horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Émelyítő giccsparádé lett a 36 milliós eblagzi

2012. július 18., 16:58 Módosítva: 2012-07-18 16:58:16
23

Szinte szánalmasan szerénynek tűnik így hirtelen a világ legrondább kutyájának rendezett luxusesküvő, amire tavaly hatmillió forintnak megfelelő összeget dobtak ki háziállatukat szerelmesnek képzelő brit ebtulajdonosok. A múlt héten ugyanis New Yorkban megdőlt a kutyaesküvő-rekord, és nem (csak) a gyomorforgató giccs mennyiségét, hanem az arra kiadott pénzösszeg nagyságát tekintve is. A poszt képösszeállításának fotóin látható ünnepély 158 187 dollárba került, ami nagyjából 36 millió forintnak felel meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megszületett a 404 centis házaspár 3. gyereke

2012. július 17., 16:01 Módosítva: 2012-07-17 16:01:13
48

A mai poszt fotóösszeállítása a világ legmagasabb házaspárját mutatja be. Az apropó az, hogy június elején megszületett a pár harmadik gyermeke, Jonah, és most elkészültek róla az első fotók. Wilco és Keisha van Kleef-Bloton összmagassága 404,7 centiméter, ezzel a Guinness rekordok könyve szerint ők számítanak a világ legmagasabb élő házaspárjának. Bár a pár Angliában, Dagenhamben él, a férj nem angol származású: Wilco van Kleef Hollandiában született 1981-ben.

A fiatalember 16 éves korára érte el 213 centis testmagasságát, gyermekkorában olyan gyorsan nőtt, hogy hormoninjekciókat kapott a növekedés megállítására, mert az orvosok attól tartottak, hogy térdei nem fogják elbírni a hatalmasnak ígérkező testet. Van Kleef aztán átköltözött Nagy-Britanniába, ahol 2001-ben egy szép napon megakadt a szeme egy hirdetésen, amiben egy magas hölgy kétségbeesetten táncpartnert keresett (ugyebár nemcsak az alacsony férfiaknak nehéz partnert találni, hanem a magas nőknek is). A fiatalember így találta meg Keisha Boltont, aki aztán a felesége is lett, és ezzel felállították a Guinness rekordot, valamint létrehozták maguknak a van Kleef-Bolton közös vezetéknevet.

Távolról sincs vége, olvasson még

Fogadott anyja férjét, fiát szerette el

2012. július 16., 15:44 Módosítva: 2012-07-16 15:44:40
1

Olvasónk, a 26 éves Mira sztoriját közöljük a hajtás után. Ő most középiskolai tanárnő, de kamaszkorában a családi veszekedésektől menekült egy másik családhoz, ahol a feleség befogadta, saját lányaként szerette, ám Mira hála helyett elcsábította a férjét, jelenleg pedig nevelt anyjának a fiával van viszonya. Rengeteg megcsalós történet volt már a Randiblogban, de ez az egyik legkülönösebb mind közül. Ha ön is elmesélné a sajátját, a Randiblog email-címére írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

Így kell élőben csajozni egy virtuális mangalányt

2012. július 15., 09:03 Módosítva: 2012-07-17 16:21:04
19

A fenti videó készítője bizonyos Alsionesvx, akinek a célja valószínűleg ezzel az egésszel nem volt más, mint hogy megmutassa, technológiailag hogyan kivitelezhető egy igazi randi egy virtuális személlyel. Ha ön a film bevezetőjében látható valamennyi kütyüt pontosan felismeri, akkor gratulálunk, nekünk mindenesetre nem a videószemüveg márkája és az Xtion PRO mozgásérzékelő működése a legérdekesebb ebben a projektben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Piros ruhás fotóval sikeresebb a társkeresés

2012. július 14., 11:54 Módosítva: 2012-07-14 11:54:24
13

A józan észre és korábbi pozitív, vagy inkább negatív tapasztalatokra alapítva rengeteg tanácsot adtunk már az internetes társkereséshez, most jöjjön egy olyan tipp, amit tudományos kutatás támaszt alá: a hölgyek olyan fotót töltsenek fel magukról a társkeresőre, amin piros ruha van rajtuk (vagy ha nincs ilyen fotójuk, photoshoppal színezzék át a ruhájukat pirosra), és máris növekedni fog a férfiaktól érkező megkeresések száma. Azt is elmondjuk persze, hogy minderre hogyan jöttek rá.

Távolról sincs vége, olvasson még

Vaginaplasztikával és új szűzhártyával ünnepelték 40. házassági évfordulójukat

2012. július 13., 11:32 Módosítva: 2012-07-13 11:32:09
21

Sokan találgatják, hogy mi lehet a hosszú, boldog házasság titka, de úgy tűnik, a fenti videó szereplői szerint az egyik kulcsfontosságú dolog a pezsgő szexuális élet. Ez az amerikai pár negyvenedik házassági évfordulóját ünnepli, és úgy döntöttek, a jeles alkalomból egy költséges és néha veszélyes plasztikai beavatkozással ajándékozzák meg egymást. Lynn, a feleség vállalta, hogy vaginaplasztikát hajtsanak végre rajta, hogy férjével a szexuális életük újra a régi lehessen.

De ez még nem minden, a vártnál hosszabb és bonyolultabb beavatkozás után, amelynek során Lynn megereszkedett hüvelyét szó szerint felemelte a Miklós vezetéknevű sebész, még új szűzhártyát is csináltak az asszonynak, hogy legyen hab is a házassági évfordulós tortán. A második beavatkozás előtt 12 hónapot kellett várni, hogy az első meggyógyuljon, de az új szűzhártyával a pár úgy fekhetett megint össze, mintha az lett volna az első alkalom.

Így kér lányt egy sivatagi ultramaraton-futó

2012. július 12., 17:57 Módosítva: 2012-07-12 17:57:34
12

Hemzsegnek az extrém lánykérések a világban és ebben a blogban is, de Rick Gannon teljesítménye annyira extrém, hogy arra nehezen lehetne rátenni egy lapáttal: a 42 éves brit férfi ugyanis egy 228 km-es ultramaratont teljesített a Namíb-sivatagban. Egy ilyen futás után nyilván mindenki betérdelne, de ő nem csak úgy általában tette ezt, hanem barátnője előtt, és meg is kérte a kezét egy olyan gyűrűvel, ami az ötnapos futás közben végig nála volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Így dőltem be egy dzsigolónak

2012. július 11., 10:17 Módosítva: 2012-07-13 11:31:40
14

"Akkor kellett volna elmenekülnöm, amikor az első beszélgetés alkalmával szóba került, hogy jelenleg munkanélküli" - írta olvasónk, a 35 éves Mariann, akinek friss szerzeménye persze azt mondta, aktív keresgélő, ám a későbbiekben kiderült, nem igazán sieti el a dolgot. Főleg úgy, hogy Mariannál egész jól elvolt pénz nélkül is.

Távolról sincs vége, olvasson még

Beszólt egy csajnak, egy másik csaj pofánvágta

2012. július 10., 12:28 Módosítva: 2012-07-10 12:28:06
20

A mai sztori egy olyan mikroblogról származik, ami az ott publikált eset megtörténte óta már bezárt, ugyanis egy személyesnek szánt üzenetet elkezdtek felkapni a hírportálok, és a téma annyira megosztotta a közönséget, hogy a szerzőnek elege lett a kommentelőkből. Érdekes módon pont egy olyan téma van a középpontban, ami a múlt héten került elő itt nálunk is: a füttyögések, és ahhoz kapcsolódó kéretlen, szexuális tartalmú megjegyzések ismeretlen férfiaktól nőknek. Egy amerikai csaj megelégelte ugyanis a beszólásokat (vigyázat, alább trágár szavak következnek!), pedig nem is neki kiabáltak oda.

Távolról sincs vége, olvasson még

Orgazmus után nem ér a szerelmi vallomás

2012. július 9., 13:37 Módosítva: 2012-07-09 13:37:22
22

Öt olvasónkat kérdeztük meg arról, mikor érzik esedékesnek a szerelmi vallomást egy kapcsolatban. Mint kiderült, egyeseknél vannak bizonyos szabályok: van, aki mindenképp megvárja, míg a másik teszi meg először ezt a lépést, és van, aki hónapokig is képes várni a dologgal, hogy az érzést biztosan ne keverje össze a fellángolással. Egyik olvasónk szerint egyetlen szabály létezik: orgazmus után soha nem szabad szerelmet vallani.

stockfresh 47457 foreplay-honeymoon-couple-in-bed sizeM
Távolról sincs vége, olvasson még

Könnyen távkapcsolatot szül az online ismerkedés

2012. július 8., 19:43 Módosítva: 2014-10-27 14:57:31
4

Megírtuk, milyen az, amikor az ember az interneten keresztül lesz szerelmes valakibe, anélkül, hogy akárcsak egyszer is találkozott volna élőben az illetővel. Erre önök megírták nekünk, hogy mi az egyik lehetséges következménye egy ilyen esetnek: távkapcsolat. A Randiblog email-címére érkezett levelek közül kettőt választottunk ki, az elsőt Sarolta írta, és beszámolója meglehetősen emlékeztet annak az angol-amerikai párnak a történetére, akik a Chatroulette-en jöttek össze. Ki gondolta volna, hogy ilyen itthonról is lehetséges? A második levél írójának, akinek Emese az álneve, kicsit könnyebb helyzete van, náluk ugyanis nem óceánokat kell átszelni egy-egy találkozáshoz, és így a boldogság már több, mint egy éve tart. Ha ön is megírná saját történetét internetes szerelmekről, első személyes találkozásokról vagy távkapcsolatokról, nagyon örülnénk - címünk még mindig a régi, kattintson ide érte!

Távolról sincs vége, olvasson még

Feltalálták a félrelépésgátló jegygyűrűt

2012. július 8., 09:05 Módosítva: 2012-07-08 09:05:14
17
MG 2471-411x388
Fotó: Thecheeky.com

Találtunk egy újabb jópofaságot a thecheeky.com nevű oldalon. Ők azok, akik a nyakkiszívós stencilt is árulják, és a mai posztban tárgyalt termék is rengeteg hasonlóságot mutat azzal az ötlettel. A képen látható ékszernek az a neve, hogy félrelépésgátló jegygyűrű, és a működése rendkívül egyszerű. A gyűrű belsejébe bele van gravírozva az „I’m married”, azaz „házas vagyok” felirat, ami belepasszírozódik az ember ujjába viselés közben. Így ha valaki hátsó szándéktól vezérelve leveszi a jegygyűrűt, alatta attól még ottmarad az ujján a „házas vagyok” felirat, így a félredugni készülő férj hiába csúsztatja a zakója zsebébe a gyűrűt, mielőtt odamegy flörtölni egy ismeretlen nőhöz a bárban, az ujján ottmarad az árulkodó jel. Az ötlet annyira frappáns, hogy rögtön pontokba szedtük, hogy igazából miért orbitális hülyeség.

Távolról sincs vége, olvasson még

A meztelen képpel flörtölő kamaszok már szexeltek is

2012. július 6., 10:52 Módosítva: 2012-07-06 10:52:20
2

Éppen tegnap mutattuk be azt a szexképvillantó appot, aminek segítségével valamivel biztonságosabb lett a ruhátlan képek küldése, azaz a szexting az online flörtölés során. Erre nem megjelenik egy kutatás a témában a Pediatrics & Adolescent Medicine nevű folyóiratban? De. Kiderül belőle, hogy a tizenévesek körében jó nagy a kereslet egy ilyen alkalmazásra (Amerikában legalábbis), mivel a pucér fotók kérése szinte már normálisnak számít a csajozás során, de az is, hogy akik meztelen kép küldésére kaphatók, azok rengeteg másra szintén.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ravasz szexképmutogató telefonos flörtöléshez

2012. július 5., 15:50 Módosítva: 2012-07-05 16:14:55
0

Hármasával szoktuk adagolni olvasóinknak az internetes társkeresés vadhajtásait, és mára megint összegyűlt egy adagnyi érdekesség, úgyhogy kezdjük is a Snapchat nevű alkalmazással. Ezt akkor kell bevetni, ha az ember okostelefonon keresztül flörtöl valakivel. Ebben a tevékenységben ugyanis az egyik legveszélyesebb dolog a szexting, azaz a szexuális tartalmú üzengetés, főleg akkor, ha küldünk mellé magunkról ruhátlan fotót is. Ez utóbbit ugyanis a partner, ha nem megbízható, feltöltheti az internetre, ahonnan a dolog többet el nem tüntethető, és minél kínosabb számunkra a kép, annál több ismeretlen és ismerős fogja megnézni. Na pontosan ezt lehet kivédeni a Snapchattel, mert az felvillanó, azaz önmagától szinte azonnal törlődő fotókat küld a címzettnek.

Ha valaki szexting-partnere kedvéért szeretne villantani mondjuk egy kis cicit, csinálhat magáról egy fotót a megfelelő szögben, aztán azt elküldheti a Snapchattel, de előtte beállíthatja, hogy az illető a képet mennyi ideig láthassa. A kép 1-től 10 másodpercig terjedő időtartamra villan fel a címzett telefonján, majd nyomtalanul törlődik. Azonban ha az illető ez alatt a rövid idő alatt észbe kap és screenshotot csinál, a feladónak erről a tényről ugyan értesítést küld a Snapchat, de a dolgot megakadályozni nem tudja, így a több másodperces képvillantások így is valamennyire kockázatosak maradnak.

Távolról sincs vége, olvasson még

Leszoktak a melósok a nők megfütyüléséről

2012. július 4., 19:46 Módosítva: 2012-07-04 19:46:44
30

Már majdnem öt éve annak, hogy egy hosszú cikkben arról volt szó itt a Velveten, hogy a nőknek milyen gyakran szólnak-kiabálnak-fütyülnek oda férfiak azt kifejezve, hogy vonzónak találják a hölgyet. Bár itt elvileg egy bókról van szó, azért a dolog mégsem ilyen egyszerű, tekintve, hogy a helyzet és a hangnem általában mégis lealacsonyítóvá teszi a dolgot, és a tipikusan melósoktól érkező fütty sokszor csak azt fejezi ki, hogy szexuális tárgynak nézik az éppen arra vetődő nőt.

Távolról sincs vége, olvasson még

Zombifejet rúgott a menyasszony a násznép közé

2012. július 3., 13:12 Módosítva: 2012-07-03 13:12:33
13

A szezon kellős közepén vagyunk, a múlt héten is volt egy jóízű esküvői balesetes videónk, ezen a héten pedig háromra emeljük a tétet. Az első klip ráadásul egy hülyeesküvőn készült felvételből származik, ahol a Csillagok háborúja szereplőinek, illetve zombinak voltak beöltözve egyes résztvevők. Amerikában szokás, hogy a szertartáson mindkét fél kezében van egy-egy gyertya, majd amikor összeházasodtak, a gyertyákkal meggyújtanak egy nagy közös gyertyát, és a két kicsi lángot elfújják. Ezt a mozzanatot ez a pár egy zombifej-gyertya machetével történő szétvágásával akarta pótolni, de sikertelenül, a bárd ugyanis nem vitte a kelléket. Ekkor megpróbáltak rátaposni, de a zombifej ennek is ellenállt. Az esküvő teljes anyaga itt tekinthető meg.

