horoszkóp

Randi

A Velvet randiblogja

Párhoroszkóp

Kíváncsi rá, összeillik-e mostani párjával? Nézze meg, mennyire passzolnak csillagjegyeik alapján!

Akik ikertestvért csinálnak szerelmükből

2014. május 6., 18:06 Módosítva: 2014-05-07 10:25:23
7

Ismeri ön a Boyfriendtwin nevű mikroblogot? Reméljük, még nem, mert ezt a posztot azért állítottuk össze, hogy megmutassuk önnek a jelenséget, amiről ez a blog szól: olyan melegpárokról, akik annyira hasonlítanak egymásra, hogy akár ikertestvérek is lehetnének. Maga a blog nem fűz hozzá sok mindent az egypetéjűnek tűnő szerelmesekről készült fotókhoz, csak annyit, hogy mi lehetne szexibb annál, mint saját magunkkal randizni, de mi nem álljuk meg, hogy ne emlékeztessük arra olvasóinkat, hogy a heteroszexuális pároknál is megfigyelték, hogy az emberek hajlamosak olyan partnert választani maguknak, aki hasonlít rájuk. Miért ne vonatkozna ugyanez a melegekre is?

Távolról sincs vége, olvasson még

A fiatal pumavadász ezekre a nőkre hajt

2014. május 5., 17:22 Módosítva: 2014-05-06 12:17:58
43

Egy ideje a puma szóval írják le azokat a nőket, akik a fiatalabb férfiakra hajtanak. Kb. az a típus ez, akit Samantha testesített meg a Szex és New Yorkban, és akikről most már külön tévésorozat is szól Cougar Town címmel (mondjuk a magyar cím simán leszinglizi őket), a celebek között külön kategóriát képeznek, de itt a Randiblogban is rengeteget volt már szó a puma típusú nőkről, mind közül talán ez a poszt a legemlékezetesebb. A puma kifejezés persze nem túl hízelgő az ilyen hölgyekre nézve, mert azt feltételezi, hogy a fiatalabb férfiak nem szeretnék, hogy elkapja őket egy ilyen cicus, de szegények néha akaratuk ellenére a ragadozó prédájává válnak. Ez azért sértő egy kicsit, mert a névhasználat azt veszi nyilvánvaló ténynek, hogy a férfiakat kényszeríteni kell arra, hogy egy 40 feletti nővel randizzanak, ami nyilvánvalóan nem igaz.

Egy eklatáns példa a mai poszt képgalériájában bemutatott, 31 éves, floridai fiatalember, Kyle Jones. Ő kifejezetten az idősebb nőkre bukik, de annyira, hogy nála az alsó korhatár 65 év. Szóval őt aztán nem kell semmire kényszeríteni, éppen, hogy ő vadássza le a nagymamakorú asszonyokat, ezért nevezte el saját magát pumavadásznak. Legszívesebben ezzel a nénivel eresztenénk össze, de a képeken nem vele, hanem egy 67 és egy 91 éves hölggyel látható, meg az édesanyjával is pózolt egyet, hogy lássuk, hogy a csajai mennyivel idősebbek, mint a saját anyja. Klikkelje végig a fotókat – igen, ilyen is van! Amerikában legalábbis.

Szétcsaptam magam, hánytam, 50 kilómból 8-at ledobtam

2014. május 4., 17:07 Módosítva: 2016-05-20 14:42:00
6

Nagyon szeretem olvasni a blogotokat, érdekes történetek, melyekben olykor-olykor felfedezni vélem, hogy igen, ez velem is megtörtént. Bízom benne, hogy sokan tanulnak az esetemből, és biztosan sokan tudni fogják mit kellene tennem, hisz én én is tudom, de ahogy a levél tárgyában is megneveztem: a szív sokkal erősebb az észnél” – a mai posztban Mónika levele olvasható. Természetesen ő is álnéven szerepel itt a Randiblogban, hiszen olyan intim dolgokról számol be, amilkről saját neve alatt nyilván nem állhatna ki a nyilvánosság elé. Mónika azt mondja, az eszével tudja, hogy el kéne engednie szerelmét, de a szíve nem képes erre, így aztán hatalmas viharokat kellett átvészelnie ennek a kapcsolatnak, Mónika egyszer még kórházba is került. Ön tudna valami tanácsot adni ebben a helyzetben? Esetleg önnek is volt része egy hasonló viszonyban? Kérjük, írja meg véleményét és tapasztalatait a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

10 világhírű luxusjegygyűrű – de melyik kié?

2014. május 3., 17:00 Módosítva: 2014-05-03 20:52:29
14
Ez a világ egyik leghíresebb és egyben legdrágább jegygyűrűje. Alább kipróbálhatja, jól emlékszik-e, kié!
Ez a világ egyik leghíresebb és egyben legdrágább jegygyűrűje. Alább kipróbálhatja, jól emlékszik-e, kié!

A celebjegygyűrűk azért bírnak nagyon érdekesek lenni, mert egyrészt mindenképpen fűződik hozzájuk egy többé-kevésbé romantikus történet, amelyben két celeb szerepel, másrészt ugye önmagában az értékük miatt figyelemre méltóak, mert néhányuk egy vagyont ér. Össze is szedtük az utóbbi évek 10 leghíresebb jegygyűrűjét, és meg kell állapítanunk, hogy a legtöbbjük a luxuskategóriának is a krémjéhez tartozik. Ebben a posztban ezt a tíz ékszert nézheti meg, de hogy izgalmasabb legyen, első körben úgy mutatjuk őket, hogy nem mondjuk meg, melyik kié, hanem ezt önnek kell kitalálnia négy választási lehetőség közül. A feladat nem egyszerű, de ne aggódjon, a végén úgyis megtudja a helyes megfejtést. És hogy ne csak a külföldi sztárok szerepeljenek, egy hazai híresség is szerepel a 10 között – vajon felismeri majd, hogy melyik a magyar gyűrű?

Minden kérdés megválaszolására 30 másodperc áll rendelkezésére. Jelölje meg a helyes választ, majd vagy várja ki az idő végét, vagy kattintson a "Következő kérdés" gombra. A linkre kattintva elindul a játék.

Sajnos nem sikerült :(
Kérjük próbálja meg újra.
Indulhat a kvíz »
Távolról sincs vége, olvasson még

Ha valamit írok, az a válasz: ne itt, mert olvassák

2014. május 2., 16:48 Módosítva: 2014-10-27 15:00:42
11

Olvasói levelek százai bizonyítják már itt a Randiblogon, hogy egy kapcsolat nagyon nehéz tud lenni, akárhogy is dúl a szerelem. Az alábbi írás beküldőjének, Zsigmondnak sem volt könnyű dolga, főként azért, mert itt ráadásul gyakorlatilag hárman voltak a kapcsolatban. A lány édesanya ugyanis szokatlanul szigorúan fogta a gyereket, pedig ez a gyerek már rég nem is volt gyerek. Az anyuka elől Zsigmond végülis nem tudott máshova menekülni, csak a szakításba, aminek ráadásul egy meglehetősen szokatlan formáját választotta, de azt mondja, így volt a legjobb mindenkinek. Olvassa végig a történetet, aztán ha úgy érzi, írja meg nekünk ön is véleményét vagy saját történetét a Randiblog email-címére! Természetesen kérni sem kell, hogy a levélbeküldők inkognitóját őrizzük meg, mert itt a Randiblogban mindig mindenki álnéven szerepel – Zsigmondot sem Zsigmondnak hívják a valóságban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Megkérdezte, mizu, 2 órára rá az ágyamban voltunk

2014. május 1., 17:36 Módosítva: 2014-10-27 15:00:40
21

Szeretnék reagálni a saját történetemmel Bíborka levelére” – ennyi volt a bevezető az alábbi levélhez, aminek a beküldőjét Jakab néven fogjuk emlegetni (igazából természetesen máshogy hívják). Bíborka egy olyan kapcsolatot írt le, ami két szakítást élt túl, de a sok veszekedés után harmadszor is összejöttek a sráccal, és Bíborka azóta azt vallja, hogy kutyából is lehet szalonna. Sajnos Jakabnak nem volt ekkora szerencséje. Őt egy véletlen találkozás hozta össze a Nagy Ő-vel, sőt, nem is egy véletlen találkozás, hanem több. Hiszen ők is szétmentek, aztán megint összejöttek, aztán újabb szakítás, és így tovább a végkifejletig, ami egy nem várt fordulattal érkezett el egy évvel ezelőtt. Önnek is volt része ilyen kapcsolatban? Kérjük, írja meg tapasztalatait, véleményét vagy hozzászólását a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Érvek és ellenérvek a különalvással kapcsolatban

2014. április 30., 16:06 Módosítva: 2014-05-01 10:18:34
11

Alapvetően az a normális, hogy férj és feleség, illetve barát és barátnő együtt, egy ágyban alszik. Az ugyan változhat, hogy ki mennyire bújik hozzá partneréhez, de a közvélekedés szerint ugye az igaz szerelem egyik ismérve, hogy az élettársak együtt alszanak. Ennek ellenére a hosszabb kapcsolatokban az évek múltán elég sokan döntenek úgy, hogy kihasználják, hogy van két külön hálószoba a lakásban. Rengeteg érv szólhat amellett, hogy jobb külön ágyban tölteni az éjszakákat annak ellenére, hogy a pár nap közben remekül elvan együtt és eszük ágában sincs elválni egymástól.

shutterstock 116820856

Van, akit partnere horkolása vagy álmatlan hánykolódása kényszerít ki a hitvesi ágyból, másoknál az eltérő életritmus miatt válik célszerűvé a különalvás. Ha például az egyik fél mindig korábban fekszik, mint a másik, nincs túl sok értelme a közös ágyat forszírozni, hiszen se nem fekszenek, se nem kelnek együtt, egyébként meg csak zavarják egymást (kivéve, ha a korábban kelő fél ilyen vekkert használ). Akik eltérő műszakban dolgoznak, vagy egyszerűen csak más életritmussal rendelkeznek, valószínűleg jobban ki tudják magukat aludni, ha nem ragaszkodnak ahhoz, hogy párjuk is ugyanabban az ágyban legyen. Összességében a legnagyobb érv ez a különalvás mellett: ha a felek kialvatlanok, az mindkettőjüknek rossz, úgyhogy ha külön jobban meg az alvás, érdemes éjszakára különköltözni. Bizonyos Michael J. Breaus klinikai pszichológus a Psychology Today oldalán foglalta össze, mit mond a tudomány erről, de úgy tűnik, vannak azért ellenérvek is a különalvással szemben.

Távolról sincs vége, olvasson még

Felesége pucér szeretőjét kergette az utcán

2014. április 30., 12:17 Módosítva: 2014-04-30 23:32:12
7

A fenti videó már megint az a kategória, hogy ha ez tényleg igazi, akkor nagyon vicces, de ha megrendezett jelenet, még akkor is eléggé. A dologban az a kicsit gyanús, hogy a Tijuana utcáin elvileg gyanútlanul sétáló fiatalember először egy gyors felkonfot nyom, videózó haverja pedig csak ezután fordítja az akció felé a kamerát. És az akció rögtön érkezik is: egy gyakorlatilag meztelen embert kerget egy másik férfi. Nyilvánvaló, hogy már megint egy szeretkezés közben rajtakapott Don Juanról van szó, akinek felöltözésre már nem volt ideje, de menekülnie kellett, mert egyszercsak felbukkant a felszarvazott férj. Ennyi. Két információ még a végére a rend kedvéért: egy, hogy a videót a Reddit felhasználói találták, kettő, hogy Tijuana Mexikó északnyugati csücskében van, közel az USA határához.

Kínai romantika: ezekkel a pedóképekkel kedveskedett szerelmének

2014. április 29., 17:00 Módosítva: 2014-04-29 21:34:35
2

A mai posztban látható fotókat egy Wan nevű kínai férfi tette közzé a Weibo nevű site-on, ami a Twitter ottani megfelelője. A sorozatot a People Daily mutatta meg először a világ nyugati felének, de itt a reakció teljesen más volt, mint Kínában, ahol az emberek egy jópofa és romantikus gesztust látnak ebben az egészben.

Távolról sincs vége, olvasson még

A szexfarmer zenél, ha lehúzzák a sliccét

2014. április 28., 18:15 Módosítva: 2014-04-28 22:06:34
21

A fenti videó tanúsága szerint a technikához túl jól értő férfiak szerint egy nő a következőképpen képzeli el élete legromantikusabb estéjét. A férfi szájára tapadva beesik a legénylakásba, ahol a házigazda azonnal egyik kezével tapperolni, a másikkal villanyt kapcsolgatni kezd. A heves és a lakás szinte minden négyzetméterét érintő petting után a párocska végre letelepszik, hogy úgymond a lényegre térjen. A férfin egy sima farmer van, de otrombán nagy, céglogót tartalmazó övcsattal, viszont amikor a fiatalemberről lekerül a nadrág, mintegy varázsütésre zene csendül fel, tompábbak lesznek a fények és kigyullad egy csomó gyertya a lakásban.

Mit gondol a zenélő szexfarmerről?

 • 147
  Férfi vagyok, viccből használnám esetleg
 • 108
  Férfi vagyok, viccből se használnám
 • 87
  Nő vagyok, nem tetszene, ha a férfin ilyen lenne
 • 49
  Férfi vagyok, simán bevetném élesben
 • 34
  Nő vagyok, tetszene, ha a férfin ilyen lenne

Ha a nők valóban egy ilyen randira vágynak, akkor remek híre van az Instructables nevű website-nak, ugyanis a dolog az életben is kivitelezhető. Hogy hogyan, annak a pontos leírásáért ide kell kattintani. De még mielőtt férfiolvasóink nekilátnak a barkácsolásnak, érdemes egy pillantást vetni a mellékelt szavazódoboz állására, van egy tippünk arra ugyanis, hogy a hölgyek körében nem feltétlenül arat egyöntetű sikert, ha egy férfi annyira el van ájulva saját farkától, hogy zenei aláfestést szervez meg annak a pillanatnak, amikor előkerül a bráner. Persze zenefüggő, de mondjuk ezzel a számmal kombinálva egy ilyen muzsikáló slicc valószínűleg röhögőgörcsöt váltana ki a nők zöméből (erről nem is beszélve).

Mindenesetre az mindenképpen értékelendő, ha a férfi próbál szexi hangulatot teremteni egy randevúhoz vagy egyéjszakás kalandhoz, de nem vagyunk benne biztosak, hogy érdemes ennyire eleredetieskedni a dolgot, annak érdekében, hogy nehogy rémálomba forduljon a dolog. A szexfarmer ötletét egyébként a Red Bull pályázatára csinálták meg, ezért szerepel az energiaital logója a designban.

Ha normális férfit akarsz, ne Magyarországon keresd!

2014. április 27., 17:21 Módosítva: 2014-10-27 15:00:39
232

Adva van egy szép, fiatal nő, aki ráadásul sikeres és okos is, plusz jól keres. A neve (álneve) Zenina. Ő remekül megfogalmazott levelet írt nekünk arról, hogy nem érti, miért van az, hogy amikor kiderül róla, hogy nemcsak jó teste, hanem esze és pénze is van, a pasik szinte mindig lelépnek. Zenina levelére rengeteg reakció érkezett, össze is szedtük a legérdekesebbeket, és húsvétkor újabb posztban közöltük őket, a leghosszabb levelet bizonyos Zoétól kaptunk (igazából ő sem Zoé persze). Úgy látszik, ez csak olaj volt a tűzre, mert ezután újra rengeteg emailt kaptunk a témában, köztük sok-sok elgondolkodtató és/vagy bizarr véleményt. Ezekből az újabb válaszokból olvasható alább hat darab, nagyon eltérőek – ön melyikkel ért egyet? Várjuk az ön véleményét, tapasztalatait és történetét is, kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Nem fér neked bele, drágám? Semmi baj!

2014. április 26., 18:28 Módosítva: 2014-10-27 15:00:39
7

Szerintem az egyik legmegosztóbb/legolvasottabb/legbotrányosabb cikket kapjátok kézhez” – ezt írja saját leveléről a bevezetőben Ervin, az alábbi sorok beküldője. Szépen alliteráló címet adott a mondandójának, azt, hogy „Veszélyes Vágyak vonzásában”, és előrebocsátott egy figyelmeztetést is: „szeretném előre jelezni, hogy azok a dolgok, amikről írok, sokak számára felkavaró lehet, többek között azért, mert vagy nem (elég) nyitottak, vagy mert önmagukra ismernek, és szembesülnek saját féltve őrzött titkaikkal.” Ervin azt mondja, érdemes legmocskosabb szexuális vágyainkat is elmesélni partnerünknek a jó párkapcsolat érdekében. Ha elolvasta, miért gondolja ezt Ervin, írja meg nekünk ön is a véleményét vagy saját tapasztalatait a Randiblog email-címére! Tényleg kevesebb válás lenne, ha mindenki így viselkedne?

Távolról sincs vége, olvasson még

Jött egy nő, üvöltözve kitépett a kocsiból

2014. április 25., 18:02 Módosítva: 2014-10-27 15:00:38
2

Egy időben rengeteg rosszul sikerült randiról kaptunk beszámolót olvasóinktól – a mai poszt megint egy ilyen sztorit tartalmaz. A történet nem hosszú, viszont annál velőtrázóbb, főleg amiatt, hogy egy eredetileg teljesen biztatóan induló romantikus együttlétbe csap bele a villám derült égből. Egyszer már kaptunk egy hasonló fordulatot tartalmazó sztorit egy fiatalembertől, de ez a mostani még keményebb és ráadásul egy hölgytől jött, akinek az Ervínia álnevet találtuk. Ha végigolvassa a történetet, ön se fog meglepődni, hogy Ervíniából erős érzelmeket vált ki az események felidézése, hiszen teljesen ártatlanul került egy roppant kellemetlen és potenciálisan veszélyes helyzetbe. Ennek megfelelően az írás vége elég lakonikus konklúziót és néhány erős kifejezést tartalmaz – ha ön nem szereti a csúnya szavakat, ne olvasson tovább! Ha viszont önnek is van egy sztorija hasonlóan rémesen sikerült randiról, kérjük, írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Valaki le szeretne ülni az ön asztalához

2014. április 24., 18:17 Módosítva: 2014-04-24 21:21:39
74

Az egyik legromantikusabb dolog a világon szerelmünkkel kettesben étterembe menni. De mit tegyen az, akinek nincs kivel elmenni vacsorázni? Japánban már van egy hely az ő számukra is, de a szingliség mellett előny, ha az ember szereti a múmin-figurákat is (erről a svéd-finn mesefilmről van szó). Haruo99 nicknév alatt tette közzé egy hölgy a Twitteren az alábbi sztorit: elment Tokióban a Moomin Pékség & Caféba, egyedül. Nem sokkal azután, hogy helyet foglalt, a pincérnő nagy mosollyal közölte, hogy van valaki, aki le szeretne ülni az asztalához. Nem bánja-e, ha az illetőt odaültetik hozzá? Haruo99 nem bánta. Az alábbi fotón látható, hogy kit ültettek le vele szemben az asztal túloldalára.

Igen, ebben az étteremben egy hatalmas múmin-plüssfigurával étkezhet együtt az ember, ha nem akadt egy igazi barátja sem, aki elkísérte volna aznap a kávézóba.

Ön szerint?

 • 1327
  Cuki
 • 835
  Ciki

További fotókat a Rocketnews24 nevű website-on találtunk az étteremről, ami ezek kapcsán hirtelen az egész világon ismert lett annak ellenére, hogy a dolog egyáltalán nem újdonság. 2003 óta létezik a Múmin mesefilmek által szponzorált kávézólánc, és kezdettől fogva mindig is odaültettek egy-egy plüssfigurát az egyedül étkezőkhöz a lánc valamennyi éttermében. Más kérdés persze, hogy az ember nem érzi-e magát méginkább egyedül attól, hogy egy múmin ül vele szemben uzsonnakor.

Így megy a randizás Észak-Koreában

2014. április 23., 16:41 Módosítva: 2014-04-24 07:22:36
56

Miközben a mi kedves, nyitott, szabad világunkban az a legnagyobb probléma, hogy az okos és szép nőknek milyen nehéz hapsit találni, addig a világ más részein már maga a randizás is iszonyat pontos szervezést igényel és nagy kockázatokat rejt magában. A Guardian észak-koreai rovata az NK Newszal karöltve feltette a kérdést egy disszidensnek: milyen Észak-Koreában randizni? Indítsa el a zenét, azzal együtt érdemes végigolvasni a posztot!

Távolról sincs vége, olvasson még

Kivégzés elől menekül az afgán Rómeó és Júlia

2014. április 22., 17:11 Módosítva: 2014-04-22 19:20:53
5

A New York Times tárta a világ elé a 21 éves Mohammad Ali és 18 éves felesége, Zaika történetét, és a fiatal párt máris az afgán Rómeó és Júliaként emlegetik. Ez nem túl jól előjel, tekintettel arra, hogy Shakespeare hősei csak egyetlen éjszakát tölthetnek együtt, aztán bujdokolniuk kell, majd hamarosan mindketten meghalnak. Ez a két afgán fiatal egyelőre annyiban már túltett rajtuk, hogy ők több, mint egy hónapja bujkálnak, ráadásul együtt, de jól tudják, hogy ha elfogják őket, rájuk is halál vár. A bűn, amit elkövettek, szintén Shakespeare-t idézi: eltérő etnikumúak és eltérő felekezetűek, a férj hazara és síita, a feleség tádzsik és szunnita.

Távolról sincs vége, olvasson még

Ezért váltam férfivá a férjem mellett

2014. április 21., 16:18 Módosítva: 2014-10-27 15:00:38
29

Mint oly sokan, én is többször futottam már neki ennek a levélnek, mert nehéz az embernek szembesülni a hibáival, hiszen írott formában sokkal lesújtóbb, mint a fejünkben. Az én történetem szerintem nagyon sok nőt érint” – ezt a bevezetőt írta az alábbi beszámoló elé annak beküldője, aki a Csilla álnevet kapja a Randiblogtól húsvét alkalmából. Mi már olvastuk az egészet, és egyet értünk Csillával: tényleg nagyon sok nőt érinthet valamilyen szinten az, amin ő keresztülment, ami miatt a házassága úgy sikerült, ahogy. Ezúton is köszönjük Csillának, hogy mindezt ilyen őszintén és világosan megírta nekünk, a tanulságot nyilván mindenki le tudja vonni magának. Ha ön valamit hozzá is szeretne fűzni, ha hozzászólása lenne vagy saját történetét írná meg, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba a Randiblog email-címén keresztül!

Távolról sincs vége, olvasson még

Légy szépen jó kislány, nyelj az ágyban csendben!

2014. április 20., 15:04 Módosítva: 2014-10-27 15:00:37
85

Ez egy hosszú poszt lesz, előre figyelmeztetünk mindenkit, de rögtön meg is ígérjük, hogy egy cseppet sem leszünk unalmasak. Ami alább olvasható, azt megintcsak mind önöktől kaptuk. A történet egy korábbi posztban kezdődik, ami egy Zenina álnéven szereplő hölgy beszámolóját tartalmazza. Zenina arra panaszkodott, hogy magas is, jól is néz ki, jól is keres, sőt, ráadásul még csak nem is buta, de meglepő módon ez borzasztóan rontja az esélyeit a férfiaknál.

Zenina arra készült fel, hogy rengeteg rosszindulatú megjegyzés fog érkezni a levelére, és annyiban igaza lett, hogy még a szokásoshoz képest is nagyon sokan válaszoltak neki a Randiblog email-címére. Annyiban azonban tévedett, hogy annak ellenére, hogy páran kicsit odamondtak, a többség egyáltalán nem volt rosszindulatú. Alább az öt legérdekesebb választ olvashatja, tanácsokat, saját tapasztalatokat, megfigyeléséket. Az élmény akkor lesz teljes, ha először visszakattint Zenina eredeti posztjához, és mielőtt belevágnánk a témába, arra is fel szeretnénk hívni a figyelmet, hogy a hozzászólásokat és saját történeteket továbbra is várjuk a szokásos módon, azaz a Randiblog email-címére.

Távolról sincs vége, olvasson még

A nagy izgalomban elfelejtettem kitörölni a beszélgetést

2014. április 19., 14:58 Módosítva: 2014-10-27 15:00:37
9

Az én történetem arról szól, hogy a pénz valójában abszolút nem boldogít! Megtapasztaltam a gazdagságot és a luxust egy férfi oldalán, panaszra semmi okom nem volt, azonban egy dolog hiányzott az életemből: a boldogság” – a mai posztban egy újabb olyan történet szerepel, amit egy olvasónktól kaptunk emailben. A beküldő álneve Emma, és az ő életében valóra vált az, ami sok fiatal lánynak az álma: összejött egy dúsgazdag férfival. Az álmoknak azonban van egy olyan tulajdonságuk, hogy gyakran csak addig szépek, amíg be nem teljesülnek, sajnos Emma történetében is pontosan így alakult. A mesébe illő kezdetet féltékenység, sőt, erőszak követte, de nem meséljük el előre az egész sztorit Emma helyett, alább a levél teljes terjedelmében olvasható. Ha ön is szívesen megosztana valamit, kérjük, írjon ön is! A Randiblog email-címén folyamatosan várjuk az üzeneteket.

Távolról sincs vége, olvasson még

Legyen egy biztos csaj, akit megfektethet, ha épp nincs más

2014. április 18., 15:20 Módosítva: 2014-10-27 15:00:36
2

Lassan 3. éve vagyok szingli, az exem elég mély nyomokat hagyott bennem. Sokáig önértékelési gondjaim voltak, mára már sikerült nyugtáznom a külső és belső tulajdonságaimat, és tisztában vagyok az értékeimmel” – újabb olvasói levelet van szerencsénk közzétenni a mai posztban. Ennek a beküldőjét Andreának hívjuk (az igazi neve természetesen valami más), aki három kapcsolatát írja le. Ezek közül az első kettő elég hasonló okok miatt ért véget: Andrea úgy érezte, a sárc csak kihasználja. De aztán jön a harmadik férfi, sőt, kettő is egyszerre, két haver. Ekkor Andrea egy meglehetősen fura szerelmi háromszögbe bonyolódott – önnek volt már dolga ilyesmivel? Került már ön is hasonló helyzetbe? Ha van véleménye vagy tapasztalata a témában, kérjük, írja meg a Randiblog email-címére!

Távolról sincs vége, olvasson még

Az alvás közbeni taperolás is boldogít

2014. április 17., 18:04 Módosítva: 2014-04-17 19:49:15
17

Az Edinburghi Nemzetközi Tudományos Fesztivál részeként brit tudósok ezer emberen végeztek felmérést, és a fókuszban az alvás, valamint a párkapcsolat volt. A Telegraph tudósítása szerint azt találták, hogy az érzelmi közelség és a fizikai közelség együtt jár, azaz minél közelebb alszik valaki a szerettéhez, valószínűleg annál boldogabb mellette, annál inkább megelégedettséggel tölti el a kapcsolat. Egész pontosan ezt az adatot tartalmazta a kutatási adat: akik kevesebb, mint 2,5 centire alszanak egymástól, azok jobb eséllyel elégedettek a kapcsolatukkal, mint azok, akik között több, mint 75 centiméter van az ágyban. Az első csoportba a párok 12%-a tartozik, az utóbbiba viszont csak 2%-a. Akik egyáltalán nem érintik egymást az ágyban, azok között kevesebb a boldog (68%), mint azok között, akik igen (94%). Tehát: jó dolog egymást álmunkban is fogdosni.

Távolról sincs vége, olvasson még

Tudtam, hogy van barátnője – nem is egy

2014. április 16., 18:15 Módosítva: 2014-10-27 15:00:36
3

Rendszeres olvasója vagyok a cikkeknek. Megnyerő, nyitott, őszinte írások sora. Mindig elgondolkoztatnak. Szeretném megosztani történetemet egy kapcsolatomról. Talán mert jólesik leírni, és várom, hogy valaki ítélkezzen felettem, vagy csak felnyissa a szemem, hogy mekkora bolond vagyok. Vagy szimplán a káromon tanulhassanak azok, akik ezt olvassák” – az Anasztázia álnév jutott a mai levél beküldőjének, ami a fenti bevezetővel kezdődött. Nem egy hosszú írás ez, viszont annál meglepőbb, évekkel ezelőtt rengeteg megcsalásos-félrelépős történet szerepelt itt a Randiblogban, de ilyen férfival eddig még egyik olvasónknak sem volt dolga. Vagy önnek mégis? Ha végigolvasta Anasztázia levelét, és válaszolna neki, vagy megírná saját történetét, kérjük, a Randiblog email-címére írjon!

Távolról sincs vége, olvasson még

A társkereső anyák 5 legnagyobb hibája

2014. április 15., 18:24 Módosítva: 2014-04-16 13:08:58
18

A legtöbb férfiak feltűnhet, hogy egyre több a gyerekkel rendelkező nő a társkereső portálokon. Arra voltunk kíváncsiak, milyen eséllyel indulnak ezek az anyák, ezért megkérdeztünk tíz pasit a jelenségről. A végeredmény érdekes és elgondolkoztató: tízből egy férfi sem zárkózott el attól a lehetőségtől, hogy egy olyan nő legyen élete szerelme, akinek már van gyereke egy másik férfitól, viszont súlyos hibákra hívták fel a figyelmet. Íme öt olyan húzás, ami miatt ódzkodnak a pasik a társkereső anyáktól.

Távolról sincs vége, olvasson még

3 karakán tanács csajozni vágyó, elvált férfiaknak

2014. április 14., 17:12 Módosítva: 2014-10-27 15:00:36
1

A múlt héten több olvasói levelet is közöltünk, ezek közül az egyiknek az volt a címe, hogy „Egy volt feleség, két gyerek, egy megborult élet”. A beküldő Zsolt néven szerepelt, és arról írt, hogy milyen igazságtalannak találja, hogy a válás után mindig a nőket szokás sajnálni, pedig a férfiaknak ugyanolyan nehéz. Ahogy ez lenni szokott, a posztot olvasók közül többen meg is írták nekünk a véleményüket, illetve tapasztalataikat a Randiblog email-címére. Ezek közül a reakciók közül hármat választottunk ki, ezek olvashatók alább. Mindhárom levélíró teljesen más szemszögből viszonyul a témához, az első a nő oldaláról mutatja meg ugyanazt, amit Zsolt átél most, a második úgy általában buzdít a továbblépésre, a harmadik pedig konkrét, praktikus tanácsokat is ad ahhoz, hogyan ismerkedjen az a férfi, akinek már van gyereke egy korábbi házasságból. Természetesen ezzel a témát korántsem tekintjük lezártnak, ha ön más véleményen van, vagy mások a tapasztalatai, kérjük, írjon ön is!

