Fel szokta venni az ellenkező nem ruháit?

Találtunk egy jópofa Gap reklámot, ami ráadásul elgondolkodtató is (bár minden reklám ilyen lenne!). Az történik benne, hogy Claire Danes Az Incselkedő Nő, Patrick Wilson pedig A Tökéletes Férfi (naná, hogy az!), és persze mind a ketten csakis Gapben járnak. Járnak? mit járnak, táncolnak! ...aztán adódik egy kis probléma, de Az Incselkedő Nő nem hagyja magát, és végülis ő lesz a győztes (naná, hogy ő!). De inkább tessék megnézni ahelyett, hogy én mesélném el.



Hát ez az, amit egy férfi soha nem tehet meg: hogy fölvesz egy női ruhadarabot. Ellenkező irányban azonban nagyon is működik a dolog: egy nő csak még nőiesebb lesz attól, ha felvesz mondjuk egy jól kiválasztott férfiinget, esetleg talál magának egy jópofa nyakkendőt egy partihoz, na és persze ha méretproblémák nincsenek, Claire Danes-hez hasonlóan más csajok is felvehetnek egy nem is unisex, hanem egyenesen férfiaknak készült nadrágot, és hamvasak tudnak maradni.

Távol álljon tőlünk, hogy ehelyütt transzvesztitizmusra buzdítsunk, de azért szívesen hallanánk női olvasóinktól, hogy velük előfordult-e már, hogy belenyúltak egy férfi ruhásszekrényébe. Persze a női ruhákkal kacérkodó pasiktól se ijedünk meg, de ezen a téren az élménybeszámolóban tessék szigorúan a divatra koncentrálni.

Oszd meg másokkal is!
Mustra