Tettenérés: újabb álhippit fogtunk el

"Nekem is tecc!", "nem rossz!", "tök jól néz ki", "csípem ezt a stílust" - írták a hozzászólók abban a posztunkban, amelyben Claudia Schiffer hippi-beütésű szereléseit tárgyaltuk. Az érdeklődésre tekintettel ezúton jelentjük, hogy a kései 60-as évek mozgalmát idéző trend folytatódik. A fenti hölgy legfőképpen frizurájával és szandáljával emlékeztet a hippikre, de nem idegen ettől a stílustól a ruha "pszichedelikus" mintázata sem. Aki nem ismerné fel, hogy pontosan kiről is van szó, azt csak a hajtás után fogjuk kiábrándítani (vagy esetleg éppen belelkesíteni) további hippis képekkel.

Bizony, Nicky Hiltonról van szó, Paris húgáról. Ebből megállapíthatjuk (ha Claudia Schiffer után még lett volna bárkiben is kétség), hogy a hippiség manapság már szigorúan csak egy öltözködési módot jelent, semmi többet. Nehéz lenne ugyanis olyan hírességeket mondani, akik a Hilton családnál távolább állnának a hippik szellemiségétől. Persze a ruhák az idejét múlt (?) filozófia nélkül is állhatnak jól (?) bárkinek...

Ezt a képet pedig azért tettük ide a végére, hogy a fenti Paris-szereléssel kiegészítve demonstráljuk, hogy a hippiskedés mellett a Kis Fehér Ruha micsoda népszerűségnek örvend a Hilton családban is.

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek