Fejtse meg! Kié ez a sok hatalmas táska?

Megfigyeltük, hogy van egy celeb, aki szinte sosem hajlandó egy jókora táska nélkül mutatkozni. El sem tudjuk képzelni, mi minden lehet az, ami csak ekkora helyen fér el, de azt természetesen tudjuk, hogy ki az illető - csak éppen nem áruljuk el. Hanem inkább feladunk önöknek egy ugyanolyan rejtvényt, mint amire kitűnő szintidő alatt vágták rá a választ márciusban néhány pár tűsarkú alapján. A hajtás után mutatunk még egy csomó menő megatáskát, áttekintést adva a titokzatos hölgy kollekciójáról. (Annyit segítünk, hogy bár ő is kedveli a hatalmas táskákat, most nem Hayden Panettiere-ről van szó.) Kattintson és találgasson!

Jól látszik, hogy a képek a múlt télen készültek: a szezon divatszíne a szürke volt. A bal oldali katonás tarisznya kicsit kilóg a többi elegánsabb darab közül, a jobb oldali lakkcsodát azonban több nézetben is megcsodálhatjuk...

Ezek nyilván a hölgy kedvencei, hiszen amint az a legfelső nagy képből is látszik, az almazöld táskával is többször mutatkozott a hölgy nyilvánosan.

És még két szürke, illetve egy fekete lakk darab a végére. Vajon ki lehet a büszke tulajdonosnő? A tippeket a kommentekben várjuk, és szintén egy hozzászólásban fogjuk beszúrni a megfejtést pár napon belül. Az ellenőrzésért érdemes lesz majd tehát visszanézni.

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek