Befejeződött az első kurzus!...sajnos!

Nagyon élveztem, hiszen valahol ezt prédikálom mióta megjöttem, hogy az a nagyszerű dolog a világjárásban, hogy a olyan tapasztalatokkal lettem gazdagabb, amiket érdemes lehet átadni másoknak. Remélem sikerült, és minden resztvevő tanult valamit az elmúlt hetek során.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Utoljára Csepelre mentünk. Hát bármennyire is érdekes helyszín, szomorú hogy mi lett belőle. "Ghost town" -  szellemvárosnak hívnák másutt. Lerobbant üres gyárak, törött aszfalt, nagyon lehangoló, de helyszínnek csodálatos.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jó fények voltak, és egy nagyon ügyes modell volt velünk, így mindenki kedvére kattigathatot. Aztán haza, és meg egy utolsó próbálkozás az én a stúdiómban, ezzel lett vége. Egy hét múlva összejöttünk nálam egy kis összegzésre, ami inkább jó indok volt egy kis bulizásra, és amellett képértékelésre. Nagyon jól esett látnom, hogy nem volt hiábavaló a dolog, hiszen a képek amiket a tanulók készítettek, nagyszerűen sikerültek. Sőt, a feladatokat a maguk meglátásával vegyítve, fantasztikus fotók készültek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Most szombaton, (időpont: július 19., 13h-17h, helyszín: Szimpla Kert, VII. Kazinczy u. 14.) a Szimplában lesz egy hasonló találkozó, ahol én is ott leszek, betekinthetsz, kérdezhetsz és aktív résztvevője lehetsz a workshopnak!( www.photopress.hu) Lesz vetítés, meg pontifikálás, meg modell is, szóval ha valaki hoz fényképezőgépet, akkor még kattintgathat is. Itt akár lehet jelentkezni az új kurzusra is!

 

Regés-régen, történelem tanár szerettem volna lenni, ami sajnos nem sikerült, hiszen abban az időben egy piarista érettségivel ezen a téren nem voltam annyira kívánatos, de valahogy sosem adtam fel a dolgot, hiszen mindig hittem, hogy a jövőt igazából, csak az anyák és a tanárok irányítják, és valahol az élet értelme, hogy tanítsunk és motiváljunk. Ezt csináltam Los Angelesben is, és itt is örömmel adok át mindent, amit lehet bárkinek akit érdekel.