Eldőlt: Mariah Carey a leggyönyörűbben tündöklő sztár!

A reflektorfény - mondjuk ki, megérdemelten - a napokban megintcsak gyakran irányul Mariah Carey-re, hiszen új albummal jelentkezett, és Touch My Body című slágere minden bizonnyal az első helyezést éri majd el a Billboard eheti listáján, kiütve ezzel a 17 darab No.1-t elérő Elvis Presley-t a nyeregből mint minden idők legsikeresebb előadója, hiszen az új dal a Miminek becézett énekesnő számára már a 18. forduló lesz a topon. Kár tagadni, hogy Mariah Carey a divat és a szépség területén is ugyanolyan frenetikus sikereket mondhat magáénak, mint a zenében. Bizonyítékaink, érveink és egy hatalmas, gyönyörű galéria következik a hajtás után, jöjjön velünk!

Mariah Carey megérdemli, hogy minden idők legnagyobb művészeként emlegessék a könnyűzenében. A tökéleteshez közeli testi adottságokkal rendelkezik: gondoljunk itt akár páratlan hangterjedelmére, bársonyos hangszínére, istennőhöz méltóan gömbölyded formáira, elragadó mosolyára. Ragyogó szépsége Mariah-t arra kárhoztatná, hogy üresfejű bábként, mintegy díszként szerepeljen csak, hiszen énektehetségénél fogva megtehetné. Ő azonban egy intelligens, tudatos nő imázsát alakította ki azáltal, hogy nem állt be a csontsoványra lekoplaltatott szőkeségek sorába, hanem bátran vállalja gyönyörű domborulatait. Csak akinek nincs mit szégyellnie a testén, csupán az teheti meg, hogy valóban alig takargat valamit. Ha van valaki a földön, aki bátran hordhat melltartókat, babydollokat és forrónadrágokat nyilvánosan is, akkor az mindenképpen Mariah Carey.

Minderre persze senki más nem lehetne úgy képes, hogy ne érje a közönségesség vádja. Gondoljunk például Madonnára, aki azért, hogy zenei tehetségtelenségéről elterelje a figyelmet, olyan hosszú ideig kísérletezett obszcén, melleket-combokat alig vagy egyáltalán nem fedő, rosszul sikerült összeállításokkal, aminek vége az lett, hogy rajongói egytől-egyig elpártoltak tőle. Ő már több, mint tíz éve próbálkozik hiába azzal, hogy lemossa renoméjáról az ezen botlások nyomán esett foltokat. Bizony, tanulnia kellett volna az igazi Popkirálynőtől. Elég egy pillantást vetni galériánkra, hogy megállapíthassuk, hogy Mariah Carey stylist segítsége nélkül öltözködik, és csalhatatlan stílusérzékkel önmaga választja ki ezeket a mindig rafinált, sohasem ízléstelen vagy tolakodó ruhakölteményeket, amelyek tökéletes harmóniában emelik ki izgalmas személyiségének megannyi különleges vonását, hamvas testének vonulatait.

Amint a zenében is, Mariah a divat terén szintén behozhatatlan előnnyel jár folyamatosan a többiek előtt. Vagány eleganciáját többen próbálják utánozni, de ők ugyanúgy kudarcra vannak ítélve, mint akik egyedülálló hangját kísérlik meg lepipálni. A fenti képre klikkelve megnyíló galériát végigkattintgatva ön is megcsodálhatja a Mariah Carey több évtizedes karrierjének csupán legutóbbi néhány esztendejéből kiragadott példákat, amelyek mind-mind az iparművészet, a divattervezés egy-egy csúcspontját jelentik. Szívből gratulálunk neki, és ezúton is köszönjük szépen, Mimi!

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek