18+ Színpadi csöcsörészés vagy vissza a küzdőtérre

2012.03.07. 15:33 -

A fenti felvétel a Game nevű amerikai rapper Ausztráliában, Adelaide-ben február 19-én tartott koncertjén készült, de csak most került fel az internetre. A színpadon álló hölgy nem előadóművész, hanem a közönség soraiból hívták fel a rapperek közé. Game, a nagy mókamester többször is „mutasd a cicidet” felkiáltással üdvözölte a hölgyet, aki először szerényen visszautasította a remek lehetőséget a nyilvános meztelenkedésre.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Véletlen bugyivillantás esküvőre bevonuláskor

2012.03.06. 18:37 -

Az elmúlt napokban került fel a fenti videó netre, és máris a klasszikus esküvői katasztrófafilmek közé számít. A menyasszony éppen vonul be a ceremóniára a Bitter Sweet Symphony sajnálatos módon elcsépelt vonósszólamára, amikor egyszer csak rosszul lép, és nemhogy elesik, a bukástól jónéhány öltés is elereszt, és a végeredmény szexisebb lesz, mint az a ruha, amit minden idők legízléstelenebbjének kiáltottunk ki annak idején.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

A nők viszolyognak tőle, a többi férfi tiszteli

2012.03.05. 16:33 -

A divatnak semmi köze a tudományhoz, és ez abból is látszik, hogy miközben a szakáll most elvileg különösen trendinek számít, kanadai tudósok éppen azt állapították meg, hogy a nők szerint az arcszőrzet csak elrondítja a férfiakat.

Fotó: Richard Grange / Barcroft India

A Journal of Behavioral Ecology című folyóirat szerint a University of Lethbridge kutatói Kanadában és Új-Zélandon végeztek kutatásokat, mégpedig úgy, hogy először is kerestek 19 olyan férfit, aki legalább hat hete nem borotválkozott egyáltalán, még csak nem is trimmelte a szakállát. Lefényképezték őket normál és mérges arckifejezéssel, aztán megborotválták őket, aztán még egyszer megcsinálták a fotókat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hűségrekorderek - szerelem 90 fölött

2012.03.04. 16:48 -

Nem mondhatni, hogy olvasottsági rekordokat döntögetnénk ezekkel a posztokkal, de mi csakazértis nyomatjuk őket időnként, egyrészt, hogy jó hírek is legyenek, ne csak megcsalás és konfliktus, másrészt, hogy idősekről is lehessen néha valami szépet olvasni. Három 90 fölötti párt mutatunk megint, fogadják őket szeretettel, van mit tanulni tőlük. És természetesen nemcsak külföldről szeretünk ilyen sztorikat importálni, hanem nagyon szívesen írunk hazai párokról is. Ha ön is évtizedek óta hűséges valakihez, vagy ha ismer ilyen párt, kérjük, írjon egy pár sort a kapcsolatról a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 tipp tavaszi szerelmi böjthöz

2012.03.03. 15:45 -

Már több mint egy hete vége a karneválnak, és ilyenkor a böjti időszakban sokan veszik a fáradságot, hogy valami tavaszi tisztítókúra-jelleggel egy kis önmegtartóztatást gyakoroljanak. Elsőre az ember azt gondolja, hogy az önmegtartóztatásnak az étkezés terén van a legtöbb értelme, és ugye például a katolikusoknak is hústilalom van előírva a péntekekre. Ajánlgattuk-tesztelgettük mi is a kajáról-piáról és egyéb kényeztetésekről való lemondást a korábbi években, de a böjtnek van egy még nemesebb és hasznosabb formája.

Ez pedig az, ha nem mondjuk evéskor fogjuk vissza magunkat, hanem akkor, amikor arról a személyről van szó, aki a legfontosabb számunkra. A címben a szerelemi böjt alatt nyilván nem azt értjük, hogy tavasszal kevesebbet szeressünk, hanem éppen az ellenkezőjét - hogy mondjunk le valamiről a szerelmünk kedvéért. A mikéntre álljon itt 5 tipp, felfoghatók gyakorlatnak is. Lenne kedve valamelyiket kipróbálni?

