Hogy fest a kiöltözött magyar celeb?

A Tejben-vajban Fashion Police alakulata a legváratlanabb pillanatban bukkan föl és csap le. Ezúttal a hétvégi celebtalálkozón, a Story díjátadóján jártunk. Egyelőre nem elemeztünk, csak érdeklődtünk, ki miben és miért.

Annyi sajátvéleményünk azért van, hogy szégyelljék magukat, akik nem vették komolyan a black tie* előírást (a díjazottak közül pl. Stohl András, aki úgy nézett ki, mintha egy üzleti vacsorára érkezett volna, vagy Rúzsa Magdi, aki szép volt ugyan, de nem az alkalomhoz illő). Nonkonformista létünkre még mi is igyekeztünk megfelelni a black tie követelményeinek, úgyhogy kedves celebritásainktól - akik a villantásból élnek - pláne elvártuk volna. Lássuk a legextrábbakat.

Az egész Gáspár família talpig zöldben, Héjja János kollekcióban jelent meg. „Azért választottam a zöld színt, mert lakóparkban utazom” – kezdte sejtelmesen Győzike, de mivel megkértük, hogy beszéljen komolyan, azonnal előállt egy másik magyarázattal: „Úgy gondolom, hogy ez a zöld szín visszaadja a szépségemet: a felsőtestemet, a fenekemet. Ebben nem gyönyörű vagyok, hanem egyéniség.”

Gáspárné Bea asszony, Győzike hitvese már komolyabban vette kérdésünket és átgondoltan indokolt: „Azért vagyok zöldben, mert a szőkéknek jól áll a zöld. Ezen kívül nyugtat is: ha Győzi rámnéz, nyugodt, és ha én ránézek, én is nyugodt vagyok” – mondta Bea asszony az ugyancsak Héjja János öltözékről.

Puskás Péter önmagát sztájlolta: citromsárga-fehér kombinációba öltözött, amit rózsaszín szemhéjsminkkel bolondított meg. „Szeretem a színes tévét” – magyarázta választását, amit a „Győzikének is tetszik” – kijelentéssel húzott alá. Hááát.

Nichs Andrea újságírót látva a zebracsíkos miatt először megint csak Győzike került szóba. Andrea azonban elmondta, ő egy régi – kb. 6-7 évvel ezelőtt - díjnyertes Vass Éva ruhában feszít, amit a tervezőnő nemrég átalakított, így született meg a szombati outfit. „Vass Éva barátnőm ruhájában vagyok. Úgy lett a barátnőm, hogy szerettem a ruháit” – magyarázta.
 
Kiszel Tünde nővére társaságában jelent meg az eseményen, noha az egész szoszájöti arra készült, hogy végre bemutatja új fiúját. „A Bál szalonból kaptam a ruhát, a naptáromhoz is ők öltöztettek” – mondta. Úgy érezte, jól eltalált ez a vörös és fekete keleties vonal. Hááát.


„A Jóban-rosszban sztárjai mind Tóth Bori kollekcióban vannak” – mondta Nagyváradi Erzsébet (Jóban-rosszban). Kisprumik Ádám stylist bement és kiválasztotta a ruhákat. Miután én a sorozatban is franciás karakter vagyok, olyat választott, ami a sorozatbeli jellememre emlékeztet” – indokolta talpig paradicsomszínét a művésznő.

„Szeretem a kék színt, de nem akartam sötétet, mert az szomorú szín, így lett világoskék. Ez nagyon vidám, a babákra lehet asszociálni. Varrattam” – mondta Tar Veronika (Győzike zenésztársa), de azt nem tudtuk meg, kinél, azt viszont igen, hogy mindenkinek tetszett. 


„Úgy volt, hogy nem lesz estélyi ruhám, mert Tóth Boritól már mindet elvitték előlem” – mondta Szorcsik H. Viktória (Jóban-rosszban), és elmesélte, hogy a ruhákat végül ő vásárolta. Ezután feltűnő afrohajáról faggattuk: „A fodrász lányok leültettek és megcsinálták” - mondta.

A barátok köztös Szabó Erikával (jobbra) már messziről kiszúrtuk egymást, mert mindnyájan Makány Márta ruhát viseltünk. „Nagyon szeretem Márta ruháit és nagyon tetszik az ízlése: nem kell aggódnom, mindig eltalálja, milyen eseményre mi illik. Teljes bizalmam az övé, szerintem ez is jól sikerült” – mondta a kockásban feszítő színésznő.

Szandit pomázi tervezőnője, Ila öltöztette. Mint ahogy az összes fellépő ruháját, az óarany darabot is ő varrta rá. „Csak annyit mondtam neki, hogy szeretném megmutatni a lábamat és a felkaromat is. A mellemet nem akartam” – magyarázta választását Szandi.


A Schobert-család talpig fehér outfitjét Benes Anita szállítgotta, de ezt nem nekünk mondták személyesen, csak kiszaglásztuk a helyszínen. Még annyit tudtunk meg, hogy Norbi föl sem próbálta a Swarovskival kirakott öltönyt, csak felvette délután. Látszik, a tervezőnőben legalább megbízik.

Bíró Ica elmondta, szereti a Story partit, mert sok barátjával találkozik egyszerre. Mivel sokat dolgozott az esemény napján (és egyébként is), „épp csak előhúzott a gardróbból egy göncöt, elég improvizatív volt”. A ruhát egyébként félig ő tervezte. „Sanyi azt mondta, tök jó, jól is érzem magam benne, de nem ez számít, hanem a szeretet, úgyhogy ezt is üzenem mindenkinek.”

Itt pedig két újságíró látható munka közben, Makány Márta ruháiban. Őket jól ismerjük, ezért azt is tudjuk, nagyon elégedettek voltak munkaruhájukkal.
(Fotók: Barakonyi Szabolcs)

*Black tie = esti események öltözéke, erősen formális. A férfiak általában a pingvin gazdag színvilágát varriálhatják, a nőknél mind színben, mind ruhahosszban gazdagabb a választási lehetőség.
Oszd meg másokkal is!
Mustra