Kate Moss vére és egy "kövér" nő viszonya

A bal oldalon levő hölgyet valószínűleg nem kell bemutatni, a jobboldali viszont lehet, hogy nem mindenkinek ismerős. Ő Beth Ditto, a Gossip együttes rocker-frontnője, aki az NME magazin szerint 2006 legkúlabb embere volt, és azóta, hogy kicsit jobban ráterelődött a figyelem, divatikonként is funkcionál. Beth Ditto amerikai és "kövér". Nyilatkozatai szerint nem szereti azt a szót, hogy "túlsúlyos", mert ez azt fejezi ki, hogy van valami norma, amihez képest ő túlzottan súlyos lenne, Beth Ditto viszont kikéri magának, hogy őneki előírásokat szabjanak arra, hogy mennyi kiló legyen. Azt se szereti, hogy kötelező a hónaljszőrt borotválni, ezért ezt csak akkor teszi, ha pont kedve tartja, de a legjobban az bosszantja, hogy bizonyos George Bush és barátai miatt nem házasodhat össze a barátnőjével.

Beth Ditto az öltözködés terén is úgy érzi, hogy tökéletesen felette áll mindenféle trendnek vagy divatnak, és a elképesztő összeállításokban jelenik meg. Természetesen szóba se jönnek a dús idomokat ravaszul rejteni próbáló zsákszerű ruhák, és férfiasra sem veszi a dolgot, mint a Pa-Dö-Dő. Beth Ditto büszke arra, ami van neki, és így nem szégyell még egy szupermodell oldalán sem fényképezkedni.

A fenti képen egyébként elrejtettünk egy igazán különleges kiegészítőt is, a megfejtés pedig Kate Moss nyaklánca, amit minden bizonnyal Pete Doherty-től kapott romantikus ajándékként. Itt az alsó képen jobban látható. A nyaklánc medálja egy friss, piros vértől csillogó zsilettpenge. Őrülten csinos, ugye?

(képek: northfoto)

Oszd meg másokkal is!
Mustra