Ikrei születtek kotonból lopott spermájából

2011.11.29. 16:13 -

Egy amerikai férfi meglepve kapott hírt arról 3 hónappal a szakítás után, hogy barátnője teherbe esett. Az ikrek megszülettek, és egy apasági vizsgálat megállapította, hogy tényleg az illető, Joe Pressil az édesapjuk. A most 36 éves houstoni férfinak gyerektartást kell fizetnie, ezért beperelte a klinikát, ahol exe mesterséges megtermékenyítésen esett át. Pressil állítása szerint ugyanis az eljárásra az ő beleegyezése nélkül került sor, a barátnő által használt óvszerekből lopott sperma felhasználásával.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Védeni kell Oscar Wilde sírját a csókolóktól

2011.11.28. 17:03 -

Egy bizarr, de szimpatikus kegyeleti szokásnak vetnek most véget Oscar Wilde örökösei, amikor az ír származású író síremlékét üveg mögé helyezik. A Dorian Gray arcképének szerzőjét homoszexualitásért Angliában bebörtönözték, szabadulása után Wilde Párizsban élt 1900-ban bekövetkezett haláláig. Sírja is Párizsban van, a Jacob Epstein szobrász által készített különleges síremlék a Pére Lachaise temető egyik fő látványosságának számít.

Wilde tisztelői azonban úgy érezték az évek során, meg kell mutatniuk, hogy kedvenc írójuknak a XX., sőt a XXI. században is vannak még rajongói, és ennek valamiért az a módszere terjedt el, hogy az ide látogatók vörös csóknyomot hagytak a sírkőként szolgáló szobron. A hatóságok azonban nem igazán lelkesedtek azért, hogy Epstein munkáját a turisták összecsókolgatják, és időnként megtisztították az emlékművet a rúzsnyomoktól.

A tisztítás azonban a kő egy rétegének eltávolításával volt csak lehetséges, ezért nem lehet azt akárhányszor elvégezni. Az Observer híradása szerint ezért mostantól üveglappal akadályozzák meg a csókra vágyókat attól, hogy ajkukkal illessék Wilde síremlékét, lassanként annak elfogyását okozva.

Merlin Holland, az író unokája azt nyilatkozta, hogy a szobor már közel volt ahhoz, hogy visszafordíthatatlan kár keletkezzen benne. A sír most le van zárva, csütörtökön, Wilde halálának 101. évfordulóján nyitják majd meg újra, akkor már üveg mögött. Ha ön eddig nem csókolta meg Oscar Wilde angyalát, ezután már nem is fogja tudni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A kis farkat például jó diplomával lehet kompenzálni

2011.11.27. 13:35 -

Lady Gagát párkapcsolati kérdésekről faggatták a héten, és a témával kapcsolatban kicsúszott az énekesnő száján egy jól idézhető mondat, amiről nem szeretnénk, hogy olvasóink lemaradjanak. Amikor a művésznőt arról kérdezték, hogy mivel tudja őt megfogni egy férfi, azt válaszolta, hogy abban a férfiban, aki fel akarja őt szedni, kell lennie valami különlegesnek, ami „egy nagy faroktól kezdve egy Harvard-diplomáig bármi lehet”.

Fotó: Nagy Attila

Mivel Lady Gaga jelenlegi pasija ez utóbbi képesítéssel nem rendelkezik, adódna a következtetés Taylor Kinney péniszméretére vonatkozóan, de az énekesnő tovább folytatta a listát, hogy mi mindennel lehet levenni őt a lábáról nagy farok hiányában. „Tehetség, kitartás és a szerelem és elfogatás határainak tágítása” - idézi Lady Gagát a Sun. Vajon ez az utóbbi azt kell érteni, hogy az adott férfinak bele kell mennie egy nyitott kapcsolatba is? Nem lenne meglepő, ha az énekesnő valami ilyesmit is elvárna a pasijaitól, főleg a nyilatkozat maradékának ismeretében nem.

Melyik a legfontosabb egy férfiban a Lady Gaga által felsoroltak közül?