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Akiknél a szerelem egymás szívatását jelenti

2012.03.02. 16:52 -

Nincs is annál szebb, mint ha egy szerelmespár tagjainak van valami közös hobbija, valami, amit a szabadidejükben mindketten szeretnek csinálni. Kirándulni, bridzselni, állatokkal foglalkozni, kórházban éjt nappallá tenni - valami ilyesmi szokott lenni az a bizonyos közös hobbi. A fenti videón látható pár valami egészen másban utazik: ők ébresztgetni szeretik egymást álmukból, borzasztónál borzasztóbb trükkökkel. A kellékek döbbenetesen változatosak az egérfogótól a vízipisztolyon keresztül a műkakáig, és természetesen a szívató fél először mindig bekapcsolja a kamerát, hogy az internet közönsége számára meg legyen örökítve a reakció.

Be kell, hogy valljuk, nem tudjuk elhinni, hogy tényleg valamennyi trükk úgy készült, hogy az áldozat mit sem sejtve aludt, de ha csak a negyede igazi ezeknek a szívatásoknak, már az is sok. A reggeli kelés pillanataira kicsit érzékenyebb kollégánk úgy érzi, számára ezek közül a viccek közül már egy is azonnali hatályú válóok lenne - hát ez a szerelem és harmónia, ha egy párban mindkét félnek hasonló a humorérzéke. Legyenek boldogok.

Kizavarták az étteremből a csókolózó leszbikus párt

2012.03.01. 19:08 -

Egy meglehetősen gyakorlatias kérdés merült fel az amerikai Phoenix város Sheraton Hoteljének éttermében a napokban. Az egyik, félig elkerített asztalnál ugyanis két nő ült, egyikük a másik nyaka köré fonta karját, a másik az első derekát fogta, majd megcsókolták egymást. Az egyik szomszédos asztalnál férfitársaság ült, ők szóltak a pincérnek, hogy ezt nem szeretnék nézni. Az étterem vezetője pedig ebben a helyzetben úgy döntött, hogy megkéri a két nőt, hogy távozzanak. Persze jelenet és vita lett a dologból - meg az AZ Central jóvoltából videó.

Távolról sincs vége, olvasson még »

5 pár, akik furcsa helyen ismerkedtek meg

2012.02.29. 16:35 -

A hétvégén ismerkedési tippeket adtunk olvasóinknak, olyan helyekkel, ahol jó eséllyel véget lehet vetni a szingliségnek. Érdekes módon a posztra érkezett olvasói levelek egy jó része olyan történeteket tartalmazott, amelyekben a főszereplőnek olyan helyen jött össze a csajozás-pasizás, ahol, az ember azt gondolná, ilyesmire nincs semmi esély. Ki gondolta volna, hogy választási kampányrendezvényen és chippendale-show-n is lehet ismerkedni? Összejött öt ilyen furcsa sztori, általában rövidek, ezek olvashatók alább.

Ha önnek is van valami hasonlóan meglepő története, azaz szeretett már bele valakibe mondjuk kórházban, közértben, temetésen, vagy valami egyéb szokatlan helyen, ne tartsa magában a sztorit, hanem írja meg nekünk a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Hűtlenségbe torkollott az esküvő előtti pánik

2012.02.28. 14:58 -

33 éves levélírónk - nevezzük Kingának - mindaddig csak nevetni tudott azokon a filmbéli történeteken, amikben az esküvő előtti pánikra hivatkozva a menyasszony vagy a vőlegény félrelép. Aztán 25 éves korában eljegyezte a barátja, és pár nappal a ceremónia előtt vele is megtörtént ez a dolog. Ráadásul a volt pasijával:

Távolról sincs vége, olvasson még »

Az Oscar-gála 10 legszimpatikusabb szerelmespárja

2012.02.27. 15:39 -

„Először Donnak fogok köszönetet mondani. Mert amikor az ember a beszéd végén köszön meg mindent a férjének, akkor már rákeverik a zenét, én meg szeretném, hogy tudja, hogy: mindent, amit a legnagyobb értéknek tartok az életemben, azt mind te adtad nekem”. Egy kis felvezető önirónia után ezzel kezdte Meryl Steep a múlt éjjel köszönőbeszédét, férjének, Don Gummernek címezve, miután megint megnyerte a legjobb színésznőnek járó díjat. Hát van ennél szebb 33 évi házasság után?

