is ez a szín ajánlott a hölgyeknek, de brit tudósoknak hála most már azt is tudjuk, egy nők hol szeretik látni ugyanezt a színt egy férfin: az arcbőrén. A St Andrews, Notthingham és Durham egyetemek kutatói azt a kísérletet találták ki, hogy 45 nőt digitálisan manipulálható fotók elé ültettek le, és megkérték őket, hogy a színek beállításával varázsolják vonzóbbá a képen látható férfit. A kísérletet 21 fiatalember fotójával végezték el, és a nők többsége mindig úgy találta vonzóbbnak az adott férfit, ha felerősítette a vörös színt a fotón, hogy az illető arca pirospozsgásabbnak tűnjön.

Távolról sincs vége, olvasson még

Iskolarádión keresztül dobta ki a csaját

2012. október 7., 17:18 Módosítva: 2012-10-07 17:18:38
12

Bár intelligens, normális emberek módjára is lehet szakítani, sokan még mindig keresik a kibúvókat, hogy ne kelljen szemtől szembe elmondani a másiknak, hogy vége, és vannak olyanok is, akik direkt kiszúrásból folyamodnak különböző extrém eszközökhöz. Olvasói levelekből szemezgettünk, vigyázat, nyomokban szókimondó szöveget tartalmaz!

"Huszonegy éves voltam, szóval lehetett volna akár felnőttnek is mondani, de nem volt még korábban kapcsolatom fiúval, csak Ádámmal, így nem nagyon tudtam kezelni a helyzetet" - mesélte a 30 éves Ilona. "Négy hónapig voltunk együtt, de nem voltam szerelmes, nem akartam tovább húzni a dolgot, de nem volt pofám szemtől szembe megmondani neki a dolgot. Mobil, internet akkoriban még nem volt, pedig megkönnyítette volna a helyzetem, végül azt találtam ki, hogy a barátnőmet küldöm el hozzá, hogy mondja meg neki, nem akarom látni többé. Írtam is neki egy pár soros levelet, de valójában Bogi volt az, aki elmagyarázta neki a dolgokat, meg próbálta vigasztalni utána. Egyébként ez annyira össze is jött neki, hogy utána két évig együtt voltak, szóval Ádám végül nem is orrolt meg rám annyira."

Távolról sincs vége, olvasson még

Neki terv szerint alakul az élete, én teljesen megtörtem

2012. október 6., 13:57 Módosítva: 2014-10-27 14:57:54
13

Zoé azt írja magáról, hogy 29 éves, és hogy sok-sok éve párkapcsolatban él. „Már hetek óta sorra jelennek meg cikkek, amikben teljesen magamra ismerek. Soha nem írtam korábban, de mivel a történetemet nem oszthatom meg senkivel, megosztom hát mindenkivel” - teszi hozzá a bevezetőben. Zoé levelével arra a korábbi posztra reagál, amelyben Petra és Mihály történetét adtuk közre, és amint a címből látható, itt sem az a vége, hogy boldogan éltek, amíg meg nem haltak. De a részleteket nem áruljuk el előre, érdemes inkább végigolvasni az egész levelet. Aztán ha kedvet kap, írjon egyet ön is a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Farkasokkal él, 17 évvel fiatalabb nőt vett el

2012. október 5., 16:51 Módosítva: 2012-10-05 16:51:41
27

Az állatokhoz való túlzott ragaszkodás több házasságot is tönkretett már. Csak innen a Randiblogból könnyű több extrém példát hozni: ott volt a válóokként szolgáló krokodil, vagy nemrég a macskamániás nő 550 darab cicával. Ma egy olyan párt mutatunk, akiknél valószínűleg nem lesz ilyen probléma, hiszen az asszony annak tudatában ment hozzá a férjhez (egy újabb indiános hülyeesküvő keretében ráadásul), hogy az illető arról híres, hogy farkasokkal él, sőt, gyakorlatilag a farkasok életét éli. De úgy néz ki, a feleséget befogadta a falka.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gruppenszex közben randizni hívott

2012. október 4., 16:09 Módosítva: 2012-10-04 16:09:20
24

Vannak férfiak, akik a csajozós dumára esküsznek, de olyanok is vannak, akik nem elégszenek meg a szavakkal, hanem a randikérés körítését is próbálják minél viccesebbé, szürreálisabbá vagy megdöbbentőbbé tenni. Olvasóink is kerültek hasonló helyzetbe: egyikőjüket például egy telefonfülképben lepték meg, míg egy másikat gruppenszex közben érte a váratlan kérdés. Ha ön is kért, vagy öntől is kértek már randit hasonlóan bizarr körülmények között, feltétlenül írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A házimunkát végző férfi könnyebben válik

2012. október 3., 17:16 Módosítva: 2012-10-03 17:16:34
54

Kedvenc norvég lapunk, a TheLocal.no helyi kutatókra hivatkozva azt mondja, hogy mégsem fenékig tejfel az élet a családban, ha a férfi is kiveszi a részét a házimunkából, bevállalva néhány olyan feladatot, ami annak idején kizárólag női munkának számított.