Lady Gaga ugyanis arról is beszélt, hogy egyelőre esze ágában sincs saját lakást venni és ott önmagát elkötelezve összeköltözni szerelmével, nagyon is jól elvan a szülei lakásában, ha otthon van. Feltehetőleg úgysincs otthon soha, hanem folyamatosan a világ körül utazik. „Nem vagyok még felkészülve a házvásárlásra. Olyan lenne mint egy házasság. Nagyon nagy elkötelezettséggel jár, amit nem szeretek. A szüleimmel lenni azonban szeretek, a háziasítástól viszont nagyon félek. Nem akarok saját lakást, 25 éves vagyok, fura lenne nekem most házat venni” - nyilatkozta.

140 kilós nővel csalta 125 kilós menyasszonyát

2011.11.26. 18:15 -

Amanda Hart, egy 125 kilós brit nő mindig attól félt, hogy vőlegénye megcsalja egy vékonyabb csajjal. Aztán amikor találkozott Michelle Flackkel, aki még nála is több túlsúllyal küzd, kiderült, hogy félelme alaptalan volt: a vőlegényt tényleg nem érdeklik a sovány nők. A még kövérebbek viszont igen - és ez már a második ilyen sztorink a héten. A csalfa túlsúly-fetisisztán a hoppon maradt nők most nem azzal állnak bosszút, hogy lefogynak, hanem azzal, hogy barátnők lettek, sztorijukat meg eladták a bulvárlapoknak. Fotók, részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még »

18+ Fotó: tényleg szűz volt a menyasszony

2011.11.25. 16:06 -

Ha ön szerint a XXI. századból már kiveszett a romantika, akkor ebben a meggyőződésében most meg fogjuk erősíteni. A fenti fotó a Facebookra került fel egy egyszavas üzenet kíséretében, aztán egy stfu, believers nevű tumblrről indult körbe a világhálón, hogy elkeserítsen fiatalt, öreget egyaránt. A képet megosztó férfi a nászéjszakáról szeretett volna elmondani valamit.

Ön szerint mitől ilyen a lepedő?

A fotóhoz túl sok kommentár nem kell, a kacsintva mosolygó szmájli mellé az ifjú vőlegény a „consummated” szót írta, aminek a katolikus lexikon szerint a magyar megfelelője a „házasság elhálása” kifejezés. A véres lepedő képét megosztó férfi tehát ezúton is büszkén tudatta barátaival, ismerőseivel, hogy menyasszonya a bizonyíték alapján tényleg szűz volt. Vagy éppen menstruált - ahogy azt azóta netszerte több kommentelő is megsaccolta a vér mennyiségéből (állítólag egy szűzhártyából ennyi vér nem jöhet). Hogy melyik verzió a szánalmasabb és undorítóbb, az kellemes beszédtéma lehet a hétvégére, válasszon közülük bátran a szavazógépen.

4 hónap alatt a kikosarazástól a lánykérésig

2011.11.24. 15:58 -

Úgy látszik, az interneten társat keresők körében sokan vannak, akiknél nem tart sokáig az udvarlás. A Randivonal sikertörténeteit szemléző sorozatunk legutóbbi posztjának szereplőiről a többség úgy vélte, hogy rizikós, hogy pár hónap ismeretséggel beleszaladnak a gyerekvállalásba, de ha így gondolják, csinálják csak. Ma egy hasonló történetet szemlézünk szponzorunktól, itt 4 hónap telik el az első üzenetváltástól a lánykérésig.

A dologban a legérdekesebb, hogy míg az első üzenetváltás nem is volt sikeres, azaz a hölgy, Zsuzscsi, elsőre elküldte az őt kiszemelő Attilát, 4 hónappal később a lánykérésre már azonnal igent mondott. Mint korábban Fanni és Máté posztjában, alább is egymás után olvasható a kapcsolat kezdetének leírása a nő, majd a férfi szemszögéből. Ha még több ilyen történetet olvasna, vagy szívesen kipróbálná a társkeresőt, kattintson át a Randivonalra, ha azonban saját megismerkedésének történetét mesélné el, írjon bátran a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

További hízással csábít a világ legkövérebb nője

2011.11.23. 15:26 -

Miután három évvel ezelőtt elvált férjétől, Pauline Potter lett a világ legnehezebb nője, aki most valamivel több mint 330 kilót nyom. Ettől viszont exférje számára, aki egyébként csak 70 kilós, még ellenállhatatlanabb lett. Alex Potter nyilatkozatai a leggyönyörűbb szerelmi vallomásokkal vetekszenek most, hogy volt felesége még kövérebb és ezzel együtt még híresebb lett.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nyugdíjaskorban is a szex a boldogság kulcsa

