Igazgyöngy-variációk sztárokon

Az igazgyöngy olyan klasszikus kiegészítő, ami valószínűleg soha nem fog kimenni a divatból. Még ha gyakran nem is valódi, akkor is az elegancia és a luxus egyik státusszimbóluma, amitől még a fenti képen látható rém rendes Christina Applegate is kifinomult hölgynek tűnik, a tévében annyi évig játszott szerep nyomán róla kialakult kép ellenére. Ő ráadásul egy színes medállal kombinálta a gyöngyöket - a hajtás után további négy variációt mutatunk az utóbbi évekből, természetesen mindet celebnyakakról. Tessék jönni, mert szavazunk is!

A fent balról látható Susan Sarandon egy egyszerű gyöngysort választott, de azt nem a hagyományos módon vette fel, hanem duplán kanyarította a nyaka köré, a két végét lezseren egymásba akasztva. Mellette az Erőszakos múlt c. filmből is ismert Maria Bello látható. Öt kiválasztottunk közül ő rugaszkodott el a legmesszebbre a hagyományos gyöngysortól ezzel a bonyolult, megszámlálhatatlan különböző szemből összeállított, kusza, némileg hippis beütésű nyakékkel.

Uma Thurman cifrázta a legkevésbé, ő egy nagy szemű, de egyébként teljesen hagyományos nyakláncot választott, amihez természetesen ugyanolyan gyöngyből készült fülbevaló illik. A tőle jobbra látható Anne Heche, aki nemrégiben a Kés/alattban is feltűnt, és aki olyan hosszúra hagyta a láncát, hogy nem is fért rá az egész a fényképre.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek