horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

A szerelmeskedés korábban elképzelhetetlen beteljesülésekkel járt

2012. augusztus 31., 16:07 Módosítva: 2014-10-27 14:57:43
8

Amikor legutóbb egy szeretői viszonyt mutattunk be, egy levélírónk arról mesélt, hogy 7 éves kapcsolata hogyan ért meglepően hirtelen meglehetősen szomorú véget. Most Erika álnevű olvasónk is megírta saját történetét, aminek ezt a címet adta: „Lehet ezt szépen is”. Erikával az történt, hogy egy nős, többgyerekes férfiban találta meg az igazit, de azt írja, a szerető viszony kifejezés nem tetszik neki: „én mindig elszomorodok, amikor a szeretői viszonynak aposztrofálják két, későn találkozott ember szerelmi kapcsolatát, vagy amikor egy-egy ilyen történetről azt olvasom, hogy micsoda gyűlöletbe fordult az egyik félnél. A mi történetünk más, és talán egy pozitív példa, hogy lehet ezt máshogy is.” Ha ön is megosztaná saját történetét, vagy csak hozzászólni van kedve, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Szerelemből hermetikus dobozba zárta magát

2012. augusztus 30., 16:04 Módosítva: 2012-08-30 16:04:11
112

Minden nő szereti, ha kedvese valami romantikus kis figyelmességgel lepi meg valami évfordulón, vagy még jobb: csak úgy. A dél-Kínában élő Hu Szeng úgy érezte, egy csokor virág túl elcsépelt, valami eredetibbel akarta meglepni kedvesét, bizonyos Li Wangot. Gondolta, küld szerelmének egy hatalmas csomagot a postán, amiben nem más lesz, mint ő maga, teljes életnagyságban.

dobozcsavo
Fotó: CEN

Az ötlet tényleg bájos, kár, hogy majdnem Szeng életébe került. Hiába, nem lehet mindenki a romantikus meglepetések megszervezésének nagymestere.

Távolról sincs vége, olvasson még

23 esküvőt tarháltak össze maguknak a világ körül

2012. augusztus 29., 17:47 Módosítva: 2012-08-29 17:47:20
47

Egy brit szerelmespár úgy döntött, hosszas spórolás után mindenét eladja, és az így összejött összegből világ körüli útra mennek. Ez már önmagában romantikus ötlet, de ők nem érték be ennyivel: az út célja ráadásul az, hogy minél több országban miniesküvőt tartsanak maguknak, lehetőleg szokatlan helyszínen és körülmények között, de mindig az adott ország tradícióit követve. Hogy az utazgatás minél tovább tarthasson, luxuslagzi helyett megpróbálják a lehető legolcsóbban, illetve a helyiektől kért szívességekből összerakni a ceremóniákat, eddig 23 jött össze, de a java még hátravan.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vérciki egy férfinak, ha nem dugja meg a nőt rögtön ismerkedés után

2012. augusztus 28., 16:14 Módosítva: 2014-10-27 14:57:42
145

A múlt héten egyik posztunk 5 jelét sorolta fel annak, ha egy férfi igazából nem szerelmes, hanem csak szexet akar a nőtől. A posztra sok reakció érkezett: volt aki saját hasonló tapasztalatát mesélte el, mások viszont a férfiak védelmében írtak. Ebben a posztban tőlük idézünk, Gáspártól és Ágostontól, akiknek igazából persze valami más a neve, de mind a ketten egyrészt amellett érvelnek, hogy nem minden férfi csak szexet akar (mondjuk ezt mi se mondtuk), másrészt azt állítják, hogy részben vagy egészben a nők hibája, ha ez mégis így van. Ágoston mindezt hosszabban teszi, Gáspár viszont több felkiáltójellel. Olvassa el, miért olyan lesújtó a véleményük a mai nőkről, aztán ha reagálni szeretne, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Pornónézés közben jött rá az apuka, hogy meleg

2012. augusztus 27., 16:50 Módosítva: 2012-08-27 16:50:01
13

Egy teljesen normálisnak tűnő brit családban egy meglehetősen szokatlan élmény váratlan következményekkel járt: az apukában, míg feleségével együtt pornót nézett, felmerült az, hogy neki a férfiak is bejönnek, majd rájött, hogy ő igazából meleg. A legérdekesebb azonban a feleség reakciója: ő egyenesen segített volt férjének pasit találni, és a válás óta is barátok, továbbra is együtt nevelik a két közös gyereket, bár az exférjnek már van férje.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ő kielégül, én használati tárgynak érzem magam

2012. augusztus 26., 18:24 Módosítva: 2014-10-27 14:57:41
8

Egy korábbi posztunk azzal foglalkozott, miről lehet felismerni azokat a férfiakat, akik nem szerelmesek, csak szexet akarnak. Persze nem csak a férfiak tudnak így viselkedni (a nőkről szóló válaszposztunk máris előkészületben van), de ebben a posztban most nézzünk egy példát erre a felállásra. Az alábbi levelet Patríciától kaptuk, és ő azt mondja, az árulkodó jelek közül valamennyi passzolt az illetőre: „mindegyik pont ráillik, amit leírtatok, az összes. Rám meg valószínűleg a szamárfül illene az ostobaságomért - ha nem vetettem volna véget a dolognak hónapokkal ezelőtt.” Ha ön is szívesen megírná saját sztoriját, véleményét, akár az ilyen férfiakról, akár az ilyen nőkről (vagy egyébről), a Randiblog email-címére küldjön üzenetet!

Távolról sincs vége, olvasson még

Meztelen combokkal hátirakétázott a menyasszony

2012. augusztus 25., 17:38 Módosítva: 2012-08-25 17:38:54
4

Grant Englernek és Amanda Volfnak jutott eszébe az a nagyszerű ötlet, hogy tengerparti esküvőjüket jet packes érkezéssel és távozással teszik különlegessé. A jet pack valamennyi magyar fordítása meglehetősen hülyén hangzik, hátirakétának vagy hátirepülőnek lehet, illetve szokás nevezni, de talán a legjobb, ha mégis inkább maradunk az angol névnél. Közlekedési eszköznek használni egy ilyet biztos nagyon szórakoztató, egy baj van vele, hogy menyasszonyi ruha viselésével a művelet nem összeegyeztethető. Talán ezért lehet, hogy még soha senki nem ment a saját esküvőjére jet packkel. Eddig.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vízalatti smárfeszt a kínai Valentin-napon

2012. augusztus 24., 16:26 Módosítva: 2012-08-24 16:26:57
6

Mai posztunkban egy bizarr képösszeállítást ajánlunk olvasóink figyelmébe, amely abból az alkalomból készült, hogy tegnap ünnepelték Kínában a Qixi nevű ünnepet, ami állítólag a nyugatabbra kétes népszerűségnek örvendő Valentin-napnak feleltethető meg. A romantika kínai ünnepére korábban szerelmes körtét termesztettek, idén meg valakinek az az ötlete támadt Vuhan városban, hogy milyen remek lehet egy akváriumban a víz alatt, oxigénpalackokkal csókolózni. Az eseményre több párt is beszerveztek, akik lelkesen csókolóztak a Magyarországnyi lakossal rendelkező, de a tengertől messze fekvő város víz alatti világot bemutató létesítményében. Kattintson a képre!

Öt jele annak, ha egy férfi csak szexet akar

2012. augusztus 23., 20:03 Módosítva: 2012-08-23 20:03:52
59

Bár a módszerek egyre profibbak és kifinomultabbak, még mindig egyértelmű jelei vannak annak a nem is olyan ritka esetnek, ha egy pasi nem akar komolyabb kapcsolatba bonyolódni egy nővel. Összegyűjtöttük a legjellemzőbb tüneteit annak, amikor egy férfi csak a szexre hajt: ha az alábbi öt pont közül valamelyik teli találat, akkor a nőnek érdemes elgondolkodni a kapcsolat további menetéről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amerikai milliomos végrendeletében szúrt ki meleg fiával

2012. augusztus 22., 15:11 Módosítva: 2012-08-22 15:11:28
30

Mindenki máshogy értelmezi az apai szeretetet és a nagyszülői gondoskodást. Bizonyos Frank Mandelbaum például úgy értelmezte, hogy meleg fiát arra kötelezte végrendeletében, hogy egy nővel házasodjon össze, különben fiának leszármazója, azaz saját unokája egy fityinget sem kap a 73 évesen elhunyt manhattani üzletember hatalmas vagyonából. A végrendeletet most bíróság előtt támadják.

Távolról sincs vége, olvasson még

A feleségek többet isznak, mint a hajadonok

2012. augusztus 21., 15:30 Módosítva: 2013-01-14 14:05:33
46

A házasságkötésnek többféle hatása szokott lenni az emberre, ezek közül az egyik legjellemzőbb káros dolog az elhízás. Egy amerikai kutatás most azt állítja, hogy az alkoholfogyasztási szokások is változásnak indulnak, amikor valaki kimondja a boldogító igent, de a hatás eltérő a férfiak és a nők esetében. A válás persze még drasztikusabban befolyásolja, hogy ki mennyit piál, de ne szaladjunk ennyire előre.

Távolról sincs vége, olvasson még

7 évet vártam, megkaptam a büntetésem, megérdemeltem

2012. augusztus 20., 15:07 Módosítva: 2014-10-27 14:57:40
16

Mára is van egy olvasói levelünk egy olyan történettel, ami egy szeretői viszonyt ír le. Ahogy az gyakran lenni szokott, a sztori nem hepienddel végződik, de Hajni esetében még a szokásosnál is rögösebb út vezetett el a végkifejletig. Hajni már közben is úgy érezte, hogy éppen „elrontja az életét”, és utólag főleg tisztán látja, mikor követett el hibát. Ha ön is elmesélné saját történetét, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Visszajött a barátnőm, kegyetlen lelkiismeret-furdalásom lett

2012. augusztus 19., 19:48 Módosítva: 2014-10-27 14:57:39
4

Egy korábban közzétett olvasói levél írójának a Domonkos álnevet adtuk. Ő arról írt, hogy két nővel van egyszerre viszonya, de feleségének nem mondta meg, hogy menet közben egy másik kapcsolatot is indított, és hogy ő így boldog. Az alábbi levél erre a beszámolóra egy reakció. Huba szintén egy félrelépést írt meg, de ő teljesen máshogy élte meg a dolgot, mint Domonkos. Történetében természetesen néhány részletet megváltoztattunk (a nevet is). Ha ön is bekapcsolódna a levélfolyamba, itt a lehetőség, mesélje el saját történetét, tapasztalatait, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt tipp az okos szakításhoz

2012. augusztus 18., 16:27 Módosítva: 2012-08-18 16:27:07
23

Bármi is történt a kapcsolat alatt, bárkiről is legyen szó, bármik is voltak korábban az intő jelek, mindenki megérdemli, hogy tisztességesen, korrekt módon szakítsanak vele - úgy, ahogyan saját magunk is elvárnánk, ha minket hagynak ott. Alább összegyűjtöttük a legfontosabb dolgokat, amik alapjai egy kapcsolat lezárásának.

Távolról sincs vége, olvasson még

A szakítás közeledtének 10 jele

2012. augusztus 17., 19:11 Módosítva: 2012-08-17 19:11:48
32

Az ember általában magától is érzi, ha kapcsolata már nem az igazi, és elkezdenek gyülekezni a felhők a láthatáron. Azért Stephanie Sarkis amerikai pszichológus összeállított egy eredetileg hét pontból álló listát olyan jelekről, amik a szakítás közeledtére utalnak, és ezeket a Psychology Todayben meg is jelentette, mi pedig a felsorolást tízes listává egészítettük ki. A pszichológusnő azt ajánlja, hogy ha ezen jelekből bármelyiket tapasztaljuk saját kapcsolatunkban, nem érdemes halogatni a dolgot, neki kell veselkedni a dolgok rendbetételének, mielőtt elmérgesedik a dolog. A kapcsolatot megmenteni persze nem feltétlenül lehet (vagy érdemes), de minél előbb szembenézünk a tényekkel, annál jobb.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szakítás helyett halottnak tettette magát, kirúgták

2012. augusztus 16., 16:41 Módosítva: 2012-08-17 19:45:30
12

Szakítani nehéz. Jól szakítani még nehezebb, de a legnehezebb ennyire tragikusan rosszul szakítani, mint ahogy azt a mai hír főszereplője, Michael P. Ward II tette. A 43 éves, többgyerekes, házas apuka az amerikai katonai tengerészetnél dolgozik, de házasságával nagy gondok lehettek, mert Ward egy internetes társkeresőn kalandozva összeismerkedett egy 23 éves, Virgina államban élő nővel, akinek a nevét a hírt közreadó The Day nem írta meg. A románc jól indult még tavaly októberben, de amikor a hölgy teherbe esett, hirtelen egyre rosszabbra kezdtek fordulni a dolgok.

Távolról sincs vége, olvasson még

Pedofíliaveszély miatt elültették a repülőn

2012. augusztus 15., 16:38 Módosítva: 2012-09-18 00:55:02
301

A Randiblogban gyakran foglalkozunk a nemek közötti diszkriminációval, de általában olyan esetekről van szó, amikor a nők vannak hátrányos helyzetben a férfiakhoz képest. Most egy kivétel következik egy ausztrál hír kapcsán, amit a The Age nevű hírportál jelentetett meg: ebben az esetben a férfiakat bélyegzik meg és különböztetik meg hátrányosan pusztán azért, mert férfiak. Bizonyos Daniel McCluskiet azzal borította ki a Qantas légitársaság a napokban, hogy egy Sydney-be tartó járaton a stewardess elültette a kijelölt helyéről, azért, mert véletlenül pont egy egyedül utazó gyerek mellé szólt a jegye. McCluskie-nak nem esett jól, hogy pedofilnak nézik az utaskísérők, de mint kiderült, ők csak teljesítették, ami elő van nekik írva: több légitársaság szabályzata is kimondja, hogy felnőtt kísérő nélkül utazó gyerekek nem ülhetnek férfiutas mellé. McCluskie helyére egy nőt ültettek oda még a felszállás előtt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lánytárskereső, lányoknak - ez most a divat

2012. augusztus 14., 16:13 Módosítva: 2012-08-14 16:13:54
4

Időnként összegyűjtjük önöknek az internetes társkeresés legfurcsább híreit, és egy posztban három olyan website-ot mutatunk be, amik egy kisebb csoportra szakosodva valami újat próbálnak behozni a műfajba. Ez is egy ilyen poszt, amit a GirlFriendCircles.com nevű oldallal kezdünk. Ez egy olyan társkereső, ami csak nőknek szól, mégsem leszbikusoknak szól. A GirlFriendCircles egyszerűen arra való, hogy az ember azonos nemű haverokat keressen magának, nem szerelem, hanem barátság céljára.

Távolról sincs vége, olvasson még

Minden idők legízléstelenebb templomi házassági ceremóniája

2012. augusztus 13., 19:24 Módosítva: 2012-08-13 19:24:22
12

A világ összes hülyeesküvőjét veri ez a mai díszpéldány (még ezt az Alíz csodaországbanosat is), pedig ez igazából nem is egy esküvő. Julie és Jason Webb Flint még 1992-ben házasodott össze, így most a 20. házassági évfordulójuk volt, amit egy templomi ceremóniával is megünnepeltek. A briteknél, mint tudjuk, nagy hagyományai vannak a beöltözésnek, de nemcsak a Szigetre, hanem egyéb alkalmakra is szeretnek jelmezben menni. Ez eddig rendben is volna, de azért egy templomi ceremóniára Minnie és Mickey egérnek öltözve menni akárhogy nézzük, nagyon gáz, főleg, ha a jelmez elég bénácskán van elkészítve.

Távolról sincs vége, olvasson még

Sorsszerűség, lábtörlő, túsz - ez 7 szerelemtípus

2012. augusztus 12., 11:44 Módosítva: 2012-08-12 11:44:19
40

Egy amerikai pszichológus, Karl Albrecht megfigyelte, ki hogyan éli meg azt a bizonyos lila ködös periódust, amikor a szerelem a legintenzívebb, és amit az esetek jó részében egy olyan, hosszabb időszak következik, amelyikben kevésbé tombolnak az érzelmek, és minden normalizálódik. A pszichológus a megfigyelések alapján felállított 7 kategóriát vagy modellt, aminek alapján az emberek 7 csoportba sorolhatók attól függően, hogy milyenek, amikor szerelmesek. A szerelemtípusok felsorolását a Psychology Today weboldalán tették közzé, figyelmeztetve, hogy két olyan ember, akinek teljesen más felfogása van a szerelemről (azaz két külön csoportba tartoznak a hétből), valószínűleg nem fogja sokáig bírni egy kapcsolatban. Mindkét fél a saját ideálját kergeti, és ha ez nem egyezik meg a másikéval, elkerülhetetlenek a súrlódások. Van, aki olyan fontosnak tartja saját elképzeléseit arról, hogy milyennek kell lennie a szerelemnek, hogy minden kapcsolatára ezt a modellt próbálja ráerőltetni, több-kevesebb sikerrel.

Távolról sincs vége, olvasson még

Bejött, és közölte, hogy gyereke született

2012. augusztus 11., 13:57 Módosítva: 2014-10-27 14:57:39
6

A múlt héten tettük közzé Domonkos levelét, aki arról írt, hogy miért van szeretője hosszú idő óta, és hogy miért nem tartja képmutatásnak, hogy a felesége mellett továbbra is ott él boldog férjként. Erre válaszul Lőrinctől kaptunk egy üzenetet, aki azzal érvelt, hogy a szerető tartása a gyanútlan feleséggel szemben unfair: „a szeretetnek alapja az empátia is. A képesség, hogy a másik szemszögéből éld át az adott szituációt. Nem hinném, hogy a feleség sem tartaná hazugságnak, hogy a férj szeretőt tart mellette. Ha ő is így gondolná, akkor nem kéne bujkálniuk.” A vitában mi nem szeretnénk igazságot tenni, tegyen inkább ön, és írja meg a Randiblog címére, ön mire jutott, és milyen saját tapasztalatok alapján! Ugyanis Lőrinc is megírta nekünk saját történetét egy munkahelyi szerelmi háromszögről (sőt, ha úgy vesszük ötszögről). A képmutatás-vitát kirobbantó másik, korábbi levélben a szerető álneve Júlia volt, a mai történet női főszereplőjét ezért emlegeti Lőrinc megint Júliaként.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ötödikre menekült a tehén a szerelmes bika elől

2012. augusztus 10., 12:51 Módosítva: 2012-08-10 13:13:02
72

Mára egy állatos hülyehírt szeretnénk olvasóink figyelmébe ajánlani (a műfajból eddig ez volt a legjobb), hiszen ez a sztori is egy randiról szól, méghozzá egy meghiúsult randiról, csak a főszereplők ezúttal szarvasmarhák. Egy Leszogorszk nevű településen Szibériában a Ria Novoszty tudósítása szerint egy társasház ötödik emeletének lakói egyszercsak egy tehénnel találták szembe magukat. Ott fenn, az ötödiken. Kihívták a rendőröket/katasztrófaelhárítókat/akit tehénveszélykor Szibériában ki kell hívni, és ekkor derült ki, hogy egy kész szerelmi történet van a dolog mögött.

tk3s 20060610 mdm t14 092
Ez egy illusztráció, nem az a tehén, amelyik felment az ötödikre
Fotó: Tory Zimmerman / Northfoto
Távolról sincs vége, olvasson még

A stresszes férfiak jobban buknak a formás nőkre

2012. augusztus 9., 16:31 Módosítva: 2012-08-09 16:31:37
2

A ruhaszíntől kezdve még rengeteg egyéb tényezőtől függhet, hogy egy férfi milyen nőkre bukik, most brit tudósok bebizonyították, hogy ezen egyéb tényezők közül az egyik az, hogy az adott férfi stresszhatás alatt áll-e. A londoni University of Westminster kutatói megállapították, hogy minél nagyobb nyomás nehezedik egy férfira, annál nagyobb az esélye, hogy egy formásabb-kerekebb nő fogja felkelteni az érdeklődését.

Távolról sincs vége, olvasson még

Feketében esküdött a kalózmenyasszony

2012. augusztus 8., 15:10 Módosítva: 2012-08-08 15:10:27
0

A kalózok mint mesefigurák a '80-as, '90-es évekre csúnyán kimentek a divatból, de az ezredforduló után hirtelen elkezdtek újra menővé válni, nagy részben a Johnny Depp főszereplésévél készült Disney-filmeknek köszönhetően. Aztán egy váratlan fordulattal úgy alakult, hogy a kalózok helyett a vámpírok kerültek a közérdeklődés fókuszába, de mai posztunk képösszeállításának főszereplői, Emma és Steve Bazell úgy csinálnak, mintha még mindig 2003. lenne.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az embernél a jópofáskodás a díszes pávatoll

2012. augusztus 7., 16:40 Módosítva: 2012-08-07 16:40:57
5

Elsősorban a madarakra jellemző, hogy a hímek párosodáskor feltűnő, színes tollakkal próbálják magukra felhívni a nőstények figyelmét. A színes, látványos öltözékek helyett az embernél kicsit máshogy néz ki a párválasztási páváskodás: a Penn State University kutatói nemrég tették közzé kutatási eredményeiket az American Journal of Play című folyóiratban, és azt mondják, a férfiak hülyéskedéssel, jópofáskodással, játékossággal próbálják magukra felhívni a kiszemelt hölgy figyelmét. Sőt, a dolog valamennyire fordítva is működik.

Távolról sincs vége, olvasson még

Londoni romantika: 12 olimpikon szerelmespár

2012. augusztus 6., 17:13 Módosítva: 2012-08-06 17:15:12
22

Nincs nagyobb élmény egy sportolónak, mint egy olimpiára kijutni. Illetve talán mégis van: ha szerelmének szintén sikerül kijutni. A dolog nem is olyan ritka, mint gondolnánk, a képösszeállításban 12 olyan szerelmespárt mutatunk, amelynek mindkét tagja londoni olimpikon. A magyar példát a végére tartogattuk, kattintsa értük végig a galériát!

Szex helyett feszengés - 5 katasztrofális egyéjszakás kaland

2012. augusztus 5., 17:13 Módosítva: 2014-10-27 14:57:38
9

Az egyéjszakás kalandok szabályaival foglalkozó posztunkban kértük olvasóinkat, hogy küldjék be nekünk saját történeteiket arról, hogy mi történik, ha nem tartják be a szabályokat, vagy valami más okból katasztrófa lesz a szimpla szexnek indult, futó viszonyból. Jött is levél szép számmal, ezek közül az 5 legviccesebbet-legérdekesebbet válogattuk össze ebbe a posztba. Az első kettő szerzője ugyanaz a hölgy, a 3. és a 4. történet szintén egy-egy nőtől érkezett, csak az utolsó levelet írta egy férfi. Ha ön úgy érzi, hogy ez még mind semmi, és ön még jobb horrorsztorival tud szolgálni saját egyéjszakás próbálkozásaival kapcsolatosan, kérjük, írjon ön is! A Randiblog email-címe már évek óta ugyanaz, kérjük, erre a címre küldje beszámolóját!

Távolról sincs vége, olvasson még

Miért ne lehetne két nővel kapcsolatom?

2012. augusztus 5., 12:06 Módosítva: 2014-10-27 14:57:37
38

Július utolsó napján tettük közzé Júlia történetét, akinek viszonya volt egy nős férfival, aki azóta is a boldog házasság látszatát tartja fenn kifelé. „A Facebookon azóta is sorozatban töltődnek fel a képek a szép, boldog családról, az ismerősök pedig irigykedve kommentelnek a fotók alá, miközben csak az érintettek tudják, mekkora képmutatás az egész” - írta keserűen Júlia. Mai levélírónk Domonkos, aki pontosan erre a mondatra reagál, a saját történetével. Ő ugyanis egy olyan férfi, aki boldog házassága mellett egy másik nővel is folytat viszonyt, de hogy kivel, milyet, miért és milyen körülmények között, az csak a levélből derül ki. Olvassa végig Domonkos írását, mielőtt ítéletet mond, de aztán véleményét vagy saját történetét elküldheti a Randiblog email-címére, minden levelet szeretettel várunk.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 dolog, amivel észrevétlenül mérgezzük kapcsolatainkat

2012. augusztus 4., 17:34 Módosítva: 2012-08-04 17:34:01
50

A féltékenykedés, hűtlenkedés vagy a kapcsolaton belüli erőszak olyan dolgok, amik látványosan és gyorsan tönkre tudnak tenni egy kapcsolatot. A Psychology Today egyik posztjában Clifford N. Lazarus pszichológus öt olyan apróságot említ, ami nem egycsapásra, látványosan tesz tönkre egy kapcsolatot, hanem szép lassan mérgezi meg a meghittséget, éveken, évtizedeken át, és csak egy bizonyos idő, illetve mennyiség után vezetnek szakításhoz vagy váláshoz, ha egyáltalán.

stockfresh 98209 couple-having-arguement-at-home sizeM

A pszichológus azt írja, hogy ezekben a magatartásokban a legveszélyesebb általában az, hogy aki így viselkedik, az gyakran észre sem veszi, hogy maga (és szerelme) alatt vágja a fát. Nézzük, mik ezek, és nézzük, mit lehet tenni ellenük!

Távolról sincs vége, olvasson még

Ne erőszakoskodj, most lehettem volna vele is!

2012. augusztus 3., 17:32 Módosítva: 2014-10-27 14:57:37
3

Egy férfi, két nő - ilyen levelet már kaptunk jópárat, de Ágoston története azért különleges, mert ebben ráadásul egy tanár-diák viszony van a központban, és a korkülönbség mellett bejátszik egy hitel, meg egy csomó másik férfi is. Ágoston azt írja levele bevezetőjében, beszámolóját figyelmeztetésnek szánja, mivel a nagy korkülönbséget áthidaló kapcsolatok szerinte „igazi aknamezőket tartalmaznak”: az ő esetükben ugyanis a lány 30 évvel fiatalabb. Ha ön is megírná történetét korkülönbséget áthidaló kapcsolatáról, vagy akár az egy férfi, két nő felállásról, vagy bármi egyébről, küldjön emailt a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még