Olimpiai divat: amerikaiak Ralph Laurenben, új-zélandiak Crocs-ban



Ahogy arról már korábban hírt adtunk, a soron következő, pekingi Olimpián a magyar csapat Makány Márta apróvirágos kollekciójában vonul a nyitóünnepségen. Azt is megmutattuk, hogy a kínai szervezők, önkéntes segítők és technikai munkatársak milyen csinos mackóruhában mászkálnak majd izgatottan, most pedig két vetélytársunk, az Egyesült Államok és Új-Zéland csapat divatjának részleteibe avatjuk be az olvasót.

Az Egyesült Államok legügyesebb sportolóit Ralph Lauren bújtatja ruhába az Olimpia nyitó- és záróünnepségén. Még nem mutatták be a kollekciót, de azt elárulták, hogy V-nyakú sportos pólókkal illetve piros és fehér-kék árnyalatokkal készül a divattervező, írta a Vogue. Ralph Lauren azt is bevallotta, hogy a tervezéskor a fő inspirációt a megszállott futó életét bemutató Tűzszekerek című film jelenti számára.

Riasztónak hangzik viszont, hogy az új-zélandi nemzeti válogatott lábán Crocs-szal lép a dicsőséges olimpiai színtérre. A női sportolók a nyitóünnepségen még jól járnak, mert akkor a legkevésbé ciki Crocs Alice változatot viselhetik (a képen feketében látható), de később, az olimpiai faluban már ugyanabban a Crocs Beach típusban kell villogniuk, amilyenben a férfiaknak már a nyitóeseményen is, írja a Fashion Police. A csapatképviselő David Currie szerint "nagyon stílusos" lesz az összeállítás.
Oszd meg másokkal is!
Mustra