Távolról sincs vége, olvasson még »

Magyar profi sportoló a neten talált feleséget

2012.02.26. 17:11 -

Decemberben közöltünk utoljára történetet szponzorunk, a Randivonal háza tájáról, de most megint van szerencsénk egy olyan párt bemutatni, akik náluk jöttek össze. Attila, az alábbi levél írója hivatásos sportoló, és emiatt sokat kell utaznia, olyan helyekre is, ahonnan az internetes társkeresés lehetetlen. A dolog ennek ellenére végül mégis összejött, alább olvasható, hogy hogyan, sőt, a poszt alján található linken még az esküvőbe is bele lehet tekinteni. Ha azonban ön inkább egy társkeresőbe szeretne betekinteni, természetesen az is minden további nélkül lehetséges a Randivonalon.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

5 hely, ahol tényleg lehet ismerkedni

2012.02.25. 15:17 -

Mit szoktak ajánlani azoknak az egyedülállóknak, akik nagyon szeretnének már egy társat, de sehogy se jön össze a csajozás/pasizás? Olyasmiket, hogy menjenek el társasutazásokra szép helyekre, vagy hogy járjanak el valami jópofa nyelv- vagy tánckurzusra.

Bár ezek az ötletek igen logikusnak és kézenfekvőnek tűnnek, valahogy a tapasztalat azt mutatja, hogy nem igazán szoktak bejönni - ön ismer olyan párt, akik spanyolországi buszos körúton, olasz nyelvi gyorstalpalón vagy 95%-ban nők által látogatott salsaórán jöttek össze? Na ugye, mi sem. Így alább a logika helyett a tapasztalatokra támaszkodva mondunk 5 olyan helyet, ahol többeknek sikerült már társat találni, így ha nem is garantált a siker, az esély mindenképpen megvan rá.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Csökken a nők IQ-ja az okos férfiaktól

2012.02.24. 17:28 -

A Virginia Tech Carilion Research Institute nevű intézményben azt vizsgálták, csoportmunka esetén milyen hatással van a résztvevőkre, ha tudják, hogy a többiek mennyire okosak. Az iskolákban az okos gyerekeket húzóerőnek szokás tekinteni a csoportokon belül, de mint kiderült, az észkombájnok puszta jelenlététől a többiek - jellemzően a nők - képességeiknél rosszabbul teljesítenek. Amíg tehát a férfiak a jó nőktől hülyülnek meg, addig a nőkből az okos férfiak hozzák elő a gátlásokat.

A kísérlet azzal kezdődött, hogy a résztvevőknek megmérték az IQ-ját. Mivel egyetemi hallgatókról volt szó, mindenki az átlagos 100-nál valamivel vagy jóval magasabb intelligencia-hányadossal rendelkezett, a résztvevők átlaga 126 volt. Az első teszt után a résztvevőket csoportokba sorolták úgy, hogy mindenki tudta, hogy a többieknek mekkora az IQ-ja, és így együtt kellett további intelligenciát mérő feladatokat megoldani. A kutatók azt figyelték meg, hogy ebben a felállásban 13 nőből 10 gyengébben szerepelt a második IQ-teszten, mint az elsőn: azaz a nők többsége rosszabbul teljesít, ha úgy érzi, hogy okos férfiakkal van összezárva. A teszteredmények azt mutatták, mintha a nőknek lecsökkent volna az IQ-juk attól, hogy megtudták a csoport többi tagjának intelligencia-hányadosát, így saját státuszukat-értéküket a közösségen belül.

stockfresh 925140 nerd-silly-couple-retro-man-woman-ok-hand-sign

A kutatók mindehhez még MRI-vel is vizsgálták a résztvevőket, és azt találták, hogy a nőkre nagyobb hatással van a csoporton belüli helyzetből fakadó nyomás. Ha az eredmények a gyakorlatra átültethetőek, akkor ez azt jelenti, hogy a nők például kevésbé mernek munkahelyi értekezleten felszólalni, mert jobban tartanak attól, hogy a többieknek úgyis lesznek jobb ötleteik. És bár a nők általában jobban kommunikálnak a férfiaknál, pont emiatt a jobb kommunikációs készség miatt érzékenyebbek a csoport dinamikájára, és emiatt kevésbé teljesítenek jól közösen, mint önállóan dolgozva.

