horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Saját hajából kötött kardigánt a férjének

2014. január 31., 17:28 Módosítva: 2014-01-31 17:28:54
2

Egy kapcsolat elején az ember egyre-másra apró, de eredeti és/kedves ajándékokkal kedveskedik a másiknak, csak úgy. Aztán ahogy telnek az évek és évtizedek, ezek a meglepetések általában elmaradnak, de nem mindenkinél. Egy kínai nő, bizonyos Renhszian Hsziang 60 éves, és ő azzal került be a hírekbe, hogy nem mindennapi meglepetést készített a férjének. A Csungkingban élő nyugalmazott tanárnőnek világéletében hosszú haja volt, és bár enyhén szólva nem valószínű, hogy magyar irodalom szakos lett volna, mintha Dsida Jenőtől vett volna egy roppant romantikus, és egyben hátborzongatóan bizarr ötletet.

Ez csak egy illusztráció! A cikkben tárgyalt kötött holmi fotóiért kattintson a képre!
Ez csak egy illusztráció! A cikkben tárgyalt kötött holmi fotóiért kattintson a képre!

Renhszian 11 évig gyűjtötte a saját haját, ahogy az hullott magától. A hölgy 34 éves kora óta tette el hulló hajszálait, hogy megmentse őket az enyészettől (a lefolyót meg az eldugulástól), és összesen több, mint 110 000 szálat tett el, fel is írta a számukat. Aztán amikor nyugdíjas lett, rájött, hogyan használja fel az így összejött hajat: fonalat font belőle (a fonál 15 hajszál vastag), a fonálból meg kötött egy kardigánszerűséget a férjének. A ruhadarab majdnem fél kilós és 89 112 hajszálat tartalmaz, úgyhogy a maradékból kijött még egy sapka is. A kézelőn ott van a hölgy neve és a befejezés dátuma: 2013. december 10. Fotókért kattintson át a Global Times eredeti cikkéhez!

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy és negyed mázsát fogyott a menyasszony

2014. január 30., 17:25 Módosítva: 2014-01-30 17:29:28
24

Érdekes, hogy a táplálkozási zavarok mennyire gyakran kerülnek elő ebben a blogban annak ellenére, hogy itt alapvetően a párkapcsolatokkal foglalkozunk. De úgy látszik, a két dolog egyáltalán nem áll távol egymástól, hiszen mind a mértéktelen hízásnak, mind az őrült koplalásnak lehetnek olyan okai, amik az ember szerelmi/érzelmi életében gyökereznek. A múlt héten egy olyan brit hölgyet mutattunk, akin a szülei válása kapcsán hatalmasodott el az anorexia, és akit saját házasságának harmóniája, illetve kislánya megszületése tudta kizökkenteni az önpusztító életmódból. A mai poszt főszereplője, a szintén brit Gemma Martin ehhez képest azt mondja, ő csak meglátta a lagzija után a róla készült esküvői fotókat, és ez volt az utolsó lökés ahhoz, hogy fogyókúrába kezdjen. A fenti képre kattintva megnézhet róla diéta előtti és utáni fotókat, alább pedig további részleteket talál a történettel kapcsolatban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Amerikai partigörlből indiai háziasszony lett

2014. január 29., 18:48 Módosítva: 2014-01-29 18:48:09
35

Ön szokott a Facebookon távoli kontinenseken élő földművesekkel ismerkedni? Nem? Lehet, hogy rosszul teszi, mert egy bizonyos Adriana Peral már kipróbálta, és neki nagyon be is jött. A közösségi oldalon böngészgetve valahogy összeszedett egy nála 16 évvel fiatalabb pasit, és már hozzá is költözött, összeházasodtak, a gyerekvállalást tervezik. A sztori attól izgi, hogy az illető, Mukesh Kumar Indiában lakik egy faluban, és Peral az ő falujába költözött át Kaliforniából. Jó sok fotót meg lehet nézni róluk a képösszeállításban, és alább talál még egy csomó további részletet erről a hajmeresztő szerelmi történetről.

Távolról sincs vége, olvasson még

Elutazok hozzá, hogy jól megdugjon

2014. január 28., 16:53 Módosítva: 2014-10-27 15:00:00
10

Azért írok, mivel már sokszor volt szó szexkapcsolatról a Randiblogban” – írja az alábbi sorok beküldője, akinek a Karola álnevet adtuk. Bizony, jól emlékszik Karola, többször is szóba kerültek már az olyan viszonyok, ahol szex ugyan van, kölcsönös szerelem viszont nincs, csak vágyakozás az egyik oldalról. Ezek után jó lenne tudni, hogy mi a teendő ilyen helyzetben. Karola kifejezetten tanácsot, mit tanácsot, fejmosást kér, hogy el tudja felejteni ezt a bizonyos nagy őt, akinek Karola egyszerűen mindent megcsinál. Ön volt már ilyen helyzetben? Van tanácsa? Írjon a Randiblog-emailcímére, a legjobb válaszokat továbbítjuk Karolának, illetve külön posztban megjelentetjük!

