horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A nőknek a vörös arcú férfiak jönnek be

2012. október 8., 17:21 Módosítva: 2012-10-08 17:21:30
110

Azt már rég tudjuk, hogy a férfiak a piros ruhás nőkre buknak, a társkereséshez is ez a szín ajánlott a hölgyeknek, de brit tudósoknak hála most már azt is tudjuk, egy nők hol szeretik látni ugyanezt a színt egy férfin: az arcbőrén. A St Andrews, Notthingham és Durham egyetemek kutatói azt a kísérletet találták ki, hogy 45 nőt digitálisan manipulálható fotók elé ültettek le, és megkérték őket, hogy a színek beállításával varázsolják vonzóbbá a képen látható férfit. A kísérletet 21 fiatalember fotójával végezték el, és a nők többsége mindig úgy találta vonzóbbnak az adott férfit, ha felerősítette a vörös színt a fotón, hogy az illető arca pirospozsgásabbnak tűnjön.

Távolról sincs vége, olvasson még

Iskolarádión keresztül dobta ki a csaját

2012. október 7., 17:18 Módosítva: 2012-10-07 17:18:38
22

Bár intelligens, normális emberek módjára is lehet szakítani, sokan még mindig keresik a kibúvókat, hogy ne kelljen szemtől szembe elmondani a másiknak, hogy vége, és vannak olyanok is, akik direkt kiszúrásból folyamodnak különböző extrém eszközökhöz. Olvasói levelekből szemezgettünk, vigyázat, nyomokban szókimondó szöveget tartalmaz!

"Huszonegy éves voltam, szóval lehetett volna akár felnőttnek is mondani, de nem volt még korábban kapcsolatom fiúval, csak Ádámmal, így nem nagyon tudtam kezelni a helyzetet" - mesélte a 30 éves Ilona. "Négy hónapig voltunk együtt, de nem voltam szerelmes, nem akartam tovább húzni a dolgot, de nem volt pofám szemtől szembe megmondani neki a dolgot. Mobil, internet akkoriban még nem volt, pedig megkönnyítette volna a helyzetem, végül azt találtam ki, hogy a barátnőmet küldöm el hozzá, hogy mondja meg neki, nem akarom látni többé. Írtam is neki egy pár soros levelet, de valójában Bogi volt az, aki elmagyarázta neki a dolgokat, meg próbálta vigasztalni utána. Egyébként ez annyira össze is jött neki, hogy utána két évig együtt voltak, szóval Ádám végül nem is orrolt meg rám annyira."

Távolról sincs vége, olvasson még

Neki terv szerint alakul az élete, én teljesen megtörtem

2012. október 6., 13:57 Módosítva: 2014-10-27 14:57:54
9

Zoé azt írja magáról, hogy 29 éves, és hogy sok-sok éve párkapcsolatban él. „Már hetek óta sorra jelennek meg cikkek, amikben teljesen magamra ismerek. Soha nem írtam korábban, de mivel a történetemet nem oszthatom meg senkivel, megosztom hát mindenkivel” - teszi hozzá a bevezetőben. Zoé levelével arra a korábbi posztra reagál, amelyben Petra és Mihály történetét adtuk közre, és amint a címből látható, itt sem az a vége, hogy boldogan éltek, amíg meg nem haltak. De a részleteket nem áruljuk el előre, érdemes inkább végigolvasni az egész levelet. Aztán ha kedvet kap, írjon egyet ön is a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Farkasokkal él, 17 évvel fiatalabb nőt vett el

2012. október 5., 16:51 Módosítva: 2012-10-05 16:51:41
27

Az állatokhoz való túlzott ragaszkodás több házasságot is tönkretett már. Csak innen a Randiblogból könnyű több extrém példát hozni: ott volt a válóokként szolgáló krokodil, vagy nemrég a macskamániás nő 550 darab cicával. Ma egy olyan párt mutatunk, akiknél valószínűleg nem lesz ilyen probléma, hiszen az asszony annak tudatában ment hozzá a férjhez (egy újabb indiános hülyeesküvő keretében ráadásul), hogy az illető arról híres, hogy farkasokkal él, sőt, gyakorlatilag a farkasok életét éli. De úgy néz ki, a feleséget befogadta a falka.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gruppenszex közben randizni hívott

2012. október 4., 16:09 Módosítva: 2012-10-04 16:09:20
44

Vannak férfiak, akik a csajozós dumára esküsznek, de olyanok is vannak, akik nem elégszenek meg a szavakkal, hanem a randikérés körítését is próbálják minél viccesebbé, szürreálisabbá vagy megdöbbentőbbé tenni. Olvasóink is kerültek hasonló helyzetbe: egyikőjüket például egy telefonfülképben lepték meg, míg egy másikat gruppenszex közben érte a váratlan kérdés. Ha ön is kért, vagy öntől is kértek már randit hasonlóan bizarr körülmények között, feltétlenül írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

A házimunkát végző férfi könnyebben válik

2012. október 3., 17:16 Módosítva: 2012-10-03 17:16:34
54

Kedvenc norvég lapunk, a TheLocal.no helyi kutatókra hivatkozva azt mondja, hogy mégsem fenékig tejfel az élet a családban, ha a férfi is kiveszi a részét a házimunkából, bevállalva néhány olyan feladatot, ami annak idején kizárólag női munkának számított.

stockfresh 750531 man-with-iron-doing-chores sizeM

Azt már megírtuk, hogy a brit tudósok szerint az ilyen mosó-főző-takarító férfiak boldogabbak, ehhez képest derült égből villámcsapás a norvég kutatók bejelentése, miszerint az ilyen modern családokban a nagy boldogság ellenére mégis több a válás, mint a hagyományosakban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Anyuval álltunk a lámpánál, apu szemben a barátnőjével

2012. október 2., 17:50 Módosítva: 2014-10-27 14:57:53
355

Őszintén szólva nem gondoltam, hogy írni fogok egyszer a ko.kola emailcímére, de amikor elolvastam G levelét, szinte hinni sem akartam a szememnek, méghozzá teljesen pozitív értelemben. Ugyanis mindig azt gondoltam, hogy csak én érzek így.” Mindig örülünk, ha ilyen bevezetővel kapunk levelet, és ezúttal is örültünk, mert Helgától jött egy ilyen kezdetű beszámoló. Ő sem a saját kapcsolatáról ír, hanem a szüleiről, arról, hogyan élte át gyerekként házasságuk felbomlását. Ha annyit mondunk, hogy roppant tanulságos az alábbi levelet végigolvasni, nagyon keveset mondtunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Legalább ma nem kell szexelnünk

2012. október 1., 15:02 Módosítva: 2012-10-01 15:17:09
17

„Janit (hivatalos nevén Janne) a Szigeten ismertem meg, akiről hamar kiderült, hogy szemtelenül fiatal, vicces, rendkívül jó az ágyban és holland. Szuper öt napot töltöttünk együtt, majd hazament. Interneten és telefonon tartottuk a kapcsolatot, bár én elleneztem a folytatást, mégis meggyőzött, hogy adjunk egy esélyt magunknak. Szinte könyörgött, hogy ne adjam fel, mert a távolság és a hat év korkülönbség nem lehet akadály. Megadtam magam, és egy hónappal a románc után repülőre szálltam. Tizenkét nap múlva távoztam, azzal a végszóval, hogy lemegyek répáért a boltba. Ő észre sem vette, hogy magammal vittem a 23 kilós bőröndöt is. Ehhez azért hozzátett az exbarátnő, a pénzpara, a haverjai és a szex hiánya is" - írja rosszul végződött nyári szerelméről egy olvasónk. Reméljük, nem kell már külön mondani, de hátha mégis: ha ön is mesélne nekünk, a Randiblog email-címére bármikor, bármiről írhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mostohatestvérekből lettek férj és feleség

