horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Az egyéjszakás kalandok öt alapszabálya

2012. augusztus 1., 19:42

Az egyéjszakás kaland jó ötletnek tűnik bizonyos esetekben, főleg, ha mindkét fél megelégszik ennyivel. Viszont ennek is vannak íratlan szabályai, alább össze is gyűjtöttük a legfontosabbakat.

Távolról sincs vége, olvasson még

Az ágyamból ment a felesége szülésére

2012. július 31., 16:20

„Mindenki csak addig ítéli el a szeretőket, míg saját maga nem kerül ugyanolyan helyzetbe. És mindenki csak addig papol erkölcsről, elvekről és női szolidaritásról, míg bele nem szeretnek egy férfiba, akinek történetesen terhes a felesége” – kezdte történetét a 31 éves olvasónk, Júlia, aki több hónap alatt került egyre közelebb egyik munkatársához, viszonyuk lett, és elkövették azt a hibát, hogy egymásba is szerettek. Legalábbis olvasónk szerelmes lett.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem esküdhettek templomukban, mert feketék

2012. július 30., 17:24

Ha az ember jó adag pénzt és energiát belefektet esküvője megszervezésébe, elég rosszul veszi ki magát, ha a ceremónia előtt két nappal közli a lelkész, hogy mégsem tarthatják az esküvőt a megbeszélt templomban. Még rosszabbul ki veszi ki magát a dolog, ha a szervezési rémálomnak az oka szomorúan egyszerű: a templomba járó hívek egy hangos kisebbsége - nyilvánvalóan bőrszín alapján - úgy döntött, hogy nem engedi a közösség fekete tagjainak, hogy a templomban tartsák esküvőjüket. A fenti videó egy ilyen esetről tudósít, a helyszín persze az USA, annak is a déli része.

Távolról sincs vége, olvasson még

Lábtörlőm volt, aki legalább jó az ágyban

2012. július 29., 18:14

„22 éves vagyok, és sokszor úgy érzem, ilyen fiatalon talán pofátlanságnak tűnhet panaszkodni az élet és a párkapcsolatok nehézségeiről” - írja levele bevezetőjében Flóra, aki a csütörtöki olvasói levélre reagált egy emailben. Csütörtökön a kiskutya típusú férfiakról volt szó, és most is ez a téma, Flóra is tartott néhányat ugyanis, az utolsótól, amint azt alább leírja, húszévesen szabadult meg, két éves kapcsolat után. Akkor aztán jöttek a váratlan fordulatok és felismerések, és Flóra hirtelen egy egészen más szerepben találta magát, mint ami addig olyan kényelmesnek tűnt, és így már újabb két év telt el. Az alábbi szövegből meglepő erejű őszinteség árad (vigyázat, nem hiányoznak belőle a trágár szavak sem!), és ha e sorok olvastán önnek is kedve támad megírni, hogyan tanult kudarcra ítélt kapcsolataiból és korábbi hibáiból, a Randiblog emailjére címezze levelét!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nyerjen válást! - játék indult a szeretőkeresőn

2012. július 28., 16:41

A szeretőkereső-félrelépésszervező társkereső amerikai ötletét nemcsak itthon valósították meg, természetesen van brit verzió is, a címe MaritalAffair.co.uk. A hűtlenség ilyen típusú népszerűsítése már önmagában is botrányos, de az angolok még rátettek egy lapáttal egy kis extra hírverés kedvéért. Azzal az akcióval toboroznak most ugyanis új felhasználókat, hogy aki regisztrációkor megadja az emailcímét, azok között kisorsolnak egy válást.

stockfresh 208016 be-quiet sizeM
Fotó: Stockfresh
Távolról sincs vége, olvasson még

Álnászúton jöttek össze, igazából is összeházasodtak

2012. július 27., 18:42

A mai poszt főszereplői Sam Lloyd és Adrian Bowers. A brit pár fotóösszeállítása a fenti képpel kezdődik, bizarr és romantikus története pedig azzal, hogy 2003-ban mindketten beiratkoztak Bath egyetemére. A két bit diák itt felületesen megismerte egymást, de igazán kapcsolatba csak akkor kerültek, amikor egy év múlva, 2004-ben egy jótékonysági vetélkedőt szerveztek az egyetemen. A feladat az volt, hogy minél hamarabb el kellett jutni Angliából Párizsba egyetlen fillér elköltése nélkül. Mivel egy húsz éves lány egy ilyen útnak jobb, ha nem vág neki egyedül, Lloyd kénytelen volt egy fiút megkérni, hogy kísérje el. Nem ismerték még egymást különösebben, de megkérdezte Bowerst, ő meg igent mondott.