Távolról sincs vége, olvasson még

Idegesítő női baklövések a társkeresőkről

2012. július 2., 16:12 Módosítva: 2012-07-02 16:15:50
35

Összeszedtük korábban, hogy a nők miért nem válaszolnak a pasiknak a társkeresős levelekre, erre reagálva pedig Trisi nevű férfi olvasónk írt nekünk egy levelet. A cikket elolvasva ugyanis az a gondolata támadt, miszerint ha annyira egyszerű lenne a dolog, ahogyan megírtuk, akkor tényleg a pasik tehetnének a saját nyomorukról. Trisi sorai jól kiegészítik a hétvégén tárgyalt 12 jó tanácsot.

Távolról sincs vége, olvasson még

Képtelen lettem volna bevállalni barátaim előtt, annyira taszító a külseje

2012. július 1., 17:15 Módosítva: 2012-07-01 17:15:31
2

Sokak számára még a szerelem első látásra dolog is túl szürreálisnak tűnik, pedig amióta elterjedt az internet, egyre többen vannak olyanok is, akik arról számolnak be, hogy még a személyes találkozó előtt belezúgtak a másikba. Egyik ismerősöm legutóbb Google Talkon vallott szerelmet, az első randi előtt. Sosem találkozott még a pasival előtte. A szerelem azóta is tombol, a csaj egy öt és fél éves kapcsolatnak vetett véget, de még azelőtt, hogy egymás kezét megfogták volna. Szinte egyszerre vallottak szerelmet, első cset végén már arról leveleztek, milyen lesz az esküvői ruha. A történet elég valószerűtlennek tűnik, de igaz, sőt, a baráti társaságban is akadt pár ilyen sztori egyből, amikor rákérdeztem.

tk3s h 103453761
Távolról sincs vége, olvasson még

Budapest 50 istennőjéből az egyik, plusz 12 jó tanács társkereséshez

2012. június 30., 16:16 Módosítva: 2012-06-30 16:17:11
18

A Randivonal beszámolói között egyre nagyobb divat duplán írni meg a megismerkedés történetét. Ilyen volt a legutóbbi sztori is, amit olvasóink figyelmébe ajánlottunk, és így mesél a mai poszt két főszereplője Mari és András is, akiket végső soron egy begipszelt boka hozott össze (meg persze az internet). Mari azonban megfejelte a közös leírást 12 jó tanáccsal arról, hogy hogyan érdemes a weben keresni a szerelmet. Ha ön is kedvet kapott hozzá, kattintson át szponzorunkhoz, a Randivonalhoz!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kínában kötelező lehet a gyakori szülőlátogatás

2012. június 29., 17:26 Módosítva: 2012-06-29 17:26:56
0

Kínának elég sok baja származott az egykerendszerből. Egyrészt ugye sokkal több a férfi, mint a nő, másrészt ugye mivel szinte senkinek nincs testvére, két szülőre, illetve négy nagyszülőre csak egy gyerek, illetve unoka jut, így aztán az idősekkel nincs, aki foglalkozzon. A napokban egy tévériport olyan felháborodást keltett, hogy a témában törvénymódosítást fontolgatnak, írja a New York Times.

146038596
Fotó: Lintao Zhang
Távolról sincs vége, olvasson még

A férfiak boldogabbak, ha házimunkát végeznek

2012. június 28., 17:02 Módosítva: 2012-06-28 17:02:42
87

Brit tudósok, közelebbről a Cambridge-i Egyetem kutatóinak eredményeit tárta a világ elé a minap a Daily Mail, egy olyan témában, ami valóban mindenkit érint, aki se nem milliomos, se nem hajléktalan: a házimunkáról van szó. A hagyományosan női munkának tekintett feladatokból manapság már a férfiak is kiveszik a részüket, és a tudósok szerint azok a férfiak, akik végeznek házimunkát, boldogabbak, mint azok, akik nem.

Távolról sincs vége, olvasson még

Katasztrófavideó: bedőlt a menyasszony alatt a stég

2012. június 28., 10:50 Módosítva: 2012-06-28 10:50:19
79

Valószínűleg jövőbeni lagzikatasztrófás videó-összeállítások állandó darabja lesz a fenti klip, amelyben egy tóparti stég adja meg magát a násznép súlya alatt a Michigan államban található Shelbyville-ben. Az ifjú pár Eric és Maegan Walber, ők vannak az események és a beszakadt stég kellős közepén. Utólag azt nyilatkozták a Daily Mailnek, hogy most már mint „jó sztorira” emlékeznek vissza az egészre, legalább „lesz mit mesélni az unokáknak”.

Távolról sincs vége, olvasson még

Christina Aguilerát dalolt a menyasszony az oltár előtt

2012. június 27., 12:51 Módosítva: 2012-06-27 12:56:30
8

Megvan már a világ legbénább esküvői videója és a világ legízléstelenebb menyasszonyi ruhája, hát most a fenti videón mutatjuk azt a jelenetet, amely valószínűleg megérdemli a világ legkínosabb menyasszonyi bevonulása címet (legalábbis akkor, ha a véletlen baleseteket leszámítjuk). Vannak ezek a félig viccesnek szánt esküvői táncok, ez is valami olyasmi, csak itt ének van tánc helyett és nem a lagzi során, hanem a templomi szertartás nyitányaként, de a legnagyobb baj, hogy a hölgy ezt az egészet szemlátomást véresen komolyan gondolja.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egyszerre, ugyanott születtek, összeházasodtak

2012. június 26., 12:59 Módosítva: 2012-06-26 12:59:33
4

Amikor az ember nagyon szerelmes valakibe, úgy érzi, a sors rendelése, hogy kettejüknek találkozniuk kellett. Ezt az érzést nagyon fel tudja erősíteni, ha kiderül, hogy vannak közös pontok a két fél múltjában, például a vőlegény felfedezi saját magát a menyasszony egy gyerekkori fotóján. Hasonló a története a mai poszt képösszeállításának fotóin látható párnak, Charlotte Kendricknek és Richard Tonksnak. Amikor 22 évesen összeismerkedtek, azt nyilván hamarosan megállapították, hogy mindössze egy nap különbséggel születtek. De ez még csak a kezdet volt.

Távolról sincs vége, olvasson még

10 ok, amiért örülhet, aki kapcsolatban él

2012. június 25., 12:02 Módosítva: 2012-06-25 12:02:35
170

Egy amerikai pszichológus, bizonyos Alice Boyes a Psychology Today website-ján közzétett egy tízes listát arról, hogyan erősíti az ember személyiségét, ha kapcsolatban él. Feltételezve persze, hogy egy harmonikus, szeretettel teli kapcsolatról van szó, sokféleképpen tudunk erőt meríteni abból, hogy áll mellettünk valaki, attól függetlenül, hogy ezen segítség nélkül is azért el lehet lenni viszonylag normálisan szingliként.

Ne várjon szenzációs újdonságokat a listától, inkább arra használja fel az alábbi sorokat, hogy saját kapcsolatát kiértékelje. Ön is élvezi partnere mellett a páros élet valamennyi előnyét? Vagy egy még jobb szempont az olvasáshoz: vajon az ön partnere is élvezi ön mellett a páros élet valamennyi előnyét?

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy nálam 3 évvel fiatalabb lány elhívott beszélgetni

2012. június 24., 16:37 Módosítva: 2014-10-27 14:57:31
4

Van, aki azt mondja, puszta női megérzés vezette egy olyan felfedezésre, amiből megtudta, hogy szerelme nem hűséges hozzá. Az alábbi levél íróját Vilmának kereszteltük át, de az ő esetében a megérzéseknek csak később lett szerepe, a lavinát egy váratlan beszélgetés indította el. Mindenki története más és más, Vilmáéké például meglepően sok krízis után újra is újra beindult még egyszer. Ha ön is szívesen megírná, kitől, hogyan tudta meg, hogy szerelme rejteget valamit ön elől, kérjük, küldjön egy beszámolót a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Elfelejtette, hogy már elvette feleségül a barátnőjét

2012. június 23., 17:06 Módosítva: 2012-06-23 17:06:49
0

Amit a szappanoperákban vicces-valószínűtlen fordulatként tálalnak minden alkalommal, amikor a sorozatíróknak már tényleg nem jut semmi az eszébe, az az életben igazi szívszorító tragédia tud lenni. Mai fotógalériánk egy szerencsétlen sorsú brit párt mutat be, ahol a férj egy agytumor következtében emlékei egy jó részét elvesztette. Így arra sem emlékezett, hogy egykori barátnője igazából már rég a felesége.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tömeges melegesküvőt okozott az X-Men képregény

2012. június 22., 14:07 Módosítva: 2012-06-22 14:07:20
15

Az X-Men képregénysorozatnak a héten egy különleges epizódját jelentette meg a Marvel jövő szerdai, azaz június 27-i dátummal. A szuperhős-saga ezen részében a Northstar és a Kyle nevű szereplők összeházasodnak, aminek örömére több képregénybolt és képregényrajongó is úgy érezte az USA-ban, hogy a fantáziavilág melegesküvőjét az életben, igaziból is meg kell tartani. Galériánk fotói New Yorkból érkeztek, ahol több képregényrajongó-pár mondta ki egymásnak a boldogító igent, közülük egy vállalta, hogy szerepel az eseményről készült sajtófotókon.

De az USA-n belül máshol, olyan helyeken is tartottak X-Men esküvőket Northstar és Kyle frigyének apropóján, ahol az jogilag nem is lehetséges. Bár Nevada állam nem ismeri el az egynemű partnerek életközösségét, egy Las Vegas-i képregényüzlet mégis tartott egy bulit, ahol 11 pár fogadott egymásnak örök hűséget, állami beavatkozás nélkül. Az utóbbi időben egyébként a jelek szerint egyre élesedik a képregénygyártók harca a meleg rajongókért: a rivális DC Comics ugye nemrég jelentette be, hogy Green Lantern nevű szuperhőse meleg.

Elfogott valami rossz érzés, hogy bele kellene néznem

2012. június 21., 15:32 Módosítva: 2014-10-27 14:57:30
36

Újabb olvasói levelet közlünk női megérzés témában. Juli arról ír, hogy egy óvatlan pillanatban késztetést érzett arra, hogy szerelme telefonjában megnézze az üzeneteket, és ez a pillanat alapjaiban megrengette az egész kapcsolatot. A legérdekesebb az egészben az, hogy bár volt szakítás, békülés, Juli azt írja, hogy a gyanús SMS-ek ellenére ő és párja most is együtt vannak. Ha szeretné megírni saját történetét női megérzésekről, SMS-ekről, félrelépésekről, szakításokról vagy egyébről, kérjük írjon ön is a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Randizási tippek csóróknak

2012. június 20., 14:15 Módosítva: 2012-06-20 14:15:41
125

A legtöbb férfi már akkor is gondban van a randiszínhelyek kiválasztásával, amikor tele a zsebe, és főleg azok esnek kétségbe, akikneknek nem is telik miből elkápráztatni a nőt. Sokan inkább nem is próbálkoznak ezért, pedig végeláthatatlan ingyenes lehetőségek vannak nemcsak a fővárosban, de országszerte. Íme pár tipp legatyásodott olvasóinktól a nyárra azoknak, akik rendesen le vannak égve anyagilag, de nem hagyják, hogy a vonat elmenjen.

Távolról sincs vége, olvasson még