Távolról sincs vége, olvasson még

5 hiba, amit szerettünk ápolása közben követünk el

2014. január 27., 16:35 Módosítva: 2014-01-27 16:35:56
46
A Misery – Tortúra című filmben Annie Wilkes több nagy hibát is elkövet ápolás közben
A Misery – Tortúra című filmben Annie Wilkes több nagy hibát is elkövet ápolás közben

A legderültebb égből is becsaphat a villám, bárkinél bármikor jöhet egy baleset vagy betegség, ami miatt az illető ideiglenesen, vagy még rosszabb esetben élete végéig ágyhoz lesz kötve és ápolásra szorul. Így bárkivel bármikor előfordulhat az is, hogy rövidebb-hosszabb ideig gondoznia kell valakit, akár házastársát, vagy gyermekét, illetve idős szülőjét (talán ez az utóbbi eset a leggyakoribb). Volt már erről szó a Randiblogon: ápolni nehéz. A Psychology Today egyik szakértője, Toni Bernhard nemrég pontokba szedve foglalta össze, hogy mi az, amivel az ápolást, illetve az egész szituációt gyakran még nehezebbé teszi az ápoló. Előrebocsátjuk, hogy most a komolyabb, huzamosabb, krónikus betegségekről van szó, nem egy pár napos influenzáról. Íme öt dolog, amit tilos, ha kénytelenek vagyunk beteg szerettünket ápolni. Nem könnyű téma, de sajnos akármikor aktuálissá válhat, ezért érdemes egy pillantást vetni az alábbi tanácsokra.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ajtó előtt állt seggrészegen egy lánnyal, aki elfutott

2014. január 26., 18:12 Módosítva: 2014-10-27 14:59:59
5

Amikor a Még mindig kapcsolatban volt, már az is ki volt írva, hogy kivel című cikket olvastam, rögtön elmosolyodtam és az jutott eszembe, hogy „ugyan már, ez semmi!” Főleg, mivel nekem is volt egy olaszom és engem már olyan csalódások értek férfiakkal kapcsolatban, hogy ez a történet ehhez képest gyerekmese. Ennek ellenére már csak nevetek a múlton, mert most végre megtaláltam, akit mindig is kerestem” – ma Vanda álnevű olvasónk története kerül sorra, kapaszkodjon meg, mert elég meredek lesz. Vanda egy korábbi posztra utal, amiben Leona azt mesélte el, hogyan ejtette át egy olasz férfi. Vanda is rendesen megjárta egy olasszal, annak ellenére, hogy addigra már egész jól edzésben lehetett korábbi (magyar) barátjának köszönhetően. Önt is érték már hasonló kellemetlen meglepetések partnerével kapcsolatban? Ha igen, kérjük mesélje el ön is, írjon egy levelet a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az apa biztos nem nézi örömmel az új krapekot, aki a nejét reszelgeti

2014. január 25., 17:30 Módosítva: 2014-10-27 14:59:59
14

A szombati olvasói levélre szeretnék reagálni, a másik oldalról” – ma egy hete jelent meg egy posztunk azzal a címmel, hogy Első kérdése mindenkinek, hogy mi történt az apjával. Ebben a beküldő, Piroska azt sorolja, hogy milyen tipikus hibákat szoktak elkövetni a férfiak társkeresés közben, és ezek között azt is említi, hogy zavarja, hogy mivel a profilján megadta, hogy van gyereke, rögtön mindenki rákérdez az apára. Az alább olvasható levél beküldőjét Pálnak hívják (illetve csak mi hívjuk így, az igazi neve valami más), és ő azt fejtette ki, hogy a férfiak miért szokták ezt a kérdést rögtön az elején feltenni. Ezek után kíváncsiak lennénk az ön véleményére és tapasztalataira is: ismerkedéskor mikor és hogyan kell vagy szabad rákérdezni a potenciális partner gyerekeire és volt házastársaira? Ha ön is volt már ilyen szituációban társkereséskor, kérjük, mesélje el tapasztalatait! A beszámolókat és véleményeket szokás szerint a Randiblog email-címére várjuk.

Távolról sincs vége, olvasson még

Halál várt a leszbikus anorexiás menyasszonyra

2014. január 24., 18:14 Módosítva: 2014-01-24 18:14:50
3

Sok menyasszony fogyókúrázik az esküvő előtt, de a mai posztban bemutatott hölgy, Kelly Furlonger, nem csak a ruhába akart belefogyni, hanem ennél sokkal nagyobb problémái voltak, amik végülis anorexiában csúcsosodtak ki nála. A lakodalom előtt két nappal azt mondták neki az orvosok, hogy már annyira leromlott az állapota, hogy ha így folytatja tovább, bele fog halni a koplalásba, és végülis az esküvő, a szerelem és egy kisbaba születése segített Furlongernek, hogy leküzdje étkezési zavarait. A fotókat már most megnézheti a fenti képre kattintva, a történet részleteit alább találja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Romák nélkül, de beindult a roma társkereső

2014. január 23., 18:39 Módosítva: 2014-01-23 18:39:50
46

Mindig is érdeklődéssel figyeltük, hogy merre fejlődik az online társkeresés világa, és az egyik fő trend, hogy egyre több az egy-egy csoportra (pl. hűtlenkedni vágyó házasokra vagy éppen diplomásokra) szakosodott randioldal. A romalove.hu nevű/című site készítői ma emailben hívták fel a figyelmünket magukra, illetve arra, hogy frissen beindult egy új társkereső romáknak. Bár hasonló kezdeményezések, illetve csoportok eddig is voltak itt-ott, többek között a Facebookon, végre itt egy igazi, nemzetközi sablon alapján készült társkereső.

roma

Az egyetlen probléma egyelőre az, ami minden társkeresőnek a problémája induláskor: az egésznek csak akkor van értelme, ha van elég ember. A romalove.hu csak most indult, így nyilván túl sokan nem hallhattak még róla, de a frissen regisztráltak listáját nézegetve jelenleg úgy tűnik, hogy egyelőre egy roma sem iratkozott még fel. Kíváncsian várjuk, hogy idővel működőképesnek bizonyul-e majd az ötlet, de addig is mutatunk még két érdekes internetes társkeresőt, mert az ilyeneket mindig hármasával szoktuk posztolni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Összeköltöztünk, két hét múlva összeházasodtunk

2014. január 22., 16:44 Módosítva: 2014-10-27 14:59:59
3

Már egy ideje figyelemmel kísérem a Randiblogot, és azt hiszem, az az emberfaj a ritka, akinek nincs cifra története. Néha felteszem magamnak a kérdést, érdemes-e egyáltalán a párkereséssel foglalkoznom, de az a baj, hogy űrt érzek, ha arra gondolok, hogy nincs mellettem senki” – a mai posztban közölt levél beküldője, Ágnes nem jelölt meg egy konkrét posztot, amire reakció lenne az ő írása, de szerintünk azért elég szépen összecseng ezzel a korábbi levéllel és az annak kapcsán kialakult kisebb vitával. Ágnes ugyanis először leírja saját kapcsolatait, aztán pedig levonja a tanulságot: lehet, hogy tényleg kizárt a hepiend. Ön is így érzi? Esetleg más a véleménye, mások a tapasztalatai? Kérjük, írja meg ön is saját történetét, aztán küldje be nekünk a Randiblog email-címére, ahogy Ágnes is tette! Köszönjük!

Távolról sincs vége, olvasson még

Férje helyett a nyulakat választotta a brit nő

2014. január 21., 19:42 Módosítva: 2014-01-21 19:42:28
59

Egy háromgyerekes brit anya komoly kihívással nézett szembe az SWNS története szerint. A 35 éves Sarah MacRonaldot ugyanis választás elé állította a férje: vagy ő vagy az utált nyulak. Azt nem tudni, házasságuk idején mennyi nyuszi szaladgált a kertjükben, mindenesetre a férj ezt megelégelve egy nap ezt közölte, miközben elhagyta a házat: "majd meglátjuk, milyen messzire juttok te és a nyulaid nélkülem". Messzire jutottak, a nő egy sikeres nyúlhotelt nyitott (20 font, azaz 7300 forint/fő/éj), azaz más nyúltulajok állatait befogadja, amíg azok elutaznak, mindemellett 11 saját nyula is vele él. Hogy az örömünk teljes legyen, az egyik állat hihetetlenül hasonlít munkatársunk nyulához, Benitóhoz.

Legyen kíméletes, dugja fülbe az ébresztőórát!

2014. január 21., 17:12 Módosítva: 2014-01-22 16:26:58
37

Az együtt alvás, a közös ágy csodálatosan romantikus estéket és éjszakákat tud szerezni egy szerelmespárnak – kevésbé csodálatosak azonban a reggelek, főleg, ha azok hétköznap reggelek és rohanni kell a munkába. A legrosszabb pedig az, ha az egyik fél korábban kel, mint a másik. A korábban kelő ilyenkor stresszel, hogy ne ébressze fel a másikat feleslegesen, aki pedig későbbig alhatna, az rosszabb esetben akkor is felébred koránkelő szerelmére, ha neki még nem kéne kelnie, és ő meg ezért lesz bosszús.

Bár a rossz alvás nagy ellensége a szerelemnek, nyilván kevés az olyan kapcsolat, ahol a különkelés jelenti a legnagyobb gondot, de azért jó tudni, hogy ha kis probléma is ez, mostantól már megoldható egy Earlarm nevű találmánnyal. A fül és vekker szavakból összetett márkanév arra utal, hogy ezt az ébresztőórát fülhallgatóval szerelték fel, aki (például horkolás miatt) egyébként is füldugóval alszik, annak kifejezetten ideális. Este szépen okostelefonos app segítségével be lehet állítani, hogy hánykor legyen az ébresztő, lefekvéskor a dugókat szépen fel kell helyezni, aztán hajnalban a vekker Bluetoothon keresztül aktiválja a fülhallgatókat, és csak az a személy hallja az ébresztőt, akinek kelnie kell. Egy lépéssel közelebb a felhőtlenül boldog párkapcsolatokhoz!

UPDATE! A következő üzenetet kaptuk a Facebookon egy olvasónktól a témában: „az Earlarm szivacsos verziója még nem jelent meg sajnos, csak egy dizájndíjat nyert meg vele a tervező. Sajnos beleszaladtam és egy másik ugyanilyen nevű terméket megrendeltem, amit a http://www.minicastle.com/ forgalmaz. Tudom, hogy senkit nem buzdítottatok rá, hogy megvegye, de esetleg beleírhatnátok kiegészítésként, hogy van egy másik is, ami sokkal gagyibb és abszolút nem appról működtethető, és szerintem még csak nem is kényelmes alváshoz, nehogy más is így járjon.

Lefogyott a hájrekorder, meg is kérték a kezét

2014. január 20., 17:58 Módosítva: 2014-01-20 21:44:21
3

Paul Masonre talán emlékszik még, ő az a brit férfi, akinek pár évvel ezelőtt sikerült egészen 445 kilóig úgy felhíznia, hogy valami csoda folytán nem halt bele, és ezzel akkor ki is érdemelte magának a világ legkövérebb embere címet. Aztán többek között gyomorgyűrű segítségével fogyózni kezdett, és már legutóbb is azzal szerepelt a hírekben, hogy két nő iránt is érdeklődik. Most örömmel közöljük, hogy Mason a napokban el is jegyezte magát, igaz, nem a korábban képbe került két nő közül az egyikkel, hanem egy harmadikkal, ráadásul a nő volt az, aki úgymond megkérte Mason kezét, aki a The View nevű amerikai tévéműsorban, élő adásban mondott igent.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért baj, ha egy celebmenyasszony 25-nél fiatalabb

2014. január 19., 12:43 Módosítva: 2014-01-20 17:59:01
4

Miután a Golden Globe-on megjelent párok kapcsán kimutattuk azt az aranyszabályt, hogy a celebházasságoknál mindig az a fél idősebb, amelyik híresebb, most megint a hírességek házasságait vizsgáljuk és próbálunk valami rendszerességet felfigyelni. Ezúttal azonban úgy tűnik, a celebekre is ugyanúgy igaz a szabály, mint a hétköznapi halandókra, sőt, rájuk talán jobban is. A papírforma szerint ugyanis veszélyes túl korán férjhez menni, mert a túl fiatalon kötött házasságok gyakran nem tartósak. Hogy mi számít túl fiatalnak, azt nem egyszerű megmondani, mi mindenesetre 25 éves kornál állapítottuk meg a határt.

Kerestünk 10 olyan híres nőt, aki még 25 éves sem volt, amikor férjhez ment, és azt találtuk, hogy egyikük házassága sem tartott 7 évnél tovább. A hét évre azt szokták mondani, hogy az a nagy vízválasztó, de a 25 évesnél fiatalabban kötött házasságok általában még eddig sem jutnak el a jelek szerint, a 10 nő közül a legtöbb kb. három évig bírta férje mellett (vagy a férj bírta eddig a feleség mellett). Kivételek bizonyára vannak, de ők csak erősítik a szabályt: nagyon hosszú az élet és nagyon sok mindent hozhat, ezért 25 évnél fiatalabb korban veszélyes kimondani, hogy holtomiglan, holtodiglan. Klikkeljen a képre és nézze meg az összeállítást!

Első kérdése mindenkinek, hogy mi történt az apjával

2014. január 18., 16:03 Módosítva: 2014-10-27 14:59:58
11

Bizonyára mindenkinek vannak rémtörténetei a társkereső oldalakról. Én most azért ragadtam billentyűzetet, mert olyan értetlen, nagyképű és – erre nem tudok jobb szót – bunkó alakokkal is lehet találkozni a társkereső oldalakon, hogy nem is csodálkozik az ember, hogy ezeknek a férfiaknak (nyilván nők is vannak ilyenek, arról nem tudok nyilatkozni) nincsen párja. Úgy döntöttem, azért, hogy az értelmesebbje okuljon belőle, leírnék néhány velem megesett történetet, hogy férfiak, lássátok, milyen hibákat NE kövessetek el” – a mai poszt beküldőjét Piroskának kereszteltük át, és a bevezetőhöz nem is kell sokat hozzátenni, teljesen világos, hogy miről lesz szó. Hiába, a társkeresés nem egy egyszerű műfaj, tegyük hozzá, természetesen a férfiaknak sem az. Ha Piroskához hasonlóan önnek is vannak rossz tapasztalatai  (vagy éppen jók), és van kedve megírni őket, kérjük, a Randiblog email-címére küldjön üzenetet!

Távolról sincs vége, olvasson még

Utálta leendő sógornőjét, lemondta bátyja esküvőjét

2014. január 17., 17:05 Módosítva: 2014-01-17 17:06:21
0

Ha valakivel valami problémánk van, a legjobb mindig civilizáltan megbeszélni a dolgot az illetővel. Amennyiben nem így teszünk, valószínűleg nem segítünk a helyzeten, sőt, extrém esetben bírósági ügy lesz belőle, és még a hírekbe is bekerülünk. Így járt a mai poszt főszereplője, Ann Duffy. Ő egy 50 éves angol nő, akinek van egy bátyja, a bátynak pedig egy szerelme. Duffy összeveszett a sógornőjelöltjével azzal kapcsolatban, hogy hogyan gondoskodjanak a testvérpár idős édesanyjáról. Mivel tavaly novemberben ennek a bizonyos sógornőjelöltnek és Duffy bátyjának éppen küszöbön állt az esküvője, a bosszúszomjas asszony úgy döntött, legjobb lesz, ha további megbeszélés helyett meghoz egy döntést szeretett bátyja helyett.

Távolról sincs vége, olvasson még

A férfiak kudarcnak élik meg nőjük sikerét

2014. január 16., 16:42 Módosítva: 2014-01-16 16:50:20
66

A Psychcentral nevű honlap azt írja az Amerikiai Pszichológiai Egyesület folyóiratára hivatkozva, hogy 896 ember megfigyelése után arra jutottak a Floridai Egyetem pszichológus kutatói, hogy a férfiak rosszabbul érezik magukat, ha partnerük (barátnőjük, feleségük, stb.) sikerrel jár valamiben, és kevésbé érzik magukat rosszul, ha a csajuk kudarcot vall. Az ember azt hinné, hogy a férfiakban is működik az empátia, azaz ők is örülnek a szerettük sikerének, és elszontyolodnak, ha a másiknak valamibe beletörik a bicskája, de úgy látszik, a férfiaknál pont fordított a helyzet, nekik megrendül az önértékelésük attól, ha látják, hogy egy nőnek sikerül valami. Ezek után nem is olyan meglepő, hogy a tehetségkutatókat is túlnyomórészt férfiak szokták nyerni.

Ezt nyilatkozta a kutatás vezetője: „Éthető, hogy egy férfi esetleg fenyegetve érezi magát, ha a barátnője jobban teljesít valamiben, amit együtt csinálnak, pl. egy fogyókúrában. De ez a kutatás bebizonyította, hogy a férfiak partnerük sikerét automatikusan saját kudarcukként élik meg, akkor is, ha nem is versenyeztek egymással.” Ez a probléma természetesen igen gyakran az anyagiakkal kapcsolatban merül fel a gyakorlatban, a férfiakat borzasztó rosszul érinti, ha a nőjük karrierje dübörög, őket meg pont kirúgták.

Ehhez képest egy nő önértékelésében semmit sem számít az, hogy barátja/férje sikeres-e, de az önértékeléstől függetlenül úgy általában jobbra is értékelik kapcsolatukat a hölgyek, ha előtte barátjuk/férjük sikereire emlékeztetik őket. De hiába teszik fel így a kérdést, a férfiak hozzáállása ebben az esetben is ugyanaz, ők nem értékelik jobbra a kapcsolatukat attól, hogy barátnőjük/feleségük sikereire emlékeztetik őket. Persze ebből az egészből elég botorság levonni azt a következtetést, hogy minden pasi egy önző és érzéketlen bunkó, hiszen a férfiakat a világ/társadalom/élet arra presszionálja, hogy sikeresek legyenek, főleg anyagilag. Többek között a nők is mintha ezt várnák el tőlük elsősorban, hiszen sikeresnek lenni roppant férfias dolog. A másik oldalról a nőkkel szemben az általános elvárás pedig kb. valami olyasmi, hogy legyenek szépek, és a gyereknevelésen kívül másba ne nagyon szóljanak bele léccives. Hiába jött el a XXI. század, a nőkkel szemben még mindig csak ezek az elvásárok, a sikeresség nem.

