Luxus pelenkatáskák trendi kismamáknak



Biztos elmondtam már százszor, hogy táskamániás vagyok, elnézést ezért. Viszont nem sokára megszületik első gyerekem, így egy időre nyilván búcsút kell mondanom a csinos kis retikülöknek, jönnek helyette a mindent bele óriás táskák, még szerencse, hogy ez most éppen divat.

Ezért ért külön örömként, amikor megtudtam, hogy a nagy luxuscégek is gyártanak ám pelenkatáskákat, a fenti képen látható fehér darab például egy Louis Vuitton, igazán istenien mutat benne a cumisüveg. Mindössze két baj van vele, egyrészt hogy a fehér nem a legpraktikusabb szín a játszótéren, a másik baj pedig az ára. Kábé ötször annyiba kerül, mint a babakocsi, amit vettünk, pedig az sem volt olcsó. Ezért az árért mondjuk minden benne van, ami egy pelenkatáskába kell, két gumis cumisüvegtartó, két pelenkatartó zseb, mosható bélés, kulcstartó, felcsatolható, párnázott vállpánt és még vagy húsz másik zseb.
Ennek ellenére az alsó képen látható Burberry nekem jobban tetszik. Ez már „csak” 229 dollár, és úgy vélem, igazán jól mutatna a babakocsin, jól kitömve pelenkával.


Oszd meg másokkal is!
Érdekességek