Távolról sincs vége, olvasson még

A nők tönkreteszik magukat a kiskutya típusú férfiakkal

2012. július 26., 14:11

Ma is egy olvasói levél kerül sorra, ennek a beküldőjét Anna névre kereszteltük át. Anna saját bevallása szerint egy azon nők közül, akik mindig tartanak maguk körül egy vagy több férfi hódolót. A szerelem ebben a felállásban legfeljebb egyoldalú, valami barátságféle van inkább az ilyen kapcsolatok mélyén, a legjobban a kutyatartásra hasonlít a dolog - éppen ezért Anna is a kiskutya-metafora segítségével írja le saját kapcsolatait, és azt a szomorú következtetést, amiről levelében élete nagy felismeréseként említ. Ön is ismer kiskutya típusú férfiakat? Vagy olyan nőket, akik ilyen férfiakat tartanak? Akkor minden bizonnyal ön is érdeklődve olvassa majd Anna levelét. Ha reagálna rá, vagy saját történetét mesélné el szívesen, a Randiblog címére bármikor írhat!

Távolról sincs vége, olvasson még

Óvszert lyukaszt, így akar teherbe esni

2012. július 25., 16:29

Épelméjű nők számára megalázó, ha aktuális vagy épp expartnere meggyanúsítja azzal, hogy direkt esett teherbe, függetlenül attól, hogy a férfi nem akart soha tőle gyereket, ám az alábbi beszámolókból kiderül, bizony, még mindig vannak olyanok, akik azt hiszik, ezzel a módszerrel meg lehet fogni egy pasit. A történetek vizuális típusoknak nem ajánlottak, anélkül is abszurd az egész.

Távolról sincs vége, olvasson még

90 szexuális együttlétért egy 9 milliós lakás

2012. július 24., 15:38

Egyszerre két emberrel együtt élni nemcsak komplikált, hanem adott esetben igen drága, sőt az egészségre káros is lehet. A Randiblog vasárnapi posztjában megjelent történetre reagálva Kristóf álnevű olvasónk írta meg nekünk saját történetét, de azt írta hozzá a bevezetőben, hogy sokkal inkább „óvó jellegűnek" szánja, mint érdekességnek. De ez ne riasszon el senkit, a sztori nagyon érdekes is, amellett persze, hogy tényleg fontos tanulsággal szolgál. Ha ön is elmondaná saját tapasztalatait vagy véleményét akár Kristóf esetéhez kapcsolódóan, akár másról, a Randiblog email-címére írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

Idegesíti a menyasszonyokat, ha más posztol esküvői fotót

2012. július 23., 17:55

Az esküvő fotók kérdése egy olyan, viszonylag szimplának tűnő téma, amiről eddig senkinek nem jutott eszébe közvéleménykutatást készíteni. Szerencsére itt a MyMemory nevű fotómegosztó website, hogy kiköszörülje a csorbát, és meginterjúvoltak 1112 olyan nőt, akiknek az elmúlt két évben volt az esküvője. Sok kérdés azért nekik se jutott eszükbe a témában, de az legalább kiderült, hogy a többség, a menyasszonyok 78%-a nem szereti, ha az esküvőjéről más (azaz a násznép tagjai) saját kútfőből fotókat kezd megosztani a Facebookon.

Távolról sincs vége, olvasson még

Két férfival élt felváltva, nem tudtak egymásról

2012. július 22., 15:59

Olvasónk, a 33 éves Zita osztotta meg velünk elég meredek történetét: a fogtechnikusként dolgozó, elvált nő több évvel ezelőtt kettős életet élt, mert nem tudott, illetve nem is akart választani két pasi között. Így történt, hogy havi egy alkalommal a német barátjával volt közös otthonukban, amikor pedig a férfi nem volt Magyarországon, Zita a másik pasijával lakott, miközben egyik élettárs sem tudott a másikról. Nem ez az első történetünk olyanokról, akik egyszerre két szeretővel kavarnak, ha önnel is előfordult már ilyesmi, nyugodtan írja meg a sztorit a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Itthon is beindult a félrelépést segítő társkereső

2012. július 21., 17:38

Nagy vihart kavart Amerikában az AshleyMadison.com nevű oldal, ami úgymond a hűtlenek társkeresője: házasságban élők kereshetnek itt új partnert, a férj/feleség megcsalása céljából. Pár hónapja létezik a site-nak egy magyar verziója is, a Viszony.hu. Az oldal készítői ugyanazok, akik a rondák társkeresőjének hazai változatát létrehozták. Ezt írják magukról: „nem egyszerűen a viszonyok kialakítása a célunk, hanem az, hogy a felhasználóink jobb, boldogabb kapcsolatokat, házasságokat találjanak az oldalunkon, egy bizonyos életkoron túl sajnos ez csak viszonyok kialakításával lehetséges”. Azt is hozzáteszik, hogy az eddigi néhány hónap alatt máris több száz regisztrált felhasználó érkezett, akiknek zöme 20-40 év közötti.

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem parasztok, mégis gumicsizmában esküdtek

2012. július 20., 15:41

Mutattunk már ebben a szezonban egy igazi dagonyázós parasztesküvőt - ez a mai most nem ilyen, bár itt is gumicsizmában van a menyasszony. Sarah és Mark Camilletti London északi részén élnek, és úgy tervezték, lakodalmukat egy négycsillagos Cambridge-i hotelben tartják majd. Az időjárás azonban közbeszólt, pechjükre idén nyáron a szokásosnál is esősebb az idő Nagy-Britanniában. Az esküvő előtt nem sokkal volt a szezon ki tudja, hányadik özönvízszerű esőzése, aminek következtében a Cambridge-i helyszínt elöntötte az ár.

Távolról sincs vége, olvasson még

Szív alakú erdővel gyászolja elhunyt szerelmét

2012. július 19., 16:26

Egy gyanútlan hőlégballonozó éppen Gloucestershire környékén lebegett tova, amikor a magasból egy szív alakú erdőt, pontosabban egy erdőben egy szív alakú tisztást pillantott meg. Gyorsan lefényképezte, aztán a képeket átadta a sajtónak. Amit sejteni lehetett, azt a brit lapok hamarosan ki is nyomozták: a dolog nem a véletlen műve. Egy most 70 éves férfi, bizonyos Winston Howes 1995-ben, felesége halálakor hozta létre ezt a szívet, ami csak a levegőből látható, de meglepő módon a Google Mapsen se fedezte fel eddig senki.

Távolról sincs vége, olvasson még

Émelyítő giccsparádé lett a 36 milliós eblagzi

2012. július 18., 16:58

Szinte szánalmasan szerénynek tűnik így hirtelen a világ legrondább kutyájának rendezett luxusesküvő, amire tavaly hatmillió forintnak megfelelő összeget dobtak ki háziállatukat szerelmesnek képzelő brit ebtulajdonosok. A múlt héten ugyanis New Yorkban megdőlt a kutyaesküvő-rekord, és nem (csak) a gyomorforgató giccs mennyiségét, hanem az arra kiadott pénzösszeg nagyságát tekintve is. A poszt képösszeállításának fotóin látható ünnepély 158 187 dollárba került, ami nagyjából 36 millió forintnak felel meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megszületett a 404 centis házaspár 3. gyereke

2012. július 17., 16:01

A mai poszt fotóösszeállítása a világ legmagasabb házaspárját mutatja be. Az apropó az, hogy június elején megszületett a pár harmadik gyermeke, Jonah, és most elkészültek róla az első fotók. Wilco és Keisha van Kleef-Bloton összmagassága 404,7 centiméter, ezzel a Guinness rekordok könyve szerint ők számítanak a világ legmagasabb élő házaspárjának. Bár a pár Angliában, Dagenhamben él, a férj nem angol származású: Wilco van Kleef Hollandiában született 1981-ben.

A fiatalember 16 éves korára érte el 213 centis testmagasságát, gyermekkorában olyan gyorsan nőtt, hogy hormoninjekciókat kapott a növekedés megállítására, mert az orvosok attól tartottak, hogy térdei nem fogják elbírni a hatalmasnak ígérkező testet. Van Kleef aztán átköltözött Nagy-Britanniába, ahol 2001-ben egy szép napon megakadt a szeme egy hirdetésen, amiben egy magas hölgy kétségbeesetten táncpartnert keresett (ugyebár nemcsak az alacsony férfiaknak nehéz partnert találni, hanem a magas nőknek is). A fiatalember így találta meg Keisha Boltont, aki aztán a felesége is lett, és ezzel felállították a Guinness rekordot, valamint létrehozták maguknak a van Kleef-Bolton közös vezetéknevet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fogadott anyja férjét, fiát szerette el

2012. július 16., 15:44

Olvasónk, a 26 éves Mira sztoriját közöljük a hajtás után. Ő most középiskolai tanárnő, de kamaszkorában a családi veszekedésektől menekült egy másik családhoz, ahol a feleség befogadta, saját lányaként szerette, ám Mira hála helyett elcsábította a férjét, jelenleg pedig nevelt anyjának a fiával van viszonya. Rengeteg megcsalós történet volt már a Randiblogban, de ez az egyik legkülönösebb mind közül. Ha ön is elmesélné a sajátját, a Randiblog email-címére írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így kell élőben csajozni egy virtuális mangalányt

2012. július 15., 09:03

A fenti videó készítője bizonyos Alsionesvx, akinek a célja valószínűleg ezzel az egésszel nem volt más, mint hogy megmutassa, technológiailag hogyan kivitelezhető egy igazi randi egy virtuális személlyel. Ha ön a film bevezetőjében látható valamennyi kütyüt pontosan felismeri, akkor gratulálunk, nekünk mindenesetre nem a videószemüveg márkája és az Xtion PRO mozgásérzékelő működése a legérdekesebb ebben a projektben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Piros ruhás fotóval sikeresebb a társkeresés

2012. július 14., 11:54

A józan észre és korábbi pozitív, vagy inkább negatív tapasztalatokra alapítva rengeteg tanácsot adtunk már az internetes társkereséshez, most jöjjön egy olyan tipp, amit tudományos kutatás támaszt alá: a hölgyek olyan fotót töltsenek fel magukról a társkeresőre, amin piros ruha van rajtuk (vagy ha nincs ilyen fotójuk, photoshoppal színezzék át a ruhájukat pirosra), és máris növekedni fog a férfiaktól érkező megkeresések száma. Azt is elmondjuk persze, hogy minderre hogyan jöttek rá.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vaginaplasztikával és új szűzhártyával ünnepelték 40. házassági évfordulójukat

2012. július 13., 11:32

Sokan találgatják, hogy mi lehet a hosszú, boldog házasság titka, de úgy tűnik, a fenti videó szereplői szerint az egyik kulcsfontosságú dolog a pezsgő szexuális élet. Ez az amerikai pár negyvenedik házassági évfordulóját ünnepli, és úgy döntöttek, a jeles alkalomból egy költséges és néha veszélyes plasztikai beavatkozással ajándékozzák meg egymást. Lynn, a feleség vállalta, hogy vaginaplasztikát hajtsanak végre rajta, hogy férjével a szexuális életük újra a régi lehessen.

De ez még nem minden, a vártnál hosszabb és bonyolultabb beavatkozás után, amelynek során Lynn megereszkedett hüvelyét szó szerint felemelte a Miklós vezetéknevű sebész, még új szűzhártyát is csináltak az asszonynak, hogy legyen hab is a házassági évfordulós tortán. A második beavatkozás előtt 12 hónapot kellett várni, hogy az első meggyógyuljon, de az új szűzhártyával a pár úgy fekhetett megint össze, mintha az lett volna az első alkalom.

Így kér lányt egy sivatagi ultramaraton-futó

2012. július 12., 17:57

Hemzsegnek az extrém lánykérések a világban és ebben a blogban is, de Rick Gannon teljesítménye annyira extrém, hogy arra nehezen lehetne rátenni egy lapáttal: a 42 éves brit férfi ugyanis egy 228 km-es ultramaratont teljesített a Namíb-sivatagban. Egy ilyen futás után nyilván mindenki betérdelne, de ő nem csak úgy általában tette ezt, hanem barátnője előtt, és meg is kérte a kezét egy olyan gyűrűvel, ami az ötnapos futás közben végig nála volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így dőltem be egy dzsigolónak

2012. július 11., 10:17

"Akkor kellett volna elmenekülnöm, amikor az első beszélgetés alkalmával szóba került, hogy jelenleg munkanélküli" - írta olvasónk, a 35 éves Mariann, akinek friss szerzeménye persze azt mondta, aktív keresgélő, ám a későbbiekben kiderült, nem igazán sieti el a dolgot. Főleg úgy, hogy Mariannál egész jól elvolt pénz nélkül is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Beszólt egy csajnak, egy másik csaj pofánvágta

2012. július 10., 12:28

A mai sztori egy olyan mikroblogról származik, ami az ott publikált eset megtörténte óta már bezárt, ugyanis egy személyesnek szánt üzenetet elkezdtek felkapni a hírportálok, és a téma annyira megosztotta a közönséget, hogy a szerzőnek elege lett a kommentelőkből. Érdekes módon pont egy olyan téma van a középpontban, ami a múlt héten került elő itt nálunk is: a füttyögések, és ahhoz kapcsolódó kéretlen, szexuális tartalmú megjegyzések ismeretlen férfiaktól nőknek. Egy amerikai csaj megelégelte ugyanis a beszólásokat (vigyázat, alább trágár szavak következnek!), pedig nem is neki kiabáltak oda.

Távolról sincs vége, olvasson még

Orgazmus után nem ér a szerelmi vallomás

2012. július 9., 13:37

Öt olvasónkat kérdeztük meg arról, mikor érzik esedékesnek a szerelmi vallomást egy kapcsolatban. Mint kiderült, egyeseknél vannak bizonyos szabályok: van, aki mindenképp megvárja, míg a másik teszi meg először ezt a lépést, és van, aki hónapokig is képes várni a dologgal, hogy az érzést biztosan ne keverje össze a fellángolással. Egyik olvasónk szerint egyetlen szabály létezik: orgazmus után soha nem szabad szerelmet vallani.

stockfresh 47457 foreplay-honeymoon-couple-in-bed sizeM
Távolról sincs vége, olvasson még

Könnyen távkapcsolatot szül az online ismerkedés

2012. július 8., 19:43

Megírtuk, milyen az, amikor az ember az interneten keresztül lesz szerelmes valakibe, anélkül, hogy akárcsak egyszer is találkozott volna élőben az illetővel. Erre önök megírták nekünk, hogy mi az egyik lehetséges következménye egy ilyen esetnek: távkapcsolat. A Randiblog email-címére érkezett levelek közül kettőt választottunk ki, az elsőt Sarolta írta, és beszámolója meglehetősen emlékeztet annak az angol-amerikai párnak a történetére, akik a Chatroulette-en jöttek össze. Ki gondolta volna, hogy ilyen itthonról is lehetséges? A második levél írójának, akinek Emese az álneve, kicsit könnyebb helyzete van, náluk ugyanis nem óceánokat kell átszelni egy-egy találkozáshoz, és így a boldogság már több, mint egy éve tart. Ha ön is megírná saját történetét internetes szerelmekről, első személyes találkozásokról vagy távkapcsolatokról, nagyon örülnénk - címünk még mindig a régi, kattintson ide érte!

Távolról sincs vége, olvasson még

Feltalálták a félrelépésgátló jegygyűrűt

2012. július 8., 09:05
MG 2471-411x388
Fotó: Thecheeky.com

Találtunk egy újabb jópofaságot a thecheeky.com nevű oldalon. Ők azok, akik a nyakkiszívós stencilt is árulják, és a mai posztban tárgyalt termék is rengeteg hasonlóságot mutat azzal az ötlettel. A képen látható ékszernek az a neve, hogy félrelépésgátló jegygyűrű, és a működése rendkívül egyszerű. A gyűrű belsejébe bele van gravírozva az „I’m married”, azaz „házas vagyok” felirat, ami belepasszírozódik az ember ujjába viselés közben. Így ha valaki hátsó szándéktól vezérelve leveszi a jegygyűrűt, alatta attól még ottmarad az ujján a „házas vagyok” felirat, így a félredugni készülő férj hiába csúsztatja a zakója zsebébe a gyűrűt, mielőtt odamegy flörtölni egy ismeretlen nőhöz a bárban, az ujján ottmarad az árulkodó jel. Az ötlet annyira frappáns, hogy rögtön pontokba szedtük, hogy igazából miért orbitális hülyeség.