30-szor kell a Facebookon feleségétől bocsánatot kérnie

2012.02.23. 20:38 -

Bizonyos Mark Byront tavaly júniusban meszelte el egy amerikai bíróság családon belüli erőszakért. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az áldozatot, azaz Byron feleségét távoltartási végzés is védte, ami kimondta, hogy a férj semmi olyat nem tehet, ami a feleséget (vagy közös kisfiukat) bánthatja vagy akár idegesítheti. Az asszony a férfi egyik Facebook-posztján mégis felidegesedett, így Byron most 30 napig köteles bocsánatot kérni - szintén a Facebookon.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Rondák eljegyzése volt a Nyugati aluljáróban

2012.02.21. 15:44 -

Még az év legelején figyelmeztettük olvasóinkat, hogy beindult a Rondarandi.hu, a magyar rondák társkeresője. Ezen volt, aki felháborodott, de távolról sem mindenki. Ma kaptuk a hírt a Rondaranditól, hogy máris megvan az első olyan jegyespár, akik náluk találtak egymásra. Több kapcsolat is szövődött már az oldalon, de Niki és Karcsi voltak az elsők, akik már el is jegyezték egymást.

Niki és Karcsi, a Rondarandi.hu első jegyespárja
Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Zaciban tartották az év legsóherebb lánykérését

2012.02.20. 15:25 -

Lánykérés a zaciban - kattinson a képre nagyobb verzióért!

Nálunk nem szokás nagy feneket keríteni a lánykérésnek: a felek gyakran inkább csak megbeszélik egymás között, hogy mindketten úgy érzik, elérkezett a házasságkötés ideje. Nem így megy a dolog azonban az angolszász világban, ahol minimum egy drága gyűrűvel szokás odatérdelni a kiválasztott hölgy színe elé, akinek meg nincsenek milliói, az valami jópofa ötlettel teszi emlékezetessé az alkalmat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A 7 fő különbség puszta flört és csábítás között

2012.02.19. 16:49 -

A mai poszt gerincét egy olyan lista adja, ami a Psychology Today-en jelent meg a héten. A téma az, hogy mi különbözteti meg a csábítást egy ártatlan flörttől. Kiindulópontként azt kell leszögezni, hogy míg az előbbi egyértelműen pozitív dolognak tekintendő eszerint a nézet szerint, addig az utóbbit kifejezetten negatív fényben láttatják.

tk3s 12930023

Azaz flörtölni jó, elcsábulni viszont rossz, csábítani meg szemétség. De pontosan miből is áll a kettő közötti különbség, azaz ha a flört kölcsönös és komolytalan szikracsiholásnak számít, akkor mi is pontosan a csábítás? Ezt foglalja össze az alábbi 7 pont, amit mi az eredeti lista alapján gondoltunk tovább.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Kisdiákjaival köszöntette fel pedofil barátját

2012.02.18. 17:05 -

Az a legszebb dolog a szerelemben, hogy aki szerelmes, az imádata tárgyának valamennyi rossz tulajdonságát feledni tudja, és csak a szépet látja benne, még egy perverz, erőszakos bűnöző is gyengédségre tudja indítani a megfelelő személyt. Mert azért ezt a gyengédséget is túlzásba lehet vinni. Már önmagában is necces, ha egy általános iskolai tanárnő karácsonyi üdvözletet írat diákjaival saját szerelmének, de még durvább az eset, ha az imádott férfi börtönben ül, ráadásul pedofíliával is vádolták. Márpedig New Yorkban pont ez történt most az ünnepek előtt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tehéngyomorból kellett kiboncolni a jegygyűrűt

