A nap kedvence: Christian Louboutin csizma

Éppen, hogy kezdünk belejönni a nyárba, a style.com máris az ősz kiegészítői között válogat.

Az ő összeállításukat böngészve akadt meg a szemünk a bal oldalon látható csizmán. Tervezője nem más, mint a vad fantáziájú francia fenegyerek, Christian Louboutin, így már jobban érthető, honnan ez az elképesztő szín- és formakavalkád, ami a hordhatóság határmezsgyéjére sodorja ezt a műalkotásszámba menő lábbelit.

Megpróbáltuk kideríteni, hogy mennyibe kerülhet egy ilyen hozzávetőlegesen. Ehhez elsősorban a net-a-portert nyitottuk meg, ahol azonban olyan kárpáztató kínálatban jöttek szembe Monsieur Louboutin topánjai, hogy koncentrálóképességünket hosszabb időre elvesztettük (mindig ez van egyébként, pont emiatt szoktuk ritkán megnyitni a net-a-portert). Annyit sikerült csak leszűrnünk végül, hogy valószínűtlen, hogy ez a darab 6-700 dollárnál kevesebbe kerülne, tehát körülbelül százezer forintot kell a rossz idő beálltáig összespórolnia annak, aki komolyan gondolja.

Mi természetesen nem gondoljuk komolyan, vagy legalábbis nem ennyire, de pl. Kylie Minogue komolyan gondolta. A 2 Hearts klipjében ugyanis ő is egy (vörös talpú) Christian Louboutin topánban hengereg a zongora tetején, tessék csak visszanézni a klipet, például itt. Christian Louboutin saját site-ja egyébként itt van, ha ráér most 10-20-akárhány percre belefeledkezni...

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek