Top10 divattrend 2007 őszén

A StyleBakery bloggere összeszedte, mi pedig megmutatjuk a 2007-es ősz tíz legfontosabb divatirányzatát. Kövesse, vagy vesse el, de mindenképpen tudjon róla.

1. Az első és legfontosabb: a ruha. Lehet miniszoknyás és hosszú, lehet megkötős, szűk, csakúgy, mint szabadjára engedett, lehet fodros, de egyenes is. Munkába, estére, mindenkor.


2. Minden, ami állatmintás, vagy műszőr: elsősorban a kiegészítőkön. Lehet leopárd, zebra, krokodil, a lényeg, hogy vad legyen. Szeretnénk, ha nem élő állat bőre lenne, hanem kamu és egyszerre csak egyfélét viseljen, hacsak nem akar túltengő Pampalíninek látszani. (fotó: Gucci)


3. Nyaknál kötött blúz. Lehet csokorra kötött masni, lógósra engedett hosszú kendő, a lényeg, hogy a nyaknál induljon. (fotó: Mango)


4. Kell valami szürke. Még ha egészen kevés is. Mindegy, hogy egyéb színekkel kombinálva, vagy önmagában, a lényeg, hogy legyen: szürke cipő, táska és ruha is. (fotó: Vagabond)


5. Óriás kötött pulcsi. Túlméretezett, kötött pulóverek, mellények, akár garbónyakkal kiegészítve. Sok legyen, valami kevéssel kiegészítve: elég egy harisnyanadrág vagy egy szűk mini. (fotó: Mexx)

6. Legyen valami fiús. Itt következik a korábban már hányingerrel emlegetett oxford-stílusú cipő, valamint a kockás vagy hajszálcsíkos mellény és a szoknyashort.


7. Back to sixties. Grafikus minták, bokacsizma, miniruha, miniszoknya, retrodivat negyven évvel korábbról. (fotó: H&M)


8. Legyen Ön is domina! De legalábbis szerezzen be lakk-kabátot, lakktáskát és fényesen csillogó lakkcipővel hordja. (fotó: Calvin Klein)


9. Alulra muszáj: a bőszárú nadrág. Pasis mellénnyel, magassarkúval, a keveseknek előnyös ceruzagatyák alternatívájaként. (fotó: People)


10. Diáklány. Amikor éppen nem az idei trend nyolcas pontját követve erőszakos dominaként járja a várost, öltözzön főiskolás jókislánynak. Vastag csíkos és burlington-kockás mellények, feliratos felsők tartoznak ide. (fotó: Esprit)


Oszd meg másokkal is!
Mustra