2011.11.22. 18:56 -

Több posztban is tárgyaltuk az elmúlt hetekben a szexmentes házasságok problémáját, és hogy a téma milyen húsba vágóan fontos, azt jól illusztrálja egy új amerikai kutatási eredmény, amit a LiveScience nevű website tett közzé. Eszerint 65 éves koron túl már viszonylag sokan vannak, akik úgy is boldognak mondják magukat házasságukban, hogy szexre már nem kerül sor, de a boldogok aránya ennek ellenére magasabb azok körében, akik szexuálisan továbbra is aktívak.

stockfresh 43723 group-of-smiling-older-people-together sizeM

A Florida Agricultural and Mechanical University kutatói egy 2004-es átfogó társadalmi felmérésre támaszkodtak, ami az USA lakosságára nézve reprezentatív volt. A kutatásban 238 olyan házasságban élő személyt kérdeztek meg, aki 65 éven felül volt, és ebben a csoportban (is) az olvasható ki az adatokból, hogy összefüggés van aközött, hogy valaki mennyire tartja magát boldognak és hogy él-e szexuális életet. Persze szex nélkül is van boldogság a 65-ön túl, hiszen azon nyugdíjasok közül, akiknek az életéből saját bevallásul szerint legalább 12 hónapja hiányzik a szex, 40% mondta azt, hogy általában véve „nagyon boldog”. Azonban azok körében, akiknek idősebb korban sem maradt abba a szexuális élete, 60% vallotta magát „nagyon boldognak” úgy általában az életben.

Értelmetlen szavazás

Azt is firtatták, hogy a házasságával ki mennyire elégedett, és a 65 éven fölöttiek körében egész sokan (59%) elégedettek szexmentes házasságukkal. Azaz ebben a korban már csak alig több mint a párok harmadát zavarja, hogy kiveszett a testiség a házasságából - nyilván a harmincas-negyvenes korosztálynál ez többeket keserít el. Viszont a szexuálisan továbbra is aktív nyugdíjasok körében jóval többen voltak, akik boldognak vallották magukat házasságukban, arányuk elérte a 80%-ot. Ez azt jelenti, hogy öt szexuális életet élő nyugdíjas közül csak egy nem boldog, azt viszont nem feltétlenül, hogy a testiség boldogságot garantál - az is lehet, hogy az összefüggés (részben) fordított, azaz a szex az elégedettség következménye, nem (egyik) okozója.

Egy lelkész egymás előtt csókolóztatja híveit

2011.11.21. 18:01 -

Már a neve is nyerő annak a nagyobb egyházhoz nem tartozó New York-i keresztény közösségnek, amelyről a New York Post nemrégiben megjelent cikke tudósít. A Winners Church (azaz a Győztesek Egyháza) lelkésze úgy gondolja, a házasság tüzét a férjek és feleségek kötelesek életben tartani, ezért az istentiszteleteken a hívek egymás előtt smárolnak jó kis r’n’b slágerekre. Még csókolózóverseny is van, a győztes pár ötven dolcsit nyer, amit egy romantikus estére kell költeniük.

Illusztráció

A közösség 75 tagot számlál, Maurice Johnson lelkész az istentiszteleteket egy átalakított tornateremben celebrálja. „Az érintés erejével gyújtsátok be a szenvedélyt a házasságotokban” - prédikálja a híveknek, hozzátéve, hogy a házasfelektől az a minimum, hogy vizuálisan stimulálják egymást. „Bibliai kötelességünk, hogy jól nézzünk ki és tessünk házastársunknak” - teszi hozzá.

Szimpatikus önnek a smároló gyülekezet?

A 39 éves Johnsonnak sajnos még nincs kivel smaciznia, mivel egyelőre nem házas, de úgy tűnik, már van valakije, akivel az esküvőt 2012-re tervezik (saját gyülekezetére értelemszerűen nem tekinti érvényesnek a Katolikus Egyház előírását a papi cölibátusra vonatkozóan). Az istentiszteleteken rendezett csókolózási versenyben a házaspároknak öt percig kell folyamatosan smárolni a gyülekezet és Isten színe előtt. Amelyik pár a legnagyobb tapsot kapja a többiektől, az nyeri az ötven dolláros díjat. A lelkész arra bíztatja híveit, hogy ne szégyelljék a nyilvánosság előtt kimutatni érzelmeiket. Azt mondja, úgyis annyi smároló párt láthatunk az utcán járva-kelve, legalább legyen közte néhány házaspár is.