2012. szeptember 30., 17:27 Módosítva: 2012-09-30 17:27:16
16

Manka mindössze négy, olvasónk, Alex pedig tizennégy volt, amikor a szüleik összekerültek. Nem húzták sokáig a dolgot, három hónap után össze is költöztek, ami miatt Alex nem zuhant meg, mint a legtöbb hasonló korú, hasonló helyzetbe kerülő kamasz. Bírta a mostohaanyját, bírta a kiscsajt is, és akkor még nem gondolta volna, hogy ebből egyszer szerelem lesz.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az esküvőm napja életem legrosszabb napja volt

2012. szeptember 29., 17:22 Módosítva: 2014-10-27 14:57:53
29

Nemrég olvastam a blogon két történetet, amely sok szempontból hasonló volt az enyémhez: Erika és Regina kicsit én is vagyok, voltam” - kezdi levelét Petra, de persze hozzáteszi, ami aztán megrázó erejű írásából ki is derül, hogy mint minden történet, az övé is teljesen egyedi. „Beletelt kis időbe, mire le tudtam írni, ami velünk történt, mert magamra ismertem és nagyon a történetek hatása alá kerültem” - mondja Petra, aki szintén a munkahelyen találkozott az igazi szerelemmel, Mihállyal, de a hepiend elmaradt. Ha ön is átélt már hasonlót, mint Petra, írja meg nekünk a történetét! De ha egyéb témában szeretne hozzászólni, akkor is rendelkezésére áll a Randiblog szokásos email-címe.

Távolról sincs vége, olvasson még

A hónap ízléstelen esküvője: Beatles-lagzi

2012. szeptember 28., 14:21 Módosítva: 2012-09-28 14:21:48
35

Amikor a múlt héten megmutattuk önöknek a Frédi-Béni-esküvőt, rögtön kikiáltottuk a hónap legízléstelenebb lagzijának. Ki gondolta volna, hogy alig több, mint egy héten belül ilyen döbbenetesen erős konkurencia üti fel a fejét egy Beatles-esküvő formájában? Ezen a ceremónián egy 29 éves fiatalember, Mark Wright vette el 31 éves szerelmét, Rebecca Mowlest. Saját bevallásuk szerint mindketten Beatles-rajongók, bár ezt a fotókhoz nyilván fölösleges külön hozzátenni.

Távolról sincs vége, olvasson még

14 perc kell egy randi utáni SMS megírásához

2012. szeptember 27., 17:54 Módosítva: 2012-09-27 17:55:00
21

Az az érdekes adatot olvashattuk a Daily Mailben, hogy egy átlagos angolnak 14 és fél percébe telik, míg egy randi után megírja a célszemélynek az első SMS-t. Nem a randi után 14 és fél perccel írja meg az első SMS-t, hanem 14 és fél percet tölt az első SMS megírásával. Nyilván nem könnyű egy jól (de főleg egy rosszul) sikerült randevú után szöveges üzenetben újrafelvenni a fonalat, de ki gondolta volna, hogy a briteknek ez akkora nehézséget okoz, hogy majdnem negyed órát töltenek egyetlen SMS megírásával? Pedig így van, és ha a match.com nevű társkeresőnek dolgozó brit tudósok rászállnak egy témára, nem elégednek meg ennyivel: íme a további eredmények.

Az is kiderült, hogy tényleg érdemes jól meggondolni, mi legyen az első SMS-ben, mert a britek egyharmada lohasztónak találja, ha nem jó a szöveg az üzenetben (helló, hülye szakítási okok!). A legkiábrándítóbb az, ha a másik nem tud helyesen írni, de az is romantikagyilkos, ha az ember szmájlikat vagy főleg rövidítéseket használ az SMS-ben, mint például „menjünk el megint kvzni” vagy „LOL”. Az se veszi jól ki magát, ha valaki anélkül ír egy második SMS-t, hogy megvárta volna, hogy választ kapjon az elsőre.

Ki írja az első SMS-t a randi után?

  • 818
    A férfi
  • 157
    A nő
  • 470
    Mindegy

A férfiak a nőknél 60%-kal gyakrabban mutatják meg a szerelmük számára randi után írt SMS-t egy havernak, hogy az illető ellenőrizze, nem gázos-e a szöveg. Valószínűleg ebben az is benne van, hogy általában a férfiak azok, akik az első SMS-t küldik, a brit nők fele legalábbis úgy gondolja, hogy ebben is a férfinak kell kezdeményezni. Csak 16%-uk gondolja úgy, hogy kifejezetten a nő feladata az első SMS megírása.

