horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Sírja végig a hónap legmeghatóbb vírusvideóját!

2013. október 30., 16:17 Módosítva: 2013-10-30 19:53:44
290

Furcsa, hogy milyen véletlenszerűen tud működni az internet. A fenti videó már másfél éve ott csücsül a Vimeón, a hozzá kapcsolódó sztorit is rég megosztotta az egyik főszereplő, Larissa Murphy, a felvételen látható menyasszony. A hegycsúcson várakozó hógolyót azonban valamiért csak a napokban moccantotta meg valami, és az most hatalmas lavinát beindítva zúdul lefelé a völgybe, ahol ön lakik. Elnézést, azt akarjuk mondani, hogy ebből a megható esküvői kisfilmből valamiért csak most lett vírusvideó, de most aztán mindenki ezt osztogatja a Facebookon, mi a Daily Mailnél láttuk meg. Sokan állítólag többször is végignézik, annyira szépnek találják. Nem nehéz belátni, mennyire igazuk van.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ilyen pasikat fog ki egy nő, ha van pénze

2013. október 29., 16:43 Módosítva: 2014-10-27 14:59:44
38

Rengetegszer megjártam már a pasikkal kihasználás szintjén” – ennyit bocsátott előre levele bevezetőjében az alábbi sorok beküldője, akinek a Szimonetta álnév jutott. Szimonetta a rengetegből három konkrét történetet írt meg nekünk, amik közül az első egy rosszul sikerült randi története, a másik kettő azonban egy-egy hosszabb kapcsolatot ír le. Pontosabban azt, hogy azoknak miért lett vége, és az okok mindkét esetben meglehetősen hasonlóak. Szimonetta azt írja magáról, hogy jó anyagi körülmények közül származik, és igen, mindhárom kapcsolatban központi szerepet játszik a pénz. Szerencsére Szimonetta mostanra megtalálta a boldogságot, de úgy látszik, sok férfi van, aki nem tudja kezelni, ha barátnőjének több/sok pénze van. Önnek is volt olyan kapcsolata, amibe beleszóltak az anyagiak? Kérjük, írja meg véleményét vagy saját történetét a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Virágzó ágyékú menyasszonyok jönnek Kínából

2013. október 28., 16:01 Módosítva: 2013-10-28 16:01:54
9

Az előző hetet is nemzetközi menyasszonyi ruhás poszttal indítottuk, és az élet úgy hozta, hogy most megint találtunk egy érdekességet a témában, ezúttal a pekingi divathét esküvői szekciójában. Meglepő lehet egyrészt, hogy amíg máshol egyre inkább hódítanak a színes menyasszonyi ruhák, addig a kínai tervezők túlnyomórészt a klasszikus fehérben gondolkodnak. De még érdekesebb az az elgondolás egy taiwani designer részéről, miszerint ha már úgyis mindent virágokkal szokás díszíteni egy esküvőn, miért ne lehetne (mondjuk csokor helyett) magát a menyasszonyt is kidekorálni pár szál virággal.

Nyilván művirágról van ugyan szó, de a végeredmény egyáltalán nem olyan hervasztó, mint ahogy az ember azt kínai művirágoktól várná. Sőt, egy-két fazon kifejezetten szép, néhány pedig talán túlságosan is frivol egy templomi esküvőhöz, tekintve, hogy a rózsákat bizonyos ruhákon pontosan a menyasszony ágyéka fölé helyezte el a tervező. Mindez ilyen rövid szoknyával együtt annyira szexi, hogy olyat ritkán lát az ember esküvőn. De persze nem csak ilyen van az összeállításban, láthat teljesen decens, és közben gyönyörű, klasszikus menyasszonyi ruhákat, művirággal is, anélkül is. Kattintson!

Nős tanárával jött össze, magától is megundorodott

2013. október 27., 16:17 Módosítva: 2014-10-27 14:59:44
3

Mivel még nem olvastam hasonló témában olvasói levelet a blogon, ezért úgy döntöttem, leírom az én kis románcomat a töritanárommal” – Szabina leveléből rögtön a legelején kiderül, hogy mi lesz a téma. Tényleg nem volt még ilyen történetünk, ráadásul ez a bizonyos tanár közben nős volt, két gyerekkel. Szóval a helyzet korántsem egyszerű, és ahogy ez ilyenkor gyakran lenni szokott, a történetnek nem lett jó vége, de persze nem lőjük le előre a poént, a részleteket majd elmeséli maga Szabina. Ha ön is mesélne, megtisztelve éreznénk magunkat! Ha szívesen leírná saját történetét, kérjük, üzenjen a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Álomférfi a számomra, leszámítva, hogy kikacsingat a kapcsolatból

2013. október 26., 15:33 Módosítva: 2014-10-27 14:59:43
1

Sokszor szoktam olvasni a blogotokat, és nem egyszer a hideg kiráz a történetektől. Nem egy sztoriban ugyanis magamat látom. Egyszer, pont egy szeretetkurvás cikk után „ragadtam tollat”, hogy én is elmeséljem az élményeimet, aztán mire megírtam a levelet, nem volt bátorságom elküldeni. Ma ismét belefutottam egy olyan leírásba, amitől a hajam égnek állt. Esküszöm, ugyanúgy kezdődik, ahogy anno én is megfogalmaztam, és ez is egy titkos viszonyról szól” – ma Blanka levele kerül sorra, amihez különösebb plusz bevezető nem is szükséges, a fentiekből máris lehet tudni, hogy miről fog szólni ez az újabb levél, ami a Randiblog email-címére érkezett. Önnel is történt hasonló? Hozzászólna ehhez a témához vagy valami máshoz? Írjon ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

Jelentkezett egy nő a parókás-pornós legénybúcsúból

2013. október 25., 16:54 Módosítva: 2014-10-27 14:59:43
112
Együtt a legény- és a lánybúcsúztatók
Együtt a legény- és a lánybúcsúztatók
Fotó: Olvasónk fotója

Igazán nem áll szándékomban versenyezni, de az én lánybúcsúmat nehéz überelni” – reagált „Rebeka” aláírással egy olvasónk a ma egy hete megjelent posztra, amiben bizonyos Nándor mesélt és mutatott fotókat a legénybúcsújáról. Ha ön nem látta volna azt a posztot: a buli során Nándornak pornó-DVD-ket kellett eladnia, plusz saját ruhadarabjait, mindezt Budapest kellős közepén, a Nagykörúton. A véletlen úgy hozta, hogy Rebekának ugyanakkor és részben ugyanott volt a lánybúcsúja, így össze is futottak Nándorékkal, amiről fotós bizonyítékot is kaptunk. Sőt, Rebeka azt is állítja, hogy az ő lánybúcsúja még Nándorénál is húzósabb volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így kell egy exkavátort esküvőre feldíszíteni

2013. október 24., 14:07 Módosítva: 2013-10-24 14:07:30
20

Sima autóval esküvőre menni elég snassz, ezért sokan valami különleges járművet választanak a különleges napra, mutattunk már például traktort és furgont, pont tegnap hintót Indonéziából, de Magyarországon tűzoltóautós esküvő is volt már. A sort a britek folytatják, ezúttal egy vőlegénynek egy 18 tonnás exkavátorra, azaz földmozgatásra alkalmas munkagépre esett a választása.

A 31 éves James Uttley munkahelyéről kérte kölcsön ezt a monumentális, de nem igazán elegáns munkagépet, és még pár fehér szalaggal, illetve masnival fel is díszítette, hogy egy kicsit esküvősebben nézzen ki. A férfi munkavezetője benne volt a buliban, készségesen segített az exkavátort feldíszíteni, de ami még fontosabb, Tracey Smith, a 33 éves menyasszony is el volt bűvölve, amikor meglátta, mivel jöttek érte. Az esküvőre egyébként Guernsey szigetén került sor, a fenti képre kattintva több fotó is látható az esküvői exkavátorról.

Ilyen az indonéz Orbán Ráhel esküvője

2013. október 23., 12:57 Módosítva: 2013-10-23 12:57:54
42

Idén már mutattunk fotókat egyszer egy olyan esküvői ceremóniáról, ami drasztikusan különbözik attól, ami nálunk itthon szokásos. Akkor Jeruzsálemből érkeztek a fotók, ebben a posztban azonban egy még egzotikusabb esküvőre kalauzoljuk el önt: Indonéziába, Jáva szigetére, ahol gyakorlatilag egy háromnapos fesztivált tartanak abból az alkalomból, hogy férjhez megy X. Hamengkubuwono szultán lánya. Szóval ha Orbán Ráhel indonéz lenne, akkor ehelyett kb. úgy nézett volna ki az esküvője, mint amit ezeken a fotókon látunk.

A 29 éves menyasszony neve Gusti Ratu Kanjeng Hayu, ő a szultán negyedik lánya. Középiskolai osztálytalálkozóján jött össze bizonyos Angger Pribadi Nughoróval, aki most már, hogy a szultán családjának tagja lett, a Kanjeng Pangeran Haryo Notonegoro nevet viseli. A pár már tíz éve randizgat, úgyhogy az esküvő igazán esedékes volt már. A háromnapos ceremónia csúcspontja szerdán lesz, amit az interneten is közvetítenek majd állítólag Yogyakarta városából. Az eddigi szertartásokról láthat képeket, ha megtekinti fotóösszeállításunkat.

Nem érdekli, amit eddig iránta tettem és tűrtem

2013. október 22., 18:11 Módosítva: 2016-05-03 16:30:36
6

Szeretném megírni a velem történteket, kíváncsi lennék az olvasók véleményére, hogy most én tényleg ekkora balfék vagyok, vagy csak rossz emberben bíztam meg? Bocs a furcsa stílusért, de ha részletesen írom le, oldalak telnének meg, és arra ki lenne kíváncsi, a lényeget próbáltam összefoglalni! Azt mondják, az ember kétszer nem léphet ugyanabba a folyóba, hát én úgy érzem, nekem ötször (hatszor? igazából már én sem tudom követni) is sikerült!” – a mai posztban megint egy olvasói levelet küldünk. A beküldő az Előd álnevet kapta, és a fenti bevezetőt írta története elé. Előd egy tipikus se veled, se nélküled-kapcsolatról ír, szerelmével számtalanszor szakítottak, de mindig újra összejöttek és mindig újra szakítottak. Tanulság nincs a végén, kérdések viszont vannak. Ha ön tud válaszolni Elődnek, kérjük, írjon a Randiblog email-címére! Természetesen azok leveleit is szívesen látjuk, akik saját történetüket mesélnék el nekünk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Esküvői divat szélesebb és bevállalósabb menyasszonyokra

2013. október 21., 17:52 Módosítva: 2013-10-21 17:52:10
16

A múlt héten ért véget New Yorkban egy újabb esküvői divathét, immár természetesen a 2014-es ősz-téli szezonra tervezett ruhákkal (bár ebben a szezonban valószínűleg kevesebb az esküvő, de azért van, aki bevállalja). A mai posztba a bőséges fotótermésből ezúttal is a legizgalmasabb, legváratlanabb, legextrémebb darabokat válogattuk össze, hiszen a többi pont olyan volt, mint azoknak a menyasszonyi ruháknak a nagy része, amiket ön is látott már élőben ezerszer.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vadidegen nők írnak, megdugnám-e őket

2013. október 20., 11:55 Módosítva: 2014-10-27 14:59:41
95

Igazán még most sem tudom, hogy hol is kezdjem az én sztorim. De kifakadok. Tudom, hogy „szexfüggő” vagyok és érzelmi nyomorék. A beküldött levelek alapján leginkább 30 év körüli olvasók írnak, én viszont a fiatalabb olvasók közé tartozom. Célom egyszerű: változtatni és végre szerelmet találni” – egy igazán különleges levél bevezetője ez, beküldője hasonlóan különleges álnéven szerepel most ebben a posztban. Vendel története is a szerelemmentes szexkapcsolatokról szóló sztorikhoz kapcsolódik. Írt már nekünk a témában férfi is, nő is, de amitől Vendel levele igazán különleges, az az, hogy több évnyi szexfüggés után ő most eljutott oda, hogy bár gyakorlatilag a világ bármely nőjét megkaphatná, de csak egy bizonyos kell neki. Ha ön is megírná saját történetét, esetleg reakcióját vagy véleményét az alábbi vagy bármelyik korábbi sztoriról, a Randiblog email-címét tudjuk a figyelmébe ajánlani.

Távolról sincs vége, olvasson még

Parókás-pornós legénybúcsú volt a Körúton

2013. október 19., 15:05 Módosítva: 2014-10-27 14:59:41
29

Nemrégiben posztoltunk egy videós összeállítást, amiben legénybúcsúk szaftos jeleneteit gyűjtöttük össze. Egy olvasónk – álnevet kért, a Nándort kapta – erre ezt írta válaszul: „amiket írtatok, eléggé lightosak!” Nándor nem csak úgy a levegőbe beszélt, hanem leírta azt is, milyen feladatot kellett megcsinálnia a saját legénybúcsúján. Azt mondta, fotók is készültek, persze rögtön elkértük őket, és Nándor hozzájárult a közlésükhöz azzal a feltétellel, hogy álnevet teszünk mellé, valamint azzal a felkiáltással, hogy „szívtam eleget aznap este, ez már nem nagy cucc”. Nézzük, hogy pontosan miről is van szó.

Távolról sincs vége, olvasson még

Két férfi, aki rosszul kérdezett az első randin

2013. október 18., 15:35 Módosítva: 2014-10-27 14:59:39
16

Folyamatosan várjuk a Randiblog email-címére a rémálommá vált randikról szóló történeteket – hiszen a legjobban más hibáiból lehet megtanulni, hogy az ember hogyan (ne) viselkedjen egy randevún. Alább két női olvasónk levelét adjuk közre, akik egymástól teljesen függetlenül írtak, de van egy közös dolog a történeteikben: mindketten olyan férfiakkal akadtak össze, akiknek nagyon furcsa kérdéseik voltak az első randin. A két levélíró (alább természetesen álnéven szerepelnek) közül az elsőnek sikerült poénra venni a dolgot, és most már csak nevet az egészen, de a második hölgy azt írja, hogy a könnyeit nyelve távozott a randevúról. A héten már idéztünk egy férfitól, akinek nőkkel lett pár rossz tapasztalata találkaszervezés során, most akkor nézzük, mitől szenvednek a nők!

shutterstock 93088387
Fotó: Shutterstock
Távolról sincs vége, olvasson még

Véletlenül rossz férfival szexelt a nászéjszakán

2013. október 17., 13:37 Módosítva: 2013-10-17 13:40:58
486

A Global Times nevű újság kínai kiadása egy roppant szórakoztató sztorit osztott meg a héten, és igen, megint egy menyasszony járt pórul. Az esetre Kuanghszi tartományban került sor (azaz Kína délkeleti részén), ahol egy fiatal házaspár a vidéki nyaralóban tartotta a lakodalmát augusztus 30-án. A vőlegény vezetékneve Wu, a menyasszonyé pedig Huang, és ő éjféltájt kiment valamiért a nyaraló melletti kisvécébe, de amikor visszatért a házba, véletlenül rossz szobába ment be. A menyasszony azonban nem vette észre tévedését, már csak azért sem, mert itt is volt ágy, és itt is feküdt benne egy férfi – csak éppen nem az újdonsült férj, hanem annak egy haverja, a vőfély, bizonyos Ruan.

Az eseményekre a legkézenfekvőbb magyarázat csak az lehet, mint hogy mindannyian kissé illuminált állapotban lehettek, az asszony ugyanis elkezdte simogatni Ruant, ő pedig vette a lapot, és a vőfély belement a szexbe ahelyett, hogy szólt volna a nőnek, hogy ő nem a férje. A tévedésre állítólag csak másnap reggel derült fény, amikor Huang megdöbbenve tapasztalta, hogy a nászéjszaka után nem férje mellett ébredt. Ezek után „segítség, megerőszakoltak!” kiáltásokkal fellármázta az egész családot, akik hamarosan be is perelték az opportunista vőfélyt, akit kártérítés fizetésére akartak kötelezni, amit Ruan azonban nem volt hajlandó kifizetni. Valószínűleg éppen a per miatt került napvilágra az egész bizarr ügy, aminek a vége mindenesetre az lett, hogy a bíróság kimondta, hogy a vőfély nem követett el nemi erőszakot, és fizetnie sem kell semmit.

Bekapta a menyasszony fejét egy elefánt

2013. október 16., 14:18 Módosítva: 2013-10-16 14:18:07
70

Kedves olvasónk. Esküvő előtt áll? Úgy tervezi, hogy ahogy Katy Perryék is csinálták, a szertartás részét fogja képezni valamiféleképpen egy állat? Lebeszélnénk. Az elefánt egyrészt Katy Perryék esetében sem volt valami jó ómen, mivel alig több, mint egy évvel később a férj, Russell Brand már be is adta a válókeresetet, másrészt úgy tűnik, az állatok csak bajt okoznak az elegáns ceremóniákon. A múltkor a jegygyűrűvivő bagoly szólt közbe egy angol párnak, most meg Thaiföldön kapta be egy elefánt a menyasszony fejét. Oda a gyönyörű, drága frizura! És képzelhetik, milyen büdös lehet az elefántlehelet ilyen közelről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Jon Bon Jovi kísérte a menyasszonyt az oltárhoz