Luxusútra szökött a suliból egy tizenéves szerelmespár

2014. január 15., 16:39 Módosítva: 2014-01-15 16:39:20
20

Szerelmesen megszökni a szülők és/vagy tanárok elől tizenévesen – ez egy jópofa, romantikus kalandnak hangzik, és sok esetben remélhetőleg nincs is szó ennél többről. Kevésbé szerencsés esetben a hírekben végzi az eset, ahogy történt ez már egy amerikai párocskával, akik inkább csöveztek, csak hogy minél többet lehessenek együtt, vagy egy brit lánykával, aki Törökországban lépett olajra egy kétes előéletű fiatalemberrel. A mai sztori főszereplői feltehetőleg mindketten dúsgazdag családok sarjai, hiszen mindketten a Stonyhurst College nevű bentlakásos iskolába járnak (illetve valószínűleg most már csak jártak). Ez egy előkelő középiskola az angliai Lancashire-ben, ahol egy év 30 000 fontba kerül a szülőknek, ami valamivel több, mint tízmillió forint. Szóval a gyerekek valószínűleg jól el vannak eresztve, nem csoda, hogy nehezen bírták, hogy be vannak zárva egy iskolába.

Távolról sincs vége, olvasson még

Celebpárok a Golden Globe-on: mindig a híresebb az idősebb

2014. január 14., 16:44 Módosítva: 2014-01-14 16:44:58
1

Ebben a posztban egy fotóösszeállítást mutatunk önnek a Golden Globe-kiosztón felvonult celebpárokról. A dologban nem csak az a pláne, hogy bár nem mindenki használja annak, elég menő randihelyszín egy ilyen szupersztároktól hemzsegő gála, még akkor is, ha az ember szintén híres, hanem az is, hogy az egyébként kedves és romantikus fotósorozat fényesen bizonyítja a celebházasságok egyik aranyszabályát. Hétköznapi emberek esküvőjén általában a nő szokott ugyanis a fiatalabb lenni, de sztároknál ez nem így van, náluk nemtől függetlenül az a fiatalabb, aki kevésbé híres. Az aranyszabály kiegészítése lehet az, hogy általában minél nagyobb a hírnévbeli különbség, annál nagyobb a korkülönbség is.

Távolról sincs vége, olvasson még

6 tipp, hogy magabiztosnak tűnjön az első randin

2014. január 13., 17:36 Módosítva: 2014-01-13 17:36:21
15

Lehetne itt egy jó hosszú bevezető arról, hogy az állásinterjútól a szombat esti házibuliig milyen fontos az élet rengeteg területén az, hogy az embernek magabiztos fellépése legyen, de nyilván ön is éppen elégszer olvasta már azt a közhelyet, hogy „az első benyomás tartós”, ezért ezt a részét inkább nem ragozzuk. Hanem rögtön a lényegre térünk, ugyanis a Psychology Today szerzője, Preston Ni pszichológus hét tippet ad a jó fellépéshez, amiket randizáshoz is ajánl, nyilván főleg férfiaknak, hiszen ilyen helyzetben a nőknek kevésbé fontos a magabiztosság (vagy legalább annak látszata), sőt, esetleg nem is szerencsés a hölgyeknél, ha túlságosan lehengerlőek az első randevún. Ebből a megfontolásból mi ki is hagyjuk azt a pontot, hogy hogyan kell magabiztosan viselkedni egy nálunk magasabb személlyel, úgyhogy nálunk csak a 6 legfontosabb tanácsot találja meg alább, a teljes eredeti cikkért kattintson ide!

Távolról sincs vége, olvasson még

Még mindig több szex van, mint feszkó

2014. január 12., 17:01 Módosítva: 2014-10-27 14:59:57
15

Nemrégiben Emília álnév alatt tettük közzé egy olvasónk levelét. A beküldő nagy kérdése ez volt: miért hűl ki minden kapcsolata 2-3 év után? Kaptunk néhány igen érdekes levelet válaszul, és úgy tűnik, erre a kérdésre az egyhangú válasz az, hogy azért, mert mindenkinek minden kapcsolata kihűl 2-3 év után, legalábbis ami a szenvedélyes szerelmet illeti. Az alábbi három válaszadó azonban egy fel nem tett kérdésre is megadta a választ, arra, hogy érdemes-e szakítani, amikor ez a jelek szerint elkerülhetetlen fázis elérkezik az eredetileg izgalmasnak indult kapcsolatban. Az első két válasz többé-kevésbé összecseng, a harmadik azonban némileg ellentmond nekik – ön mit gondol? Kérjük, ha van hozzáfűznivalója, vagy ha szívesen megírná saját kapcsolatának vagy szakításának a történetét, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nemet cseréltek, de így se illettek össze