A fogamzásgátló lehet a felelős a szexmentes kapcsolatokért

2011.11.20. 15:31 -

Két poszt is volt ebben itt a Randiblogban az utóbbi időben olyan kapcsolatokról, amelyekben a férfi a kevés szextől szenved - miközben ugyanabban a kapcsolatban a nő esetleg még sokallja is az együttlétek számát. Vajon mi ilyenkor a teendő? A sok korábbi válasz mellé Cili álnévre átkeresztelt olvasónk küldött most egy elég kézenfekvő megoldást a problémára: szerinte a fogamzásgátló tabletta veszi el a nők kedvét a szextől. Kíváncsiak vagyunk olvasónk tapasztalataira is a témában, kérjük, szavazzon, vagy írja meg a Randiblog címére, hogy mit gondol erről!

Távolról sincs vége, olvasson még »

A férjem kedves, de erről a 10 hónapról nem beszél

2011.11.19. 17:10 -

A bizonytalanság a legrosszabb, állapítja meg az alábbi levél írója - nevezzük Erzsébetnek. Ez megint egy hűtlenséggel kapcsolatos történet, illetve lehet, hogy nem is az. Hogy pontosan mi történt a férj és a másik nő között, az ugyanis az alábbi sorokból nem derül ki, hiszen azt maga Erzsébet sem tudja. Azt viszont igen, hogy kapcsolata és ő maga hogyan változott meg ettől az élménytől, és ezt igen érzékletesen le is írja alább. Ha valamit üzenne neki, vegye fel velünk a kapcsolatot a Randiblog email-címére, ahol természetesen az ön saját történetét is várjuk, amennyiben van kedve mesélni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

A rendes pasik jobban nyomják a csajozós táncot

2011.11.18. 16:52 -

Rengetegen lájkolták arról a brit kutatásról szóló a posztunkat, amelyik során videó készült az ideális csajozó táncról. A lájkolók biztosan örülni fognak most is, mert elkészült a kutatás folytatása, amiben megvizsgálták, mi a közös azokban a férfiakban, akik a nők szerint jól táncolnak. Röviden: az, hogy rendesek. Tanulság röviden: a nők jól teszik, ha a jól táncoló férfiakra buknak. A részletek alább.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Trend a váláskori vagyon- és jelszómegosztás

2011.11.17. 19:53 -

Egy érdekes trendre figyelmeztet a Forbes magazin website-ján nemrégiben megjelent cikk. Azt már régóta tudjuk, hogy a Facebook egyre gyakrabban szolgáltat válóokkal, ezért kézenfekvő, hogy a bírósághoz forduló házaspárok perében kulcsfontosságú lehet, hogy ki mit tett vagy mondott egy adott közösségi oldalon. Így már nem is elszigetelt az a válóper, amelyben egy bíró elrendelte, hogy a felek azonnal adják meg egymásnak a Facebookon és társkereső-oldalakon használt jelszavaikat.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Minden eszközt megragadtam, hogy elfelejtsem, ez lett lebukásom okozója

2011.11.16. 15:15 -

Újabb olvasói levél érkezett a megcsalásról, ezúttal egy hűtlentől, egy hónapokkal ezelőtti posztra reagálva. Az alábbi sorok szerzőjét mi Richárdnak fogjuk hívni, és elöljáróban elég annyit tudni róla, hogy a szóban forgó kapcsolatban ő volt, illetve lett volna a házasságot felrúgó fél, de a dolgok végül - szerencsére - nem abba az irányba mentek el, ami a megcsalós történetekben szokásos. Olvassa tehát ön is szeretettel Richárd történetét, és ha hozzátenne valamit, reagálna rá, vagy elmesélné saját tapasztalatait - hűtlenségről vagy egyébről -, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Haldokló nővére kívánságára hozzáment sógorához

2011.11.15. 19:17 -

Egy kissé szokatlan felépítésű családot mutat be a Telegraph ma megjelent cikke: egy amerikai özvegy fogorvos új neje az első feleség testvére, azaz a gyerekek mostohaanyja saját nagynénjük. Ráadásul a rákban elhunyt első feleség halálos ágyán maga kérte húgától, hogy menjen hozzá a férjhez, és nevelje tovább a tizenéves gyerekeket, akik közül a középső Down-szindrómás.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Brit transznemű a neten árulja női szüzességét

2011.11.14. 17:45 -

A mai poszt két brit rekord részleteit tartalmazza, mindkettő transzneműekhez kapcsolódik. Az egyik egy gyorsasági rekord: Melissa Ede az első, aki nemváltoztató műtét utáni szüzességét árulja a neten, ő látható az alábbi képeken, illetve a galériában. A második sztori pedig egy olyan férfié, aki már 69 éves volt, amikor nővé operálták - a brit társadalombiztosítás szabályai szerint az ilyen műtétek ingyenesek, de az országban ennél idősebb személynél még nem hajtottak végre nemváltoztató operációt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 szexi menyasszony 30 év videoklipjeiből

2011.11.13. 10:17 -

Van egy ötletünk: mi Billy Idoltól Mariah Carey-n keresztül Beyoncéig mutatunk csipkébe-fátyolba öltözött nőket, ön pedig pontoz, hogy melyik a legszexibb videoklipes menyasszony. Van kedve?

Elhányta magát jegygyűrű-guberálás közben

2011.11.12. 13:08 -

Ha egy jegygyűrű elveszik, akkor mindenáron utána kell menni - főleg, ha egy méregdrága gyémántékszerről van szó. Van, akinek mázlija van, és az elgurult gyűrűt megmenti valami a biztos végzettől, de nem mindenki ilyen szerencsés. A Miami Herald tudósítása szerint bizonyos Brian McGuinn az eldobható borotvájával együtt valahogy (el nem tudjuk, képzelni, hogy) felesége jegygyűrűjét is kihajította a kukába. Nagy pechükre csak másnap reggel jöttek rá, hogy mi történt, amikor már levitték a szemetet, azt pedig elszállították a telepre. McGuinn úgy döntött, utánamegy az örök hűség másfél karátos zálogának, és visszaszerzi.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Tízszer annyian házasodnak 11-11-11-én

2011.11.11. 17:49 -

A mai nap legelegánsabban időzített posztja a Kockahas blogban jelent meg, természetesen 11 óra 11 perckor. A csupa egyesből álló dátumot állítólag Amerikában nem csak posztolásra használják fel, hanem házasodásra is, a párok ugyanis a jelek szerint vonzódnak a különleges dátumokhoz. Tavaly is volt egy majdnem ugyanilyen különleges nap, amikor a dátum három 11-es helyett három 10-esből állt.

A Brides magazin azt írja, hogy 2010. október 10-én, vasárnap kb. 31 ezer pár házasodott össze az USA-ban, ami tízszerese annak, ahány pár egy hasonló időszakban vasárnap esküvőt szokott rendezni az országban. A mai nap ugye még különlegesebb alkalom, egyrészt mert a csupa egyes még extrább, mint a három tízes, másrészt mert most vasárnap helyett péntekre esik a szabályos dátum.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Távölelkező fénypárnával és szerelmünk szívverésével

2011.11.10. 14:11 -

„A párna közös. Az ágy nem" - a mai poszot egy Pilinszky-vers parafrázisával indítjuk, a virtuális simogatás és a szintén japán távsmároló után ugyanis újabb kütyüt találtak fel, ami segít szerelmeseknek elviselni, ha külön kell tölteniük az éjszakát. A végigskype-ozott éjszakákat remekül kiegészítő készülék neve Pillow Talk, a Little Riot nevű brit cég találta fel, egy világító, párnahuzatba dugható betétből és egy gyűrűből áll, működését pedig a fenti videó mutatja be.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Pókokkal, kígyókkal, kenguruval, szurikátákkal laknak