2013. október 15., 17:00 Módosítva: 2013-10-15 17:00:43
70

Három romantikus videót mutatunk ebben a posztban, az első kettő esküvőre bevonulós, a harmadik pedig egy eljegyzést örökít meg. Fent egy Las Vegas-i kézfogó látható, amire a múlt hét szombaton került sor. A menyasszony, bizonyos Branka Delic már régóta készült erre a napra (nyilván), és az előkészületek része volt, hogy a Facebookon kampányolt azért, hogy Jon Bon Jovi jöjjön el az esküvőjére és kísérje őt az oltár elé. Mivel Jon Bon Jovi aznap éppen Las Vegasban koncertezett (valami azt súgja, hogy az egybeesés nem véletlen), igent mondott a felkérésre, már csak azért is, mert ő maga is ugyanebben a kápolnában nősült meg 1989-ben.

Távolról sincs vége, olvasson még

A lagziban kopaszra nyírta menyasszonyát

2013. október 14., 16:52 Módosítva: 2013-10-14 16:52:54
7

Furcsa, de alapvetően roppant szimpatikus ötlete támadt egy brit menyasszonynak: egy órával az igen kimondása után hajnyírót adott újdonsült férje kezébe, aki fogta, és tökkopaszra levágta felesége haját. A hölgyet Roxy Fallának hívják, 31 éves, a vőlegény pedig Mick Greaves, ő 30. Az akciót nem csak úgy heppből vállalták be, nem is egy furcsa divatot szeretne bevezetni a kopasz menyasszony, hanem a cél a rákkutatás segítése. Videó fent, részletek és fotók alább.

Távolról sincs vége, olvasson még

Igenis tudom, miért nincsen pasim

2013. október 13., 14:36 Módosítva: 2014-10-27 14:59:40
94

Ma, és úgy általában minden nap olvasom az oldalatokat, viszont néhány cikk miatt úgy döntöttem, hogy klaviatúrát ragadok és megírom ezt a levelet. Ahogy a Kő Kólától megszoktuk, főként a párkapcsolat és annak hiánya, illetve a szex a téma, így én erre szeretnék egy átfogó levelet írni” – a mai posztban közzétett olvasói levél rögtön az elején nagyon pontosan tisztázza, hogy miről lesz szó. Beküldője, aki a Helén álnevet kapta, azt mondja, tudja jól, hogy mi a probléma, ami miatt sem neki, sem csomó más férfinak és nőnek nem sikerül egy normális kapcsolatot kialakítania. Persze ettől nem oldódik meg egyből minden, maga Helén is keres még, de ez legalább egy lépés a helyes irányba. Vajon tényleg elérkeztünk a gondok gyökeréhez? Kérjük, írja meg véleményét és tapasztalatait ön is! A leveleket folyamatosan várjuk a Randiblog email-címén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Haldokló apa menyasszonyt csinált 10 éves lányából

2013. október 12., 15:46 Módosítva: 2013-10-12 20:08:20
31

A fenti videó messze a hét legmeghatóbb videója, egyre több helyen bukkan fel, és ebből a blogból is kár lenne kihagyni, ha már ilyen sokat van szó nálunk esküvőkről. A videó főszereplője egy tüdőbeteg amerikai édesapa, Johnny Wells, aki tudja, hogy életéből már nincs sok hátra. A kórházban fekvő férfinak van egy tíz éves lánya, Nakeol, és az édesapa úgy döntött, ha már nem érheti meg lánya igazi esküvőjét, legalább szervez neki valami hasonlót, akkor és ott, a kórházban.

Az esemény kedvéért egy lelkészt is odahívtak, Wells szmokingba öltözött, a kislány pedig menyasszonyi ruhába. Csokra is volt, de most nem egy szabályos gyerekesküvőről van szó, hiszen vőlegény nem is volt. A lelkész jelenlétében azonban az édesapa egy gyűrűt ajándékozott lányának, ha már a nagy napon máshogy nem vehet majd részt és nem kísérheti majd lányát az oltárhoz. A ceremóniával Nakeol megfogadta, hogy a gyűrűt esküvője napjáig fogja hordani édesapja emlékére, és azt is megígérte az édesapa jelenlétében, hogy ha egyszer férjhez megy, hűséges lesz választottjához, és csak olyan férfihoz fog hozzámenni, akire az apuka is büszke lenne. A fent látható videót természetesen majd le fogják vetíteni Nakeol esküvőjén, ha majd egyszer férjhez megy.