2012.02.17. 15:40 -

Egy jegygyűrű elvesztése minimum anyagi kár és rossz ómen, ezért akivel ilyesmi történik, az szinte bármit megtesz, hogy visszaszerezze az örök hűség jelképét. A legutóbbi ilyen sztoriban egy ázó-rothadó szeméttelepen kutakodott egy férj, még el is okádta magát közben. Most a Daily Mail tálalt egy hasonló történetet, ami talán még undorítóbb, pedig ebben még hányás sincs. Egy brit állattenyésztő farmján ugyanis még 2009-ben esett meg, hogy a tanyát látogató egyik férfi - nyilván etetni szeretett volna - odatartotta a kezét az egyik tehénnek, az meg bekapta az egészet, szó szerint leszopva a jegygyűrűt a férfi ujjáról.

A károsult persze rögtön szólt a farm tulajdonosának, bizonyos Will Jelbartnak, ő azonban azt mondta, nincs mit csinálni, az a gyűrű már a tehénben van. Az azóta eltelt csaknem három év alatt Jelbart ugyan nyilván nem kutatta át a tehénlepényeket az ékszer után kutatva, hiszen az ilyesmi meg szokott akadni a szarvasmarhák úgynevezett recésgyomrában, de azt megjegyezte, hogy melyik marha tette magáévá az aranygyűrűt (Yogie-nak hívták a bűnöst).

tk3s 20060610 mdm t14 092
Ez nem Yogie, hanem egy illusztráció Fotó: Tory Zimmerman

Az állat most, 2012-ben került a vágóhídra, és Jelbart szólt is a hentesnek, hogy a gyomrok felnyitásakor meg kéne nézni, hogy nincs-e ott még mindig a három éve belekerült fémtárgy. Az állat felboncolt gyomrában harminc percen át kellett kutakodniuk (na ez az, amibe igazán undorító belegondolni), de végül tényleg megtalálták az elveszett jegygyűrűt. A probléma most már csak az, hogy Jelbart nem tette el a tulajdonos elérhetőségét, de még nevét sem írta fel, így nem tudják az ékszert visszaadni. A jogos tulajdonost most hirdetések és bulvárlapok útján keresik. Szerencsére a gyűrű belsejébe egy dátum van gravírozva, így természetesen azt csak annak adják ki, aki tudja, hogy mi az a bizonyos dátum.

Csoportos nudista esküvő volt Jamaicán

2012.02.16. 15:14 -

Csoportos esküvőket általában Ázsiában szoktak szervezni, de most Jamaicán is volt egy, csak nudistáknak. Természetesen nem a konzervatív világnézetükről ismert helyiek vadultak be, hanem az USA-ból és Kanadából érkeztek a párok a Hedonism II nevű nudistaparadicsomba.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Jófej öregek netes fordítóval romantikáznak

2012.02.15. 16:53 -

Most vasárnap esküvő lesz Észak-Karolina állam egyik idősek otthonában. Az ilyesmi már csak a házasulandók korára tekintettel is különlegesnek számít: a vőlegény, Larry Bushnell 85 éves, míg menyasszonya, Columba Rosaly 97. És ez még mind semmi: a hölgy ecuadori származású, ezért nem tud angolul, így a szerelmesek nem tudnak beszélni egymással.

Különböző anyanyelvű személyek szerelme rengeteg sajátos problémát vet fel, ezeket a Charlotte Observer híradása szerint Bushnellék többek között internetes fordítóval hidalják át. A románcról először az otthon spanyoltanára értesült, amikor négy hónapja egyszer csak kapott egy hívást Rosalytól. Azt mondta, hogy segítségre van szüksége, mert lett egy udvarlója, de az illető nem tud spanyolul. A spanyoltanár résen volt, és megkérdezte, hogy Rosaly miből gondolja, hogy tetszik a férfinak, amikor nem is tudnak beszélni egymással, amire kiderült, hogy onnan, hogy a néni már kapott egy puszit lovagjától.