2014. január 11., 17:48 Módosítva: 2014-01-11 17:48:33
17

Ennek a párnak az eddigi történetét már megírtuk egy korábbi posztban, ezért most sajnos tartozunk azzal a szomorú, de alapvetően nem igazán meglepő hírrel, hogy a történetnek sajnos most vége lett. Az egyik legszebb dolog az életben, amikor az ember tizenévesen először lesz szerelmes, és hiába mondja mindenki, hogy az ilyen középiskolai románcok általában maximum az érettségiig tartanak, a szerelmesek általában meg vannak róla győződve, hogy az ő kapcsolatuk lesz a kivétel. Arin Andrews és Katie Hill két normális amerikai tizenéves, azt az egyet leszámítva, hogy mindketten transzszexuálisok, és hogy szerelmükből hír lett a világon mindenhol. Mert az átlagnak megfelelőek ők abból a szempontból is, hogy csak azért, mert mindketten nemet váltottak, a fiatalon jött szerelem náluk sem tartott örökké – most bejelentették, hogy szétmentek.

Távolról sincs vége, olvasson még

5 sztereotípia, ami miatt a pasik paráznak a házasságtól

2014. január 10., 16:25 Módosítva: 2014-01-10 16:26:32
10

Nem reprezentatív közvéleménykutatást tartottunk, arra voltunk ugyanis kíváncsiak, miért félnek annyira a férfiak a házasságtól. Annál azért komolyabb okokra voltunk kíváncsiak, mint hogy nincs többé meccsnézés vagy hangos fingás, de így is szinte csak sztereotípiákba botlottunk. Olvasóink segítségével összeszedtük, mivel szokták a férfiak egymást riogatni, ha haveri körükben valaki nősülésre adná a fejét, mik azok az okok, amik miatt a pasik ennyire tartanak az esküvőtől. 

Távolról sincs vége, olvasson még

Szemet vetettem gyönyörűvé serdült testvérére

2014. január 9., 15:31 Módosítva: 2014-10-27 14:59:57
3

Szeretnék tanácsot kérni, mi lévő tegyek a barátnőmmel, miért teszi azt, amiket tesz. Sokat olvasom az önök írásait, nyomon követem az „eseményeket” telefonon, illetve pc-n, sokszor gondoltam, nekem is kellene írni egy levelet, de mindig addig filóztam rajta, hogy már nem akartam belevágni, most viszont megteszem” – a fenti bevezetővel kezdődő olvasói levél írója azt mondja, még 20 év alatt van, barátnője szintén, és persze a nevét is elárulta, de ebben a posztban inkább Marcellként fog szerepelni, mert mindenkinek álnevet szoktunk adni. Marcell beleszeretett gyerekkori barátjának lánytestvérébe, de van valami, amivel a lány rengeteg fejfájást okoz szerelmének. Mit tegyen Marcell ebben a helyzetben? Ha van ötlete, írja meg a Randiblog email-címére, de persze akkor is írhat, ha ön is tanácsra szorul vagy saját történetét szeretné elmesélni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Dögös barna csajt keresek 2014-re!

2014. január 8., 15:23 Módosítva: 2014-01-08 15:23:05
25

Ebben a posztban megint három szokatlan módját mutatjuk be a társkeresésnek, főleg az első meglehetősen kétségbeesett keresőre utal. Csomóan lefényképezték a fenti férfit Londonban a Waterloo állomásnál: a táblájára az van írva, hogy „dögös barna csajt keresek 2014-re!” Egy kisebb tábla részletezi, hogy miről van szó: „randizás/romantika, szeresse a kutyákat és a tájépítészeket”. Utóbbi nyilván a fiatalember foglalkozása, és az illetővel nemcsak úgy tudnak kapcsolatba lépni az érdeklődők, hogy odamennek hozzá, hanem email-címét is közzétette egy másik táblán. Az újságírók mindenesetre máris megtudták tőle, hogy Gerald Abrahamsnek hívják és 39 éves, a férfi már rádióinterjút is adott, úgyhogy most már tényleg reméljük, hogy megtalálja a szerelmet. Miért is ne találná meg, amikor a fotó alapján jóval szimpatikusabbnak tűnik, mint az az amerikai férfi, aki tavaly alkalmazta ugyanezt a módszert.

Távolról sincs vége, olvasson még

Már telefonjával is nyúlkálhat szerelme bugyijába

2014. január 7., 16:33 Módosítva: 2014-01-07 17:14:45
39
blueMotion beauty lo

Fent az OhMiBod távirányítható gyönyörkeltője látható, a termék a legfrissebb újdonság a távirányított szexuális eszközök piacán. Rengeteg eszköz áll már azok rendelkezésére, akik távkapcsolatban élnek, de a technológia segítségével szeretnék feledtetni a kilométereket és közelséget, intimitást csempészni a külön töltött éjszakákba. Régóta létezik a távsmároló, van belőle új verzió is, a távölelkező és a távsimogató, sőt, amint azt a poszt alján található videó is mutatja, tavaly tavasz óta létezik olyan vibráló fehérnemű, amit partnerünk okostelefonról tud vibráltatni, így kicsit olyan érzésben lehet része a fehérneműt viselőnek, mintha szerelme fogdosná.