Azt már megírtuk, hogy a brit tudósok szerint az ilyen mosó-főző-takarító férfiak boldogabbak, ehhez képest derült égből villámcsapás a norvég kutatók bejelentése, miszerint az ilyen modern családokban a nagy boldogság ellenére mégis több a válás, mint a hagyományosakban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Anyuval álltunk a lámpánál, apu szemben a barátnőjével

2012. október 2., 17:50 Módosítva: 2014-10-27 14:57:53
354

Őszintén szólva nem gondoltam, hogy írni fogok egyszer a ko.kola emailcímére, de amikor elolvastam G levelét, szinte hinni sem akartam a szememnek, méghozzá teljesen pozitív értelemben. Ugyanis mindig azt gondoltam, hogy csak én érzek így.” Mindig örülünk, ha ilyen bevezetővel kapunk levelet, és ezúttal is örültünk, mert Helgától jött egy ilyen kezdetű beszámoló. Ő sem a saját kapcsolatáról ír, hanem a szüleiről, arról, hogyan élte át gyerekként házasságuk felbomlását. Ha annyit mondunk, hogy roppant tanulságos az alábbi levelet végigolvasni, nagyon keveset mondtunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Legalább ma nem kell szexelnünk

2012. október 1., 15:02 Módosítva: 2012-10-01 15:17:09
17

„Janit (hivatalos nevén Janne) a Szigeten ismertem meg, akiről hamar kiderült, hogy szemtelenül fiatal, vicces, rendkívül jó az ágyban és holland. Szuper öt napot töltöttünk együtt, majd hazament. Interneten és telefonon tartottuk a kapcsolatot, bár én elleneztem a folytatást, mégis meggyőzött, hogy adjunk egy esélyt magunknak. Szinte könyörgött, hogy ne adjam fel, mert a távolság és a hat év korkülönbség nem lehet akadály. Megadtam magam, és egy hónappal a románc után repülőre szálltam. Tizenkét nap múlva távoztam, azzal a végszóval, hogy lemegyek répáért a boltba. Ő észre sem vette, hogy magammal vittem a 23 kilós bőröndöt is. Ehhez azért hozzátett az exbarátnő, a pénzpara, a haverjai és a szex hiánya is" - írja rosszul végződött nyári szerelméről egy olvasónk. Reméljük, nem kell már külön mondani, de hátha mégis: ha ön is mesélne nekünk, a Randiblog email-címére bármikor, bármiről írhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mostohatestvérekből lettek férj és feleség

2012. szeptember 30., 17:27 Módosítva: 2012-09-30 17:27:16
16

Manka mindössze négy, olvasónk, Alex pedig tizennégy volt, amikor a szüleik összekerültek. Nem húzták sokáig a dolgot, három hónap után össze is költöztek, ami miatt Alex nem zuhant meg, mint a legtöbb hasonló korú, hasonló helyzetbe kerülő kamasz. Bírta a mostohaanyját, bírta a kiscsajt is, és akkor még nem gondolta volna, hogy ebből egyszer szerelem lesz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az esküvőm napja életem legrosszabb napja volt

2012. szeptember 29., 17:22 Módosítva: 2014-10-27 14:57:53
29

Nemrég olvastam a blogon két történetet, amely sok szempontból hasonló volt az enyémhez: Erika és Regina kicsit én is vagyok, voltam” - kezdi levelét Petra, de persze hozzáteszi, ami aztán megrázó erejű írásából ki is derül, hogy mint minden történet, az övé is teljesen egyedi. „Beletelt kis időbe, mire le tudtam írni, ami velünk történt, mert magamra ismertem és nagyon a történetek hatása alá kerültem” - mondja Petra, aki szintén a munkahelyen találkozott az igazi szerelemmel, Mihállyal, de a hepiend elmaradt. Ha ön is átélt már hasonlót, mint Petra, írja meg nekünk a történetét! De ha egyéb témában szeretne hozzászólni, akkor is rendelkezésére áll a Randiblog szokásos email-címe.

Távolról sincs vége, olvasson még