Még mindig a zokni-szandál a leggázabb

Nem véletlen, hogy már tavaly megmondtuk, hogy a szandál zoknival az egyik legborzasztóbb kombináció, ami egy férfin előfordulhat. Olvasóink ugyan tiltakoztak az ítélet ellen, mondván, hogy egészségügyi szempontból hadd érjen hordani ezt az összeállítást. Sajnálattal közöljük viszont, hogy most a Debenhams áruházlánc is arra az eredményre jutott a Female First szerint, hogy ez a kombó vezeti a tiltólistát. A hajtás utén kiderül, hogy milyen mellényúlásokat kellene a nyaraló férfinak kerülnie a britek véleménye szerint.

10. Crocs: Bármi lehet a lábán (persze az időjárási viszonyoknak megfelelően), csak ilyet ne húzzon.

9. Biciklisnadrág. Ezt mondjuk nem értem, különösen, ha a férfi mondjuk kerékpártúrán van és beugrik egy sörre a helyi kocsmába. Baj, hogy átsejlik a fenékformája?

8. Focimez. Ha egy férfi ilyet visel, legalább azonnal megtippelhetjük, hogy mivel fogja tölteni az unalmas szombat estéket, mégsem esztétikus viselet.

7. Mellbimbó-piercing. A piercing nézhet ki jól szerintem, viszont ha valakinek meztelen a felsőteste, és nem a strandon mutatkozik így, hanem a kisboltban, annak a kezébe kell nyomni egy illemtan könyvet.

6. Övtáska. Ezt ugyanúgy nem értem, mint a biciklisgatyát. Ha jól néz ki az a deréktáska, miért gáz?

5. Angol zászlós sort. Már csak az kéne, hogy megjelenjenek a magyar nemzeti színű bőrnadrágok is.

4. Ruhazsebkendő fejfedőnek. Különösen tar fejen mutat rosszul a napfény elleni védekezéshez használt zsepi.

3. Sarong. Olvashattunk már szoknyában és harisnyában járó-kelő férfiakról, és meg vagyok róla győződve, hogy egyeseknek jól is áll a kellően vagány szoknya. A brit nőket viszont veri tőle a víz.

2. Fecske. Hasonlóan az előző elemhez, a fecske is lehet szép egy kisportolt testen. A kinyúlt, pelenkaszerű, trottyos változat viszont gyilkolni képes.

1. Zokni és szandál. Rettentően vágyhervasztó jelenség.

Mit tapasztalt ezen a nyáron a férfiak vagy a nők viseletében, aminek láttán udvariasan félrenézett vagy netán felröhögött? Esetleg volt olyan saját vétele, amit utólag megbánt, mert hülyén néztek önre a balatonparti fagyizás során?

Oszd meg másokkal is!
Érdekességek