Mogyorókrémes Túró Rudi: üt, kielégít vagy középszar?


A minap egy halom Túró Rudin osztoztunk a szerkesztőségben Totalcaros kollégáinknak köszönhetően. Így teszteltük az új Pöttyös Pont2-t, amely feltesszük, hogy az amerikai és talán az olasz piacot is igyekszik meghódítani, ugyanis mogyorókrémmel töltötték meg. Egyesek szerint állat, mások a régóta vágyott szerelem valóra válásához hasonlították. Az ön emésztését tán blokkolja?

„Benzinkútnál vettem először, beleharaptam és aszontam, a büdös picsába, ez állat!” – jellemezte az új terméket Winkler Róbert, a Totalcar főszerkesztője. Az eredetinél krémesebbnek, intenzívebbnek és kicsit talán geilebbnek is vélte az eredetitől megjelenésében is eltérő Pöttyös Pont2-t, amely egyben szkepticizmusra is késztette: „nyilván még kevesebb köze van az egészséges táplálkozáshoz, nekem például az ilyesmi azonnal stoppolja az emésztésem, mint a nutellás banán. De az íze-állaga nagyon ott van.” A pirospöttyös csomagban a rúd helyett két kerek terméket találunk, ezeket kívül csoki borítja (csakúgy, mint az eredetit), viszont belül krémmel töltötték meg, amely M. kollégánk szerint „olyan, mint egy kevésbé geil nutellaszerű krém”.



 

Az új Rudi a Totalcaros Bende úrnak a plátói szerelem első csókját juttatta eszébe, de megjegyezte azt is, kár, hogy nincs belőle diabetikus verzió. Én magam nem vagyok egy nagy csokievő, a túrót imádom, de az ízesített változatoktól elmegy az életkedvem, ezért katartikus élményre nem számítottam. Inkább közepesnek mondanám: kellemes meglepetés a mogyorókrém, nem ragad össze tőle a szám, de kicsit azért mégis elnyomja a túró ízét. Semmiképpen sem elégülök ki tőle, mint azt a fenti reklámszpot sugallja - amelynek dallama egyébként gyanúsan hasonlít Annie Lennox Walking On Broken Glass dalának zongorafutamára. Önnek bejön a mogyorókrémes vagy marad inkább az oldszkúl változatnál?

Oszd meg másokkal is!
Mustra