Négy új meglepetés egy Madonnán

Egy korábbi Madonna-posztunkhoz hasonlóan megint úgy hozta kedvünk, hogy részletesebben szemrevételezzük a popkirálynőt. Most, miközben folyamatosan irigyeljük az eseményen személyesen is részt vevő kolleganőnket, mi itthonról vettük górcső alá a Berlinalén készült képeket. És jelentjük, hogy a németországi tartózkodás szemlátomást jót tett az immáron filmrendezőként is sikeres csillagnak: három meglepetés kifejezetten kellemes, a negyedik pedig legfeljebb furcsa. Ha a hajtás mögé néz, önnek is tátva marad a szája!

1. Van még nő a világon, akinek ennyire jól áll a térd alá érő szoknya? Hogy tud valaki ennyire szexi maradni, miközben gyakorlatilag fekete özvegynek van öltözve? A szoknya alól kilógó gyászos csipke a legkellemesebb Almodóvar-filmélményeinket juttatja eszünkbe.

2. Gwyneth Paltrow legutóbbi (ráadásul éppen Madonna partijára kiválasztott) ruháját elnézve nem gondoltuk volna, hogy a nyak alá illesztett túlméretes masninak van praktikusabb és távolról sem kiscicásító változata. Erre tessék...

3. A cipő! Minden elismerésünk Madonnáé, hogy ebben a mindenvivő, überszexi topánban három percnél tovább kibírja. A szépségért szenvedni kell - ilyen szépségért ennyit.

4. A haja megint szőkébb lett egy árnyalattal, de ami még meglepőbb, az az, hogy a rosszmájú Daily Mail által közölt képek szerint Madonna már erősen őszül is. Ennek fényében egyértelműnek látszik, hogy Mrs. Richie lenövést is festet magának. Ravasz.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek