Converse-határesettel állunk szemben, döntsön ön!

Egy pár kis híján három éves, használat előtt némi fazonigazításon átesett (Swarovski-kristályok is kerültek rá), majd a használatban tisztesen megkopott Converse ügyét hozzuk most olvasóink elé. A cipő egyre kevésbé büszke tulajdonosa nem biztos már abban ugyanis, hogy kedves lábbelije számára elérkezett-e a vég, vagy ki lehet-e ebben még menni az utcára. Kukába való ez, vagy idén nyáron is lesznek még olyan alkalmak, ahova pontosan ilyenben kell majd menni? Úgy határoztunk, a kérdésben olvasóink népítélete kell, hogy döntsön. Mondja meg ön, hogy mi legyen! További képek és szavazás a hajtás után.

A cipőt az első használat előtt megfosztotta eredeti fűzőjétől az invenciózus tulaj, az újat pedig fordítva fűzte vissza, hogy az orrhoz közelebb eső részen kelljen megkötni. Ráadásul egy jókora biliárdgolyót is felvarrt az egyik oldalra, de mivel úgy találta, hogy ez a motívum számára túlságosan emo...

...a másik oldalra egy sorozatnyi színes és eredeti Swarovski-kristályt erősített, a hatást ellensúlyozandó. A csillogó díszeket egyébként bőrre felragasztható ékszernek szánta a gyártó, így fennmaradásuk érdekében lehelletnyi pillanatragasztóval kellett rásegíteni. Az idő közben foghíjassá vált sor így néz most ki közelebbről:

A fotón nem látszik ugyan, de a piros gumiszegély egy helyen meg van törve, és - valószínűleg az egyik múltbéli hypózástól - a vászon is eleresztett az egyik saroknál, ahol a cipő beavatkozás híján hamarosan ki fog lyukadni. Mi ilyenkor a teendő? Kukába vele? Vagy elég neki egy jó alapos tisztítás? Vagy egy megfelelően lepukkant-menő szerkóhoz vagy eseményre (pl. nyári fesztivál) hordható akár még így is?

Oszd meg másokkal is!

Az oldalról ajánljuk

Érdekességek