stockfresh 1479462 translate-english sizeM

Innentől kezdve az öregek cetliken kommunikáltak, a bácsi ugyanis internetes fordítóval lefordította spanyolra csajozós szövegeit és ismerkedő kérdéseit, felírta őket papírokra, és azokat odaadogatta újdonsült szerelmének. Bushnell azt írta Rosaly-nak, hogy nagyon szépnek találja, és imádja, hogy ha kilép a lakosztályából, mindig tökéletesen néz ki, minden a helyén van, a göndör hajtincsektől kezdve a fülbevalókig. A néninek ezzel szemben az jön be a legjobban új szerelmében, hogy magas és jóképű, hogy mindig kezet csókol neki, és hogy mindig segít becsatolni a biztonsági övet, amikor elkocsiznak valahova az otthonból. Az öregek fotóját ide kattintva tekintheti meg.

9 sztár, aki a kezével is szeret

2012.02.14. 14:37 -

Valószínűleg valamilyen propaganda áldozatai vagyunk, mert kötelességünknek érezzük, hogy ebben a blogban minden évben valami különlegessel emlékezzünk meg a Valentin-napról. Itt olvasható ennek tavalyi katasztrofális eredménye, amiből tanulva idén inkább egy fotóösszeállítással próbálkozunk. A koncepció, amit remélhetőleg jövőre ilyenkor nem fogunk se szégyellni, se megismételni, egyszerű: kezükkel szívet mutató sztárok. Ez a gesztus az évek során a középső ujj bemutatásának ellentéte lett, reméljük, ön is minél gyakrabban mutogatja kézzel, mennyire szereti barátját, barátnőjét, rokonait, rajongóit. Kattintson a képre a teljes összeállításért!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A heteró férfiak nem alacsonyodnak le Meryl Streephez

2012.02.13. 17:25 -

Roppant érdekes témáról kérdezték Meryl Streepet a napokban egy rádióinterjúban, ahol a férfiak és a nők közötti különbségről, közelebbről az empátiára való képességről, illetve hajlandóságról volt szó. A színésznő szerint a férfiak azért nem azonosulnak egy női szereplővel, mert ezt lealacsonyítónak éreznék, a nőket viszont nem akadályozza meg abban semmi, hogy egy férfinak is ugyanúgy drukkolni tudjanak, mintha saját magukról lenne szó.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Fotó: Valentin-nap a hangyabolyban

2012.02.12. 17:20 -

Valakinek támadt egy vicces ötlete a bristoli állatkertben: rózsaszín, ráadásul szív alakú rózsaszirmokat tettek az egzotikus levélvágó hangyák bolyába (természetesen bio-rózsából). Az apropó Valentin-nap közeledte volt, és szerencsére egy fotós is kéznél volt, hogy megörökítse, amint az állatvilág erőművészeinek számító rovarok a gigaszivecskéket cipelik fel-alá. Ha egy kis Bálint-napi hangulatra vágyik, vagy csak egy nagyot szeretne ámulni, kattintson a képre, és nézze végig a fotósorozatot!

A levélvágó hangyák egyébként azért számítanak rekordernek, mert testsúlyuk akár hússzorosát is képesek felemelni és odébbvinni. A leveleket - illetve ebben az esetben a Valentin-napi rózsaszirmokat - egyébként nem eszik meg, hanem hatalmas bolyukban komposztálják őket, és az azokon növő gombákkal táplálkoznak. Érdemes róluk elolvasni a Wikipédia cikkét - de természetesen csak a fotók megtekintése után.

Megtért bikinimodell teste már csak a férjéé

2012.02.11. 11:32 -

A hét egyik legfurább híre azt volt, hogy egy sikeres amerikai manökenlány, bizonyos Kylie Bisutti hirtelen bejelentette, hogy feladja karrierjét. Ennek azért van hírértéke, mert 2009-ben az akkor tizenkilenc éves, friss házas fiatalasszony azzal lett híres, hogy ő nyerte meg a Victoria’s Secret manökenkereső versenyét, azaz fehérneműmodellként robbant be a köztudatba. A modellkedést továbbra is folytatni szeretné, de azt mondja, vetkőzni többet nem fog, mert a teste csak a férjére tartozik, a nagyközönségre nem.

Távolról sincs vége, olvasson még »
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés