Édesapja javasolta neki a netes társkeresést

2012.05.12. 17:10 -

Szponzorunk, a Randivonal sikertörténetei gyakran nagyban hasonlítanak egymásra, hiszen sok szerelem kialakulásának koreográfiája hasonló. Dóri és Gábor alább olvasható megismerkedési sztorija sem tér el sokban a dolgok szokásos menetétől, de a kezdet mindenképpen meglepő: a lánynak édesapja javasolta, hogy menjen fel az internetre társat keresni. Lám, milyen érdemes megszívlelni a szülői tanácsokat! Ha ön szereti a két szemszögből leírt ismerkedéseket, akkor kattintson ide, mert mutattunk már ilyet, ha viszont ismerkedni szeretne, akkor pedig a Randivonalat keresse fel!

Távolról sincs vége, olvasson még »

70 évesen lett elege a szüzességből

2012.05.11. 13:16 -

A mai poszt fotóin látható hölgy 70 éves, és Sexational Pam néven vált többé-kevésbé ismertté Nagy-Britanniában olyan ötven évvel ezelőtt. Egy igazi vadmacskának néz ki, nem hiába, a ’60-as években, a szexuális forradalom idején volt fiatal, olyan nőcsábászokkal találkozott ekkor, mint Tom Jones vagy Roger Moore. Csakhogy az énekesnő nem hitt a házasság előtti szexben, férj meg nem jött össze neki, ezért még mindig szűz. Most viszont azt mondja, már kész a pasizásra.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Meteoritból kovácsolt szerelmének jegygyűrűt

2012.05.10. 16:58 -

Aki házasodni készül, az általában valami nagyon drága, vagy legalábbis nagyon különleges jegygyűrűt szeretne magának és kedvesének az örök hűség jelképéül. A mai posztban egy olyan gyűrűt mutatunk, ami értékes is, de méginkább különleges, sőt, kovácsműhelyben kevésbé otthonosan mozgók számára egyenesen elérhetetlen. Ez az imgur.com-on névtelenül posztoló srác ugyanis saját kezűleg kovácsolt jegygyűrűt szerelmének, méghozzá meteoritból. Egy ilyet ékszerésznél vásárolt aranykarikával elég nehéz überelni.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Halála után derült ki, hogy két felesége volt

2012.05.09. 17:07 -

Egy Moises J Gonzalez nevű, 29 éves amerikai katona április 25-én esett el Afganisztánban. Ilyen esetben az özvegy járulékot kap az államtól, valamint a katonai temetés után szimbolikusan egy összehajtogatott zászlót is átnyújtanak az elesett katona feleségének. Ebben az esetben azonban volt egy kis bökkenő: két feleség is jelentkezett. Sőt, Gonzaleznek egy harmadik nőtől is született egy gyereke.

A nagy szívű Gonzalez
Távolról sincs vége, olvasson még »

Kúpmellű volt az ara a fájlcserélő egyház első esküvőjén

2012.05.08. 14:57 -

Nálunk jobban senki nem szereti a bizarr lagzikat, úgyhogy kisebb késéssel, de hatalmas lelkesedéssel ezúton tudósítjuk olvasóinkat, hogy megvolt az első esküvő a Kopimista Egyházban - ennek az örvendetes eseménynek a videója, illetve fotói láthatók ebben a posztban. Azért nem meglepő, ha önnek a kopimista szó nem mond semmit, mert egy viszonylag új kezdeményezésről van szó, most januárban ismerték csak el Svédországban hivatalosan a fájlcserélésben (azaz a határtalan kopizásban) hívők egyházát.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Autóbaleset lett a román menyasszonyrablásból

2012.05.07. 14:58 -

Már most, az esküvői szezon elején figyelmeztet a manna.ro a lakodalmak egyik veszélyére: ne tegyük tönkre az ünnepet a túlspilázott menyasszonyrablással, mint az alábbi tudósításban látható román pár. Amikor ugyanis Szeben megyében egy lagziban a hagyományoknak megfelelően valaki felkapta az ifjú arát, és elviharzott vele, a vőlegény autóval vette üldözőbe a menekülőket.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Így kérnek lányt a hollywoodi álompasik

2012.05.06. 19:29 -

A fenti videót mozifilmek és tévésorozatok lánykérési jeleneteiből állította össze a Popsugar, amit akár válasznak is vehetünk a mi legutóbbi lánykéréses videóösszeállításunkra. Abban ugyanis mindegyik alkalom pofáraeséssel végződött, ebben viszont a Hollywood legsármosabb színészei vallanak szerelmet, és a sztorik vége az álomgyárban ugye rendszerint holtig tartó boldogság szokott lenni. Hát a fenti videó holtig tartó boldogságot ugyan nem okoz, de azért egy pár perc erejéig elég jó kedvet csinál, benne van ugyanis Richard Gere-től Ryan Reynoldson keresztül Colin Firthig egy sereg remek színész.

Viking hajóban gyújtotta fel felesége hamvait

2012.05.05. 17:18 -

Az 50 éves, Nagy-Britanniában élő Francis Mulcahy és felesége, Karine, sokszor beszélgettek arról, hogy milyen temetést szeretnének. Így amikor az asszony a múlt hónapban egy vérrög által okozott érelzáródás következtében hirtelen elhunyt, Francis Mulcahy tudta, milyen szertartással fog végső búcsút venni szeretett feleségétől - megvalósította, amit az asszony szeretett volna.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Többnejű férfi elvett egy ikerpárt és unokatestvérüket

2012.05.04. 18:44 -

Ez a poszt egy Salt Lake Cityben élő fundamentalista mormon, gyakorló poligám családot mutat be. A képösszeállítás mostani fotókkal kezdődik róluk, aztán korábbi felvételek is láthatók erről a rendhagyó családról, akik a mai mormon egyház hivatalos álláspontjával szembemenve továbbra is változatlan formában hisznek a Joseph Smith vallásalapító által a XIX. század derekán lefektetett alapelvekben. Ezen elvek között szerepel a poligámia engedélyezése is, azaz engedély arra, hogy egy férfinak több felesége is legyen. Joe Dargernek például három van, és a három feleség ráadásul vérrokona egymásnak.

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Tökéletes randevút szerveztek ismeretleneknek

2012.05.04. 15:44 -

Álomrandevút szervezett az amerikai Improv Everywhere improvizációs társulat egy találomra kiválasztott párnak. A főleg amatőr színészekből álló csapat rendszeresen szervez látványos, vagy éppen csak egy eredeti ötleten alapuló akciókat. Az alábbi, a napokban feltöltött videójuk bemutatja, hogyan rendezték meg a csodarandit a szerencséseknek.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Sárral dobálták meg a terepszínű menyasszonyt

2012.05.03. 17:14 -

És nem az ítéletidőben romantikázó briteknél volt az egyetlen botrányos-nevetséges esküvő a múlt hétvégén - Amerikában is tartottak egy valóban világraszóló lagzit. Ezen az eseményen a hagyományos értelemben vett romantika nem is volt becélozva, sőt, direkt egy másik irányba ment el az ifjú pár, mégpedig jó messzire. Az USA műveletlen parasztjait vörös nyakúakként szokták emlegetni, és Kodie Umphenour és Carina Pasco saját bevallásuk szerint pontosan ilyen redneckek. Ennek megfelelően a lakodalmukat direkt jó ízléstelenre szervezték, ebben a képösszeállításban látható, hogy mennyire.

Sáros-terepjárós esküvő - forrás: Picasa - kattintson a képre, nagyon sok fotó van még!
Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:

Elmosta az eső az első brit egzotikus esküvőt

2012.05.02. 18:00 -

Tavaly ősszel hírül adtuk, hogy a britek bátran úgy döntöttek, hogy a következő szezontól, azaz mostantól kezdve saját tengerpartjukon is fognak egzotikus esküvőket tartani. A kiválasztott helyszín Bournemouth volt, és korábbi posztunkban jól látszik, hogy milyen gyönyörűnek képzelték el az itt tartandó esküvőket. Most a hosszú hétvégén meg is volt az első esküvő ezen a helyszínen, de sajnos az arról érkezett fotók nem igazán hasonlítanak az elképzelt szépségekhez.

Távolról sincs vége, olvasson még »

25 évig bírta felesége hisztijét, aztán megfojtotta

2012.05.02. 14:58 -

Letartóztattak egy 76 éves olasz férfit feleségének megfojtása miatt - írta a Daily Mail. A 76 éves Vittorio Ninotto azért fojtotta meg feleségét, a 82 éves Pierina Bandinót, mert az állandóan zsémbelt vele, és azzal vádolta, hogy megcsalta őt. A férfi maga hívta ki a rendőrséget, miután megfojtotta feleségét. Azt mondta a rendőröknek, hogy azért tette, mert felesége állandóan hisztizett és megalapozatlanul vádolta azzal, hogy megcsalja őt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nemcsak a nők kiváltsága a kapcsolatfüggőség

2012.05.01. 16:12 -

tk3s 10102011 014646

Olvasói levelekből kiderült, tévhit, hogy nincsenek orcidea-típusú férfiak, bár tény, hogy az esetek nagy százalékában tényleg a nők kiváltsága a kapcsolatfüggőség és a biztonsági játszma. A jelenség egyre jobban terjed, egyre több olyan ember van, akik félnek egyedül lenni, sőt, nem is tudnak egyedül lenni hosszabb időn keresztül. Arra pedig, hogy egy rosszul működő kapcsolatból miért nem lépnek ki, csak akkor, ha jön a következő, mindig van valami magyarázatuk.