2011.11.09. 18:35 -

Susan és Rob Louth 2006-ban jöttek össze. Susannek ekkor három gyereke volt, ők időközben mindhárman tinédzserek lettek, Susan most 43, Rob viszont csak 33 éves. Bár a korkülönbség kettejük között szokatlanul nagy, mégis, első látásra egyértelmű, hogy összeillenek. Mind a ketten imádják ugyanis az egzotikus állatokat, és az állattartás egy olyan hobbi, amit az ember csak akkor engedhet meg magának, ha házastársa is ugyanolyan lelkes. Főleg, ha nem csak egy pár aranyhalról van szó, hanem több mint 150 egzotikus élőlényről.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Vasúti utasok énekeltek a flashmob-lánykérésen

2011.11.08. 16:21 -

A flashmob-lánykérés vagy esküvő már egyáltalán nem számít újdonságnak, ezért amikor a 26 éves Lucy Roberts a múlt hét kedden a vonaton hazafelé zötyögött a munkából Londonból kifelé tartva, egyáltalán nem lepődött meg, hogy egyszer csak mindenki dalra fakad a vagonban. „Tök jó, biztos egy flashmob” - gondolta ő akkor magában, legalábbis ezt nyilatkozta később. Aztán amikor egyszer csak előtte termett a szerelme, féltérdre ereszkedett, és előhúzott egy gyűrűt, akkor leesett a tantusz, hogy ezt a flashmobot konkrétan az ő kedvéért szervezték.

Távolról sincs vége, olvasson még »

10 nap után összeköltözés, 3 hónap után gyerekvállalás

2011.11.07. 16:49 -

Nagy döntés egy éppen ismerkedő pár életében, amikor elhatározzák, hogy összeköltöznek. Mai igaz történetünk főszereplői, Andrea és Zsolt szponzorunk, a Randivonal segítségével ismerkedett meg egymással az interneten, és az első személyes találkozás utáni tizedik napon már közös lakást béreltek. Alább Zsolt leírása olvasható a szokatlan tempóban bonyolódó kapcsolatról, ami máris ahhoz a stádiumhoz érkezett, amikor a szerelmesek a gyerekvállaláson dolgoznak. Ha még szeretne ilyen történeteket olvasni, ajánljuk figyelmébe korábbi hasonló posztjainkat, vagy kattintson át a Randivonalra, ahol olvasgatás helyett vagy után természetesen társat keresni is lehet!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Válás után pereli a bénázó esküvői fotóst

2011.11.06. 09:47 -

Nagyon népszerűek az utóbbi időben az esküvői fotósok-videósok ellen indított perek. A hírekbe is mindig bekerülnek az ilyen ügyek, ha másért nem, akkor azért, mert a béna fényképészek elfuserált munkáin jókat lehet nevetni. A New York Times is most hírt adott egy ilyen esküvői fotós elleni perről, de ez nem a képek miatt vicces, hanem azért, mert a házasságnak már rég vége, de az exvőlegénynek még még mindig hiányoznak a lagzin készült képek. Az egész ceremóniát meg szeretné rendezni még egyszer, csak azért, hogy a csokordobás is le legyen fotózva.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Szexuálisan túlfűtött lányból befordult, frigid nő lettem

2011.11.05. 15:30 -

Megint a szexhiánnyal foglalkozó posztra érkezett válaszokból válogatunk, de ezúttal nem tanácsokat-javaslatokat sorolunk, hanem két kapcsolat felbomlásának leírását tesszük közzé. Az első levél a női oldalról mondja el a történetet, szerzője a Giza álnevet kapta, a második levélíró, Géza pedig ugyan egyes szám második személyben fogalmazta meg az egészet, azért kiderül, hogy igazából saját kapcsolatáról van szó. Roppant érdekes összehasonlítani a kettőt. Ha ön is hozzátenne, vagy megírná saját tapasztalatait, ajánljuk figyelmébe email-címünket, ahova bárki küldhet bármit.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ez megy a velvetenEz megy a velveten

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

  • Pünkösdi hétvége
    Pünkösdi hétvége Induljon a nyár lazítással! Szállások 7 750 Ft / fő / éjtől
  • Dalmácia - apartmanok
    Dalmácia - apartmanok Horvátország - Dalmácia - Vodice - Posseidon apartmanok 16 200 Ft / apartman / éjtől
  • Tunézia
    Tunézia Tengerpart, napsütés, feltöltődés. 59 900 Ft / fő / 7 éjtől

Hirdetés