Távolról sincs vége, olvasson még

A tablettákat kiváltottam, de végül nem használtam fel

2014. január 6., 15:03 Módosítva: 2014-10-27 14:59:56
7

A nemrég megjelent, Ferenc által írt levél engem is emailírásra ösztönöz. Konkrétan a lelki eredetű, fiatalkori merevedési zavarról, önbizalomhiányról szeretnék írni” – ezzel kezdte a levelét Boldizsár (ez is egy álnév természetesen). Többször volt már ugyanis szó ebben a blogban, hogy a férfiak merevedési problémái hogyan zavarhatnak bele a párkapcsolati életbe, sőt, ugyanezt a korai magömléssel kapcsolatban is megtárgyaltuk, szintén egy olvasói levél kapcsán. Azzal kapcsolatban sok olvasói tanács érkezett még az óévben, de most Boldizsár személyében végre egy olyan férfit is mutathatunk, aki merevedési zavarai ellenére él boldog párkapcsolatban. És nem Viagrával oldotta meg. Ha ön is hozzászólna, ha van véleménye vagy saját tapasztalata, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Még egymással is szerettünk szexelni, de aztán elmúlt

2014. január 5., 17:09 Módosítva: 2014-10-27 14:59:56
65

Nagyon gondolkoztam, hogy írjak-e nektek, de végül úgy döntöttem, hogy igen. Igazából ki se kell feltétlenül tenni az oldalra, de jól esik kiírni magamból. Asszem hosszú lesz, bocsi előre is” – az Emília álnevet kapta az alábbi levél beküldője, aki hiába szabadkozik a bevezetőben, annyira érdekesen és érdekeset ír, hogy természetesen megjelentetjük az egészet, és garantáljuk önnek, hogy nem fogja unni ezt a posztot.

Sőt, simán lehet, hogy úgy fogja érezni, ráismert Emíliára ebből a néhány bekezdésből, hiszen olyasmikről ír ő, amin rengetegen átestünk egyszer vagy kétszer. De azt természetesen ezúttal is garantáljuk, hogy a személyek beazonosítására alkalmas részleteket ebben a posztban is megváltoztattuk, úgyhogy kizárt, hogy Emília az a személy legyen, akire ön gondol. A lényeg úgysem az, hogy konkrétan kiről van szó, fontosabb, hogy ez a jelenség létezik, és még fontosabb, hogy vajon miért van így és mit lehet tenni ellene. Ha önnek van véleménye vagy saját tapasztalata a témában, kérjük, írjon ön is a Randiblog email-címére, és ossza meg velünk!

Távolról sincs vége, olvasson még

Még mindig kapcsolatban volt, már az is ki volt írva, hogy kivel

2014. január 4., 16:10 Módosítva: 2014-10-27 14:59:56
14

Talán már nem kell külön mondani, de idén ez az első olvasói levél, amit közzéteszünk, ezért újra elismételjük az összes tudnivalót, ami nyilván valamennyi ilyen posztra vonatkozik. Természetesen beküldőink személyes adatait és elérhetőségét bizalmasan kezeljük, az azonosításra alkalmas részleteket pedig megváltoztattuk az alábbi történetben is. Igazából nem az elmúlt héten történt ez a sztori, hanem korábban és persze a beküldőjét nem Leonának hívják, ezt a nevet csak mi adtuk neki. Nem szeretnénk kellemetlenséget senkinek, csak egy érdekes, tanulságos és/vagy jellemző történetet továbbítani, amit egy ismeretlentől kaptunk emailben. Olvassa el ön is Leona izgalmasan induló, de kellemetlen meglepetésekkel végződő románcának történetét, aztán, ha van kedve, írja meg nekünk a véleményét vagy saját sztoriját a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Mesés lánykérést szervezett a Dr. Csont sztárja

2014. január 3., 18:04 Módosítva: 2014-01-03 18:04:23
19

Ez a poszt három lánykérős sztorit tartalmaz, mert mindig hármat szoktunk egyszerre posztolni. A mai elsőt az Instagramon osztotta meg a celebvőlegény, a második kettőről viszont videót készítettek a romantikus kedvű, de nem híres fiatalemberek. A két klip a poszt alján található, de először is kezdjük a posztcímben is beharangozott lánykéréssel, ahol T.J. Thyne, aki a Dr. Csont című sorozatban Jack Hodginst játssza, szervezett romantikus meglepetést barátnőjének.

Távolról sincs vége, olvasson még