Saját felvétele buktatta le a zsidózó lagzivideóst

2013. október 11., 14:55 Módosítva: 2013-10-11 14:56:40
6

Idén már mutattunk ebben a blogban egy zsidót esküvőt, ahol roppant látványos fotók készültek. Ma megint egy zsidó esküvőt mutatunk, de itt nem a fotók, hanem a videó az érdekes, azon belül is elsősorban a hanganyag. Londonban bizonyos Stan és Claudia Gocman bérelte fel az esküvőjére Anthony Aurelius videóst, akivel kapcsolatban utólag elég nehéz megérteni, hogy miért fogadta el a meghívást, ha ennyire antiszemita. Végigzsidózta ugyanis a munkát, aztán mindennek a tetejébe képes volt a vágatlan anyagot átadni az ifjú párnak – a felvételen tisztán hallhatóak primitív beszólásai. A történelmi drámába illő nevű videós kézzel írt bocsánatkérő levelet, de ezt azért nem lehet egykönnyen kimagyarázni (még szerencse, hogy Aurelius nem divattervező – emlékszünk még, mi történt Gallianóval).

Távolról sincs vége, olvasson még

Vőlegénye 7 évig várta, hogy végre lefogyjon

2013. október 10., 15:01 Módosítva: 2013-10-10 15:01:40
91

Vannak olyan menyasszonyok, akik direkt pár számmal kisebb esküvői ruhát választanak maguknak, hogy muszáj legyen lefogyniuk a lakodalomig. A mai posztban bemutatott brit nő, Kristy Thomson nem egészen így volt vele, de majdnem. A Callander nevű településen, Skóciában élő, 26 éves hölgy egészségtelen ételeken nőtt fel, és pár kilóval egy mázsa felett volt, amikor barátja, Lindsay McEwan megkérte a kezét. Thomson igent mondott, de az esküvő pontos időpontját nem volt hajlandó kitűzni, azt mondta, nem akar kövéren férjhez menni, előbb le kell fogynia. Vőlegénye türelmesen várt, végülis 7 év kellett ahhoz, hogy a menyasszony 73 kilóra fogyjon – így már végre megvolt az esküvő.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az internet legdurvább legénybúcsúi

2013. október 9., 15:59 Módosítva: 2013-10-09 15:59:42
102

Most, hogy idénre lecsengőben van a legénybúcsúk szezonja, megnéztük a videómegosztók kínálatát ezen a téren, és azt kaptuk, amit vártunk: itthon alap a lerészegedés az ilyen eseményeken, és még mindig elmaradhatatlan kínos kellékek a guminő, a sztriptíztáncos, a puncitorta, és egyéb baromságok. Összegyűjtöttük a legormótlanabb videókat, de ha önnek van a birtokában olyan felvétel, ami még ezeken is túltesz, ne tartsa vissza magát, ossza megvelünk a Randiblog email-címén!

Távolról sincs vége, olvasson még

Hímsoviniszta írás: a jutalom maga a nő

2013. október 8., 16:32 Módosítva: 2014-10-27 14:59:39
161

Előrebocsátom, hogy most egy hímsoviniszta írás következik. No nem azért, mert hímsoviniszta vagyok, hanem azért, mert az utóbbi időben az alábbiakat tapasztaltam, 30+ egyedülálló férfiként. A téma pedig, hogy mit várhat el egy nő a férfitől. És most apróbb szemelvények következnek férfiszemszögből” – Koppány álnevű olvasónk remek bevezetővel kezdi levelét, ami mellé különösebben sok felkonf már nem is kell. Egyedül arra a posztra szeretnénk emlékeztetni olvasóinkat, amelyiknek a címe az volt, hogy A nők, akiket nem lehet munkába küldeni. Ha elolvasta az alábbi levelet, érdemes ezt a korábbit is elolvasnia, aztán pedig, ha szólásra inspiráltunk, írjon nekünk ön is, kapcsolódjon be a beszélgetésbe a saját véleményével vagy tapasztalataival! A Randiblog email-címén folyamatosan várjuk a leveleket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Kezdeményezz szexet akkor is, ha nincs kedved!

2013. október 7., 17:27 Módosítva: 2013-10-07 17:27:02
110

A párkapcsolati tanácsadás általában jó nagy közhelyek pufogtatásában merül ki, ezért mi általában tartózkodunk tőle, de most egy olyan listát találtunk a Psychology Today-en Harriet Lerner pszichológustól, ami egész használhatónak tűnik, és van benne egy-két kézzelfogható konkrétum is. Pontosan ezeket válogattuk ki az eredetileg 15 pontos listából, amit ide kattintva lehet teljes egészében elolvasni – mi csak azt a 7 tanácsot emeljük ki alább, amit a legfontosabbnak, leghasználhatóbbnak, illetve legmeglepőbbnek találtunk. A téma egyébként nem csak úgy általában a párkapcsolati élet, hanem az, hogy hogyan lehet a kapcsolatokat működőképessé tenni akkor, amikor a kezdeti szenvedély már múlóban vagy teljesen elmúlt, a felek pedig egyre távolabb sodródnak egymástól, és dolgozni kell azért, hogy a közös élet továbbra is boldogságot okozzon mindkét félnek.

Távolról sincs vége, olvasson még

Gumit húzott, és egyből betette

2013. október 6., 17:04 Módosítva: 2014-10-27 14:59:38
623

Minden nap nézem az oldalatokat, sok olvasói levelet is láttam már a velvet.hu-n, nagyon szeretem ezeket olvasgatni. Ha lehoznátok a levelem, akkor talán néhány hozzám hasonló lány nem követné el ugyanazokat a hibákat, amiket én. Ne legyetek naiv kis ribancok!” – a mai posztban közzétett levél beküldője a Renáta álnevet kapta. Renáta azt mondja, neki eddig még kizárólag csak szex-típusú kapcsolata volt férfiakkal, viszont már a bevezetőben tisztázza, hogy van egy nagyon konkrét és fontos üzenete a fiatal lányoknak. Alább saját történetével támasztja alá, hogy miért nem szabad tizenévesen egy lánynak mindenre igent mondani. A hihetetlenül részletes és bár nem trágár, mégis szókimondó levél alább található – mi megdöbbenve olvastuk el, feltehetőleg ezzel ön sem lesz másként. Ha Renáta levele után reakcióját, véleményét vagy saját történetét meg szeretné osztani a nagyközönséggel, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Megőrült értem, olyan szinten tetszett neki velem a szex

2013. október 5., 16:30 Módosítva: 2014-10-27 14:59:38
11

Sokat olvasgattam a blogotokat, sok érdekes történettel találkoztam. Sokszor saját helyzetemet láttam bennük, mint pl.Ágostonnál. Többször kacérkodtam a gondolattal, hogy megosztom veletek az én történetemet is, már csak azért is, hogy magamon könnyítsek egy kicsit. Igen, én is a szokásos szerető történetébe csöppentem bele, és a kötelező diszkréció miatt nem mondhatom el senkinek, így hát elmondom mindenkinek” – Aurél leveléből rögtön az elején kiderül, hogy itt egy titkos viszonyról lesz szó. A diszkrécióhoz mi az álnévvel járultunk hozzá, így a történet nem tartalmaz olyan részleteket, amikből a szereplők kilétére rá lehetne jönni, olyan részletet azonban rengeteget tartalmaz, amik alapján remekül meg lehet érteni és át lehet érezni Aurél és szerelme kapcsolatát. Ha ön is szívesen írna nekünk egy titkos viszonyáról, vagy bármi másról, esetleg ha erre a levélre reagálna, ez mind lehetséges, kérjük, a Randiblog email-címére írjon levelet!

Távolról sincs vége, olvasson még

Titokban megszervezte szerelme álomesküvőjét

2013. október 4., 13:22 Módosítva: 2013-10-04 13:25:38
97

Volt már szó azokról a nőkről, akik már akkor elkezdik tervezgetni az esküvőjüket, amikor még meg se kérték a kezüket, sőt, sokan már szingli korukban előre kitalálnak mindent arra az esetre, ha sikerül fogni egy férfit. Az amerikai Amanda Roman nagyjából öt éve volt kapcsolatban barátjával, Ryan Leakkel, és eljegyzés ugyan még nem volt, de Roman már gyűjtögette „Álmaim esküvője” címszó alatt a Pinterest nevű képmegosztó oldalon a fotókat arról, hogy milyen legyen majd egyszer a lagzija. Egyszer elejtett arról is egy megjegyzést, hogy mennyire szuper, ha az eljegyzés és az esküvő egy napon van. Leak csendben figyelt, majd azzal bizonyította, hogy tökéletes férj lesz belőle, hogy vette az adást: egyszer csak megkérte barátnője kezét, és még aznap elvette, ráadásul a meglepetéslagzira mindent úgy szervezett meg, ahogy azt a menyasszony Pinterest-oldalán látta. Na ezt pipálja le, aki tudja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy bunkó néni bemutatott a lánykérésen

2013. október 3., 16:08 Módosítva: 2013-10-03 23:19:21
5

Megint három lánykérős sztorit foglaltunk egy posztba, a címben beígért bunkó néni legalul látható, de először egy jól sikerült lánykérést mutatunk, videón. A fenti videót a Youtube-on osztotta meg egy Matthew Gencarella nevű srác, azzal, hogy „egy férfinak csak egy lehetősége van arra, hogy élete legnagyobb meglepetését megrendezze, a lánykérés”. Tekintve, hogy ha egy kapcsolat a megfelelő szakaszba ér, a lány azért számítani szokott arra, hogy megkérik a kezét, szóval azért ez se lehetett akkora sokk, az igent mondó hölgy ezek után már nem számíthat meglepetésekben bővelkedő házasságra. A fiatalember mintha úgy érezné, ezzel az egyébként tényleg jópofa, száguldó wakeboardon (vagy wakeboard-szerűségen) végrehajtott lánykéréssel egy életre letudta a romantikát. Reméljük, igazából nem érzi úgy, csak rosszul fogalmazott.

Távolról sincs vége, olvasson még

Késsel fenyegette exét Facebook-jelszaváért

2013. október 2., 16:44 Módosítva: 2013-10-04 13:24:15
30

A féltékeny olasz szerető legendás alakját sok film meg regény próbálja romantikusnak és/vagy viccesnek beállítani, de persze a valóságban egyikről sincs szó. A Catania Today adott hírt egy 50 éves szicíliairól, akit az újság első híradásakor még csak a monogramjával emlegettek, de azóta a teljes neve nyilvánosságra került: Marco Orto Ricciarinak hívják, 50 éves, és ő is egy tipikus féltékeny olasz szerető.

Arról nem szól a fáma, hogy miért szakítottak a barátnőjével, de nyilván a nő dobta ki a férfit, aki állítólag már korábban is elviselhetetlenül viselkedett. Ricciari ezen a hétvégén követte az exét egy bárba, ahol a nő egy nagyobb társaságban tartózkodott. Onnan valahogy kicsalta, és arra kényszerítette, hogy elmenjen vele egy táncos szórakozóhelyre. És az igazi rémálom még csak ekkor következett. A nyilván remek hangulatban átmulatott szombat éjszaka után a férfi ugyanis felvitte a nőt a lakására, és ott egy kést a nyakához tartva azt követelte tőle, hogy adja át neki a mobilját, és adja meg a Facebook-jelszavát.

A híradások szerint erre ugyan nem került sor, tehát a hölgy valószínűleg nem került azért annyira szorult helyzetbe, mint a megwaterboardozott amerikai lány, de azért nem úszta meg sérülések nélkül: az orvosi látleletek szerint 15 napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek, mire a férfi vasárnap reggel elengedte. A telefon és a Facebook-hozzáférés nyilván arra kellett volna, hogy a férfi megtudja, hogy a nőnek volt-e kapcsolata más férfival, és őszintén szólva abból, hogy a nő akkor se adta oda a mobilját meg a jelszavát, amikor már órák óta késsel fenyegették, az következik, hogy volt. Az indulatos férfi valószínűleg még jobban feldühödött volna, ha meglátja exe levelezését, így talán jobb is, hogy így történt. Marco Orto Ricciari most letartóztatásban várja a sorsát.

Ez a srác pucéran próbál csajozni

2013. október 1., 14:42 Módosítva: 2013-10-01 14:42:34
39

Idénről két korábbi vírusvideó is eszünkbe jutott a fenti láttán. Az egyiken egy srác azzal ment oda idegenekhez, hogy lécci szexeljenek vele. Persze nulla csaj mondott igent, volt, aki le is pofozta, viszont amikor egy csaj csinálta meg ugyanezt, a férfiak teljesen máshogy reagáltak a kezdeményezésre. A másikon két nyugati férfi szexuálisan zaklat egy koreai nőt, és a felvétel enyhén szólva felkavaró, de később azt mondták a névtelen készítők, hogy az egész poén volt, és a nő, aki persze azóta se került elő, beleegyezett. Hát a fenti videón látható nők szemlátomást nem egyeztek bele semmibe, csak (reméljük) abba, utólag, hogy a róluk készült videót felhasználja ez a norvég srác, aki a rókás szám után tovább öregbíti a mindig fergeteges skandináv humor hírnevét.

Távolról sincs vége, olvasson még