Távolról sincs vége, olvasson még

A szex maszturbálásra hasonlít, amiben a másik a segédeszköz

2014. április 13., 16:27 Módosítva: 2014-10-27 15:00:35
11

Régóta érlelem magamban ezt a levelet. Elég hosszú is lett, ezért elnézést kérek! Annyi levél van a blogon, amik arról szólnak, hogy miért nem lehet normális pasikat/nőket találni. De mi van, ha mégis megtaláltuk a nagy Őt? Boldogan élünk, amíg meg nem halunk?! Persze…” – ma megint egy olvasói levél kerül sorra, a beküldőnek az Ida álnév jutott. Ida régóta él kapcsolatban élete nagy szerelmével, amit bizonyára sokan irigylésre méltónak tart, de az élete mégsem felhőtlen. Hogy pontosan mi a probléma, azt nem lőjük le előre, mert Ida úgyis nagyon érzékletesen leírta. Önnek is van tapasztalata a téren? Hozzászólna, vagy elmondaná saját történetét vagy véleményét? Kérjük, írjon a Randiblog email-címére!

Az én történetem még tíz évvel ezelőtt kezdődött. Találkoztunk, futó kalandnak indult, szenvedélyes, vad szex, bárhol, bármikor. Aztán megismertük egymást, mindent elsöprő szerelem, közös célok, érdeklődési kör, minden tökéletes. Teltek múltak az évek, és lassan felszállt a rózsaszín köd. A szexpartnerből a társam, a támaszom, a legjobb barátom lett. Nem gondoltam, hogy lehet valakit ennyire szeretni. Tudom, hogy ő is mindennél jobban szeret, bármit megtenne értem. Akkor meg mi lehet a gond? Hát, persze, hogy a szex! Ahogy azon fáradoztunk, hogy az életünk színvonalasabb legyen, valahogy megfeledkeztünk magunkról. Egyre ritkultak az együttlétek, és egyre laposabbak lettek. Töretlenül próbálkozom, hogy újra izgalmas legyen a dolog, de semmi értelme. Hiába a szexi fehérneműk, a játékok, ez már nem ugyanaz.

shutterstock 92863375

Már lassan két éve szinte teljesen szexmentes a kapcsolatunk. Nekem ugyan lenne igényem rá, de Ő fáradt/még nem ébredt fel/éhes/tele van a hasa/csak nincs kedve stb... Ha nagy ritkán össze is jön valami, az inkább a maszturbálásra hasonlít, amiben a másik a segédeszköz. Jó, jó, de hiányzik valami. Ez a nyugdíjasokhoz méltó kapcsolat a normális 10 év után? Harminc alatti, sportos, formás csaj vagyok, akire ragadnak a pasik. Csak az az egy nem kíván, akit szeretek...

Megcsalhatnám, persze, akkor legalább végre kefélnék egy jót. A kapcsolatunk elején megállapodtunk, hogy ha becsúszik egy félrelépés, nem kell könnyes vallomás, meg dráma, a lényeg, hogy ne tudja meg a másik. Hogy Ő élt-e a „lehetőséggel” azt nem tudom. Igazából nem is érdekel. Ha mással akarna lenni, akkor elhagyna, ahogy én is Őt. De pont ez a baj. Szeretjük egymást, együtt akarunk élni. A hűtlenség lenne a megoldás? Vagy dobjam ki, mert nem elégítette ki a gyarló testi vágyaimat?! Vagy próbáljam apáca módban élvezni az életet, és örüljek, hogy ettől eltekintve minden szép és jó? Szívesen venném mások tapasztalatait, akik hasonló cipőben járnak/jártak!

Hozzászólna?

Kövessen minket a Facebookon, ahol lehet kommentelni! De emailt is írhat a Randiblog címére.
Távolról sincs vége, olvasson még

Nem mindegy, hogy okos vagyok-e, ha csak dugni megyünk?

2014. április 12., 15:33 Módosítva: 2014-10-27 15:00:35
209

Szoktam olvasgatni az oldalt, mindig találni egy-két érdekes témát; vagy ha a téma éppen nem is olyan érdekes, a hozzászólások mindenképpen megérnek egy-két perc időtöltést. A jelen témában azonban nem igazán találtam még cikket, kommentet (bár az is lehet, hogy felületesen olvastam), így érdekelne, hogy ha a pasik mindig azt hangoztatják, hogy okos, csinos barátnőt akarnak, akkor ha végre találnak egy ilyet, miért húzzák fel a nyúlcipőt és gyorsulnak fel százra 4,2 mp alatt? Tudom, hogy sokakban nagy ellenszenvet fog kelteni az írásom és „magától elszállt” embernek fognak tartani, de nem igazán érdekel. Mivel amit leírok, az a színtiszta igazság” – már a bevezetőből is egyértelmű, hogy a mai posztban olvasható levelet egy különleges hölgytől kaptuk, így passzol is hozzá a különleges álnév, amivel a Randiblog ezennel megajándékozza: nálunk Zenina néven fog szerepelni.

Zenina még az előtt írt nekünk, hogy megjelent volna összeállításunk arról, hogy a férfiak miért a butább nőket szeretik, de mégis az alábbi sorok, mintha arra a posztra reagálnának. Volt már olyan férfi, aki Zeninának kerek perec megmondta, hogy túl okos – szóval úgy látszik, a férfiaknál tényleg hátrány, ha egy nőnek esze van. Hogy mennyire, az alább olvasható. Zenina arra számít, hogy rosszindulatú megjegyzéseket fog kapni, hát ha ön valami kevésbé csípőset szeretne hozzáfűzni, vagy esetleg pontosan ugyanezt tapasztalja a világban, akkor is várjuk az ön levelét is a Randiblog email-címén!

Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a hét 3 legmeghatóbb története

2014. április 11., 17:15 Módosítva: 2014-04-11 21:08:13
5

Ez a poszt három rövid, megható és képekkel illusztrált történetet tartalmaz, mindegyiknek egy-egy pár a főszereplője. Az első sztoriban Kristy és Adam Brutnellt mutatjuk be, a huszonéves brit fiatalok három hónapja randiztak, amikor Kristy egyik reggel arra ébredt, hogy egyik lábát sem tudja mozgatni. Az orvosok megállapították, hogy ennek oka az, hogy gyógyíthatatlan sziringomiéliában szenved, ami azt jelenti, hogy a gerincvelőjében ciszták keletkeztek, amiket műtéttel sem lehet eltávolítani, és ez az ő esetében bénuláshoz vezetett. Kristy azóta kerekes székben él, de az igazi főhős ebben a sztoriban talán nem is ő, hanem a szerelme: aki a betegség ellenére is kitartott mellette. Bár csak három hónapig tartott kapcsolatuk kezdetén a felhőtlen boldogság, Adam tavaly elvette feleségük Kristyt, aki ragaszkodott hozzá, hogy az első táncot akkor is kerekes szék nélkül táncolja el a lagzin újdonsült férjével. Ez a pillanat látható a képösszeállításban.

Távolról sincs vége, olvasson még

Egy volt feleség, két gyerek, egy teljesen megborult élet

2014. április 10., 16:55 Módosítva: 2016-04-23 10:09:06
8

Az ok, amiért billentyűzetet ragadtam, az, hogy egy sajnos mindennapos történet másik oldalát is leírjam. Rengetegszer lehet hallani, olvasni, tapasztalni, hogy egy nőt, családanyát, otthagy a férje, egy vagy több gyerekkel, és továbbáll. Igazából a kiváltó ok teljesen mindegy is. Jó esetben mindenki sajnálja az elhagyott nőt, hogy mit kezd magával, fog-e kelleni egy másik férfinek, hogyan tud továbblépni, stb. De adott esetben meg kellene említeni a másik felet is, a férfit. Jelen helyzetemben én vagyok az, akit elhagytak” – szerencse, hogy a mai posztban közölt levél beküldője, Zsolt ilyen részletes és világos bevezetőt írt mondanivalója elé, mert sokkal többet mi sem tudnánk hozzáfűzni. Zsolt roppant érzékletesen írja le alább, mennyire meg tudja viselni egy férfit is, ha házassága véget ér, úgyhogy előre figyelmeztetjük minden olvasónkat, hogy ettől a levéltől nem fognak jó kedvre derülni. De attól még, hogy nem vidám a téma, muszáj róla beszélni, ezért ha ön is hozzátenne valamit, ha reagálna Zsolt beszámolójára, vagy ha szívesen megírná saját történetét, kérjük, küldjön levelet a Randiblog email-címére!

shutterstock 134583677
Távolról sincs vége, olvasson még

Íme a bugyi-melltartóból álló menyasszonyi ruha

2014. április 9., 17:24 Módosítva: 2014-04-09 21:41:54
19

Egy esküvői ruhának hagyományosan az a feladata, hogy nőiesnek, vonzónak, fiatalnak és szűziesen szépnek, érintetlennek mutassa viselőjét. A jelenleg Sydney-ben folyó divathét fotóanyagában találtunk egy olyan menyasszonyi ruhát, ami ezekből mindet tudja, a szűzieset kivéve. A szűziesség helyett cserébe enyhén kurvás, mivel ez egy olyan menyasszonyi ruha, ami ruhát gyakorlatilag nem, csak fátylat, bugyit és melltartót tartalmaz. Van ugyan egy kis csipke a modellen melltől lefelé, de az egész átlátszó, átlátszóbb, mint a fátyol.

Távolról sincs vége, olvasson még

Öt ok, amiért a férfiak a butább nőket szeretik

2014. április 8., 17:07 Módosítva: 2014-04-09 07:46:36
399

Nem, tényleg nem minden férfi szereti a náluk kevésbé okosabb nőket, eszünkben sincs általánosítani. De ha már olyan gyakran előfordul ez a jelenség, akkor itt az ideje, hogy beszéljünk róla. Posztunkban azokat az okokat keressük, hogy azok a férfiak, akik tudatosan keresik a náluk gyengébb intelligencia-hányadossal rendelkező partnert, mi okból teszik azt. A válasz eléggé egyértelmű. 

Távolról sincs vége, olvasson még