UPDATED kecske és kertitörpe: télen szakállas celebek

Ez a váltás ugyan nem olyan drasztikus, mint ahogy Amy Winehouse feketéből ultraszőkévé fehéredett ki, mindenesetre érdeklődve figyeltük meg, hogy Brad Pitt kecsekszakállal jár mostanság. Egyszer már megesett, hogy szemlátomást hónapokig tartózkodott a borotválkozástól, most a szolídabb, vágópistás változatot választotta. Az ő nyomdokaiba lépő ügyeletes szexi szakállkirály és apródja (új képpel frissítettük a posztot!) pedig a hajtás után következik.

Ha Brad Pittet a magyar celebek közül a vetélkedőguruhoz hasonlítottuk, nem álljuk meg, hogy megjegyezzük, hogy Jake Gyllenhaal pedig ezzel a kertitöpés fazonú arcszőrzettel kiegészítve halványan Koltai Róbertre emlékeztet.

Gyakorló szakállas férfiaktól tudjuk egyébként, hogy a hideg téli napokon az egyébként jelenleg a trendiség netovábbját jelentő bajusz kicsit kellemetlen, mivel a nagy mínuszok közepette könnyen ráfagy az ember lehellete. A teljes szakáll azonban, bár jelentősen öregít, praktikus választás, mivel (sűrűségétől függően) számottevő védelmet nyújt az arcnak a hideg ellen - pontosan olyan helyeken, amiket betakarni legfeljebb csak a muzulmán nők szoktak.

A legújabb szakállkép pedig Elijah Woodról érkezett hozzánk. Ha valakinél, nála mindenképpen érthető, hogy arcszőrzettel próbálja megjelenését valódi korához öregíteni - az ex-Frodó, bár tininek néz ki, a hónap végén 27. születésnapját fogja ünnepelni. Szerintünk azonban rajta sajnos a szakáll sem emberesít, inkább továbbhobbitosít.

Vajon sikerül-e Brad Pittnek, Jake Gyllenhaalnak és a kis Elijah Woodnak divatot teremtenie a szakállal? És ha igen, jobb lesz-e nekünk ezáltal? Várjuk olvasóink szakállas hozzászólásait.

Oszd meg másokkal is!
Mustra