Távolról sincs vége, olvasson még

A meztelen képpel flörtölő kamaszok már szexeltek is

2012. július 6., 10:52

Éppen tegnap mutattuk be azt a szexképvillantó appot, aminek segítségével valamivel biztonságosabb lett a ruhátlan képek küldése, azaz a szexting az online flörtölés során. Erre nem megjelenik egy kutatás a témában a Pediatrics & Adolescent Medicine nevű folyóiratban? De. Kiderül belőle, hogy a tizenévesek körében jó nagy a kereslet egy ilyen alkalmazásra (Amerikában legalábbis), mivel a pucér fotók kérése szinte már normálisnak számít a csajozás során, de az is, hogy akik meztelen kép küldésére kaphatók, azok rengeteg másra szintén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ravasz szexképmutogató telefonos flörtöléshez

2012. július 5., 15:50

Hármasával szoktuk adagolni olvasóinknak az internetes társkeresés vadhajtásait, és mára megint összegyűlt egy adagnyi érdekesség, úgyhogy kezdjük is a Snapchat nevű alkalmazással. Ezt akkor kell bevetni, ha az ember okostelefonon keresztül flörtöl valakivel. Ebben a tevékenységben ugyanis az egyik legveszélyesebb dolog a szexting, azaz a szexuális tartalmú üzengetés, főleg akkor, ha küldünk mellé magunkról ruhátlan fotót is. Ez utóbbit ugyanis a partner, ha nem megbízható, feltöltheti az internetre, ahonnan a dolog többet el nem tüntethető, és minél kínosabb számunkra a kép, annál több ismeretlen és ismerős fogja megnézni. Na pontosan ezt lehet kivédeni a Snapchattel, mert az felvillanó, azaz önmagától szinte azonnal törlődő fotókat küld a címzettnek.

Ha valaki szexting-partnere kedvéért szeretne villantani mondjuk egy kis cicit, csinálhat magáról egy fotót a megfelelő szögben, aztán azt elküldheti a Snapchattel, de előtte beállíthatja, hogy az illető a képet mennyi ideig láthassa. A kép 1-től 10 másodpercig terjedő időtartamra villan fel a címzett telefonján, majd nyomtalanul törlődik. Azonban ha az illető ez alatt a rövid idő alatt észbe kap és screenshotot csinál, a feladónak erről a tényről ugyan értesítést küld a Snapchat, de a dolgot megakadályozni nem tudja, így a több másodperces képvillantások így is valamennyire kockázatosak maradnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Leszoktak a melósok a nők megfütyüléséről

2012. július 4., 19:46

Már majdnem öt éve annak, hogy egy hosszú cikkben arról volt szó itt a Velveten, hogy a nőknek milyen gyakran szólnak-kiabálnak-fütyülnek oda férfiak azt kifejezve, hogy vonzónak találják a hölgyet. Bár itt elvileg egy bókról van szó, azért a dolog mégsem ilyen egyszerű, tekintve, hogy a helyzet és a hangnem általában mégis lealacsonyítóvá teszi a dolgot, és a tipikusan melósoktól érkező fütty sokszor csak azt fejezi ki, hogy szexuális tárgynak nézik az éppen arra vetődő nőt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Zombifejet rúgott a menyasszony a násznép közé

2012. július 3., 13:12

A szezon kellős közepén vagyunk, a múlt héten is volt egy jóízű esküvői balesetes videónk, ezen a héten pedig háromra emeljük a tétet. Az első klip ráadásul egy hülyeesküvőn készült felvételből származik, ahol a Csillagok háborúja szereplőinek, illetve zombinak voltak beöltözve egyes résztvevők. Amerikában szokás, hogy a szertartáson mindkét fél kezében van egy-egy gyertya, majd amikor összeházasodtak, a gyertyákkal meggyújtanak egy nagy közös gyertyát, és a két kicsi lángot elfújják. Ezt a mozzanatot ez a pár egy zombifej-gyertya machetével történő szétvágásával akarta pótolni, de sikertelenül, a bárd ugyanis nem vitte a kelléket. Ekkor megpróbáltak rátaposni, de a zombifej ennek is ellenállt. Az esküvő teljes anyaga itt tekinthető meg.

Távolról sincs vége, olvasson még