Nem hagyja el csaját, míg nem biztos az újban

„Amikor megismertem Petit, tudtam, hogy van csaja már évek óta, de akkor még nem is zavart, mert az egész egy egyéjszakás kapcsolatnak indult. Aztán teltek a hetek és egyre jobban zavart, hogy a találkozások után ahhoz a nőhöz megy, úgyhogy rövid időn belül ultimátumot adtam neki, hogy vagy szakít, vagy felejtsen el engem. A legmeglepőbb az volt, hogy időt kért, de nem is amiatt, mert esetleg szereti a csajt, hanem, mert nem biztos a mi kapcsolatunkban. Én meg csak álltam bambán, hogy ehhez a dologhoz minek kell egy háttér. Addig meggyőződésem volt, hogy a biztonsági játszma a nők privilégiuma” – írta a 33 éves Zsuzsa, aki viszont ezt a fajta megoldást nem preferálta, inkább elhagyta a pasit.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egy fogorvosnő bosszúból kihúzta exe összes fogát

2012.04.30. 13:56 -

Nem ez az első poszt szakítás utáni női bosszúról ebben a blogban, de messze ez a legdurvább az eddigi, így utólag már gyengének tűnő próbálkozások után. A Lengyelországban történt esetet némileg meglepő módon a Daily Mail a szereplők teljes nevével és életkorával együtt tálalta. Az nem derül ki, hogy a 34 éves Anna Mackowiak fogorvosnő és a 45 éves Marek Olszewski meddig jártak, a sztori csak onnantól kezdve ismert, hogy a férfi kirúgta a fogász barátnőjét egy másik csaj kedvéért, de amikor megfájdult egy foga, a problémával mégis volt barátnőjét kereste fel. Öreg hiba.

tk3s 1206655
Ez a fotó nem az esemény közben készült, hanem egy illusztráció
Távolról sincs vége, olvasson még »

Így lesz monogámiából nyitott kapcsolat

2012.04.29. 17:04 -

Hömpölyög tovább az olvasói levélfolyam a nem szigorúan véve monogám kapcsolatok, illetve a kihűlőfélben lévő szerelmek témájában is. Ezúttal azonban nem egy olyan hölgyről van szó, aki több férfival áll egyszerre viszonyban, sőt, ebben a beszámolóban egyáltalán nincs is szó nőkről. Egy meleg pár kapcsolatába kapunk bepillantást ugyanis. A levélíró és partnere már nyolc éve van együtt, de három évvel ezelőtt, egy olyan ponton, ahol gyakran szakításra szokott sor kerülni, a monogámnak indult kapcsolat egy éles fordulatot vett. Az alábbi sorok szerzője úgy foglal állást, hogy egy boldog kapcsolatnak nem feltétele a szexuális monogámia - ha önnek is van véleménye vagy tapasztalata a témában, kérjük, írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Azt hazudja a szüleimnek, hogy kurválkodom

2012.04.28. 18:48 -

Ebben a posztban Noémi levelét adjuk közre. Ő a szakításkori szánalmas hazugságokkal-fenyegetésekkel kapcsolatos témához járult hozzá egy meglehetősen eredeti példával, amihez hasonló egyáltalán nem szerepelt eredeti összeállításunkban. Ráadásul már a történet bevezető eseményei is rendhagyóak, hiszen a szakításhoz vezető vita egy facebookos képcseréből pattant ki. Noémit természetesen igazából máshogy hívják, és az összes többi azonosításra alkalmas adatot is megváltoztattuk, ezért miközben falja majd az alábbi bekezdéseket, ne próbálja egyik ismerősét sem felfedezni a szereplők között, mert ez a sztori valaki mással esett meg. Viszont ha önnek is van egy története egy szánalmas szakításról, írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Egyiptom: a halál után 6 óráig szabad a búcsúszex

2012.04.27. 19:31 -

Egyre több portál veszi át az Al Arabiya hírcsatorna azon borzasztó tudósítását, ami szerint Egyiptomban azt készülnek bevezetni, hogy egy férfinak legyen joga feleségével hálni a nő halála utáni hat órában. A gyomorforgató törvénycsomagban, amely ezen kívül a nők oktatáshoz és munkavállaláshoz való jogát is korlátozza, még egy házasságra vonatkozó intézkedés található: le akarják szállítani a házasságkötéshez szükséges életkort 14 évre. Persze csak a lányoknál.

Döbbenet - de van remény, hogy mese az egész

A halál utáni szex kérdése egyébként 2011. májusa környékén vált témává bizonyos muzulmán körökben, amikor egy marokkói vallási elöljáró arról beszélt, hogy a házasság a halál után is érvényben marad. Zamzami Abdul Bari szerint egyébként nemcsak a férfi jogosult feleségével hálni annak halála után, hanem a feleség is jogosult még egyszer búcsúzóul együtt lenni férje földi maradványaival - már ha az asszony gyomra és a hullamerevség ezt lehetővé teszi, tesszük hozzá mi.

Ön szerint igaz a hír?

Az újonnan megválasztott egyiptomi parlament fundamentalista intézkedés-tervezeteit természetesen rengetegen kritizálják, az országon belül is, azon kívül meg pláne. Sőt, sokan azt állítják, hogy a valóban abszurdnak tűnő búcsúközösülés-törvény igazából még tervezet formájában sem létezik, hanem csak az új parlament lejáratására találták ki az újságírók. Ha így van, remekül sikerült a trükk, mert a hírt rengeteg nemzetközi portál átvette, a Daily Maillel az élen.

Másfél méteres derékbőséggel nehéz csajozni

2012.04.26. 18:21 -

A brit Matthew Briggs tizenévesen, édesanyja halálát követően hízott el drasztikusan, amikor a legkövérebb volt, majdnem két mázsát (kb. 197 kilót) nyomott. Amint arról a túlsúlyos emberek gyakran beszámolnak, ő is mindent megtett annak érdekében, hogy ne kelljen a testével, külsejével szembenéznie. Briggs is azt nyilatkozta, 156 centis derékbőségével menekült mindig a fényképezőgépek elől, nyilván tükörbe is akkor nézett csak, ha nagyon muszáj volt.

Távolról sincs vége, olvasson még »

Ő élvezi a két pasit, mi ketten jól megvagyunk egymással

2012.04.25. 14:08 -

Kaptunk még egy olyan olvasói levelet, ami egy két férfi, egy nő felállásban megvalósított kapcsolatot ír le. A korábbi ilyen helyzetekhez képest az itt a drasztikus különbség, hogy ezúttal a két férfi ismeri is egymást, sőt, tökéletesen tisztában vannak a helyzettel, így mentek bele az egészbe. A leírás szerzője az egyik férfi, aki D betűs álnevet választott magának és két sporttársának - ő így nevezi őket ugyanis. A levélfolyamnak azonban ezzel reményeink szerint nincs vége, ha van mit, írjon ön is a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Feleségek férjüket, nagymamák lányukat hívják legtöbbször

2012.04.24. 18:36 -

A Nature című folyóirat website-ja közli azt a tudományos cikket, amiben finn és brit tudósok működtek együtt a Budapesti Műszaki Egyetem fizikai intézetének két kutatójával, és amely 3 millió mobiltelefonfelhasználó adatai (a telefonálók neme és kora), azaz hárommilliárd hívás és félmilliárd SMS elemzésével készült. A végkövetkeztetés az lett, hogy a romantikus kapcsolatokat a nők vezérlik, és hogy ez a matriarchátus visszaállásának irányába mutat, de ne szaladjunk ennyire előre.

stockfresh 1563 young-women-in-cafe sizeM
Távolról sincs vége, olvasson még »

Busszal viszik a nőket az elnéptelenedő faluba

2012.04.23. 20:14 -

A hatezernél valamivel kevesebb lakosú Candeleda nevű kisváros Spanyolországban, Madridtól kb. 170 km-re nyugatra fekszik, és hasonló gonddal küzd, mint Kína: túl sok az egyedülálló férfi, és emiatt drasztikus népességcsökkenés várható. Sőt, a Daily Mail szerint a vidék újrafelvirágoztatásáért 1995. óta küzdő, Asocamu nevű szervezet szerint Candeleda lakossága hamarosan akár teljesen ki is halhat. Adataik szerint az 5000 legkisebb spanyol faluból százat veszélyeztet az azonnali elnéptelenedés veszélye.

109324242
Képünk illusztráció! Fotó: Jerome Sessini

A szervezet ezért több szellemsorsra ítélt falut próbál visszavezetni az életbe kollektív randik szervezésével. A legutóbbi ilyen Candeledában volt, ahova különbusszal vittek 68 fővárosi, egyedülálló hölgyet, hátha találnak magunknak férjjelöltet a vidéken, és ezáltal újra beindul a népszaporulat. Elsőre már csak azért is rendhagyónak tűnik az ötlet, mert szokatlan, hogy a nőket utaztatják a férfiakhoz, és nem fordítva. Candeledában nyilván akadnak egyedülálló nők is, azonban arról nincsenek hírek, hogy hozzájuk madridi férfiakat buszoztattak volna.


Nagyobb térképre váltás

A dolog mögött a megfontolás talán az, hogy egy nő esetében valószínűleg nagyobb az esély, hogy szerelméért otthagyja a várost, és vidékre költözik, míg ilyesmire egy (spanyol) férfi kevésbé hajlandó egy olyan nő kedvéért, aki ráadásul olyan helyen lakik, ahol kevés a munkalehetőség. Az egyik Candelában randizó madridi nő mindenesetre azt nyilatkozta, úgy hallotta, hogy az egyik ilyen kirándulásoknak már több esetben is házasság lett az eredménye, azaz az újranépesítési célzatú nőutaztatás ötlete ugyan furcsának tűnik, a gyakorlatban működőképes.

Az exemnek szexuális kiszolgáló voltam, a gyereknek varázsló

2012.04.22. 15:29 -

Ma egy olvasói levélből idézünk, a szerzőjét Konrádnak kereszteltük át. Konrád a szánalmas szakításokkal kapcsolatos posztra reagálva írta meg az alábbi történetet, igaz, ebben nem is szerepel olyan szánalmas hazugság, mint amilyenekről akkor írtunk. De ez azért nem baj, mert helyette van benne szexfüggő szerető, agresszív főnök és megkönnyebbült férj - Konrádnak a jelek szerint egy percig sem volt esélye unatkozni, amíg ezzel a nővel volt együtt. Ha ön is megírná nekünk legbizarrabb kapcsolatát, ne habozzon, a Randiblog címén mindig várjuk a jó sztorikat!

Távolról sincs vége, olvasson még »

Nyilvános beégések: négy bukott lánykérés

2012.04.21. 14:58 -

A verekedésbe fulladt esküvőkről már írtunk, de sokszor rögtön az első lépésnél elbukik a dolog. Az eljegyzést sokan tekintik életük legmeghatározóbb pillanatának, ezért logikus, hogy emlékezetessé akarják tenni. Amikor ez a vágy keveredik a rossz ízléssel és a túlzott önbizalommal, akkor jönnek össze a nyilvános lánykérések, amiket legrosszabb esetben nem csak a tévé, hanem az egész világ láthat élőben. Mint mindegyik lánykérésnél, itt is megvan az óriási pofára esés lehetősége, ezekből szemeztünk.

Távolról sincs vége, olvasson még »

El sem bírtam képzelni, hogy a feleségembe hatoljak

2012.04.20. 12:34 -

Ismét olvasóink vallottak levelükben, ezúttal arra a cikkünkre reagálva, amiben azt taglaljuk, mik lehetnek az okai a szexuális vágy kihülésének egy párkapcsolatban. Három megdöbbentően őszinte levelet közlünk most: kettő közülük átélte, milyen érzés, ha nem kellünk a másiknak az ágyban, míg harmadik olvasónk elmeséli, miért jutott el arra a pontra, hogy már szinte undorodott házastársától. Ha önnek is van tapasztalata a témában, ossza meg velünk egy email formájában, írjon a Randiblog címére!

Távolról sincs vége, olvasson még »
Címkék:
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 | 32 | 33 | 34 | 35 | 36 | 37 | 38 | 39 | 40 | 41 | 42 | 43 | 44 | 45 | 46 | 47 | 48 | 49 | 50 | 51 | 52 | 53 | 54 | 55 | 56 | 57 | 58 | 59 | 60 | 61 | 62 | 63 | 64 | 65 | 66 | 67 | 68 | 69 | 70 | 71 | 72 | 73 | 74 | 75 | 76 | 77 | 78 | 79 | 80 | 81 | 82 | 83 | 84 | 85 | 86 | 87

Shopline

Travelo utazási ajánlatok

Hirdetés