Normális, ha megnéz más nőt és maszturbál, pedig van kapcsolata

2012. szeptember 26., 13:35 Módosítva: 2014-10-27 14:57:53
29

„Ebben a pasik, pornó, maszti témában írnék” - kezdi levelét kicsit bátortalanul A., aki aztán alább olvasható írásában sokkal magabiztosabban magyarázza meg, hogy szerinte mi a forrása a férfiak és nők közötti konfliktusok többségének. A. még az ezoterikától sem riad vissza, azt is megmondja, hogy mi a kapcsolat a pornónézés és a szoláris energiák között, vagy a féltékenység és a lunáris ösztönök között. Lesz, aki szerint leegyszerűsít, más biztos úgy találja majd, hogy inkább túlbonyolítja a dolgokat - ha ön is megírná véleményét a témában, kapcsolódjon be a beszélgetésbe, küldjön üzenetet a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

3 vőlegénye helyett koszorúslányához ment hozzá

2012. szeptember 25., 16:36 Módosítva: 2012-09-25 16:36:31
17

Bizonyos Kerry De’ath nemcsak nagyon furcsa névvel büszkélkedhet, hanem azzal is, hogy szerelmi élete bekerült a hírekbe. A 29 éves, essexi születésű hölgy ugyanis három kérőt kosarazott ki, mindhármat az esküvőre készülődés közben, mire rájött, hogy igazából egy nőre vágyik. Mindennek a tetejébe Sarah Woodford, akivel végülis a poszt képösszeállításában megtekinthető leszbikus esküvőn kimondta az igent ott, ahol harmadik vőlegényével kellett volna összeházasodnia, ráadásul a koszorúslány lett volna az eredetileg tervezett lagzin.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megfogta a combom, nehogy félreértsem

2012. szeptember 24., 16:10 Módosítva: 2014-10-27 14:57:51
5

Én sem tudom, hogy egy ilyen szituációban hogy lehet jól reagálni” - írta nekünk Tekla legutóbbi olyan posztunk kapcsán, amelyben egy majdnem nemi erőszakba fordult randit írt le nekünk egy olvasónk. Teklának ráadásul nem egy randija vezetett a kínos helyzethez, hanem a főnökével akart megbeszélni valamit. De hamar kiderült, csak ő nem volt vele tisztában, hogy igazából nem szakmai megbeszélésre, hanem szerelmi légyottra invitálták. Ha önnek is volt már tapasztalata hasonlóan nyomulós főnökkel, írja meg a történetet a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha komoly kapcsolatot akar, menjen salsázni

2012. szeptember 23., 16:57 Módosítva: 2012-09-23 18:58:03
223

A salsával kapcsolatban mindenkinek vannak prekoncepciói. A naivabbak igazi kubai hangulatot, könnyűvérű lányokat és latin lavereket vizionálnak maguk elég már egy egyszerű tanfolyam bejelentésétől is, a gonoszabbak egy csomó dugatlan irodistát és pár negyven körüli szűz fiút, akik ezt a táncot tekintik az utolsó szalmaszálnak, amibe belekapaszkodhatnak a boldog és teljes családi, de legalább is nemi élethez.

Ezért is mentünk el megnézni a saját szemünkkel, mit tud adni egy olyan tánc, amit már tényleg szinte minden sarkon meg lehet tanulni, és akkor még nem is beszéltünk a hozzá köthető bulikról. A Salsa Tropical bemutatója még nagyon gyerekcipőben járó csoportot tárt elénk, aminek ez mindössze a második órája, ami miatt az oktatók még össze sem engedték a párokat, hanem a férfiaknak a terem bal, a nőknek pedig a jobb oldalára kellett állni, hogy gyakorolhassák a nemiségüknek megfelelő mozdulatokat, amiket majd reményeik szerint később hawaii ingben egy cuba librével a kezükben is meg fognak tudni oldani valamelyik szórakozóhelyen.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen nászajándékot ad Barack Obama

2012. szeptember 22., 16:32 Módosítva: 2012-09-22 16:32:01
0

Néha szoktunk ilyet ebben a blogban is: összegyűjtünk 3 videót, ami témáját tekintve a Randiblogba illik, de egymáshoz semmi közük nincs. A fenti interjúban például egy amerikai pár - Jon és Sayli Gibbs - meséli el, mi történt, miután jó előre leszervezett lagzijuk helyszínéről egy héttel korábban tudták meg, hogy az éppen most zajló elnökválasztási kampány egyik nagygyűlését fogják benne tartani pont aznap.

Távolról sincs vége, olvasson még

Hihetetlen: valaki jól elnáspángolt!

2012. szeptember 21., 16:03 Módosítva: 2014-10-27 14:57:52
66

Egy különös történetet fogok elmesélni most” - írta nekünk Máté álnevű olvasónk levele bevezetőjeként. „Bármilyen hihetetlen, de igaz”- tette hozzá, és jól tette, mert az eset valószínűleg a legabszurdabb a sok olvasói történet közül, ami eddig a Randiblog hasábjain napvilágot látott (eddig talán ezen rökönyödtünk meg a legjobban). Máté sztorijának a helyszíne egy belvárosi bérház, a főszereplője pedig egy 75 éves néni, de nem lőjük le a poént, inkább olvassa el a beszámolót! Ha önnel történet már meredekebb is, ne kíméljen minket, írjon a Randiblog emailcímére!

Távolról sincs vége, olvasson még

7 nagyon hülye ok szakításra

2012. szeptember 20., 16:35 Módosítva: 2012-09-20 16:35:37
50

Egy szakítás után nincs olyan ember, aki ne lenne kíváncsi az okokra, miért is hagyta ott a másik fél. Ha nincs a kérdésre válasz, mindenféle teóriákat, összeesküvés-elméleteket gyártanak, pedig bőven vannak olyan esetek, hogy a legegyszerűbbnek tűnő dolog a kapcsolat végének az oka, ami egyben annyira szürreális is, hogy mindenkinek jobb, hogy nem közlik. Olvasói beszámolók következnek kopasz fejről, hülye röhögésről és Madonna életkoráról, amik az elhagyáshoz vezettek.

Távolról sincs vége, olvasson még

A hónap ízléstelen esküvője: Frédi és Vilma

2012. szeptember 19., 17:08 Módosítva: 2012-09-19 17:08:35
22

Az augusztusi Disney-mániás pár után megint itt van két brit, aki az esküvői ruhakölcsönző helyett a jelmezkölcsönzőbe ment a ceremónia előtt. Hogy miért, azt nem igazán sikerült megindokolniuk, azt mondták, valami olyasmit akartak, ami eltér a hagyományoktól − hát ez mindenképpen sikerült. Még egy érv volt a jelmezek mellett, hogy mindössze 15 fontba, azaz alig több, mint ötezer forintba került darabjuk. Kár, hogy nem Jeremy Scott emlékezetes 2009-es Frédi-Béni-kollekciójából választottak, ennyi szezonnal később már biztos az se került volna túl sokba.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kettesben majdnem mindent kipróbáltunk, hármasban, négyesben is

2012. szeptember 18., 15:12 Módosítva: 2014-10-27 14:57:51
48

Én a jelenlegi kapcsolatomról szeretnék írni. Ez a levél talán felnyitja pár férfi és nő szemét, hogy figyeljenek oda jobban egymásra” - írta alábbi levelének bevezetőjében Zsófi. Az ő helyzete sokban hasonlít arra, amiről egy korábbi posztban Tamara számolt be: kapcsolatában a férfi szexuális szokásai, illetve vágyai, szükségletei okoznak egyre több gondot. Zsófi vőlegénye kérésére rengeteg mindent bevállalt már, de úgy érzi, a férfi távolról sem hajlandó annyit megtenni a kapcsolatért, mint menyasszonya. Ha ön is szívesen írna nekünk ehhez a témához kapcsolódva, vagy valami egyébről, ajánljuk figyelmébe a Randiblog szokásos email-címét.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kinyalnálak, mint Voksán Virágot: ilyen szövegekkel próbálkoznak Mészáros Dóránál

2012. szeptember 17., 16:18 Módosítva: 2012-09-17 21:01:43
34

“Rengeteg üzenetet kapok Facebookon, a különböző gusztustalanságoktól kezdve olyanokig, hogy nem értik, miért jelennek meg az én posztjaim az ő falukon” - mondta a Velvetnek Mészáros Dóra expornós-sztriptízelőadó arról, hogy miért kezdte el ismerőseinek bemutatni a legjobb, vadidegenektől érkező és általában teljesen érthetetlen facebookos üzeneteit. “Ezekre soha nem válaszolok, nem lehet mit írni. Csak azoknak szoktam válaszolni, akik ki akarnak oktatni, esetleg értelmes kérdésük van, de arra mit ír az ember, hogy 'úgy kinyalnálak, mint Voksán Virágot'?”

Távolról sincs vége, olvasson még

Önzés lenne azt kívánni, bár maradtak volna együtt a szüleim

2012. szeptember 16., 18:24 Módosítva: 2014-10-27 14:57:50
15

Egyik korábbi posztunkban arról volt szó, hogy mi a helyzet akkor, ha valaki akkor találja meg a nagy Ő-t, amikor már házasságban él valakivel, sőt, gyerekek is vannak. Akkori levélírónk, Regina ezt írta szeretőjéről: „voltak kicsi gyerekei és egyikőnk sem akart ártatlan életek felett önző módon rendelkezni, oly módon, hogy csakazértis szétválasztjuk Zakariás családját”. Az alábbi sorok írója, G. azzal kezdi, hogy ezzel „nagyon nem ért egyet”, és amellett érvel, hogy ha beüt a nagy szerelem egy harmadikkal, nem kell feltétlenül a gyerekek kedvéért megmaradni a házasságban.

Persze mindenki azt gondol, amit akar, de G. levelét azért közöljük külön posztban, mert az ő véleménye valamivel többet nyom a latban, mint egy átlagolvasóé. G. ugyanis maga is elvált szülők gyermeke, és üzenetében nagyon érzékletesen írja le a gyerek szemszögéből egy házasság széthullásának lassú és szenvedésekkel teli történetét. Ha ön is hozzászólna a témához, ne habozzon, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Pszichiáternél kötött ki a szakítás után

2012. szeptember 15., 17:17 Módosítva: 2012-09-15 17:17:45
21

Huszonhat éves koráig Detti volt a femme fatale: csinos, értelmes és hűvös, fiatal kora ellenére pedig már megvolt az egzisztenciája - igaz, volt mire építenie, hiszen gazdag családból származik, mire kirepült a családi fészekből, már a feneke alá volt tolva a lakás és az autó is. Szóval Detti a saját lábán állt, és mint általában azok a nők, akik nem szorulnak anyagilag pasira, úgy is viselkednek velük: használják őket. Aztán fordult a kocka. Az ő történetét osztotta meg velünk barátnője (vigyázat, egyáltalán nem finomkodó stílusban!), aki nap mint nap figyelemmel kísérte a lány leépülését.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bugyivillantós menyasszonytánc cigányzenére

2012. szeptember 15., 11:23 Módosítva: 2012-09-15 20:07:26
6

A fenti videó egy részlet a Fátylat rá! című reality következő, vasárnapi adásából. A ViaSat3 új műsorában az esküvőszervezés és -lebonyolítás áll a középpontban. Itt a Randiblogban is volt már szó arról, hogy mennyi kisebb és nagyobb kérdésről kell dönteni egy esküvő alkalmával, namost ez a műsor annyiban bonyolítja még a kérdést, hogy egyszerre nem egy, hanem két párnak kell megegyeznie egy közös esküvő részleteiben. Van, akinek az önfeledt mulatozás azt jelenti, ha úgy néz ki a menyasszonytánc, mint a fenti videón, ahol a szoknyáját merészen emelgető ara éppen az apósával ropja cigányzenére, másnak viszont merőben más elképzelései vannak ugyanerről, megint más meg nem is szeretne menyasszonytáncot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem vártam meg, hogy másodjára is megüssön

2012. szeptember 14., 15:51 Módosítva: 2012-09-14 15:52:24
11

Olvasónk, a 35 éves Ildikó lassan egy éve volt már egyedül, amikor a kislányával visszaköltözött a szülői házba, vidékre. Házasságának felbontását hatalmas kudarcként élte meg, így még ennyi idő után se érezte, hogy nyitott lenne egy új kapcsolatra. Hosszú időbe telt az is, míg Gábort közel engedte magához, és megszavazta neki a bizalmat. Óriási hiba volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Már felizgattam, nem hagyhatom így

2012. szeptember 13., 14:49 Módosítva: 2014-10-27 14:57:46
3

A múlt héten Dia beszámolóját osztottuk meg a Randiblogban, aki internetes társkeresés során futott bele egy traumatikus randiba. Erre az írásra reagálva írt nekünk azóta Kornélia, akinek a története kísértetiesen hasonlít Diáéra, de az nagy különbség, hogy itt egy buliban sikerült megismerkedni egy olyan fiatalemberrel, akivel nem kellett volna. „Nem tudom, az ilyesmit hogyan lehet jól lereagálni” - írja Kornélia a levele végén. Ha ön is keresztülment már ilyesmin, vagy egyébként tud válaszolni a kérdésre, írjon a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hetek után tűnt fel, hogy exe beköltözött a padlására

2012. szeptember 12., 16:46 Módosítva: 2012-09-12 16:46:14
5

Egy Rock Hill nevű kisvárosban, Dél-Karolinában él egy ötgyerekes anyuka, akinek a története úgy kezdődik, mint ahogy horrorfilmek sztorijai szoktak kezdődni. Gyanús hangokat hallott családi háza padlásáról, aztán egyszer csak arra lett figyelmes, hogy szöget szúródnak át a plafonon, mintha föntről verné be őket valaki. Végül azonban kiderült, hogy nem paranormális jelenségekkel, hanem paranormális exével van dolga: volt pasija ugyanis titokban beköltözött az asszony padlására.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ha egy nő ki szeretné elégíteni a szükségleteit, mint egy férfi, mi azzal a baj?

2012. szeptember 11., 17:51 Módosítva: 2014-10-27 14:57:45
81

Pont két hete volt, amikor beígértük, hogy összefoglaljuk majd a női válaszokat is Gáspár és Ágoston álnevű olvasóink leveleire. A téma az, hogy az urak szerint nem a férfiak, hanem inkább a nők többségére jellemző, hogy csak a szexre hajt, ahogy Gáspár fogalmazott, vérciki egy férfinak, ha nem dugja meg a nőt szinte már az első ismerkedés után. A tételmondatot a posztban elhelyezett szavazógép is megerősíteni látszik: többezer szavazatnak több, mint a fele azt mondja, tényleg ilyen a nők többsége. Rengeteg levél érkezett az azóta eltelt két hétben a témában a Randiblog email-címére, ezeknek természetesen jó része olyan hölgyektől, akik nem értenek egyet azzal, hogy ilyen sommásan ítélkeznek felettük. Ezek közül a levelek közül válogattuk ki a hat legérdekesebbet: íme, ezt gondolják a nők a témáról.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lassanként megszűntem nőnek lenni

2012. szeptember 10., 15:28 Módosítva: 2012-09-10 18:47:08
14

Szilvia arra a történetre reagálva ragadott klaviatúrát, amiben olvasónk nappal szerelmes volt a pasijába, éjjel viszont undorodott tőle a perverz szex miatt. Szilviának perverz szex sem jutott a házasságban: a férje eleinte heti egy alkalommal volt hajlandó hozzányúlni, később pedig teljes mértékben elmaradtak az együttlétek. Magyarázat nem volt.

Távolról sincs vége, olvasson még